SACCSIV – blog ortodox

RICHARD DAWKINS sau inca o dovada ca ATEISM = SATANISM. Din zicerile sale: CREATIONISTII la PUSCARIE. Copii cu SINDROM DOWN n-au dreptul sa se nasca

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 26, 2015

043007dawkins.1177965438

Foto: http://newswire.rockefeller.edu/2007/04/25/richard-dawkins-accepts-2006-lewis-thomas-prize/

Richard Dawkins (dreapta) premiat la Rockefeller University

   Iata ce putem citi la Doi renumiti oameni de stiinta au dat verdictul: Creationistii trebuie inchisi pentru sanatatea mintala a copiilor:

Doi renumiti oameni de stiinta s-au raliat impotriva creationistilor si sustin ca acestia dauneaza sanatatii mintale a copiilor. Biologul ateu Richard Dawkins arata ca parintii creationisti nu au dreptul de a uzurpa drepturile copiilor, care trebuie „protejati” de religie.
Intr-un interviu acordat The Irish Times, Dawkins a afirmat ca „balanta s-a inclinat prea mult in favoarea parintilor” si „copiii trebuie protejati in asa fel incat sa poata avea o educatie corecta si sa nu fie indoctrinati in ce religie se intampla sa fi fost crescuti parintii lor”, scrie Raw Story.
Fizicianul Lawrence Krauss, fondatorul Proiectului origini de la Universitatea Arizona State, care a tinut impreuna cu Dawkins o prelegere la Dublin, a adaugat ca educatia de stat trebuie sa aiba standarde diferite fata scolile private.
„Daca e ca statul sa ofere educatie, atunci are obligatia de a incerca sa educe copiii. Asta inseamna ca parintii au – mi se pare mie – drepturi limitate de a determina curicula. Statul ofera educatie, incearca sa se asigure ca toti copiii au oportunitati egale”, spune omul de stiinta.
„Si parintii bineinteles au temeri si un cuvant de spus, insa nu au dreptul sa isi pazeasca copiii de cunoastere. Nu este un drept, la fel cum nu au dreptul sa-si pazeasca copiii de sanatate si medicina”, este de parere Krauss.
„Si acei parinti care fac asta sunt deseori judecati si inchisi pentru ca au refuzat sa permita copiilor lor sa beneficieze de transfuzii de sange sau orice e necesar pentru sanatatea lor. Si asta e necesar pentru sanatatea lor mintala”, a mai spus omul de stiinta.
Ulterior acestor afirmatii, Dawkins a vorbit la Trinity College, unde le-a spus studentilor ca este foarte putin probabil ca Pamantul sa fie singurul din univers care are viata, insa oamenii „au dreptul sa creada” ce doresc.
Daca viata exista si in alte locuri, spune Dawkins, „singurul lucru pe care pariez si camasa de pe mine este ca e vorba de viata darwiniana. Scoateti-va din minte farfuriile zburatoare. Este mult mai probabil sa o descoperim prin radio decat sa fim vizitati”.

Comentariu saccsiv:

„Rottweiler-ul lui Darwin” declara si ca cei cu sindromul Down n-au dreptul sa se nasca:

Richard Dawkins: ‘immoral’ to allow Down’s syndrome babies to be born

   Iata si ce putem citi la Richard Dawkins si pruncii nenascuti:

Richard Dawkins nu este crestin. De fapt, este un ateu declarat. Nu stiam insa, pana astazi, ca aceasta calitate i-a conferit si dreptul moral de a decide ce fel de boli sunt permise in societate. Nu este singurul care isi acorda acest drept, in ultima vreme sunt multi adepti ai malthusianismului, al eutanasiei, mai nou ai infanticidului. Nu trebuie sa ne socheze, deci, faptul ca dl. Dawkins declara ieri ca viitoarele mame au obligatia morala de a avorta pruncii despre care stiu ca sufera de sindromul Down.

Care este insa autoritatea morala in acest caz a d-lui Dawkins? In primul rand, el nu este mama, deci nu poate decat sa banuiasca cum e sa fii in situatia de a decide uciderea propriului prunc pentru “vina” de a purta o malformatie genetica. El argumenteaza ca oricum majoritatea fetusilor afectati de sindromul Down sunt avortati natural. Dar el recomanda ca noi, in loc sa fim recunoscatori pentru faptul ca unii prunci sunt atat de puternici incat supravietuiesc (ajungand sa duca vieti normale), sa ne erijam in calaii lor.

In al doilea rand, dl. Dawkins nu are nici calitatea de “impricinat”, adica nu are sindromul Down. Daca ar avea sindromul Down, probabil ca n-ar mai avea aceeasi parere. Nu cred ca si-ar considera imorala propria mama pentru ca l-a adus pe lume. Iar daca ar face-o, n-ar demonstra decat ca este el insusi complet amoral, pentru ca ce poate fi mai abject decat sa nu-ti cinstesti mama care s-a sacrificat pentru tine?

Ca atare, principala “calitate” care il impinge pe Dawkins sa se exprime astfel este incapacitatea acestuia de a simti ceva. Nu dragoste, pentru ca i-am cere prea mult, dar macar o farama de mila. Orice om care a simtit vreodata mila fata de conditia nenorocita a omului – a oricarui om – nu s-ar putea exprima astfel.

De fapt, ce este important este sa ne intrebam care dintre calitatile socio-profesionale ale d-lui Dawkins il imping la astfel de cugetari: cea de biolog evolutionist, de etologist sau de scriitor? Cu toate ca nu cred ca a fi biolog evolutionist este echivalent cu a fi adept al avortului copiilor bolnavi, este totusi de remarcat ca teoriile filosofice si stiintifice care fundamenteaza ateismul sunt succeptibile a produce astfel de vederi radicale.

Pentru a oferi un exemplu despre o alta perspectiva, a unui om de stiinta integru si chiar implicat in aceasta problema, trebuie rememorata personalitatea lui Jérôme Lejeune, laureat al premiului Nobel, cel care a descoperit faptul ca sindromul Down este cauzat de o anomalie genetica. Spre diferenta insa de Richard Dawkins, intreaga activitate a profesorului Lejeune a fost inchinata vietii, astfel incat s-a opus nu doar avortului in sine, dar si diagnosticarii prenatale. Faptul ca a fost, indirect, raspunzator pentru aparitia acestor mijloace de diagnosticare si faptul ca s-a ajuns ca copiii sa fie avortati in urma acestor diagnostice l-a marcat profund. Dupa un discurs in fata colegilor sai in care a incercat sa-i convinga de imoralitatea avortului, ii scria sotiei sale: “astazi, mi-am pierdul premiul Nobel in Medicina”. Cu alte cuvinte, in lipsa moralitatii actului medical, nu poate exista niciun premiu.

Si pentru a ilustra si mai bine cat de superficiale si egoiste sunt vederile d-lui Dawkins si a celor ce sunt intr-un cuget cu el, am ales sa inchei acest scurt articol cu o relatare a aceluiasi profesor Jérôme Lejeune din cadrul unei conferinte sustinuta de acesta in America.

“Va voi spune o intamplare adevarata care mi-a fost relatata de un bun prieten care a venit in aceasta tara (S.U.A. – n.n.) cu putin inainte de ultimul razboi (Al Doilea Razboi Mondial – n.n.). Aici, in America, am avut o intalnire despre testare, despre diagnosticul prenatal si uciderea copiiilor. Era acum 20 de ani. Si la acea intalnire mi-a spus: trebuie sa-ti spun o intamplare. El era profesor de biologie, un om batran la acea vreme. Si mi-a spus: tatal meu era doctor intr-un orasel din Austria. Si mi-a zis ca intr-o noapte, in acest orasel, s-au nascut doi copii – in aceeasi noapte, in doua familii diferite. Intr-o familie era un baietel, cu voce puternica si totul in regula. In cealalta familie era o fetita, cu o voce foarte slaba. Suferea de Sindromul Down. Si mi-a spus: tatal meu mi-a zis ca au avut un destin foarte diferit, cei doi copii. Fata, atunci cand mama ei a suferit un atac, avea 30 de ani. Si pentru 4 ani, aceasta fata cu Sindrom Down si-a ajutat mama, i-a dat de mancare, si acei ultimi 4 ani din viata mamei sale au fost cat s-a putut de buni multumita dedicatiei fetei sale cu mintea slaba. Si mi-a zis: nu-mi amintesc numele fetei, dar numele baiatul nu-l pot uita. Numele lui era Adolf Hitler. Aceasta poveste nu este inventata. Este realmente adevarata. Si sumarizeaza faptul ca nu putem judeca, in domeniul vietii umane, si nici nu putem condamna, intr-un fel. As merge mai departe, as inversa povestea. Sa presupunem ca, printr-o predictie imposibila, ca s-ar fi cunoscut faptul ca acest copil ar urma sa devina Adolf Hitler. Niciunui doctor nu i-ar fi fost permis sa ucida acel copil”.

Paul Cocei

Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

Eugenie: UCIDETI COPII cu DOWN si AUTISM pana nu apuca sa se nasca. Cica ii depisteaza genetic. CINE SUNT URMATORII PE LISTA? O gena a religiosului? De ce nu si una a oponentilor sistemului? Se vor limita la avorturi?

Mai e unul, „Buldogul lui Darwin”, adica Thomas Huxley. Astia nu sunt decat niste satanisti eugenisti:

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

   Adica niste marionete ce pun in aplicare planul:

ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 milioane de locuitori pe planeta si doctrina NOII ORDINI MONDIALE

 

Tagged with: ,

54 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Irina said, on februarie 26, 2015 at 12:59 pm

    pe astia cred ca nici iadul nu-i incape, dar pana ajung acolo ne mananca noua zilele.

    Apreciază

  2. STOP RFID said, on februarie 26, 2015 at 1:26 pm

    CAMERA ASCUNSA – CUM VOR APARA OAMENII SISTEMUL

    In Spania, intr-o farmacie, cititorul ,,zice” CA CArdul de sanatate este in afara sistemului sanitar. Urmariti disperarea oamenilor, ceea ce ne duce cu gandul, ca marea masa a omenirii este pregatita sa apere SISTEMUL chiar cu pretul vietii.

    Apreciat de 1 persoană

  3. aha said, on februarie 26, 2015 at 2:25 pm

    bezna mintii! degeaba au inteligenta! vai de ei!

    Apreciat de 1 persoană

  4. ozana said, on februarie 26, 2015 at 2:29 pm

    La lista ,,sinuciderilor” dubioase ale ,,oamenilor de afaceri”, adica ale hotilor in cirdasii de tot felul cu politicieni corupti, mai adaugam astazi una. Convenabila ,,sinucidere” in toaleta unui avion ce survola America de sud, nu-i asa ? N-a avut omul chef sa se sinucida ca Erbasu in subsol, a vrut la inaltime. Si iar ma infior gindindu-ma ce fiare conduc tara si lumea asta fara Dumnezeu ! http://www.evz.ro/milionar-roman-cercetat-penal-descoperit-mort-in-toaleta-unui-avion-in-america-de-sud.html.

    Apreciază

  5. ozana said, on februarie 26, 2015 at 2:31 pm

    In piscina fara apa Erbasu, in subsol a fost Anghelescu, scuze.

    Apreciază

  6. Mihail said, on februarie 26, 2015 at 2:32 pm

    Offtopic:

    Israel vinovata de genocid. A fortat imigrantii din Etiopia sa fie sterilizati prin vaccinuri obligatorii:
    https://pietrelevorbesc.wordpress.com/2015/02/26/genocid-israel-a-sterilizat-femeile-imigrante-din-etiopia/

    Apreciază

  7. Radu Iacoboaie said, on februarie 26, 2015 at 2:48 pm

    PETIȚIE DISPERATĂ CĂTRE IOHANNIS ȘI PONTA: SALVAȚI DE LA DEMOLARE RAFINĂRIA ARPECHIM!

    Publicat de: Sebastian Manole februarie 25, 2015 in Economic Lasă un comentariu

    Intenţia de demolare a rafinăriei Arpechim din Piteşti, anunțată de proprietar, OMV Petrom, a stârnit reacţia unor specialişti de la Academia de Ştiinţe Tehnice din România. Ei au redactat o scrisoare în atenţia preşedintelui Klaus Iohannis și a prim-ministrului Victor Ponta. Scrisoarea este semnată şi de Mihail Georgescu, fost director general al Arpechim, şi de unii dintre proiectanţii rafinăriei.

    Semnatarii petiției le spun președintelui țării și premierului că rafinăria Arpechim este indispensabilă pentru combinatul vâlcean Oltchim, că este una dintre cele mai performante din ţară şi că trebuie neapărat salvată.

    Amintim că ieri reprezentantul unuia dintre administratorii judiciari ai Oltchimului a anunţat că se vrea privatizarea combinatului în acest an, parcă deja împăcat cu ideea că statul nu va putea prelua în timp util rafinăria din Piteşti de la OMV Petrom pentru a o vinde la pachet cu Oltchim. Rafinăria se află în proprietatea OMV Petrom, în timp ce, cu ani în urmă, Petrochimia Arpechim a fost cumpărată de Oltchim de la OMV Petrom.

    Statul, prin vocea unor miniștri, a dat asigurări în timp că va cumpăra rafinăria Arpechim Pitești de la OMV Petrom pentru ca apoi să fie privatizată la pachet cu Oltchim. Din păcate, au fost minciuni nerușinate. Cel puțin până acum. Pe cale de consecință, OMV Petrom a anunțat zilele trecute că vrea să demoleze parte din rafinărie, pe care o consideră total neprofitabilă și învechită. Intenția există de mai mulți ani, dar materializarea ei a fost amânată tocmai la insistențele statului român, care promisese că va răscumpăra rafinăria. Ceea ce, iată, nu s-a întâmplat.

    Despre intenția OMV Petrom de demolare a rafinăriei Arpechim Pitești puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/economic-3/omv-petrom-demoleaza-rafinaria-arpechim/.

    Apreciază

  8. Daniel said, on februarie 26, 2015 at 2:50 pm

    Saccsiv, cum zic astia, ”copiii trebuie protejati in asa fel incat sa poata avea o educatie corecta si sa nu fie indoctrinati in ce religie se intampla sa fi fost crescuti parintii lor”?

    Ai vazut unde se ajunge? La copii, care trebuie ”protejati” (procesati)! Fara Hristos familiile vor fi zdrobite! Individul va fi redus la o suma de instincte, de nevoi care trebui satisfacute! Acestea sunt vremurile nihilismului absolut, nihilismul dracesc, nihilismul cabalist! Vor sa ne spurce copiii! Treaba este in felul urmator: trebuie infiintata o asociatie de parinti, gen TATA, dar cu un spectru aplicat stricto-sensu pe educatie! Trebuie sa existe un filtru! Sa-ti spun de ce: de multe ori, profesorii habar n-au de capul lor, ba inca unii sunt intrati bine in cursuri de dezvoltare (?) personala…

    Nu e chiar asa, cum spune derbedeul ala! Trebuire recurs la logica, la premize, la argumentatie! Crezi ca se poate? Copiii sunt in grija parintilor si nu a societatii! E drept, derbedeii astia primitivi, vor sa se interpuna intre parinti si copii! Problema este ca aceste javre sunt ajutate chiar de parintii copiilor – cum adica? Pai simplu, parintilor nu le mai pasa de Hristos! Si cand ne aud ce spunem, ne zic ca suntem paranoici sau conspirationisti!

    E lepadarea frate bun, aflat in suferinta! Sa te rasplateasca Domnul pentru inima ta omule!

    Ce putem sa facem? Sa ne aparam familiile, caci vine tavalugul si nu-l va opri nimic! Sa ne rugam la Dumnezeu in numele lui Hristos, atat!
    E reforma gandirii neica! Cine zicea ca a murit comunismul? A inviat nene, si e pe punctul de altoire cu conglomeratul mamut al neopaganismului New age! Si totul sub sigla ”autocunoasterii”! E vorba despre acele mecanisme perverse, despre care ianolide vorbea in cartea sa, Intoarcerea la Hristos, și care presupun, intr-o draceasca imbinare de psihologie pervertita marxist-freudian si panteism, infrangerea vointei umane, acel punct de rupere a mintii vigile! Copiii nostri sa fie robiti patimilor, firii pamantesti! Si totul cu unica tinta a zadarnicirii jertfei lui Hristos, unica salvatoare si mantuitoare pentru intreg neamul omenesc!

    Dumnezeu cu tine frate!

    Apreciază

    • Irina said, on februarie 27, 2015 at 12:18 pm

      Dar de ce nu-i acuzam si noi pe ei de indoctrinare, ca pana la urma mai degraba ei sunt cei ce indoctrineaza?Cum ei acuza ora de religie ca indoctrineaza si noi avem dreptul sa-i acuzam ca ne indoctrineaza copiii si ii transforma in niste oameni fara caracter, egoisti si degradati, fara nici un Dumnezeu capabili de orice marsavie.

      Apreciază

    • Irina said, on februarie 27, 2015 at 12:28 pm

      Deocamdata nu par asa de sumbre lucrurile. Ai mei sunt profesori, tata chiar la unul din cele mai bune liceea din oras, si mi-a spus ca la el in liceu in proportie de 100% au semnat aceste cereri pentru ora de religie si intr-un timp foarte scurt cua zile bune inainte de termenul limita. Dar asta nu inseamna ca pe viitor sa nu se strice lucrurile. Unii profesori considera ca ar trebui ca ora de religie sa aiba loc in biserica in afara progamului scolar, deoarece in timpul orei elevii din diverse confesiuni care nu doreau sa ia parte la ora, stateau nesupravegheati pe holuri, in curtea scolii sau chiar in afara scolii, ceea ce nu este prea bine, pentru ca daca pateau vreun accident, toate oalele se spargeau in capul profesorului de religie.

      Apreciază

  9. Nimbus said, on februarie 26, 2015 at 3:05 pm

    Apreciază

  10. marciusquintus said, on februarie 26, 2015 at 3:08 pm

    off topic
    Cum se prabuseste satana:

    Apreciat de 1 persoană

    • eu said, on februarie 26, 2015 at 6:59 pm

      ”Cum ai căzut din cer, luceafăr strălucitor, fiu al zorilor! Cum ai fost doborât la pământ, tu, biruitorul neamurilor!” (Isaia 14:12)
      „Lucifer, Purtătorul de Lumină! Un nume straniu și misterios pentru a-l da Duhului Întunericului! Lucifer, fiu al zorilor! El este cel care poartă Lumina … fără niciun dubiu!” (Albert Pike, autoritate masonică proeminenta, Morale și Dogmă, Ritul antic Scotian al Masoneriei, p. 321)

      „În curând se va naște o generație care nu va fi cunoscut o lume fără Lucifer.” Celebrul autor best selling și omul de știință de renume mondial, Arthur C. Clarke, a scris aceste cuvinte în capodopera sa de ficțiune, 2010: Odyssey Two, o carte (după care s-a realizat și filmul cu același nume) și care a continuat munca sa din anul 1968, cartea, 2001: A Space Odyssey. Un lucru necunoscut pentru cei care doar au vizionat Odyssey 2010, este că a existat o diferență majoră între film și roman. Un lucru ciudat este că, cartea conține și o secțiune intitulată „Lucifer Rising” (Ascensiunea lui Lucifer).
      http://www.stiri-extreme.ro/?p=1961

      Apreciază

  11. energein7 said, on februarie 26, 2015 at 4:25 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  12. Mihail said, on februarie 26, 2015 at 4:33 pm

    Iată cu ce se mai ocupă Centrul Cultural German din Cluj – Napoca :

    http://www.napocanews.ro/2015/02/rusine-centrul-cultural-german-cluj-arunca-crucea-crestina-la-gunoi.html

    Apreciază

  13. Alex Mihai said, on februarie 26, 2015 at 4:46 pm

    DEMONSTRATIE CA TEORIA EVOLUTIEI ESTE FALSA
    Nu eu sunt autorul ideii demonstratiei, eu doar o reinterpretez.

    1) Conform http://en.wikipedia.org/wiki/Earth pamantul ar avea 4.54 billion years (4,54 miliarde de ani adica 4,54 x 1 000 000 000 = 4,54 x 10 ^ 9) (prin x ^ y am notat x ‘la puterea’ y)
    2) Conform http://en.wikipedia.org/wiki/Orders_of_magnitude_%28time%29 cea mai mica unitate de timp masurabila din natura este de 5.4×10^44 s (planck time)
    3) Conform primelor cautari pe google.com a „number of cells in human body” exista:
    3.72 × 10^13 = 3,72 * 10 000 000 000 000 = 37,2 * 1 000 000 000 000 = 37,2 x 10^12 celule in corpul omenesc

    Am folosit http://web2.0calc.com/ pentru a face cateva calcule cu numere foarte lungi.

    Luam de bun ceea ce zic espertii urechiatzi evolutionisti, si anume ca cea mai simpla forma de viata este formata dintr-o simpla celula (unicelulara).

    Fie un cub numerotat cu numarul 1. Bagam cubul intr-o cutie goala. Amestecam bine cutia. Probabilitatea ca acest cub numerotat cu numarul 1 sa fie cel ales in ordine din cutie este de 1! = 1 (1 „factorial”)

    Fie 3 cuburi numerotate cu numerele 1, 2 si 3. Bagam cuburile intr-o cutie goala si amestecam bine.
    Exista una din 3! (1 x 2 x 3 = 6) posibilitati ca numerele sa fie scoase in aceasta ordine: 1, 2, 3

    Fie 20 de cuburi numerotate cu numerele 1, 2, 3 … 20. Bagam cuburile intr-o cutie goala si amestecam bine.
    Exista una din 20! (1 x 2 x 3 x … x 19 x 20 = 2 432 902 008 176 640 000) posibilitati ca acele numere de la 1 la 20 sa fie scoase in ordine ascendenta: 1, 2, 3 … 20

    Fie 40 de cuburi numerotate cu numerele 1, 2, 3 … 40. Bagam cuburile intr-o cutie goala si amestecam bine.
    Exista una din 40! (1 x 2 x 3 x … x 39 x 40 = 815 915 283 247 897 734 345 611 269 596 115 894 272 000 000 000) posibilitati ca acele numere de la 1 la 40 sa fie scoase in ordine ascendenta: 1, 2, 3 … 40

    Fie 55 de cuburi numerotate cu numerele 1, 2, 3 … 55. Bagam cuburile intr-o cutie goala si amestecam bine.
    Exista una din 55! (1 x 2 x 3 x … x 54 x 55 = 12 696 403 353 658 275 925 965 100 847 566 516 959 580 321 051 449 436 762 275 840 000 000 000 000) posibilitati ca acele numere de la 1 la 55 sa fie scoase in aceasta ordine ascendenta: 1, 2, 3 .. 55. Acest numar poate fi scris prin aproximatie, rotunjit prin adaugare ca 127 x 10^50, iar acest numar este mult mai mare decat cel de la 2), 5.4×10^44 secunde

    a * b a b
    Avem formula matematica: ––– = –– * ––
    c * d c d

    rezulta :

    127 x 10^50 / 5.4×10^44 = 127 / 5,4 * 10^50 / 10^44 = 23,5 * 10^(50-44) = 23,5 * 10^6 = 23 500 000 secunde

    O aproximatie a numarului de secunde dintr-un an:
    360 zile X 24 ore X 60 minute X 60 secunde = 31,104,000 secunde

    12 luni … 31,104,000 secunde
    x luni … 23,500,000 secunde

    12 * 23,500,000 / 31,104,000 = cu aproximatie 9 luni la cea mai rapida viteza de evolutie descoperita in natura (cea de la 2) care se realizeaza ‘instantaneu’)

    In concluzie, incepand cu formele de viata care au cel putin 55 de celule si luand in calcul unitatea de masurare a timpului cea mai rapida din natura, reseie ca acestea ar fi avut nevoie de putin mai mult de 9 luni pentru ca sa „evolueze”, adica pentru ca toate cele 55 celule sa „nimereasca” ordinea corecta existentei vietei pentru ele.

    Acum un calcul mai greu, dar incerc sa vi-l prezint sa fie inteles de toata lumea:

    Conform 3) corpul uman are aproximativ 37,2 x 10^12 celule. Hai sa incercam sa vedem cat le-ar lua celor 37,2 x 10^12 celule ale corpului uman, avand in vedere cea mai rapida unitate de masurare a timpului – care practic e ‘instantanee’ – din natura, descrisa la 2), pentru ca acestea sa ajunga in ordinea corecta, adica sa ‘evolueze’:


    37,2 x 10^12 ! = 37,2 x 1 000 000 000 000 = = 1 x 2 x 3 x …. x 37 200 000 000 000 = 1 x 2 x 3 x … x 37199999999997 x 37199999999998 x 37199999999999 x 37200000000000

    Calculand: 37199999999997 x 37199999999998 x 37199999999999 x 37200000000000 = 1915013145599691126912000015222239999999776800000000000 = (aprox) 19 x 10^53

    Si acum inmultind rezultatul anterior cu ultima paranteza din sirul factorial rezulta:

    Deci doar calculand factorialul ultimelor 4 numere din sirul 37,2 x 10^12 ! se anuleaza valoarea timpului ‘instantaneu’ de la 2) si anume unitatea de masura a timpului se transforma in secunde:

    19 x 10^53 / 5.4 x 10^44 = 19 / 5,4 * 10^(53-44) = 3,5 x 10^9= 3 500 000 000 secunde = 112 ani !!!
    (presupunem ca s-a eliminat prin echivalenta desi diferenta e enorma)

    Excluzand ultimii 4 factoriali din sirul de factoriali ai 37,2 x 10^12 rezulta ca trebuie ca exista una la 37199999999996 ! (factorial) posibilitati ca celulele din corpul uman sa ‘evolueze’ schimband combinatia o data pe secunda, pentru ca acestea sa ajunga la ordinea dorita din corp: 1, 2, 3, …. 37199999999996

    37199999999996 ! = 1 x 2 x 3 x … x 37199999999995 x 37199999999996

    Cum varsta pamantului este doar de 4,54 x 10 ^ 9 ani, este IRELEVANT SA VORBIM DE ‘EVOLUTIA’ a 37199999999996 ! celule cu viteza de 1 schimbare de combinatie pe secunda pentru a ajunge in ordinea in care se gasesc in corpul omenesc, deoarece CELULELE AR INTARZIA INFINIT MAI MULT IN A SE ORDONA decat VARSTA PAMANTULUI. Altfel zis, pamantul a ‘evoluat’ cu mult inaintea unui SINGUR ORGANISM UMAN?!?!?!?!

    Apreciază

    • Alex Mihai said, on februarie 26, 2015 at 6:35 pm

      Varsta pamantului aprox. in secunde:

      4,54 x 10 ^ 9 ani x 31104000 = 141 212 160 000 000 000 secunde

      37199999999996! secunde e mult mult mult mult mai mare decat 141 212 160 000 000 000 secunde…

      Asta doar pentru un singur organism….

      Dar ce zici in legatura cu sute si mii de miliarde de organisme (orice forma de viata de pe Terra)!?
      Fie ele si in acelasi timp….

      Apreciază

    • cristi o. said, on februarie 26, 2015 at 10:01 pm

      @Alex Mihai
      A fost un nene cercetator (om de stiinta adevarat, nu buimac satanist) care a studiat formele de viata de pe Terra. A constatat ca pamantul ar fi trebuit sa aiba o varsta aberanta, mai mare decat cea estimata a universului (lucru evident, imposibil) pentru ca o parte din vietuitoare (cele simple) sa fi putut evolua in stil „darwinist”… Individul cu pricina, n-a mai fost vazut de atunci pe la vreo conferinta, a fost demis de la universitate etc. Teoria lui a fost ulterior rastalmacita de oamenii de nestiinta (cu nume terminat in „…man” si „…berg”) in felul urmator: „…Vietuitoarele de pe Terra au evoluat mai multe miliarde de ani decat varsta planetei, in consecinta, viata pe pamant a fost adusa de „extraterestri” din alta parte…”. Orice descoperire faci, gogomanii astia o intorc dupa bunul lor plac, numai creationism sa nu fie. Si daca tot se duce ceva inspre creationism, atunci „doar extraterestrii o puteau face”… Pentru ei, Dumnezeu e cel mai mare dusman. Chiar as vrea sa le vad mutrele jidovilor „evolutionisti” in Ziua Judecatii, cand il vor vedea pe Judecator aievea…

      Apreciază

      • aha said, on februarie 26, 2015 at 11:26 pm

        @cristi o.
        le vom vedea dar sa avem grija si de mutrele noastre!

        Apreciază

      • cristi o. said, on februarie 27, 2015 at 6:33 am

        @aha
        Cu siguranta vom avea si noi niste mutre specifice momentului, unii mai strambe, altii mai drepte, dupa fapte… Dar si o minima consolare: nu vom fi dintre cei incarcati cu milioane de suflete duse in pierzare. Alea atarna ingrozitor de greu…

        Apreciază

      • Alex Mihai said, on februarie 27, 2015 at 10:06 am

        cristi o.

        Eu cred ceea ce zici tu. Daca ar fi fost un singur om de stiinta… dar au fost multi!

        Problema este ca ei nici macar nu respecta valorile morale si etice. Adica ei au inventat jocul iar atunci cand ii invingi cu propiile arme ei se fac ca ploua.

        Bineinteles ce am calculat eu sus (care nici macar nu e ideea mea, ci o reinterpretare), este un mic bob de nisip in tot ceea ce exista demonstratie anti-darwinista.

        In „Marsul Distrugatorului” chiar si insusi lucifer considera ca negarea existentei Creatorului este o nebunie…

        Pentru el si pentru legiunile lui este prea tarziu, iar dorinta lor de razbunare si de a-L deposeda pe Hristos Dumnezeu in Treime Slavit de creatia si de mostenirea Sa este tot ceea ce le-a mai ramas… Ei cred ca prin creatia Lui Dumnezeu pot sa-L controleze si chiar sa-L invinga pe acesta… Insa va fi ultima sa rascoala, caci apoi vor fi dati „intunericului celui mai dinafara”…

        Apreciază

  14. Mihail said, on februarie 26, 2015 at 5:22 pm

    Offtopic:

    Bisericile crestine sunt vandalizate in Ierusalim de catre sionistii extremisti:
    https://pietrelevorbesc.wordpress.com/2015/02/26/ierusalim-o-cladire-apartinand-bisericii-ortodoxe-a-greciei-a-fost-arsa-si-vandalizata/

    Apreciază

  15. eu said, on februarie 26, 2015 at 5:28 pm

    “Dumnezeu nu e o poveste, e o realitate. Acum e pe crezute, atunci va fi pe văzute!” – Părintele Arsenie Boca

    Apreciază

  16. mircea.v said, on februarie 26, 2015 at 7:41 pm

    Eu le-as propune acestor stiintifici evolutionisti sa faca cel mai tare experiment. Sa faca transplant de cap (al lor) – ca cica acusi acusi se va putea, pe niste corpuri de maimuta, si astfel sa studieze direct, pe propria piele, cum evolueaza maimuta in om. Si invers, capul de maimuta pe corpul lor, ca sa se observe experimental ce situatie e mai favorabila evolutiei: cap de stiintific pe corp de maimuta, sau cap de maimuta pe corp de stiintific? 🙂

    Da’ eu cred ca maimuta – corpul, va rejecta capul stiintific, pe cand corpul de stiintific va accepta capul de maimuta. 🙂

    Apreciază

    • cristi o. said, on februarie 26, 2015 at 9:20 pm

      @mircea.v
      Da, corpul de om de nestiinta va accepta, fara rezerve capul de maimuta… Dar capul de maimuta nu se va putea suporta cu un astfel de corp si va dezvolta un comportament suicid… 🙂
      Eu le-as propune acestor oameni de stiinta a lu’ peste prajit, un alt fel de experiment, pasnic: sa-si faca bagajele si sa plece, sa ne lase in pace. Sa vedem, vom trai mai bine cu ei prin preajma sau mai bine fara ei?!?
      Cand aud, in ziua de azi, vorbindu-se de „oamenii de stiinta…”, gandul imi fuge, involuntar, la nebuni periculosi scapati de la balamuc…

      Apreciază

    • oarecare said, on februarie 27, 2015 at 12:06 pm

      „Nu ne tragem din maimuță, dar ne îndreptăm cu pași repezi spre asta.” — Arsenie Boca

      Apreciază

  17. Mihail said, on februarie 26, 2015 at 9:13 pm

    Offtopic:

    Distrugerea din lagarul Gaza prezentate de artistul si activistul Bansky: https://pietrelevorbesc.wordpress.com/2015/02/26/artistul-activist-bansky-ne-arata-distrugerea-facuta-de-israel-in-gaza/

    Apreciază

  18. Gabriel M. said, on februarie 26, 2015 at 11:05 pm

    Acum inteleg de ce numai in pesteri vom scapa de ei…

    Apreciază

    • safimvigilenti said, on februarie 27, 2015 at 12:30 am

      greseala lor ca au iesit din corturi, acolo nu pareau a fi detectati..unde credeau ca pot fugi de un apache

      Apreciază

    • cristi o. said, on februarie 27, 2015 at 1:24 am

      Cred ca nici prin pesteri… Au testat cu succes prin grotele din Afganistan incarcaturile termobarice. Daca pe teren deschis fac ravagii, in spatii inchise sunt iadul pe pamant… Cateva date: http://www.rumaniamilitary.ro/arma-termobarica-centrul-de-cercetare-chimica-nbc-si-ecologica
      Pe langa grozaviile astea (mitraliera gatling cu proiectile din uraniu saracit si camerele flir de inalta rezolutie de pe elicopterele din imagini), s-au folosit, inca din razboaiele din Indochina ori Vietnam si mine minuscule antipersonal, cu declansare in infrarosu (la caldura persoanei), aruncate in roiuri din avioane prin copaci. Erau gandite sa produca moartea cat mai lent si chinuitor posibil. Explodau de la distanta si provocau rani oribile, greu ori imposibil de tratat chiar si intr-un spital. Improscau un fel de lame subtiri, flexibile, care strapungeau corpul pe aproape toata suprafata si se rasuceau in tesuturi provocand taieturi spiralate. Datorita numarului excesiv de mare si deformarii, nu puteau fi scoase toate si ramaneau in tesuturi provocand chinuri grele victimelor pana mureau. Parsivenia acelor mine era ca ranitului, daca i se scoteau schijele, ii crestea hemoragia.exponential. Medicii chirurgi francezi din zona de conflict erau de multe ori neputinciosi in tratarea unor astfel de raniti. Mai sunt si bombele cu fosfor (cele folosite de sionisti impotriva civililor neinarmati, recent, in Palestina, cand toata lumea era atenta la „Maidanul” de la Kiev), niste „minunatii” facute doar de dragul chinurilor ritualice… Asa ca prigoana nu va fi deloc usoara. Inventivitatea demonica si nebuneasca a ocultei a facut tot posibilul sa se piarda cat mai multa lume…

      Apreciază

      • mircea.v said, on februarie 27, 2015 at 11:06 am

        Detecteaza si emisia de CO2, si fara emisie de CO2 inseamna ca santem morti.

        Apropo de evolutionism, acesta este imposibil dupa cum imposibila este si aparitia primei celule vii din materie moarta. Nici in milioane de miliarde de ani asa ceva nu este posibil. In esenta este vorba despre aparitia informatiei (ADN) care este mama informatiei, din materie moarta, non-inteligenta la modul absolut. Nu poate creierul uman sa faca ADN, toate creierele oamenilor de stiinta si toate laboratoarele de cercetare nu pot asa ceva, dar materia moarta?. Mi se blocheaza creierul si cand vreau sa explic… Ceva care mort, non-inteligent sa produca info, soft de calculator…

        Apoi mai este principiul cauza-efect, aplicabil in absolut orice. Principiile 1 si 2 ale termodinamicii, legea entropiei. Conform acestora, din 1 nu poti obtine ceva mai mare sau egal cu 1 ci doar 0,99. In plus dezordinea intr-un sistem in care nu se intervine din exterior este intr-o continua crestere, pe cand viu inseamna super-ordine. Din cauza celor de mai sus nu exista perpetuum mobile nici de speta 1 nici de 2. Evolutie asta ar insemna, sa poata exista perpetuum mobile. Si nu exista.

        Toate astea le spune stiinta, sant principii nu legi, si nimeni nu a putut pana acum sa le invalideze.

        Deci, chiar stiinta, prin cele mai bazice si fundamentale principii ale ei postuleaza imposibilitatea aparitiei vietii din materie moarta si apoi evolutia ei. E foarte simplu.

        Apreciază

  19. crestinul orthodox (teodor stela ) said, on februarie 27, 2015 at 8:09 am

    Apreciază

    • Irina said, on februarie 27, 2015 at 1:03 pm

      Exact mircea.v exact cum un obiect creat de om, daca nu ar fi omul( care este o scanteie a divinitatii) sa-l creeze poti astepta si un infinit de ani ca tot nu se va crea singur acel obiect, dar pai o celula care este mai complexa decat cel mai performant computer, creat de om, cum sa apara singura din neexistenta. Este un nonsens.

      Apreciază

  20. crestinul orthodox (teodor stela ) said, on februarie 27, 2015 at 8:57 am

    Apreciat de 1 persoană

  21. o oarecare said, on februarie 27, 2015 at 10:29 am

    In aceste vremuri asistam la o perioada de cernere. Dumnezeu ingaduie ca lucrurile sa se petreaca astfel. Sa ne intarim credinta. Daca maine vine un necredincios si imi pune la incercare credinta, ce voi face in mod concret? Sunt capabila sa fiu supusa la chinuri pentru Hristos? Sunt capabila sa accept inchisoarea? Dar taierea capului? Sunt capabila sa asigur celor dragi ai mei o educatie crestina stiind ca am putea suferi si eu si ei? Acesta este dar al lui Dumnezeu sa pot accepta asa ceva pentru care trebuie sa ma rog. Singura, cu mintea mea omeneasca, ma gandesc imediat la trup, nu la suflet. Dar Dumnezeu ma poate intari sa rezist. Multi sfinti s-au rugat si s-au nevoit mult inainte de a accepta mucenicia pentru Hristos. Sa-i multumim lui Dumnezeu ca ne-a invrednicit sa traim astfel de vremuri si sa-L rugam sa ne ajute sa facem voia Sa in aceste conditii.

    Potrivnicii lui Hristos tocmai se pregatesc sa impleteasca cununi crestinilor si sa le dea prilejul sa-si sfinteasca sufletele. Ei au misiunea lor, noi o avem pe a noastra. Daca pana acum s-a putut sa fim caldicei, de acum va trebuie sa alegem de partea cui suntem.

    Apreciat de 1 persoană

  22. zcalin said, on februarie 27, 2015 at 10:53 am

    Centrul Cultural German aruncă o cruce ortodoxă la coşul de gunoi. Valeriu Gafencu şi Gavrilă Ogoranu sunt consideraţi „extremişti de dreapta”. Organizatorii evenimentului de la Cluj sunt cei de la Friedrich-Ebert-Stiftung Romania și Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel“. (sursa: http://activenews.ro/centrul-cultural-german-arunca-o-cruce-ortodoxa-la-cosul-de-gunoi-valeriu-gafencu-este-considerat-extremist-de-dreapta-foto_1888016.html).

    Apreciază

    • George said, on februarie 27, 2015 at 11:51 am

      am scris und e-mail info@kulturzentrum-klausenburg.ro si am cerut explicatii
      eu cred ca putem merge in instanta
      si sincer cred ca trebuie sesizati cati mai multi

      „”Expoziţia, care este un proiect comun realizat de Friedrich-Ebert-Stiftung România şi Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din Romania ”Elie Wiesel”, informează asupra formelor pe care extremismul de dreapta le îmbracă și asupra pericolului pe care îl reprezintă pentru fiecare cetățean și pentru societate în ansamblu.””

      Apreciază

  23. cthoria said, on februarie 27, 2015 at 11:02 am

    …tot despre CUNOASTERE este vorba si in Ortodoxie, cunoasterea lui DUMNEZEU. Imi pare ca acesti doi savanti au dat cu bata in balta tocmai pe domeniul lor forte: STIINTA.

    Apreciază

  24. john said, on februarie 27, 2015 at 2:20 pm

    Psihiatra Miriam Grossman a redactat câteva rânduri despre isteria începutului de an, pelicula „Cele 50 de umbre ale lui Grey”.Psihiatra Miriam Grossman a publicat pe pagina ei (miriamgrossmanmd.com) o scrisoare tuturor cititorilor despre filmul „50 shades of Grey”, care sună în felul următor:
    „Nu există nimic gri în 50 Shades of Grey.
    Totul este negru.
    http://teotrandafir.com/scrisoarea-unei-psihiatre-despre-50-shades-grey-mesajele-subliminale-periculoase-ale-filmului/37999/

    Saudiţii vor permite Israelului să treacă prin spaţiul lor aerian ca să bombardeze instalaţiile nucleare iraniene
    http://epochtimes.ro/news/sauditii-vor-permite-israelului-sa-treaca-prin-spatiul-lor-aerian-ca-sa-bombardeze-instalatiile-nucleare-iraniene–230812

    Apreciază

    • john said, on februarie 27, 2015 at 10:07 pm

      Ateu din Suedia, homosexual primeste 5 ani de puscarie dupa ce a violat copii. Acesta ii anestezia si apoi ii viola. Stefan Johansson, fost presedinte al RFSL (Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas och transpersoners rättigheter) un ONG pro-LGBT. Acesta se declara ateu militant pe paginile de socializare. Acum sta pentru 5 ani in puscarie pentru pedofilie, abuz sexual asupra unor minori si delapidarea a peste 3000 de dolari americani, bani destinati fondurilor de cercetare SIDA. Cam tacuta presa europeana…ma intreb daca era un preot catolic exploda mass-media si Parlamentul European. http://www.freerepublic.com/focus/bloggers/3224708/posts

      Apreciază

  25. Radu said, on februarie 28, 2015 at 9:16 pm

    WOOWW da’ ce democratici sunt astia i-auzi la ei „la puscarie cu creationistii” incredibil dar adevarat
    Pe boul asta nu il mai amendeaza nimeni pentru ce spune se pare…

    Ei se aseaza in locul lui Dumnezeu stiu ei mai bine cine trebuie sa se nasca si cine nu….BEZNA MINTII

    Orice OLIGOFREN poate sa fie premiat DACA zice ce trebuie sa zica asa cum i se dicteaza COPY PASTE dupa noua ordine mondiala !

    Daca spui ce nu trebuie indiferent de ce anume ai inventat sau descoperit poti sa iti iei adio de la Nobel sau altele pentru ca nu conteaza decat CENZURA si PROPAGANDA la nivel international !

    Se cheltuiesc miliarde poate chiar sute de miliarde pe toate tampeniile la nivel anual pe glob cand cu aceeasi bani sau chiar mai putin ar fi de ajuns eradicarea analfabetismului, a saraciei, a foametei, a desertificarii si alte asemenea probleme !!!

    Apreciază

    • cristi o. said, on martie 3, 2015 at 9:41 am

      Da. Paraua chioara electronica… ori „bitcoin”-ul gaurit…

      Apreciază

  26. Talpa Tarii said, on iulie 26, 2015 at 10:06 am

    Sindrom Rai

    Cine-a spus că nu mai sunt
    Oameni-îngeri pe pământ,
    Cruntă vă mai e orbirea
    Şi mai mare rătăcirea.

    Se văd liber şi există
    Dacă nu mă crezi insistă,
    Dă-ţi jos vălul de pe faţă
    Scoate mintea ta din ceaţă.

    Cine oare mai zâmbeşte
    Şi senin mereu trăieşte,
    Fără pic de răutate
    Cu suflete-naripate.

    Şateni sau bălai
    Coborâţi ca din Rai
    Cu chipuri de crai
    Cu dulcele lor grai.

    Ce aleasă nobleţe
    Ce inimi măreţe
    Aur pur poartă-n piepturi
    Miere le curge în gânduri.

    O oaste cerească
    Locuind pe pământ,
    Trimisă-n dar nouă
    De Domnul Cel Sfânt.

    Dar cine să-i vrea
    Că aici oameni sunt,
    Mereu cu o mască
    Din putred pământ.

    Cu plăpânda lor fire
    Mustind de iubire,
    De la ei să-nvăţăm
    Să iubim, să iertăm.

    Cum e cerul senin
    Aşa sufletul lor plin,
    De dulce mireasmă
    De mir şi agheasmă.

    Sunt must stors din viţe
    Din cereşti mlădiţe,
    Au chipuri de soare
    Mereu zâmbitoare.

    Sunt susur de apă
    Sfinţită năstrapă,
    Ce-n ale lor lacrimi
    Ne spală de patimi.

    Cum voi mame şi tătici
    Şi voi bune şi bunici,
    L-aceşti îngeri v-arătaţi
    Tot cârtind şi îmbufnaţi.

    Vă simţiţi nemulţumiţi
    Oarecum năpăstuiţi,
    C-ale voastre dragi vlăstare
    Au altă umbră sub soare.

    Bine-ar fi să observaţi
    Şi să vă simţiţi bogaţi,
    Că-n această lume largă
    Cu dragostea lor pot să spargă.
    Toată ura şi sadismul
    Împietrirea, egoismul.

    De-ar fi lumea asta a lor,
    Ar fi NU războaielor,
    Căci în ei s-ar proba
    Ce Pavel a zis aşa:

    „De vrea soarele s-apună
    Voi s-aveţi vorba cea bună,
    Să schimbaţi reaua-ntristare
    În dragoste şi iertare”.

    Suflete îngemănate
    Parcă-s frate lângă frate
    Ce priviri nevinovate
    Pe chipurile minunate.

    Fraţi creştini din lumea largă
    Luaţi aminte de la ei,
    Ne sunt dascăli ai iubirii
    Din porunca celor Trei.

    Pus-a Tatăl să-i zidească
    Duhul i-a însufleţit
    Iar Hristos ca să-i plinească
    Le-a dat chipu-I răstignit.

    Căci dacă te uiţi l-aceştia
    Negreşit vei observa
    Că-s rupţi din catapeteasmă
    Ca sfinţii – cu bună mireasmă.

    Din icoane parcă sunt
    Aidoma cu bizantinii,
    Sunt de Dumnezeu pictaţi
    Aduc chiar cu serafimii.

    12:10 nu e-o oră
    Ci un adevăr ceresc,
    Spusă-ntr-o epistolie
    De-un Saul duhovnicesc.

    „Când sunt slab
    Atunci sunt tare,”
    Zice Pavel-n Corinteni
    Astfel sunt şi pruncii-aceştia
    Pe pământ, nepământeni.

    Căci ca să-i ruşineze
    Pe cei mari – trimis-a mici,
    Şi-astfel să învedereze
    C-Adevărul nu-i aici.

    Ci în Cer e tot izvorul
    Binelui desăvârşit,
    Şi de-acolo vine totul
    Viaţa fără de sfârşit.

    Cu chipuri de crini
    Din dalbe grădini,
    Coborâţi ca din Rai,
    Seraficii crai.

    Pentru-a lor nobleţe şi delicateţe
    Astăzi le-am adus
    Imnul mai sus spus
    Să le dau bineţe.

    Cine sunt oare aceştia
    Nu i-aţi osebit deloc,
    Sunt copii ce de la Tatăl
    Au al mântuirii loc.

    Doamne-Ţi mulţumesc,
    Pentru-al tău ceresc,
    Zâmbet şi suspin
    Mai alb ca un crin.

    Şateni sau bălai
    Cu dulcele lor grai
    Au chipuri de crai
    Copii cu „sindrom” RAI.

    Apreciază

  27. Andras said, on martie 17, 2017 at 7:01 pm

    Cand ma gandesc la textul de pe aceasta pagina nu imi poate veni altceva decat vorbele lui Einstein: „Două lucruri sunt infinite: universul şi prostia omenească, şi încă nu sunt sigur de primul.”

    Apreciază

  28. […] RICHARD DAWKINS sau inca o dovada ca ATEISM = SATANISM. Din zicerile sale: CREATIONISTII la PUSCARIE…. […]

    Apreciază

  29. […] RICHARD DAWKINS sau inca o dovada ca ATEISM = SATANISM. Din zicerile sale: CREATIONISTII la PUSCARIE…. […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.