SACCSIV – blog ortodox

EGIPT: Protestatarii au patruns in ambasada Israelului. Ambasadorul a fugit

Posted in Egipt by saccsiv on septembrie 10, 2011

Citez din articolul Ambasadorul Israelului în Egipt a părăsit ţara după ce ambasada a fost invadată:

Ambasadoru Israelului în Egipt, Yitzahk Levanon, a părăsit Egiptul la bordul unui avion care a decolat din Cairo, după ce ambasada israeliană a fost invadată de manifestanţi, conform AFP.
Ambasadorul s-a îmbarcat în avion cu escortă, conform aceleiaşi surse.
Agenţia oficială egipteană a declarat că ambasada, instalată la ultimele etaje ale unei clădiri din Giza, a fost invadată de manifestanţi, care au aruncat documentele oficiale în stradă.
Preşedintele american Barack Obama şi-a exprimat „marea îngrijorare” faţă de premierul Benjamin Netanyahu după invadarea ambasadei şi a somat autorităţile egiptene să protejeze ambasada.

Cititi va rog si:

http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/816906/haos-in-cairo-ambasadei-israelului-luata-cu-asalt-de-manifestanti

 

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on septembrie 10, 2011 at 5:07 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. ayannis said, on septembrie 10, 2011 at 5:20 pm

    Scuze pentru off-topic : un film : „Sfarsitul Americii” ( nu e tradus dar se poate intelege )

    http://www.nidokidos.org/threads/66443-The-End-of-America

    Apreciază

  3. fanu said, on septembrie 10, 2011 at 5:46 pm

    Apreciază

  4. Iones said, on septembrie 10, 2011 at 7:19 pm

    La un pas de razboi. Mii de egipteni au atacat ambasada Israelului din Egipt
    http://m.protv.md/stiri/international/la-un-pas-de-razboi-mii-de-egipteni-au-atacat-ambasada-israelului.html

    Apreciază

  5. STOP RFID 666 said, on septembrie 10, 2011 at 8:04 pm

    Se pare ca Iranul e singura tara care nu e in mainile Noii Ordini.

    PEDEPSELE SUNT FOARTE DURE PENTRU INFRACTIUNILE GRAVE CEEA CE-I AFECTEAZA PE SATANISTI

    Trei bărbaţi au fost executaţi prin spânzurare în Iran, după ce au fost condamnaţi la moarte pentru întreţinere de relaţii homosexuale.

    Agenţia de presă IRNA a anunţat că cei trei homosexuali au fost condamnaţi în baza legii Sharia şi a articolelor 108 şi 110 din Codul Penal Islamic iranian, articole care, potrivit Organizaţiei pentru Apărarea Drepturilor Omului din Iran, prevăd sancţiuni la adresa actelor de sodomie.

    Crima, violul, jaful armat, traficul de droguri şi adulterul sunt celalate infracţiuni pentru care se poate dicta pedeapsa capitală în Iran, al cărui preşedinte, Mahmoud Ahmadinejad, declara în urmă cu patru ani că nu există homosexuali în ţara sa.

    „În Iran nu există homosexuali, ca în ţara voastră”, declara la vremea respectivă Ahmadinejad într-un interviu acordat publicaţiei americane Think Progress.

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 10, 2011 at 8:07 pm

      Va fi folosit Iranul pentru declansarea celui de al treilea razboi mondial? Elemente esentiale din istoria sa contemporana (ce nu apar insa in marea mass-medie actuala)

      https://saccsiv.wordpress.com/2009/05/06/va-fi-folosit-iranul-pentru-declansarea-celui-de-al-treilea-razboi-mondial-elemente-esentiale-din-istoria-sa-contemporana-ce-nu-apar-insa-in-marea-mass-medie-actuala/

      Apreciază

    • Marius said, on septembrie 10, 2011 at 9:58 pm

      Pai cred ca Ahmadinejad cam greseste: la el in tara exista homosexuali, doar aia trei care au fost executati ce erau?

      Apreciază

    • marian said, on septembrie 11, 2011 at 3:00 pm

      Regret sa te contrazic, dar, Republica Iran e alaturi de Coreea de Nord, de Somalia, de Egipt, Nigeria, SUA, marea britanie si lista ar putea continua pana la insulele abia zarite din Oceanul Pacific de Nord si de Sud, fara a uita de Romania, TOTI, FARA EXCEPTIE au conducatori care sunt angajati in serviciu comandat pentru oculta satanica mondiala. Rusia, China, Islanda, Mongolia, Japonia, pot sa iti para tari cu veleitati de independenta, dar, NU E ASA! Tot ce vezi in materie de politica internationala, e doar mascarada, ce e drept, cumpit de sangeroasa si strigatoare la Cer prin amploarea nedreptatilor care se fac. Daca unul misca in front, fie ca e Ahmadinejad, fie Khamenei (lider religios, un fel de patriarh iranian), oculta il achita instantaneu prin zecile de mii de asasini profesionisti, raspanditi la post, peste tot locul. Diferenta e ca, basescu joaca rolul unui idiot alcoolic fante de mahala romaneasca, in vreme ce Putin joaca rolul unui KGB-ist patriot si iubitor de tara. Creada cine o putea, dar, nu mai inghit de 15 ani asa gogosi. Azi, 11 Sept 2011, Iranul a avut conferinta de presa pe tema racordarii reactorului nuclear de la Busher la reteaua lor nationala. A participat si un ministru rus, s-au spus politeturi si s-a marait printre dinti si gata, in vreme ce americanii celebrau 10 ani de la auto-atentatele 911. Pe de alta parte, vreo 50 de soldati nato, americani din Afganistan incepusera sa se raceasca, dupa ce au fost ucisi de catre cei care isi apara tara, cu ce pot, cum sunt lasati si arata tuturor ca, o fac. Talibani, Al Quaeda, Jamahirii Arabe Libiene, Hezbolahul libanez si cel sirian, cu tot cu Mossad, MI6, FSB, toti sunt supusi fara cracnire ai aceleiasi oculte care le dicteaza parcursul catre infrangere, catre moarte, catre cat mai mult sange si cat mai multa suferinta care sa umple vazduhul. Il provoaca -spun ei!-, Pe Bunul Dumnezeu, care, in nemarginita lui dragoste, VA VENI CAND NUMARUL CELOR PE NEDREPT UCISI, SE VA IMPLINI. Israelul, incet si sigur se vadeste a fi o sinagoga a satanei care pare ca vrea a se intinde de la Nil, pana la Eufrat, cum ne arata si steagul lor satanic.
      Doamne ajuta!

      Apreciază

  6. Iones said, on septembrie 10, 2011 at 9:04 pm

    SUA îşi vor exercita dreptul de veto privind o cerere de aderare a unui stat Palestina la ONU:
    http://www.realitatea.net/sua-isi-vor-exercita-dreptul-de-veto-privind-o-cerere-de-aderare-a-unui-stat-palestina-la-onu_869121.html

    Apreciază

  7. Cipi-Cix said, on septembrie 12, 2011 at 3:23 am

    Si care este deci adevaratul motiv pentru care egiptenii au atatcat ambasada israelului in Cairo?

    Apreciază

    • marian said, on septembrie 13, 2011 at 6:03 pm

      Sunt doua si nu unul. Primul: jidanilor le convine sa joace cartea victimei, sport la care sun maestri de secole, pt ca apoi sa retalieze cumplit, iar al doilea, ura egiptenilor contra jidanilor e transmisa aproape genetic, fiind parte din fiinta nationala egipteana, araba. Asa cum se scroe si in protocoalele blestemate ale siionului, inapoia oricarei revolte trebuie cautati provocatorii, mercenarii, asa cum e si in Siria, in Libia, in Iordania, tari in care nimic nu se misca fara elementul declansator satanic, sionist.

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.