SACCSIV – blog ortodox

TARE: Un cercetator al guvernului bulgar afirma ca EXTRATERESTRII “exista deja pe pamant”. Interesant este ca mesajul lor este identic cu programul NOII ORDINI MONDIALE

Posted in EXTRATERESTRI by saccsiv on noiembrie 27, 2009

   Citez din articolul Aliens ‘already exist on earth’, Bulgarian scientists claim:

   Extraterestri din spatiu sunt deja printre noi pe pamant, spune un cercetator al guvernului bulgar care afirma ca sunt deja in contact cu o forma de viata extraterestra.

   Extraterestrii sunt pretutindeni in jurul nostru, si ne urmaresc tot timpul”, a spus Dl. Filipov trusturilor media din Bulgaria.

   Munca de descifrare a setului complex de simboluri trimise cercetatorilor este in curs de desfasurare, spun cercetatori ale Institutului Spatial de Cercetare al Bulgariei.

   Ei sustin ca extraterestrii raspund deja la 30 de intrebari puse lor.

   Lachezar Filipov, director adjunct al Institutului Spatial de Cercetar al Academiei de Stiinte din Bulgaria, a confirmat cercetarea.

   El a declarat ca cercetatorii centrului analizau 150 de cercuri din lanurile de cereale din lume care – cred ei – sunt raspunsuri la intrebarile respective.

   “Ei nu sunt ostili fata de noi, ci mai degraba doresc sa ne ajute dar nu suntem suficienti de maturi pentru a stabili un contact direct cu ei.”

   Dl Filipov a spus ca chiar scaunul Bisericii Catolice, Vaticanul, a recunoscut ca extraterestrii exista.

   El a spus ca oamenii nu vor putea sa realizeze un contact cu extraterestrii prin unde radio ci prin puterea gandului.

   “Rasa umana va avea un contact direct cu extraterestrii in urmatorii 10 – 15 ani”, a spus el.

   “Extraterestrii sunt critici la comportamentul imoral al oamenilor referindu-se la interferenta oamenilor in procesele naturii.” (Nota traducatorului: parca nu ar fi vorba de extraterestri ci de cei care “lupta” impotriva incalzirii globale, se leaga lucrurile nu? Asadar pina si extraterestrii sunt sustinatorii masurilor impotriva incalzirii globale?).

   Publicarea raportului Cercetatorilor BAS in ceea ce priveste comunicarea cu extraterestrii vine in contextul controverselor iscate asupra rolului, fezabilitatii si reformei Academiei Bulgare de Stiinte.

   In ultima saptamana acest raport a dus la o discutie aprinsa intre Ministrul de Finante al Bulgariei, Simeon Djankov, si Presedintele Georgi Parvanov.

   Comentariu saccsiv:

   Eu raman la parerea ca sunt draci, indiferent ce spune Vaticanul:

Academia Pontificală de Ştiinţe şi Observatorul Vaticanului au fost gazda „Zilelor de studiu despre viaţa pe alte planete” …

   Sau tocmai de aceea:

VATICANUL, incotro? Spre NOUA ORDINE MONDIALA …

   Cititi va rog si:

Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE

PIETRELE INDRUMATOARE din Georgia (Georgia Guidestones) si directiva unui maxim de 500 milioane de locuitori pe planeta

43 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on noiembrie 27, 2009 at 9:54 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. dana stefan said, on noiembrie 27, 2009 at 10:35 am

    Poate că niciodată de la începuturile Crestinismului încoace puterile demonice nu s-au manifestat într-un număr atât de mare si atât de pe fată ca în zilele noastre. Teoria „vizitatorilor din spatiul extraterestru” nu este decât unul din multele pretexte pe care le folosesc aceste puteri pentru a disemina si a acredita ideea existentei unor „fiinte superioare” care îsi vor asuma responsabilitatea destinului omenirii.

    În al doilea rând, OZN-urile nu sunt altceva decât tehnici mediumistice de ultimă oră, prin care diavolul îsi câstigă aderenti pentru sfera lui ocultă. Ele sunt un semn teribil al marii susceptibilităti a omului contemporan la influentele demonice, asa cum nu s-a mai întâmplat niciodată în era crestină. În secolul trecut de exemplu, era de obicei necesară participarea la sedinte de spiritism pentru a intra în contact cu demonii, pe când astăzi privirea cerului este suficientă în acest scop (este adevărat, de preferintă noaptea).

    În al treilea rând, „mesajul” adus de OZN-uri este de natură să pregătească lumea pentru aparitia lui Antihrist; „mântuitorul” omenirii apostaziate soseste pentru a stăpâni lumea. Poate că vor sosi chiar din văzduh, pentru a imita mai bine venirea Mântuitorului (Matei 24,30; Fapte 1,11). Sau poate că „vizitatorii extraterestri” vor ateriza în locuri publice pentru a declansa o închinare „cosmică” în fata stăpânului lor. Sau poate că „focul pogorât din cer” (Apoc. 13,13) nu va fi decât o parte a marelui spectacol demonic rezervat vremilor din urmă. Oricum, mesajul adresat omenirii zilelor noastre acesta este: „mântuirea asteptati-o nu de la Adevărul crestin aflat prin descoperire dumnezeiască si nu de la credinta în Dumnezeu Cel nevăzut, ci de la vehiculele din spatiu”.

    Este unul din marile semne al vremilor de pe urmă acesta: … si spaime si semne mari din cer vor fi (Luca 21,11). Nu mai departe decât acum o sută de ani, Episcopul Ignatie Briancianinov nota în cartea sa Despre semne si minuni: ** „…cu câtă aviditate caută crestinii nostri să vadă minuni, sau chiar să facă ei însisi minuni! Această căutare nu dă altceva la iveală decât înselăciunea de sine, care se naste din buna părere de sine si din slava desartă, si care se sălăsluieste în suflet punând stăpânire pe el”.
    Sfântul Simeon Noul Teolog spune si el: „cel care se nevoieste cu rugăciunea, să nu privească des în văzduh, căci într-acolo se află sălasul duhurilor rele, care lucrează mari si felurite înselăciuni” (Philokalia, „The Three Forms of Heedfulness” – „Cele trei feluri de pază”).
    * Sfântul Nil, Svytynya pod Spudom, Sergiev Posad, 1911
    Noi trăim la capătul acestei perioade înspăimântătoare de triumf demonic în care „umanoizi” sinistri (noile întruchipări diavolesti) se arată la mii de oameni si pun stăpânire, prin aparitiile lor absurde, pe sufletele acelora de care harul lui Dumnezeu s-a îndepărtat. Fenomenele extraterestre sunt pentru crestinii ortodocsi un semn că trebuie să calce cu mult mai multă hotărâre, trezvie si băgare de seamă pe calea mântuirii, cunoscând că putem fi ispititi si înselati nu doar de religiile mincinoase, ci si de fenomene fizice care uluiesc privirea.

    sunt cateva pareri preluate de pe sfaturi ortodoxe!
    si eu cred ca extraterestrii sunt diavoli!!!

    Apreciază

    • vranceanu lucian said, on noiembrie 28, 2009 at 11:37 am

      Specia umana nu stie cand a aparut si de unde. De unde a aparut materialul genetic uman? A venit asa din cosmos? Este imposibil. L-a adus cineva. Dar putea un Dumnezeu sa creeze ADN? Nu, Fiinta Suprema din Univers este doar constiinta, nu are forma fizica. Aceasta inseamna ca o specie humanoida supercivilizata a adus pe Terra codul genetic uman si au creat prin inginerie genetica omul. La aceasta se adauga faptul ca noi habar nu avem ce alte civilizatii exista. Exista miliarde de stele in Univers. A crede ca omul este singura fiinta din Univers este cu siguranta o blasfemie si dovedeste inapoierea mentala a omului. Din acest motiv cred ca exista asa numitii extraterestri si chiar astept sa vina sa faca curatenie exemplara pe aceasta planeta, adusa in ultimul hal de mistici, habotnici si brutele care urmaresc doar sa se imbogateasca pe orice cale.
      Despre „puteri demonice”, asa cum nu exista ingeri ca manifestare fizica asa nici draci nu exista. Exista doar Omul, cu Constiinta si Gandurile sale, pozitive sau negative. Diavolul sau Dracul sau Belzebut sau cum vrea lumea sa-i spuna nu exista asa cum nu exista nici semnificatii oculte ale numarului 666 care nu este decat un banal numar! Cum poti atribui puteri unui numar cand el este creatie a mintii omenesti? Misticii vor avea un sfarsit lugubru, pe masura salbaticiei mintii lor!

      Apreciază

      • parereamea said, on noiembrie 28, 2009 at 3:32 pm

        lucian,
        Iti propun sa desenezi un cromozom intr-un cerculet intr-un lan de cereale si poate in 10-15 ani primesti raspuns de la „extra” la intrebarea : De unde a aparut materialul genetic uman?

        Dupa aceea, iti propun sa fii mistic pentru 24 ore din viata ta, stand intr-o manastire.

        Daca nu ai sa crapi intr-un sfarsit lugubru dupa aceste 24 ore, esti liber sa te apuci de un nou cerculet.

        Apreciază

      • rortodox said, on noiembrie 28, 2009 at 4:59 pm

        Prietene ai citit prea mult Erich Von Daniken .. Iti propun acum Biblia si scrierile Sfintilor Parinti Ortodocsi.

        Apreciază

      • comentator said, on noiembrie 28, 2009 at 6:50 pm

        Cu siguranta oglinda in care te privesti in fiecare seara greseste… tu esti mult mai frumos si destept decat iti arata ea! Sparge-o lucian, te minte!

        Apreciază

      • boddyca said, on decembrie 12, 2009 at 6:02 pm

        Lucian, mai bine stergeai ” vranceanu ” din fata, nu de alta, dar ne faci judetul de ras…

        Apreciază

  3. parereamea said, on noiembrie 27, 2009 at 10:49 am

    „They claim aliens are currently answering 30 questions posed to them.

    He said the centre’s researchers were analysing 150 crop circles from around the world, which they believe answer the questions.”
    Alienii le-au raspuns deci cercetatorilor prin cercuri in lanurile de grau???
    Cercetatorii au analizat 150 de cercuri si au gasit astfel raspuns la 30 de intrebari??

    Bre, exista 3 posibilitati, luate pe rand, prin excludere sau combinate:
    – aia sunt cretini
    – eu sunt cretin
    – aia ma cred cretin

    Se misca cu viteza melcului turbat alienii astia daca o sa le ia 10 sau 15 ani sa termine de raspuns la toate „intrebarile” prin cerculete in lanurile de grau si abia apoi sa fim destul de inaintati in gandire prin acumularea raspunsurilor incat sa-i putem intelege. Oricum, in lumea lor paralela timpul are alta masura si nu au relevanta pentru ei inca 15 ani de aberatii pe care trebuie sa le inghitim noi din presa, nu?
    Cred ca sunt beneficiari directi ai taxelor eco alienii astia pasionati de grafica 3D in natura. Mai mult, cred ca-s invidiosi ca nu au si ei grane pe acolo de si-au gasit sa-si bata joc in mod artistic de ale noastre.
    Cred ca incep sa-i inteleg pe autorii de SF. Ti-o ia creierul razna instant cand citesti astfel de aberatii in presa.

    Faina si referirea la Vatican !
    Eu cred ca astia ne testeaza gradul de spalare pe creier, sau se distreaza copios, sau marele clovn al lumii asteia se plictiseste de moarte si nu mai stie ce glume sa faca, sau e pe expirate,… etc etc

    Simpatica si stirea cu usturoiul la chinezi:
    http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/china/6663201/Swine-flu-fear-leads-to-shortage-of-garlic-in-China.html

    Apreciază

    • valentin said, on noiembrie 27, 2009 at 11:45 am

      Se misca cu viteza melcului turbat alienii astia daca o sa le ia 10 sau 15 ani sa termine de raspuns la toate “intrebarile” prin cerculete in lanurile de grau si abia apoi sa fim destul de inaintati in gandire prin acumularea raspunsurilor incat sa-i putem intelege.

      de coma :))

      Apreciază

    • boddyca said, on noiembrie 27, 2009 at 5:21 pm

      :)) =))

      Apreciază

    • Diego said, on noiembrie 27, 2009 at 6:04 pm

      muhaha

      Apreciază

  4. Veaceslav said, on noiembrie 27, 2009 at 11:47 am

    Sigur ca sunt diavoli, nici o indoiala!

    Apreciază

  5. AdrianP said, on noiembrie 27, 2009 at 12:10 pm

    Se pare ca vom tot auzi de OZNuri si extraterestri de acum incolo.
    Se zvoneste ca urmeaza ca Obama sa anunte lumii existenta lor intr-o conferinta de presa speciala.

    http://www.examiner.com/examiner/x-2383-Honolulu-Exopolitics-Examiner~y2009m10d21-Official-disclosure-of-extraterrestrial-life-is-imminent

    Pentru cei care inca se indoiesc e vorba de demoni recomand acest playlist
    http://www.youtube.com/view_play_list?p=E574BFD192A4E83F

    Si daca e prea mult (37 de video-uri) urmariti macar interviul luat lui Roger Morneau, un fost satanist, despre planul Satanei de a descrestina lumea.
    http://video.google.com/videoplay?docid=7071384717786904996#

    O mini selectie a celor mai importante lucruri spuse in acel interviu de 3 ore se gaseste aici

    Apreciază

  6. kosk said, on noiembrie 27, 2009 at 2:20 pm

    evident ca nu exista extraterestrii, doar fenomene de manifestare demonica, cine cunoaste cazul de la Bâlea-lac din anii ’80, [daca o fii adevarat], cand amaratii aia de militari au fost martori la asa ceva si niste asa-zisi investigatori au lansat dupa’89, diversiunea tipic new-age’ista despre un fenomen „ozn” in zona aia.
    Multi vor crede inselatoria asta dracească, alimentata si de programul american -seti- cu „extraterestrii” si se vor pierde.

    Apreciază

  7. tatal said, on noiembrie 27, 2009 at 3:03 pm

    Bine ca bulgarii au stabilit contact cu extraterestrii , altii mai prosti nu gaseau , cercurile din lanuri sant facute de oameni dar e adevarat ca NWO provine de la ingerii decazuti . Urmasii lui Lucifer .

    Apreciază

  8. Alina said, on noiembrie 27, 2009 at 5:11 pm

    Inteligenti extraterestrii astia, pot chiar raspunde la 30 de intrebari. Sigur ni se va ridica nivelul de constiinta ca mercurul in termometru. Asta in 2012.

    parereamea,
    chestia cu usturoiul nu e o gluma, e foarte bun la gripe si raceli, fiind un antiviral natural puternic.

    Apreciază

    • parereamea said, on noiembrie 28, 2009 at 2:57 pm

      Nu glumeam cu usturoiul. Voiam doar sa spun ca e simpatica stirea in ditamai ziarul britanic ca pretul usturoiului la chinezi a crescut, ca stocurile sunt pe terminate …
      Eu tocmai m-am delectat cu o portie de peste cu usturoi ceea ce va doresc si voua!

      Apreciază

  9. Diego said, on noiembrie 27, 2009 at 6:27 pm

    extraterestii sunt demoni, dar nush cei cu cercurile din lanuri acelea probabil ca sunt facute de masinari facute chair de oameni sau chiar s-au inventat intreadevar farfurii zburatoare.
    asa sa fie voi ce parere avetii de cercurile acelea?

    Apreciază

  10. Rodica said, on noiembrie 27, 2009 at 6:51 pm

    Trebuie sa-i credm pe sfintii daruiti de Bunul Dumnezeu romanilor(pr,Cleopa)care spune clar:extraterestii=demoni.

    Apreciază

  11. spellmaker said, on noiembrie 27, 2009 at 8:20 pm

    se pare ca in viitorul apropiat se vor face cateva dezvaluiri oficiale pe acest subiect.Cei care zic ca se pricep la chestia asta zic ca „tipii” astea nu sunt chiar de treaba

    Apreciază

  12. Chilly said, on noiembrie 27, 2009 at 8:34 pm

    “Rasa umana va avea un contact direct cu extraterestrii in urmatorii 10 – 15 ani”, a spus el.

    fraza asta mi-a adus aminte de proiectul Blue Beam =]

    Apreciază

    • parereamea said, on noiembrie 28, 2009 at 3:03 pm

      Da, le plac planificarile la nebunie, nu pot respira fara ele, dar cred ca au pus virgula gresit.

      Apreciază

  13. Willy Serban said, on noiembrie 28, 2009 at 6:43 am

    Nu s-au gasit altii decat bulgarii sa arunce piatra?

    Apreciază

    • parereamea said, on noiembrie 28, 2009 at 3:04 pm

      cred ca ei aveau nevoie stringenta de bani sau altceva

      Apreciază

  14. Metodios said, on noiembrie 28, 2009 at 12:23 pm

    Dana Stefan are perfecta dreptate.Extraterestrii sunt diavoli.Pai chiar oamenii au confirmat asta.Nu spuneau ei ca au cea mai avansata tehnologie?Zona 51 nu se afla in S.U.A.,centrul satanismului mondial,fiara a apocalipsei alaturi de papalitate?Care papalitate a afirmat ca ei sunt fratii nostri?Adica ai lor,ai satanistilor.Nu se spune ca la sfarsitul lumii diavolii din iad vor fi pe pamant si in oameni?Iar satana va intra intr-un indracit dintre ei si va deveni antihrist?De triunghiul bermudelor ca sa mai zicem,care bineinteles,nu putea apare decat langa S.U.A.Stiinta de azi este o forma de vrajitorie,de aceea diavolul este numit vrajmas,adica cel ce face vraji.Cu stiinta ii va pacali diavolul pe oameni.Cand mintea se va inmulti,atunci va fi sfarsitul.

    Apreciază

    • rortodox said, on noiembrie 28, 2009 at 5:07 pm

      Luaţi aminte să nu vă fure minţile cineva cu filozofia şi cu deşarta înşelăciune din predania omenească, după înţelesurile cele slabe ale lumii şi nu după Hristos. ( Coloseni 2:8 ) .. e simplu zic eu.

      Apreciază

  15. daniel said, on noiembrie 28, 2009 at 2:52 pm

    @Vranceanu Lucian,

    dragul meu Lucian,

    Dumnezeu nu vede stiintific si nici nu lucreaza inginereste.
    Omul este creat din Iubire si odata creat, rostul sau este desavarsirea duhovniceasca (spirituala).
    daca acuzi pe credinciosi atunci iti acuzi propria ta inima care, orice ai face tu, nu poate fi necredincioasa. inima intotdeauna este credincioasa.
    daca te pasioneaza extraterestrii atunci afla ce mare dezamagire iti vor aduce ei: uiti vor lasa inima pustie. vei fi trist.
    cu cat te preocupa mai mult extraterestrii, cu atat vei saraci mai mult din punct de vedere spiritual, inima ti se va raci si vei fi foarte departe de Domnul nostru Iisus Hristos, ceea ce este groaznic, nici nu iti poti imagina.
    deci cauta in inima ta si vei gasi ca, de fapt, totul trebuie privit cu smerenie si iubire.
    asa vei fi pe calea nemincinoasa a lui Dumnezeu.

    @Dana Stefan

    draga mea Dana,

    ai scris foarte bine si voi, dragi prieteni.

    Apreciază

    • parereamea said, on noiembrie 28, 2009 at 3:16 pm

      Daniel, nu erai tu cel care vorbea de populatii pe alte planete?
      Vorbesti foarte frumos intotdeauna, dar cum ramane cu acesti „extra” din punctul tau de vedere, daca tot veni vorba?
      Nu vreau sa te provoc la o discutie, pur si simplu mi-am adus aminte.

      Apreciază

  16. daniel said, on noiembrie 28, 2009 at 8:40 pm

    @parereamea,

    oameni sunt in 3 locuri: aici pe pamant, in iad si in rai.
    in plus, nu e cazul sa vb.

    va iubesc,
    Daniel

    Apreciază

  17. blogideologic said, on noiembrie 29, 2009 at 5:55 am

    Nu prea e ortodoxă credinţa în ET.

    Apreciază

  18. Metodios said, on noiembrie 29, 2009 at 2:06 pm

    Pai chiar sfintii spun ca vazduhul e locul diavolilor,deci ei sunt extraterestri,deoarece se afla in afara Terrei.Asta inseamna vazduh,adica locul unde vezi duhurile.Normal ca ei nu ni se pot arata sub forma lor,ca n-ar mai crede nimeni in „bunatatea” lor,ci,ca si sfintilor din pustie,ni se arata sub forme frumoase,luminoase,ingeri de lumina,in cazul de fata ca niste umanoizi,pentru ca sa zica papa ca exista viata si in spatiu si ei sunt fratii nostri.Ei spun ca totul e de la Dumnezeu.Pai si diavolul a fost inger creat de Dumnezeu,dar nu inseamna ca e bun.Dumnezeu ingaduie toate,dar asta nu inseamna ca e orice e bun.Fiindca nu e.De aceea avem libertatea de a alege,bine sau rau.Revenind,intradevar filmele SF nu au facut decat sa obisnuiasca oamenii cu extraterestrii,totusi filmul Alien de fapt arata cam ce este de fapt un extraterestru,un diavol,negru,urat,cu coada,care ucide oameni.Asa ca celor ce mai spun si cred ca extraterestrii sunt fratii nostri,sa se gandeasca la Alien si sa vedem atunci daca mai cred asta.

    Apreciază

  19. daniel said, on decembrie 1, 2009 at 6:20 am

    de fapt duhurile rele traiesc in adancurile pamantului si au permisiunea sa iasa in vazduh.
    de acea vazduhul e plin de demoni.

    Apreciază

  20. CUPRINS O – W « Saccsiv's Weblog said, on august 8, 2010 at 5:54 pm

    […] TARE: Un cercetator al guvernului bulgar afirma ca EXTRATERESTRII “exista deja pe pamant”. Inter… […]

    Apreciază

  21. […] TARE: Un cercetator al guvernului bulgar afirma ca EXTRATERESTRII “exista deja pe pamant”. Inter… […]

    Apreciază

  22. […] TARE: Un cercetator al guvernului bulgar afirma ca EXTRATERESTRII “exista deja pe pamant”. Inter… […]

    Apreciază

  23. […] TARE: Un cercetator al guvernului bulgar afirma ca EXTRATERESTRII “exista deja pe pamant”. Inter… […]

    Apreciază

  24. […] TARE: Un cercetator al guvernului bulgar afirma ca EXTRATERESTRII “exista deja pe pamant”. Inter… […]

    Apreciază

  25. […] TARE: Un cercetator al guvernului bulgar afirma ca EXTRATERESTRII “exista deja pe pamant”. Inter… […]

    Apreciază

  26. […] TARE: Un cercetator al guvernului bulgar afirma ca EXTRATERESTRII “exista deja pe pamant”. Inter… […]

    Apreciază

  27. […] TARE: Un cercetator al guvernului bulgar afirma ca EXTRATERESTRII “exista deja pe pamant”. Inter… […]

    Apreciază

  28. […] TARE: Un cercetator al guvernului bulgar afirma ca EXTRATERESTRII “exista deja pe pamant”. Inter… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.