SACCSIV – blog ortodox

CE NI SE PREGATESTE? De ce atata balamuc? TEODOR MELESCANU a demisionat de la sefia SIE ca sa candideze la PREZIDENTIALE

Posted in Uncategorized by saccsiv on septembrie 22, 2014

mele_08111800

Foto: http://www.realitatea.net/seful-sie-teodor-melescanu-la-lansarea-platformei-romania-liberala_1165201.html

E limpede ca va fi “presedinte” exact acela pe care-l va vrea licuriciul. Intre ghilimele deoarece va fi in fapt doar un guvernator al coloniei numita Romania.

Dar de ce atata tambalau pe partea “dreapta”? Pleaca Crin Antonescu din orice functie, e suit Klaus Johannis pe cai mari, ii face Basescu partid lui Udrea, Tariceanu se agita si el.

Acum intra in luminile rampei si Teodor Melescanu. Va amintiti de faza aceea ce multora le parea bizara? Ca trebaluia el linistit prin PNL si deodata Basescu ne anunta ca va fi sef peste SIE, in locul lui Mihai Razvan Ungureanu detasat la Guvern cu treaba de prim ministru. Pe vremea aia PNL juca rol anti basist. T.M. nu pare mirat nici macar asa de ochii lumii si-si ocupa disciplinat fotoliul.

   Iata ce putem citi la Teodor Melescanu a demisionat de la sefia SIE si isi depune marti candidatura la presedintie din partea Partidului Dreptatii Sociale:

Presedintele Traian Basescu a trimis luni o scrisoare sefilor Senatului si Camerei Deputatilor prin care le cere sa ia act de demisia lui Teodor Melescanu de la sefia SIE, potrivit Administratiei Prezidentiale. Melescanu (73 de ani) a devenit directorul SIE in 2012, dupa demisia lui MR Ungureanu.
Partidul Dreptatii Sociale a anuntat Biroul Electoral Central (BEC) ca va depune, marti dimineata, candidatura lui Teodor Melescanu pentru alegerile prezidentiale, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet.
Partidul Dreptatii Sociale (PDS) este un partid de stinga infiintat in 2011. Potrivit Evenimentului Zilei, unul dintre cei care au contribuit la infiintarea PDS ca replica la PSD a fost Octav Cozmanca, un fost lider al social-democratilor din epoca Iliescu – Nastase.
PDS a participat si la europarlamentarele din 2014, unde a obtinut 0,24% din voturi (13.570 voturi).
Teodor Melescanu (fost membru PNL) si-a manifestat vineri intentia de a intra in lupta electorala pentru alegerile prezidentiale, dind de inteles ca va intra in cursa daca va reusi sa stringa semnaturile necesare.
Melescanu nu a precizat cine s-a ocupat de stringerea semnaturilor sale, dar la jumatatea lunii august a aparut informatia ca Mircea Dogaru se va ocupa de acest proces. Dogaru, seful militarilor rezervisti, s-a facut remarcat prin cererile de desfiintare a DNA si Curtii Constitutionale, precum si prin pozitiile apreciative la adresa lui Vladimir Putin.
Tot vineri, Melescanu a facut o declaratie dura la adresa lui Traian Basescu, sustinind ca seful statului i-ar fi cerut detalii despre posibilii ofiteri acoperiti din rindul persoanelor nominalizate pentru un post de ministru.
Adjunctii lui Melescanu la conducerea SIE sint generalii Silviu Predoiu si Vasile Sarca.
La putin timp dupa anuntul demisiei lui Melescanu, presedintele onorific al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a salutat inscrierea in cursa prezidentiala si nu a exclus posibilitatea ca o serie de voturi ale liberalilor sa migreze spre fostul sef al SIE. „Pozitia lui Klaus Iohannis e asa de puternica incat chiar daca s-ar intampla ca niste voturi sa ajunga la dl Melescanu locul sau in finala acestei intreceri, adica in turul doi, nu poate fi amenintat”, a spus Quintus, la B1 TV.
Conform http://ro.wikipedia.org/wiki/Teodor_Mele%C8%99canu

A îndeplinit funcția de ministru de externe în Guvernul Nicolae Văcăroiu în perioada 1992-1996 și pe cea de ministru al apărării naționale în Guvernul Tăriceanu, în perioada aprilie 2007–decembrie 2008.

[…]

În 27 februarie 2012, președintele Traian Băsescu l-a desemnat pe Teodor Meleșcanu drept director al Serviciului de Informații Externe și a fost validat de Parlamentul României în 28 februarie 2012, iar in 22 septembrie 2014, acesta a demisionat din aceasta functie.

[…]

În anul 1966 a fost angajat ca diplomat în Ministerul Afacerilor Externe; promovând succesiv, prin examene și concursuri, pâna la rangul de ambasador. A îndeplinit următoarele funcții în cadrul ministerului: atașat diplomatic la Direcția Juridică a Tratatelor (1966-1970) și secretar III la Departamentul Organizații Internaționale, Secțiunea Tratate de dezarmare (1970-1978). În această perioadă, a urmat cursuri postuniversitare la Facultatea de Științe Economice și Sociale a Universității din Geneva (1967-1968) și Institutul Internațional de Înalte Studii Internaționale din Geneva (1967-1970). A obținut în anul 1973 titlul științific de doctor în științe politice și drept internațional la Universitatea din Geneva.

Între anii 1978-1985, Teodor Meleșcanu a fost detașat ca secretar II la Misiunea Permanentă a României de pe lângă Organizația Națiunilor Uniteși alte organizații internaționale de la Geneva. Revine în România în anul 1985 în Centrala Ministerului Afacerilor Externe, îndeplinind funcțiile de secretar I la Departamentul Securitate Internațională și Dezarmare (1985-1990), subsecretar de stat, șef al Departamentului America Latină, Asia și Africa (23 august 1990 – mai 1991) și secretar de stat (mai 1991 – 19 noiembrie 1992). În anul 1990 a fost promovat la rangul de consilier diplomatic, apoi în 1992 la cel de ambasador.

A fost căsătorit cu jurnalista de televiziune Felicia Meleșcanu (decedată în ianuarie 2004). Din această relație a rezultat fiica Marina, de profesie medic stomatolog.

Teodor Meleșcanu a fost și administratorul grupului Rompetrol, condus de Dinu Patriciu[1].

Comentariu saccsiv:
Asta cu Dinu Patriciu ne reaminteste cat de mica e lumea lor.

Dinu Patriciu a murit. UNDE SUNT BANII?

Cine a fost IOSIF CONSTANTIN DRAGAN, cel mai bogat roman, casatorit la 78 de ani cu o tanara de 22 de ani, unica FIICA a generalului STEFAN GUSA?

Asadar, licuriciul ne pregateste ceva deosebit pentru rolul de “presedinte” sau doar ne ofera un tam tam asurzitor pentru a acoperi ceva cu totul deosebit?

In aceasta galagie cred ca putem include si stirea:

VIDEO Robert Turcescu, despre marturisirea ca a fost ofiter acoperit: Confirm ca sunt documente reale, sunt ale mele/ Nu mai puteam vorbi despre ofiterul acoperit candidat la presedintie simtindu-ma asa

blogmedia-1400270653-7474

Foto: http://www.catavencii.ro/5-lucruri-pe-care-nu-le-stiati-despre-muzicantul-robert-turcescu/

35 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. mihai said, on septembrie 22, 2014 at 10:06 pm

    pai este si normal sa ni se pregateasca, odata ce am devenit colonie, este si normal sa ne si pregateasca, ei toti sunt o apa si un pamint, restul sunt povesti de frati grim

    Apreciază

      • iacoboaieradu2014 said, on septembrie 24, 2014 at 4:47 pm

        Si un sfert daca este adevarat, este oribil.
        Iata traducerea:

        Papa Francisc, gasit vinovat pentru trafic de copii,viol si crima

        Ieri,(19 iulie 2014) papa Francisc, iezuitul catolic Adolfo Pachon si arhiepiscvopul de Cantebury Iustin Welby au fost gasiti vinovati de viol, tortura si trafic de copii.
        Cinci judecatori ai Curtii Internationale de Justitie din Brussels au stabillit faptul ca crimele au avut loc in anul 2010.
        . Din martie anul trecut au fost audiati peste 48 martori oculari in legatura cu activitatile cultului sattanic “Al noualea cerc”.
        Se spune ca acest cult face sacrificii umane ( de copii) in catedrale catolice din Montreal, New York,Roma, Scotia, Londra, castelul Carnarvon din Wales,un castel nedescoperit (French Chateau ) din Olanda si la Scolile catolice canadiene catolice si anglican/indiene din Kamloops, Columbia Britanica si Brantford, Ontario, Cnada.
        Se crede ca acest cult folosea paduri private din SUA, Canada, Franta si Olanda, pentru partide de “ vanatoare de oameni” , pentru elitele lumii, care includeau membrii familiilor regale europene.Copiii erau obtinuti cu ajutorul mafiei, dezbracati, violati, “vanati” si apoi ucisi.
        Procurorul sef a afirmat :”biseica catolica este cea mai mare corporatie a lumii si pare a fi in legatura cu mafia, guvernele, politia si justitia globului.
        O adolescenta le-a spun judecatorilor ca papa Franmcis a violat-o in timp ce participa la sacrificiul unor copii.Alti opt martori oculari au confirmat acest lucru.
        Ritualurile satanice au avut loc intre 2009 si 2010 in Olanda si Belgia.
        Papa Francis a fot gasit vinovat de crime ritualice cu copii cand era preot in Argentina si episcop (releva un document gasut la Vatican). Un alt document, denumit “Privilegiul magisterial “ , datat in 25 dec. 1967 arata ca fiecarui papa i s-a cerut sa participe la acest cult , la sacrificiul unor nou nascuti , al caror sange era baut de ei..
        Luna trecuta, un investigator din politia irlandeza a declarat sub juramant ca au fost gasite osemintele a aproape 796 copii, intr-o fosa septica a unei manastiri catolice de calugarite, care indicau ca s-au facut sacrificii ritualice.. Nou nascutii au fost decapitati si dezmembrati ritualic.
        Un alt martor a spus ca , in timpul juntei militare din Argentina, din 1970,, au fost traficati cam 30000 copii de ai prizonierilor politici, , copii triimisi spre o astfel de exploatare.
        Documente de la vatican arata ca, de secole intregi, iezuitii au avut planuri premeditate de rapiri de copii si de consumare a sangelui acestora.Ideea era de a castiga “energii spirituale” si “putere” pentru papalitate.Din 1773, iezuitii au institutionalizat acest genocid pentru fiecare papa.
        Cei 48 martori oculari i-au identificat pe urmatorii criminali:papa Francisc Brgoglio, Ioan P, Joseph Ratzibnger,Ioan Paul II, Adolfo Pachon,,regina Elisabeta a Angliei si printul Philip,, arhiepiscopul anglican de Canterbury Justin Welby.In Olanda:cardinali si membri ai familiei regale, inclusiv printul Alfrink Bernhard,regele Hendrik, consortul reginei Wilhelmina a Olandei., regina Beatrix, tatal sau ,printul Johan Friso, sotia sa Mabel Wisse Smit, ministri, varfuri ala armatei olandeze, oficiali canadieni,australieni si americani, membri CIA,judecatori, politicini, oameni de afaceri din Belgia, olanda, Canada, Australuia, Franta, Irlanda, UK.
        Au fost emise mandate de arestare pe 19 iulie 2014.Au fost date verdicte de vinovatie, inclusiv pentru regina Elisabeta . Aceasta , impreuna cu consortul Philip,a mai fost acuzata de disparitia a 10 copii din scoala rezidentiala Kamloops din Columbia britanica, in 10 octombrie 1964. Acest eveniment are legatura cu retragerea papei Ratzinger.

        Apreciază

      • iacoboaieradu2014 said, on septembrie 24, 2014 at 11:32 pm

        ADĂUGIRE LA ULTIMUL ARTICOL:

        Cum s-ar putea explica altfel și numirea de către Victor Ponta a unui senator independent și exclus din PNL precum masonul notoriu Călin Popescu în funcția de președinte al Senatului? I-a fost impus cumva din Washington, de la Casa Albă, care a devenit astăzi Înalta Poartă pentru politicienii români? Pentru că, deși avem un parteneriat strategic cu SUA, România este tratată ca o colonie, cetățenii români nu beneficiază nici astăzi de vize pentru SUA, de doi ani americanii nu au ambasador în România ș.a.m.d.

        Apreciază

  2. DF said, on septembrie 22, 2014 at 10:38 pm

    E un stat politienesc in care abuzurile sunt mascate foarte bine sub forma legala si o stiu foarte bine pe pielea mea: camera de luat vederi a aparut doar la spartul targului pentru ca fiara sa aibe acoperire si sa-si ascunda abuzurile. In Republica CIA dosarele de candidati si presedinti ofiteri sunt secrete pana dincolo de sfarsitul mandatului si noi de fapt nici nu stim pe cine votam. Foarte simplu: biografiile sunt curatate punct cu punct si niciodata nu o sa vedeti informatii clare despre parintii si familia candidatului, cine au fost, ce au facut , unde s-au nascut, originea ….secreta, dosarele de secu secrete, care e cazierul familiei etc. De exemplu nu se stie cate din rudele lui Klaus au luptat impotriva Armatei Romane ! E o intrebare elementara, de care nici un ziarist sau politician nu s-a atins!
    La alegeri la americani candidatilor le sunt analizate rubedeniile pana la 1500 si asta e un motiv de stire mondena si la noi incep etichetele la o simpla intrebare. Secretomanie totala!

    Apreciază

  3. Ionut said, on septembrie 22, 2014 at 11:11 pm

    Daca ar fi lamurit problema adoptiilor, probabil ca l-as fi considerat pe Johannis un candidat valabil.
    Inflatia de candidati de „dreapta” creste sansele lui Ponta. Cred ca Melescanu incearca sa culeaga voturi de pe culoarul de „stanga”.
    Indiferent cine „trebuie” sa iasa presedinte, e necesar sa aiba legitimitate, cel putin in aparenta.
    Singurii candidati care mi se par a fi din afara sistemului sunt CVT Tudor si Gh. Funar.
    Oricum, e destul de dubios timpul relativ scurt in care s-au strans semnaturile. Am gasit si un articol interesant pe aceasta tema:
    http://www.ziarulunirea.ro/mai-multe-semnaturi-de-sustinere-a-candidaturii-la-prezidentiale-decat-voturi-la-europarlamentare-in-judetul-alba-286097.html
    In primul tur, nu cred ca voi acorda votul meu nici unuia dintre cei inscrisi deja. In al doilea tur, probabil ca voi vota oricare candidat in afara de V. Ponta.

    Apreciază

    • Ioannis said, on septembrie 23, 2014 at 12:15 am

      La mine e mai siplu. In primul tur votez Mihai chirila, iar in al 2-lea imi anulez votul

      Apreciază

    • ETRN said, on septembrie 23, 2014 at 10:52 am

      Mie imi pare tare rau ca Funar nu are sanse. Fiind totusi prea mic. Imi pare tare rau. Ceva-mi transmite el bun, pe el l-as fi votat daca as fi stiut ca are sanse. Asa, nici nu stiu cu cine sa votez, oricum 99% NU MA DUC LA VOT si asta e o veche teorie de-a mea si nu ma las in ruptul capului de ea… Daca toti romanii ar sta acasa si n-ar vota, ar ramane astia cu botul pe labe… Dar ne-am pierdut demnitatea si mergem si votam pentru 3 mere si-un fes.

      Apreciază

      • Ionut said, on septembrie 23, 2014 at 11:45 am

        Singura situatie in care are rost sa nu mergi la vot este referendumul, atunci cand doresti sa nu fie validat. In rest, e preferabil sa mergi, fie doar pentru a-ti anula votul.

        Apreciază

    • raduiacoboaie said, on septembrie 23, 2014 at 10:45 pm

      OFF TOPIC – FOARTE IMPORTANT!

      Doamne ajuta,
      Luni incepe, la Bucuresti, Festivalul Stiintei, organizat de ASUR.
      „Sexul vs. Barza” este programat vineri, 26 septembrie, la Aula Magna a Universitatii Bucuresti – la Facultatea de Drept (intre orele 12 – 14) si la Libraria Bastilia (intre orele 18.30 – 20). Sunt invitati tineri (?) intre 10 si 18 ani. Mai mult ca sigur, organizatorii n-au habar de continutul programului.

      Programul complet aici
      http://www.bucharestsciencefestival.ro/evenimente/

      Va atasez un material care ar putea fi, eventual, distribuit la fata locului, spre informarea celor prezenti. De asemenea, va puteti implica difuzand mai departe acest mesaj celor care ar putea impiedica, intr-un fel sau altul, desfasurarea de forte homosexuale.

      Ganduri bune,
      Irina N.

      2 Attachments View all
      Download all

      pliant.doc
      Download View

      Apreciază

  4. Graiul Orodox said, on septembrie 23, 2014 at 12:42 am

    Cele 9 Sinoade Ecumenice ale Bisericii Ortodoxe Universale și minunile care s-au întâmplat – Stâlpii și fortificațiile ortodoxiei –

    http://graiulortodox.wordpress.com/2014/09/20/223-cele-9-sinoade-ecumenice-ale-bisericii-ortodoxe-universale-si-minunile-care-s-au-intamplat-stalpii-si-fortificatiile-ortodoxiei/

    Apreciază

  5. Mălin said, on septembrie 23, 2014 at 1:00 am

    Silviu Predoiu este cumva rudă cu Cătălin Predoiu, candidatul la prezidenţiale?

    Apreciază

  6. classic said, on septembrie 23, 2014 at 1:16 am

    Lstă cu Ofiţerii şi Agenţii acoperiţi pe care Serviciile Secrete i-au infiltrat în presa română:

    I. S.R.I.:
    * Robert Turcescu (colonel)
    * Radu Tudor (lt. colonel)
    * Sebastian Ghiţă (maior)
    * Andreea Pora (maior)
    * Nadia Ciurlin (căpitan)
    * Cătălin Striblea (căpitan)
    * Mădălina Puşcalău (lt. major)

    II. S.I.E.:
    * Andrei Bădin (colonel)
    * Corina Drăgotescu (colonel)
    * Silviu Mînăstire (căpitan)
    * Mugur Ciuvică (agent)
    * Bogdan Chirieac (agent + agent dublu, ruso-american)

    Sursa: http://goo.gl/oZWUFY

    Apreciază

    • ETRN said, on septembrie 23, 2014 at 10:54 am

      Vai de mine, nu stiam ca Predoiu a facut asemenea rautati. La fund cu el, atunci…

      Apreciază

  7. Larisa said, on septembrie 23, 2014 at 8:32 am

    Off topic – http://www.youtube.com/watch?v=UULKxvdJtAU
    Începută ca o campanie nobilă, o campanie făcută doar cu gândul la cei în suferință și ajutorarea celor bolnavi, celebra Ice Bucket Challenge, a devenit o țigănie la nivel internațional.

    Apreciază

  8. Ionut said, on septembrie 23, 2014 at 8:39 am

    Legat de R. Turcescu, mi se pare ca marturisirea acestuia e una mincinoasa, in sensul ca, desi continutul e adevarat, nu a fost facuta cu sinceritate. Ma gandesca ca a fost fortat, santajat sau incearca sa abata atentia publicului.
    E posibil ca acum sa fie numit director al SIE, nu credeti? 🙂

    Apreciază

  9. Ionut said, on septembrie 23, 2014 at 8:42 am

    In ceea ce-l priveste pe Crin Antonescu, cred ca a fost indepartat fiind prea „rebel”, astfel incat nu putea fi controlat 100%. Nu inteleg insa de ce a contribuit si el, prin anunturile pe care le-a facut, la demolarea lui politica.

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 23, 2014 at 9:26 am

      Ionut

      Eu cred ca din contra, e controlat aproape 100%.

      Apreciază

      • tanase said, on septembrie 23, 2014 at 11:33 am

        Corect!

        Apreciază

      • Ionut said, on septembrie 23, 2014 at 11:57 am

        Ceva nu are logica in comportamentul lui. Mai intai greseste in vara lui 2012, cand promite ca iese din politica daca Basescu nu e demis.
        Stiind ce s-a intamplat, face alta prostie si promite ca demisioneaza daca PNL nu obtine 20% la europarlamentare. Dupa care renunta si la candidatura.
        Presupun ca daca era controlat complet, era lasat sa candideze, nu sa devina un no-name in politica. Nu stiu, cam asa vad eu lucrurile.

        Apreciază

    • Otilia said, on septembrie 23, 2014 at 11:03 am

      Dar oare care dintre politrucii de compromis nu este controlat actualmente?
      Despre Crin nici nu are sens sa vorbim, e evident ca indeplineste rolul de marioneta obedienta.
      (A se vedea si proiectul de lege anti-legionar pe care l-a propus)

      Istoria recenta ne ofera putine exemple de oameni anti-sistem puternici, care au vociferat vehement impotriva aparatului de stat. Sigur, luarea de pozitie le-a grabit sfarsitul. Cazul lui Antonie Iorgovan, de pilda…
      Nu mai e un mister ca toti cei care (aparent) conduc tara sunt cozi de topor, slugi executante.
      Iar daca unul dintre ei este discreditat public sau se auto-compromite, imi inchipui ca e vorba tot despre o strategie de marketing politic, caci asta il favorizeaza pe contra-candidat, care poate are sanse mai mari sa castige, ceea ce este, desigur, tot in avantajul tuturor celor din sistem, inclusiv al celui compromis, intrucat el n-a facut decat sa-si joace cartea care i s-a oferit in contextul respectiv, fiind inca o data un caine ascultator.

      Apreciază

      • Ionut said, on septembrie 23, 2014 at 12:08 pm

        Cred ca Antonescu s-a bagat ca fraierul in proiectul de lege respectiv, n-am inteles de ce, poate din exces de zel, poate din alte motive. Oricum, cred ca s-a trezit la realitate intre timp. PNL a lipsit de la votul proiectului in Senat, iar pe Crin l-am vazut intr-o emisiune facand referire la „asasinarea lui I.G. Duca” fara sa adauge „de catre legionari”.

        Oricum, daca liberalii vor sa scoata pe cineva in afara legii, ar trebui sa inceapa chiar cu … PNL, intrucat in timpul rascoalei (si masacrului) de la 1907 era in functie un guvern liberal.

        Apreciază

      • tanase said, on septembrie 23, 2014 at 12:25 pm

        Melescanu nu e altceva decat in securist cu vechi state de plata. Boshorogul asta de 73 de ani, securist imbatranit si catranit ar fi bine sa-si pregateasca din timp prosoape, batiste, covoare si alte „odoare” ce mai trebuiesc la un mort, ca acusi crapa si se duce … se duce, o sa vada el bine unde anume!
        Dar „genul” lui nu poa’ sa stea cuminte, el iese „la rampa” asa cum primeste ordin, ca doar nu e liber sa faca „ce vre’ muschii lui”.
        S-ai adresam un calduros indemn preaiubitului Mele; „Tataie stai locului si nu-ti mai flutura izmenele pishate pe la toate balciurile, sezi mumos taica in „cocioaba” ta si lasa agitatiunile prezidentiale de cocalar!”
        Nesimtire cat Himalaia la asta!

        Apreciază

  10. Mălin said, on septembrie 23, 2014 at 7:02 pm

    Felicia si Teodor Meleşcanu l-a năşit la cununie in anii ’90 pe Bercea la Drăgăneşti-Olt şi pe încă un lider influent şi bogat al unul clan ţigănesc din Caracal, imbogatit si acesta prin aceleasi mijloace ca si clanul Bercea. Meleşcanu este si naşul de botez al unui văr al lui Cioabă.
    Aşa se face politică în România pe mână cu infractorii clanurile ţigăneşti.
    A circulat la un moment dat pe internet si marturia unui parlamentar despre complicitatea mizera a politicienilor cu clanurile interlope ţigăneşti şi cum sunt ţiganii lăsaţi să taie şi să spânzure în shimbul susţineri electorale şi financiare a partidelor politice şi cu complicitatea jidanilor, desigur.

    Apreciază

  11. sin gh. laurențiu said, on septembrie 24, 2014 at 2:01 pm

    Licuriciul nu intervine în alegeri. N-o fi prost să-și consume resursele cu toate haimanalele care se-nfig la ciolan. Și mai e și democrat nu? Le lasă să se căsăpească între ele și-l ia în primire pe învingător. E doar unu, și evident, cel mai corupt. Se lucrează ușor cu dumnealui.

    Apreciază

  12. […] CE NI SE PREGATESTE? De ce atata balamuc? TEODOR MELESCANU a demisionat de la sefia SIE ca sa candid… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.