SACCSIV – blog ortodox

Pana unde-i limita dupa care NU MAI INTOARCEM SI CELALALT OBRAZ? Doua exemple de instigari

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 14, 2015

   Iata comentariul cititorului Gabi ( Gabriel M.) postat la articolul Sfantul JUSTIN PARVU chiar a avut dreptate. PROFETIA SA SE IMPLINESTE sub ochii nostri:

[…]

Apropo de prigoana crestinilor si de cum se transforma generatia urmatoare in caini care ne vor vana in haita pe noi (cei ortodocsi) uitati-va cat de mult s-au indracit unii impotriva bisericii si cum ii arde e dinauntru.
Este posibil ca in viitor sa avem parte de foarte multi din astia in jurul nostru. Abia asta pare a fi prigoana. Tipul din filmulet pur si simplu ameninta ortodocsii ca va intra cutortele in biserici si ne vor omora!!!! O spune pe fata si ne mai si intreaba „sunteti pregatiti pentru asta?”

Ce parere aveti? Incepe sa semene a prigoana nu? Incepe cu adevarat vremea marturisirii lui Hristos. Vom fi ca niste miei intre lupi .. Mai e un pas pana la prigoana reala a crestinilor..

https://www.facebook.com/sorin.enache.56/videos/1002580059756517

Sa nu uitam: Fricosii nu se mantuiesc..”

Iata si comentariul lui Muie Zelea postat la articolul CORNELIU ZELEA CODREANU se ruga la “Sfantul” ANTON DE PADOVA sau la Sfantul ANTONIE CEL MARE? Si ceva despre „CATOLICISMUL” martirilor IONEL MOŢA si VASILE MARIN:

Bă, să-mi frec pula peste tablourile voastre cu Zelea. Să mă cac la el în piept ca să-i bată inima-n nămol, bă. Futu-vă-n ficat de naţionalişti borâţi, cum vă bateţi voi în sfârcuri cu neolegionarii voştri. Noroc cu legea asta nouă că veţi fi monitorizaţi cu toţii şi aruncaţi la zdup, de-or să facă ţiganii trenuleţul cu voi în ritm de ”Deşteaptă-te române”. Să mă cac pe mormintele sfinţilor închisorilor, să aveţi în ce înfige lumânarea bă.

   Comentariu saccsiv:

Clipul de mai sus este postat pe youtube de EPIC iar la https://www.youtube.com/user/EPICSHOWPrima/about citim cum ca:

Canal oficial al EPIC SHOW. Un show cu Tibi Codorean, Dragos Stan, Bob Radulescu si cu Cucu. Editat si uploadat si sectionat pentru youtube de Druidul.

   Conform articolului Emisiunea “Epic Show” debutează la Prima TV, din 7 aprilie 2014, primul episod Epic Show, trebuia sa se difuzeze la Prima TV începând cu 7 aprilie acelasi an.

Doar ca nu s-a mai difuzat:

Epic Show, prea dur pentru TV. Emisiunea debutează doar online, pe Adevărul.ro, nu și pe Prima TV

Producătorul show-ului este Șerban Huidu:

“Emisiunea este produsă pentru noii proprietari de la Prima TV. Eu le-am produs-o și le-am dat caseta, este decizia lor unde o difuzează”

Iar nou proprietar este:

Prima TV revine la primul ei proprietar, Cristian Burci

   Si a declarat ca:

“Programul este un pic cam dur, din punct de vedere al limbajului. Dar este un show extraordinar de bun.”

Cristian Burci este proprietar si la Adevarul iar dupa revolutie se ocupa cu traficul de copii:

Cel cu blasfemiile si amenintarile de la Epic Show este Bob Radulescu. Nimicuri despre el puteti citi in interviul:

Bogdan Rădulescu: “M-am zdrobit încercând să înţeleg ce e un actor”

Revenind acum la tema articolului, asadar, zice habaucul ca vine cu torte in maini peste noi in biserici si ne intreaba daca suntem pregatiti.

In primul rand sa observam ca dupa mai bine de un an de zile de cand a fost difuzat, nu s-a sesizat nici una dintre organizatiile de forta ale statului si nici unul din puzderia de ONG-uri super veghetoare a oricarei urme de hate crimes.

