SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Un episod al serialului “V” de la ABC prezinta extraterestrii reptilieni ce folosesc vaccinul anti-gripal ca arma biologica …

Posted in ABC News, V, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by saccsiv on noiembrie 26, 2009

   Citez din articolul ABC’s V Series Plays On Vaccine Fears, semnat de  Paul Joseph Watson si postat pe site-ul Prison Planet.com, pe 25 noiembrie 2009:
   Serialul V(Vizitatorii) al televiziunii ABC vorbeste despre frica unor vaccinuri
   Intriga este despre o conspiratie extraterestra de a injecta oamenii cu o arma
biologica deghizata ca un vaccin anti-gripal.

   Arta ce imita viata reala sau revelatie a metodei? Redifuzarea remake-ului serialului dramatic al ABC din 1980 numit „V” a creat o distantiere in primul sau sezon cu o intriga interesanta – o conspiratie din partea conducatorilor extraterestri rai de a injecta oamenii cu o arma biologica deghizata ca un vaccin anti-gripal.
   „Resistenta a descoperit un complot al unui Visitator [nota saccsiv: reptilian extraterestru] de a injecta oamenii cu o substanta chimica ciudata,” rezuma un jurnalist al LA Times referindu-se la ultimul episod.
   „Crezand in mod gresit ca suplimentul de vitamine care il anunta Anna la televiziune este tinta complotului lui Peter Combs (supliment presupus a lupta impotriva cancerului si a incetini imbatrinirea), Erica, Jack si Ryan fac o descoperire socanta la un depozit, descoperirea care arata ca este si mai inselatoare.  

   Descoperind dovezi ale unui experiment pe subiecti umani, ei isi dau seama ca suplimentele de vitamine sunt praf in ochi pentru a distrage atentia de la amenintarea reala: vaccinul gripei. Depozitul este plin de vaccinuri care au fost „aranjate” si intentionate a fi raspandite in ziua urmatoare.”
   Sau dupa cum o descrie alt jurnalist, „Erica, Ryan, Georgie si Parintele Jack au petrecut ceva timp cunoscandu-se unul pe altul in acest episod. Planul lor este de a ii demasca pe Vizitatori pentru ceea ce sunt si incep prin a incerca de a stopa initiativa lor in domeniul Sanatatii. Mai pe scurt, ei invadeaza un depozit si afla ce experimentau Vizitatorii cu unele medicamente pe oameni omorandu-i. Ei planuiau sa distribuie aceste injectii letale amestecandu-le cu Vaccinurile Anti-gripale. Erica isi da seama ca Anna exploateaza predictibilitatea oamenilor ca orice frica asupra sanatatii lor ii va determina pe acestia sa isi faca vaccinurile anti-gripale in masa.”
  
Faptul ca scriitorii scenariului al unui astfel de spectacol de prima mana au ales sa ruleze acest scenariu in acelasi timp in care in intreaga lume se incearca oprirea respingerii in masa a vaccinului anti-gripal datorita temerilor asupra sigurantei lor este o sinteza fascinanta.
   Precum am subliniat mai sus, autoritatile au fost disperate in a convinge ca vaccinul este sigur ca parte a unei imense campanii publice, fara sa explice de ce membrii foarte apropiati ai elitei au avut acces special la variate fara-aditivi ale vaccinului care nu contin ingrediente precum mercur sau squalena care sunt continute in vaccinul public.
   Impartirea vaccinului a fost limitat la mult mai putini oameni decat intentiona guvernul initial, in parte datorita aprovizionarii in cantitate mica si partial datorita celor 50% de americani care au refuzat sa faca injectia. Eforturile guvernului de a inlatura ingrijorarile legate de efectele secundare vor incepe probabil sa se inteteasca pe masura ce mai multe loturi de vaccin devin disponibile.
   Stim ca fapt sigur ca propaganda guvernului si punctele lor de vedere sunt inserate in emisiunile sau serialele populare de la televiziune ca pe o rutina de baza, dar ar putea intregi intrigi sa fie tesute pe o astfel de agenda?
   Unii cinici vor putea sugera ca insusi scenaristii serialului „V” ce scriu despre tema vaccinului fac un exercitiu ce arata care este metoda reala, in spiritul episodului Lone Gunmen difuzat cu sase luni inainte de evenimentele tragice de la 11 septembrie 2001 care regizau o poveste despre elemente straine in cadrul guvernului ce reuseau sa loveasca cu un avion turnurile World Trade Center prin telecomanda pentru putea lansa un nou razboi in Orientul Mijlociu.
   Vizionati un trailer al episodului serialului V mai jos:

