SACCSIV – blog ortodox

Video: INDOBITOCIREA prin INVATAMANTUL MODERN

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 26, 2016

Asadar produce “debili sociali si monstrii morali”. Sistemul insusi este o crima, un instrument al etnocidului.

Ce credeti? Se intampla doar in Moldova? Evident ca nu.

Sa ne amintim de o stire din 2010, despre sute de cuvinte eliminate din Dicţionarul Oxford:

„Cuvinte legate de creştinism, monarhie, istoria Marii Britanii şi natură au fost scoase dintr-unul dintre cele mai cunoscute dicţionare pentru copii din lume.
Printre cuvintele care au dispărut din ultima ediţie a Oxford Junior Dictionary se află „discipol”, “episcop”, “capelă”, “imperiu”, “abate” şi “încoronare”. Acestea au fost înlocuite de cuvinte precum “blog”, “MP3 player”, “voicemail”.
Conform Editurii Universităţii Oxford, dicţionarul, care se adresează celor în vârstă de peste şapte ani, ar trebui să evolueze pentru a reflecta faptul că Marea Britanie este o societate modernă, multiculturală, multireligioasă.
Editorii consideră că tinerii din ziua de astăzi se pot descurca şi fără cuvinte ca “pitic”, “elf”, “altar”, “călugăr”, “călugăriţă”, “psalm”, “sfânt”, “păcat”, “diavol” şi “vicar”. “Încoronare”, “ducesă”, “duce”, “împărat”, “imperiu”, “monarh”, “deceniu” au fost, de asemeni, scoase din dicţionar. Vocabularul copiilor nu ar trebui să conţină cuvinte precum “castor”, “mistreţ”, “bou”, “ghepard”, “leopard”, “homar”, “stridie”, “panteră”, “pelican”, “pudel”.
Se crede că mai importante pentru copii sunt cuvinte ca “celebritate”, “cameră de chat”, “analog”, “voicemail”. 

   Profesorii se tem că aceste schimbări îi vor face pe copii să piardă legătura cu moştenirea culturii britanice.„

Este evident ca Romania nu putea sa nu intre si ea in sfera unor astfel de influente. De exemplu, in CD-ul multimedia intitulat “Programul national de Educatie pentru sanatate în Scoala româneasca, Ghid multimedia pentru profesori, partea I”, la domeniul Sanatatea reproducerii, subdomeniul Comportament sexual, gasim:

Comportament sexual normal- Heterosexualitatea;- Homosexualitatea;- Bisexualitatea.
Aspecte particulare ale raportului sexual- Masturbare;- Felatie si cunnilingus;- Sex anal.
Disfunctii sexuale la barbati
Disfunctii sexuale la femei
Perversiuni sexuale- Perversiuni prin deformarea actului sexual (exhibitionismul, voyeurismul, urofilia, coprofilia etc.)- Perversiuni prin anomalii de alegere (pedofilia, gerontofilia, incestul).

   Observam ca homosexualitatea (masculina sau feminina, inclusiv bisexualitatea) e o practica normala: “desi multi oameni considera înca homosexualitatea ca pe ceva anormal, pervers, stiinta moderna precum si normele juridice internationale o accepta în sfera normalului“.

Observam de asemenea ca felatia si cunnilingusul intra în categoria Aspecte particulare ale raportului sexual  si nu la perversiuni sexuale .

Cititi va rog mai multe la:

EDUCAREA voit gresita a copiilor, componenta esentiala in formarea OMULUI DE TIP NOU, cetateanul cimentat in material, fara idealuri, consumatorul-unealta pefect

Iata si ce zicea Arhimandritul Lazar (Abashidze) din Georgia:

De exemplu, programele de „educatie sexuala” sunt introduse în școli, în timp ce cursurile de istorie națională sunt anulate-uriașe sume de bani curg în Georgia, din însăși sânul satanei în Europa, în scopul de a introduce aceste programe!

Ce inseamna asta? Orice persoană care studiază cu atenție acest proiect numit „educație sexuală”, sau se uită la noile manuale, vor vedea în mod clar dorința autorului – si anume ca un copil încă din primii săi ani va începe să învețe toate felurile de depravare sexuală. Scopul lor este de a transforma căutarea pentru plăcerile trupului în scopul principal al vieții.