Ganditi-va ce s-ar fi intamplat daca vorbea astfel despre evrei si ameninta ca se duce peste ei in sinagoga. Sau despre homosexuali. Sau despre musulmani.

Concluzia? De ortodocsi poti zice orice si ii poti ameninta oricum, caci nimeni nu te intreaba de vorba. Si e evident ca in aceste conditii, de la vorbele lor la fapte nu va mai trece multa vreme.

Suntem pregatiti pentru acel moment? Si cum anume suntem pregatiti? Va exista o limita dincolo de care sa nu mai intoarcem si obrazul celalalt?

Ala e un actor deci foarte probabil doar o gura mare. Dar vor urma altii si altii si pana la urma cineva tot le va urma indemnul. Si vei fi in biserica, barbat voinic alaturi de alti barbati voinici si ei dar vor mai fi si multe femei si copii mici. Si intra criminalii cu torte in maini. Ce vei face? Vei suna la 112 sa stinga incendiul si sa numere victimele?

Comentariul celuilalt este plin de cuvinte mizerabile si imi cer iertare ca l-am postat astfel, insa e realitatea dura, necosmetizata. Asa vor vorbi cu noi si cand ne vor salta, ba mai rau, chiar astfel ne vor si face. Sau asa:

CITITI CUM II TORTURAU: Mucenicul Costantin Oprişan – cel mai schingiuit tanar de la Pitesti

Citind despre patimile din inchisorile bolsevice unii frati intrebau cum de au putut exista astfel de tortionari? Ce transformari s-au petrecut cu ei de au ajuns din oameni astfel de draci? Pai in cazul unora, nici o transformare. Asa au fost ei. Si asa sunt multi si astazi. Umbla printre oameni pe strazi si par normali. Dar gandesc precum comentatorul de mai sus. Iar la momentul prielnic actioneaza cu multa frenezie.

Unii vom sta ca mieluseii sa ne salte. O fi bine dar … cati vom ceda?

Altii nu vor sta insa si vor fugi prin munti. In trecut ii numeau banditi …

E bine sa citim despre ei si sa vizionam documentarele Luciei Hossu Longin, cat inca se mai poate:

https://ro-ro.facebook.com/pages/Lucia-Hossu-Longin/53293753334

 

 

48 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ionut said, on august 14, 2015 at 9:40 pm

    Acesti indivizi nu merita nici un fel de atentie. Cred ca fac chestia asta pentru publicitate si i-ar durea daca n-ar fi bagati in seama.
    A discuta despre astfel de declaratii e ca si cum ai discuta despre o balega, dar gresesc. Balega e chiar utila (ca ingrasamant).
    E simplu sa fie „curajosi” in circumstantele date.
    E chiar foarte bine ca nu s-a sesizat nici o institutie. In felul acesta am aflat, fara putinta de tagada, cu cine avem de-a face. Si stim ca nu trebuie sa ne punem nadejdea decat in Dumnezeu.
    In ceea ce priveste intratul in biserica, nu cred ca duhul care ii stapaneste pe astfel de oameni are curajul.

    Si ceva off-topic:

    http://m.ziare.com/cultura/miracolul-de-craciun-al-primului-razboi-mondial-documentar-1135887

    Apreciază

  2. Adryan said, on august 14, 2015 at 10:33 pm

    După mine întorsul obrazului e valabil doar când te atacă doar pe tine, nu și pe alții.
    În acest caz, (când este amenințat un grup întreg din care faci și tu parte) încerci cumva să salvezi viețile celorlalți, sau măcar a celor pe care-i vezi înfricoșați.
    Dacă poți încerci imobilizarea atacatorului, sau măcar încerci să negociezi sau măcar să tragi de timp sau măcar …

    Apreciat de 1 persoană

  3. cosminmatiu said, on august 14, 2015 at 10:49 pm

    Stilul asta de vorbire nu denota altceva decat ca se tem de moarte de nu se vad si urla sa isi faca curaj singuri. Sunt patetici si indraciti. Rabdare ca va vindeca moartea si de ateism si de toate bolile.

    Apreciază

  4. Prahovean said, on august 14, 2015 at 10:56 pm

    Este simplu: întoarcem doar obrazul propriu, nu al fratelui sau al Bisericii. Când obrazul fratelui sau al Bisericii sunt lovite, nu doar că nu stăm pasivi, ci luptăm spre apărare până la sânge și până la moarte, de este nevoie.

    Apreciază

    • cosminmatiu said, on august 14, 2015 at 11:03 pm

      11. Eu sunt păstorul cel bun. Păstorul cel bun îşi pune sufletul pentru oile sale.
      12. Iar cel plătit şi cel care nu este păstor, şi ale cărui oi nu sunt ale lui, vede lupul venind şi lasă oile şi fuge; şi lupul le răpeşte şi le risipeşte.

      Apreciază

  5. sky said, on august 14, 2015 at 11:45 pm

    Prigoane au fost de cand e lumea si pina la sfirsit de lume inca vor fi; nu e de mirare ce zice individul asta. Cum ii sunt gandurile, asa ii este si viata, curajosi ca el au fost multime… nu sa ales nimic din prostia lor, o stim bine. E greu de rabdat o palma peste obraz, dar….:
    ” Nu te teme, turma mica, pentru ca Tatal vostru a binevoit sa va dea voua imparatia.”

    Apreciază

  6. ROmanul said, on august 15, 2015 at 1:40 am

    Citez pe parintele Arsenie Papacioc: „Adevarul trebuie aparat, nu numai cu inima ci si cu sabia. Pentru ca, cum zice si avva Pimen – odata taci, a doua taci, a treia fa-te sabie, daca vezi ca trebuie sa aperi adevarul. Pentru ca daca, iar tot sfintii astia mari vorbesc, ca daca scoate ochiul fratelui tau, degeaba te superi. Daca iti taie mana, degeaba. Dar daca se leaga de Hristos, manie-te tare.”

    sursa;http://www.cuvantul-ortodox.ro/2008/08/14/parintele-arsenie-papacioc-inima-care-bate-de-94-ani-pentru-ortodoxie/

    sau:

    „Noi avem datoria să păstrăm Adevărul, se spune cu sabia în mînă; de aceea şi Apostolul Pavel este în icoană cu sabia, de aceea l-am desenat şi eu cu sabia. Adică el era habotnic? Era habotnic – ce-ai zice de asta?

    Adevărul este apărat cu sînge – asta înseamnă; că îşi fac loc cu sabia – sabia cuvîntului. Spune Sfîntul Pimen: „o dată rabzi, a doua oară rabzi, a treia fă-te sabie”.

    https://saccsiv.wordpress.com/2010/12/22/parintele-arsenie-papacioc-%E2%80%9Esingur-ortodoxia%E2%80%9D-2/

    Apreciază

  7. nikodim said, on august 15, 2015 at 11:37 am

    O sa mai auzim de jigodia asta demonizata… Era unul, Serban Huidu, care in permanenta scormonea dupa greselile oamenilor si tot radea de ele in gura mare si ostentativ pe la TV, de parca el ar fi fost perfect. Pana la urma i-a dat Dumnezeu cu partia de schi in cap…dar tot nu s-a lecuit. Dupa care, pana la urma, el perfectul si corectul, a luat viata unor oameni accidentandu-i mortal…
    Indracitul asta din clip, e mult mai incrancenat… Amesteca in mod perfid adevaruri despre oameni politici si religiosi corupti si patati cu Duhovnicia, tocmai pentru a O discredita fata de cei multi si fara Credinta multa. Pentru ca Duhovnicia il doare pe el si pe cei ca el si nu grija fata de copiii de scoala „chinuiti de orele de religie” sau fata de oameni in general.
    La fel, atribuie in mod vadit diversionist Bisericii Ortodoxe, atrocitatile bisercii papistase care a ars oameni de stiinta pe rug de-a lungul istoriei. Altminteri se da titrat, dar nu ezita sa foloseasca „confuzii” istorice folositoare propagandei sataniste anti-Ortodoxe.
    Dar nemernicul asta spurcat, spurcat la fel ca si invectivele pornografice si criminale pe care le expectoreaza cu maxima satisfactie improscand cu saliva-i veninoasa timpanele admiratorilor sai, nu intelege ca degeaba incerca sa amestece aurul cu noroiul, ca ele niciodata nu se vor amesteca iar aurul va ramane curat si mereu stralucitor.
    Deci zicea ceva de intratul cu torte in Biserica… mai vedem cine va fi pe post de torta in final. Dar poate se smereste la timp. Doamne ajuta!

    Apreciază

  8. minionita said, on august 15, 2015 at 11:38 am

    Sincer, nu prea inteleg de ce va mai mira comentariile tip epic. Traim intr-o tara unde sunt apreciate numai nonvalorile pentru ca nu oricine stie ceva despre Eliade sa zicem da pe Dragusanca o stiu toti. Ce diferenta este intre bipedul asta si un caine care isi face nevoile unde ii vine? Daca nu poti respecta un mort sau macar tragedia prin care a trecut, daca nu poti constientiza ca nimic nu iti garanteaza ca poate veni un moment cand tu vei fi cel abuzat si de la inaltimea propriei nonvalori injuri oameni a caror unica vina a fost ca au avut caracter si coloana vertebrala eu zic ca ne meritam soarta.

    Apreciază

  9. tanase said, on august 15, 2015 at 1:06 pm

    Ce dement, a vazut prea multe fime rahatul asta cu ochi care face spume la gura si care se crede vreun sef anarhist. Adevarat e ca serviciile nostre secrete o sa ajute in viitor asemenea dementi, iar atata timp cat nu au nici cea mai mica reactie la asemenea provocari, e clar cine sunt si acestia. Dementul cu pricina cat si cei asemeni lui uita un aspect deosebit de important; „…că toţi cei ce scot sabia, de sabie vor pieri.” (Mt. 26/52). Si dupa ce vor crapa, o sa-i astepte si pe ei tot binele pe care l-au gandit si l-au facut, o vesnicie!

    Apreciat de 2 persoane

    • el said, on august 15, 2015 at 2:40 pm

      tanase

      nici o problema, este o lege in lumea animala are se aplica si la realitatile sociale la vremea lor, ceea a echilibrului speciilor, fiecare pradator isi are pradatorul sau, astia se vor nimici singuri unii pe altii cand le va incurca Hristos mintile … javra asta e doar un psihopat de rand care din pacate umbla liber printre omaeni cand locul lui e inchis la psihiatrie sub supravehere atenta. ce-i drept ca unul ca asta poate provoca oamenii normali sa-si iasa din fire si sincer sa fiu nu stiu daca ar scapa din mana unora la un moment dat cu sira spinarii nerupta !
      crede onanistul asta „viteaz” ca nu s-a nascut inca cel care sa-l snopeasca in bataie pana isi varsa dintii pe trotuar? un DEJECT, treci pe alaturi si daca se obrazniceste rupe-i botul ….

      Apreciat de 1 persoană

      • el said, on august 15, 2015 at 2:43 pm

        si monstrului Goliath i-a spart capul cu o piatra mica din prastie BLANDUL copilandru David sprijinit de harul lui Dumnezeu !

        Apreciază

      • el said, on august 15, 2015 at 2:48 pm

        …”caci MAI MULTI sunt cei ce sunt cu noi ca cei ce sunt impotriva noastra „…. Domnul PUTERILOR va da putere si izbavire poporului Sau !
        „intelegeti neamuri si VA PLECATI caci cu noi este Dumnezeu. ca iarasi de veti putea IARSI veti fi BIRUITI caci cu noi este Dumnezeu !”

        un labagiu ieftin si un fricos frustrat incapabil sa-si tina basinile ameninta cu balele curgand Biserica Lui Hristos ….

        PARTZ …hai ca GATA suntem morti” de frica….

        Apreciază

      • el said, on august 15, 2015 at 2:53 pm

        dati-ii onanistului asta ieftin sa citeasca Viata Sf Dimitrie Izvoratorul de Mir sa afle CINE l-a biruit pe „marele ” Lie spaima paganilor…. un COPIL numit Nestor cu BINECUVANTAREA Sf Dimitrie…

        crestinii nu sunt niste fricosi si VAI legiunilor indracite care se vor obraznici asupra lor… MACELUL lor sta DEJA la usa, se aud deja trambitele razboiului, sa se teama pacatosii ca moartea lor va fi CUMPLITA dar pe cel drept ORICAND il va izbavi din manile lor Domnul…

        Apreciat de 2 persoane

      • tanase said, on august 15, 2015 at 3:48 pm

        Un limbric ce face dansuri din buric, produce doar sila si voma descreieratul asta! Mai mult ma deranjeaza lipsa de atitudine a Institutiei Bisericii Ortodoxe Romane impotriva acestui tip de manifestari, se pare ca indivizii plini de doctorate, masterate si … tratate in ale „ortodoxiei” ce conduc BOR-ul nu au si demnitatea necesara ocuparii acestor functii.
        „Si vis pacem para bellum” – crestinii ortodocsi duc lupta „nu împotriva trupului şi a sângelui, ci împotriva începătoriilor, împotriva stăpâniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii, care sunt in vazduh”(Ef. 6;12). Insa stiut este ca la sfarsitul vremurilor „toti diavolii vor intra in oameni” si asa cum spunea si Sf. Paisie Aghioratul; “Totul va deveni un spital de nebuni”. Iar, dupa cum se stie, nebunii se omoara destul de des intre ei, asa incat si un nebun ca limbricul asta o sa-i faca capatul … tot unul ca el dar … mai mare!

        Apreciază

      • el said, on august 15, 2015 at 4:43 pm

        tanase

        tu astepti de la popologii astia vanduti sa te apere de diavol sau de indraciti?

        pana sa-i faca felul alt limbric mai mare ca el, il sfatuiesc numai sa evite locul in care ma aflu si eu cand vine cu pandaliile de care pomeneste, daca nu vrea sa-l gaseasca „confratii” lui strasnic deznodat in bataie si spanzurat de coaie in primul copac, incat nici anticrist cu 5000 de legiuni de draci si 5000 de SMART cip-uri RFID nu-l vor mai ridica in 2 picioare vreodata… pe onanistul asta paralitic cu tremurici si balele curgand…

        Apreciază

      • tanase said, on august 15, 2015 at 6:58 pm

        @el – nu astept „ajutor” de la demonizati, cum ar putea un indracit sa te apere de draci? „Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală” (Oliver Cromwell) – e mai valabil ca oricand! Am mai spuso, indivizii de tipul jegului asta au impresia ca ortodocsii sunt un fel de oi numai bune de sacrificiu! E parerea lor si cred ca e mai bine ca ei sa creada asta!

        Apreciază

  10. hilohi bogdan said, on august 15, 2015 at 2:29 pm

    cel din clip e demonizat dar şi plătit şi susţinut de triburi.cel cu comentariu e chiar unul din triburi.oricum în apocalipsă spune că vor huli Numele Lui Dumnezeu şi pe sfinţii Lui din cer.oamenii fărădelegii care trebuie să apară înainte..

    Apreciat de 2 persoane

    • el said, on august 15, 2015 at 5:36 pm

      desigur , individul e un comediant ieftin, un RATATsi un actoras marunt de vodevil iar clipul e un experiment , un test de determinare a gradului/nivelului de indobitocire a crestinilor ortodocsi prin „crestinismul” ecumenist de pangar si EEDUCAREA duhovniceasca practicata azi in Biserici de popologii APOSTAZIEI cu diplome si doctotare la eretici.

      vor sa afle daca au reusit sau nu sa imbecilizeze destul cu falsa „smerenie” si falsa „intelegere” a Scripturilor Turma , pana la punctul pierderii instinctului de supravietuire, de conservare…

      asta face onanistul ala damblagiu, iar „baietii smecheri” testeaza prin eln terenul : oare au tampit gloatele indeajuns incat sa se lase de buna voie stracite de ei? sau mai au de lucru inca ? CATI se vor lasa omorati fara sa reactioneze ca dobtitoacele proaste?

      iar pe popi si clerul imbecil ii vor REEDUCA cu FALSA „ascultare” ; adica sa execute ordinele superiorilor , cica asta e „ascultarea” de mai marii lor, dar IMPOTRIVA lui Hristos, si NU PUTINI vor cadea in capcana prosteiei lor, acci asa au fost spalati pe creieri ca ar fi „ortodoxia”…

      asta e sesnul vido-clipului imbecil cu papagalul ala de comediant cu tremurici si balele curgand de autoexcitare la imaginatia „vitejiei”sale inchipuite lui de dracii care i-au scris textul scenariului….

      JALNIC !

      BA IMBECILILOR: Biserica Lui Hristos nici portile iadului NU o vor birui, d’apoi niste RATATI onanisti ca tembelul „cu torta” !

      Apreciat de 1 persoană

  11. hilohi bogdan said, on august 15, 2015 at 2:40 pm

    cât despre întors obrazul…să fim serioşi…”nu aruncaţi mărgăritarele voastre la porci ca nu cumva să se-ntoarcă la voi şi să vă sfâşie,,…nu se fac gesturi din acestea cu duşmanii declaraţi ai Lui Dumnezeu că-i încurajezi la rău…

    Apreciază

    • Radu said, on august 17, 2015 at 2:29 pm

      http://www.crestinortodox.ro/biblia/Evanghelia-Matei/Intrarea-in-Ierusalim-Alungarea-vanzatorilor-din-templu-Smochinul-blestemat-Intrebare-asupra-minunilor-lui-Iisus-Parabola-celor-doi-fii-Parabola-lucratorilor-celor-rai/

      11. Iar multimile ziceau: „Acesta este Iisus, profetul din Nazaretul Galileii!”
      Lc 24:19

      12. Si a intrat Iisus in templu si i-a dat afara pe toti cei ce vindeau si cumparau in templu si a rasturnat mesele schimbatorilor de bani si scaunele celor ce vindeau porumbei
      Dt 14:25, Za 14:21, Mc 11:15, Lc 19:45, In 2:14

      13. si le-a zis: „Scris este: Casa Mea, casa de rugaciune se va chema; dar voi ati facut-o pestera de talhari 3”.
      Is 56:7, Is 60:7, Ir 7:11, Za 14:21, Mc 11:17, Lc 19:46, In 2:16

      Asa este toate au o limita daca nu ne aparam sau nu reactionam promp cand cineva ne ia in ras religia suntem niste prosti si lasi si meritam ocara si vorbele alea pline de ura si hula.
      Tacerea si pasivitatea sunt si ele un raspuns in fata lui Dumnezeu inseamna ca in mod tacit suntem de acord cu cel care ne ataca care ia numele Domnului in desert suntem complici.

      Apreciază

    • el said, on august 18, 2015 at 11:42 am

      si unde a spus Hristos sa ne lasam OMORATI de anticristi? a nu se confunda sa intorci obrazul sau sa cedezi de la tine in cele ale vietii dar NU si sa stai ca boul sa ti se ia viata, asta nu e nici o „virtute” ci FALSA intelegere a Scripturilor.

      Altfel de ce nu?, sa ne lasam si in gharele lui anticrist dupa „logica ” asta a smecherilor care-l trag de sfori pe marioneta INDRACITUL , CABOTIN ieftin si marsav, „vietaz” nevoie mare „cu torta” …..dar daca-l arzi din intamplare cu cateva picaturi de lumanare inchisa ar urla ca un iesit din minti de atata „vitejie”….

      astia chiar cred ca ai lui Hristos sunt doar o Tuma de dobitoace pe care le mana popii APOSTAZEI prin balariile falsei intelegi a Scripturilor si a alor EREZII

      Apreciază

  12. George said, on august 15, 2015 at 3:07 pm

    Vasile te rog mult vezi video-ul daca crezi tu ca merita postat
    poate functioneaza si i se inchide porcaria aia de video
    ca nu se mai poate acum ca l-am vazut pe mizerul asta de Bogdan Radulescu


    Apreciază

  13. lastunnegru said, on august 15, 2015 at 9:56 pm

    Sa le fie rusine celor de la Epic Show ( Tibi Codorean, Dragos Stan, Bob Radulescu si cu Cucu ) Prima TV si Adevarul.ro ca batjocoresc cat pot ei de tare, injura si hulesc Biserica Ortodoxa pe slujitori ei si pe crestini ortodocsi pentru ca datorita Biserici Ortodoxe Romane domnitorilor ortodocsi romani si taranilor simpli si tuturor ortodocsilor romani care si-au aparat Tara de sute de ani impotriva turcilor si musulmanilor ei se pot acum sa se exprima liber altfel eram pasalac turcesc si toti eram musulmani acum.
    Ortodocsi ii lasa pe fiecare sa creada in ce vor ei daca sant de alta credinta sau de alta doctrina. Crestini ortodocsi romani nu striga in gura mare pe internet hai sa ii batem si sa ii nimicim pe alti de alte credinte sau pe alti care nu gandesc ca ei.

    Daca nu lupta Biserica Ortodoxa pentru libertatea tuturor cetatenilor ei sute de ani impotriva turcior si otomanilor aveati voi curajul daca eram tara musulmana sa soateti vreun cuvant impotriva lui Allah sau impotriva musulmanilor cum au facut alti oameni in alte tari si au platit cu viata marturisirea lor.

    De ce nu va duceti voi Epic Show ( Tibi Codorean, Dragos Stan, Bob Radulescu si cu Cucu ) Prima TV si Adevarul.ro in tari musulmane: Siria, Irak, Sudan, Nigeria, etc sa va faceti studiourile acolo si sa va exprimati liber acolo ce ganditi voi daca aveti curajul ? Sau va e frica sa ganditi liber si sa va exprimati ideile in tari majoritar musulmane ?

    Siria momente din martiriul crestin

    Arabs Kidnap Black African Children And Do Horrific Things To Them

    Normal ca va e frica. Daca ati zice altceva decat ce ar fi in Coran sau ceva imptriva musulmanilor in tara lor in cateva ore v-ar strange pe toti din studiouri cu famili cu tot v-ar duce in piata lor centrala. In cateva minute v-ar pune sa va convertiti la islam si sa cititi din Coran in vazul tuturor. In cateva secunde v-ar impusca pe toti. V-ar decapita ar juca fotbal cu capurile vostru si apoi v-ar arunca la caini sa va mananceiar iar pe copii si neveste vi-lear lua si ar face alte lucrui oribile cu ei.

    Voi Epic Show ( Tibi Codorean, Dragos Stan, Bob Radulescu si cu Cucu ) Prima TV si Adevarul.ro de ce nu va duceti sa va exprimati liber si si sa faceti caterinca de-a voastra in tarile musulmane ? Sau voi va expimati liber si manjiti cu batjocora si hule numai in tari ortodoxe ca Romania ?

    Multumiti Biserci Ortodoxe si tuturor crestinilor ortodocsi care si-au varsat sangele pentru Ortodoxie pentru poporul Roman si pentru Romania ca voi sa fiti liberi si nu fiti musulmani acum.

    Voi Epic Show ( Tibi Codorean, Dragos Stan, Bob Radulescu si cu Cucu ) Prima TV si Adevarul.ro sper sa aflati Dumnezeu pentru ca daca continuati cu injurile, mizerile si hulele impotriva Biserici Ortodoxe o sa va ajunga mania lui Dumnezeu din urma cum ia ajuns si pe alti

    Minutul 43:43

    Danion Vasile- inchisorile comuniste

    Apreciat de 1 persoană

    • Ionut said, on august 15, 2015 at 10:55 pm

      Asa zic si eu: astia cu libertatea de (lipsa de) constiinta care lupta impotriva „opresiunii” religioase ar trebui sa se arate curajosi in alta parte, Iran, Arabia Saudita etc.

      Apreciază

  14. lastunnegru said, on august 15, 2015 at 10:03 pm

    Pentru cititori blogului Sacsiv daca va vine rau nu vizionati clipul Siria momente din martiriul crestin pentru ca contine scene de o cruzime rara si va poate veni rau.

    Apreciază

  15. Radu said, on august 17, 2015 at 2:21 pm

    Eu cred ca noi ca ortodocsi avem dreptul ca orice alt popor sau neam sa ne aparam pentru ca este un drept natural.
    Am avut Domnitori ai tarilor romane care au stiut cand si cum sa puna mana pe sabie sau pe alte arme cand se stia ca aveau sa vina invadatorii de toate felurile. Era o datoria evidenta sa faca acest lucru daca fugeau era un mare pacat in fata lui Dumnezeu cum sa iti parasesti poporul? sa il lasi prada barbarilor?

    E mai grav sa fii las sa fii tradator, e mai bine sa mori luptand pentru Dumnezeu pentru tara ta asta e si de asteptat de la fiecare.

    Stim cu toti despre Intrarea in Ierusalim a Domnului nostru Iisus Hristos si cum i-a alungat pe zarafii si negustorii din templul iudeu. Asta a fost un semnal un eveniment rar dar care arata si limita si pana unde se afla rabdarea si bunatatea lui Dumnezeu.Toate au o limita dupa care incep consecintele si pedepsele.

    ” 12. Si a intrat Iisus in templu si i-a dat afara pe toti cei ce vindeau si cumparau in templu si a rasturnat mesele schimbatorilor de bani si scaunele celor ce vindeau porumbei
    Dt 14:25, Za 14:21, Mc 11:15, Lc 19:45, In 2:14

    13. si le-a zis: „Scris este: Casa Mea, casa de rugaciune se va chema; dar voi ati facut-o pestera de talhari 3″.
    Is 56:7, Is 60:7, Ir 7:11, Za 14:21, Mc 11:17, Lc 19:46, In 2:16 ”

    http://www.crestinortodox.ro/biblia/Evanghelia-Matei/Intrarea-in-Ierusalim-Alungarea-vanzatorilor-din-templu-Smochinul-blestemat-Intrebare-asupra-minunilor-lui-Iisus-Parabola-celor-doi-fii-Parabola-lucratorilor-celor-rai/

    Trebuie sa stim cand sa intoarcem obrazul si pana cand dar si cand trebuie sa luam atitudine. Nu suntem prosti nu suntem lasi si toate au o limita inclusiv rabdarea si bunatatea lui Dumnezeu !

    E important sa nu fim noi primii care sa cautam scandal dar cand suntem evident atacati si chiar viata se afla in pericol e un drept o indatorire sa ne aparam cu pretul vietii sa luptam pentru tara pentru Dumnezeu !

    Asa vad lucrurile poate gresesc.

    Doamne ajuta si sa ne apere sa nu ajungem la asemenea momente !

    Apreciază

  16. Mihail said, on august 17, 2015 at 4:22 pm

    Si-au vandut sufletul pentru un pumn de malai! Cumplit!

    Apreciază

  17. ioana said, on august 20, 2015 at 7:24 pm

    Cine e demonizatul asta? Sa intoarcem si celalalt obraz? l-asi strange de gat daca nu i-asi lua pacatele. Bata-l Dumnezeu sa-l bata…la exorcizare cu el! Doamne iarta-ma, ca tare m-am enervat.

    Apreciază

  18. Irina said, on septembrie 8, 2015 at 4:50 pm

    Of Doamne, saracul e mort sufleteste si daca nu se pocaieste va trai osanda vesnica.

    Apreciază

  19. Irina said, on septembrie 9, 2015 at 3:16 pm

    Iata grecii iau atitudine impotriva refugiatilor, noi ce facem?
    http://www.nasul.tv/imagini-terifiante-armata-greaca-a-atacat-in-forta-taberele-de-imigranti-s-a-folosit-munitia/

    Apreciază

  20. Irina said, on septembrie 16, 2015 at 10:20 am

    Si inca ceva Saccsiv, s-a intamplat ceva, ca desi am bifat casutele pentru instiintarea de noi articole sau comentarii, de aproape o saptamana nu-mi mai apar nici noile articole si nici noile comentarii. M-ai eliminat cumva, s-au e este vorba de o greseala?

    Apreciază

  21. Irina said, on septembrie 18, 2015 at 9:41 am

    Nici eu nu stiu, pur si simplu de o saptamana nu mai imi apare nici un articol automat si nici noile comentarii. O sa incerc sa bifez al Apologeticum sa vad daca de acolo imi apar.

    Apreciază

  22. Irina said, on septembrie 18, 2015 at 9:53 am

    Nici de pe apologeticum nu-mi apare. Am bifat la un moment dat la mai multe articole pentru a fi anuntata de noile articole si stii ca apare un mesaj in care trebuie sa confirmi, sau in fine asa ceva. Si ma gandesc daca este posibil sa fi fost prea multe mesaje carora trebuia sa le dau confirmarea si nu am mai avut timp in ziua aia si sa se vi blocat pagina aia? Ca de atunci nu-mi mai apar.

    Apreciază

  23. […] Pana unde-i limita dupa care NU MAI INTOARCEM SI CELALALT OBRAZ? Doua exemple de instigari […]

    Apreciază

  24. […] Cristian Burci, ajuns intre timp patron la Prima tv si Adevarul… […]

    Apreciază

  25. […] Cristian Burci, ajuns intre timp patron la Prima tv si Adevarul… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.