SACCSIV – blog ortodox

Din 12 mai, FIUL VICEPRESEDINTELUI SUA este … in conducerea BURISMA, cel mai mare producator de gaz din UCRAINA

Posted in GAZ NATURAL, SUA, Ucraina by saccsiv on mai 13, 2014

Conform:

http://en.wikipedia.org/wiki/Hunter_Biden

http://burisma.com/hunter-biden-joins-the-team-of-burisma-holdings/

Ca sa vezi …

   Iata si ce putem citi in articolul Fiul lui Joe Biden, vicepreşedintele SUA, numit director într-o companie de gaze la Kiev:

Fiul lui Joe Biden a fost numit în poziţia de director pentru asistenţa juridică şi dezvoltarea relaţiilor internaţionale în compania Burisma Holding,in Kiev, anunţă Russia Today.
Burisma Holding este cea mai mare companie privată ucraineană din industria gazelor, care are perimetre de explorare în estul ţării, în zonele controlate acum de separatiştii pro-ruşi.
De asemenea, în conducerea companiei din Kiev s-a alaturat şi un partener de afaceri al familiei vicepreşedintelui SUA, finanţator al campaniei sale electorale.
Tânărul Biden are o pregatire profesională impecabilă, fiind absolvent al Yale Law School. El este director al Centrului de Politici Naţionale, instituţie care oferă consultanţă multor companii americane.
Ştirea privind numirea lui Hunter Biden, mezinul vicepreşedintelui SUA, în postul de director la Burisma Holding, a fost comentată şi de cotidianul Washington Times.

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. John of România said, on mai 14, 2014 at 1:14 am

    Ca tot vorbim de gaze si muscali
    http://www.frontpress.ro/2014/05/gerhard-schroeder-intre-putin-si-rotschild.html

    Apreciază

  2. camian said, on mai 14, 2014 at 1:21 am

    Companiile utilitare de furnizare a gazului, electricitatii, apei din USA sunt folosite in opresiunea economica a cetatenilor care vorbesc impotriva regimului , tota asa cum companiile telefonice si de internet vand informatii din emsilurile personale politiei politice NSA. Google, yahoo, gmail facebook sunt companiile comisar favorite ale nsa. Printre companiile telefonice avem at&t, vodafone etc,. Este de asteptat ca in tarile in care administratia americanz finanteaza revolutii si schimbari de regim, cu alte cuvinte crima organizara si genocid planificat sa fie adoptat acelasi model al bourjoismului corporatist. In USA politia aresteazz cetatdanul pagubit ca sa apere compania excrocatoare. Cam asa s-a intamplat si la pungesti cu chevronul.
    Blestemu, Lui Dumnezeu este peste ei si peste cei care inchid ochii.

    Apreciază

  3. Iones said, on mai 14, 2014 at 1:24 am

    Moldovenii pot solicita buletin de identitate ELECTRONIC

    De ieri, 13 mai 2014, cetăţenii moldoveni poate depune cereri pentru a obţine buletin de identitate electronic. Acesta este la fel ca unul obişnuit, dar oferă acces la servicii publice în baza semnăturii electronice. Cele mai importante sunt obţinerea copiilor certificatelor de stare civilă, depunerea declaraţiilor fiscale şi obţinerea informaţiilor privind contribuţiile sociale. Mai pot fi accesate şi date privind locurile de muncă şi impozitele achitate. Toate acestea, fără a sta în rând ore în şir, ci doar apăsând câteva taste la calculator.

    „Multe persoane depun cereri la „Registru”, pentru a obţine datele personale. Ei solicită adresa exactă şi date despre viza de reşedinţă. Cel mai des întreabă de maşini. Mulţi vând automobilele prin procură şi nu mai ţin minte pentru care maşini să plătească impozite”, spune Eugen Ursu, şef de departament în cadrul Întreprinderii de Stat „Registru”.

    Premierul Iurie Leancă a fost printre primii care a depus cererea pentru obţinerea buletinului de identitate electronic: „Am depus cererea, dar încă nu am primit buletinul”.

    Deţinătorii buletinului electronic beneficiază şi de semnătură digitală. Aurelia Sebov, șefă call center la „Registru”: „Odată cu primirea buletinului electronic în 2014, cetăţenii primesc un set de servicii în care intră ghidul de utilizare, reader-ul şi un plic cu codul PIN. În acest an reader-ul se va oferi gratis”.

    Buletinul de identitate electronic poate fi obţinut în 30 de zile şi costă 700 lei. Noul document a fost prezentat în cadrul Summitului tehnologiilor informaţionale „Moldova ICT Summit 2014”.

    http://www.publika.md/moldovenii-pot-solicita-buletin-de-identitate-electronic_1925781.html

    Apreciază

  4. Iones said, on mai 14, 2014 at 2:18 am

    Primul centru public de educatie privind Holocau$tul, deschis in Romania
    http://www.ziare.com/cultura/stiri-cultura/primul-centru-public-de-educatie-privind-holocaustul-deschis-in-romania-1298682

    Apreciază

  5. ORTODOXIE said, on mai 14, 2014 at 12:54 pm

    Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!!!.

    Apreciază

  6. Orthodox said, on mai 14, 2014 at 2:10 pm

    HAARP-SIDNEY AUSTRALIA

    Apreciază

  7. qwert said, on mai 14, 2014 at 4:13 pm

    Ce am observat la perfidul Hollywood in ultimul timp e ca statele care au un conflict ideologic sau economic cu SUA sunt evidentiate in filme intr-un mod sumbru, nerealistic.Aici mai refer la Argo in legatura cu Iran si iar un film care mi-a atras atentia e Jack Ryan: Shadow Recruit care a avut lansarea chiar la momentul oportun, cand incepuse lovitura de stat din Ucraina. Sa va citez de pe Wikipedia: „Atunci cand Federatia Rusa pierde un vot cheie inaintea Organizatie Natiunilor Unite, Ryan observa ca pietele nu raspund in modul asteptat.El descopera ca trilioane de dolari detinute de organizatii rusesti au disparut.Un numar mare din aceste fonduri sunt controlate de Viktor Cherevin (Branagh), un magnat rus. ……. In timpul interogatorului, Ryan explica cum investitiile din umbra ale lui Cherevin pot face Statele Unite ale Americii vulnerabile. Un atac terorist organizat vor speria si slabii pietele mondiale, inclusiv datoriile SUA.” Astia fac tot ceea ce le sta in putinta sa inoculeze maselor inamici imaginari, sa le dezvolte o ura neintemeiata asupra altor popoare, sunt niste unelte ale elitelor.

    Apreciază

  8. nikodim said, on mai 14, 2014 at 5:38 pm

    Hmmm, Joe Biden asta si cu „fatul lui frumos” sigur nu-s de pe la noi? Ca doar nepotismele chipurile nu-s compatibile cu sistemul de „valori democratice” ale celei mai „democratice si libere si pasnice si politic corecte” tari din lumea asta. Ucraina inca fierbe si mor oameni acolo iar ei si reped in haita cu mic cu mare ca hienele sa stoarca profit din nenorocirile puse la cale de ei si aruncate in responsabilitatea altora „incorecti politic”…Defapt nu-s de pe la noi, is cowboy autentici…Aceleasi metode prin care au stors America in timp ce macelareau triburile bastinase de amerindieni in secolul 19 le folosesc si acum. Cred ca au in ADN ceva gene de lacuste, daca nu de hiene.

    Apreciază

  9. […] Din 12 mai, FIUL VICEPRESEDINTELUI SUA este … in conducerea BURISMA, cel mai mare producator de ga… […]

    Apreciază

  10. […] Din 12 mai, FIUL VICEPRESEDINTELUI SUA este … in conducerea BURISMA, cel mai mare producator de ga… […]

    Apreciază

  11. […] Din 12 mai, FIUL VICEPRESEDINTELUI SUA este … in conducerea BURISMA, cel mai mare producator de ga… […]

    Apreciază

  12. […] Din 12 mai, FIUL VICEPRESEDINTELUI SUA este … in conducerea BURISMA, cel mai mare producator de ga… […]

    Apreciază

  13. […] Din 12 mai, FIUL VICEPRESEDINTELUI SUA este … in conducerea BURISMA, cel mai mare producator de ga… […]

    Apreciază

  14. […] Din 12 mai, FIUL VICEPRESEDINTELUI SUA este … in conducerea BURISMA, cel mai mare producator de ga… […]

    Apreciază

  15. […] Din 12 mai, FIUL VICEPRESEDINTELUI SUA este … in conducerea BURISMA, cel mai mare producator de ga… […]

    Apreciază

  16. […] Din 12 mai, FIUL VICEPRESEDINTELUI SUA este … in conducerea BURISMA, cel mai mare producator de ga… […]

    Apreciază

  17. […] Din 12 mai, FIUL VICEPRESEDINTELUI SUA este … in conducerea BURISMA, cel mai mare producator de ga… […]

    Apreciază

  18. Despre Ucraina | SACCSIV - blog ortodox said, on februarie 12, 2022 at 4:16 pm

    […] Din 12 mai, fiul vicepresedintelui JOE BIDEN este … in conducerea BURISMA, cel mai mare producator… […]

    Apreciază

  19. […] Din 12 mai, FIUL VICEPRESEDINTELUI SUA este … in conducerea BURISMA, cel mai mare producator de ga… […]

    Apreciază

  20. […] Din 12 mai, fiul vicepresedintelui JOE BIDEN este … in conducerea BURISMA, cel mai mare producator… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.