SACCSIV – blog ortodox

Feminista topless mimeaza AVORTAREA LUI IISUS intr-o biserica din Paris apoi URINEAZA. Pe piept are scris „344 CURVE”. Pe spate „CRACIUNUL ESTE AVORTAT” …

Posted in avort, feminismul by saccsiv on ianuarie 2, 2014

dbUkzRgExD

 

Iata ce aflam din articolul Paris: O militantă Femen a protestat față de condamnarea avortului, cu bustul gol, într-o biserică:

 

O militantă din grupul feminist Femen a mimat un avort, în fața altarului unei biserici din Paris, la o zi după o acțiune similară în piața Sfântul Petru.
Femeia a intrat în biserică cu bustul gol, îndreptându-se spre altar. Conform declaraţiilor preotului paroh, tânăra a pus mai întâi în faţa altarului o bucată de ficat de viţel menită să reprezinte un fetus înainte de a urina pe scările altarului. Aceasta a părăsit biserica fără a pronunţa un singur cuvânt, relatează AFP.
Mai mult, femeia avea scris pe abdomen cuvintele ”344 salopes”, o referință la cele 343 de femei care au semnat un apel la depenalizarea avortului în Franța, în timp ce pe spate avea scrie ”Christmas is aborted”.

Comentariu saccsiv:

Cuvantul „salopes” inseamna curve.

   Conform site-ului http://femen.org/en/gallery/id/282 salope asta a dorit sa arate „avortarea embrionului Iisus”.

Iar conform articolului Who funds Femen in France? asks MP after church abortion stunt apoi a si urinat in fata celor prezenti.

Cititi va rog si:

Video – FEMINISTA TOPLESS pro avort pe altarul din Cologne Cathedral: „I AM GOD!”

Video – Activiste pro avort strigand „HAIL SATAN”

Video: Se dau pe fata – ACTIVISTE GOALE PRO AVORT si LESBIENE scuipand, lovind si vopsind tineri catolici ce aparau catedrala din San Jose, Argentina. DANSURI DRACESTI si PERVERSIUNI SEXUALE in fata celor ce se rugau cum stiau si ei …

 

Tagged with:

43 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. GabiM. said, on ianuarie 2, 2014 at 4:42 am

    Intr-adevar,dezgustator…Chiar mai pot exista persoane care nu cred ca…se apropie?!? Imi vine foarte greu sa cred…

    Apreciază

    • Irina said, on ianuarie 4, 2014 at 4:38 pm

      Dezgustator este putin spus. Inca un semn al venirii Uraciunii Pustiirii. Daca niste degradati batjocoresc pe Dumnezeu si Biserica Sa, nimeni nu-I trage la raspundere, dar daca un crestin se arata impotriva degradarii si imoralitatii este catalogat fundamentalist.Dar oare aceasta biata fatuca nu este oare fundamentalisat pana in panzele albe?Si totusi nu o catalogheaza nimeni.

      Apreciază

      • safimvigilenti said, on ianuarie 2, 2015 at 10:39 pm

        eu nu inteleg cum de a iesit vie din cladire, nu era nici un enoriash pe acolo sa o scoata in suturi afara ?

        Apreciază

  2. broflovsky said, on ianuarie 2, 2014 at 8:32 am

    Ieri pana sa adorm mi-a venit deodata in cap ca 2014 e calul albastru, daca stie aici cineva despre aeroportul din Denver, care are desene stranii si afara o statuie al unui cald albastru, ma gandeam ca poate asta si inseamna acea statuie? adica in 2014 isi va incepe actiunile majore? tin minte cand citeam despre acel aeroport toti incercau sa lamureasca ce ar insemna acel cal.. si din cate tin minte niciunul nu si-a dat seama ca de fapt poate insemna anul 2014… oare sa fie asa?

    Apreciază

    • ozana said, on ianuarie 2, 2014 at 1:12 pm

      @ broflowsky Este posibil sa ai dreptate. Iata ce reprezinta acest cal albastru,simbol masonic. searchnewsglobal.wordpress.com/2013/11/05/simboluri-masonice-ascunse-in-arta-arhitectura-si-design-urban/

      Apreciază

  3. ultimate 2050 said, on ianuarie 2, 2014 at 9:11 am

    a inceput uraciune pustiiri sa isi trimita discipolii spre a spurca biserica.La eretici nu ar fi o problema,pentru ca ei oricum au blasfemiat si hulit pe HRISTOS SI BISERICA CEA DREPTMARITOARE,,,,ORTODOXA.ORTODOXA.ORTODOXA….prin ereziile lor.V-a fi cu adevarat cutremurator si infricosator cand asa ceva se v-a intampla in Biserica Ortodoxa!!! FEREASCA DUMNEZEU!!!AI MILA DOAMNE,IISUSE HRISTOASE DE SF BISERICA TA SI DE POPORUL TAU CEL BINECREDINCIOS. AMIN

    Apreciază

  4. cosminmatiu said, on ianuarie 2, 2014 at 11:10 am

    Apreciază

    • John of România said, on ianuarie 2, 2014 at 3:30 pm

      Ma eu am o problema cu asta.
      1) Sunt prea multe tari care au programe spatiale, prea multi oameni implicati, toti sa fie masoni?
      2) In clip se repete niste lucruri pe care deja le stim, inclusiv partea cu „pamantul a fost creat in 6 zile”.
      Bun si? Unde e argumentul ca soarele se invarte in jurul pamantului?
      3) Mai spune acolo ca soarele s-a oprit si s-a intors inapoi. Bun… asta de pe pamant asa se poate vedea dar asta cel putin nu mi se pare un argument pentru ca in realitate se poate ca pamantul sa se fi intors inapoi, sau se putea ca soarele sa-si fi schimbat pozitia in univers, dar asta nu e un argument ca soarele s-ar invarti in jurul pamantului.
      4) Se mai spune ca oamenii de „stiinta” ne invata ca era imposibil ca soarele sa se intoarca( sau pamantul sa se intoarca cum am zis eu)… Iarasi…asta nu e un argument in favoarea geocentrismului ci doar arata ca acei oameni de stiinta sunt atei si atat. Dumnezeu poate face orice. Problema e ca ei nu cred in El.

      Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 2, 2014 at 3:40 pm

        John of România

        Citeste te rog cu rabdare urmatoarele articole. Insist sa nu te grabesti cu un raspuns, ca sa nu le citesti in diagonala, deoarece si tema e pe masura.

        Sfinti Parinti despre GEOCENTRISM

        https://saccsiv.wordpress.com/2011/02/03/sfinti-parinti-despre-geocentrism/

        Video: MECANICA CEREASCA GEOCENTRICA

        https://saccsiv.wordpress.com/2011/11/25/video-mecanica-cereasca-geocentrica/

        VIDEO: GEOCENTRISM

        https://saccsiv.wordpress.com/2009/08/28/video-geocentrism/

        SI DACA NU SE INVARTE? S-a convertit Galileo Galiei la geocentrism in ultima parte a vietii sale?

        https://saccsiv.wordpress.com/2013/06/24/si-daca-nu-se-invarte-s-a-convertit-galileo-galiei-la-geocentrism-in-ultima-parte-a-vietii-sale/

        Comentariul zilei (25.06.2013): Daca Pamantul se invarte in jurul soarelui, atunci cum raspundem la intrebari esentiale? De ce a mai fost creat omul? De ce Jertfa de pe Golgota? De ce Parusia? Exista extraterestrii? Unde se afla iadul? Cat timp s-a scurs de la facerea lumii?

        https://saccsiv.wordpress.com/2013/06/25/comentariul-zilei-25-06-2013-daca-pamantul-se-invarte-in-jurul-soarelui-atunci-cum-raspundem-la-intrebari-esentiale-de-ce-a-mai-fost-creat-omul-de-ce-jertfa-de-pe-golgota-de-ce-parusia-exista/

        Apreciază

      • cosminmatiu said, on ianuarie 2, 2014 at 3:48 pm

        Creatia ca sa functioneze nu are nevoie de om sau de stiinta, ea exista si functioneaza. Vorba aia , cand stiinta va avansa deosebit de mult il va gasi pe Dumnezeu. Referitor la faza cu masonii, te intreb si eu : toti romanii sunt hoti? probabil ca nu, doar cei de la conducere.
        Eu am terminat fizica nucleara dar arunc la gunoi tot ce am invatat acolo ci ce neaga existenta lui Dumnezeu inclusiv heliocentrismul care aparent sta in picioare.
        Exista un lucru bun, toti vitejii de acum vor vedea cu ochii lor in minutul mortii adevarul si cine va fi mai destept atunci Stephen Hawking sau oameni de genul lui, sau o batranica din fundul satului care se va mantui? Cine va fi inteleptul ? Vorba aia din melodie „Asa si? ” la ce le va ajuta atunci ca vor crede. Toti sunt liberi, destepti si aleg ce vor. Si pana la urma de la mandria din care au cazut diavolii porneste tot pentru ca daca iti spune cineva de Dumnezeu ca exista si ce sa citesti si tu esti mandru il trimiti la plimbare dar daca ai putina smerenie ai macar curiozitatea sa verifici ce zice el poate iti revii.
        Eu am fost mare sustinator al extraterestrilor si pana nu mi-a spus cineva de aici de pe blog sa citesc cartea : Mari Intelepti ai Indiei si Parintele Paisie am incercat sa conving si pe altii de ratacirea mea. Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat atunci smerenia ca sa citesc si sa verific caci puteam zice ca eu le stiu pe toate si ramaneam in ratacirea mea si numai bun pentru iad.
        Omul alege cum vrea el si dupa moarte culege.

        Apreciază

      • cosminmatiu said, on ianuarie 2, 2014 at 4:02 pm

        Eu unul cred in ce spun cartile sfinte, putin imi pasa ca stiinta a facut si ea niste modele matematice care pana la un anumit punct se potrivesc cu creatia. Nu creatia are nevoie de fizica si matematica omeneasca si de celelalte stiinte pentru a functiona ci prostia omeneasca are nevoie de ele pentru a explica functionarea creatiei si a-l scoate pe Dumnezeu afara.
        Nu trebuie sa imi spuna stiinta ca sunt diavoli si sa o demonstreze pentru ca nu e capabila de asa ceva pentru ca am simtit atacul lor, si dupa rugaciune si dupa ce am stropit cu aghiazma a disparut efectul instantaneu. Vorba Pr Cleopa, nu crezi in diavoli ?, dute in pustie pune-te pe post si rugaciune si te vei intalni cu ei, e atat de simplu, pentru ca daca in lume se foloseste de oameni pentru a te ataca in pustie vine personal la tine.
        Stiinta nu face dacat ca omul sa puste de mandrie si sa se creada dumnezeu si il va duce la pierzare.

        Am incercat dupa puterea mea sa aduc si pe altii la lumina, mai ales pe cei ce cred in extraterestrii si am scris acolo si de cateva metode practice pentru cei care se incred prea mult in stiinta pentru a se convinge de existenta diavolilor.

        http://extraterestriidemascati.wordpress.com/capitolul-i-cautarea-adevarului/
        http://extraterestriidemascati.wordpress.com/capitolul-ii-piramida-puterii/
        http://extraterestriidemascati.wordpress.com/capitolul-iii-dovezi-ale-existentei-diavolului/

        Apreciază

      • Mălin said, on ianuarie 2, 2014 at 9:40 pm

        @John of România
        Teoria heliocentrismului a apărut odată cu renaşterea când ce a renăscut ce consideri mata? Păgânismele care fuseseră mai înainte condamnate de către Biserica prin Sinodale Ecumenice, cultura – arta, filosofia, ştiinţa – păgână antică precreştină… Heliocentrismul provine de la păgânii care se închinau la soare. Geocetrismul rămâne învăţăţura cea adevărată chiar dacă mulţi nu vor să o accepte fiindcă au fost manipulaţi de pseudo-ştiinţa iluminismului care a încercat să demonstreze că ei deţin adevărul ci nu Biserica

        Apreciază

      • safimvigilenti said, on ianuarie 2, 2015 at 10:49 pm

        am si eu 2 intrebari: marte jupiter, uranus in jurul cui se rotesc si daca stelele din carul mare sau carul mic se rotesc si ele tot in jurul pamantului ?

        Apreciază

    • John of România said, on ianuarie 2, 2014 at 3:48 pm

      Imi pare rau, m-a durut capul cand am ascultat clipul, poate cu secundele din final in care vorbeste acel domn fizician.
      Dar ce legatura are continutul cu titlul?

      Apreciază

  5. ORTODOX said, on ianuarie 2, 2014 at 1:01 pm

    Vai, vai ! Pacate strigatoare la cer ! Cupa se umple zi de zi, Dumnezeu ii lasa pe nebuni sa se urce cu indrazneala lor cat mai sus, dar cand ii tranteste nu se mai alege nimic din ei, caci dupa ce ca suntem pacatosi, sa mai fim si vrajmasi ai lui Dumnezeu ? …

    Apreciază

  6. Bogdan Vornicu said, on ianuarie 2, 2014 at 1:09 pm

    Au mai fost de-a lungul istoriei diferite persoane care au facut gesturi publice extreme fata de valorile crestine… sunt exemple care au fost postate chiar si aici pe blog despre bolsevici care au daramat Bisericile si au incendiat Sfintele Locasuri… pe toti i-a ajuns din urma mania Bunului Dumnezeu…

    Apreciază

  7. mihai said, on ianuarie 2, 2014 at 1:19 pm

    un alt semn de intrebare este cum de i sa permis accesul al celei nefericite?!, bun nu au stiut ce are in cap, dar cum de nu afost data afara cand a fost vazuta ca are acele apucaturi, ori nu se afla nimeni in acea biserica, si interesant este cine se afla in spatele acelei individe caci cu siguranta aceasta este o unealta

    Apreciază

  8. ozana said, on ianuarie 2, 2014 at 1:25 pm

    Ororile se inmultesc pe zi ce trece. O asemenea decadere este greu de imaginat si suportat.Intrebarea este cum a reusit acea creatura sa filmeze asa ceva intr-o biserica fara complicitatea celor care lucreaza acolo si fara ca biserica sa nu cerceteze ce se intimpla . Mi se pare ca traiesc un cosmar fara de sfirsit , intr-o lume atit de degradata incit nu-mi vine sa mai ies din casa. Din pacate generatia tinara se afla in cadere libera.Si nu numai ea. Traim acele vremuri in care vrem sa ne ascundem si nu mai avem unde dragii mei…

    Apreciază

  9. MarcuB said, on ianuarie 2, 2014 at 1:45 pm

    http://www.mediafax.ro/externe/coreea-de-nord-ameninta-cu-un-dezastru-nuclear-in-cazul-unui-razboi-in-peninsula-coreeana-statele-unite-nu-vor-ramane-nevatamate-11840537

    Am observat de ceva timp ca aceste declaratii parca sunt toate la fel si dictate exact ca la o gala de box unde cei doi rivali se injura inainte de marele meci,se ameninta cu declaratii una si una dar tot nu se pot lupta pana la data organizarii meciului de oficialii lor pentru ca nu au voie iar dupa meci amandoi ies loviti si cu vanatai din ring dar doar unul e castigator,cel care o sa fie cunoscut de public,dar cei mai castigati ies oamenii din spatele lor,stafful tehnic. 🙂

    Apreciază

  10. nea Anderthal said, on ianuarie 2, 2014 at 3:42 pm

    LA MULTI ANI si..”toate cele bune sa se adune,etc”
    Mi-a fost foarte greu sa postez acest mesaj(nu sunt sigur ca va apare pe site) deoarece am decis sa nu mai apar pe blog din cauza vulgaritatii si obscenitatilor care au fost tolerate pina sa revina Vasile „de unde a fost”.Totusi cred ca ar trebui sa cititi citeva link’uri care le voi pune mai jos:

    http://www.washingtontimes.com/news/2012/oct/25/us-economy-on-schedule-to-crash-march-2014/

    http://www.silverdoctors.com/gerald-celente-possibility-for-final-us-economic-collapse-in-march-june-2014/

    ps:sa ne rugam la Dumnezeu sa nu se intimple asta

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 2, 2014 at 3:56 pm

      nea Anderthal

      Bine ai revenit. Sper ca tu esti, caci s-au tot furat nick-uri si e-mailuri.

      Fratele saccsiv 2 a fost depasit de situatie. A facut si el cat a putut. Se cuvine totusi sa-i multumim, altfel blogul ramanea inactiv aproape un an. A dorit sa pastreze regula mea de a apare instant comentariile, fara a mai fi nevoie sa treaca printr-o prealabila moderare. Doar ca n-a putut sa aloce timpul pe care-l alocam eu lucrului la blog, asa ca anumite gunoaie umane si-au facut la maxim de cap, furand identitati si creand haos, tocmai ca unii sa renunte la a mai posta.

      Apreciază

      • nea Anderthal said, on ianuarie 2, 2014 at 4:27 pm

        ..eu sunt!A fost foarte ciudat ce se imtimpla pe acest blog si de aceea am renuntat sa mai apar.

        Apreciază

  11. Iones said, on ianuarie 2, 2014 at 6:05 pm

    Dezvaluri infioratoare: Cum tortureaza Israelul copiii palestinieni
    http://www.ziare.com/international/israel/dezvaluri-infioratoare-cum-tortureaza-israelulul-copiii-palestinieni-1275514

    Apreciază

  12. qwert said, on ianuarie 2, 2014 at 6:21 pm

    Apreciază

    • adriandirnescu said, on ianuarie 2, 2014 at 11:52 pm

      Doamne ajuta pe toti copiii si nu ne lasa pe noi toti copiii tai !

      Apreciază

  13. jan dinu said, on ianuarie 2, 2014 at 8:29 pm

    Daca asta ar fi fica mea ashi fi dat-o la – mahomedani s-o omoare cu pietre !!
    Hehehehe …crestinii prea se ocupa cu iubirile …neconditionate semn al degenerarii in toate !!…
    JD-USA

    Apreciază

    • ozana said, on ianuarie 4, 2014 at 2:41 pm

      @mihai444 Nu stiu care este parerea celor de pe blog dar a mea este aceea ca Guvernul Erdogan este unul nationalist si patriot care prin toate masurile luate pina acum demonstraza ca doreste sa se scuture de influenta nefasta a occidentului,fapt ce va conduce in final la condamnarea lui si nu cred ca va fi usoara. Iata ce pica greu la stomacul Americii in special ; a dezvoltat relatii puternice cu Rusia.Prin BLUE STREAM achizitioneaza gaze naturale de la rusi. Sberbank a cumparat una dintre cele mai mari banci turcesti.INTER RAO EES construieste in Turcia uzine electrice care folosesc gaze din Rusia. Grupul GAZ a deschis o fabrica de autoturisme iar LUKOIL construieste in Turcia o rafinarie uriasa. Turcia a semnat cu Rusia un acord pentru construirea unei centrale nucleare dar ce i-a durut cel mai mult pe nemernicani (scuzati-ma,americani),este modificarea art.35 din Constitutie care permitea armatei sa intervina in politica.O data cu modificarea articolului ,drepturile armatei s-au redus strategic la ,,apararea Turciei de lovituri venite dinalte tari”. A mai dezvoltat parteneriat cu China si este recunoscut faptul ca atit Israelul cit si America nu fac tocmai parte din favoritele sale.

      Apreciază

  14. clement said, on ianuarie 4, 2014 at 12:58 am

    Evident ca patrund in biserica prin viclesug si fiind in grup, asteapta sa vada reactia preotilor pentru a face un nou scandal. Politia intervine tardiv si cat se poate de moale, caci nu intra in planul „vigi-pirat” de lupta impotriva terorismului.
    Vorba este ca preotii sunt timorati si nu au reflexul de a le tamaia si agheazmui cum se cuvine, pe tinerele zarghite. Bine ca au exorcisti in toate diocezele, dar nu stiu ce sa faca cu ei..

    Apreciază

  15. ozana said, on ianuarie 4, 2014 at 1:24 pm

    @ clement Este totusi mult prea mult sa faci asa ceva intr-o biserica.Poate erau satanisti dar este foarte posibil sa fi fost apartinatorii unui alt cult caruia i-ar placea de minune sa-l mai omoare inca o data pe Iisus. Cum islamistii sint pudici si nu se dezbraca in public, creatura din imagine pentru mine este dubioasa rau.Si daca nu a fost arestata imediat inseamna ca apartine vreunei comunitati de ,,alesi” care primesc protectie peste tot in lume,indiferent de atrocitatile comise.Eu asa vad lucrurile,putin dedectiva cum sint…(:-P

    Apreciază

  16. clement said, on ianuarie 4, 2014 at 2:34 pm

    Maine, Mitropolitul Emmanuel va binecuvanta apele Senei, dupa Sfanta Liturgie de pe podul Alma.
    Clerul ortodox face tot ceea ce ii sta in putere pentru a impiedica propagarea raului.

    Apreciază

  17. […] Feminista topless mimeaza AVORTAREA LUI IISUS intr-o biserica din Paris apoi URINEAZA. Pe piept are … […]

    Apreciază

  18. […] Feminista topless mimeaza AVORTAREA LUI IISUS intr-o biserica din Paris apoi URINEAZA. Pe piept are … […]

    Apreciază

  19. […] Feminista topless mimeaza AVORTAREA LUI IISUS intr-o biserica din Paris apoi URINEAZA. Pe piept are … […]

    Apreciază

  20. […] Feminista topless mimeaza AVORTAREA LUI IISUS intr-o biserica din Paris apoi URINEAZA. Pe piept are … […]

    Apreciază

  21. […] Feminista topless mimeaza AVORTAREA LUI IISUS intr-o biserica din Paris apoi URINEAZA. Pe piept are … […]

    Apreciază

  22. […] Feminista topless mimeaza AVORTAREA LUI IISUS intr-o biserica din Paris apoi URINEAZA. Pe piept are … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.