SACCSIV – blog ortodox

FEMINISTA: Am avortat copilul deoarece era baiat

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 13, 2015

   Iata ce putem citi la GROAZNIC: Și-a ucis copilul pentru că s-a născut băiat:

O femeie s-a comportat mai rău ca în țările care permit avortul selectiv, precum China sau India. În numele feminismului, femeia a renunțat de bunăvoie, nu silită, la propriul copil pentru că era băiat!

Cunoscută în mediul online ca „Lana”, bloggerița a povestit pe Injustice Stories că a renunțat la o carieră ca să lupte petnru drepturile femeilor. Ura față de bărbați (care nu definește feminismul) a crescut când a fost insultată în timpul unui zbor spre San Francisco. Lana a povestit unui pasager că mergea la un eveniment Occupy Wall Street, un proteste împotriva inegalității sociale și economice de pretutindeni.

Când bărbatul a auzit care e destinația ei, a replicat: „C*****e ca tine trebuie să învețe care le e locul”, arată Huffington Post. Membrii echipajului de zbor au sfătuit-o să se mute pe niște locuri libere, în loc să-l admonesteze pe bărbat pentru jignire.

„M-am simțit ca și cum aș fi fost violată emoțional și verbal. Când am aterizat, simțeam că bărbații nu îmi mai sunt aliați”, spune ea. Când a devenit însărcinată via donator mai târziu, Lana a fost convinsă că va avea o fetiță. A căutat numai școli de fete și s-a asigurat că își va ține copilul departe de bărbați. Numai că trupul a trădat-o: era însărcinată cu un băiat.

„Am plâns necontrolat, m-am simțit groaznic ca și cum războiul mi-ar fi distrus viața”, scrie ea.   La câteva zile, femeia a avortat. Spune că s-a simțit liberă și puternică pentru că trupul ei „nu avea să aducă alt monstru pe lume”.

Cititi va rog mai multe la:

FEMINIST: I ABORTED MY BABY BECAUSE HE WAS MALE

Cititi va rog si:

Video – Activiste pro avort strigand „HAIL SATAN”

Video: Se dau pe fata – ACTIVISTE GOALE PRO AVORT si LESBIENE scuipand, lovind si vopsind tineri catolici ce aparau catedrala din San Jose, Argentina. DANSURI DRACESTI si PERVERSIUNI SEXUALE in fata celor ce se rugau cum stiau si ei …

EVREICA feminista Laura Levites: “MI-AR PLACEA SA CASTREZ personal fiecare BARBAT CRESTIN conservator, astfel incat ei SA NU MAI AIBA DREPTUL DE A SE REPRODUCE”

Feminista topless mimeaza AVORTAREA LUI IISUS intr-o biserica din Paris apoi URINEAZA. Pe piept are scris „344 CURVE”. Pe spate „CRACIUNUL ESTE AVORTAT” …

Video – FEMINISTA TOPLESS pro avort pe altarul din Cologne Cathedral: „I AM GOD!”

Obama i-a acordat cea mai importanta medalie SUA evreicei GLORIA STEINEM, celebra feminista pro avort

Articolul zilei (12.12.2010): Un interviu cu răul personificat – Margaret Sanger

 

Tagged with: , ,

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. CRISTI said, on martie 13, 2015 at 9:26 am

  Se pare că pe zi ce trece, vrăjmaşul lucrează din ce în ce mai mult. Toate aceste anomalii fac parte dintr-o satanizare a lumii, ce se realizează sub ochii noştri închişi din păcate. Nu are sens să încep să înşir motivele pentru care societatea noastră a luat-o razna, sau de ce suntem toţi vinovaţi datorită pasivităţii noastre. Cert e că s-a trecut de punctul fără întoarcere, dar nu de ieri de azi. Cred că este evident pentru toată lumea că există o legătură clară între desenele animate care bombardează minţile copiilor cu mesaje subliminale, şcoala care încearcă din răsputeri să se lepede de Dumnezeu, cluburile care au devenit neîncăpătoare(adevărate temple sataniste după părerea mea), şi oamenii care nu-L mai au pe Dumnezeu, nu mai au principii(moralitate, familie, cinste, demnitate, decenţă, ş.a.m.d.). Poate veţi crede că sunt pesimist, dar nimic bun nu se vede la orizont.

  Apreciază

 2. aha said, on martie 13, 2015 at 9:33 am

  probabil ca in vest e o atitudine perfect normala si doar cei care cred ca asa ceva e intors pe dos sunt catalogati ca inapoiati si nebuni! Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi!

  Apreciază

 3. Gladiatorul said, on martie 13, 2015 at 9:49 am

  Apreciază

 4. geo said, on martie 13, 2015 at 9:55 am

  Buna ziua,

  Sa fie, oare, vreo legatura intre chemtrails si epidemiile de gripe, care apar cind si cind pe glob?

  http://lrd.buffalohair-jage.com/2014/09/08/hummmmm-chemtrails-respiratory-virus-suspected-in-midwest-childrens-hospitalizations/

  Apreciază

 5. aniush said, on martie 13, 2015 at 10:02 am

  Eu cred ca femeia avea probleme. Doamne fereste!
  Daca i-as povesti cuiva ce experienta am avut eu recent nu ar mai indrazni nimeni sa faca lucruri de genul asta. Mi-a fost dat sa vad aceste mizerii si nu mi-ar mai trebui. De aceea ii rog frumos si pe ceilalti sa se tina departe de toate astea, nici sa nu le caute…spun asta pentru ca stiu ce inseamna sa vezi cu ochii tai.

  Apreciază

 6. geo said, on martie 13, 2015 at 10:03 am

  http://www.naturalnews.com/048918_microchip_implants_RFID_technology.html

  se continua neabatut planul…

  Apreciază

 7. daniel said, on martie 13, 2015 at 10:11 am

  Manualele de religie vor fi modificate, iar dascălii care vor preda această disciplină în faţa copiilor vor fi atent selectaţi.

  http://www.gds.ro/Local/2015-03-13/ips-irineu-popa-religia-pregateste-elevii-pentru-viata/

  Apreciază

 8. geo said, on martie 13, 2015 at 10:12 am

  Apreciază

 9. Aurora said, on martie 13, 2015 at 10:16 am

  Cristi, ai punctat foarte bine ce se intampla cu lumea. E clar ca este putreziciunea care candva a atras potopul, iar acum va atrage focul. In Sfanta Scriptura se spune clar ca pentru cei rai nu mai exista cale de indreptare:“Cel ce nedreptateste, mai nedreptatească. Cel ce se spurca, mai spurce. Cel ce lucreaza dreptatea, mai lucreze dreptatea. Cel ce se sfinteste mai sfinteasca-se“ (Apoc. 22, 11). Adica cei rai se vor face si mai rai, iar cei buni se vor face si mai buni. Feminista Lana este indracita. Nu mai gandeste ea, ci legiunile care o stapanesc.

  Apreciat de 1 persoană

 10. Alin said, on martie 13, 2015 at 10:44 am

  offtopic

  Mai bine se convertesc la ortodoxie si gata

  E INCREDIBIL! Papa Francisc ar vrea să permită preoţilor catolici să se căsătorească

  Mai mult: http://www.libertatea.ro/#ixzz3UFlpf5dE

  Apreciază

 11. Alin said, on martie 13, 2015 at 11:01 am

  SUA muta 800 de tancuri in Europa. Unele chiar in Germania

  Apreciază

 12. Radu said, on martie 13, 2015 at 11:10 am

  asta e o dovada ca feminismul nu este ceva asa doar un moft chiar indoctrineaza pe proastele si chiar unii prostii sa faca lucruri oribile pentru o iluzie
  NU EXISTA EGALITATE E O ILUZIE
  NUMAI CEI CU VEDERI DE STANGA au ca valoare suprema egalitatea

  Singura EGALITATE pe care o avem cu totii este in fata lui Dumnezeu adica vom fi cu totii judecati in mod corect si echitabil dupa ce vom muri si avem acelasi obligatii cu totii daca vrem sa ne mantuim sufletul cam pana aici este egalitatea in rest e o iluzie

