SACCSIV – blog ortodox

30 aprilie – alt AGENT RUS demascat: Sfantul IGNATIE BRIANCIANINOV. Si mai vorbea si de draci, inselari, eretici. Adica un adevarat dusman al binelui si iubirii fratesti pe pamantul unit sub semnul pacii, un doctrinar al intolerantei si urii

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 30, 2015

iconof_stignatiusbrianchaninov

Foto: https://solzemli.wordpress.com/2011/05/07/saint-ignatius-brianchaninov-on-prayer/

Sfantul Ignatie Briancianinov este praznuit pe 30 aprilie:

Categoria esential: DRACI ca INGERI DE LUMINA. Cum S-AU INCHINAT unii calugari DIAVOLULUI si apoi au “PROFETIT”. Si ceva despre cum “CITESC” DRACII GANDURILE

30 aprilie – Sfantul IGNATIE BRIANCIANINOV. Cuvant despre citirea Sfintilor Parinti si necitirea cartilor eretice

Cititi va rog si:

Agentul rus comunist Sfantul SERAFIM DE VIRITA: invataturi si profetii

Agentul SILUAN ATHONITUL – un rus comunist cu misiune in Muntele Athos

Cum a fost salvata Rusia de Sfantul Mucenic Ermoghen

RUSIA KIEVEANA: Imparateasa Olga, primul Sfant rus. Ba mai mult, intocmai cu Apostolii

Sfantul ALEXANDRU NEVSKI. Daca n-ar fi existat cei ca el, N-AR MAI FI EXISTAT RUSIA. Dar AR MAI FI EXISTAT ORTODOXIE?

Sfantul Ioan Kochurov, primul din seria de mucenici ucisi de REVOLUTIA BOLSEVICA

Sfantul Serafim de Sarov, un mare ascet al … Bisericii Ruse

PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST

Vedenia Sfantului Ioan de Kronstadt despre ANTIHRIST, caderea in erezii, semnul fiarei, sfarsitul lumii …

PROFETIA Sfantului ANATOLIE al OPTINEI despre vremea cand ERETICII VOR PUNE MANA PE BISERICA …

 

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. G-man said, on aprilie 30, 2015 at 12:33 pm

    Avem nevoie mai mult ca oricand de acest mare Sfant. Asa de clar explica multele capcane ale diavolului.
    Interesant de aprofundat despre vederea trupesca si vederea duhovniceasca a duhurilor.
    Sper sa imi pot procura toate cartile scrise de Sfantul si sa la si citesc .

    Apreciat de 2 persoane

  2. eli said, on aprilie 30, 2015 at 1:22 pm

    Apreciază

  3. scortisoara said, on aprilie 30, 2015 at 4:42 pm

    Un off dar e important ca poate au patit si altii si nu stiu ce au de facut intr-o atare situatie . M-am trezit cu o notificare de la ANAF cum ca trebuie sa platesc o contributie de asigurari sociale de sanatate pe anul 2012 . Mi-au trimis si situatia pe tabel . La Date privind natura veniturilor eram trecuta l a Venituri din investitii. Mamamaa, parca eram om de afaceri . Am avut un soc, mi-am instiintat avocata dupa care am plecat la Fisc sa ma lamuresc . Astia , vorba unei prietene , ori sunt prosti ori escroci , cica am primit dobanda de la niste banci si sunt taxata pe acea dobanda . Mi-au aratat pe computer la ce banci m-au gasit . Ca sa vedeti cum urmaresc oamenii . Au fixat taxa incadrandu-ma pe venitul minim pe economie . Pai si de unde stiu ei ce dobanda am avut eu pe 1 an ca sa ma bage la taxe? Am trimis din nou un mail doamnei avocat aducandu-i la cunostinta noutatile .
    Intre timp mi-a raspuns sotul dansei care e avocat economic si mi-a spus sa nu platesc nimic , sa merg sa fac contestatie la ANAF sa arat ca nu am avut venit de 100 milioane de lei pe an din dobanzile alea ( adica sa am niste extrase de cont la mine de pe anul 2012 ) sa cer sa mi se recalculeze impozitul si sa anuleze decizia emisa . Contestatia se face in termenul fixat de ei , 30 zile .
    Cand m-am dus de dimineata , gardianul de la ANAf mi-a spus ca inaintea mea au fost peste 1000 de ploiesteni cu aceeasi problema .
    Deci , cine a patit ceva de genul acesta , sa stie ca este un abuz si sa nu plateasca orbeste , sa conteste decizia asa cum am scris mai sus …… mama lor de nemernici …. Cei de la Fisc mizeaza pe faptul ca omul de rand nu e informat si nu stie ce are de facut in asemenea imprejurari .
    Nu stiu ce conventie e intre banci si cei de la fisc . Bancile sunt obligate sa dea liste cu depunatorii daca fiscul cere dar nu si valoarea conturilor , probabil . Si cu confidentialitatea cum ramane ?

    Mai ziceti ca Pr Arsenie era inselat . Nu vedeti ca se intampla exact ce a spus : ” va vor lua totul , va vor pune taxe …”

    Apreciat de 1 persoană

    • scortisoara said, on aprilie 30, 2015 at 5:21 pm

      Pana la urma , asta e problema grava si nu daca Pr Arsenie e sfant sau nu . Discutiile pe subiectul Pr Arsenie Boca nu au dus si nu vor duce la nici un rezultat concludent . Sistemul ne intra abuziv in casa si in viata , ne afecteaza existenta ( ne cauta la chiloti – vorba unui prieten ) oamenii nu stiu sa se apere . In cazul prezentat mai sus , cine nu are avocat ce face ?

      Apreciază

    • salutari said, on aprilie 30, 2015 at 9:57 pm

      Da, este un abuz fara precedent. Un avocat din Timisoara a castigat in instanta, sentinta – nu poate fi obligat sa faca contract cu Casa de asigurari de sanatate. Din nefericire ANAF isi face de cap in ultima vreme. Daca esti corect si declari un contract de inchiriere, pe langa impozit ei iti trantesc aceasta taxa de sanatate indiferent ca esti asigurat sau nu, indiferent ca platesti deja din pensie sau salariu. Iar aceasta taxa se calculeaza pentru suma minima de 800 lei, chiar daca chiria e 5oo. Daca nu platesti iti pun poprire pe contul din banca. Daca acest cont e gol de mai bine de un an ( cazul meu) , primesti notificare de la banca cum ca ai datorii la ei. Intrebi mirat ce datorii ai, ei iti spun ca trebuie sa platesti comision pt poprirea pe care ti-a facut-o Anaf. Este absurd. Acum intelegeti ca avand conturi la banci, statul te are la mana. Poate face ce vrea, cand vrea cu banii dvs.
      Viata in aceasta minunata lume moderna a devenit pur si simplu prea complicata…

      Apreciat de 1 persoană

      • G-man said, on aprilie 30, 2015 at 10:56 pm

        nu degeaba a zis parintele Iustin prin 2009 sa taiem orice legatura cu bancile ..

        Apreciat de 1 persoană

      • scortisoara said, on mai 1, 2015 at 9:54 am

        ULUITOR!!! Pai nu ai inchis contul ? Daca e gol , inchide-l pentru ca se aduna comision . Am patit-o si eu la o banca dar m-am prins la timp si i-am somat sa imi inchida definitiv conturile goale si am si retras ce mai aveam acolo .

        Apreciat de 1 persoană

    • Ionut said, on aprilie 30, 2015 at 11:43 pm

      Daca au mai fost si altii, probabil e o eroare de „sistem”.
      Nu au cum sa ceara impozit pe dobanda pentru ca acesta e retinut automat de banca, deponentul nu are nici o obligatie.
      Oricum, nu trebuie sa ne varsam nervii pe functionarii de la ghiseu, probabil ca nu ei sunt vinovati. Vinovatii sunt in alta parte si e cam greu sa-i vedem fata in fata.

      Apreciază

      • scortisoara said, on mai 1, 2015 at 9:50 am

        Functionarii care sunt acolo ar trebui sa stie sa lamureasca oamenii daca tot consuma energia incercand sa-i convinga pe cetateni ca sistemul e indreptatit in abuzuri . Adica , una e sa nu stii ce sa spui sau ce sfaturi sa dai si alta e sa le spui ca ” uite aveti dobanzi la banca si sunteti datori la fisc ” . Putea sa spuna , doamna exista un barem de 100mil de lei pe an si puteti veni sa faceti contestatie daca dobanda nu depaseste acest barem . Dar nu , cum sa vina ei in ajutorul cetateanului . Mi s-a spus ca si daca am 1 leu in cont sunt datoare la Fisc . Asta e competenta la ei ?

        Apreciază

    • curelusa said, on mai 1, 2015 at 3:31 am

      nu mai exista confidentialitate bancara din 2013; mai mult, fiscul isi poate trage banii pe care spune ca trebuie sa-i dai direct din contul tau; din cate stiu anul acesta au fost cazuri de persoane in situatia ta care au fost chiar executate pe conturile in care primeau alocatia copiilor… a fost pe la stiri

      Apreciază

  4. Irina said, on aprilie 30, 2015 at 7:05 pm

    Nu stiu sa se apere, dar ep langa asta mai sunt si ignoranti si nu iau atitudine ferma impotriva a nimic rau ce se intampla in tara asta.

    Apreciază

  5. B. Remus-Emilian said, on aprilie 30, 2015 at 9:52 pm

    Dragi redactori ai saccsiv,
    Vă rog frumos să nu-l mai numiţi pe Sfântul drag sufletului meu, Sfântul Ignatie Briancianinov, un agent rus. E un agent al lui Dumnezeu, cum toţi ar trebui să fim şi nu mai mult. Citiţi-i scrierile şi apoi exprimaţi-vă ispitirile.
    Hristos a înviat.

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on aprilie 30, 2015 at 10:37 pm

      B. Remus-Emilian

      Sunt citite. Macar partial. De foarte multi de aici. Si noua ne este extrem de drag.

      Citeste te rog intreg titlul, apoi articolul dupa care si primele link-uri in intregime.

      E atat de simplu …

      Apreciat de 1 persoană

      • ANNA said, on noiembrie 21, 2016 at 5:47 pm

        ..au mai patit-o si altii!
        sa fie ce e da da si ce e nu nu!

        Apreciază

  6. Metatron said, on aprilie 30, 2015 at 11:24 pm

    Remus a fost o ironie cum ca ar fii fost agent rus.

    Apreciază

  7. o oarecare said, on mai 1, 2015 at 8:54 am

    Se incearca si compromiterea sfintilor rusi, nu doar a celor romani. Trebuie sa recunoastem ,,fenomenul” si sa ne formam anticorpi impotriva acestuia. Nu e normal ca valorile ortodoxe sa fie terfelite in asa hal. Atunci cand nu le va mai apara nimeni, va putea veni linistit Antihrist. Cine sunt cei care arunca cu noroi in tot ce e ortodox? Lucrarea vrajmasa la care se fac partasi ii descalifica, oricine ar fi ei.

    Apreciat de 1 persoană

    • Ioan said, on mai 1, 2015 at 4:04 pm

      Tu ai o mare problema. Cine a atacat pe sfinti? Una e omul pe care il consideri tu sfant Arsenie Boca. Tu il consideri asa si multi altii fara sa stii adevarul. Acesta a avut idei eretice pe care le-au aratat diversi parinti. Nici eu, dar nici tu nu stim daca s-a lepadat de ele. Asadar cum e posibil sa fie sfant? Parintele Justin e sfant dupa parerea mea. L-am cunoscut, am mers de multe ori la el, m-a ajutat. Diferenta intre Parintele Justin si Arsenie Boca e colosala, ca de la cer la pamant. Parintele Justin nu a sustinut idei eretice si a aparat dreapta credinta pana la moarte. Televizorul vad ca „sfinteste” oameni acum. Maine va apare antihrist la televizor. Il vei primi pentru „minunile” sale? Cum deosebim? Oricine nu marturiseste dreapta credinta e un ratacit si daca moare asa il asteapta iadul si chinurile vesnice. Nu o spun eu, ci asa invata Sfanta noastra Biserica.

      De ce nu vrei sa citesti pe Sfintii Parinti? De ce te incapatanezi in parerea ta? Tu ai facut Biserica?

      Apreciază

      • sherlock_holmes said, on mai 1, 2015 at 11:01 pm

        Pentru unii muma,pentru altii ciuma…

        De la marya.fly citire:

        Iones, scrisoarea parintelui Cleopa nu este relevanta deoarece asa cum sustin calugarii din Sihastria dupa 1990, dupa intalnirea cu pr. Papacioc, pr. Cleopa sa convins ca Boca era un ratacit Si eu l-am pictat in biserica si dupa sfatuirea cu pr. Papacioc, Antim si Augustin de la Aiud l-am sters. In multe predici de pana acum 5,- 6 ani am citat din ignoranta din Boca si chiar l-am considerat sfant, dar dupa ce m-am aplecat cu atentie asupra operei sale am constatat ca este un ratacit. Deci daca citeaza cineva din acele predici ale mele poate spune ca si eu sunt arsenist desi eu acum sunt lepadat de el. Am fost recent la man. Secu , Paltin si Petru Voda si am discutat despre afirmatiile pr. Iustin despre Boca.Rezultatul discutiei a fost ca pr. a fost dus in eroare deoarece in cele vreo trei carti pe care a dat el binecuvantare nu sunt publicate ratacirile lui Boca , pr. Iustin nu ia fost prezentata pictura in detaliu – nu era Dumnezeu sa le stie pe toate – deci a fost dus in eroare ca sa i se puna in carca acum ca era deacord cu idioteniile lui Boca. Suntem siguri ca daca ar fi fost acum in viata si-ar fi luat mana de pe Boca asa ca de pe Argatu, Puric, Coja pe care ia sustinut o vreme , pr. Gabriel a carui carte a binecuvantato dupa care si-a retras binecuvantarea.”

        ……

        Se pare ca numai parintele Iustin Pirvu putea fi dus in eroare,nu era Dumnezeu sa le stie pe toate,oare altii nu gresesc ?

        PS.Care sint ereziile parintelui Arsenie Boca aratate de diversi parinti,una am inteles ca este cea cu yoga,care nu este adevarata,conform scrierilor …care sint altele ( aratate de parinti ) ?

        Apreciat de 1 persoană

  8. john said, on mai 1, 2015 at 3:19 pm

    „LEGIUNEA LIBERTATII” DIN UCRAINA VREA SA-I „CONDUCA” PE RUSI PINA LA VLADIVOSTOK
    Patriarhul ucrainian Filaret a procedat la ceremonia de sfintire a nou formatei grupari armate „Legion svobodi” /Legiunea libertatii, creata pentru a lupta impotriva Rusiei.Liderul acesteia, Oleg Kutsin, nu ascunde planul ” de nmicire totala a dusmanului”, batalie cu care, potrivit lui, ” tocmai a inceput” si va incheia „la Vladivostok”, transmite „Pressa Ukraineana”.
    http://russian.rt.com/inotv/2015-04-27/Ukrainskij-Legion-svobodi-obeshhaet-gnat

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.