SACCSIV – blog ortodox

Medicina si masoneria

Posted in Adrian Streinu-Cercel, MASONERIE, MEDIC, MEDICINA by saccsiv on octombrie 18, 2021

Stemă reprezentând cel de-al 33-lea grad în francmasonerie. În vârf, motto-ul oficial al diplomei: Ordine din Haos. Foto: https://saccsiv.wordpress.com/2020/04/17/vigilant-citizen-order-out-of-chaos-cum-au-fost-prezise-planurile-elitei-in-cultura-populara/

 

Acesta este un articol ce l-am postat initial pe Ortodoxinfo cu peste doi ani in urma.

RL: Academia Medicala, fratia doctorilor politicieni si masoni

In ASM exista mai multi medici care fac parte din masonerie. Vlad Ciurea si Ioan Lascar, primii doi din lista noilor membri ai Academiei, dupa numarul de voturi obtinute, ar fi masoni, ne-au declarat surse din UMF. Cel de-al doilea ne-a confirmat acest lucru. In revista „Masonic Forum” apar interviuri cu ei, in care sunt numiti „venerabilul frate”. Despre Ioan Lascar se scrie, in numarul 28 al revistei: „Comisia medicala a Marii Loji Nationale a Romaniei are inalta calificare, fiind condusa de al nostru Venerabil Frate Ioan Lascar”. Apare si un interviu cu acesta, in care recunoaste ca si-a dorit mereu sa intre in masonerie. Prof. dr. Ioan Lascar ne-a declarat ca intrarea in francmasonerie „este o optiune personala, fara legatura cu profesia”. „Perfectionarea spirituala nu are nimic de-a face cu perfectiunea profesionala.

Poate fi insa benefica meseriei de medic, pentru ca  poate sublima ceea ce este pozitiv in om.” Prof. dr. Vlad Ciurea este mentionat in numarul 28 al revistei de un mason care marturiseste ca a scris un articol „ca semn al profundei aprecieri pentru Venerabilul Frate Vlad Ciurea, medic, profesor”. Profesorul Ciurea ne-a declarat ca nu confirma si nici nu infirma informatia ca ar fi mason, precizand ca fiecare este liber sa creada ce vrea. Unul dintre cei mai importanti medici, membru al masoneriei, este prof. dr. Irinel Popescu, care are grad 33 si declara pentru numarul 16 al revistei amintite ca a intrat in aceasta organizatie gratie relatiei cu unul dintre pacientii sai. Surse din UMF declara ca si Laurentiu Mircea Popescu ar fi membru marcant al masoneriei si ca ar avea „grad 66 sau 33”, insa aceasta afirmatie nu a putut fi probata.

[…]

Lui Irinel Popescu Patriarhul Daniel i-a acordat distinctia „crucea patriarhala”. În prezent conduce Clinica de Chirurgie și Transplant Hepatic de la Institutul Clinic Fundeni. Pentru cei ce inca nu stiu care-i treaba cu transplantul:

TRANSPLANTUL – ucidem “donatori” ca să “salvăm” vieți/ MOARTEA CEREBRALĂ nu este MOARTE/ Cei aflați în moarte cerebrală plâng când sunt tăiați și li se scot organele/ De ce sunt anesteziați morții în timpul prelevării de organe?/ CE LUCRURI TERIFIANTE NI SE ASCUND?

Prof. dr. Ioan Lascăr, şeful Clinicii de Chirurgie Plastică şi Microchirurgie Reconstructivă de la Spitalul Floreasca, a facut prima operatie de schimbare de sex din Romania, in 1995:

Emblematic: ISTORIE CU TRANSSEXUAL. Lui Sorin i-a facut schimbare de sex MASONUL Ioan Lascar in urma cu 20 de ani. Acum Soria cerseste in fata BISERICILOR

Un alt mason este senatorul Florian Popa, fost rector al UMF Carol Davila, casatorit cu nepoata Elenei Ceausescu. In 2013, in contextul discutiilor aprinse despre introducerea în Constituția revizuită a termenului de FAMILIE definit ca uniunea dintre un bărbat și o femeie, declara:

Ce atâta discuție despre termenul de căsătorie. Mie mi se pare că e un act încheiat legal între două CNP-uri.

–Și ar trebui trecut asta în Constituție?

Nu!

Un amănunt oarecum bizar legat de dr. Adrian Streinu Cercel este apartenenţa sa la Clubul Diplomatic Internaţional din Bucureşti, un club select destinat deopotrivă diplomaţilor acreditaţi în România, parlamentarilor şi reprezentanţilor guvernamentali, care funcţionează în localul omonim unde se poate intra doar pe baza unei legitimaţii de membru al clubului. În acest club a avut loc în 3 iulie 2009, reuniunea tradiţională a francmasonilor români unde s-a serbat Sfântul Ion (de vară), patronul Francmasoneriei Universale. Aceeaşi francmasonerie din România a participat în calitate de partener şi la “Ziua mondiala de lupta împotriva SIDA” din 1 decembrie 1999, eveniment organizat de către Comisia Nationala de Lupta Anti-SIDA a Ministerului Sanatatii al cărei preşedinte era profesorul Adrian Streinu Cercel. Sigla unei loji masonice apărea chiar pe afişul de promovare a evenimentului, alături de sigla Institutului de Boli Infecţioase “Prof. Dr. Matei Balş” şi a companiilor de medicamente GlaxxoWellcome şi Roche:

Articolul zilei (16.01.2010): Adrian Streinu Cercel, acest Dr. Mengele de la Ministerul Sănătăţii, este mason?