  Intotdeauna au existat si vor exista bogati si saraci inteligenti si mai putin inteligenti si asa mai departe…
  Nici nu ar fi corect sa fim cu totii la fel ar fi o nebunie si o mare nedreptate

  Apreciază

 13. Mihail said, on martie 13, 2015 at 11:33 am

  Offtopic:

  S-a intamplat ceva cu Putin? Nu a mai fost vazut in public de 8 zile. Guvernul rus publica o fotografie mai veche ca dovada ca totul este ok cu Putin!

  https://pietrelevorbesc.wordpress.com/2015/03/13/a-murit-putin-nu-a-mai-fost-vazut-de-8-zile-in-public/

  Apreciază

 14. r. paraschiv said, on martie 13, 2015 at 1:56 pm

  Radu, Aurora, etc
  da, feminismul nu este un moft, exista de zeci de ani buni. Problema e ca la noi oamenii inca nu au habar despre ce e vorba, nici nu doresc sa stie in general… ca si despre LGTB, majoritatea cred ca sunt cativa si ca dintotdeauna au existat si ce ne tot agitam emanand potentiale pericole. Deci oamenii nu sunt informati. Ei sunt prea ocupati cu fuga pentru supravietuire si apoi pentru bani, tv, mancare, distractie si prea intrati in acest cerc vicios al libertatii si drepturilor de toate felurile ca sa se aplece catre suflet si catre pericolele ce-l pandesc. (Pe de alta parte, neamul romanesc este un neam sanatos si cu frica de Dumnezeu si oamenilor nici nu le trece prin cap sa fie atenti la asa uraciuni, nevenindu-le sa creada ca ar putea reprezenta un pericol). Sa fim cat mai prezenti, sa avem discernamant! Sa nu ne tulburam, sa cerem mila, ajutor si luminarea mintii de la Dumnezeu!

  Apreciază

 15. Raluca said, on martie 13, 2015 at 5:03 pm

  Este intr-adevar ingrozitor ce a facut aceasta femeie, si este de neinteles.
  Pe de alta parte, pe aceasta planeta, mai ales in tari ca India si China se practica masiv avortul selectiv, adica femeile sunt obligate sa avorteze fetitele, si sunt lasate sa nasca mai ales baietii. Asta dupa ce se constata la controlul ecografic ce sex are fatul. Aceste avorturi nu se fac la cererea femeilor sau din initiativa lor, ci cei care decid sa fie omorate fetitele sunt sotii acestor femei impreuna cu familiile. Acest lucru este acceptat de scietate ca ceva normal, si este incurajat.
  Femeile se pot sustrage avortului numai daca fug de acasa, dar marea lor majoritate nu au unde sa se duca si cu ce sa-si creasca fetitele, deoarece societatea in care traiesc le va persecuta si marginaliza.
  A se vedea in acest context marile disproportii dintre procentul de barbati si cel de femei care exista astazi in aceste tari, si care creeaza atatea probleme. Totusi si in aceste conditii omorarea fetitelor continua, deoarece baietii sunt considerati singurii valorosi.
  Ce sta la baza acestor sute de milioane de crime care au avut loc in mod selectiv in aceste tari in ultimii zeci de ani? Misoginismul poate? Ce fel de oameni sunt cei care fac aceste lucruri, si de ce nu ne revoltam si pentru aceste milioane de crime selective?

  Apreciază

 16. jose said, on martie 13, 2015 at 5:33 pm

  feminista asta lana sau cum o cheama ar trebuii sa o zguduie cineva din temelii inainte ca sa fie prea tarziu sa se trezeasca la realitate altfel va pierii si va regreta etern

  Apreciază

 17. Talpa Tarii said, on iulie 26, 2015 at 11:29 am

  Un ocean de jale

  Toate picăturile de ploaie
  Fluvii, râuri şi şuvoaie,
  Nu pot ca să întregească
  Jeluirea cea pruncească.

  Chiar de s-ar strânge-n oceane
  Şi-n ciuturi, puţuri, cazane,
  Nimic nu poate cuprinde
  Jalea, infinit se-ntinde.

  Roua lor de lacrimi sfântă
  Te cutremură-nspăimântă,
  Căci de DOR plâng ei mereu
  După Blândul Dumnezeu.

  Un ocean de plânset
  Jale şi suspin,
  Nu ne mai vrea nimeni !
  Şi-asta-i mare chin.

  Tată Sfânt ce ne-ai creat
  Pentru Fericire,
  Părinţii noştri ne-au dat
  Către ciopârţire.

  Stăm mormane de mânuţe
  Şi de picioruşe,
  Iară dincolo mai jos
  Obraji, urechiuşe.

  Ne-ar fi bucurat nespus
  Ca pe obrăjori,
  De la ai mamei pupici
  S-avem toţi bujori.

  Întunericul de-aici
  Tare ne apasă,
  Noi de ce n-avem părinţi
  Unde e acasă ?

  Frăţiori mai am pe-aici
  Căci pe dibuite,
  I-am simţit după glăscior
  Suspinuri slăbite.

  Vrem să creştem în lumina
  Cea neînserată,
  Să roim în jurul Tău
  Dragul nostru, Tată.

  Mamă, mea, dulce mămică
  Când m-ai scos tu din burtică,
  Am început să te strig
  Mami-mami îmi este frig.

  Sunt atâta de micuţ
  Şi de singurel, 
  M-am pierdut de Dumnezeu
  Du-mă tu la El !

  Baia Sfântului Botez
  Eu n-am cunoscut-o,
  Duhul Sfânt nu l-am văzut
  Viaţa am pierdut-o.

  Tot la fel şi eu tăticule
  Scumpa ta fetiţă,
  N-am ajuns să pot să merg
  Nici la grădiniţă.

  Zilnic îmi imaginez
  Cum în palma-ţi lată,
  Ţi-am pictat cu acuarele
  Te iubesc mult tată ! 

  Scâncete de bebeluş
  Noi n-am gângurit,
  Iar la joc pe derdeluş
  Nu nu ne-am murdărit.

  Cu cireşe la urechi
  Şi cu merişoare,
  Nu ne-am alergat prin iarbă
  Sub imensul soare.

  Viaţa unui singur suflet
  Vă spun acu-n versuri,
  Valorează mai mult decât
  Mii de UNIVERSURI.

  Suntem atâta de mulţi, dar tot singurei
  Şi-alţii vin zilnic aici, şi ce plâng şi ei. 

  Apreciază

 18. Talpa Tarii said, on iulie 26, 2015 at 11:29 am

  Pentru pruncii avortaţi

  Marie Fecioară
  Fiul Tău coboară
  Ca să ne înveţe
  Sfintele poveţe.

  Dac-am asculta
  Raiu-am câştiga
  Măicuţă ajută-ne
  Cu rugile Tale mântuie-ne.

  Iar Măicuţa zice, celor cu cerbice
  Lăcrimaţi fierbinte, şi luaţi aminte
  Doar pe cele sfinte
  Să le-aveţi în minte.

  Binele doriţi-l
  Răul biruiţi-l
  Postul săvârşiţi-l
  Raiul dobândiţi-l.

  O Măicuţă sfântă
  Cetele Te cântă
  Îngerii în ceruri
  Monahii în pustiuri.

  Lumea însă iată
  La poartă să-Ţi bată
  Astăzi a-ncetat
  Crezul l-au schimbat.

  Fecioria-i o ruşine
  Cine oare o mai ţine ?
  Când băieţii şi fetele
  Îşi vând trupul, sufletele.

  Mamelor de ce-avortaţi ?
  Voi bărbaţi de ce-acceptaţi?
  Să vi se zdrumice pruncii
  Uterele sunt sicrii.

  Oare ce lege permite,
  Să îi tai ca pe vite
  Pe pruncii nevinovaţi
  Ce mor toţi nebotezaţi.

  Ooo dulce copilărie
  Petrecută în sicrie
  Copiii nu te-au gustat
  Nici n-au râs, nici n-au zburdat.

  Doctore şi doctoriţă
  Sunt numai o gărgăriţă
  Nu îmi frângeţi aripile
  Vreau şi eu să văd soarele.

  Mami, tati, domnul medic
  Oare cu ce vă împiedic
  În ce fel v-am greşit
  De m-aţi dat la ciopârţit.

  M-aţi lipsit de aer şi lumină
  De roua ierbii din grădină
  De miile de culori
  Ale-nmiresmatelor flori.

  N-am avut şi eu un nume
  Cum au avut ceilalţi în lume
  Să mă joc între copii
  Cu jocuri şi jucării.

  Voi în loc de un sărut
  Cu chiureta crud m-aţi rupt
  Şi în loc de haine moi
  M-aţi îmbrăcat în gunoi.

  Tati, tati te iubesc
  Ajută-mă te rog să cresc
  Să alerg şi să zâmbesc
  Viaţa să ţi-o înfloresc.

  Mămică, mămică
  Lasă-mă-n burtică
  Că e cald şi bine
  EU sunt TU, ştii bine.

  Pământul e-un abator,
  Unde zilnic copiii mor
  Mor făr să fi greşit
  Oameni! Pentru ce i-aţi umilit ?

  Ucigaşi cu sânge rece
  Ce-şi ucid pruncii în pântece
  Despre voi a profeţit
  Ieremia cel Sfinţit.

  Dealuri, munţi, văi şi păşuni
  Păpădii, maci, ghiocei şi colţuni
  Lacuri, râuri şi întinderi marine
  Răsărit de soare peste piscuri alpine.

  Fluturi, greieraşi, furnici
  Vrăbioare, rândunici
  Motani, căţei şi ieduţi
  Găini, cocoşi şi căluţi.

  Eu nu v-am mângâiat vreodat
  Că viaţă nu mi s-a dat
  Dragoste n-am cunoscut
  Avortarea m-a durut.

  Cine oare a permis
  Libertatea la ucis
  Avortul şi chiuretajul
  Vânătoarea, braconajul.

  Braconajul de copii
  De suflete mii şi mii
  Crima este îngrădită
  De legi, de satrapi păzită.

  Curvia şi desfrânarea
  Au curprins toată zarea.
  Doamne câtă suferinţă
  Câtă lipsă de credinţă
  Lumea s-a ateizat
  Pruncii i-au sacrificat.

  Cu mânuţe sfârtecate
  Te-aş fi mângâiat mamică
  Dacă trupul mi-ai fi luat
  Din sala de obstretică

  Aş fi vrut să pot cumva
  Chipul să ţi-l văd o dată
  Ai plecat fără să-ntorci
  Capul, ochii spre-a ta fată.

  Băieţel eram şi eu
  Voinicel şi chipeş foarte
  Doamne ce mult mi-am dorit
  Tati să mă ţii în braţe.

  Să-mi dai braţul tău puternic
  Ca să mă înveţi să merg
  Numele să-ţi port în viaţă
  Înaintea ta s-alerg.

  Ochii noştri sunt închişi
  Buzele ne sunt cusute
  Pe întuneric stăm mereu
  Strigătele ne sunt mute.

  Strigăt mut dar ce răsună
  Mai tare ca o furtună
  În adâncul conştiinţei
  Un stigmat al consecinţei.

  Suntem avortaţii,
  Suntem otrăviţii
  Suntem chiuretaţii
  Suntem lepădaţii
  Suntem nedoriţii
  Suntem osândiţii
  Suntem ciopârţiţii
  Suntem răstigniţii
  Suntem torturaţii
  Suntem umiliţii
  Suntem şi nu suntem.

  Şi totuşi vom trăi în LUMINĂ
  Când Hristos Iisus va să vină.
  Amin!

  Post scriptum!

  O pilulă ai înghiţit
  Şi-n uter m-ai otrăvit
  M-ai aruncat la canal
  Când ? – La ciclul menstrual.

  Notă!
  Anticoncepţionalele sunt de fapt medicamente AVORTIVE, ce provoacă avorturile menstruale.
  Cine are minte, să ia aminte!

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: