SACCSIV – blog ortodox

Comentator: TEORIA CONSPIRATIEI este conceputa in laboratoarele KGB

Posted in teoria conspiratiei by saccsiv on martie 11, 2014

Iata comentariul lui madalin postat la articolul Ce trebuie sa faca un ortodox roman in cazul unui razboi RUSIA – NATO?:

Blogul dumneavoastra este aproape identic cu site-ul http://romanian.ruvr.ru!
Nu vreau sa comentez ca sa nu ….”smintesc” pe cineva ….!

Totusi cum explicati asemanarea cu vocea rusiei ?
Nu doresc si nu cred ca sunteti propagandist platit de ambasada Rusiei !
Este o iluzie sa credeti ca socialismul rusesc are ceva in comun cu Iisus Hristos !
Teoria Conspiratiei este conceputa in laboratoarele KGB , iar tematica acestui blog se suprapune izbitor cu planul Kremlinului de a distruge America …..

Dumnezeu sa va ierte pentru manipularea pe care o faceti intentionat sau nu …..!
   Cititi va rog si:

Comentator: ANTIECUMENIST = EXTREMIST. Iar EXTREMIST = PERICOL PENTRU SOCIETATE

VIDEO: FABULA (pentru toti cei ce sunt impotriva celor ce vorbesc despre NOUA ORDINE MONDIALA)

Teoria conspiratiei si chestiunea evreiasca

Centrul SIMON WIESENTHAL a descoperit 11.500 de “SITE-URI PROBLEMATICE”, unele dintre ele promovand “TEORII CONSPIRATIONISTE PERICULOASE în ce priveşte atentatul de la 11 septembrie” …

FBI: oricine crede “teorii ale conspiratiei” referitoare la 9/11 este un potential terorist. Adica majoritatea cititorilor acestui blog … Politia gandirii va veghea. Va e teama?

Evreul CASS R. SUNSTEIN, seful Biroului de Informare şi de reglementare a afacerilor in administratia OBAMA, duce un razboi impotriva TEORIILOR CONSPIRATIONISTE

REVISTA CAPITAL: „Criza provocata de iudeo-masoni” este o teorie a conspiratiei. DE CE ESTE IMPORTANT SA NE INFORMAM?

Poetul FLORIN IARU ne explica cum e cu teoria conspiratiei …

Cristian Pirvulescu: EMINESCU ANTISEMIT. N-a fost ucis, e teoria conspiratiei. Ce daca va cumpara Ungaria terenuri in Transilvania? Judecatoarea din Vaslui nu stie ce spune cand hotaraste ca gazul de sist e al satului, nu al statului

Cum „combate” astronautul Neil Armstrong „teoria conspiratiei” …

Foto fabula

„Teoria conspiratiei” dauneaza grav sanatatii

 

Tagged with: , ,

48 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Dextro said, on martie 11, 2014 at 11:50 am

  🙂 Ei bine eu sunt platit de englezi (mai exact de sud-africani din Anglia) dar tot sustin ce spune saccsiv si nu doar pentru ca sunt ortodox ci pentru ca apartin cultural unui spatiu pe care Aleksandr Dughin si mentorul sau român Jean Parvulescu il numesc Eurasia spațiu care nu se poate afirma de sute de ani datorita complotului anglo-saxon mai exact masonic (caci aceasta cultura e patria si varful de lance al satanismului masonic) Cu 5 minute în urma am vazut la TV ca in urma autopsiei (poze) reiese ca Rasputin a fost impuscat in cap cu glont de 455 dintr-un pistol britanic. Dau si numele agentului englez care l-a impuscat. De ce ? Ca sa-l opreasca sa o convinga pe țarină să facă pace cu Germania. Ei nu mai spun la TV dar noi stim ca asta ar fi insemnat zadarnicirea planului masonic al revolutiei comuniste, o Europa puternica si o problema pentru atlantisti. Asadar nu mai cautati autorii comunismului in Rusia. Ei sunt in lojile masonice anglo-saxone (sioniste, evident) In definitiv cele mai multe victime comunismul le-a facut printre rusi. Astazi Rusia este singura forta ce ne poate scapa de o lume unipolară, de dictatura finală a sataniștilor, de cea mai mare ipocrizie a istoriei. Astazi comunismul vine din vest si libertatea din Est. Va spun asta din Minunata Lume Noua.

  Apreciază

  • NIMENI said, on martie 11, 2014 at 12:20 pm

   Dextro,
   GO WEST?

   Apreciază

   • tataia said, on martie 11, 2014 at 12:50 pm

    Soarele rasare de la EST si apune la Vest. Nimic nu este intimplator pe lumea aceasta. Deci….

    Apreciază

  • John of România said, on martie 11, 2014 at 1:46 pm

   Eu am parere impartita in privinta lui Alexandr Dughin…
   Si el vine din acelasi mediu al elitei comuniste ruse, plus ca a facut in trecut niste afirmatii prin care ii certa ce-i care-l fac mason.
   E bine ca macar declarativ e pro-Ortodox totusi.

   Apreciază

 2. w said, on martie 11, 2014 at 11:55 am

  SUA si Rusia sunt aliati la fel cum sunt si Chevrom si Gazproom la impartirea perimetrelor de exploatare a gazelor de sist. Fiecare cu zona de influenta: Gazproom in Bihor pentru inchiderea statiunilor si distrugerea agriculturii locale necesara pentru deschiderea unui coridor unguresc pentru ,,tinutul secuiesc” si Chevrom la Pungesti pentru ai speria pe moldoveni de ideea unificarii . astazi datorita firmei Chevron unificarea cu Romania apare ca o catastrofa pentru agricultorii din jurul Chisinaului si ceea ce face Gazproom in Bihor se numeste purificare etnica in vederea creearii unui coridor unguresc pana in Harghita ce ar neutraliza si arunca Romania pe 100 de ani.

  Apreciază

 3. Radu Humor said, on martie 11, 2014 at 12:30 pm

  De abia Mădălin ăsta se pare că este un pistruiat pus să dezinformeze, sau să bage strâmbe, cum se spune în popor. Românii trebuie să ştie că atunci când ruşii au produs cel mai mare rău poporului român, la conducerea Uniunii Sovietice se aflau aceeaşi criminali antichrişti care se află astăzi din nou pe cai mari, care au îngenuncheat America şi vor să creeze din nou o Uniune, de data asta Europeană îi spun ei.
  Şi astfel nişte evrei, care nu se mai simt în siguranţă nicăieri, urmare a caracterului şi practicilor lor nocive pentru omenire, vor să-şi tragă o ţară mare cât toată Europa cu vreo jumătate de miliard de sclavi şi o mână de
  perciunaţi pe post de conducători. Vedeţi cine se află astăzi, aburcaţi de ei, sau susţinuţi fără pic de jenă în ciuda evidenţelor, cum a fost cazul în România şi acum recent în Ucraina unde un grup de alogeni ( Timoşenko, Klitcho sau Iasenciuk ( vor să se impună cu forţa în urma unei lovituri de stat !
  Cei care vor să învrăjbească între ei ortodocşii, spre a-i putea domina mai uşor sper ca de data asta să-şi primească până la urmă”răsplata” !

  Apreciază

 4. vali said, on martie 11, 2014 at 12:51 pm

  Teoria conspiratiei a fost „revelata” la sedintele de spiritism si posedare\depersonalizare la care participa „mai marii”. Hitler vorbea despre asta in Mein Kampf, spunand ca acolo se iau deciziile, tete-a-tete cu „stapanul”. Pana la urma e acelasi razboi vesnic al diavolului, conspirativ sau nu.

  Apreciază

  • Iustina B. said, on martie 11, 2014 at 1:36 pm

   Asa este, primesc ordin direct de la „stapan”!

   Apreciază

   • NIMENI said, on martie 11, 2014 at 6:34 pm

    Iustina B,
    Cel mai probabil NU direct.
    „stapanul” se arata doar la 30 care dau ordine la 300 si mai departe la politicieni.
    Politicienii sunt pioni.
    Parca asa se spune!

    Apreciază

  • mircea.v said, on martie 11, 2014 at 2:51 pm

   Parca pana la primul razboi mondial Hitler era destul de normal. Apoi, brusc, a devenit Hitler cum il stim. A intrat in „sedinta” …

   Apreciază

   • Marius Ianuş said, on martie 11, 2014 at 9:38 pm

    Hitler ”cum îl știm” nu există. Imaginea lui e deformată de mass-media masonică. Nu zic că a luat decizii bune, dar lumea nu știe nici până azi de ce i-a omorât pe evrei. Teoria lui e urmatoarea: nu vroia război cu Occidentul – problema lui era comunismul – a intrat în Franța după ce ”aliații” i-au declarat război. Apoi a strâns toți evreii și i-a amenințat pe aliați că îi omoară dacă nu renunță la război. Aliații nu au renunțat. Teoria conform căreia masonii vor provoca trei războaie mondiale ca să controleze total lumea exista încă de pe atunci, iar Hitler nu vroia să meargă în linia asta. Nu mai țin minte exact, dar cam așa ceva a fost. De ce nu mai țin minte? Pentru că aceste lucruri nu sunt prezentate în istorii. Au fost șterse. Nu țin partea nemților, care ne-au mai și rupt din țară când au venit la noi, dar trebuie să căutăm Adevărul.

    Apreciază

 5. mircea.v said, on martie 11, 2014 at 2:48 pm

  Am vazut comentarii care afirma ca rusii ne-au dat la cap deoarece, ori la ei ori la noi era conducere iudeo-masonica.
  Corect este: ne-au dat la cap si in acele conditii, dar si in conditii „normale”. Adica, tot timpul. E vorba de statul rus, imperiul rus, imperiul tarist, cum vrem; nu de rusii ortodocsi.

  Adica, pacea de la 1812, ca parca asa stiam ca a inceput povestea cu Basarabia.

  http://ro.wikipedia.org/wiki/Tratatul_de_la_Bucure%C8%99ti_%281812%29

  Apreciază

 6. Alex said, on martie 11, 2014 at 3:37 pm

  Cum a ajuns Putin presedinte? S-a suit pe cadavrele rusilor si cecenilor:

  Sept. 11, 1999
  Darkness in Moscow.
  No bombs went off in Moscow on Sept. 11, 1999, as far as I am aware. The Russian capital was in the grip of a series of random bombing incidents that killed more than 300 people between Aug. 31 and late September. These were blamed on Chechen terrorism, with thousands of ethnic Caucasians rounded up or expelled from the city that autumn, but the authorship of the attacks has never been officially explained. Another wave of bombings, attributed to separatist Muslim rebels, was underway in Dagestan, the Russian province neighboring Chechnya.

  In mid-August Boris Yeltsin had appointed a new premier, the until-then relative unknown vice-mayor of Petrograd, Vladimir Putin, former head of the FSB, the successor organization to the KGB. Putin was Yeltsin’s fourth choice of prime minister in one year. The Yeltsin presidency had reached its low point, its leader enfeebled and alcoholized, the treasury emptied over many years in a coordinated plunder by his cronies and allied oligarchs, the country’s second and most devastating economic crash of the 1990s having come the year before. Many observers speculated on his accession that Putin’s would be the last in the merry-go-round of Yeltsin governments, that he was the choice of a „strongman” faction at FSB and the security services who wished to impose order on the country’s chaos.
  Just before the terror wave begins, the intelligence service STRATFOR predicts that when Yeltsin’s mood next changes, as is wont to happen on a three-month basis, it will be Putin who deposes Yeltsin, and not vice-versa. Within weeks of his appointment, five apartment houses collapse in horrific explosions and the populace is pitched into a panic. Putin shows a firm front and prepares a new offensive in Chechnya, from which federal Russian forces had withdrawn after a bloody debacle and amid widespread protests by Russian soldier’s mothers in 1996.

  The last incident occurs on Sept. 23, when local authorities announce they have defused another large apartment bomb found in the Moscow satellite city of Ryazan. Two men who allegedly planted the bomb are arrested by the police, after attempting to get away by flashing FSB identification cards. The FSB acknowledges that the two men are its agents, and states that the „bomb” was actually a fake using powdered sugar instead of real explosives in a security exercise. Members of the local bomb squad still insist the powder was a real explosive, and the apartment dwellers in Ryazan to this day remain nervous, believing they only narrowly escaped death. This was the end of that year’s apartment bombing incidents.

  The FSB story drops out of the media and into the realm of febrile rumor. Russian forces launch a brutal offensive in Chechnya, reducing to dust whatever was left was left over of Grozny from the 1996 action. On the evening of Dec. 31, 1999, Yeltsin goes on television to abruptly announce his resignation, elevating Putin to the post of interim president and endorsing him as his successor. It later leaks out that Putin forced him out with threats – and the promise that his family and immediate circle would not be exposed for their role in the emptying of the country’s treasury by Russian oligarchs, old spooks and mobsters, and their international associates who spirited much of the booty offshore and to Switzerland.

  By law, Yeltsin’s resignation moves the long-awaited presidential elections of June 2000 up by three months to March 2000, destroying the hopes of a variety of long-term challengers-in-the-waiting by virtually guaranteeing victory for Putin. Once again, a Russian election has been subverted. Putin thus catapults from relative obscurity to Russia’s Savior in four months flat. A new party is founded just for him. He is elected and inaugurated in a ceremony of astonishing pomp, marching through the palace over a red carpet that goes on for miles as trumpets blare.

  Over the next two years, the country’s independent media are shut down, appropriated by state-owned companies or Putin allies. Journalists and political organizers are subject to mass harrassment and arrest. There is a break with Boris Berezovsky, former Yeltsin ally, last of the media oligarchs, who flees the country to London. There, he produces a 2002 documentary claiming the Sept. 1999 attacks were authored by elements within the FSB.

  Putin is meanwhile greeted into the halls of world power as the man who got Russia back on keel, cultivating a buddy-buddy relationship as a German-speaker with Chancellor Schröder. In early 2001, he has his first summit with the freshly-appointed American president. Bush tells the American people that he has „looked into President Putin’s eyes, and seen that he is a man with a good soul.” After Sept. 11, 2001, Putin becomes a reliable ally in Bush’s anti-terror campaign, so far exceeded in his protestations of loyalty to the cause perhaps only by Tony Blair. The link is drawn between Qaeda and the various Chechen rebel factions. Putin says his country faces the same enemy as America.

  What did he and Bush really see in each other’s eyes?

  http://911truth.org/osamas/history.html

  Apreciază

  • Alex said, on martie 11, 2014 at 3:42 pm

   Blowing RUSSIA(9/11 -ul rusilor care l-a inspirat pe Bush pentru 9/11-ul americanilor)

   Apreciază

   • saccsiv said, on martie 11, 2014 at 5:29 pm

    Alex

    Sigur pe Bush l-a inspirat.

    Apreciază

 7. nikodim said, on martie 11, 2014 at 4:20 pm

  Astia tot rusi kgb-isti or fi: http://ro.wikipedia.org/wiki/Bohemian_Club

  Apreciază

 8. nikodim said, on martie 11, 2014 at 4:35 pm

  Ma indoiesc de capacitatea KGB-ului sa puna la punct o strategie viabila de distrugere a Americii…si nici nu prea cred ca au avut in intentia aceasta…pentru ca in ultimii 20 de ani Rusia s-a retras semnificativ din punct de vedere strategic, pasnic, de bunavoie, intai din Europa de Est, apoi din propriul spatiu sovietic pana a ajuns acum la granitele aproximative ale Rusiei din secolul al 16-lea. Iar in prezent se confrunta cu dificultatile existentiale pe care le avea prin anii 1942-1943 cand frontul de lupta cu occidentul se purta cam in zonele in care acum se manifesta tensiunile socio-politico-economice.
  Se stie ca retragerea s-a facut de bunavoie pe baza cuvantului dat de partenerii occidentali lui Gorbi si apoi lui Eltin ca NATO si influenta politica occidentala nu se vor extinde spre est. Dar dupa cum s-a vazut n-au respectat intelegerea si acum e cam tarziu pentru KGB sa preia initiativa.

  Apreciază

 9. madalin said, on martie 11, 2014 at 6:51 pm

  Una din cele mai eficiente tehnici KGB este DEZINFORMAREA.

  Blogul acesta nu are nimic in comun cu interesele Romaniei !Slujeste CLAR si pe fata interesele Rusiei spaland creiere in stil KGB-ist.
  Este strain si profund antiromanesc.
  Cititorul este indus intr-o mare eroare , dar acum e la moda sa ai blog , scrii ce vrei , ce te taie capul , ce crezi, cum crezi , ”informezi” in ce directie vrei,….etc.

  Domnul Saccsiv combina invataturile lui Iisus Hristos cu invataturile lui Marx , desi am vazut ca nu il sustine pe Marx.
  Aceasta este una dintre cele mai mari DEZINFORMARI, a fost creata de Kremlin se numeste Liberation Theology iar scopul precis a fost justificarea violentei impotriva capitalismului. Asta se stie .

  Un alt exemplu: ”Protocoalele Sionului” au pornit de la un pamflet scris prin secolul XIX
  http://ro.wikipedia.org/wiki/Protocoalele_%C3%AEn%C8%9Belep%C8%9Bilor_Sionului

  Hartoaga a fost modificata de rusi cu scopul precis de a ucide ! Acea hartoaga ruseasca a creat sute de milioane de cadavre si mii de gropi comune !
  Toata lumea stie ca a fost o farsa modificata de rusi ca sa poata ucide.Vad ca pe acest blog Protocoalelor Sionului sunt ”la loc de cinste” !

  Un alta DEZINFORMARE KGB este faptul ca J.F.K a fost ucis de ….oculta mondiala !
  O mizerie …
  Lee Harvey Oswald ,1957 , in Japonia, operator RADAR in Marina USA, avea planul avionului de spionaj U-2.
  Nu exista nicio coincidenta in faptul ca rusii au doborat un astfel de avion pe 1 mai 1960 !
  Era fascinat de Marxism, in 1959 a defectat in URSS, a ramas 3 , a fost intens indoctrinat de agentii de KGB , antrenat cu tot felul de arme, i s-a dat si o sotie sovietiva , iar apoi a fost trimis in misiune.
  Misiunea a fost eliminarea lui Kennedy pentru ca il deranja pe Hrusciov in Cuba !

  KGB l-a ucis pe cel mai iubit presedinte al Statelor Unite !

  Dar ce stau eu sa explic toate astea ?!

  Sunt multe baliverne pe blogul asta ….inclusiv 9/11 ! Este tot operatiune KGB !

  Dar pe asta o sa v-o spun altadata ….

  Intrebare perfect legitima: Ce aveti de gand cu cititorii blogului dumneavoastra ? Sa-i scoateti in strada pentru interesele Imperiului Pravoslavnic ?

  Apreciază

  • saccsiv said, on martie 11, 2014 at 7:13 pm

   madalin

   Lipsesc multe din ecuatia ta. Cateva exemple:

   Finantarea national-socialismului si a revolutiei bolsevice de catre aceiasi:

   Louis Thomas McFadden a platit cu viata pentru lupta sa impotriva FEDERAL RESERVE

   https://saccsiv.wordpress.com/2009/03/13/louis-thomas-mcfadden-a-platit-cu-viata-pentru-lupta-sa-impotriva-federal-reserve/

   Apreciază

   • NIMENI said, on martie 11, 2014 at 9:15 pm

    saccsiv,
    tot pentru madalin,
    daca KGB (FSB) a reusit 9/11 rezulta ca SUA …..NU EXISTA! Logic?

    Apreciază

  • Iacoboaie Radu said, on martie 14, 2014 at 9:13 pm

   MĂDĂLIN ŞI COMPANIA

   Alo! Nu crezi că dezinformezi fantastic de mult? Protocoalele au apărut în anul 1905, aşadar cu peste un deceniu înaintea preluării puterii de către comunişti. Milioane de ruşi au murit pentru că au aflat adevărul despre comunismul ce venea ca un tăvălug peste ei, având legătură directă cu satanismul. Karl Marx a fost adept al Bisericii Sataniste din Anglia! Pe de altă parte, Friedrich Engels, susţinătorul şi sponsorul lui Marx, spunea că dispariţia poporului român era o necesitate şi un pas înainte pentru planurile lor! De ce? Pentru că, noi, românii suntem un popor ortodox şi cu puternică trăire creştină!
   Kennedy a fost ucis de ocultă pentru a dorit interzicerea societăţilor secrete, adică a lojelor masonice şi schimbarea politicii agresive a CIA, care a organizat lovituri de stat în alte ţări. Plus, dorinţa de a opri războiul din Vietnam, care afecta foarte serios profitul trusturilor ce livrau armament.
   Ce dovezi ai în sprijinul bizarei teorii a subordonării fratelui Saccsiv faţă de Moscova şi KGB?
   PĂREREA MEA ESTE CĂ NU SUNTEŢI ORTODOCŞI ŞI VĂ DERANJEAZĂ CE SE SCRIE PE ACEST BLOG.
   Doamne ajută!

   Apreciază

 10. nikodim said, on martie 11, 2014 at 7:31 pm

  saccsiv,
  Deacord intrutotul cu tine referitor la cele doua marionete, pe care le-am amintit doar in contextul descrierii evenimentelor. Ma refeream la faptul ca KGB-ul in ansamblu a „inghitit” retragerea geostrategica a Rusiei ca atare timp de peste 20 de ani…pana acum.
  Deacum incolo se va vedea cat vor mai „inghiti” avansul „imperiului binelui” in spatiul lor existential. Daca sunt condusi tot de marionete si vor continua sa „inghita” „valorile” si promisiunile „pasnice” occidentale este clar ca vor fi sufocati de scutul antiracheta si alte „bunatati democratice” si vom asista la dezmembrarea totala a Rusiei…doar daca nu cumva se vor trezi din amorteala in ultima clipa si va avea loc un recul din lunga retragere, cu oprirea tancurilor T prin Bruxelles, Strassbourg , coasta Atlanticului…ca in 1814 Paris,1877 Istambul,1945 Berlin, dar fereasca Dumnezeu de asemenea intamplari. Oricum „cei mai democrati din lume” sunt la adapost intre doua oceane si cred ca putin le pasa cati vor crapa in Europa intr-un eventual razboi pe care-l vor declansa cum stiu ei cel mai bine… ca si primul ca si al doilea razboaie mondiale. Ei doar au venit ca hienele sa culeaga trofeele dupa macel.

  Apreciază

 11. nikodim said, on martie 11, 2014 at 7:37 pm

  Ma amuza oarecum gandul ca este foarte posibil ca in viitorul apropiat sa avem la dosar textele astea „incorecte politic” si sa fim supusi „interogatoriilor corporale”…asa pentru reeducare…ca in vremurile „bune”. Retrosenzatii :))

  Apreciază

 12. nikodim said, on martie 11, 2014 at 8:02 pm

  madalin,
  „Blogul acesta nu are nimic in comun cu interesele Romaniei !Slujeste CLAR si pe fata interesele Rusiei spaland creiere in stil KGB-ist. Este strain si profund antiromanesc”

  Interesele Romaniei inseamna intre altele si sa se analizeze cu luciditate de catre cetateni situatia in care se afla Tara si sa se exprime…Eu consider ca raul pe care l-a facut sistemul „democratic” din ultimii 25 de ani este enorm fata de raul facut inainte…Ce a fost inainte nu a distrus nici capacitatea noastra de a gandi, nici fiinta nationala si nici sentimentul patriotic care tin minte ca se cultiva intens pe vremurile acelea „controlate” de KGB..dupa cum consideri tu. Si dovada esti tu si noi si altii care ne exprimam aici si oriunde se poate trairile si carora ne pasa de Tara noastra.
  Acum ce avem? Practic s-a distrus viitorul acestei tari si acestui popor prin asa zisa „democratizare”. Sa ne uitam la majoritatea tinerilor din jur..impersonali, zombati,teleghidati. Sa ne gandim la cele 4-5 milioane de oameni care s-au topit din tara asta in 20 de ani…a fost vreun razboi si ei sunt pierderi? NU…a fost demo(no)cratie!!!

  Si vecinul meu de bloc, care probabil are si el creierii cam spalati ( cu toate ca nu citeste nici carti nici bloguri, garantez) asculta muzica la un volum cam mare, ma supara si pe mine si pe alti vecini…e o provocare antiromaneasca…o fi si asta diversionist KGB-ist…O fi si muzica lui hip-hop KGB-ista..de ne enerveaza in halul asta… 🙂
  madalin ,scuze daca gluma asta te-a suparat cumva…a fost fara intentie de a te supara!

  Apreciază

 13. madalin said, on martie 11, 2014 at 10:55 pm

  Sunt prea multe aspecte care se suprapun !
  ”America este marea Satana si Israel este mica Satana !” Aceasta este propaganda KGB si aceasta este directiva blogului Saccsiv !

  Sper ca Statele Unite ale Americi sa nu acorde sub nicio forma vize cetatenilor din fostul bloc sovietic!
  Imi dau seama cat de periculos ar fi sa ajunga unul ca Saccsiv in Washinton DC sau New York.
  Probabil ar fi ”Wanted by FBI”

  ”Este nevoie de 15 – 20 de ani pentru a crea o generatie !”

  Iata si ”fructele” KGB (generatia creata)

  Radicalisti de stanga, socialisti , comunisti, marxisti care invata copii la scoala lucruri care nu au nimic deaface cu Statele Unite, cu democratia cu principiile USA.

  http://www.commieblaster.com/bill_ayers/
  http://www.gopusa.com/news/2013/04/03/weather-underground-radical-now-columbia-prof/
  http://www.conservapedia.com/Bernardine_Dohrn
  http://www.theblaze.com/stories/2013/04/02/where-is-the-former-weather-underground-radical-who-spent-22-years-in-prison-for-robbery-that-left-2-cops-dead-teaching-at-columbia-of-course/

  Iar aici este FBI Infiltrator-ul care a reusit sa afle cine este in spatele actionilor antiamerica !
  http://bringingdownamerica.com/

  Referitor la atentatul din Boston
  Trebuie spus ca acei 2 caucazieni din fratia musulmana au facut cursurile la:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Cambridge_Rindge_and_Latin_School unde au fost spalati pe creier cu ”antiamerican disinformation” de catre profesorul de istorie Larry Aaronson un discipol al istoricului revizionist si antiamerican Howard Zinn .
  Larry Aaronson le-a vorbit din cartea antiamericana marxista ”A People’s History of the United States”
  http://blogs.umb.edu/joinercenter/2011/02/26/teaching_howard_zinn/ scrisa in 1991
  De mentionat ca Howard Zinn a fost Agent KGB.
  http://en.wikipedia.org/wiki/I._F._Stone#Allegations_of_being_a_Soviet_agent

  Nu m-ar surprinde deloc ca Saccsiv sa aiba numai cuvinte de lauda despre personajele de mai sus.
  Dar stati linistiti, in Romania INCA mai puteti sa atacati siguranta nationala fara sa platiti!

  Am vazut ca Saccsiv incearca , dupa modelul KGB, sa sensibilizeze cititorii spunand ca oameni ca el vor fi arestati si vor fi prigoniti …..Pai scuza-ma , dar cand ideologiile se suprapun cu interesele Rusiei esti CLAR un inamic !
  Cred ca va puteti refugia in Rusia daca doriti ! Cereti azil acolo si va mutati din capitalismul asta nenorocit si american….

  Aceeasi frica de catolici o are KGB-ul , aceeasi frica o are si Saccsiv !
  Mai sa fie ….! Ce coincidenta !

  Negarea crimelor Rusiei impotriva Romaniei si intregii umanitati inseamna uciderea acelor oameni pentru a doua oara !
  Aceasta se cheama, in viziunea domnului profesor Vladimir Tismaneanu, ”Pornografie Istorica” !

  Minciuna prin omisiune devine Dezinformare !
  Nu am reusit sa vad niciodata pe acest blog un articol in care sa spuna CLAR faptul ca URSS este responsabila de: 150.000.000 de crime in ultima suta de ani! Urmeaza si altele…
  Nu stiu ce ortodoxie o fi in asta la fel cum nu inteleg ce ortodoxie poate fi in asasinarea populatiei din Georgia !
  Tari luate ostatice , Crimeea , R.Moldova, Transnistria …..

  Cu acesti criminali vreti sa va uniti ?
  Poate ca unii accepta sa fie mintiti si dezinformati, dar sa presupunem ca ii mintiti pe astia care citesc blogul , ma mintiti pe mine , VA MINTITI PANA SI PE DUMNEAVOASTRA , dar nu o sa il mintiti pe Dumnezeu !

  Dupa cum vedeti Russia a reusit in mare parte sa distruga Statele Unite.
  Barak Obama este un socialist agreat de KGB! Mie nu imi place sa spun Rusia! Rusia este condusa de seful KGB Vladimir Putin !

  Iata ce spunea doamna Sarah Palin in 2008:
  http://www.policymic.com/articles/83939/sarah-palin-and-mitt-romney-predicted-ukraine-s-invasion-years-ago

  ”Daca Obama va fi presedinte , Rusia va intra in Ukraina !”

  Gues what ?! Rusia chiar a intrat cu totul in Ukraina !

  Apreciază

  • saccsiv said, on martie 11, 2014 at 11:14 pm

   madalin

   Desigur, la celelalte intrebari si la cele ce vor urma, nu poti raspunde. Tu doar pui un cd de redare.

   Cine a creat comunismul?

   Exista vreo legatura cu revolutia franceza?

   Despre masonerie ce ne poti spune?

   Apreciază

   • madalin said, on martie 12, 2014 at 12:07 am

    Comunismul a fost inventat de ”America Imperialista……fascista, huooooo” 😛

    Ce se observa clar este ca nu am luat in brate nici USA nici UE !
    Am scos in evidenta inversunarea cu care acest blog sustine interesele Rusiei !

    Si daca comunismul a fost creat de bancherii evrei inseamna ca trebuiesc omorati toti ?!
    Asta va da dreptul sa sustineti interesele Rusiei ?
    Rusia este raul ala cel mai mic ?
    Vai de mine ! Nici nu stiam ca Evreii , USA si UE sunt ”creatiile diavolului”, masoneriei etc.

    Si ce alba , frumoasa, ”ORTODOXA” si fara greseala este maica Rusia !

    Daca va exista un Guvern Mondial , acela va fi de stanga , iar centrul stangii pe planeta se afla la Kremlin !
    Nu exista niciun ortodoxism in Rusia !

    Eu nu spun ca USA e vreo sfanta sau UE , insa vad ca aici se arata directia clara, RUSIA – KGB !

    De ce ?

    Apreciază

   • saccsiv said, on martie 12, 2014 at 8:14 am

    madalin

    Esti incult, comunismul n-a fost creat de America. Ci SUA se afla in mana acelorasi.

    Trecand peste detalii, deci teoria conspiratiei nu e conceputa in laboratoarele KGB. E o sinistra realitate. KGB insa fiind componenta a structurii bolsevice, care bolsevism a fost creat in laboratoarele realelor ELITE, ce rezulta?

    NOUA ORDINE MONDIALA va fi de stanga, cu cine deci in frunte? Cu realele ELITE, al caror centru de comanda nu se afla la Kremlin si nici nu se va afla.

    N-ai prea raspuns la intrebari, caci nu poti. Inca niste chestiuni totusi:

    Catolicii sunt eretici. Tema nu vine din laboratoarele KGB. Si nici antiecumenismul.

    Profetiile Sfintilor Parinti despre antihrist.

    Cipurile.

    New age.

    Apreciază

   • NIMENI said, on martie 12, 2014 at 7:54 am

    madalin,
    Cine ne-a vandut lui Stalin?
    Stalin a vrut si Grecia dar nu s-a aprobat, nu se putea si pentru RO?
    Arata cine, in opinia ta, este INGER pe lumea asta!
    Dar pe DRACI poti sa-i arati?

    Apreciază

  • Stefan said, on martie 12, 2014 at 3:13 am

   Incredibil …

   „Nu stiu ce ortodoxie o fi in asta la fel cum nu inteleg ce ortodoxie poate fi in asasinarea populatiei din Georgia !
   Tari luate ostatice , Crimeea , R.Moldova, Transnistria …..”

   si inca una :

   „Poate ca unii accepta sa fie mintiti si dezinformati, dar sa presupunem ca ii mintiti pe astia care citesc blogul , ma mintiti pe mine , VA MINTITI PANA SI PE DUMNEAVOASTRA , dar nu o sa il mintiti pe Dumnezeu !”

   Zi-ne si noua … de care Dumnezeu vorbesti, nu de alta da poate n-o fi acelas.

   Sunt constient de adanca manipulare si acuta rusofobie a … actualului popor roman, totusi nu incetez sa fiu uimit de o asa ”Pornografie Istorica” cum debiteaza noul (sau vechiul) nostru amic.
   Esti roman sau „roman” sau … ?!?

   bre fratioare , matale fusesi coleg de clasa cu Mikheil Saakashvili? Ori poate esti CHIAR el .
   Ca de , are cetatenie ‘moldoveneasca’ si nu exclud ca sa si stie sa vorbeasca romaneste si ca venii vorba .. ma mir ca nu e inca presedinte acolo.

   Apreciază

   • Nimbus said, on martie 12, 2014 at 8:58 am

    Stefane si toti ceilalti care faceti referiri la Georgia va rog sa va abtineti. Putine popoare tin sus stindardul ortodoxiei ca georgienii, toata cultura si istoria lor e bazata pe asta iar situatia din Caucaz n-o poti intelege daca n-ai trait cativa ani in zona aceea. Apropo, e singura tara unde am auzit pana si la difuzoarele din metro difuzata slujba de duminica.
    Cu privire la rusi, imi pare rau sa va dezamagesc dar ortodoxi la ei sunt foarte putini. Nu ma credeti pe cuvant, mergeti si traiti acolo. Exceptand ateii care sunt majoritari sunt mii de alte culte iar chiar daca pare greu de crezut dominante sunt cele politeiste gen budism, shivaism si alte dracii. La ei ortodoxia e impusa prin dictat, oarecum militar. Nici in „floarea ” Rusiei nu e credinta ortodoxa cea dominanta. E o minciuna, un fals ca sa-si impuna politicile de dominatie militariste.
    Omul a mai gresit in expunere dar are si multa dreptate, cum sa iau partea criminalilor care mi-au exterminat bunicii?!!! Plus ca fiind ardelean mai am si problema cu ungurii. Nu au existat mai mari dusmani pentru romani decat ungurii si rusii, incetati sa negati evidenta doar suntem oameni maturi, sper.
    Nici o alta natie nu ne-a facut atata rau ca cele doua si procesul continua.
    Si ca sa deviem oarecum de la subiect, uitati doua informatii interesante apropo de istorie:

    http://ioncoja.ro/textele-altora/nu-s-mai-breji-ca-rusii-dimpotriva/

    http://ioncoja.ro/textele-altora/pace-sau-razboi/

    si tezaurul

    http://www.estica.eu/article/tezaurul-romaniei-lucruri-pe-care-bruxelles-ul-nu-ar-vrea-sa-le-aflati/

    Apreciază

   • saccsiv said, on martie 12, 2014 at 10:08 am

    Nimbus

    Enumera te rog cu liniuta una sub alta relele ce ni le-au facut rusii, apoi iti voi demonstra INDUBITABIL ca cei ce au instaurat bolsevismul in Rusia ne-au facut mai mult rau decat toti ceilalti la un loc cu tot cu rusi.

    Sper sa nu treci in dreptul celor facute de rusi si cele ce le-au facut bolsevicii chiar si rusilor.

    Apreciază

   • madalin said, on martie 12, 2014 at 9:48 am

    Eu vorbesc de Dumnezeu cel de sus . Nu are nicio legatura cu dumnezeul tau Vladimir Putin , Lenin ….!

    Apreciază

 14. sherlock_holmes said, on martie 12, 2014 at 12:58 am

  @ madalin

  9/11 a fost infaptuit de kgb ( cu sprijinul armatei,CIA si mass media americane ),bombele atomice de la Hiroshima si Nagasaki tot kgb,razboiul din Yugoslavia,Irak,Libia,Siria ,Afganistan tot kgb,guvernul legitim ales de la Kiev dat jos tot de kgb,kgb ul insusi a fost subrezit tot de kgb,populatia Rusiei de 150 de milioane a fost omorita tot de kgb si s-a refacut prin clonare cu celule rusesti pastrate in bancile de celule din Washington,Rusia s-a lasat inconjurata de baze militare americane tot cu sprijin kgb,cele aproximativ 600 – 1000 de baze militare americane in intreaga lume sint de fapt conduse tot de kgb ca sa ingenuncheze America.

  Interesant.Citi ani ai ?

  PS.Ma mir ca saccsiv lasa asemenea comentarii pe site,parca ar fi ceva putred in Danemarca!

  Apreciază

  • saccsiv said, on martie 12, 2014 at 8:17 am

   sherlock_holmes

   Le las tocmai ca sa se vada ineptia celor ce ne ataca furibund.

   Apreciază

  • madalin said, on martie 12, 2014 at 9:25 am

   9/11 a fost operatiunea KGB sub steag fals ! Sa nu uitam ca islamismul si terorismul international este coordonat de la Moskova de catre KGB ! Nu e cazul sa iti dau tie detalii pentru ca tu esti spalat pe creier cu o idee si alta nu mai accepti ! Cauta adevarul ….

   Bazele americane sunt bune pentru ca izoleaza imperiul crimei !
   Rusia nu mai poate ucide constiinta popoarelor dupa bunul plac ”ortodox” !

