SACCSIV – blog ortodox

Cum pot fi ajutate ziarele “Romania Mare” si “Tricolorul”?

Posted in Uncategorized by saccsiv on septembrie 18, 2015

Multe mii de romani au trecut pe la sicriul lui Corneliu Vadim Tudor si mai apoi la inmormantare.

La finalul clipului de mai sus consider ca avem de-a face cu o intoxicatie. Cica a murit pentru ca s-a imbatat cu o seara inainte, la un botez. Chestie infirmata de familie.

Vizionati va rog incepand cu min. 1:00:

   Doua sunt motivele pentru care am scris acest articol.

Primul, declaratia lui Gigi Becali:

GIGI BECALI, incotro?

Al doilea, mizeria intitulata VIDEO REPORTAJ. România Mică, la căpătâiul lui Vadim de pe site-ul Adevarul. Acolo acele mii de oameni sunt numiti babe, amestec de solemnitate oficială şi delir popular care i-a ghidat întreaga viaţă, norod, gloata, un microbuz plin cu popi, mosi, golani batrani, muieri.


Adica o Romanie Mica ce va dispare natural si “benefic” de pe acest pamant. Si odata cu ea li se va implini celor de la Adevarul si un vis mult dorit, disparitia Ortodoxiei si a nationalismului, ca doar de aia tot combat ei furibund:

Pana unde-i limita dupa care NU MAI INTOARCEM SI CELALALT OBRAZ? Doua exemple de instigari

EXEMPLU DIN INTERIOR: Cum functioneaza campaniile anti ortodoxe

Ziarul Adevarul: ORTODOXIA E VINOVATA DE CORUPTIA DIN ROMANIA

CAMPANIE SATANISTA a ziarului ADEVARUL: “Preoţii-vrăjitori care „scot dracii“ din noi. Ritualurile păgâne ale duhovnicilor României care practică exorcizarea în biserici”

CUM O CACAREAZA E UMFLATA PANA AJUNGE O LATRINA. Articolul din ADEVARUL – Viral de Crăciun: „Vestirea Nașterii Domnului” contracost, urmată de refuzul unui tânăr

Reactie MASS-MEDIA fata de interzicerea de catre CNA a reclamei RED BULL: „Inchizitia si reclamele TV”

Ziarul Adevarul isi distribuie „biblia” sectanta si in Basarabia

N-am fost niciodata fan al revistelor Romania Mare si Tricolorul iar pe tribun l-am criticat cand am considerat ca-i necesar. Dar totusi, nu-i de bine cu foarte probabila disparitie a celor doua. Sa ramanem cu “alternative” patronate” Călin Georgescu, preşedintele Consiliului de conducere al Centrului European de Suport pentru Clubul de la Roma din Viena, Austria? Sau cu ziare precum Adevarul?

Ca blogurile ortodoxe nationaliste sunt multe, dar cele cu trafic mare doar cateva, insa oricat de mare le-ar fi traficul, nu se pot compara cu gigantii din mass-media. Asa ca orice disparitie din zona nationalista eu o consider o pierdere.

Ce s-ar putea face? Sau macar ce s-ar putea incerca?

Nici nu stiu daca editiile tiparite mai apareau cat CVT era inca in viata. Daca da, miile acelea de oameni ce au fost la inmormantare plus ceilalti zeci de mii din tara ce l-au apreciat, sa faca abonamente. Sau cel putin sa cumpere ultimul numar sau orice numar.

Insa consider ca cel mai bine ar fi ca familia sa renunte la variantele tiparite si sa se axeze doar pe cele on-line. Nu-i o rusine, e firesc intr-o lume in care majoritatea deja se informeaza aproape exclusiv de pe internet. Iar cititorii sa inteleaga ca ceva on-line inseamna multa munca, uneori doar aceasta munca. Ca atare sa gaseasca formule de a trimite redactiei sume oricat de mici. Daca sunt multi cititori, se strange o suma suficienta. Iar pentru fiecare cititor in parte, chiar nu reprezinta vreun efort financiar in bugetul lunar al fiecaruia cate o suma echivalenta pretului unei sticle de suc.

Si sa ma ierte fetele lui Vadim ca le dau si o povata: sa-l refuze pe oricine le pune un sac de bani pe masa pentru reviste. Oricat de bine vor crede ca-l cunosc, la un moment dat ar putea constata ca de fapt nici nu-l cunosc. Apoi ele n-au nici experienta tatalui. Ba mai mult, intotdeauna cine plateste, mai devreme sau mai tarziu va da si tonul. Cand insa te platesc cititorii, iti poti pastra si independenta.

Mie mi-a fost tare mila de ele cand le-am vazut asa micute si parca pierdute in jungla.

Sa ne rugam fratilor si pentru ele bunului Dumnezeu sa le ajute.

 

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. silv said, on septembrie 18, 2015 at 3:55 pm

    Care este adresa ta de mail? Te rog…

    Apreciază

  2. auditus said, on septembrie 18, 2015 at 4:22 pm

    E reala scrisoarea asta? http://www.apologeticum.ro/2015/09/monahul-teodot-raspuns-la-comunicatul-patriahului-daniel/

    Apreciază

  3. auditus said, on septembrie 18, 2015 at 4:23 pm

    Apreciază

  4. auditus said, on septembrie 18, 2015 at 5:26 pm

    Din cauza ultimelor evenimente, respectiv tragicul deces al redactorului-şef al ziarului „Tricolorul“, ne vedem nevoiţi să vă anunţăm cu tristeţe că publicaţia îşi va înceta temporar apariţia din data de 18 septembrie 2015. În cazul în care se vor produce modificări, vor fi anunţate prin intermediul mass-media. Vă mulţumim pentru înţelegere.
    Redacţia ziarului „TRICOLORUL“

    Apreciază

  5. Aurora said, on septembrie 18, 2015 at 5:35 pm

    Vadim a fost unul din putinii oameni politici cu vederi nationaliste. Munca lui ar trebui continuata. Sa ajutam si noi cum putem, sa nu ramanem indiferenti la drama acestui om si a familiei lui !

    Apreciază

  6. saccsiv said, on septembrie 18, 2015 at 8:27 pm

    auditus

    Bine. Sa ma tii la curent.

    Apreciază

  7. RomeoB said, on septembrie 18, 2015 at 10:32 pm

    Vadim Tudor a adus deservicii imense neamului romanesc, datorita faptuluyi ca a legat aspiratiile nationale ale romanilor de antisemitism. Dupa alegerile din 2000 de exemplu, 25% din voturile romanilor nu au putut sustine guvernarea, deoarece guvernul roman ar fi fost acuzat de antisemitism cu consecintele corespunzatoare.
    Prin 2005, PRM ar fi avut ultima ocazie de a intra in Partidul Popularilor europeni, cu conditia ca persoanele neagreate de UE sa faca un pas inapoi. Vadim a preferat sa duca partidul in tabara lui Le Pen.

    Pe fondul faptului ca Vadim si alti cativa nu au facut pasul inapoi – ca antisemit nu mai ai cum sa discuti cu „marele licurici”, UDMR a fost in situatia de a arbitra guvernarea, cu consecinte dezastoase pt Romania.

    25 de ani,7%-25% din voturile romanilor au fost practic anulate din cauza lui Vadim, care a fost de toate, dar nu om politic.
    La inceputul anilor 90, Marian Munteanu a scos revista Miscarea (alaturi de partidul Miscarea pt Romania). Cele scrise acolo dspre masonerie si despre stapanii ei l-au adus in situatia de a fi catalogat „antisemit”. SI-A DAT SEAMA CA NU MAI ARE NICI UN VIITOR POLITIC, SI S-A RETRAS DIN POLITICA PT A NU ADUCE DAUNE POPORULUI ROMAN !
    EXACT ASTA TREBUIA SA FACA SI VADIM PT A SPALA IMAGINEA PARTIDULUI.

    Dupa parerea mea, ar fi de luat in considerare Partidul Romania Unita, al deputatului psd Bogdan Diaconu.
    A fi un partid nou, care nu ar mai repta greselile de „corectitudine politica” facut de Marian Munteanu sau de Vadim Tudor. Nu stiu cat sunt de cretin, dar daca voturile PRM, PUNR ar merge acolo, voturile nationalistilor romani ar putea conta in formarea viitoarelor guverne, iar UDMR-ul nu ar mai fi arbitru.
    http://www.partidulromaniaunita.org/

    Imi pare rau, dar PRM, Tricolorul, Romania Mare vor fi permanent etichetate ca ‘antisemite’.

    Disparitia lui Vadim, reprezinta o sansa nesperata ca drepata romaneasca sa se regrupeze si sa intre in PPE si la guvernare.

    Apreciază

  8. amadessa said, on septembrie 19, 2015 at 7:16 am

    @RomeoB Ce text infect ai emanat. Cu asemenea idei Partidul Romania Unita va ramane o eterna iluzie. Iar daca va face pact cu diavolul salut. Daca de pe acum deplangeti antisemitismul duceti-va pe pustiu.

    Apreciază

    • RomeoB said, on septembrie 19, 2015 at 10:51 am

      >Daca de pe acum deplangeti antisemitismul duceti-va pe pustiu.

      Viktor Orban stie sa faca CU SUCCES politica nationalista la nivel european, fara sa vorbeasca despre problemele pe care i le provoaca evreii. Daca ar fi avut in discursul politic ceea ce evreii considera ca ar fi antisemitism, zbura de mult din conducerea Ungariei. Ca om politic exista adevaruri pe care nu le poti spune pe fata.
      Adevarurile pe care le-a spus Vadim despre distrugerea economiei romane de catre o structura de crima organizata formate din niste evrei sunt cat se poate de reale; dar ca om politic trebuia sa stie ca discursul „incorect politic” te expune sanctiunilor liderilor globalisti.

      Nici macar Vladimir Putin sau liderii Chinei nu-si permit discursul incorect politic.

      Vadim a fost un pamfletar, nu un om politic. Din pacate, el a transformat UDMR in arbitrul scenei politice romanest, din 1996 pana in 2012 fiind neintrerupt la guvernare sau partener din umbra la guvernare.

      Ca sa nu masi spunem ca prin decizia lui Basescu a devenit presedinte al Romaniei pt 10 ani, cu toate dezastrele pe care le-a adus. In 2004 Geana a afirmat ca in cazul in care va ajunge prim-ministru nu va coopta PRM la guvernare ci UDMR, datorita socialitilor europeni, nu pt ca nu ar fi vrut. Ori parlamentarii PRM nu arau aceeptati de UE si de americani. iar la referendumul pt demiterea lui Basescu s-a vazut ce putere au…. MAI MARE DECAT VOTUL A 7.5 milioane ROMANI !
      CA OM POLITIC TREBUIA SA STII ACESTE LUCRURI. SI MAI ALES SA FII RESPONSABIL !

      Apreciază

  9. auditus said, on septembrie 19, 2015 at 2:18 pm

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.