SACCSIV – blog ortodox

Video si foto: ACTIVISTE pro avort avand pe spate pictata o CRUCE INTOARSA aruncand cu chiloti in arhiepiscopul de Madrid

Posted in feminismul, FOTO, Spania by saccsiv on februarie 5, 2014

   La bustul gol, vand pe spate desenate o cruce intoarsa iar pe piept mesajul  “Toño fuera de mi coño” (Toño get out of my pussy), activistele au aruncat cu chiloti in arhiepiscopul Antonio Maria Rouco Varela, numit, nu stiu din ce motiv, si Toño.

Cititi va rog mai multe la:

Arhiepiscopul de Mardid atacat cu chiloti de un grup de feministe (FOTO)

msMUzj2HvE

Foto: http://femen.org/gallery/id/298#post-content

Cititi va rog si:

Video – FEMINISTA TOPLESS pro avort pe altarul din Cologne Cathedral: „I AM GOD!”

Video – Activiste pro avort strigand „HAIL SATAN”

Video: Se dau pe fata – ACTIVISTE GOALE PRO AVORT si LESBIENE scuipand, lovind si vopsind tineri catolici ce aparau catedrala din San Jose, Argentina. DANSURI DRACESTI si PERVERSIUNI SEXUALE in fata celor ce se rugau cum stiau si ei …

Feminista topless mimeaza AVORTAREA LUI IISUS intr-o biserica din Paris apoi URINEAZA. Pe piept are scris „344 CURVE”. Pe spate „CRACIUNUL ESTE AVORTAT” …

54 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Alexandru said, on februarie 5, 2014 at 11:24 am

    cum trebuie sa abordam situatia cand acest fenomen va lua amploare si la noi, daca suntem pe strada si trecem pe langa specimene ca acestea care vor incerca sa indoctrineze si tineretul romanesc spalat pe creiere? Eu sunt o fire foarte impulsiva si de multe ori las sa iasa din mine ceea ce gandesc pe moment apoi imi pare rau pentru ca de cele mai multe ori exagerez.

    Multumesc si Doamne ajuta!

    Apreciază

    • blue said, on februarie 5, 2014 at 12:55 pm

      Eu zic să-ţi vezi de drum, răul se hrăneşte cu atenţia acordată…
      Pe de altă parte, firesc e să fie arestate pentru expunere indecentă şi atac la pudoare, ca să nu mai zic că, dacă aruncă cu ceva în cineva, e agresiune. Dacă îţi pui mintea cu ele, e posibil să ajungeţi în aceeaşi celulă… :))
      În plus, dacă vei citi comentariile din articol, vei constata că individele sunt ridicole chiar şi pentru cei proavort.

      Apreciază

      • saccsiv said, on februarie 5, 2014 at 12:58 pm

        blue

        Doamne ajuta!

        Poti te rog traduce?

        Husband Raises Enough to Keep “Brain Dead” Pregnant Wife Alive, Allow Son’s Birth

        http://www.lifenews.com/2014/02/04/husband-raises-enough-to-keep-brain-dead-pregnant-wife-alive-allow-sons-birth/

        Apreciază

      • blue said, on februarie 5, 2014 at 3:29 pm

        Soțul strânge suficienţi bani pentru a menține „în moarte cerebrală” soţia gravidă, permiteți nașterea fiului său

        Dylan Benson a constituit obiectul atenției internaționale prin faptul că strângea bani pentru factura de servicii medicale în vederea menţinerii în moarte cerebrală a soţiei sale gravide, până ce fiul său nenăscut urma să se nască. Astăzi, Benson şi-a îndeplinit obiectivul de strângere de fonduri, așa că poate acoperi cheltuielile enorme asociate cu salvarea vieții fiului său.
        După doar o săptămână de la o controversă națională din Texas în ceea ce privește un soț ce a permis ca soţia sa însărcinată să fie deconectată de la aparatele care o ţineau în viaţă, astfel ucigându-şi fiul nenăscut, apare un caz similar în Canada. Dar, de data aceasta, bărbatul s-a implicat în a permite copilului său să trăiască.
        Robyn Benson era însărcinată în 22 de săptămâni, când a suferit brusc o hemoragie cerebrală. Soţul ei, Dylan, a ieşit să-i cumpere medicamente pentru dureri de cap şi, când s-a întors, Robyn zăcea inconştientă pe podeaua băii, dar încă respirând. Deși profesioniştii domeniului medical au făcut încercări de a o readuce la viaţă, medicii au descoperit că sângele i s-a scurs în creier şi i-au spus lui Dylan că Robyn nu-şi va reveni niciodată
        Cu toate acestea, medicii au ţinut-o pe Robyn în viaţă pe parcursul ultimelor săptămâni pentru ca fiul lui Dylan, Iver Benson Cohen, să se poate naște. Iver va avea 34 săptămâni când doctorii vor efectua o cezariană pentru a-i da naștere. Aşa că, la 04 februarie 2014, fondul pentru copilul Iver a ajuns la 81.478 dolari de la ţinta de 36.000 dolari.

        Pe site-ul lui, Dylan explică ce s-a întâmplat: „La data de 28 decembrie, mi-am pierdut soțiaîn urma unei neaşteptate hemoragii craniene. La acea vreme, ea era însărcinată în 22 de săptămâni.
        În acea sâmbătă de dimineaţă, ea a vomitat, apoi a început să se plângă de o durere de cap pătrunzătoare și mi-a cerut să merg la farmacie pentru a-i cumpăra nişte tylenol să îi treacă. Când m-am întors, zăcea inconștientă, dar încă respirănd, în baie. Am sunat imediat la 911. Ambulanța a venit, și au încercat s-o resusciteze timp de o oră înainte de a o transporta la spital. La spital au descoperit că soția mea a suferit o scurgere masivă de sănge către centrul creierului, că este prea mult sănge şi prea mare presiunea acolo, astfel că distrugerea creierului e ireparabilă.

        În mod devastator, soția mea , Robyn , a devenit moartă din punct de vedere cerebral. Medicii au efectuat o operație pe creier soției mele pentru a drena o parte din excesul de sânge. Bazaţi pe decizia mea, ei încearcă să-i țină corpul în viață până la încă șapte săptămâni (posibil până când ea se apropie de 34 de săptămâni de sarcină ). Incredibil, au reuşit deja să facă acest lucru cu succes timp de 5 săptămâni. Logica pentru care se face aceasta este aceea că, dacă ei pot păstra corpul ei în viață, permiţând copilului nostru să crească, i se va da fiului nostru nenăscut ( numele lui va fi Benson Cohen Iver ) o mare șansă de supraviețuire în urma unei operaţii de cezariană atunci când timpul va veni . Doctorii spun că acum şansele lui de a trăi sunt cu 80% mai mari şi cresc cu fiecare zi. Există aproximativ 30 de înregistrări medicale publicate în care astfel de încercări s-au făcut şi până acum, în mod suprinzător, toate au fost reuşite. În timpul ultimelor cinci săptămâni , corpul lui Robyn încă a făcut cea mai bună treabă. Pulsul şi tensiunea arterială se menţin în cea mai mare parte fără ajutor extern. Este esenţial că doar creierul ei nu funcţionează şi, din nefericire, ea nu-şi va reveni din moarte cerebrală.
        Familia noastră și prietenii apropiați mă suţin şi toţi gândesc că soţia mea ar dori că eu să încerc să-i ofer copilului noastru cea mai bună viaţă posibilă, aşa ca asta e ceea ce am de gând să încerc şi să fac. Presupunând că operaţia de cezariană va fi un succes, desigur că fiul meu va petrece în spital câteva săptămâni sub îngrijire intensivă până când va fi gata să-mi fie încredinţat.

        În momentul de faţă îmi petrec timpul cu familia şi prietenii apropiaţi şi, bineînţeles, merg la spital să-i vizitez pe Iver şi Robyn şi sperând în fiecare minut că starea lor de sănătate va rămâne aceeaşi.
        Ea a fost stânca mea. A făcut atât de mult pentru noi, și nu pot să cred că nu voi mai putea vorbi cu ea din nou vreodată. Este foarte dificil pentru mine să realizez că fiul nostru va creşte fără să-şi întâlnească vreodată minunata sa mamă. Şi că va trebui să ne luăm rămas bun de la ea în orele în care îl vom vedea pe Iver pentru prima dată.

        De ce strângem fonduri și unde vor merge:
        Din cauza stresului acestei situaţii, și faptului că nu se știe când vor încerca să-l scoată pe Iver (dacă trupul lui Robyn devine instabil, e posibil să fie nevoie să-l scoată pe Iver în decurs de minute sau zile ), eu sunt în imposibilitatea de a lucra. Cea mai mare parte a concediului meu actual şi viitor mă va determina să câştig numai 55% din salariu. Sunt pe cale să devin un părinte singur. Concediul de paternitate este de doar 35 de săptămâni, și este probabil ca voi petrece primele 6-8 din acestea în spital cu Iver înainte de a putea să-l iau acasă. Voi avea nevoie de fonduri pentru facturi, produse pentru copii, îngrijire în timpul zilei, îngrijirea locuinței, mâncare și transport.

        Apreciem sincer pe toţi cei care au rupt din timpul lor pentru a citi aceasta şi pe cei capabili să ajute, indiferent de sumă.

        Vă mulțumim și aveţi grijă de voi,

        Dylan și Iver ”

        Wesley Smith, un avocat specializat în etică pro-viaţă a comentat cu privire la situație:

             Este acesta un alt caz în care unii ar denigra menținerea în viaţă a mamei ca fiind nedemnă, așa cum s-a întâmplat în tragedia Marlise Munoz? Sau gestația este acceptabilă în acest caz, din cauza dezvoltării continue a acestui copil nenăscut?

             Sau, faptul că copilul este dorit de tatăl său face diferenţa morală? Sau, chiar dacă nu ar fi fost dorit, deoarece copilul se dezvoltă până când se poate naşte în siguranţă?

        Dacă apreciem viaţa unui copil nenăscut pentru că el sau ea este o fiinţă umană în curs de dezvoltare, aceasta va fi opinia finală.

        Dacă ne gândim că valoarea unui fetus este dependentă de sentimentele celor cu puterea de a decide dacă se continuă sau nu sarcina, rămâne prima opinie. ( cea din cazul precedent, Marlise Munoz)

        Cred că un copil nenăscut ar trebui să fie considerat ca având valoare prin propriul său drept la viaţă, dorit fiind sau nu. El sau ea este o fiinţă umană în formă incipientă. Orice ar crede alţii, nu se schimbă această natură intrinsecă.

        Apreciază

      • saccsiv said, on februarie 5, 2014 at 5:18 pm

        blue

        Multumesc mult.

        Apreciază

      • Mihai said, on februarie 5, 2014 at 3:37 pm

        @ saccsiv
        articolul asta ce-l vrei tradus e foarte bun pentru a demonstra lumii ca „moartea cerebrala” nu este totuna cu moartea. cum ar putea o femeie moarta sa nasca un copil viu? si cand te gandesti cati militeaza pentru prelevarea de organe… deci pentru crima.

        Apreciază

      • blue said, on februarie 5, 2014 at 4:50 pm

        Titlul sună altfel, am greşit, iertare, acum am văzut…

        Soțul strânge suficienţi bani pentru a menține în viaţă soţia gravidă aflată în „moarte cerebrală”, permiteți nașterea fiului său

        Te rog mult să înlocuieşti… nu văzusem cuvântul alive.

        Apreciază

    • Maria said, on februarie 5, 2014 at 8:05 pm

      Sataniste periculoase , a intrat satana in ele , insa cred ca la noi nu vor avea spor sa se manifeste in acest mod , pentru ca Dumnezeu , nu le va ingadui . Daca totusi se vor manifesta si la noi , alta arma impotriva lor nu este , decat aghiazma si tamaie .

      Apreciază

  2. clement said, on februarie 5, 2014 at 1:02 pm

    Dumneavostra realizati ce forma violenta si obsceana a luat ofensiva satanica.
    Majoritatea oamenilor obisnuiti, care doresc sa nu fie tulburati in comuniunea cu biserica lor, sunt deconcertati, nu stiu ce atitudine sa ia, le este frica. Guvernul, televiziunile, grupurile de desfranati ii ataca in haita.
    Multi trec la ortodoxie, multi nu isi mai afiseaza propria credinta.
    In Bretagne, caminele de batrani au fost obligate sa isi retraga „relicvele” de pe pereti, respectiv icoanele, pentru ca erau ofensatorii pentru persoanele de alta credina. Ofensatii erau doi, si crestinii 124.
    Dar sa ne uitam in curtea noastra. Vara trecuta mi-am vizitat o batrana ruda ce ce afla la caminul Soare, din judetul Arges. In nicio camera nu se aflau icoane. Le-am propus sa le donez eu. Au refuzat, pretextand ca „batranii le distrug”. Le-am sugerat sa le fixeze la o inaltime la care sa nu poata ajunge. Mi-au multumit, spunandu-mi ca regula in camin este clara: fara icoane!
    M-am interesat de un camin particular, la 10′ distanta. Regula este aceeasi dar nu m-am mirat, banii veneau de la evanghelisti si el era evreu.
    Casele pentru „seniori” de pe langa manastiri primesc, in principal, persoane ce apartin familiilor de preoti.
    Trebuie sa ne aplecam si asupra unor astfel de cazuri, caci exista.
    Preotii ortodocsi trebuie sa fie pregatiti si dansii pentru situatii dificile.
    Le propun sa ramana imperturbati, sa se roage, sa le tamaieze si sa le agheazmuiasca pe agresoare.
    Metoda este crestineasca, infailibiila, verificata. Toata lumea din jur trebuie sa se roage cu voce tare si sa nu raspunda la provocari.
    Nu cu manie trebuie raspuns ci calm, cu mila si rabdare. Acestea sunt armele crestinului de care este greu sa te aperi, cand esti ratacit.

    Doamne, ajuta.

    Apreciază

  3. luigi said, on februarie 5, 2014 at 1:56 pm

    Feministele antihriste sunt trimise la inaintare pt ca vor sa justifice cumva interventiile criminale impotriva adevaratilor crestini pe care ii vor acuza de intoleranta si multe neadevaruri spuse in asa fel incat sa para ca e adevarat .Si, vor reusi sa insele populatia care e preafudula ca sa mai poata judeca ce e bine si ce e rau .

    Apreciază

  4. doncata said, on februarie 5, 2014 at 2:18 pm

    va rog frumos…ce credeti de CARTEA LUI ENOH daca a citit-o cineva…si binevoieste sa-mi spuna parerea…

    Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on februarie 5, 2014 at 3:50 pm

      Cartea lui Enoh e o erezie.

      Apreciază

    • clement said, on februarie 5, 2014 at 4:22 pm

      Stim ca au interzis-o formal evreii, dar ca o pastreaza cu sfintenie in casa. Mai stim ca esenienii il pretuiau pe profet.
      Cartea este stufoasa dar lesne de inteles. Este foarte severera cu poporul lui Israel.
      Eu am citit-o si drept sa va spun, toti preotii pe care ii cunosc au citit-o, asa cum i-au citit pe Origen si Dionisie Areopagul.Totul este ca pasajele dificile sa nu fie interpretate dupa capul fiecaruia, ci sa fie consulti cei toba de carte si de Duh, fie ei morti sau vii.

      Apreciază

    • Maria said, on februarie 5, 2014 at 8:01 pm

      E o erezie , cartea lui Enoh!

      Apreciază

    • nea Anderthal said, on februarie 5, 2014 at 10:37 pm

      @doncata
      Cartea are un mare succes in rindul celor bolnavi de conspiratii si adeptii noii-ere.E o abureala antica!

      Apreciază

      • doncata said, on februarie 6, 2014 at 1:32 pm

        MULTUMESC,PRIETENE…CARTEA MI-A SUSCITAT INTERESUL DE CAND AM AUZIT PRIMA DATA DESPRE EA…DAR CAND AM INCEPUT SA O CITESC ,BECULETELE SE CAM SCURTCIRCUITAU…SI CAND AM CITIT CA MISTERIOSUL…(CRED CA ERA MESIA)A FOST CREAT…ATUNCI MI-AM DAT SEAMA K E VRAJEALA…

        Apreciază

    • NIMENI said, on februarie 6, 2014 at 8:21 pm

      doncata,
      dar PROGRAMUL TERRA a citit-o cineva?
      Eu am citit-o in anul 2000 si p’orma am vazut MATRIX ….

      Apreciază

  5. Alexandru(Fulger) said, on februarie 5, 2014 at 4:08 pm

    Au inceput niste certuri la sectiunea de comentarii a blogului deveghepatriei , niste rockeri au inceput sa injure si sa atace invataturile crestine:

    http://deveghepatriei.wordpress.com/2014/02/05/satanismul-violent-prinde-radacini-in-romania-revista-metalhead-romania-promoveaza-sinuciderea-violenta-extrema-si-satanismul/#comments

    Apreciază

    • Alexandru said, on februarie 5, 2014 at 7:03 pm

      nu au inceput acum sa atace acum, asa au fost indoctrinati; cum vad eu muzica asta „piatra”: atunci cand o asculti si incepe sa-ti placa, e ca un cip pe care ti-l pui tu insuti pe creier si in fiecare zi de ascultat ti-l implantezi mai adanc pana iti modifica si adn-ul si uiti cine ai fost si cum erai inainte, incepi sa crezi ca asa te-ai „nascut” si accepti tot ce faci cu usurinta.
      Problema cea mai raspandita, cred eu, este cu jocurile pe calculator pentru ca astia din varful „ochiului” de pe triunghi deja invata copiii despre globalizare, razboi, cipuri si alte mizerii, prin aceste jocuri din ce in ce mai „realiste” si grafic si ca scenariu. Aceasta industrie a jocurilor a depasit pe oricare alta, inclusiv cea a filmelor.
      Un joc foarte „grav”, care m-a dat pe mine „peste cap” din punct de vedere al conspiratiilor si sunt date foarte „pe fata” este Deus Ex, care a iesit in anul 2000 si actiunea se petrece prin 2056.
      Jocul cuprinde:
      – augmentarea oamenilor cu nanotehnologii
      – conspiratii (defapt cred ca este real) cu virusi si depopularea globala
      – nume de organizatii secrete care chiar exista
      – fel si fel de indicii despre cum functioneaza tehnologia viitoare
      – etc

      pun aici doar filmuletul Intro din joc ca sa va dati seama (daca intereseaza pe cineva, daca nu scuze de spatiul folosit de acest mesaj)

      Apreciază

      • Alexandru said, on februarie 5, 2014 at 8:11 pm

        Illuminati, transhumanism si noua ordine mondiala extrasa din seria Deus Ex.
        la minutul 2:19 se poate vedea o imagine subliminala cu un drac pe capul personajului principal cand il apleaca

        Apreciază

      • saccsiv said, on februarie 5, 2014 at 8:30 pm

        VIDEO – Deus Ex: HUMAN REVOLUTION. Un joc in care actiunea se petrece intr-un viitor plin de revolte, tehnologie si … corporatii cu simboluri masonice

        https://saccsiv.wordpress.com/2010/06/24/video-deus-ex-human-revolution-un-joc-in-care-actiunea-se-petrece-intr-un-viitor-plin-de-revolte-tehnologie-si-%E2%80%A6-corporatii-cu-simboluri-masonice/

        Apreciază

      • Alexandru said, on februarie 5, 2014 at 9:35 pm

        Jocul Deus Ex a fost lansat in iulie 2000, cu un an si 3 luni inainte de „atacul terorist” de la WTC.
        Acest joc ofera informatii foarte detaliate despre: nanotehnologie, UNATCO (natiunile unite contra terorismului global), vaccinari, FEMA, Zona 51, extraterestrii facuti in laboratoare, reteaua Echelon, Illuminati, Majestic 12 (chiar a existat), Cavaleri templieri, grupul Bilderberg, atacuri teroriste conduse de guvern etc.
        Aceste informatii ce se gasesc in joc nu sunt la vedere, trebuie sa cauti atent, sa intri in calculatoare (la fiecare calculator din joc trebuie un user si o parola unica pentru a citi informatiile; la usi sunt cerute coduri pentru a le deschide, unele conversatii sunt declansate doar de anumite actiuni in joc, gasesti ziare, sunt carti – fragmente – The Man Who Was Thursday, The second man, Jacobs Shadow)
        Scriu asta deoarece este ceva foarte dubios cu jocul asta pentru ca e prea la vedere legatura intre ce se intampla in joc si viitorul care deja a inceput sa fie prezent. Desi l-am jucat de peste 50 de ori (jocul dureaza cam 24 de ore sa-l termini) de fiecare data gasesc ceva nou ascuns in el. Actiunea in joc se petrece in anul 2052. Grafica este invechita si multi l-au ocolit din cauza asta, iar actiunea jocului cere atentie la detalii si multa rabdare pentru a citi si a le pune cap la cap. Sau poti sa termini jocul in 40 de minute neoprindu-te din fuga pana la sfarsit si ocolind orice detaliu.

        Jocul Deus Ex – Human Revolution este lansat in august 2011 iar actiunea se petrece in 2027. Aici nu mai sunt prezente detalii legate de cele de mai sus scrise, actiunea jocului devenind mult mai dinamica si grafica acestuia fiind patrunzatoare.

        Este o diferenta enorma intre primul joc si al treilea. Sper sa nu deranjez insistand.

        Doamne ajuta!

        Apreciază

  6. marian said, on februarie 5, 2014 at 6:46 pm

    Un iubitor al motocicletei s-a ingropat fiind calare pe motocicleta! Ce satanism mai odios se putea imagina de catre un „devotat” al motoarelor?

    Apreciază

    • nea Anderthal said, on februarie 5, 2014 at 10:40 pm

      @dann
      Atentie ca tot „ei” scot tot felul de minciuni si teorii absurde ca sa ridiculizeze pe cei ca noi care nu credem NIMIC din variantele „oficiale”.Tehnica are succes printre cei naivi sau prea siguri pe ei!

      Apreciază

    • marian said, on februarie 6, 2014 at 12:34 am

      Ma tem ca femeia nu minte catusi de putin! Imaginea nu e trucata. Am incercat si eu sa experimentez dar, nu am obtinut acelasi rezultat. Zapada normala nu sublimeaza! Ce am observat e totusi, ciudat! Intr-un spatiu cu 15-16Celsius la inceperea experimentului, abia am reusit sa topesc zapada de minus cinci Celsius in 160 de minute, adica, in 2 ore si 40 de minute, cand in acelasi spatiu, temperatura aerului a urcat pana la 18Celsius! Precizez ca zapada a fost compactata de mine intr-o cana de faianta obisnuita. Am masurat temperatura frecvent pe parcursul topirii. Am avut o cantitate de 115g de zapada compactata intr-un bulgare. Repet: doua ore si 40 cand afara, de unde am luat materialul suspect, erau doar minus cinci! Am decongelat la mine in casa congelator care avea minus 24Celsius dar nu a durat niciodata asa de mult, desi, stratul de gheata din congelator era gros, dens. Nu sunt fizician in termodinamica, dar, de la mare distanta cred ca, S-A MODIFICAT CAPACITATEA CALORICA A ZAPEZII.
      Apara-ne Doamne!

      Apreciază

    • tataia said, on februarie 6, 2014 at 4:06 am

      Nu stiu cit de adevarata este teoria cu zapada chimica, dar asta in mod sigur este adevarata:

      http://www.infomediu.eu/ro/diverse/1488-2014-01-28-10-43-06.html

      Tineti cont ca, asa cum s-a afirmat si mai sus, „ei” scornesc si teorii conspirationiste pentru a-i ridiculiza pe cei care cred in asa ceva. Eu unul nu am refacut experimentul, dar daca fratele Marian nu a obtinut rezultate identice cu cele ale femeii din clip, putem presupune ca teoria cu zapada chimica nu este adevarata.

      Apreciază

      • marian said, on februarie 6, 2014 at 10:16 am

        Cred ca au fost diferente dpdv al compozitiei si implicit al proprietatilor celor 2 esantioane, -din experimentul de pe You Tube si din testul facut de mine-. Nu cred ca e obligatoriu ca zapada din Rm. Valcea sa aiba aceeasi compozitie cu a celei depuse prin Bucuresti. Nu contest absolut nimic din ceea ce a aparut pe You Tube, legat de fenomenul aberant al sublimarii zapezii. Spun doar ca, in cazul experimentat de mine, am inregistrat un timp fantastic de lung pentru topirea a 115 g de zapada compactata, de la -5 la +0,1Celsius, intr-o camera cu o T a aerului de 16-18Celsius, au fost necesare 2 ore si 40 de minute. Daca nu as fi „sapat” de mai multe ori (cel putin 10!), cu sonda termometrului gauri prin bulgarele din cana, cred ca ar fi trecut si mai mult timp pentru topirea probei de presupusa zapada naturala, dar oricum, mi s-a parut un timp de topire foarte lung. Asa cum am mai spus, capacitatea calorica a acestei zapezi e cu mult mai mare decat a celei clasice, datorita adaosurilor de PLASTIC, sub forma de polimeri, din aer, sa nu mai amintim de compusi ai aluminiului, ai bariului etc. Toate aceste nenorociri ne-au venit mai ales prin CHEMTRAILS cumulat cu HAARP, plus programul de poluare impus de arderea necontrolata a combustibililor fosili, la care se adauga utilizarea in scop criminal, asasin, a ingrasamintelor bazate pe azot.
        Doamne apara-ne!

        Apreciază

    • doncata said, on februarie 6, 2014 at 1:43 pm

      @DANN…FRATE NU TE SUPARA…EU SUNT BAIAT DE LA TARA …AM RAS CU LACRIMI CAND AM VAZUT FILMULETUL CU BULGARASUL SI BRICHETA…PENTRU CA AM REALIZAT CAT DE RETARZI …SAU PARSIVI SUNT ,,UNII;; ZAPADA NU DE TOPESTE CAND SE APROPIE FLACARA SAU CALDURA ASA CUM VREA BOUL…CRED CA IN CLASA A 4 A SAU A 6 A SE VA ELUCIDA MISTERUL…DACA SE MAI FACE FIZICA SI CHIMIE IN SCOLI…

      Apreciază

      • Maria said, on februarie 6, 2014 at 8:55 pm

        Mai fratilor , este „bine” pe de-o parte ca nu credeti , nici Faraon nu credea de unde-i vin plagile peste Egipt si se incapatana sa nu dea drumul israelitilor din robie , pana cand ultima plaga l-a convins fiind si cea mai aspra , iar si dupa ce i-a slobozit , tot i-a urmarit de impietrit ce era , pana cand au fost toti inecati in Marea Rosie , ca , poate daca se opreau si credeau ca pedepsele vin de la Dumnezeu . nu piereau in Marea Rosie ,
        dar necredinta si indoiala lor , le-a adus pieirea .
        Nu crezi ce vezi cu ochii pe cer zilnic de 15 ani , este de neconceput .
        Sa fii legat la ochi , si tot vezi ceva pana la urma .

        Apreciază

    • Maria said, on februarie 6, 2014 at 1:57 pm

      dann,
      Aceste otravuri aruncate in aer (chemtrails) cat si zapada artificiala nu cad pe sol uniform ci pe anumite portiuni , dupa cum sunt si norii toxici , ca si norii de ploaie care ocupa o anumita zona .
      Vara trecuta , au otravit solul pe anumite portiuni , asa cum au cazut de sus , pt ca in gradina erau legume acoperite cu un praf alb si unele care nu erau . Asa si zapada creata artificial , a fost directionata sa cada in anumite zone deschise , ca sa sofoce infrastructura si localitatile , sa creeze panica , suferinta , cheltuieli , groaza s.a.m.d.
      In curte la mine , cand a nins putin in decembrie , am adunat zapada cu lopata si am pus-o la radacina unui butuc de vita de vie , din fata casei . Dupa aceasta mica zapada , s-a incalzit , pana la a doua zapada si cea de acum din 24 ianuarie aici in aceasta zona .
      Zapada de la butucul de vie nu s-a topit deloc , pana cand a nins acum si nu stiam de ce , credeam ca nu-i destul de cald afara pt a se topi , desi erau si 7 grade ziua . Nu mi-a venit in minte sa verific ce fel de zapada este , abia acum stiu despre ce este vorba .
      Ieri 5 fefruarie , cerul era numai chemtrails de la un orizont la altul si se simtea in aer un miros toxic de nesuportat , se vede treaba ca au aruncat la o distanta mica de la sol .

      Apreciază

      • tataia said, on februarie 6, 2014 at 11:54 pm

        Da’ nu a contestat nimeni existenta chemtrails…sau ma rog cel putin eu unul nu am facut-o. Ba mai mult de atit am fost unul dintre cei care au urlat vehement impotriva acestora. Chemtrails sint o realitate. Cu ceva ne spreiaza astia. Ca este doar o masura pentru depopularea planetei sau este chiar mai mult decit atit, nu stiu. Dar de aici si pina la a afirma ca zapada este din plastic…e cale lunga.

        Toata toamna au dat cu chemtrails dar acum cine le mai poate vedea din moment ce cerul este tot timpul innorat?

        Apreciază

      • Maria said, on februarie 7, 2014 at 10:12 pm

        Chemtrails contine pe langa alte otravuri si pulbere de metale grele , acestea amestecate cu vaporii de apa din norii care se transforma in zapada , acea zapada mai poate fi naturala formata doar din apa la topire ?

        Apreciază

  7. nikodim said, on februarie 5, 2014 at 10:06 pm

    Manifestari de tipul „femen” in mod sigur vor fi si la noi, de va fi in interesul sistemului. Deocamdata la noi lumea „suspusa” e foarte slugarnica si foarte supusa sistemului si indicatiilor sale, asa ca deocamdata nu este cazul. Dar cum va aparea vreo figura publica influenta care sa acuze sistemul in mod sincer, atunci vor aparea si detractorii, inclusiv acesti demonizati de unica folosinta ca feministele „femen”. Exista in societatea romaneasca o multime de femei asa zis „emancipate” care vad in Biserica doar un mijloc de oprimare al „libertatilor”, deci voluntari pentru dezmat se vor gasi usor.

    Apreciază

  8. Alexandru said, on februarie 6, 2014 at 10:41 am

    Apreciază

  9. […] Video si foto: ACTIVISTE pro avort avand pe spate pictata o CRUCE INTOARSA aruncand cu chiloti in ar… […]

    Apreciază

  10. […] Video si foto: ACTIVISTE pro avort avand pe spate pictata o CRUCE INTOARSA aruncand cu chiloti in ar… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.