 

   Comentariu saccsiv:

   Scriam in articolul FITI FOARTE ATENTI DE UNDE VA INFORMATI! Alex Jones va invita sa faceti parte din RENASTEREA SPIRITUALA A SECOLULUI 21 …, ca nu sunt de acord cu „solutiile” oferite de Alex Jones si cei din jurul sau. V-am prezentat insa acest articol deoarece informatia prezentata este foarte interesanta.

   Iata episodul ce prevedea atacurile de la 11.09.2001

   Cititi va rog si:

VIDEO: “The Illuminati Card Game”, un joc din 1995 ce descria evenimente din … 11.09.2001 dar si altele care vor urma

   Inca de cand a aparut serialul „V”, de anul acesta, era limpede ca va fi plin de mesaje:

VIDEO: Seria „V” de la ABC prezinta REPTILIENI invadand pamantul. Oare de ce l-au produs?

   De ce insa a aparut acest mesaj intr-un serial foarte vizionat? In conditiile in care din ce in ce mai multora le este teama de vaccinul impotriva gripei porcine? Sa ne amintim si de:

VIDEO: Filmarea arestarii lui JOSEPH MOSHE (microbiolog Mossad), cel ce avertiza ca in Ucraina s-a produs un vaccin anti-AH1N1 ce va declansa o boala cumplita

   O istorie cu spioni ce alimenteaza din plin asa zisa „teoria conspiratiei” …

   De ce pe de o parte oficialitatile ne spun sa ne vaccinam:

VIDEO – Propaganda msnbc tv: “LASATI TEORIA CONSPIRATIEI, AVETI INCREDERE IN GUVERN SI FACETI BLESTEMATUL ALA DE VACCIN”

   Dar pe de alta parte apar astfel de mesaje terifiante? Probabil deoarece si aceasta miscare se incadreaza in cele ce le descriam in articolul:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

   Cititi va rog si:

VIDEO: Simboluri ale NOII ORDINI MONDIALE pe aeroportul international din DENVER

 

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on noiembrie 26, 2009 at 6:13 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. timisorean1 said, on noiembrie 26, 2009 at 8:57 pm

    se pare ca ei urmaresc acum ca populatia sa refuze vaccinarea. ori nu le-a iesit cum au vrut si se reorienteaza din mers ori asta au urmarit de la inceput si atunci e groasa rau ca nu stim exact ce urmeaza

    Apreciază

    • sorin said, on noiembrie 27, 2009 at 11:19 pm

      ei castiga oricum. 1. daca ne vaccinam, ne imbolnavim si … murim. si le mai iese si experimentul cu cipul inserat cu vaccinul. 2. daca refuzam sa ne vaccinam, ne vor explica de ce trebuie sa ne izoleze de societate, adica ne vor baga la puscarie (se va numi altfel) si ne vor cipa ca sa nu fugim (legea o va permite). deci, pe de-o parte multi morti, pe de alta periculosii in lagare si controlati. problema noastra va fi confuzia. sufletele neclare nu vor putea intelege binecuvantarea. nu ne vom pierde de la vaccin sau de la cip-vaccin (fara pecete, adica), ci prin insasi caderea care zace in noi si nici nu intelegem asta.
      exista si solutia evanghelica. 3. „nu va temeti de cei ce ucid trupul …, ci de cei ce …”. adica ar trebui sa ne trezim macar acum si sa ne ocupam de cunoasterea lui dumnezeu, ca sa fim si noi recunoscuti de el la judecata.

      Apreciază

  3. […] VIDEO: Un episod al serialului “V” de la ABC prezinta extraterestrii reptilieni ce folosesc vacc… […]

    Apreciază

  4. Cristi said, on decembrie 28, 2009 at 9:25 am

    Habar nu avem ce puteri avem! Si ei nu vor sa aflam ca le avem, pentru ca in cazul asta ei nu mai au nicio putere!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.