SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: IDIOTUL AMERICAN …

Posted in MANIPULARE by saccsiv on ianuarie 2, 2010

   Filmuletul face referire la partea imbecilizata a poporului american, insa din nefericire putem vorbi la fel de bine si de spalatii pe creier ai altor natii, inclusiv romani. Iar de o parte a populatiei acestei planete putem spune ca pare a fi data cu smirghel pe creieri, astfel incat au ajuns sa se comporte si sa “gandeasca” aidoma unor idioti … Noi e bine insa sa ne straduim sa-i trezim, cu toate ca uneori se inversuneaza sa doarma pe ei.

   Cititi va rog si:

VIDEO: FABULA (pentru toti cei ce sunt impotriva celor ce vorbesc despre NOUA ORDINE MONDIALA)

   Iata si cateva din motivele acestei adormiri:

VIDEO: Care este motivul pentru care majoritatea oamenilor nu se trezesc?

VIDEO (si transcriptul): “How To Brainwash A Nation” (CUM SE SPALÃ CREIERUL UNEI NAŢIUNI), un excelent interviul luat de Edward Griffin lui Yuri Bezmenov

VIDEO (animatie): Suntem intr-adevar liberi?

 

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on ianuarie 2, 2010 at 12:28 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. elena said, on ianuarie 2, 2010 at 1:27 pm

    E posibil sa ma insel,dar nu e una din vocile care comenteaza in acest filmulet a lui Alex Jones, slujitorul Satanei (al masoneriei si al „adevaratei”NWO) , cel la care trebuia sa fim foarte atenti,pentru ca indeamna la revolta ci nu sa luam drumul muceniciei? Chiar daca nu e vocea lui, comentatorul respectiv ca si cel cu care se incheie filmul, indeamna la revolta si condamna modalitatile adoptate in ultimii ani de politie(cum s-a intampplat acest an in Pittsburg ) de imprastiere a manifestantilor precum si securitatea excesiva legata de orice intrunire a mai marilor lumii. „Rise up!”.Cum se impaca aceste indemnuri cu cele cu care ne-ai obisnuit? Si musulmanii, ca inchinatori ai Satanei , nu ar trebui ei tatuati sau chipuiti , ca sa stim sa ne ferim de ei , noi, singurii detinatori ai Adevarului, spre a nu fi smintiti in vreun fel?
    PS. Ai putea sa precizezi sursa acestui film?
    Multumesc si scuze pentru modalitatea oarecum sarcastica in care am formulat,sub un impuls de moment , acest comentariu…..altadata nu voi mai ceda impulsurilor ci voi astepta sa se aseze informatiile in mintea mea, inainte de a mai face(daca voi mai face) vreun comentariu.

    Apreciază

    • Claudiu Adrian said, on ianuarie 2, 2010 at 2:42 pm

      Una este sa fii informat si alta este sa filtrezi informatiile. Saccsiv ne-a pus in tema in legatura cu AJ cu ceva timp in urma [sa fim vigilenti] dar informatiile e bine sa le stim.
      Cat timp cunosti agenda lui Alex Jones stii cum sa te feresti de ceea ce nu se potriveste cu noi [noi Alesii asa cum tu, dragutza, cu sarcasm spui] dar multe din cele spuse de el sunt reale, fie ca ne place sau nu.

      PS: Eu am revenit (pe cat poate spune un pacatos notoriu asta) la Ortodoxie (unde eram doar cu botezul) multumita lui AJ. El este primul care mi-a deschis ochii in legatura cu problemele actuale. Usor usor, lucrurile au inceput sa se lege si am inteles si care este ‘misiunea’ lui, dar … ii sunt dator cu intredeschiderea ochilor. Ortodoxia mi i-a deschis de tot (ca sa vad ce caine pacatos sunt si cum agenda NWO se suprapune cu planurile diavolului si Apocalipsa).

      Apreciază

  3. lehamitea said, on ianuarie 2, 2010 at 8:52 pm

    Bine, si dupa ce ne dam toti seama, adica dupa ce ii facem pe toti sa si dea seama, ce facem? Sa stii ca ceva nu e in ordine nu e o solutie daca nu poti face nimic.

    Apreciază

  4. Mihaela C said, on ianuarie 2, 2010 at 9:25 pm

    @Lehamitea,
    Pai o sa vina momentul alegerii. Alegerii de pana la „infaptuirea marilor deziderate” si a celei de dupa. Habar n-am cum o sa alegem. Habar n-am cum va fi sa ne luam crucea si s-o purtam. Habar n-am daca se va gasi cineva cu care s-o purtam. Nimeni n-are habar! Si, sa nu ne iluzionam ca ne va fi usor. Ne va fi greu fiindca, doar fapul ca stim niste lucruri nu ne e de mare folos daca ele nu ne duc, pe fiecare, catre credinta… Ti-o spun asa cum simt. La mine se apropie cu pasi de intercity prima alegere. Si mi-e al naibii de greu sa aleg avand un fiu de care vreau sa tin cont. Acest an, ne aduce la realitate. Sper sa nu clacam.
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  5. blackjack said, on ianuarie 2, 2010 at 10:58 pm

    Probabil ca inevitabilul se va produce, instaurarea „Noului Guvern Mondial „,iar anul acesta ar putea fi ultima noastra sansa .

    Apreciază

  6. ovidiu said, on ianuarie 3, 2010 at 5:20 pm

    „…sooner or later you got to draw a line and stand your ground,whether anybody else does or not,that is what liberty is all about!”

    Apreciază

  7. spellmaker said, on ianuarie 3, 2010 at 5:45 pm

    Parintele Iustin Parvu a zis si ceva de rezistenta in asezari fortficate

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.