SACCSIV – blog ortodox

DETALII: Grozaviile operatiei de schimbare de sex

Posted in Canada, EUTANASIE, IDENTITATEA DE GEN, SINUCIDERE ASISTATA, TRANSSEXUALISM by saccsiv on august 5, 2023

Daily Mail: Trans indigenous Canadian slams doctors for denying her euthanasia request, saying death would be better than her constant pain from a surgically-built vagina

Un transsexual indigen din Canada a criticat dur medicii care i-au refuzat cererea de eutanasiere, spunând că moartea lui ar fi mai bună decât durerea constantă ce o are de la vaginul său construit chirurgical

  • Lois Cardinal spune că încercarea sa eșuată de a obține eutanasierea este ‘o problemă ce ține de drepturile omului’
  • Acesta suportă durere și presiune din cauza neo-vaginului său problematic
  • CITEȘTE MAI MULT: Un studiu arată că 81% dintre persoanele transsexuale îndură dureri postoperatorii

De James Reinl, 23 Iulie 2023, Daily Mail

Un transsexual indigen din Canada a criticat sistemul de sănătate canadian pentru că i-a respins cererea de eutanasiere, în ciuda durerii pe care o îndură din cauza vaginului său construit chirurgical.

În postările de pe rețelele de socializare, Lois Cardinal, un autoproclamat ‘transsexual sterilizat post-operator al primelor națiuni’, a declarat că regretul pentru tranziția sa medicală l-a determinat să solicite în ianuarie o injecție letală.

Cardinal, care locuiește într-o rezervație nativă de lângă St. Paul, Alberta, a postat online, săptămâna aceasta, dosarul medical al solicitării sale, pentru a atrage atenția asupra ideologiei radicale de gen.

Cazul său evidențiază pericolele sistemului de sănătate ultraliberal din Canada – unul dintre cele mai permisive din lume atât în ceea ce privește eutanasia, cât și afirmarea sexului ales de o persoană.

‘Suport un disconfort și dureri constante’, a declarat transsexualul în vârstă de 35 de ani pentru DailyMail.com.

Într-o serie de postări pe rețelele de socializare online, Lois Cardinal se revoltă împotriva ideologiei transgender care a dus la operația sa problematică

Cardinal, care își spune Ducesa Lois pe rețelele de socializare online, a postat pe internet documentele în care își cere eutanasierea

‘Îmi impune o povară psihologică. Dacă nu pot avea acces la asistență medicală adecvată, nu vreau să continui să fac asta’.

Cardinal a fost supus unei vaginoplastii în anul 2009, dar a dezvoltat complicații și a regretat rapid procedura.

Aceasta a declarat pentru DailyMail.com că simte o presiune constantă, durere și disconfort chiar și acum, la mulți ani de la operația inițială.

Procedura dificilă presupune transformarea penisului într-un neo-vagin.

Majoritatea beneficiarilor acestei proceduri suferă de dureri și disconfort după aceea, potrivit unui studiu recent al Universității din Florida.

Durerile în timpul actului sexual și problemele urinare sunt frecvente.

De asemenea, neo-vaginele trebuie să fie dilatate în mod regulat pentru a le împiedica să se colapseze.

Miercuri, Cardinal a postat online documentele cererii sale oficiale în temeiul legii canadiene privind asistența medicală în moarte (MAiD).

În documente, medicul lui Cardinal, care nu este identificat, menționează că problema de bază a acestuia este ‘durere/anxietate legată de neo-vaginul pentru afirmarea genului’.

În documente, medicul a declarat că a consultat un alt clinician și a trimis-o pe Cardinal la un specialist, dar în cele din urmă a respins cererea MAiD.

‘Pe baza informațiilor clinice actuale și a consultărilor [pacienta] nu îndeplinește criteriile actuale ale MAiD’, a scris medicul.

Medicul neidentificat a spus că Cardinal a îndurat ‘durere/anxietate’ din cauza neo-vaginului care i-a fost construit în operația de transsexualitate

Cardinal strângea bani pentru un tratament de corecție la o clinică de gen din Montreal, a adăugat medicul.

Acesta ar putea fi ‘reevaluată’ pentru MAiD în viitor, dacă va exista o ‘schimbare a stării sale clinice’.

‘Pacienta este conștientă că mă poate contacta din nou pentru parcursul ei în curs pentru o moarte asistată’, a adăugat practicianul.

Medicul a precizat că a fost informat Cardinal despre ‘mijloacele disponibile pentru a-i alina’ suferința.

Programul canadian de sinucidere asistată este disponibil pentru adulții care suferă de o boală, o afecțiune sau un handicap grav și incurabil și care se află într-o stare avansată de declin ireversibil.

Cardinal s-ar putea să nu fie eligibil, deoarece alte tratamente i-ar putea rezolva problema.

Acesta a spus că ulterior i s-a prescris o ‘cremă amorțitoare’ pentru neo-vaginul lui, dar că aceasta ‘nu funcționează’.

Refuzul său pentru MAiD a reprezentat o ‘problemă de drepturile omului’, a spus transsexualul.

‘Medicii sunt mai interesați să afle ce pronume folosesc decât să-mi aline durerea’, a declarat acesta pentru DailyMail.com.

‘Nu mă simt mai bine și nici nu primesc îngrijiri medicale mai bune, sau orice fel de îngrijiri medicale’, a spus Cardinal.

‘Sunt atât de capturați de ideologiile de gen, încât le pasă mai mult de pronumele mele’.

Dacă trimiterile către specialiști nu mă vor ajuta să-mi aline durerea, voi solicita din nou sinuciderea asistată în lunile următoare, a adăugat acesta.

În alte postări pe rețelele de socializare, Cardinal critică ideile transgender care l-au determinat să-și facă operația de transsexualitate în urmă cu 14 ani.

Într-o postare, Cardinal arde un steag LGBTQ+ pentru a semnala temerile sale față de ideologia radicală de gen

Canada este pe cale să înregistreze aproximativ 13.500 de sinucideri asistate de medici în anul 2022

Într-un videoclip, acesta arde o versiune a steagului LGBTQ+.

În altele, apare frustrat și chiar în pragul lacrimilor.

‘Nu sunt de acord cu retorica actuală a comunității trans’, spune acesta.

‘O mare parte din așa-numita ură trans este alimentată de comunitatea trans, deoarece nu ni se permite să avem conversații oneste și dure’.

Acesta mai spune că in Canada ‘copiii și vulnerabilii’, în special din rândurile populației sale native, ‘cad pradă unei tendințe care este medicalizată’.

Sinuciderile asistate de medic și procedurile de afirmare a sexului sunt mai puțin controversate în Canada decât în SUA.

Alex Schadenberg, șeful Coaliției de prevenire a eutanasiei din Canada, un grup de campanie, a declarat pentru DailyMail.com că postările lui Cardinal arată ‘cât de nebună a devenit legea MAiD din Canada’.

O lege din 2021 a slăbit regulile MAiD, făcând ca persoane precum Cardinal, care nu erau aproape de moarte, să nu fie eligibile pentru injecțiile mortale, a spus acesta.

‘Lois a fost refuzată pentru MAiD, ceea ce vă arată că încă mai există o oarecare rațiune în Canada’, a spus Schadenberg.

‘Preocuparea mea este că, după ce guvernul federal va extinde legea canadiană privind eutanasia pentru a include persoanele cu probleme de sănătate mintală în martie 2024, este posibil ca persoanelor aflate în circumstanțe similare cu Lois să li se aprobe’.

Mulți canadieni susțin eutanasia, iar grupul de campanie, Dying With Dignity, afirmă că procedurile sunt ‘motivate de compasiune, de încetarea suferinței și a discriminării și de dorința de libertate personală’.

Criticii spun că reglementările din această țară nu dispun de garanțiile necesare, devalorizează viețile persoanelor cu handicap și îi determină pe medici și pe lucrătorii din domeniul sănătății să sugereze această procedură celor care altfel nu ar lua-o în considerare.

Țara este pe cale să înregistreze aproximativ 13.500 de sinucideri sancționate de stat în anul 2022, o creștere de 34% față de cele 10.064 din 2021, potrivit analizei lui Schadenberg pe baza datelor oficiale.

Provincia Alberta este conservatoare în comparație cu restul Canadei, dar totuși a înregistrat anul trecut un salt de 41% în ceea ce privește numărul de cazuri de MAiD, ajungând la 836.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Emblematic: ISTORIE CU TRANSSEXUAL. Lui Sorin i-a facut schimbare de sex MASONUL Ioan Lascar in urma cu 20 de ani. Acum Soria cerseste in fata BISERICILOR

 

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Clement said, on august 5, 2023 at 9:46 pm

    Italia anuleaza certificatele de nastere ale copiilor cu doua mame.
    Doar numele mamei biologice va ramane inscris in document.
    https://corrieredelveneto.corriere.it/notizie/padova/cronaca/23_giugno_19/padova-illegittimo-l-atto-di-nascita-con-due-mamme-la-procura-chiede-di-rettificare-il-
    cognome-di-una-bambina-7c35ad7b-0579-47ee-a467-35a977cefxlk.shtml
    Referitor la patimile persoanelor care au cazut prada propagandistilor si medicilor escroci ( consilieri psi., chirurgi, ginecologi, endocrinologi, esteticieni) crestineasca compasiune.
    Daca li-se permitea mamelor cu mai multi copii si medicilor zdraveni la cap sa explice public ce este si cum functioneaza în fapt o Femeie, in mod cert meditau mai adanc daca sa isi asume conditia de femeie mutilandu-si doar corpul.
    Femeia inseamna pe langa rabdare, iubire, intuitie, devotament si 444 de cicluri menstruale de minimum 5 zile sa zicem 35 de ani, cistite specific feminine, anexite, sarcini , nasteri, leuzii, 5 alaptari zilnic ×12 luni ,insomnii, menopaza proces de prabusire a organismului afectat anatomic fiziologic si psihologic.

    Apreciază

  2. Nicusor said, on august 6, 2023 at 5:03 am

    Tot despre chestii ne la locul lor:
    https://www.stiripesurse.ro/video-falimentul-educatiei-la-untold-sute-de-tineri-inclusiv-minori-canta-versuri-obscene-alaturi-de-artistul-de-pe-scena_3019028.html
    Si Armata merge si ea la untold ca sa Recruteze, cum ziceam:

    https://www.google.com/amp/s/observatornews.ro/amp/eveniment/armata-romana-se-duce-la-festivalul-untold-dupa-ce-a-fost-si-la-neversea-534803.html

    Adica ori au scazut atat de mult nivelul si sunt disperati ori sunt tampiti ori amandoua DAR, sa recrutezi asemenea specimene care repeta ca oile chestii obscene si perverse, in cor, pardon turma… E josnic si descalificabil. Lumea de azi e dusa…

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.