O teribila, nemiloasa persecutare împotriva conștiinței umane, valorilor morale si a sufletului.

Dar de ce politicienii lumii au nevoie de acest lucru? De ce nu economisesc niciun ban, cheltuind sume uriașe în scopul de a cumpăra conștiința ambilor părinți și copii?

Pentru că acum, în întreaga lume, există o muncă activă pentru a deschide calea pentru antihrist, iar în spatele acestor programe sunt chiar puterile întunecate.

Ei consideră că este de cea mai mare importanță pregătirea unei ordini generală la nivel mondial; si anume, să pregătească oamenii pentru aceleași interese, aceleași dorințe, aceleași nevoi-deoarece numai atunci va fi posibil să se introducă un lider mondial și să aibă controlul asupra întregii omeniri. Numai atunci diavolul va fi capabil să isi implineasca visul sau antic: toți oamenii să-l venereze ca pe un dumnezeu.

Pentru a face acest lucru posibil, ei trebuie să șteargă totul de la oameni-individualitate, gândire nobila, o viață obisnuita de idei și de spiritualitate.

O persoană imorală care nu cunoaște propria sa patrie, care nu cunoaște experiența și bogățiile spirituale ale strămoșilor săi, care nu caută altceva inafara de plăcerile trecatoare, care trăiește doar pentru ziua de azi, acest lucru este cel mai bun material posibil pentru a crea pe cineva care poate fi supus în mod pasiv trecerii la noua ordine mondială.

Cititi va rog mai multe la:

Arhimandritul Lazar (Abashidze): “ANTIHRIST vine in GEORGIA” / In Romania a venit?

Revenind la clip, foarte interesant si ce spune despre matematica, cea care in mod normal ajuta omul sa aiba o minte ordonata. Incredibil, sistemul a ajuns la performanta de a debiliza prin matematica, de a crea oameni cu gandire dezlanata, nestructurata.

Cititi va rog si:

BEZNA MATEMATICA DIN GIMNAZIU si viitorii adulti inepti. Iata si cum aratau VECHILE MANUALE DE MATEMATICA

Cine traseaza actualele linii directoare in matematica?

Iar indobitocirea asta trebuie sa se faca de la varste cat mai mici:

Romania: GRADINITA OBLIGATORIE de la 3 ani. Adica INDOCTRINARE. Intre altele vor invata despre MASTURBARE si HOMOSEXUALITATE

Linii directoare OMS pentru Europa: EDUCATIE SEXUALA inca de la … NASTERE

Si iata cum ne indreptam rapid spre prevederile SUPER-MEMORANDUMULUI referitoare la Învăţământ:

Articolul 1: ÎNVĂŢĂMÂNT MULTICULTURAL în toate instituţiile de învăţământ din ţară, începând cu data de 11.09.2016
Articolul 2: Începând cu data de 11.09.2017 se anulează toate sărbătorile religioase şi naţionale, la toate instituţiile de învăţământ
Articolul 3: Începând cu data de 11.11.2016, se desfiinţează educaţia religioasă a elevilor
Articolul 4: Începând cu data de 11.11.2016, se vor organiza vizite obligatorii la sinagogă şi moschee pentru toţi elevii de ciclul primar şi, treptat, şi pentru toţi elevii de ciclul gimnazial şi liceal
Articolul 5: Începând cu data de 11.10.2016, la ciclul gimnazial se introduce lecţia de educaţie sexuală, iar începând cu data de 11.09.2016 se furnizează gratuit prezervative tuturor elevilor de ciclu primar.
Articolul 6: Se renunţă la predarea lecţiei de Istorie a Greciei şi la acumularea de cunoştinţe referitoare la Revoluţia Greacă şi se inaugurează cursul de Renaştere Europeană, având în prim plan Revoluţia Franceză şi Italiană a lui Garibaldi de la 1843. Această reformă urmează a fi pusă în practică începând cu data de 11.12.2018
[…]

Articolul 9: Începând cu data de 17.10.2016, pentru toate ciclurile de învăţământ se vor dedica sărbători dedicate mediului înconjurător
[…]

12.e. Începând cu data de 16.09.2016 se va începe procedura de emancipare sexuală a elevilor.

[…]

6b. Începând cu data de 20.09.2016, se va proceda la legalizarea homosexualităţii în cadrul instituţiilor de învăţământ. În acest sens, în toate unităţile de învăţământ se vor preda lecţii referitoare la homosexualitate.

Mai multe la:

SUPER MEMORANDUMUL / MUDANA RELIGIO ADUNATA = NOUA RELIGIE PLANETARA / Un calendar de masuri urgente pentru perioada 2016 – 2020 / INGROZITOR dar NU SURPRINZATOR

In SUPER MEMORANDUMUL asta sunt niste date fixe. Cu totul neinteresant daca nu vor fi fix respectate. Dar indubitabil ca vor fi implementate. Iar consecintele vor fi dezastroase.

studio-disciplinante-e-omologante

Foto: http://www.controappuntoblog.org/2014/07/24/la-social-art-di-pawel-kuczynski/

Insa indobitocirea prin invatamant a inceput de ani de zile iar efectele deja le vedem:

Crearea SCLAVULUI PERFECT: Tinerii nu pot gandi iar batranii s-au dezobisnuit sa mai gandeasca

Si le vad chiar si uneltele SISTEMULUI, care insa vin cu mult tupeu cu “explicatii”:

Naucii au descoperit cauzele esecului la BAC: orele de religie si credinta in Dumnezeu …

Ce putem face? Cat putem fiecare in patratica lui:

Profesorul de istorie “fraier” si eleva “smechera”

 

Tagged with: ,

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. mihai said, on iunie 26, 2016 at 4:14 pm

  Efectele nu vor intarzia sa apara

  Apreciază

 2. NIMENI said, on iunie 26, 2016 at 5:22 pm

  inceputul….

  samd ….

  Apreciază

 3. tudor said, on iunie 26, 2016 at 6:12 pm

  Tot ce tine de credinta ortodoxa si invataturile bune ce izvorasc din ea, trebuie pastrat si pe suport electronic separat si pe hartie (cartile Sfintilor Parinti, manuale scolare bune, inclusiv articole de pe acest site etc.). Cu o apasare de buton, pe internet se poate sterge tot ce nu e considerat adecvat. Parintii trebuie insusi sa se straduiasca sa fie dascali buni copiiilor.

  Apreciat de 1 persoană

 4. energein7 said, on iunie 26, 2016 at 7:08 pm

  Reblogged this on energein7's Blog.

  Apreciază

 5. bogdan said, on iunie 26, 2016 at 9:35 pm

  Apreciază

 6. sorin said, on iunie 26, 2016 at 10:58 pm

  http://manastirea.petru-voda.ro/2016/06/26/enciclica-sinodului-din-creta-26-iunie-2016/
  Uitati ce zice enciclica sinodului. Exact contrariul la ce teme erau pe agenda. Eu zic ca sunt foarte vicleni si incep sa se implineasca profetiile plus ce a zis Mantuitorul ca vor incerca sa ii prinda si pe cei alesi

  Apreciază

 7. alex said, on iunie 27, 2016 at 12:02 am

  http://basilica.ro/sesiunea-festiva-de-incheiere-a-lucrarilor-sfantului-si-marelui-sinod-patriarhul-ecumenic-impreuna-am-scris-istorie/ subliniez „Menţionăm că în timpul discursului său, Sanctitatea Sa Bartolomeu a făcut referire la Preafericitul Părinte Patriarh Daniel pe care l-a apreciat ca teolog desăvârşit, evocând perioada în care Preafericirea Sa a predat în calitate de lector universitar la Institutul Ecumenic de la Bossey (1980-1988).”
  http://basilica.ro/sinodalitatea-manifestata-la-nivel-sacramental-intaistatatorii-ortodocsi-au-coliturghisit-la-incheierea-sfantului-si-marelui-sinod/ iar aici rog cititori sa priveasca la poze cum mai in spate se afla un catolic cu o haina de-a lor rosie cel putin asa vad eu. Dumnezeu cu mila ca se pare ca cei de sus ne cam tradeaza desi tare ma rog sa ma insel eu si sa nu ne tradeze. Doamne ajuta.

