SACCSIV – blog ortodox

Studiu psihopupu: NE NASTEM BISEXUALI …

Posted in HOMOSEXUALITATE by saccsiv on septembrie 10, 2011

Citez din articolul Oamenii sunt croiţi bisexuali. Cum se dezvoltă orientarea:

Psihiatrii spun că ne naştem bisexuali şi devenim hetero sau homosexuali în urma experienţelor trăite. Bisexualii îşi găsesc mai greu parteneri care să le accepte opţiunile „duale”.

„Am studii superioare, mă trag dintr-o familie intelectuală şi consider că am o viaţă normală. Încă din copilărie, m-am simţit atrasă, în diverse moduri, ulterior şi sexual, de băieţi şi de fete, cam în egală măsură. Prima mea experienţă sexuală am avut-o la 18 ani, cu un băiat. La vremea aceea nu se punea problema de bisexualitate, însă, după mai multe experienţe, unele plăcute, altele mai puţin, îmi doream să fac sex cu o femeie. Însă nu doar cu o femeie, pentru că simţeam că ar lipsi ceva”, aşa îşi începe Ana, 26 de ani, povestea.

La o primă vedere, bisexualitatea pare bine delimitată între hetero şi homosexualitate. Totuşi, psihologii care au studiat fenomenul şi cei direct implicaţi spun că graniţa este foarte subţire, iar statisticile au arătat că 10-20% din oameni sunt „bi”.

„Este o tendinţă prezentă în noi toţi. În funcţie de experienţe, alegem să dăm sau nu frâu acestei laturi latente. Fiinţa umană a fost însă dintotdeauna speriată de lucrurile pe care nu le înţelege”, continuă Ana.

Hormonii explică parţial orientarea sexuală

Endocrinologii au dovedit că o cantitate prea mare de hormoni masculini poate provoca feminizare şi invers. Că există ceva feminin în fiecare bărbat şi viceversa. În cazul în care caracteristicile sexului opus sunt prezente într-o mai mică măsură, nu afectează viaţa sexuală, care rămâne heterosexuală. Chiar dacă această cantitate e mai mare, nu duce neapărat la bisexualitate.

„Bisexualitatea nu este o identitate sexuală, ci, mai degrabă, o preferinţă sexuală, care nu s-a dovedit, până în prezent, dependentă de constelaţia endocrină. Nu hormonii le determină, ci suita de experienţe pe care le trăieşte individul, cu bărbaţi şi femei, ceea ce i-a plăcut mai mult”, explică dr. Roxana Mischianu, medic psihiatru şi sexolog.

Sexualitatea pe o scară de la 0 la 6

Conform studiilor lui Alfred Kinsley, atracţia sexuală este privită ca un continuum pe o scală de la 0 la 6, unde 0 înseamnă heterosexualitate pură şi 6-homosexualitate perfectă. Bisexualitatea descrie intervalul 1-5. Cei care s-au autoevaluat ca fiind atraşi în aceeaşi măsură faţă de bărbaţi şi femei se află la mijlocul scalei, pe treapta 3.

„Bisexualii reali, chiar şi cei care nu sunt deplin formaţi, sunt, de regulă, persoane mai tinere, ce trec printr- o perioadă de inconstanţă. Pentru o determinare mai clară, trebuie să aştepte până la maturitate”, mai spune sexologul.

„O bisexuală trăieşte mai multe experienţe decât o lesbiană”

Dacă privim bisexualitatea ca preferinţă şi nu ca identitate, nu e nicio deosebire între actul sexual cu un partener de sex opus sau de acelaşi sex. „Dacă bărbaţii, pe lângă faptul că penetrează vaginul, mai penetrează şi anusul, este o chestiune de plăcere. De altfel, şi cu femeile fac sex anal”, mai spune psihiatrul. „Interacţiunea sexuală şi emoţională atât între lesbiene, cât şi între bisexuale este identică.

Actul arată şi se simte la fel. O bisexuală trăieşte însă mai multe experienţe decât o lesbiană. Beneficiază şi de împlinire alături de un bărbat, şi alături de o femeie”, subliniază Ana. Deşi mai bine „văzuţi” în societate, bisexualii îşi găsesc mai greu parteneri care să le accepte preferineţele duale.

„Am avut un caz, un bărbat care a cerut ajutor pentru a-şi alina suferinţa în urma rupturii relaţiei cu partenerul, el fiind căsătorit şi afirmând că-şi iubeşte soţia. În urma acestei rupturi însă, începuse să aibă tulburări de erecţie, iar după ce a trăit experienţe sexuale duble, a decis, în final, că cele homosexuale îi aduc cea mai mare satisfacţie”, povesteşte sexologul.

Comentariu saccsiv:

   Consider ca gaselnita asta este cu mult mai periculoasa decat cea conform careia homosexualii se nasc homosexuali:

Stiinta in slujba POLITICII CORECTE: un studiu “demonstreaza” raspandirea comportamentului homosexual la aproape toate speciile de animale

Deoarece da apa la moara „educatiei” pro sodomie.

VIDEO: Cum se promoveaza homosexualitatea in scoli …

Comentariul zilei (08.07.2011): Promovarea lesbianismului in filmele de familie …

MAREA BRITANIE: copiii vor învata de la patru ani despre homosexualitate, la orele de matematica, geografie, stiinte sau engleza …

SUEDIA: Gradinita „Egalia”, unde se impune SODOMIA …

Revista UNICA isi aduce aportul in promovarea LESBIANISMULUI. Cat de curand anormalul va deveni firesc iar normalii vor fi considerati ciudati …

VIDEO: Promovarea HOMOSEXUALITATII intr-o reclama McDonald’s Franţa

Urmand „firesc” promovarea adoptiei de copii de catre cuplurile de homosexuali:

VIDEO: S-a lansat “GHIDUL PENTRU TATII HOMOSEXUALI”

VIDEO (si transcriptul): TRAIAN BASESCU promovand casatoriile intre homosexuali si adoptia de copii de catre acestia …

In paralel cu „demonstrarea” superioritatii sodomitilor:

Nou STUDIU politic corect: HOMOSEXUALITATEA are rol EVOLUTIONIST …

STIINTA IN SLUJBA POLITICII CORECTE: Cica a fost descoperit scheletul primului OM al CAVERNELOR HOMOSEXUAL …

STIINTA IN SLUJBA POLITICII CORECTE: un „studiu” arata ca lesbienele sunt părinţi mai buni decât cuplurile heterosexuale

Si evident, va urma in forta ceea ce a si inceput, prigonirea celor ce indraznesc sa se opuna:

CORECTITUDINEA POLITICA = DICTATURA URACIUNII. “Crăciun Fericit!” a fost inlocuit cu “Urari de Sezon!”. Iisus nu trebuie mentionat in scoli ca sa nu ofenseze. Daca spui ca sodomia e un pacat, poti ajunge la puscarie …

CRESTINI, VETI AVEA O PROBLEMA: Senatul a trimis legea privind infractiunile de ura impotriva homosexualilor catre Obama. Presedintele a promis ca o va aproba

Stiti ca SISTEMUL va poate lua copii si ca acestia pot ajunge la un cuplu de homosexuali?

SISTEM SATANIC – primul pas: Crestinilor li se interzice sa ia copii in plasament, deoarece considera ca homosexualitatea este un pacat … Al doilea pas: CRESTINILOR LI SE VOR LUA COPII, din acelasi motiv?

Ce inseamna insa in mod real sodomia? Cititi va rog:

Text doar pentru cei cu stomacul tare: HOMOSEXUALITATEA si SCATOFILIA …

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on septembrie 10, 2011 at 3:50 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Aurora said, on septembrie 10, 2011 at 4:49 pm

    Homosexualitatea, lesbianismul si bisexualitatea sunt patimi grele care apar la indivizii care poarta asupra lor amprenta pacatelor din neam. La un arbore genealogic unde nu s-a facut spovedanie de generatii nenumarate este normal sa apara astfel de” erori”pentru ca pacatul este salasluit adanc in ADN-ul lor si apasa pe urmasi. „Corectitudinea politica” ne vrea cat mai deschisi spre o desfranare ce depaseste cu mult granitele vestitelor cetati Sodoma si Gomora pentru ca papusarii acestei lumi vor sa distruga cu totul fiinta umana, schimonosind-o si pervertind-o in cele mai demonice moduri.

    Apreciază

  3. ayannis said, on septembrie 10, 2011 at 5:32 pm

    CIca : “Este o tendinţă prezentă în noi toţi .” Asta e scuza inventata de ei . Pr. Arsenie Boca a spus : ” Pacatele parintilor sunt inregistrate in codul genetic al copiilor ” … Aurora ai dreptate : iata rezultatul unor generatii succesive de …NESPOVEDITI .

    Apreciază

    • ayannis said, on septembrie 10, 2011 at 5:37 pm

      Acestia sunt copii nascuti in lanturi despre care vorbea tot parintele Arsenie Boca…

      Apreciază

      • ayannis said, on septembrie 10, 2011 at 5:56 pm

        Un contraargument ( la noua gaselnita cu bisexualismul ) pornit chiar din Intaiul Cuvant ( predica) al Pr. Gh. Calciu – Chemarea catre tineri :

        ” Ai fost pina acum sclavul instinctelor tale, trupul tau a fost un simplu instrument prin care ele s-au exteriorizat. Si acum poti sa auzi acest glas al lui Iisus, Care graieste prin gura Apostolului Sau: „Au nu stii ca tu esti templul lui Dumnezeu, ca in tine locuieste Duhul lui Dumnezeu?”
        Ti s-a spus ca descinzi din maimuta, ca esti o fiara care trebuie dresata, iar acum afli un lucru uluitor: tu esti templul lui Dumnezeu, in tine salasuieste Duhul lui Dumnezeu! Esti rechemat, tinere, la demnitatea ta de om metafizic; esti ridicat de acolo de unde educatia gresita te-a coborat din sacrul oficiu de a fi templu in care sa locuiasca Dumnezeu.”

        Apreciază

  4. STOP RFID 666 said, on septembrie 10, 2011 at 7:22 pm

    MOARTEA UNUI PREOT HOMOSEXUAL-TINERII SI SEXUALITATEA-DANION VASILE

    Am auzit un lucru extraordinar, atât de extraordinar încât m-aş fi aşteptat să îl văd în primele pagini ale ziarelor şi revistelor ortodoxe. Din păcate, nu ştiu dacă din motive binecuvântate sau nu, cel puţin deocamdată cei care cunosc cazul în mod direct nu au vrut să îl facă public. Aşa că mă aflu într-o situaţie delicată. Aş putea fi acuzat că inventez întâmplări duhovniceşti. Ei bine, îmi asum acest risc. Cine vrea poate considera că totul e literatură. Dar ştiu că vor fi şi unii care vor da crezare celor pe care le voi descrie…
    Să precizez de unde ştiu întâmplarea. Vorbind cu un prieten despre căderile preoţilor dezvăluite de mass-media, acesta mi-a spus: „O cunoştinţă de-a mea a vorbit cu un mitropolit despre subiectul acesta, şi mitropolitul i-a spus un lucru ieşit din comun: «Nu cu mulţi ani în urmă un preot homosexual a păcătuit într-o seară cu cineva, şi a doua zi a slujit Sfânta Liturghie. După slujbă, preotul nu mai ieşea din altar. Au aşteptat oamenii vreme îndelungată, până s-au plictisit, dar preotul tot nu ieşea. Până la urmă, cineva a intrat în altar şi l-a găsit pe preot pe jos – cum stau unii să se roage în biserică punând capul pe podea şi fundul pe călcâie -, mort. În jurul preotului, era o baltă, efectiv o baltă. Când au dus puţin din apa aceea la analize, au constatat că balta era din lacrimi»”.
    (Fac o paranteză, cunosc o femeie care a trăit multă vreme în desfrâu şi care, după ce s-a apropiat de biserică, se ruga foarte mult. La un moment dat, a găsit o mică baltă în faţa icoanei. Nu ştia de unde să fie apă în casa ei, pe jos. A pus puţin pe limbă, şi şi-a dat seama că erau lacrimile ei. Plânsese mult la rugăciune, atât de mult încât pe jos se făcuse o baltă. Întâmplarea am auzit-o chiar de la femeia în cauza, care acum e maică…)
    Când am auzit cum a murit preotul homosexual, am vrut să aflu amănunte. Dar, când mitropolitul care relatase întâmplarea a auzit că cineva vrea să scrie un articol despre asta, s-a arătat foarte reţinut: „Nu vreau să dau amănunte, nu e de folos să ştie lumea. Citind despre întâmplare, homosexualii vor crede că pot păcătui până în ceasul morţii, că dacă se vor pocăi chiar şi atunci îi va ierta Dumnezeu…”
    Eu însă, după ce m-am sfătuit cu mai mulţi preoţi, am ajuns la concluzia că trebuie să scriu despre acest caz. Să mă ierte mitropolitul cu pricina, dar cred că avem nevoie de astfel de întâmplări…
    Eu nădăjduiesc că Hristos a primit lacrimile de pocăinţă ale preotului, şi că l-a mântuit. Ca să plângi atât de mult, inima ta trebuie să fie plină de umilinţă, de durere, de dorinţă de îndreptare. Cine ştie cât de mult regreta părintele respectiv păcatul în care cădea? Cine ştie cât se luptase poate ca să scape din ghearele lanţurilor patimii?
    Nouă ne place să aflăm că alţii păcătuiesc, dar oare suntem în stare să vedem lupta lor pentru a scăpa de păcate? Această luptă numai Dumnezeu o cunoaşte. Cine ştie câţi oameni au judecat-o pe Maria Egipteanca pe vremea când ea trăia în păcat, şi câţi dintre ei nu au ajuns mai apoi în iad, datorită unor păcate mult mai mici, în timp ce ea a urcat prin pocăinţă pe culmile sfinţeniei, şi a cucerit raiul?
    Bine, despre acest preot nu ştim dacă s-a mântuit sau nu… Judecata este în mâinile lui Dumnezeu. Dar un alt preot îmi spunea tot despre acest caz: „Chiar dacă nu ştim dacă s-a mântuit sau nu, Dumnezeu l-a luat exact în momentul cel mai potrivit, când sufletul său era plin de pocăinţă pentru păcate. Poate că, dacă nu murea, s-ar fi întors la păcatele sale… (Da, Dumnezeu este bun şi iubitor de oameni, şi, dacă pocăinţa preotului a fost sinceră, poate că l-a mântuit tot aşa cum l-a mântuit pe tâlharul de pe crucea de pe Golgota. Şiroaiele de lacrimi sunt un semn al pocăinţei adevărate…) Cred că greşim dacă zicem că oamenii s-ar gândi că pot păcătui până în ceasul morţii, că se vor pocăi atunci. Preotul nu ştia că va muri…”
    Da, amănuntul acesta este esenţial. Preotul nu s-a pocăit pentru că ştia că va muri imediat, s-a pocăit pentru că era conştient de povara păcatelor sale… De fapt, aceasta este taina pocăinţei: omul înţelege că moartea este aproape (chiar dacă de fapt acest „aproape” va fi peste zeci de ani…). Omul înţelege că poate muri în orice clipă, şi se poate întâlni cu Dumnezeu…
    V-am relatat întâmplarea cu preotul homosexual nu doar ca să vă daţi seama că nu trebuie să judecăm pe nimeni, ci şi ca să înţelegeţi că trebuie să vă schimbaţi vieţile. Acum, nu altă dată… Azi, nu poimâine… Cât mai devreme, nu mai târziu…
    „De ce să ne schimbăm vieţile, ca să murim ca preotul acela?”
    Nu, nu de asta. (Ar însemna că toţi oamenii care se pocăiesc ar muri imediat, şi bisericile ar fi pustii, sau ar fi pline doar cu oameni sfinţi şi cu păcătoşi care nu vor să se pocăiască…) Puţini oameni au murit imediat după ce s-au pocăit… Dumnezeu nu vrea moartea noastră, vrea să ducem o viaţă curată, o viaţă frumoasă, o viaţă binecuvântată. Dumnezeu ne dă timp de pocăinţă, ne dă timp pentru a ne schimba. Depinde de noi cum vom folosi acest timp…

    Apreciază

  5. un ortodox said, on septembrie 11, 2011 at 4:15 am

    sfantul COSMA al Greciei spunea ca din cauza lipsei de scoala poporul trece la mahomedanism,adica victoria instinctului de turma este facila daca nu ai unelte,,asa e si aici:daca legea lumeasca accepta ceva umilitor vor sari imediat oamenii care au fost lasati fara arme(duhovnicesti)sa faca ORICE,aud inritm crescator de cunoscuti care se murdaresc de rahat,apoi tot ei sant cu gura mare ca s disriminati caci rad colegii de ei !!!!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.