SACCSIV – blog ortodox

Foto fabula

Posted in teoria conspiratiei by saccsiv on noiembrie 4, 2009

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on noiembrie 4, 2009 at 12:09 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Veaceslav said, on noiembrie 4, 2009 at 12:13 pm

    :D:D:D:D:D:D:D

    Apreciază

  3. Alexandru said, on noiembrie 4, 2009 at 12:17 pm

    tareeeeeee!

    Apreciază

  4. john said, on noiembrie 4, 2009 at 12:55 pm

    Excelent!!!!! Am s-o trimit si eu pe la altii!!

    Apreciază

  5. Adrian said, on noiembrie 4, 2009 at 3:05 pm

    Am vazut ca in ultimul timp au aparut diverse comentarii pe net care vorbeau despre noua ordine mondiala mai ales pe subiectele legate de vaccinare iar multi au fost foarte perceptibil si au inteles cine conduce din umbra planeta si cine sta in spatele vaccinarii.M-am gandit ca trebuie sa ne mobilizam si sa vorbim vorbim pe toate siturile despre aceasta problema care este foarte grava[sa postam foarte multe comentari oriunde].Cred ca daca vom pastra duhul Ortodox acestea nu vor putea fi folosite de masoni ca sa-i traga pe oameni in cealalta baricada.Ma iertati daca am gresit

    Apreciază

  6. ROrtodox said, on noiembrie 4, 2009 at 5:08 pm

    am gasit o chestie interesanta pe un site american, un blog de fapt,
    „”It is quite possible that what they are really dealing with is the Pnumonic Plague or black death. There are outbreaks all over Romania now, however they will not give any details on the infection and are still insisting that it is all swine flu. My bravo sierra detector is going off big time. What I am seeing here in Romania and getting reports of in Ukraine, poland, Bulgaria, and Hungary is afast moving disease. If is is the black death, you should be concerned, when the black death wiped out 25% of Europe it took 4 years before the plague subsided. It is virulent however it does NOT burn itself out quickly. Sounds like I need some thieves oil.

    It is still early and details are sketchy, but the Romanian authorities and the press here are definitely covering something up.””

    Sursa : http://stevequayle.com/News.alert/09_Disease/091104.plague.eyewitness.html

    Ce vor sa spuna totusi ???

    Apreciază

    • NihilSineDeo said, on noiembrie 4, 2009 at 10:28 pm

      Cred ca au gresit tara. E vorba despre ce se intampla acum in Ucraina, unde un virus ce la prima vedere este H1N1 a aparut ca din senin si intr-o saptamana a infectat cateva sute de mii de oameni. 81 de morti pana acum inclusiv 4 medici. Se vorbeste fie ca e un virus nou, fie ca e o mutatie a H1N1. Foarte probabil „man made” – Baxter. Se pare ca abia acum intra in scena adevaratul virus criminal. Doamne ajuta-ne !

      Apreciază

  7. darkdalia said, on noiembrie 4, 2009 at 7:02 pm

    Am observat si eu aceleasi lucruri ca si Adrian. Sa speram ca lucrurile nu vor exploda sub amenintarea actualei gripe porcine astfel incat lumea sa nu se grabeasca sa faca vaccin. Si eu sunt de parere ca acestea au mai multe aspecte negative decat pozitive.

    Apreciază

  8. Adrian said, on noiembrie 5, 2009 at 3:30 pm

    darkdalia ma refeream ca trebuie sa-i informam pe oameni dar sa nu uitam de duhul Ortodox. Informarea este benefica si nu trebuie sa tacem

    Apreciază

  9. darkdalia said, on noiembrie 6, 2009 at 7:43 pm

    Adrian, eu raman la partea cu informarea. Cat despre duhul Ortodox, asta tine de fiecare in parte si de credinta lui. Un milion de articole si informatii nu pot sa induca asta. Asa ca prefer sa raman pe terenul informarii, unde cuvantul nostru chiar poate avea importanta.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.