  Apreciat de 1 persoană

 8. s2side said, on iunie 27, 2016 at 12:45 am

  sarcasm din partea unui politician german in parlament

  Apreciat de 1 persoană

 9. intelepciuneasfintilor said, on iunie 27, 2016 at 7:40 am

  Conferinta de presa „Legea pentru Inocenta Copilariei” (Camera Deputatilor, 22.06.2016)

  Apreciază

 10. marian said, on iunie 27, 2016 at 9:00 am

  Doamne Apără-ne!
  Iertaţi-mă fraților dar am gasit traducerea unui text despre suprastatul european care va anula orice forma de independenta nationala.:
  ”Suprastat european în locul Uniunii Europene, astfel ultimativ la întâlnirea de la Praga, va prezenta țările șefului Grupului Visegrad al ministrului german de externe, Frank-Walter Steinmeier. Accesând „a adoptat 20″ și portalul tvp.info a venit să descrie planul documentului de 9 pagini, semnat de miniștrii de externe de la Berlin și Paris.
  După întâlnire, statele fondatoare. Europa nu este doi.
  ……..
  În cazul în care prevederile documentului ar intra în vigoare, în locul Uniunii Europene ar exista o țară europeană, în funcție de jucătorii de astăzi cele mai puternice ale UE.

  nimic propriu

  țările membre de fapt, nu ar avea dreptul la propria lor armată, propriile lor servicii speciale, un cod penal separat, un sistem de impozitare separat – inclusiv taxele, moneda proprie, banca centrală este capabil reală să apere interesele financiare ale statului-națiune. ”

  https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&nv=1&rurl=translate.google.com&sl=pl&tl=ro&u=http://www.tvp.info/25939371/nasz-news-superpanstwo-zamiast-unii-europejskiej–ultimatum-francji-i-niemiec&usg=ALkJrhj4_Sds6y41jBqa4mGSLu-acEFVEQ

  Apreciază

 11. ortodoxend said, on iunie 27, 2016 at 10:17 am

  Am vrut cu dinadinsul sa ascult radio Trinitas ca sa aud opinia oficiala a Bisericii ortodoxe romane referitor la concluziile sinodului 8. S-a vorbit doar de bine, cuvinte de lauda si maretie. A vorbit si patriarhul daniel si la fel ca ceilalti a ocolit la maxim sa vorbeasca despre erezia unirii cu celelalte biserici crestine dar non-ortodoxe. Pe fata ne spune ca nu ne unim, ca e doar un dialog, iar pe spate se fac rugaciuni impreuna si se accepta ca biserici valide si mantuitoare.

  V-am spus ca pentru pacatele mele Dumnezeu mi-a dat aceste duhuri necurate pe care le-a pus in mine sa ma intunece si sa ma razboiasca ori de cate ori fac un pacat, privesc sau aud lucruri pe care personal nu le-as considera rele. Aceste duhuri capata putere si imi intuneca mintea daca nu ma pazesc de cele lumesti, si asa aflu fara sa vreau ce lucruri sunt bune si ce lucruri sunt rele, caci daca fac bine sau spun rugaciuni, aceste duhuri sunt arse si simt o putere care le alunga iar pe mine ma usureaza.

  Ascultand vorbele patriarhului daniel, pe la jumatatea discursului mi s-a intunecat mintea. Cu dinadinsul l-am ascultat pana la final ca sa aflu ce metode foloseste ca sa ascunda adevarul despre sinod, dar mintea mi s-a intunecat si mai tare. Abia cu multe rugaciuni m-am mai limpezit si mi-am dat seama din experienta ca raul prinde putere asupra mea ori de cate ori ascult cuvinte aparent bune dar de mare inselaciune.

  Va spun ca patriahul daniel este omul diavolului iar vremea cernerii a inceput. Va urma in curand si prigoana.

  Apreciază

 12. ORTODOXIE said, on iunie 27, 2016 at 11:42 am

  Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!.

  Apreciază

 13. Acta Diurna said, on iulie 9, 2016 at 9:08 am

  Reblogged this on Acta Diurna®.

  Apreciază

 14. […] Video: INDOBITOCIREA prin INVATAMANTUL MODERN […]

  Apreciază

 15. […] Video: INDOBITOCIREA prin INVATAMANTUL MODERN […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: