SACCSIV – blog ortodox

IN ATENTIA REVOLUTIONARILOR – Ziarul „LIBERTATEA”: Barack Obama va conduce NOUA ORDINE MONDIALA. Opinii ale cititorilor ziarului …

Posted in Barack Obama, GUVERN MONDIAL, Libertatea, NOUA ORDINE MONDIALA by saccsiv on mai 25, 2010

   Citez din articolul Obama va conduce lumea:

   Noua Ordine Mondială, dată în vileag?
   Criza financiară severă care a îngenuncheat multe state din întreaga lume a adus în discuţie una dintre teoriile conspiraţiei îndelung comentate: organizaţia Noua Ordine Mondială. Motivul? După cum susţin unii politicieni, e cel mai bun moment ca ţările afectate de criză să se supună unui guvern unic al planetei, care îi promite salvarea.
  
Cine ar fi liderul suprem? Conform unor teoreticieni şi politicieni, cel care ar conduce Noua Ordine Mondială ar fi nimeni altul decât Barack Obama, preşedintele SUA. Ce e, de fapt, Noua Ordine Mondială (NOM)? Nimeni nu a confirmat vreodată existenţa ei, însă din ce în ce mai multe voci susţin cu tărie că există o “grupare” bine organizată de lideri mondiali, bancheri, personalităţi religioase şi afacerişti de top care vor un “pământ unit”.

   Va exista o monedă unică

   Mai exact, omenirea trebuie “adunată” sub un singur guvern, înlăturând astfel graniţele naţionaliste şi înlocuind patriotismul cu credinţa în îndatoririle comune ale omenirii. Vor exista o singură monedă, o singură limbă, un singur sistem de legi şi, mai ales, o singură rasă. Religia reprezintă o altă sursă majoră de conflicte, şi de aceea va fi desfiinţată.
   Fostul secretar de stat american Henry Kissinger s-a hazardat chiar să afirme într-o conferinţă de presă anul trecut că “Alesul” pentru a conduce NOM e Barack Obama (48 de ani), liderul SUA. El va trebui să desfiinţeze şi armatele ţărilor supuse NOM şi să reducă industrializarea la minimum. În fapt, el va trebui să convingă planeta să se reîntoarcă la natură, să se “resălbăticească” pentru a nu muri. În plus, populaţia va fi redusă la doar două miliarde de oameni, o treime din numărul actual, prin măsuri drastice, prin anticoncepţionale şi prin stimulente financiare.
   NOM a creat ONU? Teoreticieni ai conspiraţiei din toată lumea au întocmit o listă cu semnele despre care ei spun că ar constitui expansiunea NOM. Şi primul pas ar fi fost, se pare, înfiinţarea Organizaţiei Naţiunilor Unite şi a UE. În plus, există deja o monedă unică, euro, care ar putea fuziona cu dolarul
   Pentru mai-marii lumii, toate acestea sună foarte bine, însă pentru cei mai mulţi înseamnă o robie de neimaginat care deja a început.
   Ce părere au cititorii: Credeţi că omenirea ar putea fi guvernată de o singură organizaţie?
   GEORGE ONOFREI, 33 de ani, asistent universitar:

   “Este o idee rea să vrei să controlezi întreaga lume, să o domini din postura unui guvern mondial. Fiecare naţiune ar trebui să aibă propria sa identitate, să deţină controlul asupra a ceea ce destinul i-a hărăzit. Noua Ordine Mondială ar face însă exact opusul: îi răpeşte omului posibilitatea de a fi unic prin ceea ce Dumnezeu i-a oferit”.
   DRAGOŞ CIUBOTARU, 28 de ani, director producţie publicitară:
   “Mie mi-ar părea bine. De ce să nu fie aşa? Atunci am putea merge liber în orice ţară, am avea aceeaşi monedă, am putea avea afaceri mai multe. Viaţa ar fi mai simplă, cred eu. Şi, în plus, ar exista aceleaşi legi pentru toată lumea. Doar atunci am putea să ne considerăm egali cu americanii, de exemplu. Altfel, nu avem nici o şansă”.
   CRISTINA DIMITRIU, 29 de ani, declarant vamal:
   “Eu nu mă prea pricep la politică şi la chestii de genul acesta. Din câte înţeleg, asta ar însemna să scăpăm de unii şi să dăm de alţii. Nu ştiu dacă va fi mai bine, dar nu cred totuşi. Mai bine să rămână totul aşa cum este, chiar dacă la ora actuală României nu îi este deloc bine. Nu cred în această idee şi nici nu cred că se va pune în practică prea curând”.
   NADIA HINTERMAIER, 61 de ani, pensionară:
   “Nici nu ştiu ce să zic. Mi-e greu să cred că e posibil aşa ceva. O Nouă Ordine Mondială nu cred că ar aduce ceva bun pentru România. Nu ne va ajuta cu nimic şi nici în lume nu va fi de folos. Tot vor exista diferenţe de opinie şi certuri, chiar dacă lumea va fi condusă de un singur guvern care ar gestiona tot”.
   Comentariu saccsiv:

   De fapt, evreul Henry Kissinger a spus:

   Presedintele ales isi preia mandatul intr-un moment in care se petrec transformari simultane in multe parti ale lumii. Obama poate sa dea un nou impuls politicii externe americane, in parte si pentru ca ascensiunea lui este atat de extraordinara si admirabila. Obiectivul lui este de a dezvolta o strategie completa pentru America in aceasta perioada, cand o noua ordine mondiala poate fi creata. Este o mare oportunitate”.

   Cititi va rog si:

Personalitati si organizatii: HENRY KISSINGER

   Iar Obama este de fapt o marioneta:

Detalii esentiale despre PAPUSARII si sforile prin care este manuit presedintele marioneta Barack Obama

   Articolul face cateva referiri corecte la doctrina NOII ORDINI MONDIALE, nedand insa detalii esentiale: cand a aparut si cine a formulat-o.

   Mayer Amschel Rothschild:

   Dati-mi controlul banilor unei natiuni si nu-mi mai pasa cine ii face legile

   Mayer Amschel Rothschild (1744 – 1812), este fondatorul imperiului bancar Rothschild, cea mai de succes familie din istorie. Acesta si mai apoi fii sai au creat acest imperiu cu intindere europeana determinand explozia revolutiei industriale pe continent, au influentat dezvoltarea economica a sa pe directia deja cunoscuta a folosirii combustibililor fosili, inclusiv dezvoltarea transporturilor, au modernizat si stapanit sistemul bursier, bancar, financiar, au influentat direct politicul, au finantat mereu ambele tabere ale unui razboi, au pus la punct un sistem continental de informatii rapide, etc. La sfarsitul secolului 19 controlau peste jumatate din intreaga bogatie a planetei. Desigur, ei au fost varful unui ice-berg, partea vizibila a unui sistem piramidal in care au fost ajutati de prieteni mai putin vizibili opiniei publice. In SUA i-au finantat pe colosii Rockefeller (petrol), Andrew Carnegie (otel), Harriman (cai ferate), J. P. Morgan si pe bancherii ce au pus bazele Federal Reserve.

   La 1 mai 1776, sub conducerea lui Mayer Amschel Rothschild (in traducere SCUTUL ROSU – inainte chemandu-l Mayer Amschel Bauer, dar si-a schimbat numele in mod special pentru ce avea in plan sa faca), cu sprijinul altor familii de evrei germani bogati – Wessely, Moses, Mendelsson – si a unor bancheri (Itzig, Friedlander) -, Weishaupt fondeaza in secret societatea „Vechii cautatori de lumina din Bavaria”, care va deveni mai cunoscuta sub denumirea „Ordinul Iluminatilor”. Weishaupt a sustinut ca numele provenea din vechi scrieri si insemna „cei care detin lumina”. 

   Primul profet al „Ordinului”, cel care intocmise o doctrina de la care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente – „Carbonarii” lui Giuseppe Mazzini, „Liga Dreptilor” lui Karl Marx  sau „Decembristii” lui Cernisevski – a fost Adam Weishaupt, din acest punct de vedere poate cel mai influent om al secolului XIX. Doctrina lui, Novus Ordo Seclorum, a supravietuit veacului si a schimbat lumea in secolul XX.

   1) Abolirea monarhiei si a oricarei puteri ordonate;

    2) Abolirea proprietatii private;

   3) Abolirea mostenitorilor;

   4) Abolirea patriotismului;

   5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);

   6) Abolirea tuturor religiilor.

   Intre 16 iulie si 29 august 1782, la Wilhelmsbaden a avut loc al doilea Congres Masonic, sub presedintia baronului de Braunswick. Congresul de la Wilhelmsbaden a incercat sa faca o conciliere intre diverse secte francmasonice: rosicrucieni, necromanti, cabalisti si umanitaristi. La Congres a fost prezent si Adam Weishaupt, care a reusit sa fuzioneze Ordinul Iluminatilor cu masonii din lojile engleze si franceze. Congresul mai este important si pentru ca a coincis cu emanciparea evreilor din Imperiul Habsburgic. Totodata, a fost pus la punct in mare secret planul Revolutiei franceze care se va declansa sapte ani mai tarziu . Contele de Virieu, un mason care a participat la congresul secret de la Wilhelmsbaden , i-a dezvaluit ulterior unui prieten:Nu pot sa-ti spun ce s-a hotarat acolo. Pot doar sa-ti spun ca este mult mai grav decat iti inchipui tu. Conspiratia care s-a pus in miscare la Wilhelmsbaden este atat de perfect organizata, incat nu au scapare nici monarhia, nici biserica„.

   Cititi va rog si:

„The Money Masters” – un excelent documentar despre modul in care ROTHSCHILD si locotenentii lor stapanesc sistemul financiar-bancar mondial

   In articol mai scrie: „din ce în ce mai multe voci susţin cu tărie că există o “grupare” bine organizată de lideri mondiali, bancheri, personalităţi religioase şi afacerişti de top care vor un “pământ unit”.”

   Asadar, acestia ar fi raii … adica exact cei indicati de catre “luptatori” anti-sistem de genul miscarii Zeitgeist:

ZEITGEIST ADDENDUM, subtitrare in limba romana. Despre PROIECTUL VENUS. Demonstratia faptului ca aceasta miscare pregateste NOUA ORDINE MONDIALA

   Aceeasi ce au fost indicati la inceputul secolului trecut de revolutiile bolsevica si nazista …

VIDEO: Agenti sovietici (EVREI) in Romania. Completari pentru a se intelege ca ticalosul COMUNISM n-a fost inventat de STALIN si nici n-a aparut in RUSIA … Ceea ce s-a petrecut a fost doar o repetitie a ceea ce se doreste sa fie …

NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante

Documentare celebre: „THE SOVIET STORY” (Povestea sovietelor), subtitrare in limba romana. O excelenta demonstratie a radacinii comune COMUNISM – NAZISM. Completari necesare

   Dar, ambele revolutii au fost finantate de catre … ELITE:

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

Louis Thomas McFadden a platit cu viata pentru lupta sa impotriva FEDERAL RESERVE

   Cum se poate asa ceva? Simplu. Au fost etape pregatitoare ale viitoarei reale NOI ORDINI MONDIALE. Au fost un soi de mega experimente sinistre.

   Chestiunea e tare migaloasa si greu de priceput pentru cei ce n-au studiat temeinic SISTEMUL si nu iau foarte in serios profetiile din Sfanta Scriptura sau ale Sfintilor Parinti. Atat nazismul cat si bolsevismul au avut elemente comune cu doctrina NOM. Cum atunci camatarii planetari le-au finantat? Doctrina miscarii Zeitgeist, are de asemenea astfel de elemente comune. Cum atunci de ii ataca pe camatarii planetari? Pentru a intelege, este necesar sa cititi:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

   Se mai spune in articol ca „primul pas ar fi fost, se pare, înfiinţarea Organizaţiei Naţiunilor Unite şi a UE.”. Aceasta, pentru a ascunde cele de mai sus … faptul ca primul pas a fost facut de fapt cu peste 200 de ani in urma. Astfel, infiintarea ONU n-a fost decat o etapa, importanta ce-i drept. Alte importante etape au fost: revolutia franceza, revolutia de la 1848, infiintarea Federal Reserve, primul razboi mondial, Liga Natiunilor, marea criza, al doilea razboi mondial, ATLANTIC CHARTER, BRETTON WOODS, BANCA MONDIALA, FMI, CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR, Uniunea Europeana. Foarte importante au fost de asemenea si revolutiile:

   Industriala:

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 1)

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL ( partea 2 )

Personalitati si organizatii: familia HARRIMAN, unealta importanta a colosilor Rothschild. Sarcini: transporturi, eugenie, banci, finantarea nazismului

Personalitati si organizatii: J.P.MORGAN (JOHN PIERPONT MORGAN)

   Sexuala si emanciparea femeii:

„IARNA DEMOGRAFICA„ subtitrare in limba romana si completari foarte necesare

DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesare

  Pentru a vedea si mai bine cum se leaga lucrurile, cititi va rog cateva detalii referitoare la un sinistru personaj:

   Alice Bailey (1880–1949), initiatoarea amplei miscari new age, continuatoarea Theosophical Society ale carei baze au fost puse de catre Madame Blavatsky.

   Sotul ei, Foster Bailey (1888 – 1977), a fost mason grad 32.

   Intre 1919 si 1949 a scris multe lucrari dictate de catre “maestri ai intelepciunii“, non oameni din zona Tibetului. A considerat ca lucifer este un zeu al intelepciunii considerat pe nedrept de catre crestinism ca inger cazut.

   In 1940 a prevazut victoria aliatilor (intr-o perioada in care multe state inca nu intrasera in razboi iar tabara acestora inca nu se formase oficial) si stabilirea de catre acestia, dupa marea conflagratie, a unei noi etape a NOI ORDINI MONDIALE, ce va duce umanitatea la un foarte ridicat nivel de civilizatie … Sa ne amintim ca la 14 august 1941, intr-un moment in care SUA inca nu intrase in razboi, a fost schitata ATLANTIC CHARTER, adevarata fundatie pentru majoritatea tratatelor si organizatiilor internationale (inclusiv Natiunile Unite si cele financiare) de dupa cel de al doilea razboi mondial, cu ocazia Atlantic Conference (nume de cod Riviera) la care au participat presedintele SUA Franklin D. Roosevelt si premierul britanic Winston Churchill (ambii masoni) insotiti de consilierii lor apropriati. Interesant este ca in cadrul sau se specifica necesitatea unei “noi ordini mondiale”.

   Este intemeietoarea Lucifer Publishing Company redenumita mai apoi Lucis Trust.

(Imagine preluata din articolul A New Age Simbol de pe site-ul oficial LUCIS TRUST)

   Lucis Trust este Non-Governmental Organization in cadrul Natiunilor Unite !!! La indicatia ei, in cladirea ONU se afla o camera de rugaciune cu insemnele acesteia, unde greii se aduna inaintea fiecarei sedinte generale:

   Un astfel de „sef secret„ non uman i-a dat in 1937 lui Bailey “Marea invocatie “. Aceasta a fost folosita inclusiv dupa evenimentele din 11.09.2001 de catre Findhorn Foundation (pe care o invoca de la infiintare ei). Este o invocatie folosita si de miscarea new age UFO.

   Findhorn Foundation a fost fondata in 1972. In 1997 devine membru Conference of Non-Governmental Organizations in Consultative Relationship with the United Nations (CONGO) si membru fondator al mai multor grupuri active in UN Headquarters, intre care amintim The Spiritual Caucus in al carei site oficial gasiti fotografia United Nations Meditation Room, camera de rugaciune de care aminteam mai sus si careia ii face propaganda.

   Cuvinte de lauda adresate camerei, precum unui templu, i-a adus si misticul Dag Hammarskjöld (1905–1961), al doilea Secretar General al Natiunilor Unite. Individul avea planuri marete cu ONU dar a murit intr-un accident neelucidat nici pana in zilele noastre.

   Alt greu al Natiunilor Unite, mare iubitor de draci este Robert Muller (1923-). Asistent al  Secretarului General de peste 40 de ani. Poreclit “filosoful“ UN pentru liniile directoare pe care le traseaza. E plin de idei despre guvernarea mondiala . Recunoaste ca este influentat de Alice Bailey pe care o admira caci a fost contactata de “maestri ai intelepciunii“ …

   Analistii fenomenului sunt de acord ca lucrarile lui Bailey, Rudolf Steiner (Thule Society din Germania, alta “fiica“ a Theosophical Society, care a fost piatra de temelie a Nationalsozialistische Arbeiterpartei a lui Hitler …) si ale Theosophy-ei in general au influentat crearea “ religiilor “ UFO, inclusiv Order of the Solar Temple.

   In lucrarea sa “The Externalization of the Hierarchy”, Alice Bailey scria:

   „NOUA ORDINE MONDIALA va recunoaste ca productia lumii, resursele naturale ale planetei si bogatiile sale nu apartin nici unei natiuni, ci vor fi impartasite tuturor. Nu vor mai exista natiuni la categoria „a avea” iar altele la polul opus. Printr-un proces echitabil si corect se va organiza distributia graului, al petrolului si a mineralelor, in functie de nevoile fiecarei natiuni si popor.Toate acestea vor fi stabilite in raport cu intregul planetar.”

   „NOUA ORDINE MONDIALA se va baza pe recunoasterea faptului ca toti oamenii sunt egali la origine, doar ca se afla la diferite stadii ale dezvoltarii evolutive. Integritatea personala, inteligenta, viziunea si experienta, la care se va aduaga si bunavointa, vor indica viitorii conducatori.”

   „NOUA ORDINE MONDIALA va fi fondata pe un sentiment de responsabilitate. Regula va fi „toti pentru unul si unul pentru toti

   „In perioada de pregatire a NOII ORDINI MONDIALE se va reglementa dezarmarea. Aceasta nu va fi optionala. Nici unei natiuni nu-i va fi permis sa produca echipamente in scopuri distructive sau sa violeze integritatea altei natiuni. „

   „NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa fie destinata pentru o lume care a trecut printr-o criza distrugatoare. NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa puna bazele pentru o viitoare lume, posibila doar dupa o perioada de timp de recuperare si reconstructie.”

   Cititi va rog si:

Articolul zilei (27.05.2009) si completari utile despre NEW AGE si MASONERIE: „Obiectivul Patriarhului, acelasi cu al masoneriei: “Unitatea spirituala a lumii””

   Asadar, NOM nu este doar o treaba de bancheri, ci una cu mult mai complexa, ce implica si … dracisme. Dar asta iar se ascunde in articolul din Liberatea. De ce? Deoarece i se prezinta opiniei publice o tinta: falsa NOUA ORDINE MONDIALA

   Scriam in august 2009 ca suntem martorii pregatirii ultimei mai revolutii, cea care vrea sa zguduie lumea pe care o stim din temelii, sa rastoarne integral si iremedial valorile pe care le recunoastem, sa mature din calea ei structurile si organizatiile existente. Mai corect spus, s-a declansat faza finala a unei revolutii continue ce a inceput acum peste 200 de ani si al carui efect se doreste a fi instaurarea NOII ORDINI MONDIALE a unui GUVEN MONDIAL. Iar acest ultim capitol se doreste a fi cel mai cumplit si sangeros din intreaga istorie a omenirii …  

   H.G. Wells, The New World Order (1939):

   “Foarte multi oameni vor uri NOUA ORDINE MONDIALA si vor muri protestand impotriva ei

   Personajul nu a fost doar futurolog si autor SF de succes, ci si unul din cei mai vocali promotori ai eugeniei. Ca si iubita lui, evreica Margaret Sanger, care incepand cu 1923 primeste fonduri masive din partea familiei Rockefeller in acelasi scop. Cititi va rog si articolul:

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

   Cu alte cuvinte, era un om al SISTEMULUI. Voi incerca in cele ce urmeaza sa explic ce a vrut sa spuna in acea fraza.

   Desigur cu totii ati observat o “explozie” de articole si documentare ce trateaza chestiunea GUVERNULUI MONDIAL, a NOII ORDINI MONDIALE precum si tot soiul de teme anti sistem. Cei care le-ati studiat un pic mai amanuntit, ati putut constata ca doar par a fi la fel insa in fapt sunt grupate in doua mari categorii apartinatoare unor tabere ce sunt diametral opuse. Ele par la fel pentru cititorii neavizati deoarece temele comune sunt cu mult mai multe decat cele divergente. Asta face si ca pe frontul de lupta anti sistem sa para a fi aliate.

   SISTEMUL a creat mereu “alternative”: teorii si grupuri de actiune ce pareau foarte luptatoare impotriva SISTEMULUI, pentru ca cea mai mare parte a celor nemultumiti sa se buluceasca sub stindardul lor. Actualmente insa s-a pus in miscare cea mai mare cacealma din istoria manipularii maselor, ce va depasi prin grozavie tot ce s-a petrecut pe glob in perioada aparitiei, stralucirii si infrangerii national-socialismului: s-a creat imaginea falsei noi ordini mondiale (pe care o voi denumi in continuare fNOM) si se incurajeaza pe fata sau subtil actiunile de lupta impotriva ei, intr-un razboi ce se va duce sub toate formele, atat cu pixul si discursul, cat si pe baricade sau cu arme.

   Aceasta manevra este necesara din doua motive:

1)     sa se distraga atentia multimii de la adevaratii dusmani si sa se canalizeze furia acesteia spre demolarea vechii societati si odata cu ea chiar si a instrumentelor folosite pana acum de catre ELITE pentru acumularea de capital sau pentru coordonarea etapelor pre-instaurare guvern mondial.

2)     ELITELE fiind toate practicante ale cultului inchinarii la lucifer (fie ca inteleg sau nu motivul real al actiunilor lor) fac tot ce le sta in putinta spre a elimina din mentalul cat mai multor oameni nadejdea in Domnul nostru Iisus Hristos. Astfel li se prezinta strict “alternative” lumesti: revolutii si sperante de schimbare a fNOM. Mai mult, aceste “alternative” postuleaza ca sigur faptul ca vremurile pe care le traim nu pot fi sub nici un chip inceputul adeveririi profetiilor din Sfanta Scripura sau ale Sfintilor Parinti. Astfel, SISTEMUL doreste sa se asigure de faptul ca un numar cat mai mic de oameni se pregatesc pentru singura lupta mantuitoare: marturisirea si mucenicia. Astfel, un numar destul de mare de crestini sunt strict adeptii actiunior umane impotriva SISTEMULUI, ba mai mult, ii acuza pe adevaratii crestini de lasitate … 

   Asa se face, de exempul, ca inainte de declararea oficiala a crizei, a fost promovat agresiv documentarul Zeitgeist  care ataca Federal Reserve, dar si crestinismul, promovand insa NOUA ORDINE MONDIALA (reala), asa cum a fost ea teoretizata de varfurile masoneriei si de catre stalpii care au pus acum 100 de ani temelia new age.
   Apoi, dupa declararea oficiala a crizei, auzeam politicieni de marca aratand cu degetul spre bancile cele rele si promovand o schimbare de sistem si o … NOUA ORDINE MONDIALA.
   Trebuie inteles ca Federal Reserve le-a fost un instrument necesar si atat. Vor pune tunurile pe ea si vor renunta la ea pentru a construi ceva cu mult mai maret.      

   Desigur, se va evita atingerea adevaratelor ELITE ce au creat-o si care au beneficiat de pe urma ei.

   In concluzie, articolul din Liberata asta face, prezinta o tinta: falsa NOM. Si isi aduce astfel aportul in „identificarea „ dusmanului. Caci va fi nevoie de un asemenea dusman impotriva caruia sa se iasa pe baricadele revolutiei.

   Am scris mult in acest blog despre faptul ca PAPUSARII au declansat voit criza (Criza financiara din SUA, etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE), pentru a urma masive miscari de strada, foamete si razboi, pentru ca tot ei sa pregateasca revolutia ce va aduce „salvatorul”, pe antihrist, ce nu va figura in ochii multimilor ca un dictator venit in fruntea unei mega structuri statale totalitare, ci ca un minunat invatator carismatic, aducator de iubire si pace … ce-i scapa de toate necazurile:

DIAVOLUL este REVOLUTIONAR

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on mai 25, 2010 at 12:42 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. seby said, on mai 25, 2010 at 3:27 pm

    libertatea nu e un ziar care merita citit ……

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 25, 2010 at 4:16 pm

      seby

      Prietene, n-ai prins ideea. El este foarte citit. Si in acest ziar foarte citit a aparut acest articol cu un scop.

      Apreciază

      • fane said, on mai 25, 2010 at 5:58 pm

        saccsiv ,

        gresesti .
        Este CEL MAI CITIT , mai ales de categoria „brainwash” , adica majoritatea .

        Un singur lucru nu l-au calculat elit-istii : cei care au creierul spalat nu vor citi o stire despre Obama decat daca va fi (eventual ) insotita de imaginea dezbracata a Michell-ei . Altfel , pentru ei politica este o limba straina .

        In alta ordine de idei , evolutia evenimentelor vrea sa dea impresia ca este trepidanta dar vor sa faca totul cu cheltuieli minime , vin doar cu declaratii sa vada reactia noastra , sa vada daca este momentul sa apese si mai mult pe acceleratie sau sa mai astepte sa ne ajunga cutitul la os , inasprind conditiile vietii . Sunt nesiguri acum dar vor lua masuri radicale care sa ne faca sa sarim pe baricade . Si atunci , cu doar cativa provocatori platiti , dornici de sange , vor obtine efectul scontat . La sociallismul stiintfic eram invatati ca ” constiinta trece prin stomac ” . Acesta va fi si motto-ul perioadei urmatoare . Prin infometare , oricine poate , obtine orice .

        Faca-se voia Ta , Doamne , in tot ceasul si in tot locul ! Amin !

        Apreciază

      • saccsiv said, on mai 25, 2010 at 6:01 pm

        fane

        Bine frate, dar unde zici tu ca gresesc?

        Apreciază

      • fane said, on mai 26, 2010 at 5:04 am

        saccsiv ,
        Iertare , am glumit . ” Greseala ” era ca tu ai spus ca este „foarte citit” iar eu am spus „cel mai citit” .

        Doamne , ajuta-ne !

        Apreciază

      • Nea Vasile Australia said, on octombrie 22, 2013 at 1:31 pm

        Nea Vasile va spune: Comunismul nu a fost desfintat in Romanika.Comunismul exista sub o alta forma si infatisare.Usl este plin de comunisti fara carnet dar ce a ce fac in parlament dovedesc acest lucru.Rusine! Dam presedintele jos si punem ,pe cine ?…
        .

        Apreciază

  3. Dejan said, on mai 25, 2010 at 3:28 pm

    Nu, nu Obama va conduce NOM! El va fi numai mijlocul pentru crearea ei dar adevaratul conducator este mult mai aproape decat Obama si este la Roma. Cred ca stiti despre cine vorbesc.

    Apreciază

    • Nebunul said, on mai 25, 2010 at 4:25 pm

      SPUNE MAI MULT TE ROG

      Apreciază

    • fane said, on mai 25, 2010 at 6:05 pm

      ce-mi place cand fiecare citeste doar ce vrea . Saccsiv spune clar :
      ” In concluzie, articolul din Liberata asta face, prezinta o tinta: falsa NOM ” . Tot ce a gresit a fost ” Liiberata ” in loc de ” Libertatea ” . Pardonabil , totusi , nu-i asa ?

      Deci articolul se refera , clar , la falsa NOM , este testul , momeala . In functie de reactii vor hotara urmatorul traseu .

      Faca-se voia Ta , Doamne , in tot ceasul si in tot locul ! Amin !

      Apreciază

    • Marius8eu said, on mai 25, 2010 at 6:48 pm

      E cumva conducatorul spiritual la care ma gandesc eu? Sau papa se va exclude din chestiunile politice.

      Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui D-zeu miluieste-ma pe mine pacatosul si pe toata lumea ta.

      Apreciază

      • ROrtodox said, on mai 27, 2010 at 9:07 am

        nu va fi Papa. Plus ca papii`st batrani, nu se incadreaza 🙂

        Apreciază

  4. seby said, on mai 25, 2010 at 7:03 pm

    saccsiv said, on mai 25, 2010 at 4:16 pm
    seby

    Prietene, n-ai prins ideea. El este foarte citit. Si in acest ziar foarte citit a aparut acest articol cu un scop.

    hartia aia igienica careia tu ii spui cel mai citit ziar .. e bun pt sters la fund ….daca tu consideri ca un ,,ziar” care are numai curve si panarame pe prima pagina si in afara de scandaluri nu gasesti nimik bun ..nu mai citesc acest ziar de 5 ani daca nu si mai bine ..acest ziar este fratele mai mare al ziarului can can :))) o fi citit dar nu cred ca sunt si cei mai inteligenti cei cel citesc ….si nu vreau sa jignesc pe nimeni .cred si eu in teoriile cu Noua ordine mondiala , cred in profetiile sfintilor parinti in legatura cu vremurile ce le traim si cele care vor veni …dar sa-mi spui ca libertatea a scris articolul cu tema ma jignesti ..mai bine ma injuri direct …sunt atatea ziare gandul ..saptamana financiara de ex e mult mai credibil si a scos atatea articole despre blackwater , masonerie si chiar a pus in vanzare un film super facut in 2005 (EQUILIBRIUM) in care se vorbeste foarte mult despre vremurile ce vor veni si are o viziune destul de realista .am vazut ca la inceput aveai un link cu filmul avatar .ai putea sa faci la fel si cu filmul acesta .il gasesti pe filmeonline2010….. si se mai poate discuta despre cutremurele anului 2010 sunt cinci luni din an si fiecare luna a avut cel putin un cutremur mare si vreo cateva mici in diferite locuri ale lumii si faptul ca aceasta vara va fi cea mai caldurooasa din ultmii 130 de ani ??(filmul2012 parca tot asa era nu??)
    P.S. nu vreau sa jignesc pe nimeni dar ultima grija ar fi sa intru in panica sau sa cred ca e valabil un articol din libertatea un ziar despre panarame , cocalari ,pitipoance
    dezbracate …si fotbalisti de Romania cu fite de megastaruri … asat e parerea mea ..putem gasi si alte surse decat ziarul libertatea. in rest sa auzim numai de bine .

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 25, 2010 at 7:13 pm

      Seby

      Prietene, ai inteles chiar mai putin decat am crezut prima data. N-am timp sa-ti explic, poate o va face unul dintre cititori.

      Apreciază

    • agerstress said, on mai 26, 2010 at 8:27 pm

      Seby,
      Tu ai dreptate cand te referi la valoarea ziarului dar nu despre asta era vorba ci despre efect. Este un ziar cu tiraj destul de mare si, intr-adevar se adreseaza unei anumite categorii sociale, din pacate destul de numeroasa (acei „spalati pe creier” de care vorbea cineva mai sus) dar asta e si tinta. Acea categorie sociala este unealta ideala pentru artizanii NWW. Poate ca nu citesc ei toate textele fituicii dar titlurile tot le citesc ca doar nu da banii degeaba pe ziarul respectiv. Hartia igienica e mai ieftina si mai confortabila… 🙂 nu l-ar cumpara special cu acest scop (nici nu bag mana-n foc ca nu vor improviza daca tot il au in posesie… mai ales acum pe timp de criza…). 🙂

      Apreciază

  5. double_M said, on mai 25, 2010 at 9:38 pm

    nici eu nu am incredere in informatiile din libertatea. asa mai scrisesera despre: Romania, noul centru spiritual al lumii -> articol care nu avea nicio veridica si dezinforma populatia in ultimul hal

    Apreciază

    • fane said, on mai 26, 2010 at 5:20 am

      N-a spus nimeni ca informatia este sau trebuie sa fie reala . DAR este o informatie din Libertatea , despre care sustin ca este cel mai citit ziar ( Seby , daca noi nu-l citim asta nu inseamna ca nu are cititori , dimpotriva ) , tocmai pentru ca promoveaza panarame iar panarama este cuvantul de ordine in Romania ( vedeti , va rog , ce tip de emisiuni tv au cea mai mare audienta ) . Ce importanta are ca cei care citesc Libertatea au coeficientul de IQ tinzand spre 0 ? Sunt ideali pentru ca sunt creduli , pentru ca iau totul ad-literam ( ” mama , in 2012 sigur este sfarsitul lumii pentru ca e si mayasii si mai vine si planeta aia si am mai auzit-o si pe carmen hara la emisiunea aia de pe antena lui medelin ionescu ca o sa vina sfarsitu`” ) si pentru ca sunt multi ( multi dar prosti , veti zice -ok , dar multi si asta conteaza ) .

      Faca-se voia Ta , Doamne !

      Apreciază

  6. dumitru said, on mai 26, 2010 at 10:49 am

    cititi,http//viculio.ecosapiens.ro/prabusirea-romaniei.va rog comentati.multumesc.

    Apreciază

  7. Anonim said, on mai 27, 2010 at 12:54 pm

    “Când satana va fi întronat, în timpul punerii coroanei se va citi Simbolul Credintei – Crezul -, dar el nu va permite ca acesta sa fie citit corect”

    – Obama s-a incurcat, nu a citit corect tocmai la “cu credinta” iar d-na Obama avea manusi iar al 2-lea juramant a fost fara biblie din ce am vazut pe net. Tinand cont ca sotii formeaza o singura fiinta dupa casatorie iar d-na Obama avea manusi pot fi facute oarece legaturi.
    – Aceasta profetie mai poate fi talcuita ca pana la intronare s-a purtat frumos iar acum se vede ca mainile sale (bunele intentii) sunt de fapt ghiare (rele intentii)

    http://www.razbointrucuvant.ro/2007/08/04/sf-lavrentie-de-cernigov-vor-fi-multi-surzi-si-multi-orbi/

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.