Alti medici masoni importanti, conform https://ro.wikipedia.org/wiki/List%C4%83_de_masoni_rom%C3%A2ni

Constantin I. Angelescu (1869 – 1948), politician, medic și profesor universitar român, reformator al școlii românești în perioada interbelică[4]

Radu Bălănescu (născut în 1963) medic pediatru, chirurg ortoped pediatru [6] — Mare Maestru al Marii Loji Naționale din România [7][8]

Carol Davila[2] (1828 – 1884), medic și farmacist

Despre Radu Balanescu cititi va rog si:

Doctorul Radu Balanescu a fost reales la conducerea Marii Loje Naționale din România

Radu Bălănescu, Marele Maestru al Marii Loji Naționale din România, laudă inițiativele președintelui Iohannis

Pentru cei ce inca nu stiu la cine se inchina masonii:

RUGACIUNEA MASONILOR adresata SATANEI / MARELE ARHITECT al Universului = LUCIFER. Demonstratia Mitropolitului Serafim de Pireu / Citate celebre ale unor masoni

 

Comentariu saccsiv 18 octombrie 2021:

N-am mai sapat dupa ei, insa consider ca nu gresesc presupunand ca lista cu importanti medici masoni este cu mult mai lunga.

36 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Partizanu said, on octombrie 18, 2021 at 3:10 pm

  Oare mai există DOSARUL OCULTA în ARHIVELE SECURITĂȚI?

  Apreciat de 1 persoană

  • Christinne Radu said, on octombrie 18, 2021 at 4:52 pm

   Iti dai seama ca da, numa’ ca, bineinteles, totul este sub cheie. Spre exemplu, pina de curind, pe juridice.ro, puteau fi accesate dosarele in care era incriminat Arahat, o gramada din mizeriile pe care le-a facut, acum acceseaza dosarele de unde nu-s!

   Apreciat de 1 persoană

 2. Gnosticismul sau francmasoneria! said, on octombrie 18, 2021 at 5:27 pm

  Spicuiri din omiliile Parintelui Athanasie Mitilinaios:

  In zilele noastre o ramura a Gnosticismului este francmasoneria. Masoneria este o erezie gnostica. Cartile masonilor ii numesc spurcati sau profani pe ce care nu sunt masoni. Ei pretind ca detin lumina, de care, dupa cum pretind ei, noi nu avem habar.
  Cu siguranta,  nu este o strategie buna sa subestimam capabilitatile inamicului. Masoneria este puternica: este puterea lui Satana.
  Adevaratul pericol al gnosticismului ( al masoneriei) este acela ca nu neaga oficial Crestinismul. Acum daca cineva imi spune: „Nu sunt de acord cu tine. Resping credinta ta”, inteleg si ma tin la distanta. Dar cand se ascunde si nu neaga nimic, si mai rau, circula,  exista, respira si se strecoara in interiorul Bisericii; primeste Sfanta Impartasanie; participa la slujbele Bisericii si totusi este dusmanos Bisericii si instrainat de Trupul ei, acolo se afla pericolul real. Acest lucru este clar la francmasonii care primesc Sfanta Impartasanie, intra in comitetul parohial, sunt mereu la biserica, folosind toate spre folosul lor. Daca cineva  ii chestioneaza despre acestea, raspund fara tagada: „Da, sunt mason, dar sunt crestin bun. Vin la biserica, ma impartasesc, imi iubesc fratii”. 
  Masonii spera sa distruga crestinismul si mai ales crestinismul ortodox.
  Masonii il recunosc pe Lucifer ca fiind inceputul binelui si pe Sabaoth ca inceputul raului. De aceea Dumnezeul Vechiului Testament este zeul rau, pentru ca a introdus raul prin crearea materiei, pe cand diavolul, Lucifer, este spiritul bun, zeul bun. 
  Nu este socant?
  Masonii de gradul 33 ingenuncheaza in fata lui Baphomet, o statue a lui Satana
  ridicata deasupra altarului, si socotit nimeni altul decat marele arhitect al universului. Astfel, marele arhitect al universului, Baphomet, este diavolul.
  Lui i se inchina masonii. Pe Dumnezeul crestinilor ei incearca sa L distruga cu orice pret.
  Acest lucru nu este dezvaluit imediat membrilor. Masonii de la primul, al doilea, al treilea, al patrulea, al cincilea, al saselea, al saptelea grad, nu cunosc aceste lucruri. Ei pur si simplu trec prin niste ritualuri, si daca masonii vad ca nu sunt progresivi si nu sunt tipul pe care doresc sa l promoveze, atunci ei nu i promoveaza.
  Masonii circula foarte liber in Biserica noastra. Devin membrii ai consiliului parohial. Intra in randurile Preotiei (devin preoti, ierarhi n.n.) ….si mai bine ar fi sa nu mai spun altceva.
  Masoneria este un precusor al Antihristului.
  Sa ramanem treji si vigilenti.

  Arhimandrit Athanasie Mitilinaios, Omilii la Cartea Apocalipsei, vol. I, Omilia a XVII a, Editura Egumenita, 2019, pp. 360-379

  Apreciat de 3 persoane

 3. Europa se pregătește de un blackout total! said, on octombrie 18, 2021 at 6:16 pm

  Blackout, faza 1

  În doar câteva minute, un blackout total cuprinde părți din întreaga UE. Va dura între o săptămână și 10 zile până când tot sistemul energetic european va reîncepe să funcționeze în mod rezonabil. Aceasta este faza 1 a unei întreruperi cu electricitate pe care operatorii de rețea o tot anticipează de câțiva ani.

  Blackout, faza 2

  Blackout faza 2 durează până când serviciile de telecomunicații (rețele fixe și mobile, Internetul) vor funcționa din nou în mod rezonabil. De asemenea, și acest  moment este complet subestimat fiindcă o revenirea acestor servicii nu se poate produce mai devreme de câteva zile (între trei și cinci, anticipează specialiștii). Într-o astfel de situație, decisivă este durata întreruperii alimentării cu energie, căci în mod cert vor sistemele hardware vor fi deteriorate; cu cât durează mai mult întreruperea, cu atât va fi mai dificil să se repornească rețelele de telecomunicații.

  Blackout, faza 3

  Faza a 3-a a unui blackout total aduce blocaje de aprovizionare pentru câteva luni ca urmare a unor daune grave apărute în producția, prelucrarea și distribuția alimentelor. Abia acum vor reporni sistemele energetice naționale în aproape toată Europa, dar nu mai devreme de șapte, poate chiar 10 zile, după cum arată analizele. Una dintre acestea, realizată de un grup de cercetare în domeniul securității și comandată de Forțele Armate Austriece, punctează: aproximativ o treime din populația Austria va putea fi independentă pentru maximum patru zile; totuși, din precauție, militarii au scăzut cu încă o zi previziunea. Iar repornirea la scară largă a sistemului energetic național austriac, posibilă nu mai devreme de a doua săptămână.

  Europa se pregătește de un blackout total! Cine ne stinge lumina și ce interese sunt | Ziarul National
  https://www.national.ro/stiri-externe/europa-se-pregateste-de-un-blackout-total-cine-ne-stinge-lumina-si-ce-interese-sunt-739088.html

  Apreciază

 4. 591 de milioane de certificate digitale generate in UE said, on octombrie 18, 2021 at 6:40 pm

  O spot publicitar al ID 2020 avea urmatoarea intrebare retorica: cum ar fi daca indentitatea ta ar fi in mana ta?!

  OMS de asemenea cauta solutii ca Certificatele verzi sa poata fi detinute si de cei care nu au un telefon android in posesie…asta inseamna ca ecoul intrebarii antementionate ID 2020 urmeaza sa aiba reverberatii si OMS sa propuna ca fiecare sa aiba un nanocip implantat in mana, o identitate bio digitala?!

  Deocamdata UE jubileaza caci repetitia prin impunerea certificatelor digitale pentru faza finala (a vaccinului digital) a ID 2020 are un succes fulminant:

  Peste 591 de milioane de certificate digitale privind COVID-19 generate până în prezent (raport CE) – Black News
  https://blacknews.ro/peste-591-de-milioane-de-certificate-digitale-privind-covid-19-generate-pana-in-prezent-raport-ce/

  Apreciază

 5. Trei puncte principale said, on octombrie 18, 2021 at 7:07 pm

  La o scară mai largă, acest motto masonic de gr. 33 este rețeta finală pentru o schimbare (marea resetare) în societate:
  1) Un eveniment (pandemic) provoacă haos și panică.
  2) O soluție salvatoare (digitalizarea avand vaccinarea ca pretext si care va fi functionala pe doua coordonate majore: electromagnetism si frecventele undelor folosite dar avand ca tinta finala implantarea cipului – prin vaccinul digital – obligatoriu fiecarui om) care de asemenea promoveaza agenda elitei masonice.
  3) Societatea se schimbă si poate fi controlata distopic fără a opune rezistență.

  Apreciază

 6. Christinne Radu said, on octombrie 18, 2021 at 8:01 pm

  Apreciază

 7. curfew said, on octombrie 18, 2021 at 8:12 pm

  Cine e interesat și are timp, să citească cartea asta (în engleză) :

  The 2020-21 Worldwide Corona Crisis: Destroying Civil Society, Engineered Economic Depression, Global Coup d’État and the “Great Reset”

  https://www.globalresearch.ca/the-2020-worldwide-corona-crisis-destroying-civil-society-engineered-economic-depression-global-coup-detat-and-the-great-reset/5730652

  Criza mondială Corona din 2020-21: Distrugerea Societății Civile, Criza Economică Proiectată, Lovitura de Stat Globală și „Marea Resetare”

  Repere

  Ne aflăm la răscrucea uneia dintre cele mai grave crize din istoria lumii. Trăim istorie, totuși înțelegerea noastră despre succesiunea evenimentelor din ianuarie 2020 a fost estompată.
  La nivel mondial, oamenii au fost induși în eroare atât de guvernele lor, cât și de mass-media în ceea ce privește cauzele și consecințele devastatoare ale „pandemiei” Covid-19.
  Adevărul nerostit este că romanul coronavirus oferă un pretext și o justificare puternicelor interese financiare și politicienilor corupți pentru a arunca întreaga lume într-o spirală de șomaj în masă, faliment, sărăcie extremă și disperare.
  Peste 7 miliarde de oameni din întreaga lume sunt afectați direct sau indirect de criza corona.
  „Urgența” de sănătate publică COVID-19 sub auspiciile OMS a fost prezentată opiniei publice ca un mijloc („soluție”) pentru controlarea „virusului ucigaș”.
  Dacă publicul ar fi fost informat și asigurat că Covid este (conform definiției OMS) „similar gripei sezoniere”, ofensiva fricii ar fi căzut. Blocarea și închiderea economiei naționale ar fi fost respinse imediat.
  Prima etapă a acestei crize (în afara Chinei) a fost lansată de OMS pe 30 ianuarie 2020, într-un moment în care existau 5 cazuri în SUA, 3 în Canada, 4 în Franța, 4 în Germania.
  Justifică aceste numere declararea unei urgențe de sănătate publică la nivel mondial?
  Ofensiva fricii a fost susținută de declarații politice și de dezinformarea mass-media.
  Oamenii sunt speriați. Sunt încurajați să facă testul PCR, care este greșit. Un test PCR pozitiv nu înseamnă că sunteți infectat și / sau că puteți transmite virusul.
  Încă de la început, din ianuarie 2020, nu a existat nici o „bază științifică” care să justifice lansarea unei urgențe de sănătate publică la nivel mondial.
  În februarie, criza covid a fost însoțită de o prăbușire majoră a piețelor financiare. Există dovezi ale unei fraude financiare.
  Și pe 11 martie 2020: OMS a declarat oficial o pandemie mondială într-un moment în care existau 44.279 de cazuri și 1440 de decese în afara Chinei, dintr-o populație de 6,4 miliarde (estimări ale cazurilor confirmate pe baza testului PCR).
  Imediat după anunțul OMS din 11 martie 2020, instrucțiunile de detenție și de blocare au fost transmise către 193 de state membre ale Națiunilor Unite.
  Fără precedent în istorie, aplicat aproape simultan într-un număr mare de țări, sectoare întregi ale economiei mondiale au fost destabilizate. Întreprinderile mici și mijlocii au fost duse în faliment. Șomajul și sărăcia sunt de necontrolat.
  Impactul social al acestor măsuri nu este doar devastator, ci este în curs de desfășurare în ceea ce a fost descris ca „Un al doilea val”. Nu există dovezi ale unui „al doilea val”. Documentate pe larg, estimările PCR sunt inexacte.
  Impactul asupra sănătății (mortalitate, morbiditate) rezultat din închiderea economiilor naționale depășește cu mult impactului atribuit Covid-19.
  Foametea a izbucnit în cel puțin 25 de țări în curs de dezvoltare, potrivit surselor ONU.
  Sănătatea mintală a milioane de oameni din întreaga lume a fost afectată ca urmare a blocării, distanțării sociale, a pierderii locurilor de muncă, falimentelor, sărăciei în masă și disperării. Frecvența sinuciderilor și a dependenței de droguri a crescut la nivel mondial.
  Se spune că „Virusul V” este responsabil pentru valul falimentelor și al șomajului. Este o minciună. Nu există o relație de cauzalitate între virusul (microscopic) SARS-2 și variabilele economice.
  Finanțatorii și miliardarii puternici sunt cei care stau în spatele acestui proiect care a contribuit la destabilizarea (la nivel mondial) a economiei reale. Și există suficiente dovezi că decizia de a închide o economie națională (care va duce la sărăcie și șomaj) va avea inevitabil un impact asupra structurii morbidității și mortalității.
  De la începutul lunii februarie 2020, cei Super Bogați au încasat miliarde de dolari.
  Documentată pe larg, este cea mai mare redistribuire a bogăției globale din istoria lumii, însoțită de un proces de sărăcire la nivel mondial.

  Cuprins
  Capitolul I
  Introducere. Distrugerea societății civile. Campania Fricii
  Capitolul II
  Cronologia Corona
  Capitolul III
  Ce este Covid-19, SARS-2: Cum este testat? Cum se măsoară?
  Capitolul IV
  Criza economică proiectată
  Capitolul V
  Îmbogățirea super-bogatului. Însușirea și redistribuirea averii
  Capitolul VI
  Impactul asupra sănătății mintale
  Capitolul VII
  „Nu există nici un leac”. Suprimarea hidroxiclorochinei (HCQ), un medicament ieftin și eficient
  Capitolul VIII
  „Vaccin-ul” covid al Big Pharma
  Capitolul IX
  Nu uitați de pandemia de gripă porcină H1N1 din 2009
  Capitolul X
  A fost identificat virusul? A fost izolat SARS-CoV-2?
  Capitolul XI
  Libertatea de exprimare. Categorizarea mișcării de protest drept „antisocială”
  Capitolul XII
  Operațiunea CoVax la nivel mondial și Codul de la Nürnberg. Crime împotriva umanității, genocid
  Capitolul XIII
  „Lovitura de Stat Globală” și „Marea Resetare”. Datoriile globale și „Tratamentul neoliberal șocului”

  Apreciază

 8. Christinne Radu said, on octombrie 18, 2021 at 8:20 pm

  Apreciază

 9. mircea.v said, on octombrie 18, 2021 at 8:29 pm

  Din „Cumplite incercari, Doamne” – Marcel Petrisor

  Numai ca tot atunci isi aminti ca Iisus parca-i spusese candva unui zelos intru a-i fi aproape ca El „pe prietenii Sai ii rastigneste”… De ce insa „ii rastignea” tocmai pe acestia , intelegea si mai putin…

  Mda, santem puternici si mandri pana ce o alta mandrie, mai puternica decat a noastra, ne supune, umilindu-ne, pentru ca si aceasta apoi sa fie, probabil, la randu-i supusa si umilita de altele si mai mari decat ea, apoi acestea, la randul lor, sa dispara fiecare in alta sau altele care le-ar fi coplesit… „Si daca totusi nu?’, se intreba el iar, neputandu-si opri cursul gandurilor. Daca va fi totusi o mandrie care nu va fi supusa? Sau purtatori ai ei care sa nu cunoasca esecul?

  Nemaicrezand nimeni intr-o salvare – poate doar Ghita Calciu intr-una miraculoasa – , nici moartea prescrisa de MAI nu era acceptata asa cum li se pregatise. Mai intai ca nu se impacau cu ideea de izolare in patru morminte de beton pentru ca nimeni sa nu afle unde sant si cum mor. Apoi ca nu voiau sa moara prin descompunere, pe picioare si nebuni, asa cum se sconta ca vor ajunge sa piara in cele din urma, ca sa nu mai fie crezuti de nimeni. De ce sa nu se zbata cand doar asta le mai ramasese? De altiminteri, jocul sinistru era un fel de totul de-a-ndoaselea de cum voia asasinul si cu totul pe de-a-ndoaselea al asasinului de cum gandea victima. (asa va fi in vremurile din urma, totul pe de-a-ndoaselea).

  Desteptaciunea! „Da”, se pomeni el reflectand asupra ei. „Cumplita si periculoasa calitate, totusi… Salvatoare uneori, dar si cand se perverteste!!! Si de ce s-o fi pervertind oare?” …
  Zabovi apoi mult timp asupra acestei intrebari, ajungand, in cele din urma, la concluzia ca totusi instinctele sant cele ce o pervertesc, mai ales cel de conservare si de dominatie.

  – Ei uite, tocmai de asta se poate ca unul sa vada si sa simta mai clar cum stau lucrurile decat altul. Din pricina patimei. Cu cat e mai inexistenta patima, cu atat ti-e mai limpede gandul si mai ascutita intuitia.
  – Si de patimi cum te desprinzi, daca le porti in tine?
  – Patimind: cum altfel? – bombani Iosif.
  – Din pacate – interveni atunci Costache -, asa-i, numai patimind, adica suportindu-le consecintele.

  – La nevoie, dracu-i orice, chiar si teolog – ii raspunse Ghita.

  Cu ce scop era utilizata Parusia in patristica si cu ce scop e amintita acum!
  – Deci o noua telogie si asta – opina Ghita. Unde mai pui, si cu furt de procedee. Atata doar ca unii fagaduiesc raiul dupa moarte, iar astia, dincoace, ii asigura realizarea cu mijloace tehnice.
  – De unde si marea lor greseala – raspunse Costache. Daca pina la urma nu-l pot realiza?
  – Chiar daca recurg si la stiinta? – insista zambind Ghita.

  – Plus experienta lagarelor de pe tot cuprinsul Uniunii Sovietice. Ce spuneau prizonierii de razboi veniti de acolo te-ngrozeai! – adauga Marcel.
  – Nu stiu ce ti-or fi povestit tie, dar eu l-am vazut pe Puiu Chivulescu la Pitesti – zise Iosif. Fusese prizonier vreo 5 ani prin URSS. Unde mai pui ca participase acolo si la grevele acelea ale prizonierilor si se „batuse” amarnic cu autoritatea sovietica, iar la Pitesti, Turcanu, numai cu metodele lui „personale”, facuse din el o carpa pe care nu o mai puteai folosi la nimic…
  – De unde se vede totusi ca acel „cotet”, „cusca” si spatiul restrans in general fac mai mari minuni decat „desmarginitul” – completa Costache.
  – Adica? – ceru Marcel explicatii suplimentare.
  – Adica foarte simplu: cu cat e spatiul experimental mai redus, cu atat creste in intensitate experienta.

  ………………………………………………………………………………………….
  (gandurile lui Puiu Atanasiu)
  Pe Puiu Chivulescu l-am cunoscut si eu si am stat de vorba cu el, desi inutil. Fapt insa foarte semnificativ in ceea ce priveste „inovatia” lui Turcanu. De altminteri, ce s-a adus nou in experienta de la Pitesti a fost claustrarea excesiva, adica restrangerea spatiului experimental-psihologic la celule mici, in care supravegherea interioara era facuta chiar de victime (aflate si ele in interiorul celulei), pana la destramarea totala a vointei celor nou adusi acolo, prin teroare psihica prelungita, cu control asigurat de delatiune interioara. […]
  Fusese batut si in prizonierat, dar nu de fratii sau prietenii cu care impartise baraca; fusese infometat, dar nu de camarazii care cazusera in fata ispitelor; tremurase de frigul polar, dar nu in carcere facute de fratii de un neam; se sufocase si in arsita nisipurilor Karagandei asiatice, dar numai pana intr-o zi; rabdase si de setea desertului, dar numai pana la expirarea unui termen sau a unei masuri oarecare. Suferise mult si complicat, de la multi straini de diferite neamuri, de la indiferentii de soarta omului redus la o cantitate numerica, dar in fata a ceea ce „fratii” ii impusesera „acasa” – cedase.
  Fusese incercate asupra lui si a celor din aceiasi categorie cu el, in prizonieratul din mareata URSS, toate metodele NKVD-ului, perfectionate chiar pentru categoria „banditilor nationalisti”. Si rezistase; rezistase chiar exemplar, ca Aurel State si ca George Fonea, pentru ca, revenit in patrie, sa cada sub foamea, frigul si, mai ales, batele – nu atat ale anchetatorilor, cat ale fratilor reeducati. Sa cada la Pitesti in asa hal in asa hal incat sa nu mai ramana din el decat mecanismul automatismelor anatomo-fiziologice, nimeni nu si-ar fi putut inchipui. Ce se intamplase, de fapt, cu cel pe care adversitatea straina nu-l putuse rapune? De ce-l putusera degrada numai ai sai? Si numai acasa, in tara si neamul pentru care acest om sacrificase totul? Ce se petrecuse in „laboratoarele” sofisticate ale MAI-ului romanesc? Ce experienta il sparsese ca pe un cristal?
  Misterul Pitestilor, de fapt misterul demascarilor, al autodemascarilor, al educarilor si reeducarilor materialist-dialectice; misterul infernului, care nu mai respectase pariul pe care-l facuse odinioara diavolul cu Dumnezeu pe capul lui Iov, ci se atinsese si de suflet… Ce-i drept, prin intermediul trupului, dar in alte coordonate; suspendase limitele temporare ale agresiunii, utilizase foamea, setea, frigul si intunericul in afara oricarei masuri si folosise in toate experientele numai laboranti posedati.
  Or, cand toate acestea – obiect experimental fiind – vezi ca-ti vin din partea alor tai, prieteni, rude, frati sau chiar dascali, aplicate fara nici o masura, pe un trup slabit sub limita inferioara a ingaduitului, cum sa rezisti?
  Si totusi fusesera si unii care rezistasera.

  Apreciază

  • Grigore said, on octombrie 19, 2021 at 1:01 am

   Doamna (banuiesc ca in spatele nickului este o reprezentanta a sexului frumos) vreau sa va felicit si sa va multumesc pentru linkuri! Multe informatii bune in linkurile dvs.

   Apreciază

   • gheorghe said, on octombrie 20, 2021 at 3:48 pm

    … „frumos” ar fi sa fie puse intr-un singur mesaj.
    Pana ajungi la un comentariu al articolului te chinuie sa umbli la vale… pana dai de un om.
    Nu toti avem timp, chef sau curiozitate sa accesam sugestiile sale.
    Apare sistematic cate o persoana care tranteste 5, 6, 10 sau mai multe „mesaje” care nu sint mesaje, in sectiunea de comentarii… da’ nu sint comentarii sint doar chestii care i se par acelei persoane interesante.
    Comentariile sint foarte interesante iar acest tip de multi-postare in cascada distruge bucuria accesarii site-ului.

    Apreciază

 10. Felurimi said, on octombrie 18, 2021 at 8:31 pm

  Se pune deci întrebarea: are vreun sens să ne facem vaccinul, văzând că în spatele lui se coace un sistem global de comandă și control și vine un tăvălug dictatorial înfricoșător, sau este mai duhovnicesc să ne asumăm riscul să murim de virus dar să ne punem nădejdea în Dumnezeu, opunându-ne până la capăt și comportându-ne ca și cum acest vaccin este pecetea lui antihrist.
  Nu e mai bine să exersăm o rezistență împotriva unei pecete “de probă” chiar dacă vaccinul nu este pecete deocamdată și chiar dacă nu va fi niciodată? Cu ce vom greși și ce va fi mai de folos pentru sufletul nostru?
  Dar ce alte argumente mai sunt pentru menținerea pe poziția de rezistență? Pe lângă această oportunitate ca prin asumarea voită a unui risc de a muri cu 2% mai mare pentru cei nevaccinați, principalul avantaj pe care îl văd eu este pentru familiile care au copii: aceste familii au șansa ca să dea un exemplu extraordinar copiilor lor și să îi pregătească pentru vremurile antihristice.
  Cu siguranță când va veni antihrist, lucrurile nu vor fi foarte diferite decât ce trăim acum: necazuri și suferințe peste tot, războaie, foamete, catastrofe. În acest haos, se va naște o soluție “globală” și “salvatoare” numită de noi generic pecetea care va fi oferită tuturor și pe care oamenii o vor primi de bună voie. Cei care nu o vor primi, însă, nu vor putea “vinde și cumpăra” – exact cum se întâmplă acum. Deci, iată că părinții cei care aleg acum să se opună, își pregătesc copiii ca să fie atenți și circumspecți pe viitor în fața oricăror propuneri “salvatoare” ale societății. Chiar dacă și copiii sunt vizați în acest război psihologic și sunt atacați de propagandă, ei au acum șansa să exerseze opoziția de pe o poziție duhovnicească.
  Noi credem că dacă am fi singuri ne-am opune, am rezista, dar deoarece avem alții pentru care suntem responsabili, trebuie să luăm decizia corectă și pentru ei. Ezitările de pe poziționarea duhovnicească vor veni deci prin sugestiile diavolului că dacă nu pentru noi, măcare pentru ceilalți să ne schimbăm poziționarea și să primim pecetea deoarece Dumnezeu știe și înțelege. Cu siguranță în mod similar și creștinii care vor respinge inițial pecetea, vor cădea la un moment dat în această capcană – vor da pe cei din jurul lor vina pentru căderea lor, așa cum Adam a dat vina pe Eva. Să ferim să ne facem griji exagerate pentru cei din jurul nostru deoarece Dumnezeu este stăpânul vieții și al morții. Cei care nu au avut parte de experiențe minunate în viața noastră cu greu înțeleg și pot să accepte acest adevăr care este în esență un semn al existenței sau lipsei credinței.
  Dacă ne vom opune, cu siguranță acest act nu îl putem decât pune pe seama credinței. E penibil să avem discuții medicale, pe statistici și argumente medicale pro sau contra vaccinului. Din start, alegerea noastră trebuie să fie bazată pe credință. În fața unei aceste poziții diavolii se vor da pe față și vor turba, acuzându-ne și ostracizându-ne. Rareori în alte situații creștinii din România mai au de suferit ceva similar. 
  Deci asumarea poziției contrare vaccinării ne dă pe față credința și ne dezbrabă în fața diavolilor care vor începe să arunce cu săgeți în noi. Pe lângă posibilitatea de a ne asemăna sfinților și Mântuitorului, avem șansa ca să exersăm iubirea noastră față de oameni și desconsiderarea vieții pământești. Amenințați cu interzicerea accesului în magazine, dați afară de la muncă, amenințați cu ridicarea copiilor de către autorități, dați afară din orașe și sate aruncați în păduri și pe câmpuri, creștinii care aleg să se opună pot acum să trăiască apocalipsa și să se sfințească chiar dacă aceasta nu a venit încă. Dumnezeu nu poate decât să iubească un asemenea creștin, chiar dacă rezistența nu va fi până la sfârșit și chiar dacă din slăbiciune la un moment vom fi nevoiți să cedăm. E păcat măcar să nu încercăm.

  https://chiazna.ro/22418/presiune-maxima#respond

  Apreciază

  • Mihai T said, on octombrie 19, 2021 at 8:46 am

   Eu zic că acel blog nu e de încredere. Chiar în link-ul pus de tine tipul spune pe față că e pro-cip (la finalul ultimului comentariu de pe pagină).

   Apreciază

   • saccsiv said, on octombrie 19, 2021 at 11:19 am

    Mihai T

    UDULIA si INCOMPETENTA lui GIGEL CHIAZNA
    https://saccsiv.wordpress.com/2010/10/24/fudulia-si-incompetenta-lui-gigel-chiazna/

    Apreciază

   • Pentru Mihai T. said, on octombrie 19, 2021 at 11:24 am

    Mihai.T,

    Pune fragmentul din care reiese ca e procip! Da i copy paste! Dar pune l in context nu trunchiat!
    Sunt nuantate parerile in on line: unii din naivitate cum e Av. Gheorghe Piperea care spun ca nu mai cazul sa ne puna cip ca deja ne urmaresc, altii din constructiile lor logice ajung la concluzia cu nu cipul ci certificatul verde. Alti ca Pr.Eugen Tanasescu mananc cipul pe paine

    Dar noi stim ca tehnic vorbind, este posibil ca un vaccin să injecteze si ID-ul (adica adresa digitala a contului) direct in ADN care asa, e modificat „pe vecie” prin tehnologia CRISPR. 

    Se poate injecta în ADN şi un ID matematic care să poată fi citit de un microchip, in base64 

    Base64 – Wikipedia

    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Base64

    care foloseste cifre si litere traduse in AGCT 
    Acest cod il putem citi deja la cei vaccinati cu bluetooth unui android…

    Simple DNA Writer

    https://earthsciweb.org/js/bio/dna-writer/

    Firma Carverr ofera asta, inclusiv modul de „citire”.

    Acest detaliu este esential căci prin el se poate modifica ADN-ul cu „semnul Fiarei” adică un un hash criptografic de blockchian inserat în ADN. 

    Și asta nu privește numai creștinii; orice persoană cu ADN modificat devine „Zombie”.

    Prin CRISPR se poate injecta un blokchain ID (un hash) in ADN, mai precis in partea de „non-coding” numita „junk”. 

    Deci se poate injecta semnul fiarei prin vaccin.

    Alianta ID-2020,  – cu vaccin+ID: Microsoft, Gavi (Alinata vaccinurilor) Fundatia Rockefeller (+câţiva din mass media, de umplutură). 

    Combină vaccinul compulsoriu (obligator) cu un microchip injectat! (creat deja de IBM) 

    Numele alianţei arată că planul e fix:

    ID anul 2020.

    Acum totul se limpezeste:

     pandemie controlată> vaccin obligatoriu.

     Dat fiind „starea de alerta/urgenta” (ca o dictatură) nu poţi refuza vaccinul (deci nanocipul) fiindcă „periclitezi sănătatea publică”! 

    Ce treaba are sănătatea cu nanocipul?… Păi cum să mai atingi bani si acte de hârtie, fără să dai virusul si altora? Nuuu? E logic! 

    De fapt, fără o pandemie era imposibil să justifice aşa ceva. Bine ticluit….

    Tehnologia de urmărire fără drept de apel prin nanocip este o capodoperă matematică numită Blockchain. Nu este doar un ban pur electronic, acesta a fost creat demult, în 1985 de Chaum. Dar acea versiune a fost refuzată, că nu era controlabilă „de la ţentru”, vorba lui Caragiale! Fiindcă moneda digitala rămânea la tine pe computer, ca în buzunar!

    Noua „monedă virtuală” nu e o monedă, ci o bază de date imutabilă şi imposibil de spart cu cunoştinţele noastre matematice actuale. 

     Nu-i monedă fiindca e un cont, iar tu nu posezi nimic la tine, înafara de ID. 

    (iar ID-ul poate fi injectat  in ADN cu CRISPR) 

    Este „centralizată” la băncile numite „mineri” care se spionează una pe alta electronic-automat, să nu falsifice datele… acolo stau banii de fapt.

     Lumea fără bani, visată de bolşevici.

    Gata, nu mai pui mâna pe bani sau acte, şi aşa nu mai iei viruşi! Ne-a „salvat”! 

    E „salvatorul” …..

     Totodată e şi anti-salvatorul, că el a provocat toată treaba. Adică, ştiţi…Antihrist….

    ###

    Utilizatorii serviciului de stocare la rece a ADN-ului pot primi, de asemenea, suport pentru recuperarea datelor. 

    „Recuperarea datelor durează aproximativ 48-72 de ore de la momentul solicitării. Poate dura mai mult dacă decideți să vă stocați singur datele. Preluam codul prin secvențierea ADN-ului și apoi prin de codificarea informațiilor pentru a vă recupera parola. Parola vă este apoi transmisă înapoi prin canalul nostru de comunicare securizat”, îndeamnă compania. 

    „Spre deosebire de dispozitivele electronice, ADN-ul nu va deveni niciodată învechit. Citirea și scrierea ADN-ului vor fi întotdeauna relevante; prin urmare, nu este nevoie de patch-uri software, actualizări sau hardware nou.

    Bitcoin Cold Storage in DNA – Security Bitcoin News

    https://news.bitcoin.com/bitcoin-cold-storage-in-dna/

    Blockchain Address 101: What Are Addresses on Blockchains?

    https://blockgeeks.com/guides/blockchain-address-101/

    IBM Unveils the World’s Smallest Computer That Is Tinier Than a Salt Grain

    https://interestingengineering.com/ibm-unveils-the-worlds-smallest-computer-that-is-tinier-than-a-salt-grain

    ID2020 and partners launch program to provide digital ID with vaccines | Biometric Update

    https://www.biometricupdate.com/201909/id2020-and-partners-launch-program-to-provide-digital-id-with-vaccines

    Why the Bar Code Will Always Be the Mark of the Beast | WIRED

    https://www.wired.com/2012/12/upc-mark-of-the-beast/

    Apreciază

   • Mihai T said, on octombrie 19, 2021 at 12:13 pm

    ”Pune fragmentul din care reiese ca e procip! Da i copy paste! Dar pune l in context nu trunchiat!”

    în articolul citat mai sus, al doilea comentariu, admin-ul acelui blog spune că ”a fost pro cip”.

    Acuma se încearcă introducerea în mentalul credincioşilor a ideii că ”nu vaccinul e pecetea, ci ceea ce urmează”. Şmecheria cu care umblă ei este că întotdeauna ”pecetea e undeva în viitor”.

    Apreciază

   • Pentru Mihai T. said, on octombrie 19, 2021 at 3:49 pm

    Mihai T.,
    Realitatea este ca oamenii sistemului duc in derizoriu ideea cipului. Are impact ridiculizarea.
    Antihrist este maimuta lui Dumnezeu. Dumnezeu are ca tinta a cercetarii dumnezeiesti omul ca sa l indumnezeiasca dupa har. Antihrist prin imitatie de maimuta are si el ca tinta omul ca sa l indemonizeze. Deci daca e omul este tinta celelalte sunt auxiliare care converg spre tinta: platforma digitala, cardul biometric, certificatul verde , infrastructura 5g etc
    Dar cipul? Cipul implantat este pecetea sau confirmarea ultima absoluta ca tinta a fost atinsa sau doborata!
    Dar vaccinul? Vaccinul este preludiul sau anestezia sine qua non (fara de care nu se poate atinge tinta) pentru a putea atinge tinta definitiv si irevocabil!
    Acum cand il aud pe Parintele Dan Badulescu sau Tudor Ciocan sau pe multi altii ca peroreaza – vaccinul nu este pecetea! – imi dau seama ca gresesc profund!
    Pai atunci cand va veni si timpul primirii cipului sau al semnului fiarei, foarte multi care i au ascultat pe cei antementionati vor fi deja vaccinati – pe considerentul ca „doar vaccinul nu este pecetea!”
    Sau multi mai spun ca n a venit antihristul ca sa i pecetluiasca. Dar ignora faptul ca Sfantul Gavriil Georgianul spune ca pecetea va fi pusa voluntarilor pana va fi intronizat antihristul. Deci sunt niste defazari in sfatuirea multor duhovnici care te uimesc. Cine primeste vaccinul, cardul biometric, certificatul verde ii va fi foarte greu sa mai refuze pecetea ( cipul) sau aproape imposibil!

    Apreciază

 11. marcus said, on octombrie 18, 2021 at 8:35 pm

  Se pot vedea acum in plandemie cu ochiul liber.

  Apreciază

 12. John said, on octombrie 18, 2021 at 8:38 pm

  Tunuri de apă și gaze lacrimogene,la Trieste

  Apreciază

 13. fără mască said, on octombrie 18, 2021 at 8:57 pm

  Acum 2300 de ani, cu mult înainte de Islam, arabii au descoperit că obligând oamenii să-și acopere nasul și gura, le distrugea voința și individualitatea. Și îi depersonaliza. Îi făcea supuși. De aceea mai târziu au impus tuturor femeilor purtarea obligatorie a unui material care le acoperea fața. Apoi Islamul l-a transformat în simbolul de supunere al femeilor față de Alah, față de bărbatul proprietar de harem și față de rege.
  Psihologia modernă explică faptul că fără față nu existăm ca ființe umane independente.
  Materialele care acopereau fața/măștile sunt instrumente antice de distrugere psihică a oamenilor. Acesta este începutul anulării personalității. Cei care nu cunosc această istorie, sunt condamnați să o repete.
  https://brutalproof.net/2021/10/the-real-reason-for-the-making-imao-as-the-masks-serve-no-real-useful-purpose-except-for-this/

  Apreciază

 14. Datorită integrării unui microcip... said, on octombrie 18, 2021 at 9:49 pm

  Conform programului actual al studiului pilot, testul rapid PCR, bazat pe tamponul nazal, va fi lansat pe piață în primul trimestru al anului viitor. Testul de respirație ar trebui comercializat în mod normal în al treilea trimestru al anului viitor.

  Noile teste dezvoltate de miDiagnostics utilizează un tampon nazal pentru prelevare de probe și au performanțe similare testului convențional PCR. Datorită integrării unui microcip, ciclurile de temperatură esențiale pentru replicarea ADN, necesare pentru funcționarea testului, pot fi efectuate de până la 20 de ori mai rapid decât în cazul unui test PCR convențional, ceea ce reduce timpul de obținere a rezultatului la 15 minute.

  Des nouveaux tests PCR ultra-rapides testés dès ce lundi à Brussels Airport | VRT NWS: le site d’information de référence
  https://www.vrt.be/vrtnws/fr/2021/10/18/des-nouveaux-tests-pcr-ultra-rapides-testes-des-ce-lundi-a-bruss/

  Apreciază

  • gheorghe said, on octombrie 20, 2021 at 3:52 pm

   Da’ ce anume – cu precizia data de realitatea fizica, obiectiva! – e testat?
   Ca ideile nu au nevoie de probe biologice, fac parte din propaganda.
   Singura legatura medicala este tembelizarea ascultatorului – cu urechea si cu fapta.

   Apreciază

  • testul PCR said, on octombrie 20, 2021 at 5:28 pm

   Testul PCR, conform inventatorului lui, NU ESTE FĂCUT CA SĂ DIAGNOSTICHEZE NICI O BOALĂ. Atunci ce diagnostichează testul? Diagnostichează NIMIC. E suficient ca ceva să se bazeze pe o minciună, ca tot ce vine după aceea să fie tot o mare minciună. Asta dacă luăm în considerare părerea celui care a inventat testul … Dacă nu, nu.

   Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: