SACCSIV – blog ortodox

DACA E REAL, E CUMPLIT: Adolescenta rapita pentru satisfacerea sexuala a „preotilor” de la Vatican, apoi omorata si ingropata in mormantul unui mafiot

Posted in catolici, VATICAN by saccsiv on mai 24, 2012

Iata ce aflam din articolul Mormantul care poate schimba istoria Vaticanului. Declaratiile unui exorcist anunta un urias scandal:

Marturisirile parintelui Gabriel Amorth, seful exorcistilor de la Vatican, socheaza o lume intreaga. El declara ca o tanara disparuta in 1983 si gasita abia acum a fost rapita pentru “a satisface nevoile sexuale ale preotilor de la Vatican”.

Autoritatile cred ca oasele Emanuelei Orlandi ar fi cele gasite intr-un sicriu in care ar fi trebuit sa fie ramasitele unui mafiot Italian, Enrico De Pedis, ucis in 1990. Barbatul ar fi si cel care ar fi rapit-o pe fata de pe strada. Descoperirea a fost facuta in urma unui telefon anonim.

Imediat dupa anuntarea gasirii oaselor, parintele Gabriel Amorth a spus ca tanara a fost ucisa in 1983, anul in care a fost si rapita, cand avea 15 ani.

Ea a fost luata pentru a participa la orgiile sexuale care aveau loc la Vatican, potrivit exorcistului, iar apoi ar fi fost ucisa si cadavrul ar fi fost ascuns in mormantul mafiotului.

A fost o crima care a avut in spatele ei un abuz sexual. Cred ca Emanuela a ajuns printre fetele recrutate de unul dintre angajatii de la arhiva Vaticanului”, a declarat parintele Amorth,

Pana la acest moment nu exista nicio reactie din partea Vaticanului la acuzele aduse de seful exorcistilor. Totusi, oficialii de la Vatican au precizat ca au cooperat cu autoritatile pentru gasirea tinerei disparute.

Parintele Amorth este o figura cunoscuta tocmai pentru declaratiile surprinzatoare pe care le-a facut de-a lungul anilor. El spunea acum ceva vreme ca yoga si Harry Potter “sunt lucrarea Diavolului”. Preotul a fost numit de Papa Ioan Paul al II-lea seful exorcistilor de la Vatican.

Cititi va rog si:

Ancheta Bisericii Catolice a scos la iveală 475 de cazuri de pedofilie

Scandal homosexual la Vatican

Retea de 100 de „preoti” catolici homosexuali …

VATICANUL este forţat să se apere impotriva cazurilor de ABUZ SEXUAL

PAPA este HOMOSEXUAL, sustine tatăl actorului Mel Gibson. Detalii despre Hutton Peter Gibson si cateva dintre teoriile sale

 

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on mai 24, 2012 at 10:30 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. cineva said, on mai 24, 2012 at 11:03 pm

    Intr-adevar daca e adevarat, e cumplit. Dar ceea ce este si mai cumplit este ca aceasta ‘descoperire’ este inca o lovitura de tarnacop la temelia crestinatatii…

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.