SACCSIV – blog ortodox

STIRILE ZILEI (31.03.2014): BULETINE BIOMETRICE. Papa Francisc din ce in ce mai iubit. CUTREMURELE din ce in ce mai dese. Cine incearca sa bage TURCIA IN RAZBOI? Ce cautam in AFGANISTAN? Parintele NICOLAE TANASE atacat in mass-media

Posted in STIRI by saccsiv on martie 31, 2014

Realitatea: Buletine biometrice de la 1 aprilie. Pro și contra buletine cu cip!

[…]

Adoptarea noii tehnologii de identificare s-a realizat diferit in Europa. In timp ce tari ca Danemarca si Irlanda au respins pur si simplu ideea, alte tari au impus-o ca obligatorie. Cele mai multe insa le dau cetatenilor posibilitatea de a alege. In unele cazuri, ideea a fost abandonata ca urmare a opozitiei intampinate.
In martie 2013, Adunarea Nationala a Frantei a adoptat o lege care propunea crearea unui buletin biometric pentru cetatenii francezi, in scopul combaterii furtului de identitate.
Cardurile urmau sa includa informatii personale precum amprenta, fotografia, inaltimea si culoarea ochilor. In aceeasi luna, Curtea Constitutionala a Frantei a decis ca legea este neconstitutionala, potrivit Le Monde.

   Comentariu saccsiv:

   La astfel de articole le propun propun comentatorilor acestui blog sa posteze cate un text pe respectivele site-uri, mai lung sau mai scurt, dupa priceperea fiecaruia. Nu sa va pierdeti timpul in vreo polemica, ci doar sa scrieti un comentariu si atat. E suficient. Din 10, 100 sau 1 000 care il citesc, macar unuia tot i se aprinde vreun beculet.

Cititi va rog si:

CARMEN PADURARU despre cum procedam cand refuzam BULETINELE CU CIP. Pasul 1 – SE DEPUNE O PLANGERE PREALABILA. Pasul 2 – ACTIUNE IN INSTANTA DE CONTENCIOS ADMINISTRATIV

The Epoch Times: Obama consideră că lumea trebuie să asculte vocea Papei Francisc

[…]

‘Papa a inspirat oameni din întreaga lume şi pe mine prin angajamentul său faţă de justiţia socială, prin mesajul său de dragoste şi de compasiune, mai ales faţă de cei săraci şi vulnerabili’, a adăugat el.

Antena 3: Niciun alt papă nu a mai făcut asta, la Vatican. Papa Francisc s-a SPOVEDIT în PUBLIC

Papa Francisc pare să spargă toate barierele. Suveranul Pontif a crescut procentul de popularitate al Bisericii Catolice, fiind unul din cei mai iubiţi lideri religioşi din întreaga istorie a Bisericii Catolice.
În această duminică, Papa Francisc a uimit din nou, atunci când a mers să se spovedească.
El nu a ales să intre în confesional, ci a îngenuncheat în faţa preotului şi l-a rugat să îi ierte păcatele. După aproximativ trei minute, suveranul s-a ridicat, iar preotul în faţa căruia s-a spovedit i-a sărutat mâna.
Este primul suveran pontif care a ales să facă acest lucru la vedere, semn că nu are nimic de ascuns, că este egal tuturor credincioşilor, că este la fel de expus ispitelor ca toţi oamenii de rând:

   Comentariu saccsiv:

   Alte manifestari ale papei gasiti la categoria:

https://saccsiv.wordpress.com/category/papa-francisc-i/

Cititi va rog si:

PROFETIA PARINTELUI ELPIDIE: „Voi, cei mici, îl veţi vedea pe ANTIHRIST”. Despre noul papa – profetul mincinos, razboi, foamete, ELITE, cipuri. Text integral preluat din revista Atitudini

Foto: NOUA CRUCE DE PE PIEPTUL PAPEI FRANCISC I. Nu e Hristos rastignit, ci un pastor printre oi …

Realitatea: CUTREMUR de 4,9 grade magnitudine în zona Vrancea. Al doilea SEISM IMPORTANT din 24 de ore

Cutremurul s-a produs la o adâncime de 135 de kilometri, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).
Este cel mai puternic cutremur produs anul acesta în zona Vrancea.
Sâmbătă dimineaţă, la ora 3.55, un alt seism, cu magnitudine de 4,3 grade, s-a produs tot în zonă, fiind urmat de alte trei, de 2,9 (ora 9.59), şi de 3 grade la orele 14.36 şi respectiv 16.29.
Un cutremur cu magnitudinea de 4,8 grade pe scara Richter s-a produs şi miercuri seară, în Vrancea, fiind precedat de unul de 4,7 grade, în 23 ianuarie, în aceeaşi zonă.
La 6 octombrie 2013, în Vrancea s-a produs un cutremur de 5,5 grade pe scara Richter, cel mai mare din ultimii patru ani. Seismul a fost simţit şi la Bucureşti, dar şi în nordul Bulgariei şi în Republica Moldova.
Anul trecut, în zona Vrancea s-au mai produs opt seisme cu magnitudinea de cel puţin 4 grade, la 21 noiembrie (4,4 grade), 15 octombrie (4,7 grade), 11 august (4,5 grade), 28 iulie (4 grade), 12 iulie (4,1 grade), 20 iunie (4,2 grade), 21 aprilie (4,2 grade) şi 6 martie (4,2 grade).
Gandul: Guvernul turc blochează accesul la platforma YouTube

[…]

Această decizie a fost luată după publicarea, joi, pe YouTube a înregistrării unei conversaţii în care patru oficiali turci de rang înalt, între care ministrul Afacerilor Externe Ahmet Davutoglu şi şeful serviciilor de informaţii (MIT) Hakan Fidan, evocă ipoteza unei operaţiuni militare în Siria.

Autenticitatea acestei discuţii şi condiţiile înregistrării sale, difuzate pe platforma YouTube, nu au fost stabilite.

În banda sonoră, vocea atribuită lui Fidan afirmă că intenţionează să trimită „patru bărbaţi (în Siria) pentru a lansa opt rachete pe un teren viran” în Turcia, în scopul de a justifica o ripostă militară turcă.
Într-un comunicat, Ministerul turc de Externe a asigurat că înregistrarea a fost „fabricată” şi a denunţat vehement un „atac ruşinos” la adresa securităţii naţionale a Turciei.

