SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Au adaugat ANUL „2014” pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia)?

Posted in Georgia Guidestones, PIETRELE INDRUMATOARE din Georgia by saccsiv on septembrie 23, 2014

Desigur, foarte multi ati citit deja articolul ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 milioane de locuitori pe planeta si doctrina NOII ORDINI MONDIALE sau altele similare.

Acolo apare urmatoarea fotografie:

Georgia_Guidestones_English_Full

Cu un detaliu care ne-a scapat multora: in coltul din dreapta sus un cubulet pare ca asteapta sa fie decupat. Intre timp se pare ca a si fost, in locul sau fiind pus un altul cu inscriptia … “2014”:

Cititi va rog si:

AGENDA 21 = MOARTE. Cititi si va ingroziti despre PIESA DIN PUZZLE CARE LIPSEA. Veti intelege totul mai bine

 

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. dionis said, on septembrie 23, 2014 at 1:22 am

    Am trecut prin Guidestone Georgia in 5aprilie ac.Din fotografiile luate cu tel.rezulta ca lacasul pentru „cheia de bolta „era deja sapat.

    Apreciază

  2. remus said, on septembrie 23, 2014 at 4:34 am

    Vă recomand acest film, aș fi curios de părerea voastră. Îmi cer scuze dacă recomand prea târziu. 🙂

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 23, 2014 at 8:55 am

      remus

      La prima vedere seamana cu:

      fNOM: Filmul „Assault on Wall Street”

      https://saccsiv.wordpress.com/2013/12/20/fnom-filmul-assault-on-wall-street/

      Dar desigur, trebuie vazut ca sa ne dam seama mai exact.

      Apreciază

    • ETRN said, on septembrie 23, 2014 at 10:45 am

      Mie mi se pare filmul asta „in niciun caz de acceptat pentru un crestin”. El cheama la… ucidere? Nu este interesant, nu este de recomandat, nu asta ne invata credinta noastra: sa ucidem. Suntem invatati altceva. Nici macar mesajul din spate nu e util, de fapt… e o capcana… Acest film eu consider ca e inca o capcana, din zecile si sutele de filme care se fac pentru a innebuni, pentru a dispera, pentru a pierde liberul arbitru (al crestinului si chiar al omului in orice raport cu credinta insa cu capul pe umeri), pentru a… distruge interioare, zic eu. Interioare sufletesti. Sunt zeci si sute de filme care zic eu ca sunt create cu scop declarat si minutios urmarit de a face ceea ce am zis mai sus. Si evident ca trebuie evitate de cei care vor sa-si pastreze gandirea proprie in functie de propriile principii si vointe, si vor sa… nu fie spalati pe creier.

      Apreciază

      • pcmouse said, on septembrie 23, 2014 at 7:15 pm

        o porcarie de film!!l-am sters

        Apreciază

      • remus said, on septembrie 23, 2014 at 10:17 pm

        Filmul este într-adevăr extrem de sadic și este un film de propagandă. Mesajul filmului se intenționează a fi asocierea împotrivirii față de elită și bogați cu acest terorist și faptele lui. În film este vorba despre genul de revoluționar pe care și-l doresc elitele. O propagandă demascată însă, nu mai poate fi o propagandă eficientă. Acesta este și motivul pentru care am recomandat aici acest film.

        Apreciază

    • mistero4u said, on septembrie 24, 2014 at 1:20 pm

      Acest film este o propaganda satanista indrumatoare la violenta, in cazul in care lumea ar pune botul la cea ce trasmite acest film, a doua zi s-ar instaura dictatura politiei-militare pe strazi ! Iar la americani le-ar desfinta posibilitate de a avea armament pentru apararea drepturilor. Ar fi exact cea ce bosorogii bankeri ai lumii ar dori! Ce ciudat…!.. ca in acest film NU spune ca in 11.09.2001 a fost INSIDE JOB ! Adica teroristii sunt tocmai ei…!!! Spun ca e vorba „doar” de petrolul din Irak. Diavolul asa va amagii lumea… cu mici adevaruri si marile minciuni !

      Apreciază

  3. aniush said, on septembrie 23, 2014 at 7:34 am

    Multumim pentru articol. Stiam de stancile din Georgia, dar acum aflu si alte lucruri noi. Eu am mai zis alor mei ca toate astea sunt planuri ale unor oameni care ne conduc din umbra. Toti ma cred nebuna. Mi s-a zis inclusiv „Pe tine te manipuleaza Dumnezeu” (adica vreau sa spun ca asta mi-a spus-o cineva mie intr-o discutie…cine nici nu conteaza). De atunci am ajuns sa devin imuna si la ce mi se raspunde. Eu ma rog Dumnezeu sa ne lumineze pe toti!…Sa nu-si piarda nimeni mintea.

    Apreciază

    • iacoboaieradu2014 said, on septembrie 24, 2014 at 4:46 pm

      Si un sfert daca este adevarat, este oribil.
      Iata traducerea:

      Papa Francisc, gasit vinovat pentru trafic de copii,viol si crima

      Ieri,(19 iulie 2014) papa Francisc, iezuitul catolic Adolfo Pachon si arhiepiscvopul de Cantebury Iustin Welby au fost gasiti vinovati de viol, tortura si trafic de copii.
      Cinci judecatori ai Curtii Internationale de Justitie din Brussels au stabillit faptul ca crimele au avut loc in anul 2010.
      . Din martie anul trecut au fost audiati peste 48 martori oculari in legatura cu activitatile cultului sattanic “Al noualea cerc”.
      Se spune ca acest cult face sacrificii umane ( de copii) in catedrale catolice din Montreal, New York,Roma, Scotia, Londra, castelul Carnarvon din Wales,un castel nedescoperit (French Chateau ) din Olanda si la Scolile catolice canadiene catolice si anglican/indiene din Kamloops, Columbia Britanica si Brantford, Ontario, Cnada.
      Se crede ca acest cult folosea paduri private din SUA, Canada, Franta si Olanda, pentru partide de “ vanatoare de oameni” , pentru elitele lumii, care includeau membrii familiilor regale europene.Copiii erau obtinuti cu ajutorul mafiei, dezbracati, violati, “vanati” si apoi ucisi.
      Procurorul sef a afirmat :”biseica catolica este cea mai mare corporatie a lumii si pare a fi in legatura cu mafia, guvernele, politia si justitia globului.
      O adolescenta le-a spun judecatorilor ca papa Franmcis a violat-o in timp ce participa la sacrificiul unor copii.Alti opt martori oculari au confirmat acest lucru.
      Ritualurile satanice au avut loc intre 2009 si 2010 in Olanda si Belgia.
      Papa Francis a fot gasit vinovat de crime ritualice cu copii cand era preot in Argentina si episcop (releva un document gasut la Vatican). Un alt document, denumit “Privilegiul magisterial “ , datat in 25 dec. 1967 arata ca fiecarui papa i s-a cerut sa participe la acest cult , la sacrificiul unor nou nascuti , al caror sange era baut de ei..
      Luna trecuta, un investigator din politia irlandeza a declarat sub juramant ca au fost gasite osemintele a aproape 796 copii, intr-o fosa septica a unei manastiri catolice de calugarite, care indicau ca s-au facut sacrificii ritualice.. Nou nascutii au fost decapitati si dezmembrati ritualic.
      Un alt martor a spus ca , in timpul juntei militare din Argentina, din 1970,, au fost traficati cam 30000 copii de ai prizonierilor politici, , copii triimisi spre o astfel de exploatare.
      Documente de la vatican arata ca, de secole intregi, iezuitii au avut planuri premeditate de rapiri de copii si de consumare a sangelui acestora.Ideea era de a castiga “energii spirituale” si “putere” pentru papalitate.Din 1773, iezuitii au institutionalizat acest genocid pentru fiecare papa.
      Cei 48 martori oculari i-au identificat pe urmatorii criminali:papa Francisc Brgoglio, Ioan P, Joseph Ratzibnger,Ioan Paul II, Adolfo Pachon,,regina Elisabeta a Angliei si printul Philip,, arhiepiscopul anglican de Canterbury Justin Welby.In Olanda:cardinali si membri ai familiei regale, inclusiv printul Alfrink Bernhard,regele Hendrik, consortul reginei Wilhelmina a Olandei., regina Beatrix, tatal sau ,printul Johan Friso, sotia sa Mabel Wisse Smit, ministri, varfuri ala armatei olandeze, oficiali canadieni,australieni si americani, membri CIA,judecatori, politicini, oameni de afaceri din Belgia, olanda, Canada, Australuia, Franta, Irlanda, UK.
      Au fost emise mandate de arestare pe 19 iulie 2014.Au fost date verdicte de vinovatie, inclusiv pentru regina Elisabeta . Aceasta , impreuna cu consortul Philip,a mai fost acuzata de disparitia a 10 copii din scoala rezidentiala Kamloops din Columbia britanica, in 10 octombrie 1964. Acest eveniment are legatura cu retragerea papei Ratzinger.

      Apreciază

    • iacoboaieradu2014 said, on septembrie 24, 2014 at 11:31 pm

      ADĂUGIRE LA ULTIMUL ARTICOL:

      Cum s-ar putea explica altfel și numirea de către Victor Ponta a unui senator independent și exclus din PNL precum masonul notoriu Călin Popescu în funcția de președinte al Senatului? I-a fost impus cumva din Washington, de la Casa Albă, care a devenit astăzi Înalta Poartă pentru politicienii români? Pentru că, deși avem un parteneriat strategic cu SUA, România este tratată ca o colonie, cetățenii români nu beneficiază nici astăzi de vize pentru SUA, de doi ani americanii nu au ambasador în România ș.a.m.d.

      Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.