SACCSIV – blog ortodox

FACEBOOK te obliga sa fii prieten cu toata lumea

Posted in Facebook, internet by saccsiv on septembrie 28, 2010

Facebook te obliga sa fii prieten cu toata lumea

   Citez din articolul Facebook te obliga sa fii prieten cu toata lumea:

   Populara retea de socializare Facebook si-a schimbat de curand „politica” de acceptare a prietenilor, obligandu-si utilizatorii sa socializeze, fie ca vor, fie ca nu.

   La prima vedere, noua configurare nu pare sa aiba o influenta prea mare asupra utilizatorilor. Mai exact, Facebook a schimbat butonul „Ignore” al cererilor de prietenie cu „Not Now”. Astfel, de acum inainte, cererile de prietenie pe care nu le accepti nu se vor mai sterge pur si simplu, ci vor fi mutate intr-un fisier cu „documente ascunse”. In acest fel nici utilizatorii „respinsi” nu vor fi notificati de alegerea ta. Ceea ce Facebook nu mentioneaza in aplicarea acestei noi tehnici este ca desi nu ii accepti pe toti cei care iti trimit cereri de prietenie, apasand butonul „Not Now” le oferi totusi acces la toate informatiile tale personale.
   Cu alte cuvinte, cand iti cere prietenia pe Facebook, respectiva persoana se „aboneaza” automat la toate postarile tale, marcate cu „Everyone” in setarile de confidentialitate.
   Potrivit celor de la Facebook, aceasta noua aplicatie este menita sa ii scape pe utilizatori de acel sentiment neplacut care vine odata cu apasarea butonului „Ignore” si le ofera administratorilor retelei sansa de a detecta comportamentul neadecvat al utilizatorilor, transmite Facebook.

   Cititi va rog si:

FBI foloseşte profiluri false pe reţelele sociale (Facebook, MySpace, etc.) pentru a urmări suspecţi

Casa Alba caută să capteze şi să arhiveze comentariile cetăţenilor postate pe profilele sale de Facebook, YouTube, MySpace

ISRAEL Coca-Cola Village: primul eveniment RFID – Facebook – lumea reala …

 

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. danielterpea said, on septembrie 28, 2010 at 10:36 am

    cititi acest articol

    Cu prilejul dialogului de la Viena dintre ortodocşi şi papistaşi

    http://graiulortodox.wordpress.com/

    Apreciază

  2. razvan said, on septembrie 28, 2010 at 11:29 am

    Cum adica: le ofera administratorilor retelei sansa de a detecta comportamentul neadecvat al utilizatorilor ?

    Apreciază

  3. Pintilis said, on septembrie 28, 2010 at 1:55 pm

    Pai daca este retea de socializare, asta e rolul ei, de a uni oameni indiferent de rasa, cultura,

    Apreciază

  4. Tutenstine said, on septembrie 28, 2010 at 2:56 pm

    SI eu am facebook dar la mine am butonul Ignore

    Apreciază

  5. sCuM.asd said, on septembrie 28, 2010 at 3:40 pm

    tutenstine , uita-te mai bine ca s-a schimbat ..

    Apreciază

  6. LostOne said, on septembrie 28, 2010 at 5:46 pm

    Si de aia nu mai folosesc eu nimica de genu:D Nici blog nu mai am.. nimica.. daca vreau sa notez ceva, scriu pe o foaie sau in OpenOffice!

    Apreciază

    • Marchis said, on mai 26, 2011 at 11:52 am

      Ma bucur sa stiu ca nu sunt un ciudat(sau singurul) ca nu merg in curent cu lumea de a avea aceste profile de socializare

      Apreciază

  7. […] Excerpt from: FACEBOOK te obliga sa fii prieten cu toata lumea […]

    Apreciază

  8. […]   Cum va functiona Tag Suggestions? De fiecare data cand un utilizator va uploada o fotografie pe Facebook sau cand editeaza un album existent, reteaua de socializare va folosi tehnologia de recunoastere faciala pentru a grupa fetele similare si a sugera automat prietenul care ar trebui tag-uit in ele. Practic, Facebook va propune sa salvezi numele prietenului automat si apoi sa dai “Save”. Facebook se asteapta ca astfel numarul pozelor in care membrii platformei sunt tag-uiti sa creasca in mod miraculos! Scopul platformei este ca in acest fel “abonatii” sa se implice mai mult in activitatea de pe platforma si sa consumi cat mai mult timp pe aceasta si in acelasi timp, bineinteles, sa vizualizezi cat mai multe pagini! Tagging-ul automat ii sperie insa pe multi dintre membrii retelei de socializare care simt un amestec nedorit in vietile lor… private! Multi critica deja Facebook pentru faptul ca le afecteaza intimitatea! Daca vrei sa nu fii afectat de aceasta noua aplicatie, va trebui sa o dezactivezi! Poti intra in setarile de securitate si poti dezactiva feature-ul “Suggest photos of me to friends”! Complicat, nu? sursa: incont.ro Cititi si: FACEBOOK te obliga sa fii prieten cu toata lumea […]

    Apreciază

  9. cititor uk said, on decembrie 17, 2010 at 10:41 pm

    Nu am cont in nicio retea de socializare gen FACEBOOK ori celelalte ,eu socializez cel mai frumos in viata REALA si -FACE TO FACE-! E mai traditional ,asa vreau eu sa raman! Imi place sa fiu simplu si linistit nu sa golanesc pe retele de socializare cum fac multi si multe! Oamenii s-au schimbat,sunt mult mai mincinosi,mai golani,mai barfitori,mai invidiosi si mai periculosi asa ca nu-mi trebuie sa aud de ei!

    Apreciază

    • Marchis said, on mai 26, 2011 at 11:55 am

      Doamne ajuta! nu stiu cat de bune sunt aceste retele de „socializare” dar stiu ca scopul lor este de a „socializa” si nu de a ,apropia oameni intre ei

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.