De luna trecută, zeci de înregistrări ale unor conversaţii telefonice piratate care îl pun la îndoială pe Erdogan şi anturajul său într-un vast scandal de corupţie au fost publicate pe Internet.

Pentru a împiedica publicarea lor, Ankara a blocat în urmă cu o săptămână reţeaua Twitter, provocând o avalanşă de critici în lumea întreagă. Un tribunal din Ankara a ordonat, miercuri, suspendarea acestei măsuri, care rămâne totuşi în vigoare pentru că TIB dispune de 30 de zile pentru a se conforma.
În Turcia vor avea lor duminică alegeri municipale, cruciale pentru Erdogan.

Hotnews: Alegeri locale in Turcia: Partidul premierului Erdogan castiga detasat, in pofida scandalului rasunator de coruptie si a contestarii masive in strada

Realitatea: Un ROMÂN mort, 5 RĂNIŢI în Afganistan. Un vehicul cu explozibil a izbit maşina militarilor români

În Afganistan, în acest moment, sunt dislocaţi aproximativ 1.000 de militari. Din 2002, de când România participă la reconstrucţia acestei ţări, 23 de militari au căzut la datorie, iar alţi aproximativ 130 au fost răniţi în acest teatru de operaţii.

Până acum, Armata României a pierdut 26 de militari în toate teatrele de operaţii la care au participat şi alţi peste 140 au fost răniţi.

Din 1991, aproximativ 40.000 de militari au fost dislocaţi în diferite zone de conflict pentru a participa la misiuni de menţinere a păcii.

   Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Moartea fiecarui militar roman din Afganistan trebuie sa ne reaminteasca ca nu avem ce cauta acolo

MASONERIA, CA O PLAGA: Monumentul eroilor morţi în Afganistan a fost construit fără autorizaţie, după un model francmason

VIDEO: Soldati americani urinand pe cadavrele a trei talibani

SOLDATII DEMONOcratiei: Fotografii cu soldati americani ce se pozeaza alaturi de afganii pe care i-au ucis, precum vanatorul cu trofeul sau …

VIDEO (WikiLeaks): COLLATERAL MURDER (Crime colaterale) … Filmarea integrala a uciderii unor nevinovati de catre aviatia americana …

ZF: Ce se va întâmpla pe viitor cu orice poză publicată pe Facebook. Noul algoritm lansat de reţeaua de socializare

Facebook a creat un algoritm care poate recunoaşte feţele umane din mai multe fotografii publicate pe această reţea socială. DeepFace poate identifica orice persoană, cu o acurateţe de 97.24%, asemeni unui om.

Tehnologia folosită pentru algoritmul DeepFace este cea cumpărată de Facebook anul trecut, odată cu achiziţionarea companiei israeliane face.com.

Programul realizează mai întâi un model 3D al chipului unei persoane, după o fotografie. Astfel, poza poate fi rotită până ajunge în cea mai buna poziţie, ca să poată fi recunoscută  apoi cu ajutorul algoritmului.

Gandul: REPORTAJ GÂNDUL în satul cu 29 de biserici. Părintele Nicolae: „Pentru mine şi pentru satul Valea Plopului, Ceauşescu a murit definitiv”

   Comentariu saccsiv:

   Sunt acolo multime de comentarii de te apuca greata.

Cata ura sa ai impotriva ortodoxiei incat sa te imbecilizezi in halul asta? Caci n-au nici o noima postarile lor. Atacuri de tip sablon pe care probabil le repeta oriunde e vorba de un preot.

Si cum sa ataci in halul asta un om care a facut atatea pentru copilasi dar chiar si pentru comunitatea de acolo?

Vizionati va rog si:

VIDEO: Povestea parintelui NICOLAE TANASE, tata pentru 328 de copii

 

61 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Iacoboaie Radu said, on martie 31, 2014 at 6:54 pm

    Am încercat fraților să trimit un scurt comentariu pe realitatea.net și programul meu antivirus mi-a avertizat de prezența unui program-spion și că trebuie să-l șterg, ceea ce am și făcut.
    Am găsit acolo un comentariu pe care aș dori să-l postez aici, pentru că merită:

    ca sa stii
    par Paisie Aghioritul avertiza acum 24 de ani:” Incet-incet, dupa cartela si buletin de identitate, adica dupa „indosariere”, vor inainta in mod viclean la pecetluire. Vor sili prin diferite mijloace viclene, pentru ca oamenii sa primeasca pecetea pe frunte sau pe mana. Vor forta astfel lucrurile si vor spune: „Va veti misca numai cu cartele; banii se vor desfiinta”. Va da cineva cartela la magazin si va cumpara si vanzatorul va lua banii din banca. Cel ce nu va avea cartela, nu va putea nici vinde, nici cumpara.
    Pe de alta parte vor incepe sa faca reclama „sistemului perfect”, pecetluirii cu raze laser cu 666 pe mana sau pe frunte, care nu se va vedea la exterior. In acelasi timp la televizor vor arata ca cutare a luat cartela cutaruia si i-a luat banii din banca si vor spune mereu: „Mai sigura este pecetluirea cu raze laser pe mana sau pe frunte, pentru ca numai detinatorul isi stie numarul lui. Pecetluirea este sistemul perfect. Celalalt nu-ti va putea lua nici capul, nici mana si nici nu-ti va vedea pecetea”. De aceea lasa acum pe hoti, pe facatorii de rele sa are. Au jefuit 15 chilii din jurul Careii. Pe unul l-au omorat ca sa-l prade. Astfel fiecare va afla prilejul sa prade si sa ia orice vrea.
    Vor spune dupa aceea cei competenti: „Din pacate nu-i putem controla; controlul se poate face numai la computer”, si vor inainta spre pecetluire. Vor cauta apoi la computer sa vada daca esti pecetluit, ca sa te serveasca sau nu.

    Doamne ajută!

    Apreciază

    • danutza said, on martie 31, 2014 at 7:34 pm

      citeste ” Scrisoarea Parintelui Paisie Aghioratul referitoare la semnele vremurilor, 666″

      „DUPA FURTUNA DIAVOLEASCA, VA VENI INSORIREA DUMNEZEIASCA”

      si Semnele timpului de Cuv. Paisie Aghioratul
      e un fragment din profetia parintelui!

      Apreciază

      • Radu said, on martie 31, 2014 at 9:01 pm

        Daca lucrurile merg asa repede cred ca pana la sf secolului astuia va fi probabil si sfarsitul lumii si trecerea la o alta etapa de evolutie spirituala si materiala…cati ani pot sa treaca de la buletinele cu cip pana la implantul cu cip? 5 ani 10 ani ? daca se grabesc in halul asta inseamna ca stiu eu ceva ceva…sau banuiesc

        Apreciază

      • saccsiv said, on martie 31, 2014 at 9:08 pm

        Radu

        E cu totul new age vorba ta „sfarsitul lumii si trecerea la o alta etapa de evolutie spirituala si materiala”

        Apreciază

    • Marius Barbu said, on aprilie 3, 2014 at 9:56 pm

      @Iacoboaie Radu

      pag 189 -208 in original

      Apreciază

      • Iacoboaie Radu said, on aprilie 3, 2014 at 11:15 pm

        MARIUS BARBU

        Mulțumesc frate. Prietenul la nevoie se cunoaște…
        Suntem sau vom fi prieteni? M-am uitat puțin și în arhiva-ortodoxa.info
        Doamne ajută!

        Apreciază

  2. Gabriel said, on martie 31, 2014 at 6:56 pm

    Poate unii stiau de acest forum, eu acum l-am descoperit, este vorba de o imensa colectie de carti ortodoxe
    http://www.logos.md/forum/showthread.php?t=904
    Atentie fisierul are mai bine de 30Gb, la mine a mers cu 4-5Mb/s cu uTorrent.

    Apreciază

    • mishuleu said, on martie 31, 2014 at 7:47 pm

      Buna treaba ai facut. Dumnezeu sa iti dea sanatate.

      Apreciază

      • Iacoboaie Radu said, on martie 31, 2014 at 9:35 pm

        MISHULEU

        Frate, sunt cu adevărat impresionat de această bibliotecă electronică. Voi salva unele dintre ele. Poate reușesc chiar pe toate.
        Doamne ajută!

        Apreciază

      • mishuleu said, on aprilie 1, 2014 at 1:01 am

        Frate Radu sa dam slava bunului Dumnezeu care i-a dat minte fratelui Gabriel sa posteze asemenea aur. Acuma fiecare dupa putinta lui si cu ajutorul lui Dumnezeu sa reusim sa parcurgem cat mai mult din ele ca sunt enorm de multe carti de valoare acolo, timpul e din ce in ce mai scurt si dracu nu doarme, o sa vina cu tot felul de ispite ca doar nu vrea oameni informati care sa stie ce sa faca la vreme de „seceta”.

        Doamne ajuta!

        Apreciază

    • Iacoboaie Radu said, on martie 31, 2014 at 9:43 pm

      Frate, sunt cu adevărat impresionat de această bibliotecă electronică. Voi salva unele dintre ele. Poate reușesc chiar pe toate. La Programul ortodox de la început, am găsit o completare utilă:

      CE ESTE EREZIA?

      Abaterea de la sfintele dogme ale Sfintei Biserici Ortodoxe.
      Credinţa, părerea şi propovăduirea că mîntuirea nu este doar în Biserică şi că nu e nevoie să fii ortodox ca să te mîntuieşti.
      Credinţa că – dacă eşti creştin, dacă crezi, dacă eşti “religios”, credincios, “mistic”, “spiritual” etc., fără a fi ortodox – te poţi mîntui.
      Credinţa şi mărturisirea că te poţi mîntui (şi) prin “tehnici”, “asane”, “meditaţii”, “formule” (“mantre”), gnoză, cunoaştere, raţiune, ştiinţe, filosofii, concepte, doctrine umaniste (iluminist-idealiste revoluţionare şi religioase).
      Credinţa şi afirmarea că Hristos a fost un “mare învăţat“, un “mistic”, un “iluminat”, un “înţelept”, un “guru”, un “iniţiat” cu puteri paranormale, oculte, vrăjitoreşti, un “şef spiritual”, un fel de “mare şaman” venit din “ceruri astrale”, ori “strălucită personalitate” a umanităţii, iar nu Însuşi Dumnezeu-Cuvîntul.

      CE ÎNSEAMNĂ A FI ECUMENIST?

      A crede şi a spune că nu contează “biserica”, religia, credinţa din care faci parte, că toate sînt bune, că toţi avem acelaşi “dumnezeu”, dar numit în diferite chipuri, după “tradiţii”.
      A crede şi a spune că Vechiul şi Noul Testament sînt schimbate, răstălmăcite, falsificate, greşit scrise ori traduse de Sfinţii Părinţi şi de istoricii Bisericii, cu sau fără intenţia de a ascunde adevărul înşelînd pe credincioşi.
      A crede şi a spune că Biserica nu are, nu cunoaşte şi nu vesteşte: adevărul, mila, pacea, dragostea, dreptatea etc., aşa cum au fost acestea arătate şi lăsate nouă de Hristos la vremea sa, ci că dimpotrivă, ele sînt nesigure şi relative în Biserica Ortodoxă.
      A crede şi a spune că Biserica încă nu există (şi că Biserica Ortodoxă e doar o parte a “bisericii adevărate” ce va fi “cîndva”), ci se formează în timp, începînd de acum, înaintînd spre viitor, prin urirea tuturor credinţelor şi religiilor lumii, creştine şi păgîne, rămînînd însă fiecare cu credinţa sa, ca şi pînă acum, dar sub o conducere mondială unică.
      A crede şi a spune că Biserica nu e numai una, ci mai sînt şi altele, “surori”: catolică, greco-catolică, protestantă, anglicană, baptistă, adventistă etc., uitînd că, precum un singur Hristos există, o singură Biserică avem.
      A te ruga, a sluji, a te împărtăşi la un loc cu ereticii creştini (chiar avînd poruncă de la duhovnic, stareţ, episcop).
      A moderniza Biserica şi legile ei (dogme, canoane, tradiţii, pravile şi rînduieli administrative, juridice, morale), prin reforme înnoitoare hotărîte de instanţe civile şi bisericeşti, după mintea lumii şi împotriva rînduielilor ortodoxe lăsate nouă de Sfinţii Bisericii.
      A crede şi a spune că important e să “crezi”, să ai “credinţă” – fără a preciza cum să crezi, ce să crezi, în cine să crezi, ce credinţă să ai – să fii “bun”, “liniştit”, “paşnic”, “cuminte”, “cinstit”, “harnic”, “muncitor” etc., neştiind că atît ereticii creştini, cît şi păgînii au în chip firesc aceste virtuţi, fără a fi însă ortodocşi, botezaţi în Biserica lui Hristos.
      A crede, a susţine, a propovădui următoarele înşelări drăceşti: spiritism (vorbirea cu morţii), yoga, reiki, zen, shiatsu, ki-kong, întemeiate pe credinţa în reîncarnare, nirvana, karma, suflet cosmic, lumi paralele, civilizaţii extraterestre, spaţii astrale, puterea horoscopului (zodiac), bioenergie şi radiestezie.
      A crede şi a practica felurite autovindecări: mantre, tratamente naturiste, energia palmelor, antrenarea reflexelor, folosirea cristalelor, pietrelor, culorilor, sunetelor, muzicii, rîsului, hipnozei, stimularea imaginaţiei, a gîndirii pozitive, educarea minţii / sinelui / conştiinţei, sacroterapiei.
      A citi publicaţii ocultist-eretice-sataniste, care popularizează cele de mai sus: Biblia ortodoxă ilustrată, Credinţa ilustrată, Formula As, Bărbatul As, Femeia As, Magazin, Paranormal, Revista fenomenelor paranomale, Lumea misterelor, Revista misterelor, Dracula;
      Precum şi cărţi de felul acestora: Medicina isihastă, Gîndirea pozitivă, Programul Terra, Apocalipsa decodificată, Metode sfinte şi cereşti de vindecare şi sfînt tratat de medicină, Calea spre desăvîrşire, OZN-uri de pe celălalt tărîm, Fenomenul Valentina, Puterile gîndului, Programaţi-vă succesul, Divina iubire, Bioritmuri, Îndepărtează frica, Rezolvarea conflictelor, Reiki tradiţional, Yin-yang: secrete şi reţete, Dezvăluirea aurei, Fenomenul psi – spirit şi destin, Psihometria – capacitate paranormală, Fenomene parapsihologice, Hipnoza, Terapia destinului, Reîncarnarea într-o nouă perspectivă, Călătorii astrale etc;
      Cărţi de demonizare a copiiilor. Colecţiile: Pokemon, Harry Potter, Micul vampir, Ştrumfii şi seria Aventurilor baronului Munchausen, Broscuţele ninja etc.;
      Cărţi fals-ortodoxe: Epistolia, Visul Maicii Domnului, Talismanul, evangehliile apocrife: după Toma, cea Eseniană, Cartea apocrifă a lui Enoh.
      A viziona filme de felul: Stăpînul inelelor, Highlander, Frenkenstein, Secrete şi dezvăluirii, Extratereştri, Vrăjitoarele din Salem, Dracula, Cei şapte gladiatori, Un înger pentru May, Formula mortală, Întoarcerea morţilor, Zombi, Godzilla, Evadare imposibilă etc;
      Şi desene animate: Omul de tinichea, Omul păianjen, Batman, Frumoasa şi bestia, Broscuţe ninja, Vrăjitorul din Oz, Ştrumfii etc.
      – A crede şi a admira “puterile” marilor vrăjitori contemporani: Gregorian Bivolaru, Mihai Dogaru, Valeriu Popa, “fenomenul” Mudava, Ana Pricop, Desanca, Valentina, Ioan Negrea, Marian Zidaru, Vasile Andru, Mario Vasilescu; şi a înşelaţilor din Biserică: preot Vrăjitoru’ (Liteni-Suceava), preot Daniel Horga (Călugăreni – Suceava), preot Gabriel Nicu (Brăneşti – Ialomiţa), ieromonah Ghelasie Gheorghe (Frăsinei – Vîlcea); autori de manuale drăceşti: Rudolf Steiner, Alistair Crowley, Alina Simina, Vasile Constantinescu, Lidia Şlesar, Vera Pfeiffer, Maria Kobrileanski, Ion Ţugui, Toni Victor Moldovanu, Vanga, Lazarev, Ion Mamulaş, Ruth Berger, Uri Geler, Ted Andrews, doctor Sorin Modreanu-Banat, Dan D. Farcaş, Florin Gheorghită, Ion Hobana, Paramahansa Yogananda, Omraam Mikhael Aivanhov, Wendy Grant.
      – A crede şi a admira puterile marilor “artişti magicieni”: Jozefini, David Copperfield, precum şi altor circari şi fachiri.
      A crede şi a spune că toate cele pomenite nu sînt erezii, nici înşelări, ci doar: “adevăr privit din mai multe unghiuri”, “părţi ale aceluiaşi adevăr”, “noi moduri de a percepe adevărul”, “moşteniri culturale şi etnice diferite”.

      CE ÎNSEAMNĂ A FI ATEU?

      A fi “bun cetăţean” (chiar botezat ortodox) în relaţia cu familia, rudele, pretenii, vecinii, şefii, dar fără a crede în Dumnezeu.
      A fi “instruit”, “învăţat”, “cult”, “savant”, “erou al neamului”, “binefăcător al societăţii”, “luptător pentru fericirea omenirii”, dar nu pentru Hristos, Evanghelie şi Biserică.
      A fi “om de treabă”, “educat”, “cinstit”, “onest”, “serios”, “riguros şi metodic”, “harnic şi priceput”, “bun gospodar acasă şi la serviciu”, “curat şi ireproşabil în toate”, dar fără să te preocupe Hristos, Biserica, mîntuirea.
      A fi “corect”, “punctual”, “elegant”, “manierat” şi “respectuos” cu tot omul, dar fără a te smeri, considerîndu-te om cu păcate, vinovat de multe răutăţi şi crezînd în Hristos.
      A nu fi deloc credincios, nici măcar cît păgînii, crezînd că nu există decît ceea ce se vede, se aude, se gustă, se pipăie, căzînd aşadar în animalitate.

      Apreciază

    • Iacoboaie Radu said, on martie 31, 2014 at 9:45 pm

      De fapt, tu ai descoperit acest blog, Logos.
      Doamne ajută! E un lucru minunat!

      Apreciază

    • Marius Barbu said, on aprilie 3, 2014 at 6:57 pm

      incercati si adresa asta are mult aur duhovnicesc
      http://www.arhiva-ortodoxa.info/

      Apreciază

  3. Aurora said, on martie 31, 2014 at 7:19 pm

    Off topic
    Fratilor, cunoaste cineva un medic obstetrician (in Bucuresti) care nu practica preturi mari ? Am o prietena care trebuie sa nasca zilele astea prin cezariana, caci are niste probleme cu ochii, dar nu are medic. Este foarte saraca, nu are sot si nici un venit, dar o mai ajuta prietenii. Desi o duce greu, a reusit sa puna deoparte vreo 400 lei si i-a mai dat si parintele duhovnic 600 lei, dar suma este destul de modesta pt. cheltuielile ce vor urma. Doctorul care o avea in evidenta i-a dat de inteles ca nu o va asista la nastere daca nu are bani multi. Este deja in a 38-a saptamana de sarcina si nu stie incotro s-o apuce, la ce medic sa apeleze, caci nu mai are curaj. Cunoaste cineva vreun spital cu tarife mai mici si cu medici mai cumsecade ? Va rog mult ajutati-ma cu un raspuns !

    Apreciază

    • w said, on martie 31, 2014 at 9:52 pm

      Incearca pe blogurile politicienilor dar e greu de spus daca se va gasi cineva dintre ei sa o ajute. As mai spune ceva dar pur si simplu ma sperie si pe mine.

      Apreciază

    • Gabriela said, on aprilie 1, 2014 at 9:27 pm

      Doctor Ovidiu Galagan spitalul Pantelimon. Este un foarte bun crestin si totodata un bun profesionist, un om cu suflet mare.

      Apreciază

  4. cosminmatiu said, on martie 31, 2014 at 7:27 pm

    Celelalte popoare fiind eretice si locuitorii lor in mare parte in proprietatea diavolului diavolul nu ii sileste asa tare cu biometrice. Ca sa fac o comparatie deplasata, dupa ce ai cucerit o femeie nu te mai silesti sa o cuceresti ca doar e a ta. Diavolul are de lucru cu popoarele ortodoxe singurele care il incurca tare si cu ortodocsii din ele ce le vor lua locul in Cer.

    Apreciază

    • Iacoboaie Radu said, on martie 31, 2014 at 7:57 pm

      COSMINMATIU

      Nu cred că se dorește numai cipuirea ortodocșilor (cipuire comparabilă cu pecetuirea cailor înainte de un război și cu cipuirea animalelor!). Desigur, pe creștini îi atacă diavolul cel mai tare. Iar creștinii adevărați sunt ortodocșii mai mult sau mai puțin practicanți. Pe alții, îi mai lasă în aparență puțin liberi, pentru că deja sunt prinși în cârlig ca peștii (cârlig de care pomenea părintele care ne spunea zâmbind ,,Mânca-v-ar raiul!” și ,,Răbdare, răbdare, răbdare!”, părintele Cleopa)… Adică, drumul lor (cărarea cea largă și mai ușoară) merge deja direct spre iad.
      David Rockefeller ne spunea laconic, că toți vom fi cipuiți, pentru ca elitele să controleze lumea…
      Cei din gruparea razboiintrucuvant zic că nu e nicio primejdie, că buletinele electronice deranjează doar sub anumite aspecte civice (libertăți, etc)…
      CIPURILE POT CONTROLA PE ORICINE ȘI SUNT EXTREM DE PERICULOASE PENTRU ORTODOCȘII CARE SE ÎMPOTRIVESC NOII ORDINI MONDIALE ANTIHRISTICE!

      Pe măsură ce tehnologiile de vârf evoluează, controlul va fi tot mai puternic. Acum, vor să e controleze prin cardurile de sănătate încorporate în buletinul electronic. Cei mai incomozi pentru sistem vor putea fi anihilați relativ ușor, pe baza datelor medicale, care întotdeauna ca și până acum, ar trebui să fie confindențiale doar în relația medic-pacient.
      Doamne ajută!

      Apreciază

      • cosminmatiu said, on martie 31, 2014 at 9:11 pm

        Eu personal cipul implantat cred ca il vor putea impune ori dupa scoaterea banilor lichizi, ori dupa razboi. Chiar si cei ce iau biometricele sunt un pic socati la ideea implantarii. Dar si aici e un mare dar pentru ca cipul acela ca un bob de orez da o mare repulsie la ideea de a fi implantat dar cand vor veni cu cipul nanometric care poate va fi administrat si sub forma de simpla pastila oamenii il vor lua fara ezitare.

        Apreciază

  5. Iacoboaie Radu said, on martie 31, 2014 at 7:35 pm

    Pentru a trimite un comentariu la articolul – Antena 3: Niciun alt papă nu a mai făcut asta, la Vatican. Papa Francisc s-a SPOVEDIT în PUBLIC, mi se cere logarea la Facebook sau Twitter, ceea ce nu voi face.
    Voi comenta aici, dacă se poate.
    Gestul Papei întrece după părerea mea orice limită. Să te spovedești în public și filmat!… E mult mai mult decât atunci când Gigi Becali făcea milostenie în fața camerelor de luat vederi și apărea pe Antene.
    Aceasta mi se pare o inovație care le întrece pe toate, în scopul sporirii popularității Papei în rândul catolicilor și nu numai…

    Să nu uităm fraților și ce spunea monahul Teodot despre Papă, cum că este înaintemergătorul antihristului, adică cum este Sfântul Ioan Botezătorul în cadrul ortodoxiei. Eu cred că antihristul s-a născut deja și trăim perioada de după mijlocul Apocalipsei, când înaintea pecetluirii ne confruntăm cu problema prepecetluirii.

    Cei de la războiintrucuvant (admin și alții) spun că aceasta este EREZIE! Și încearcă să-i convingă pe cei naivi sau mai puțin informați, că ACUM NU ESTE NICIO PROBLEMĂ CU PRIMIREA CIPURILOR. Amânarea aceasta seamănă atât de bine cu strategia diavolului de amânare a pocăinței!
    Iar unii preoți (probabil și ecumeniști!, precum părintele Teofan Popescu de la mănăstirea Putna!), din păcate îi susțin și le dau dreptate.

    Dar fraților, citiți toate comentariile celor care se împotrivesc actelor biometrice, ascultați de preoții și monahii care nu sunt de acord cu primirea buletinelor electronice.
    Doamne ajută!

    Apreciază

    • andrei said, on martie 31, 2014 at 8:38 pm

      poti sa-ti faci un cont fals de facebook sau twitter

      Apreciază

    • aha said, on martie 31, 2014 at 11:23 pm

      frate Iacoboaie, e clar ca e inselaciune din chiar insasi titlul articolului:”Niciun alt papă nu a mai făcut asta, la Vatican. Papa Francisc s-a SPOVEDIT în PUBLIC” pai spovedania implica spunerea pacatelor…ori eu nu am vazut decat o piesa de teatru! atat! nu am auzit nici macar ca papa a injurat pe cineva sau a ca s-a suparat pe nu stiu ce cardinal…nimic. doar teatru. deci, din start , titlul e inselator! nu ca m-ar interesa pacatele papei dar titlul din articol da! ala ma deranjeaza! fareseism public nu spovedanie!

      Apreciază

  6. Mihai said, on martie 31, 2014 at 8:34 pm

    Noi profeti Parintele Elpidie : despre Regatul Ursului, al Dragonului si al Sarpelui si desfasurarea Razboiului Mondial. http://monopatiagapis.blogspot.gr/2014/03/blog-post_31.html

    Apreciază

  7. lastunnegru said, on martie 31, 2014 at 8:54 pm

    Cum vine lucrul asta papa sa intalnit cu 15 evrei, 15 musulmani, 15 crestini si le zice ca avem acelasi Tata sus in cer si acelasi Tata jos pe pamant ??? … o samanta ca sa construim cultura intalniri pe care toti TREBUIE sa o caram inainte ???

    http://www.romereports.com/pg155947-pope-francis-to-jewish-muslim-and-catholic-group-we-have-the-same-father-en

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 31, 2014 at 9:06 pm

      lastunnegru

      Referitor la intrebarea ce n-am postat-o, e vorba de altceva, stai linistit.

      Apreciază

    • valentin said, on aprilie 1, 2014 at 1:10 am

      nu stiu daca inseamna ceva
      15*15*15= 3375 = 3*15 + 5*666

      Apreciază

      • pamaio said, on aprilie 1, 2014 at 4:53 pm

        sau ar putea fi si asa:3+3+7+5=18=6+6+6

        Apreciază

      • valy said, on aprilie 2, 2014 at 9:30 am

        sau asa: 666+666+666+666+666+6+6+6+6+6+6+6+3

        Apreciază

  8. lastunnegru said, on martie 31, 2014 at 8:59 pm

    Mihai dar cine stie limba greaca aici pe blogul saccsiv ? Cred ca nimeni 😦

    Iar sa traduci profeti cu google translator poate fi foarte periculos, daca gresesti un cuvant numai dar propoziti si sensuri de propoziti este extrem de devastator.

    Ar fi de mare ajutor cine ar sti greaca sa traduca toate profetiile si cuvantarile parintelui Elpidie.

    Apreciază

    • Mihai said, on martie 31, 2014 at 9:19 pm

      Cam asta era ideea 🙂 Oricum cu „google translate” in engleza se mai intelege cateceva. Dar, ai dreptate : de cele mai multe ori distanta dintre adevar si erezie este un cuvant… era sa zic un filioque.
      Totusi, razboi nuclear ruso-chinez, distrugerea Finlandei, Norvegiei, Suediei… Infiorator !

      Apreciază

  9. Romeo said, on martie 31, 2014 at 9:02 pm

    >Moartea fiecarui militar roman din Afganistan trebuie sa ne reaminteasca ca nu avem ce cauta acolo

    Ar fi asa daca nu ne-am invecina cu rusii si cu ucrainienii. NATO iti garanteaza un minim de APARARE FATA DE RUSI OCUPATIA RUSEASCA. Vede toata lumea ce se petrece in Transnistria si la Tighina si in gagauzia…

    Apreciază

  10. STOP RFID 666 said, on martie 31, 2014 at 9:32 pm

    Sf. Lavrentie de Cernigov

    „Vine timpul, şi nu e departe, când foarte multe biserici şi mănăstiri se vor deschide în slujba Domnului şi se vor repara, le vor reface nu numai pe dinăuntru ci şi pe dinafară. Vor auri şi acoperişurile atât ale bisericilor, cât şi ale clopotniţelor, dar preoţimea nu va lucra la sufletul credinciosului ci numai la cărămizile lui Faraon. Preotul nu va mai face şi misiune. Când vor termina lucrările nu se vor putea bucura de slujbe duhovniceşti în ele că va veni vremea împărăţiei lui antihrist şi el va fi pus împărat„

    „Rugaţi-vă ca Bunul Dumnezeu să mai lungească acest timp ca să ne putem întări în credinţă, căci vremuri groaznice ne aşteaptă.

    http://www.antena3.ro/romania/15-milioane-de-euro-pentru-renovarea-cladirii-palatului-patriahiei-248853.html

    Apreciază

    • saccsiv said, on aprilie 1, 2014 at 12:06 am

      vasilica

      Poti sa ne spui te rog de ce ai postat acest link?

      Apreciază

      • vasilica said, on aprilie 2, 2014 at 10:12 am

        L-am postat pentru ca in acest link este vorba de niste”profetii facute” de Danion Vasile si Ciprian Voicila…sincera sa fiu eu nu am incredere in acesti” CONFERENTIARI..si nu inteleg nici care este rolul lor..daca am gresit postand acest link va rog sa ma iertati …

        Doamne ajuta!

        Apreciază

      • saccsiv said, on aprilie 2, 2014 at 10:59 am

        vasilica

        Am inteles.

        Crezusem ca ai devenit activista Capsali.

        Apreciază

  11. Spaceman said, on martie 31, 2014 at 10:05 pm

    Ca sa prinzi pești mari și frumoși în cârlig,trebuie sa pui și o momeala pe măsură,grasa și suculenta,adică pe oameni o sa-i momească cu locuri de munca bine plătite,respectabile,servicii de calitate,ca sa aibă omul familie,sănătate,bunăstare,sa se bucure de viata etc.De ex. o sa spună uite avem locuri de munca într-o tara nordica,salariul 4 mii de euro pe luna,bla bla,dar ca sa te angajeze îți trebuie buletin din ala…Așadar eu cred ca autoritățile nu-și vor bate capul cu cei care nu vor,vor fi ocupați cu cei care doresc buletine din astea noi,si-i vor face în tot felul pe cei care se opun,numindu-i extremiști,habotnici,lași,leneși…

    Apreciază

  12. lastunnegru said, on martie 31, 2014 at 10:07 pm

    „Ce fericire pe noi ”

    10 ani de cand Romania a intrat in organizatia terorista NATO! 10 ani de minciuna si manipulari ale romanilor!

    http://searchnewsglobal.wordpress.com/2014/03/30/10-ani-de-cand-romania-a-intrat-in-organizatia-terorista-nato-10-ani-de-minciuna-si-manipulari-ale-romanilor/

    Apreciază

  13. cosminmatiu said, on martie 31, 2014 at 10:36 pm

    Frate saccsiv nu ar strica un pic mai multa popularizare, alaturi de link-ul pentru strans semnaturi.

    http://mihaisilviuchirila.blogspot.ro/2013/12/apel-adresat-asociatiilor-crestine.html

    Apreciază

    • aha said, on aprilie 1, 2014 at 12:54 am

      frate cosminmatiu . sa nu devii fanatic cu semnaturile astea! si apoi sa te intrebi de ce unii si altii fac politica de vreme ce nu aduce nimic bun pentru prostii ca noi! sa nu te intrebi singur peste ani si ani! atat!

      Apreciază

      • cosminmatiu said, on aprilie 1, 2014 at 8:46 am

        Eu inca mai cred ca mai sunt si ortodocsi practicanti in tara asta care mai pot face ceva. daca nici asta nu merge mai ramane salvarea individuala.

        Apreciază

  14. lastunnegru said, on martie 31, 2014 at 10:59 pm

    ATENTIE DE CEVA VREME IN ROMANIA SE VAND: INCALTAMINTE SI IMBRACAMINTE SATANO-MANONO-LUCIFERICA, CU MESAJE PUTERNICE SUBLIMINALE RELE, BLASFEMI, SATANISM, MOARTE, DROGURI, SUPUNERE, 666, SINICIDERE,ETC, UNI ROMANI HABAR NU AU CE POARTA SI FAC PUBLICITATE GRATUITA FIRMELOR DIVOLESTI PRIN CEA CE POARTA.

    UNIF.

    Am vazit ca multe femei poarta haine sau pantofi cu tepi si nu stiam care este treaba, mi se pareau ciudat, dar se pare ca sant facuti de o firma care promoveaza pe fata iadul, 666, moartea, mesaje subliminale puternice,blasfemi, etc.

    Pe prima pagina a lor te intampina mesajul

    Rassing hell just got easier- cred ca inseamna ridicarea sau inaltarea ( corectati-ma daca gresesc ). iadului tocmani a devenit mai usoara.

    http://unifclothing.com/

    Nu intrati la women-femei ca va murdariti mintea cu porcari.

    http://unifclothing.com/mens

    OBEY-SUPUNE-TE.

    Obey se pare ca se vinde si pe la romani daca sant fake-uri sau nu nu mai conteaza, caci promoveaza puternice mesaje subliminale ca:mesaje masono-satano-luciferice, moartea, supunere, sinuciderea, blasfemi, mesaje sataniste, etc.

    Filuiti paginile le la 1 la 15.

    http://shop.obeyclothing.co.uk/sections/9/t-shirts/

    Apreciază

  15. Alin said, on aprilie 1, 2014 at 9:25 am

    „Legea Cenuşăreasa“ îi poate trimite pe părinţi după gratii şi până la 10 ani, dacă se dovedeşte că îşi abuzează emoţional copiii

    Citeste mai mult: adev.ro/n3asx3

    Apreciază

  16. Cosmin S. said, on aprilie 1, 2014 at 10:56 am

    Chevron – Planul nostru este sa va OTRAVIM APA

    Vom cumpara gaze romanesti de la americani si vom deveni “independeti energetic” dar si cu apa potabila otravita pentru totdeauna! Sub masca gazelor de sist “independenta energetica” se urmareste de fapt otravirea tuturor surselor de apa potabila… din acel moment vom ajunge sclavi! Fara apa potabila ADIO! Vitele (adica noi) trebuie sa isi cumpere furajele si apa de la acesti nemernici! Vrei mancare si apa? Vei merge in supermaket sa le cumperi… adica direct de la ei! Otravite de ei pentru tine! Adica: In furaje si in apa vor exista substante pentru decimarea in numar cat mai mare a vitelor (adica a noastra)… pasul urmator va fi cipuirea…. De la 1 Aprilie vom avea noile buletine cu cip pentru a ne obisnui cu ideea…. iar finalul va fi cipul sub piele… noua ordine mondiala si controlul total al individului!

    Acum se afla la planul de otravire a apei potabile! Repet: Atata timp cat avem apa potabila nu santem dependeti de acesti nemernici! Fara apa potabila ADIO! Fara apa potabila nimeni nu isi mai poate produce hrana… animale, legume, etc si etc! Asta se urmareste sub masca gazelor de sist!

    http://trezirealarealitate.ro/2014/03/chevron-planul-nostru-este-sa-va-otravim-apa/#

    Apreciază

  17. danutza said, on aprilie 1, 2014 at 11:45 am

    Asociația Basarabii, Cercul Studențesc ”Floarea de Foc” și Asociația pentru Revigorarea Tradiției protestează împotriva obligativității actelor biometrice, cu cip, pe care le consideră ”practici totalitare, discriminatorii, specifice societăților de tip orwellian, care în mod evident limitează libertatea fiecăruia dintre noi și ne obligă la expunerea riscantă a datelor personale”. De asemenea, cele trei asociații au anunțat că au depus la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării o petiție, întrucât introducerea acestor tipuri de acte reprezintă un act de discriminare la adresa ”tuturor celor care, pe criterii de libertate a conștiinţei, refuză să accepte actele de identitate electronice şi implicit controlul excesiv şi nefondat al statului”. Comunicatul integral: Duminică, 30 Martie 2014, de la orele 17:00, a avut loc în Piața Universității din București, un protest al românilor ce se opun limitării libertății fiecăruia dintre noi. După cum se cunoaște, începând cu data de 1 Aprilie 2014, în România actele de identitate vor avea o nouă formă, cu cip, în care vor trebui stocate date precum semnătura electronică și amprentele fiecăruia dintre noi. Mai mult decât atât, persoanele care optează pentru eliberarea documentelor de identitate în forma cunoscută în prezent (fără cip) vor fi nevoite să reînnoiască documentele în fiecare an, o practică cu caracter evident discriminatoriu. Considerăm pe bună dreptate că acestea sunt practici totalitare, discriminatorii, specifice societăților de tip orwellian, care în mod evident limitează libertatea fiecăruia dintre noi și ne obligă la expunerea riscantă a datelor personale. La protest au participat aproximativ 80 de persoane care au semnat scrisoarea atașată, ce va fi depusă spre analiză și competentă soluționare…

    sursa: gandul.info

    Apreciază

  18. ORTODOXIE said, on aprilie 1, 2014 at 2:22 pm

    Doamne ajuta!
    Un avertisment al Parintelui Elpidie din Rodos din data de 27.03.2014 in care spune sa ne pregatim de ce va urma.
    V-as ruga sa le traduceti mai bine daca puteti si sa postati daca vreti traducerea pt a intelege mai bine ce a vrut sa spuna Parintele Elpidie.

    Este acelasi blog de unde a-ti postat pe blog ultima oara cuvant Parinetelui Elpidie: http://monopatiagapis.blogspot.gr/2014/03/blog-post_31.html

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  19. danutza said, on aprilie 1, 2014 at 3:19 pm

    bun, parintele Tanase a fost atacat, nu de presa, caci reportajul gandul a fost ok, ci de comentatori.
    noi ce facem? ne multumim sa citim stirea si trecem mai departe. asta inseamna unitate si dragoste crestina? asta inseamna marturisire? sa privesti nepasator cum un om atat de bun, care a salvat atatea suflete, e batjocorit de niste ignoranti? chiar nu inteleg de ce atata nepasare……
    cititi comentariile de la articol si o sa va ingroziti!

    Apreciază

  20. aniush said, on aprilie 1, 2014 at 6:22 pm

    Cosmin S,
    Un exemplu de urmat pentru noi toti…pentru ca spune lucrurile drept, marturiseste. Asa trebuie sa fim si noi. Doamne ajuta!

    Apreciază

  21. aniush said, on aprilie 1, 2014 at 6:25 pm

    Nu stiu daca vreunul din cei de pe aici a fost la ultimul protest anticip…care a avut loc duminica. Acolo s-a vazut clar cine sunt papusarii si cum lucreaza ei. Avem nevoie de foarte multa credinta si speranta ca ei sa cada si avem nevoie de unitate. Aici e problema noastra…suntem dezbinati.

    Apreciază

  22. lastunnegru said, on aprilie 1, 2014 at 8:11 pm

    Parca un comentator de pe blog de pe aici zicea ca noile buletine cu cip nu vo avea cip RFID care poate fi citit de la 50-10 de metri ci va avea un cip CONTACTLESS si cica este proiectat sa lucreze pe raza mica de actiune 5 centimetri. SIGURANTA TOTALA :))

    How to hack a contactless card with homemade antenna: the shortcomings of NFC

    Cum sa hack-uiesti un card contactless cu antena de casă: deficiențele ale NFC

    Oare aici intra si noile buletine cu CIP ??? SIGURANTA TOTALA :))

    DE FAPT CIP-URILE CONTACTLESS POT FI CITITE DE LA O DISTANTA DE 50-60 DE CENTIMETRI SI POT FI SI HACK-UITE. SIGURANTA TOTALA :))

    University of Surrey researchers have proven it is possible to access data transmitted between a contactless card and a payment terminal – all you need is a homemade antenna, an off-the-shelf receiver and a laptop. Watch our interview with the research leader Johann Briffa.

    Cercetatori de la Universitatea Surrey au dovedit că este posibil de a accesa datele transmise între un card contactless și un terminal de plată – tot ce ai nevoie este o antenă de casă, un receptor de off-the-shelf și un laptop. Uita-te la interviu cu liderul de cercetare Johann Briffa.

    Este si un site mai jos sub videoclip cu mai multe explicati.

    DAR MERGE SA FACI HACK-ING LA CIP CONTACTLESS SI CU TELEFONUL. SIGURANTA TOTALA :))

    http://www.telegraph.co.uk/finance/personalfinance/borrowing/creditcards/10095303/Your-contactless-card-could-be-hacked-by-mobile-phone.html

    Apreciază

  23. Iacoboaie Radu said, on aprilie 1, 2014 at 9:29 pm

    APEL CĂTRE FRAȚII ORTODOCȘI

    1 APRILIE 2014! E ziua păcălelii sau mințirii tuturor românilor? Aceasta este ziua în care se introduc la noi actele de identitate cu cip!…
    Cunoașteți poate faptul că nu este vorba despre un cip oarecare, inofensiv, ci de unul de URMĂRIRE ȘI CONTROL, care conține date biometrice, inclusiv informații MEDICALE (include cardul de sănătate)! Este un adevărat dosar la purtător, asemenea celui de la Securitate, doar că este unul electronic! În fapt, aceste cipuri urmăresc cu totul alte scopuri decât ni se spune: supravegherea, controlul, anularea libertății de exprimare și discriminarea ortodocșilor, înjosirea ființei umane (cipuită precum animalele)…
    Cei care se opun globalizării și Noii Ordini Mondiale antihristice sunt cei vizați în primul rând și vor putea fi mai ușor ELIMINAȚI în acest fel. Frați ortodocși, după cum vedeți, prigoana continuă. ,,Fericiți cei prigoniți…”

    NU PRIMIȚI ACESTE ACTE SUB NICIO FORMĂ! Este mare păcat. Faceți ascultare de marii duhovnici și monahi, preoți, care au luat atitudine curajoasă și hotărâtă împotriva aplicării cipurilor la om. Urmăriți filmul documentar ,,Mari duhovnici și monahi spun NU cipului”. Din punct de vedere duhovnicesc, este mare păcat să ne vindem libertatea – un dar divin și sufletul. Chiar dacă autoritățile, presate de forțe oculte din exterior, ne forțează, să facem tot posibilul să nu le luăm!

    Cei care au nevoie acum de buletine sau de preschimbarea lor, să facă plângere prealabilă pentru că nu li se oferă alternativa buletinului de tip vechi (fără cip) după modelul oferit de doamna Carmen Păduraru (accesați articolul respectiv pe blogurile saccsiv și apologeticum sau numele ei pe Google Romania). După cele 30 de zile necesare soluționării cererii, se poate face proces în contencios administrativ împotriva autorităților emitente a acestor documente. Aceasta este soluția legală. Sperăm ca în câteva săptămâni să organizăm și mitinguri de protest de amploare în toată țara.

    Doamne ajută! Cu noi este Dumnezeu…

    Apreciază

  24. […] STIRILE ZILEI (31.03.2014): BULETINE BIOMETRICE. Papa Francisc din ce in ce mai iubit. CUTREMURELE d… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.