SACCSIV – blog ortodox

Un judecator obliga o adolescenta de 13 ani sa avorteze, impotriva dorintei ei

Posted in avort, Marea Britanie by saccsiv on iunie 16, 2014

Iata ce putem citi la articolul Judge Forces 13-Year-Old Girl to Get Abortion Against Her Wishes:

Potrivit Huffington Post UK, s-a descoperit ca o fata de 13 ani a fost obligata sa faca un avort de catre cea mai importanta familie de judecatori din Marea Britanie.

Fata, al carei nume nu poate fi dezvaluit din motive legale, a fost lasata insarcinata de catre un baiat in varsta de 14 ani si care, initial, a vrut sa-si pastreze copilul.

Asa este. Aceasta fata, deoarece a fost considerata incompetenta mental a fost fortata- fortata- sa isi lase copilul sa fie dezmembrat, decapitat de catre insitutia medicala deoarece un anume Sir James Munby a decis că pedeapsa capitala a fost cea mai potrivita pentru cineva ca fiind copilul unei persoane pe care el a descris-o ca fiind “ foarte…afectat”.

Este aceasta China sau U.K.?

Intruziunea Guvernului britanic a devenit draconica, dar chiar asa? De asemenea, ei au dreptul sa intre cu forta in uterul unei femei sa ucida si sa scoata progenitura ei nenascuta?

Aparent, da. In ciuda faptului ca judecatorii au fost informati ca “ aceasta si-a pus gandul impotriva acestei intreruperi”, fascistul ignorant Munby a raspuns ca “Lasand la o parte propriile ei dorinte si sentimente, preponderenta tuturor elementelor de proba arata clar ca ar fi in interesul ei sa aiba o intrerupere”.

Bun. Noi deja ridicam din umeri cand vine vorba despre copii avortati din diverse motive lipsite de importanta dar acum Statele pot merge mai departe si lasa la o parte dorintele celor care poseda suficient instinct maternal pentru a-si dori viata in detrimentul “intreruperii’ progeniturii sale si deciderea a ceea ce este mai bine in interesul ei.

Munby, apropos, a ordonat avortul in cazul acestei fete in ciuda dorintei expertilor marturisind la proces, care au avertizat ca “ Daca sarcina ar fi intrerupta acest lucru ar dauna considerabil aceastei tinere, care ar percepe-o ca pe un abuz.. Continuand aceasta sarcina..ar putea avea un efect mai putin daunator asupra ei tinand cont de imprejurarile ei actuale.

Corect. Pentru ca un barbat judecator, ce ii ordona, impotriva dorintei sale, unei fete de 13 ani, sa i se extraga din cervix, de catre un strain si sa ii aspire copilul inocent nenacut, in bucati este de fapt, violare medicala sub orice definitie. Si ordonat, nu doar sanctionat, de catre State, reprezentat aici de catre comisarul Munby.

In completarea expertului medical, psihiatrul insarcinat cu evaluarea fetei,  a avertizat ca aceasta ar intelege pe deplin ce presupune avortul (pentru unii, aparent, exista totusi o profunda opozitie pentru uciderea pruncului) si i-a spus judecatorului ca pe baza opozitiei ei “clare” de  a  face avort, ea ar trebui sa nu fie obligata sa faca acest lucru.

Raspunsul Dl. Munby, la refuzul fetei si la marturia expertilor medicali si a psihiatrului?

“Pentru mine, a fost corespunzator, in mod clar, sa furnizez acordul necesar pentru a permite sa se recurga la aceasta intrerupere”.

Nu sunt sigur ce l-a facut pe Munby sa creada ca are dreptul de a forta o tanara sa i se zdrobeasca, scoata intr-un mod violent copilul si sa il  arunce la gunoi, dar este un adevar infricosator. Aceasta fata de 13 ani cu handicap are o constiinta mai dreapta si mai agera decat cea a Dl. Munby. Cariera sa ar trebui sa se termine si ar trebui sa fie inchis, pentru siguranta si pentru bunele interese ale unei alte biete fete care ar putea fi fortata sa apara in aceste imprejurari.

 

Tagged with: ,

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Radu said, on iunie 16, 2014 at 1:38 pm

    Reblogged this on radupopescublog.

    Apreciază

  2. valentin said, on iunie 16, 2014 at 2:02 pm

    numai o minte ca aia – spalata pe creier putea sa gandeasca asa ceva
    e rau si ca dupa ce mai vad ca oamenii se opun ei tot continua.
    adica se cred iluminați, deschizători de drumuri spre binele omenirii. Dumnezeu îi arată că el a greșit dar el tot continuă. atâția protestatari, morți, sânge… dar masonii merg înainte.

    Apreciază

  3. Radu said, on iunie 16, 2014 at 2:33 pm

    http://adevarul.ro/news/societate/breaking-news-1_539e9c930d133766a89de8ec/index.html

    nu stiu ce sa cred de acest domn Plesu…iar incearca sa arunce si asta cu ceva noroi sau ma insel eu?
    vad ca da exemplu Biserica Catolica…fata de a noastra
    nu am citit tot sa va spun sincer oricum la commenturi nu intrati ca sunt numai dobitoci de spalati pe creier

    Apreciază

    • geo said, on iunie 16, 2014 at 3:23 pm

      rezultatul mainstreamedia controlata 96% de companii cu actionariat stiti de care…

      Apreciază

  4. geo said, on iunie 16, 2014 at 2:40 pm

    http://fr.awdnews.com/top-nouvelles/5233-daesh-tue-si-l%C3%B2n-regarde-coupe-du-monde.html

    Englezii…daca au fost in stare sa-i sustina pe cei de mai sus…

    Apreciază

  5. geo said, on iunie 16, 2014 at 2:52 pm

    http://www.microsofttranslator.com/bv.aspx?from=&to=ro&a=http%3A%2F%2Fvz.ru%2Fnews%2F2014%2F6%2F16%2F691363.html

    Ucraina mareste pretul tranzitului gazelor rusesti…vai de Europa…Nabucco nu a fost bun…au mers pe mina rusilor si iarna ce vine o sa dirdiim…

    Apreciază

  6. geo said, on iunie 16, 2014 at 2:56 pm

    Armata ucraineana bombardeaza biserici: http://instagram.com/p/pTMToXxW-o/

    Apreciază

    • geo said, on iunie 16, 2014 at 3:00 pm

      Apreciază

      • valentin said, on iunie 16, 2014 at 3:42 pm

        acolo era o Biserică sau un paraclis ?
        au dărâmat oricum ce era. părea destul de nou

        Apreciază

      • valentin said, on iunie 16, 2014 at 3:46 pm

        Bisericile sunt bombardate.
        ce mai pot să aștept de la o asemenea comportare a oamenilor . Mila lui Dumnezeu după distrugerea ce va urma.

        Apreciază

      • geo said, on iunie 16, 2014 at 4:52 pm

        oameni civilizati…vezi ce au facu la ambasada Rusiei de la Kiev…nu ca subumanii aia de rusi…care au pus flori si au aprins luminari linga gardul ambasadei Ucrainei la Moscova…

        Apreciază

  7. geo said, on iunie 16, 2014 at 3:06 pm

    Apreciază

  8. geo said, on iunie 16, 2014 at 3:07 pm

    The government formed by Maydan activists, wipes out the population of the region. I can give a bunch of examples of Kiev regime genocide on Donbas.

    Yatsenyuk stopped the payments to public-sector employees, to mothers and pensioners of Donbas. According to his words it was made because the cash transit vans of Kolomoyskiy (Privat Bank) had been attacked by the self-defense. It is worth to recall that the same cash transit vans by Privat Bank were used by the gunmen when they stormed the executive committees of different cities on South-East.

    Interesting moment – Akhmetov (one of the richest oligarchs of Donbas) is a faithful tax generator. But Yatsenyuk would rather use his money on anti-terrorist operation than on social payments.
    They decided to raise prices on gasoline, gas and utility fees. But they stopped the payments to public-sector employees.

    They rose prices for medicine twice. Started from April the official price rises have been made up 20%. It was motivated: „for budget replenishment of Ukraine”. In other words all the disabled, wounded and old people de-facto pay for the anti-terrorist operation.
    The school leavers have no possibility to pass the final examinations. They were forbidden to do this. Thus the doors of Ukrainians universities are closed for them. The situation with the legalization of diplomas of graduators is also complicated.

    The Kiev managers refuse to supply the goods of prime necessity to Donbas. I can’t even say whether it was their initiative or Kiev authorities’ order. For example the cigarettes are taken off shelves of Donetsk shops. They say it was done because a few trucks had been attacked by self-defense forces at the approaches to Donetsk. (Who did that? Which subunits? Where are the reports about it? Demands to DPR to take measures?)

    The Defense Minister of Ukraine said all the people of Donbas would be sent to filtrational camps as a result of anti-terrorist operation. (At first try to win). All the committed fighters would be arrested the rest of the people would be deported and settled at the Central and Western parts of Ukraine.

    Kiev disdains Donbas. They want to scary us, choke off with sanctions, kidnapings, exhibition executions, shelling and information pressure.

    They want to break down and frighten Donbas.
    Now, now!

    bing translator:

    Guvernul format de Maydan activişti, rade populaţiei din regiune. Pot da o gramada de exemple de genocid de regimul Kiev pe Donbas.

    Iaţeniuk oprit de plăţi a angajaţilor din sectorul public, de a mamelor şi pensionarii din Donbas. Spusele lui a fost făcut pentru că furgonete de tranzit numerar de Kolomoyskiy (Privat Bank) a fost atacat de auto-apărare. Merită să amintim că acelaşi furgonete de tranzit numerar de Privat Bank au fost folosite de gunmen atunci când acestea au luat cu asalt comitetele executive din diferite oraşe Sud-Est.

    Interesant moment – Akhmetov (una dintre cele mai bogate de oligarhi din Donbas) este un generator de credincioşi fiscale. Dar Iaţeniuk ar folosi mai degrabă banii pe operaţie anti-teroriste decât plăţilor sociale.
    Ei au decis să ridice preţurile pe benzina, gaz şi utilitate taxele. Dar s-au oprit de plăţi a angajaţilor din sectorul public.

    Acestea au crescut preturile pentru medicina de două ori. Inceput de aprilie scumpiri oficiale au fost făcute până de 20%. A fost motivat: „pentru bugetul reaprovizionare din Ucraina”. Cu alte cuvinte toate persoanele cu handicap, răniţi şi vechi de-facto plătească pentru operaţiunea anti-teroriste.
    Timpuriu scoala au posibilitatea de a trece examenele finale. Ei au fost interzis să facă acest lucru. Astfel uşile de ucraineni universităţi sunt închise pentru ei. Situaţia cu legalizarea de diplome generală este, de asemenea, complicate.

    Managerii Kiev refuza să furnizeze bunuri de prim de necesitatea de Donbas. Nu pot spune chiar dacă a fost iniţiativa lor sau autoritatilor Kiev Ordinul. De exemplu Ţigările sunt luate de pe rafturile magazinelor de Donetsk. Ei spun că a fost făcut pentru că câteva camioane a fost atacat de auto-apărare Forţelor la abordări Donetsk. (Cine a facut asta? Care subunităţi? În cazul în care sunt rapoartele despre asta? Cere să DPR să ia măsuri?)

    Ministrul Apărării al Ucrainei a spus tuturor oamenilor din Donbas ar fi trimis la tabere de filtrational ca urmare a operaţiunea anti-teroriste. (La prima încercare de a castiga). Toate luptatori angajat ar fi arestat restul de oameni ar fi deportaţi şi s-a stabilit la părţile centrale şi de vest a Ucrainei.

    Kiev dispreţuieşte Donbas. Ei doresc să înfricoşător ne, sufoca cu sancţiuni, kidnapings, expozitie execuţii, presiunea boabe şi informaţii.

    Doresc sa sparga şi sperie Donbas.
    Acum, acum!

    Apreciază

  9. geo said, on iunie 16, 2014 at 3:14 pm

    Ukrainian crew of BMP (APC) who left vehicle in Russia, were shot by gunmen of Right sector.

    All members of crew of BMP, who crossed the Russian-Ukrainian border a few days earlier and thrown Ukrainian war on Russian territory, were shot by gunmen of Right sector.

    These executors made demonstrative shooting of own fellows, crew of BMP were from National Guard of Kiev junta.
    I want to remind that for fast creation of National Guard and other punitive paramilitary units Kiev junta staged a large-scale release of criminals from prisons, including convicted of murder and robbery. In April and May 2014 has been released 15,000 #criminals on the condition of entry into the #National #Guard of Kiev junta.
    Puppets of #USA and #Israel is not the first time use criminals as „fighters for democracy”. And they can play the role of the police and army as in Kosovo and in the Libya. Or criminals are part of the army of „revolutionaries”, as in Syria, the United States calling criminals as moderate rebels.
    Discipline in the army #Kiev #junta kept on fear and violence, it is not surprising that they lose in direct armed clashes and can only terrorize the local population.

    bing translator:

    Echipajului ucrainean de BMP (APC), care au părăsit vehiculului în Rusia, au fost împuşcaţi de gunmen sectorului dreapta.

    Toţi membrii echipajului de BMP, care a traversat frontiera rusă-Ucraineană câteva zile mai devreme şi aruncat ucrainean de război pe teritoriul Rusiei, au fost împuşcaţi de gunmen sectorului dreapta.

    Aceste executori realizate demonstrativ de fotografiere de proprii colegi, echipajul de BMP au fost de la Garda Naţională din Kiev juntă.
    Vreau să reamintesc că pentru crearea rapidă de Garda Naţională şi alte unităţi paramilitare punitive Kiev juntă în scenă o scară largă de presă de criminali din închisori, inclusiv condamnat pentru crimă şi jaf. În aprilie şi mai 2014 a fost lansat #criminals 15.000 starea de intrare în #National #Guard din Kiev juntă.
    Marionete de #USA şi #Israel nu este prima dată utilizarea criminali ca „luptători pentru democraţie”. Şi ele pot juca rolul de poliţie şi armată şi în Kosovo şi în Libia. Sau criminali sunt o parte din armata de „revoluţionari”, şi în Siria, Statele Unite ale Americii apel criminali ca moderat rebeli.
    Disciplina în armata #Kiev #junta păstrate pe frică şi violenţă, nu este surprinzător faptul că se pierde in ciocniri armate directe şi doar poate teroriza populaţia locală.

    asta ca sa fie clar la toata lumea, nu cum zicea cineva pe un forum ca totul a fost o regizare a rusilor:
    http://ukraineatwar.blogspot.ro/2014/06/empty-russian-trailer-near-millerovo.html ultima fotografie…

    Apreciază

  10. Ionut Pantiru said, on iunie 16, 2014 at 3:15 pm

    In finalul articolului se precizeaza ca Sir James a anuntat decizia sa la cateva saptamani dupa ce o luase, astfel incat avortul a avut deja loc.
    Totodata, un alt judecator al aceleiasi curti de justitie a hotarat ca o alta fata de 13 ani avea capacitatea de a decide daca sa faca sau nu avort http://www.huffingtonpost.co.uk/2014/05/09/13-year-old-girl-is-capable-of-making-abortion-decision-high-court-rules_n_5298747.html

    Apreciază

  11. geo said, on iunie 16, 2014 at 3:20 pm

    SUA si NATO se dau de ceasul mortii ca 3 tancuri rusesti au trecut granita in Ucraina…in schimb nu vad cum rebelii ISIS/ISIL au trecut granita dintre Siria si Irak, cu miile, au vandalizat bazele armatei irakiene, si au trecut inapoi, in Siria, cu zeci si sute de vehicule militare…si cu tunuri…tancuri…

    Apreciază

  12. geo said, on iunie 16, 2014 at 3:22 pm

    si de fapt acele tancuri NU sunt rusesti si au fost capturate de rebeli de la armata uraineana…rusii nu mai au acel model – t 64 – in dotare…

    Apreciază

  13. aniush said, on iunie 17, 2014 at 7:38 am

    Eu am o prietena…bine are acum 54-55 ani, dar cand avea pe la 18 ani a ramas insarcinata cu un barbat de 25 de ani, care avea familie…doi copii. Atunci parintii au obligat-o sa faca avort. Au dus-o la un fel de moasa, nu au vrut sa auda ca ea pastreaza copilul, au dus-o la un fel de moasa (sau asa ceva) si i-a facut avortul, dar de-abia a avut sansa de a trai, abia a scapat cu viata.
    Mai tarziu, peste ani, s-a casatorit, insa copii n-a mai putut sa aiba. S-a zbatut, a mers la tratamente in strainatate, mergea adesea la duhovnic, se spovedea, se ruga…si tot n-a putut sa aiba. Acuma la varsta ei e clar ca nu mai poate si e multumita de viata ei, dar traieste cu marele regret ca la vremea respectiva nu a putut spune nimic in fata parintilor, ca daca stia cum sa spuna ar fi pastrat copilul si acum probabil era si casatorit la casa lui.
    Ea si l-a dorit, dar parintii au obligat-o sa faca avort. Cine stie ce i-au spus si s-a speriat…era si foarte tanara, aproape copil…Insa vedeti acum ea poarta pe umerii ei vina parintilor, ca vina ei intr-o mica masura pot sa spun ca a fost (ea nu a vrut sa faca gestul asta).

    Apreciază

  14. danadalia76 said, on iunie 18, 2014 at 6:55 pm

    am mai citit tot aici pe blog despre atrocitati petrecute in anglia prin decizii judecatoresti. si asta este de neconceput pentru mine. dar sa stiti ca si in romania se intampla la fel. se fac foarte multe abuzuri directe asupra persoanelor si familiilor care aduc atingeri corporale grave persoanei. nu mai discut de pacat .

    Apreciază

    • danadalia76 said, on iunie 18, 2014 at 7:14 pm

      imi povestea bunica de 2 cersetori un el si o ea care aveau o fetita de toata frumusetea. povestea ca ei erau handicapati, murdari, cerseau in targ, nu se puteau deplasa pe picioare. fetita acestora a ajuns medic. asta este o dovada clara a atrocitatii care a avut loc in anglia chiar si din perspectiva unei mosteniri genetice. de abuzul la care a fost supusa mama nici nu-mi vine sa vorbesc. sa ne fereasca dumnezeu si sa ma fereasca de astfel de abuzuri. sa nu le mai traiesc in viata mea.
      si in romania se fac sub foarte multe forme si sub foarte multe feluri. si asupra mea s-au facut. dar sunt familii amenintate cu luarea copiilor. diferite organizatii si culte crestine se amesteca in viata anumitor familii de asemenea maniera incat prin actele lor savarsesc abuzuri foarte mari crezand ca procedeaza corect. cunosc o familie cu doua fetite din care a disparut mama in urma unei cumplite boli si acum fetitele sunt doar cu tata si bunica paterna care ambii sunt intr-o situatie vulnerabila din toate punctele de vedere. in acea familia a intervenit un neoprotestant care din cauza ca tata fetitelor a refuzat „ajutoarul” sectar a pus protectia copilului si politia pe urmele tatalui si acum fetele sunt sau au fost in pericolul scoaterii din familie. inainte de asta a trimis tatalui mesaje amenintatoare pe telefon etc. pana la acea data fetele aveau autoritate in familie de la acea data fetele sunt complet nesupravegheate. tatal de frica politiei si a protectiei copilului nu le mai spune fetelor nici „fate-n colo”. rezultatele se vad laa scoala. se fac abuzuri foarte mari asupra persoanelor vulnerabile.

      Apreciază

  15. […] Un judecator obliga o adolescenta de 13 ani sa avorteze, impotriva dorintei ei […]

    Apreciază

  16. […] Un judecator obliga o adolescenta de 13 ani sa avorteze, impotriva dorintei ei […]

    Apreciază

  17. […] Un judecator obliga o adolescenta de 13 ani sa avorteze, impotriva dorintei ei […]

    Apreciază

  18. […] Un judecator obliga o adolescenta de 13 ani sa avorteze, impotriva dorintei ei […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.