SACCSIV – blog ortodox

Eugenie: UCIDETI COPII cu DOWN si AUTISM pana nu apuca sa se nasca. Cica ii depisteaza genetic. CINE SUNT URMATORII PE LISTA? O gena a religiosului? De ce nu si una a oponentilor sistemului? Se vor limita la avorturi?

Posted in autism, avort, copii, EUGENIE, genetica, SINDROMUL DOWN by saccsiv on noiembrie 29, 2013

Ii vedeti?

Ei bine, eugenistii considera ca nu merita sa traiasca. Iata ce putem citi in articolul First They Targeted Kids With Down Syndrome in Abortions, Now Autistic Kids:

Prima data au vizat copiii cu sindromul Down in avorturi, acum, copiii autisti

 

Vorbesc frecvent cu grupuri mari de elevi, familii si profesionisti despre miscarea eugenista, tăcuta, împotriva copiilor diagnosticati prenatal cu sindromul Down si scriu, de asemenea, articole periodice cu privire la acest subiect tulburător. Am avertizat oamenii că în cazul în care cultura poate identifica, tinti si elimina copiii nenăscuti cu sindromul Down la o rată mai mare de 90%, deoarece acestia sunt priviti ca „defecti”, atunci ar trebui să ne întrebăm: cine este următorul?

S-a pus accentul în unele părti ale comunitătii cu Autism pentru gasirea codului genetic in vederea diagnosticarii si am avertizat că acest lucru ar putea duce la sacrificarea prenatală a fetusilor la fel ca a celor cu sindromul Down.

Bioeticianul  Wesley Smith a comentat saptamana aceasta ca “Mai multi băieti decât fete au autism, asa ca acum, o clinica de fertilizare in vitro australiana va căuta embrionii de sex masculin pentru ai distruge inainte de implantare, de exemplu, prin selectarea sexului.” Deloc surprinzator, au existat o multime de comentarii..

În această săptămână am citit un articol din Australia intitulat Comenteaza: Ar trebui sa fie o depistare prenata a autismului?care arată modul în care cultura mortii se infiltreaza în comunitatea cu Autism prenatal punandu-se accentul pe selectia sexului.

Andrew Whitehouse, autorul, explica:

“Diagnosticul genetic pre-implantare/ depistare (PGD) este o tehnica de fertilizare in vitro care are loc in stadiul embrionar, înainte de implantare. Un ovul de la o femeie si  sperma de la barbat sunt combinate in afara corpului (de exemplu, într-un vas Petri) pentru a crea un embrion (un ovul fecundat). Acest embrion poate fi apoi „verificat”, pentru a determina dacă genetica lui prezinta riscul asociat unei boli specifice.”

Whitehouse arata ca PGD poate fi utilizat în mod abuziv:

“Consiliul Tehnologiei de Reproducere va permite acum anumitor femei care urmeaza un tratament de fertilizare in vitro sa fi implantate selectiv doar cu embrioni de sex feminin. Motivul este că autismul este mult mai probabil să afecteze bărbatii decât femeile (aproximativ 4 bărbati la 1 femeie), si prin selectarea embrionilor de sex feminin, sansele ca acest copil sa dezvolte autism sunt reduse.”

Deci, Consiliul Tehnologiei de Reproducere, prin acordarea permisiunii de a elimina un embrion de sex masculin (prin selectarea sexului), ajunge la concluzia ca va ajuta la reducerea nasterilor de copii diagnosticati cu autism?

După cum bine stim, nu numai copiii de sex masculin cu anomalii fetale sunt vizati. Unele societăti eticheteaza fetusii feminini ca „indezirabili.” Sute de milioane de fete sunt „lipsă”, victime ale depistarii prenatale prin ultrasunete.

Unde sunt protestele, revolta si uimirea din partea grupurilor sustinatoare ale drepturilor femeilor? Tăcerea este asurzitoare!

Există o declaratie foarte amenintătoare în articolul lui Whitehead că noi toti trebuie să-i acordam o atentie deosebită:

 “Evolutiile extraordinare în domeniul tehnologiei genetice din trecutul recent si viitorul apropiat ne vor duce, fără îndoială, la un punct, nu prea indepartat, cand vom avea tehnicile si informatiile pentru a identifica dacă o persoană are autism numai prin marca lui genetica. Stiinta se miscă rapid si de aceea, asta este o dezbatere pe care trebuie sa o avem.”

Sunt total de acord, si dacă Viata nu castiga dezbaterea, atunci vom continua pe un pantă alunecoasă de eugenie silentioasa a eliminarii tuturor „imperfectiunilor” clasificate. La inceput a fost sindromul Down prenatal, apoi a venit pentru femei, apoi pentru Autism, apoi va urma …..?

Frumoasa mea fiica Chloe s-a nascut cu sindromul Down în 2003. Ea este prezentata in cartea intitulată „Suflete Minunate”, care evidentiază ce binecuvântare nepretuita sunt aceste persoane cu sindromul Down în această lume. Cât de multe suflete strălucite vom eradica in timp ce testele genetice prenatale progreseaza rapid si „toleranta si acceptarea” pentru fiintele umane care nu sunt „perfecte cultural” se diminueaza?

   Comentariu saccsiv:

   De ani de zile se pune problema daca exista o legatura intre autism si vaccinare:

DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda vaccinarii globale)

Din nou despre VACCINURI si AUTISM …

Intre timp s-a descoperit:

ZGUDUITOR DAR EDIFICATOR : Puii de maimuta vaccinati cu doze standard din vaccinurile recomandate copiilor, AU DEZVOLTAT SIMPTOME DE AUTISM

Apoi:

Au inceput să recunoască: VACCINURILE PROVOACĂ AUTISM. Primele despăgubiri

Deci ei ne distrug copii, apoi tot oamenii lor vin cu tot soiul de solutii.

   Evident ca se pune si intrebarea:

Exista o legatura intre VACCINURI si SINDROMUL DOWN?

Va amintiti desigur de:

PRECEDENT PERICULOS INTR-O SOCIETATE CRIMINALA: Un ginecolog, obligat la despagubiri pentru nasterea unui copil cu sindromul Down …

Asadar mare parte a societatii deja considera perfect normala uciderea celor cu sindromul Down. Urmeaza, dupa cum s-a putut constata in articol, uciderea copiilor cu autism, iar lista de asteptare e lunga:

Scenariul GATTACA devine realitate. Nu ne vom limita doar la uciderea batranilor. Un test simplu va depista 3 500 de erori genetice pe baza carora copii vor fi avortati …

   S-ar parea ca:

VIDEO (si transcriptul): Daca ai gena VMAT2, esti religios. Daca esti religios, esti terorist. Asa ca SISTEMUL te va vaccina ca sa-ti treaca …

Poate insa ca nu se vor mai complica sa-i vaccineze, ci o vor rezolva prin macelarire in pantecul mamei:

Video: AVORT = MACEL. Ce femeie, dupa ce vede aceste imagini explicite, mai poate face o intrerupere de sarcina?

Sa nu ne inchipuim ca se vor limita la copii nenascuti. Deja se testeaza terenul pentru acceptarea:

Revista britanica: “DOCTORII AR TREBUI SA AIBA DREPTUL SA UCIDA BEBELUSII”. Invers: daca nu aveam dreptul sa ucidem nou nascutii, de ce avem dreptul sa-i ucidem pe cei nenascuti?

Apoi vor extinde eliminarea si in cazul adultilor.

Cititi va rog si:

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

Reclame

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. clement said, on noiembrie 29, 2013 at 6:18 pm

  Dupa Olanda, Belgia a ales sa isi ucida legal copiii, adoptand legea ” dreptului de a muri in demnitate” pentru minorii diagnosticati cu boli incurabile. In document se specifica, din prudenta, ca de acest drept beneficiaza si copiii adoptati.Legislatorul a tinut sa specifice cazul copiilor adoptati pentru a veni in intampinarea posibilele proteste ale parintilor naturali, ce ar putea aduce probe anterioare adoptiei, privind starea buna de sanatate a copiilor.
  In categoria copiilor eutanasiabili, intra si cei diagnosticati cu boli psihice.
  Impotriva acestei decizii s-au ridicat reprezentantii Bisercii Catolice, a comunitatii judaice si a celei musulmane.
  Cel mai vehement a fost Marele Rabin. Reprezentantul cultului ortodox, proaspat inscaunatul Athenagoras ne dorind sa contrarieze Puterea, s-a abtinut sa faca comentarii.
  In Belgia, peste 75% din cetateni declara ca apartin unui cult religios. Coalitia socialist-liberala la putere a ales sa ia o hotarare atat de grava, impotriva convingerilor majoritatii populatiei tarii.
  Mos Craciun le va aduce copiilor belgieni ceea ce niciun copil nu merita: capcauni dusi cu capul.
  Stirea a fost transmisa si pe posturile romanesti de televiziune, dar imaginile prezentate au fost selective, in favoarea legii.

  Apreciază

 2. adi said, on noiembrie 29, 2013 at 8:38 pm

  Visul eugenistilor anglo-americani pe care l-a promovat in draci hitler devine tot mai actual,toleranta populatiei nefiind altceva decit complicitate la crima in opinia multora(si a mea).Probabil ca aceste legi vor ajunge si pe meleagurile noastre f.rapid,cu scopul chipurile sa ne faca un „bine”,adica sa scapam de acesti copii care au ajuns rau in primul rind datorita sistemului adica a vaccinurilor.

  Doamne Ajuta!

  Apreciază

 3. Paul Gross said, on noiembrie 30, 2013 at 1:16 am

  Studii recente demonstreaza ca boala autismului poate fi ameliorata,poate chiar vindecata prin administrarea controlata de megadoze de vitamine si minerale chelate.Exista studii facute pe sobolani lobotomizati carora in timp dupa administrarea de megadoze de acest gen li s-a regenerat tesutul nervos inlaturat.

  Apreciază

 4. aniush said, on decembrie 1, 2013 at 8:47 am

  “Consiliul Tehnologiei de Reproducere va permite acum anumitor femei care urmeaza un tratament de fertilizare in vitro sa fi implantate selectiv doar cu embrioni de sex feminin. Motivul este că autismul este mult mai probabil să afecteze bărbatii decât femeile (aproximativ 4 bărbati la 1 femeie), si prin selectarea embrionilor de sex feminin, sansele ca acest copil sa dezvolte autism sunt reduse.”

  Dar cine se cred ei? Dumnezeu pe pamant?
  Stiinta prea avansata si tehnologia ucid viata si libertatea asa cum Dumnezeu le-a lasat omului. Eu vad ca tendinta celor care fac astfel de lucruri e de a transforma omul in robotul perfect.

  Apreciază

 5. aniush said, on decembrie 1, 2013 at 8:47 am

  Dumnezeu sa ne apere!

  Apreciază

  • Farid Khan said, on aprilie 15, 2014 at 10:51 pm

   Cred ca este important sa luam atitudine……eu am fetita mea autista, mama ei a fugit din aceasta cauza, dar nu renunt la fiica mea pt nimic in lume….Vorbim despre eugenie, ati vazut cum isi justifica acesti calai crima..?? moarte cu demnitate. Eu o spun cu mandrie si fara rusine, sunt musulman…dar aceasta problema ne priveste pe toti, indiferent de orientarea voastra religioasa……sper ca Allah sa ne dea putere tuturor si sa putem invinge aceste atacuri la adresa umanitatii…..

   Apreciază

 6. […] Eugenie: UCIDETI COPII cu DOWN si AUTISM pana nu apuca sa se nasca. Cica ii depisteaza genetic. CINE… […]

  Apreciază

 7. […] Eugenie: UCIDETI COPII cu DOWN si AUTISM pana nu apuca sa se nasca. Cica ii depisteaza genetic. CINE… […]

  Apreciază

 8. […] Eugenie: UCIDETI COPII cu DOWN si AUTISM pana nu apuca sa se nasca. Cica ii depisteaza genetic. CINE… […]

  Apreciază

 9. Klauss said, on iunie 11, 2015 at 9:55 pm

  Acum doua zile- 9 iunie 2015- am participat la un Summit International („The Rambam- Haifa Health of Tomorrow Conference”/ „From Vision to Reality”). Au luat cuvantul, printre altii: Prof. Dr. Peter Fitzgerald (Directorul CCAL- Cardiovascular Core Analysis Laboratory)- California; Prof. Dr. Mary- Claire King, Departments of Medicine (Medical Genetics) and Genome Sciences ( de la Universitatea de Medicina din Seattle, Washington); Prof. Dr. Shraga Blazer (Directorul Departamentului de Neonatologie de la Rambam, Haifa), Rabinul Jonathan Sacks (Emeritus Chief Rabbi of the United Hebrew Congregations of the Commonwealth) etc. . Invitat de onoare a fost Shimon Peres, care a avut un interviu cu Dana Weiss, Senior Corespondent Channel 2 News, Israel. La acest Summit cineva a vorbit si despre „Eugenie”. Subiectul nu a fost agreat de multi din sala. Se citea usor nemultumirea in priviri, dar si- o mascau. Eu am fost preocupata sa filmez, nu am fost atenta la discutie. Cand voi avea timp, voi copia inregistrarea de pe telefon in computer si voi urmari atent. Asa ca ideile/ gandurile dusmanilor fiintei umane nu coincid, de cele mai multe ori, cu vocea poporului. Ce, noi suntem multumiti de ce legi tampite dau ai nostri prin Parlament?!? Suntem multumiti de activitatea Ministerului nostru al Sanatatii? Poate sa fie ceva bun, ce vine… „de sus, de la Minister?” Cum sa fim multumiti?!? Nu ne ramane decat sa deschidem ochii mari cat cepele, sa fim foarte atenti la ce „prajituri” incearca sa ne bage pe gat guvernele si paraguvernele mondiale, sa fim uniti si sa refuzam deschis si categoric aceste propuneri mizerabile, nocive, piedici ale evolutiei societatii umane in mod firesc, asa cum a lasat- o Dumnezeu.

  Apreciază

 10. Talpa Tarii said, on iulie 26, 2015 at 12:10 pm

  EuGenia

  Ştiinţa ce studiază
  Şi lumea-o sterilizează,
  Îşi zice EuGenie
  Şi este o infamie.

  Una mie 9 sute
  Câteva capete oculte,
  Au decis să controleze
  Lumea – şi s-o decimeze.

  Prins zisa EuGenie
  Absurda neomenie,
  Divide, sortează, separă
  Oamenii la largă scară.

  La final tre” să primeze
  Şi-n balanţă să conteze,
  Numai lumea tip elită
  Deşteaptă – deosebită.

  Ţările din lume-a treia
  Sunt nedorite de-aceia,
  Ce se-nchină la satan
  Şi la superzeul BAN.

  Pe criterii zis genetice
  Minţile grav epileptice,
  Vor să ne-anihileze
  Pruncii să ni-i avorteze.

  Au scornit cu Belial
  Planingul familial,
  Cel mult 1 copil s-avem
  Restul să îi ucidem.

  Prin avorturi – chiuretaje
  Prin demonice reglaje,
  Cu pastile otrăvitoare
  Iată pruncu-n uter moare.

  EuGenia perfidă
  E crima infanticidă,
  Strigă pruncii – strigăt mut
  „Mamii, tatii m-a duruut”

  Mamăăă cum de i-ai lăsat
  Ca să fiu decapitat,
  Tatăă scump, tăticul meuu
  De tine mi-e dor mereu.

  Cum de nu m-ai apărat
  Când trupul mi l-au tăiat,
  Nu am braţe să te strâng
  La piept – şi de-aceea PLÂNG.

  Fraţilor, EuGenie
  Este marea pandemie,
  Lumea toată e vizată
  Căci o vor depopulată.

  Prin vaccinuri de tot felul
  Şi-au început ei măcelul,
  De-a steriliza tot globul
  Lumea, omul, tot norodul.

  Prin vaccinuri criminale
  De sorginte infernale,
  Lovesc crud în populaţie
  Chiar şi prin alimentaţie.

  Selecţia raselor
  Din rândul maselor,
  Vor împuţinare
  Prin exterminare.

  Genocid perfect legal
  Prin codex alimentar,
  Hrana e pecetluită
  Cu uraniu-mbogăţită.

  Fructele din magazine
  Sunt mumificate bine,
  Viermele – test sănătate
  A fugit ca de la moarte.

  Trei metode-s ticluite
  De eugenişti croite,
  Lumea ca s-o înrobească
  Şi apoi s-o nimicească.

  Prima fază e războiul
  Între oameni tărăboiul,
  Bancherii îl finanţează
  Şi lumea terorizează.

  Multă plebe astfel piere
  Copil, tată şi muiere,
  Oamenii cei mai de rând
  Mor, se duc bieţii, nevrând.

  Oamenii de sus – elite
  Sunt feriţi de dinamite,
  Talpa ţării tre” să piară
  Pentru docţi – erau povară.

  Prin războaie ei dezbină
  Şi las ţările-n ruină,
  Ca apoi să-mpărăţească
  Cu legea lor păgânească.

  A doua metodă este
  Cancerul din manifeste,
  Pliante cu vaccinări
  Nebune sterilizări.

  Vaccinurile sunt arme
  Sănătatea să ne-o sfarme,
  Pruncii să-i slăbănogească
  Cancer să agonisească.

  Pe sărmanele fetiţe
  Vor să le sterilizeze,
  Iară puţin mai târziu
  Le-nvaţă să avorteze.

  Mercur, aluminiu, uraniu
  Vei ajunge doar un craniu,
  Căci otrava din vaccinuri
  Îţi vor aduce doar chinuri.

  Pentru colul uterin
  A fost creat un vaccin,
  Ca tinerele în floare
  S-ajungă neroditoare.

  Au pus cancerul, momeală
  O perfidă păcăleală,
  Căci odată vaccinate
  Multe sunt sterilizate.

  Boli crunte şi sterilizare
  Apar des prin vaccinare,
  Căci sistemul medical
  E strunit de Belial.

  Unii prunci au paralizat
  După ce s-au vaccinat,
  Iată ce urmări fatale
  Sunt prezente în spitale.

  Vă rog mult să mă credeţi
  Nu mai fiţi aşa orbeţi,
  Ce-au scornit, de ani o sută
  Stăpânirea cea ocultă.

  Planingul familial
  Zis şi control parental,
  E-un plan de exterminare
  A îngerilor de sub soare.

  Clinici multe de avorturi
  Unde des se fac torturi,
  Pruncii „bine” sunt tranşaţi
  Sau cu săruri afară daţi.

  Prin soluţii zis saline
  Pruncul nu îşi mai revine,
  Din uter uşor alunecă
  Şi privirea i se-ntunecă.

  Cu injecţii şi pastile
  Şi multe reţete debile,
  În demono-laboratoare
  Pruncu-sfânt, cu zile moare.

  A treia metodă
  E acum la modă,
  E hrana cea otrăvită
  E-urizată, stropită.

  Fugiţi fraţilor ca vântul,
  Nu mai staţi rupeţi pământul,
  Căci sistemul Europa
  Foarte mulţi va îngropa.

  Chimicale-chimicale
  Prin nevoi alimentare,
  La preţ mic ei le vor vinde
  Şi gloatele uşor vor prinde.

  Osteoporoza
  Este diagnoza,
  Oaselor poroase
  De-alimente roase.

  Bem insectide
  Zis, sucuri acide,
  Mulţi dinţi de prin gură
  Zac pe jos prin şură.

  Cu ce consumăm
  Viaţa ne-o scurtăm,
  Pe la farmacie
  E coadă, de-o mie.

  Una mie de persoane
  Copii, domni şi cucoane,
  Nu-s bani de reţetă
  Şi nici de navetă.

  De la supermarket
  Ieftine alimente,
  Vrem la farmacie
  Ce ? – Medicamente.

  Căci nesăbuinţa
  Cu moftul, plăcerea,
  O fac pe otravă
  Mai dulce ca mierea.

  Fugim după carne
  Ca teleghidaţii,
  Ştim că în mezeluri
  Zac doar aberaţii.

  Căci burtica este
  Realul stăpân,
  Creierul a fost
  Mai demult jupân.

  Europa, tot pământul
  Ne-au furat discernământul,
  Suntem robi la cărucioare
  Le umplem cu de-mâncare.

  Hrana au codificat-o
  Şi slut au modificat-o,
  Ies din noi ades mutanţi
  Ne-am hrănit cu conservanţi

  Războiul, avortul şi hrana
  E pentru mase capcana,
  Au gândit-o nişte „hoţi”
  Ce pe toţi ne vor tun-morţi.

  Sistemul mondial de îndobitocire a maselor, lucrează cu multă răbdare şi atenţie, la surparea tuturor naţiilor prin metode criminale pentru absoluta stăpânire.

  Controlul efectiv se face prin impactul vizual-auditiv, iar cel mai bine ajunge la viitorul client-cumpărător, RECLAMA !

  Manipularea magică şi vrăjirea lumii, cum spune un om de ştiinţă, bun român şi creştin, se face prin TELEVIZOR, şi mai nou prin INTERNET. Aceaste invenţii hipnotice fac din oameni raţionali doar nişte roboţi, care cumpără şi consumă ce li se dictează.

  Rupeţi cătuşele minţilor voastre, prin renunţarea la TV şi internet.

  V-aţi născut liberi !
  Nu mai fiţi ROBI !

  Apreciază

 11. […] Eugenie: UCIDETI COPII cu DOWN si AUTISM pana nu apuca sa se nasca. Cica ii depisteaza genetic. CINE… […]

  Apreciază

 12. […] Eugenie: UCIDETI COPII cu DOWN si AUTISM pana nu apuca sa se nasca. Cica ii depisteaza genetic. CINE… […]

  Apreciază

 13. […] Eugenie: UCIDETI COPII cu DOWN si AUTISM pana nu apuca sa se nasca. Cica ii depisteaza genetic. CINE… […]

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: