SACCSIV – blog ortodox

De anul acesta vor incepe ARESTARILE

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 2, 2014

Asta e parerea mea.

Si vor incepe cu vectorii: administratorii de bloguri, cei cu reviste, cu conferinte. Nu neaparat toti o data si nici in aceasta ordine.

Incepand cu acest an se vor petrece lucruri: buletinul cu cip, pregatirea sinodulul pan ortodox, un eventual razboi, etc. Deci SISTEMUL nu va mai permite multa vreme dezordinea produsa de acesti dusmani ai fericirii popoarelor pe pamant.

Ca atare toti cei real anti cip, anti ecumenism, anti sistem in general, trebuie sa se pregateasca. Evident, la inceput vectorii.

Vor ramane intrusii, pentru pastrarea aparentelor unei diversitati.

Nu cred insa ca ne vor salta de la inceput sub acuzatii de tipul “activitate anti ecumenista”, de exemplu. Vor gasi ei insa alte chichite. Si daca chiar nu vor gasi, atunci vor inventa. Nu-i mare inginerie. Dupa care se va lucra din plin dupa modelul:

“FIVE EYES” – cyber magicienii ce manipuleaza online. O retea mondiala de spionaj ce invadeaza, inseala si controleaza comunitatile online, raspandind informatii false pentru a discredita opozantii SISTEMULUI

 

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. crestinul ortodox said, on martie 2, 2014 at 1:14 pm

    Cu DUMNEZEU Inainte …
    rugaciunea este Cea mai Buna arma impotriva raului
    rugaciunea Cu CREDINTA in Duh si ADEVAR …restul sunt praf si pulbere …vin si trec
    In HRISTOS Cel Ortodox este LUMINA Cea ADEVARATA
    si
    in SFANTA CRUCE Ne este Biruinta
    „Indrazniti ca Eu Am Biruit lumea ” ne spune MANTUITORUL , MESIA care a venit acum 2000 de ani , Domnul IISUS HRISTOS

    Apreciază

  2. IOAN said, on martie 2, 2014 at 2:04 pm

    mai multe NAVE MILITARE NAVALE UKRAINIENE AU TRECUT SUB PAVILION rusesc refuzand ordinele primite de la Kiev…pRESEDINTELE Ukrainei a cerut lui Erdogan siTurciei blocarea navelor in stramptoarele Bosfor si Dardanele…
    Navele se intorc din golful Aden unde au desfasurat actiuni de prevenire si combatere a piratilor care efecueaza frecvent atacuri asupra vaselor comerciale…Navele sunt asteptate sa se intoarca la baza navala Sevastopol…

    asadar lucrurile sunt grave…

    sa amintesc si faptul ca o FLOTA NAVALA RUSA IN FRUNTE CU ADMIRAL kUZNETOV SE AFLA IN MAREA MEDITERANA undeva in zona Ciprului…

    Rusia se pare ca vor ataca UKraina cu peste 800.000 de soldati deja desfasurati la frontiere

    3000 tancuri
    2000 baterii antiaeriene si 1000 baterii anti/tank
    5000 de camioane
    1000 de avioane si alte 1000 disponibile
    1000 elicoptere de atac
    10 avioane supraveghere electronică, video etc…

    + flota navala si submarină

    Apreciază

    • Iacoboaie Radu said, on martie 2, 2014 at 3:00 pm

      IOAN

      Felul în care precizezi toate acestea mă fac să cred că vă entuziasmează mai degrabă, decât să te îngrijoreze. Este o plăcere să vezi războiul real cum se manifestă? Ai stat poate prea mult în fața unor asemenea jocuri pe calculator? Aici este vorba poate de izbucnirea unui război REAL. Și orice război poate deveni devastator, mai ales pentru populația civilă, femei, copii, bătrâni. Ei sunt victimele colaterale…
      Să nu vorbim cu ușurință și plăcere despre asemenea lucruri…

      Apreciază

      • IOAN said, on martie 2, 2014 at 3:34 pm

        Iacoboaie Radu

        nu ma bucur deloc daca asta insinuezi

        ce am scris sunt doar informatii publice sa stim ce se intamplă

        oricum nu vom scapa de EVENIMENTELE DRAMATICE care va cuprinde toată omenirea

        stim ca toate PROFETIILOR SFINTILOR se vor intampla

        de aceea sa fim pregatiti sufleteste, spovediti si impărtăsiti….rugaciuni si fapte bune caci nu se stie cine va muri sau va scapa din nenorocirile care vin

        si sa mai stim ca trebuie sa facem PROVIZII URGENTE SI PE TERMEN CAT MAI LUNG sa nu ne cuprinda panica …

        sigur ca ar fi mai multe de spus dar trebuie sa stie fiecare ce are de facut…

        Apreciază

      • Iacoboaie Radu said, on martie 2, 2014 at 4:31 pm

        IOAN

        Sfârșitul lumii este tot mai aproape. Mulți cred acest lucru dar nu fac nimic, considerând că NU SE MAI POATE FACE NIMIC, că așa este destinul. Această concepție fatalistă dăunează mult, inhibă orice acțiune. Soluția nu este să facem provizii de pe acum, etc. Este o soluție lumească și aproape ridicolă.
        Sfârșitul lumii depinde de noi toți, de rugăciunile aprinse și de viața creștină a multora dintre noi. El va veni DACĂ LUMEA NU SE ÎNTOARCE LA HRISTOS. El va veni ca și cazul orașelor Sodoma și Gomora. Dar cetatea Ninive a scăpat. Pentru că oamenii s-au întors la Dumnezeu…
        Doamne ajută! Mai mult optimism nu strică (a se citi nădejde în Dumnezeu). ORICUM MOARTEA ESTE O POARTĂ SPRE CELE VEȘNICE. MOARTEA NU ESTE O SPERIETOARE ȘI NU ȚINE O VEȘNICIE.
        Nu de moarte să ne temem fraților, ci de ÎNFRICOȘATA JUDECATĂ LA A DOUA VENIRE A LUI HRISTOS…

        Apreciază

      • IOAN said, on martie 2, 2014 at 7:14 pm

        Iacoboaie Radu

        …NOI TRAIM SFARSITUL LUMII…multi nu vor sa auda aceste cuvinte considerand ceva ridicol dar ADEVĂRUL nu-l putem ignora…nu putem sa ne ascundem sub cupola inselării

        ACEST SFARSIT AL LUMII REPREZINTĂ UN LANT DE EVENIMENTE CARE SE VOR DERULA PANA LA A DOUA VENIRE A DOMNULUI HRISTOS….

        …sigur ca trebuie sa avem credintă. nadejde, dragoste si sa facem cat mai mult pentru suflet…mai ales acum cand vin evenimente dramatice peste tot

        cat despre provizii pot spune ca trebuie sa avem intelepciune si sa nu ignoram acest lucru…

        Apreciază

      • aha said, on martie 2, 2014 at 8:09 pm

        @IOAN. cum e treaba cu proviziile ca nu inteleg. sa iti faci provizii urgente si pe termen cat mai lung spui tu. ai idee cam cat poti cara cu tine in sacosa? fara masina si fara alt mijloc? poti care pentru 2-3 saptamani sa zicem atat. sau nu cumva te astepti ca poti supravietuii razboiului stand acasa si avand in beci proviziile:) hai sa fim seriosi. te-ai uitat prea mult la discovery chanel. ceea ce zici e gandire materialista. nu are nicio legatura cu credinta in Iisus Hristos!

        Apreciază

      • IOAN said, on martie 2, 2014 at 9:00 pm

        aha

        eu sper sa ai intelepciunea necesara si sa pricepi lucrurile…

        sper sa nu pricepi cand e prea tarziu

        Apreciază

      • Dinu Marius said, on martie 2, 2014 at 10:41 pm

        cu ce sa fac provizii daca sunt sarantoc si cu datorii?:). cand o fi sa fie de fuga.. daca mai avem timp .fugim in codru si mancam ce o da Domnul.

        Apreciază

    • stef said, on martie 2, 2014 at 3:18 pm

      Nu stiu cati dintre romani sunt pregatiti pentru supravietuire – cu siguranta foarte putini – A stat cineva macar 2 zile nemancat ??

      Apreciază

      • safimvigilenti said, on martie 2, 2014 at 9:30 pm

        eu as reformula intrebarea asa: a reusit cineva sa obtina hrana traind in salbaticie cateva zile macar ? si-a gasit un adapost, o sursa de apa potabila, a facut un foc ?

        Apreciază

      • Mirela said, on martie 3, 2014 at 2:40 am

        Vieţile sfinţilor şi Scriptura ne învaţă că nu pentru supravieţuire trebuie să fim pregătiţi, ci pentru a ne da viaţa pentru Hristos. Deci, trebuie să ştim că mai bine nu mai mâncăm nimic, nu mai bem nimic şi degerăm până murim, decât să Îl trădăm pe Hristos.
        Iar dacă vrem să ajungem în acelaşi rai cu martirii, trebuie să înţelegem că singura cale e jertfa.

        Apreciază

    • safimvigilenti said, on martie 2, 2014 at 9:26 pm

      Ioan, esti o victima a mass media…calmeaza-te si nu te mai arunca orbeste, precum pestii care inghit lacomi momeala, intr-un joc care te depaseste.

      Apreciază

      • IOAN said, on martie 2, 2014 at 9:37 pm

        safimvigilenti

        da mai …ce vrei ?

        aaa……. eu victimă !? mi se pare ca nu stii ce vorbesti….

        Apreciază

      • Rgogu said, on martie 2, 2014 at 9:55 pm

        Daca ati fost atenti la profetiile care s-au postat aici, nu va va fi greu sa pricepeti ca este o inlantuire de evenimente care se potrivesc foarte bine cu ceea ce a spus Cuv. Paisie Aghioritul despre Rusia si Turcia. Si Cuv. Paisie este o victima a mass-media? Pai asta e legatura Rusiei cu Turcia! Ce vreti mai mult? Turcii sunt rugati sa-i opreasca pe rusi in apele Marii Negre. Deci se deschide un conflict, cel putin de interese, intre Rusia si Turcia. In tot spectrul acesta mai trebuie o instigare a Greciei din partea Turciei si ‘panorama’ este destul de detaliata.

        Oare cei care au profetit au fost panicati, sau au uitat de rugaciune? Oare presupune discutarea acestor conflicte punerea rugaciunii in planul doi? De ce discutam exclusivist si de ce ii suspectam pe ceilalti de exclusivism? Daca discutam de rugaciune inseamna ca nu mai discutam de altceva sau nu avem in vedere toata realitatea credintei? Sau de ce ne e teama ca discutand despre profetii si implinirea lor omitem celelalte care ne duc la viata vesnica? Sa nu fim rautaciosi si belicosi! Daca nu pricepem ceva mai degraba sa intrebam decat sa etichetam malitios.

        Doamne ajuta!

        Apreciază

      • aha said, on martie 2, 2014 at 10:19 pm

        @IOAN. nu am vrut sa iti raspund la comentariul anterior. dar se vede treaba ca tu nu poti fi inselat!! tu nu poti fi niciodata victima, nu?

        Apreciază

  3. Iacoboaie Radu said, on martie 2, 2014 at 2:17 pm

    SĂ NU NE PANICĂM FRAȚILOR! Să avem în cugetul nostru doar NELINIȘTEA CEA BUNĂ. La ce este bună cunoașterea lumii noastre, a capcanelor diabolice ale masoneriei, dacă căutăm soluții raționale omenești? Pentru mărturisitori, MOARTEA ESTE IZBĂVIRE ȘI UNIRE CU DUMNEZEU.
    Orice întristare vine de la diavol. Cu alte cuvinte, să ne îngrijim mai mult de suflet și să primim totul cu bucurie. Mai ales, că începe de mâine și Postul Mare.
    Orice faptă, pentru a fi cu adevărat bună trebuie să fie făcute din inimă și în ascuns (vede Dumnezeu). Ea trebuie neapărat să aibă un scop bun: SLAVA LUI DUMNEZEU și MÂNTUIREA NOASTRĂ. Numai așa este bineplăcută înaintea lui Dumnezeu.
    Dimpotrivă, slava deșartă (lauda din partea semenilor noștri) este o formă de mândrie.
    Post ușor și cu bucurie! Doamne ajută!

    Apreciază

    • NIMENI said, on martie 2, 2014 at 6:42 pm

      Iacoboaie Radu,
      Pentru ca oamenii sa se intoarca la bunul Dumnezeu au nevoie de incercari care, din cate se vede, vor veni mai curand decat ne inchipuim.
      MOARTEA ESTE IZBĂVIRE ȘI UNIRE CU DUMNEZEU.
      CE ATATA FRICA DE MOARTE? Doar cu una suntem toti datori.
      Pacat mare de copiii nevinovati!

      Apreciază

  4. Sluga netrebnica said, on martie 2, 2014 at 5:19 pm

    @ Ioan

    Ai vre-un link sau de unde ai aceste date? Cat este adevar sau cat este manipulare?

    Apreciază

    • IOAN said, on martie 2, 2014 at 9:31 pm

      Sluga netrebnica

      informatiile provin e pe feedurile din presa rusă si ukrainiană

      Apreciază

  5. Valentin Dorneanu said, on martie 2, 2014 at 11:25 pm

    dacă mă arestează pentru credința în Hristos, dă Doamne să mă aresteze primul!

    să nu fim arestați pe drept! adică să nu le dăm nici un motiv ! să fim iscusiți ca șerpii și blânzi ca porumbeii!

    în rest, bucuroși le-om duce toate de e pace, de-i război!

    cu Dumnezeu înainte, Doamne Ajută!

    Apreciază

  6. Stefan said, on martie 3, 2014 at 12:03 am

    saccsiv deja un site foarte important godlikeproductions.com a intrat in adormire inainte de incidentele din Ucraina.Sunt sigur ca operatorii site-ului au fost fortati sa-l blocheze ,fiind accesibil doar celor care platesc..

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.