   De pe blogul acesta lipseste un articol in care Saccsiv sa spuna ca ”Cea mai mare catastrofa a secolului XX a fost caderea URSS” !

   Apreciază

  • madalin said, on martie 12, 2014 at 9:29 am

   Pai tie de ce ti se da voie sa scrii ? Am jignit cu ceva ?
   Esti un extremist ? Se pare ca dupa modelul rusesc aveti darul de a baga pumnul in gura celorlalti care au alta viziune !

   Sa-ti fie rusine !

   Apreciază

 15. sherlock_holmes said, on martie 12, 2014 at 10:41 am

  @ madalin

  Da cautare pe site dupa cuvintul Putin,si ai sa vezi aproape numai articole impotriva lui Putin,iar comentariile comentatorilor in mare majoritate tot impotriva lui Putin:

  si nea Anderthal tocmai din America,si doamna de Cro Magnon,si Homo Sapiens,si blue,si red si black and white,w la fel,parca si x e impotriva,stingul si cu dreptul,nimbus,aureolas,rfid,X-ray…in afara de doar citiva care ar avea vagi preferinte fata de Putin,timorati ca vai de ei.Aici i-as include pe nimeni,Radu din Gura Humorului,John of Romania,Caterina de Medici,Fritz of Bavaria si sherlock_holmes.

  Iar daca marea majoritate a articolelor si comentatorii sint impotriva lui Putin,cum sa fie acest site Vocea Rusiei ? Cum iti poti tu imagina ca Vocea Rusiei sa scrie articole impotriva lui Putin iar ziaristii respectivi sa nu fie deportati in America ? Tu chiar crezi ca kgbul doarme cind este atit de activ ?

  Apreciază

 16. kosk said, on martie 12, 2014 at 11:05 am

  asa pe sarite: 1.’islamismul si terorismul international este coordonat de Moskova..’..islamismul e pe ‘autofinantare’ inca de pe vremea invaziei maure in Spania si a ‘cruciadelor’.. evident ca si astea au fost coordonate de KGB-ul din vremea respectiva. 2. ‘domnul profesor Tismaneanu’ este un pui de bolsevik’ de rasa pura. 3. al-qaeda este ‘opera’ politicii amerikane din anii ’80 din Afganistan (razboiul ‘sfant’ impotriva invaziei sovietice) 4 catolicii sunt eretici si punct, nu are treaba ‘kgb-ul’ in problema asta teologica. 5. bolsevicii au exterminat un numar de rusi egal cu populatia Romaniei din ’89 despre ce vb? 6. nu se stie (PE PROBE) cine l a ucis pe Kennedy unii zic ca mafia platita de emigratia cubaneza, altii ca ‘neoconii’… 7. Alania/Osetia (ca si Crimeea) au fost alipite fortat Georgiei (De Stalin-georgian) si ‘Ukrainei'(de Hrusciov),8. genocidul in numele ‘credintei’ catolice sau protestante in US si America Latina printre ‘indigeni’ tot genocid se cheama. etc, etc.
  bre, vino si tu cu argumente mai consistente sau meri la sapat transee, Scufita Rosie..ca uite acus’ vin lupii cei rai..si te papa..

  Apreciază

 17. nevrednicul said, on martie 12, 2014 at 11:38 am

  madalin smerestete, ca esti cu vaca frate ,la tine toti au cate o patima dar cred ca tu le ai pe toate .pacat.

  Apreciază

 18. timisorean1 said, on martie 12, 2014 at 3:26 pm

  @madalin

  Esti intr-o MARE eroare. Credeam ca esti naiv sau dat cu smirghel sau agent platit. Dar dupa cate aberatii ai scos si mai ales unicitatea lor, e posibil sa ai mari probleme. Aceste aberatii nu le-am auzit nici de la cei mai mari dusmani ai Rusiei sau ai lui Putin sau chiar ai ortodoxiei(care are cei mai mari dusmani). Probabil li s-ar fi parut ridicol chiar si acestora

  Apreciază

 19. sherlock_holmes said, on martie 12, 2014 at 8:17 pm

  „Madalin” pare a fi candidatul manciurian ideal,omul nou al Europei unite.Acest tip de discurs va fi gasit in mai toate ziarele ,mass media in general,asa va da bine in orice discutie.Mai tirziu vor inlocui tinta Rusia cu crestinii traditionali,iar mai apoi si mai specific,cu cei ortodocsi traditionali iar la sfirsit,ultima tinta Iisus Hristos Dumnezeu ( pe masura ce aceste tinte vor fi anihilate sau modificate dupa tipar )

  Apreciază

 20. Adita said, on martie 12, 2014 at 9:53 pm

  Madaline, un sfat: inainte de a persifla „Imperiul Pravoslavnic”, asa cum ai facut-o cu cateva comentarii mai sus, intereseaza-te, te rog, care-i sensul cuvantului pravoslavnic. Iar in caz ca nu ai timp, am cautat eu si-ti dau sensurile de pe dexonline.ro: credincios, cucernic, cuvios, evlavios, ortodox, pios, preacredincios, religios, smerit!!!
  Vezi cate cuvinte frumoase?! Cati ne putem lauda cu asemenea calitati?! Fii, te rog, mai cucernic, mai evlavios, mai SMERIT, nu mai avea senzatia ca le stii pe toate si-o sa vezi ce bine te simti! Dumnezeu sa te aiba in paza, asa cum e bine sa-L rugam sa ne aiba si pe noi!

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: