SACCSIV – blog ortodox

De ce DOCUMENTARUL despre VACCIN si AUTISM “Vaxxed From Cover Up to Catastrophe” a fost scos din festivalul de film TRIBECA tocmai de ROBERT DE NIRO, adica de cel ce-l promovase?

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 28, 2016

Iata trailerul documentarului Vaxxed From Cover Up to Catastrophe:

Iata si site-ul oficial al filmului:

http://www.vaxxedthemovie.com/

Si pagina de facebook:

https://www.facebook.com/vaxxedthemovie/

Tribeca Film Festival a fost fondat in 2002 de Jane Rosenthal, Robert De Niro si Craig Hatkoff.

Avand un copil bolnav de autism, Robert De Niro a inscris acest film in festival declarand ca:

“Grace și cu mine avem un copil cu autism si noi credem ca este esential ca toate aspectele legate de cauzele autismului să fie discutate în mod deschis și examinate. […] Este foarte personal pentru mine și familia mea și vreau ca acolo să fie o discuție, motiv pentru care vom rula VAXXED. Eu personal nu sustin filmul și nici nu sunt anti-vaccinare; Sunt doar pentru oportunitatea unei dezbateri în jurul problemei.”

Apoi … l-a scos din festival.

Cititi va rog mai multe la VAXXED film pulled from Robert De Niro’s Tribeca Film Festival following totalitarian censorship demands from pharma-linked vaccine pushers and media science trolls de pe Natural News.
Iata si cum prezinta chestiunea articolul ”Vaxxed”. Un film controversat despre vaccinuri şi autism. De ce a fost refuzat filmul produs de Robert de Niro la unul dintre cele mai celebre festivaluri de pe site-ul pro vaccin Gandul:

web-deniro-reuters-lucas-jackson

Filmul „Vaxxed”, produs sub egida lui Robert De Niro şi conceput de activistul anti-vaccinare Andrew Wakefield, despre vaccinul administrat într-o singură doză împotriva pojarului, oreionului şi rubeolei, care ar provoca autismul, a fost refuzat de Tribeca Film Festival din New York, transmite BBC.

Relaţia de cauzalitate pe care filmul o stabileşte între vaccinul MMR, administrat într-o doză unică deopotrivă contra pojarului, rubeolei şi oreionul, şi autism a fost discreditată de toată suflarea cercetătorilor din medicină.

De Niro, care are un copil ce suferă de autism, spera că filmul să determina un pretext de cercetare amănunţită în privinţa tezei medicale pe care o propovăduieşte. A hotărât, în cosecinţă, să-l înscrie la festivalul de film Tribecca din New York. Însă după discuţii aprinse cu organizatorii festivalului şi cu oamenii de ştiinţă, actorul american a spus că s-a dumirit şi că „nu crede că acest film va contribui în vreun fel pentru ca o cercetare minuţioasă a acestui liant între vaccin şi autism să fie demarată”

„Vaxxed” a fost regizat şi scris în colaborare cu alţi scenarişti de Wakefield, medicul ce a condus un studiu controversat despre vaccinul MMR în 1998. După cercetările medicului, acest vaccin ce este administrat pentru trei boli deodată ar provoca autismul. Într-o declaraţie ulterioară retragerii filmului din cadrul Tribeca Film Festival, medicul britanic şi producătorul filmului Del Bigtree au spus că „suntem martorii unui nou exemplu în care puterea corporaţiilor cenzurează exprimarea liberă, arta şi adevărul”.

Wakefield sugerează părinţilor să opteze pentru „împunsături” individuale împotriva pojarului, oreionului şi rubeolei, în loc să le facă copiilor un vaccin „trei în unu”, pentru a evita ca odraslele să se îmbolnăvească de autism.

Studiul iniţiat de Wakefield a fost publicat iniţial în The Lancet, dar ulterior revocat de publicaţia specializată în cercetări din domeniul medical. Wakefield a fost acuzat apoi de fraudă de General Medical Council şi i s-a retras, de asemenea, avizul de practică a medicinei.

Comentariu saccsiv:

   De ce nu trebuie vizionat acest documentar intr-un festival de film? Ca doar ni se spune ca-i facut de unii acuzati de frauda si fara serviciu. Adica daca e doar o aiureala facuta de aiuriti ce iau interviuri altor aiuriti de ce sa n-o vada publicul? S-ar convinge astfel toata lumea ca cei anti vaccin nu sunt decat niste natangi.

Nu cumva de fapt acest film este interzis tocmai pentru ca e credibil si extrem de bine documentat?

Nu cumva de fapt este prea periculos pentru SISTEMUL ce ne obliga sa ne injectam copii cu zeci de vaccinuri?

E limpede ca s-au facut presiuni asupra lui Robert de Niro, un tata al unui copil bolnav de autism ce nu dorea pana la urma decat declansarea unei dezbateri pe tema vaccinurilor. Dar iata ca nici asta nu e voie.

Cititi va rog si:

BREAKING: Pressure to censor VAXXED documentary at Tribeca Film Festival came from the Nazi-linked Sloan Foundation, headed by CFR member Paul Joskow

 

36 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. marian said, on martie 28, 2016 at 3:10 pm

    Daca ieri au fost ucisi cu bomba peste 60 de victime, indeosebi copii si femei pt ca erau catolici, vinerea trecuta isis ar fi rastignit un preot catolic indian care a fost rapit de catre gruparea islamica sustinuta aflat in misiune la un azil de batrani, de catre statul satanic evreu denumit israel.
    Stirea a aparut si pe Daily Mail si pe New Indian Express, etc.
    Sa ne rugam si pentru iertarea lui!

    Apreciază

  2. Mary said, on martie 28, 2016 at 3:57 pm

    Trebuie spus si faptul ca aceste vaccine nu sunt cele pe care le-am facut cei nascuti inainte de 2000 in Romania cand s-a facut o trecere la aceste cocktailuri din ce am inteles eu (in Vest se trecuse la cocktailuri de mai devreme).
    Asta pentru a dumiri si pe cei care spun – „eu am facut vaccine si sunt foarte ok si nu stiu pe nimeni sa aiba ceva nici din clasa de la scoala, nici pe strada, nici din anturaj etc”…
    Si pentru pojar si varicela n-am facut ca erau considerat boli usoare si e mai bine sa le facem.
    Eeu am avut pojar si varicela – comparabil cu alte raceli si gripe in care faceam antibiotice dureroase sa scap imi aduc si acum aminte ce vacanta de la scoala a fost pojarul; o saptamana; varicela a fost mai grea, a fost vara, nu atat din cauza febrei cat din cauza bubelor pe care n-aveam voie sa le ating ca mi-au zis ca raman cu cicatrice daca nu stau cuminte).
    Decat ca aceste vaccine stiu ca le faceam la distanta, la scoala cel putin, de cateva luni sau 1 an, cam asa ceva, si erau pe boli din ce tin eu minte. Era unul care era posibil sa iti dea febra si stare de rau 1 zi sau doua – dezamagire ca n-am avut, si n-am putut sta acasa 😛 .. minte de copil, dar uite asa n-am uitat aceste detalii si nici cum erau acele boli ale copilariei. Mai grele erau amigdalitele pultacee (in USA a fost o moda sa se scoata amigdalele ca sunt inutile si doar fac infectii, lucru care duce ca infectia sa se duca direct in plamani si nu faci amigdalita ci pneumonie; in USA a fost moda sa se scoata si apendicele ca se infecteaza si e inutil; acum Angie Jolie vad ca lanseaza si moda sa iti scoti organe din corp pe baza a ce divineaza specialistii in boli care le poti face ca ei au citit ADN-ul uman si le stiu pe toate).
    La maturitate am facut o singura data, pe banii mei, un vaccin antigripal toamna si iarna aceea am racit bine de tot.
    De atunci n-am mai facut vaccine si anul asta spre exemplu am racit o singura data iar anul trecut deloc.
    Exista si cazuri cand imunitatea nu se formeaza neam de neamul ei cat ai vrea. Depinde de persoana. Fostul meu sef avea un frate si tatal lui ii dormea de mici cu geamul deschis si iarna, si nu purtau caciula etc. Lui i se formase imunitatea si nu a racit mai deloc toata viata dar fratelui lui nu, si a devenit foarte bolnavicios. Solutie universala nu exista.
    Acum e la moda recoltarea de celule stem din perioada de gravidie a mamei ca sa se faca vaccinuri personalizate pentru viitorul copil (foarte scumpe, dar si cat de eficiente? dar e raspunsul lor la „fiecare e diferit”). In plus dai celule stem ale viitorului bebelus orisicui.. ca sunt in baza lor de date.
    Groaznic este pentru parinti, cei informati – ce faci? Si ai nevoie de Dumnezeu, ai nevoie de credinta, sa te rogi si ca le faci si ca nu le faci. Sunt si boli foarte grele si mutilante pe care vaccinurile, trebuie spus, le-au oprit ca si epidemii, printre care poliomielita. Cred ca succesul opririi acestor epidemii i-a innebunit pe doctori si pe politcienii utopici dar cinstiti, ca vor putea rezolva totul, orice raceala, orice problema. Orice orice…
    Stim, ca Dumnezeu nu ne acuza de tot ceeace am pacatuit/gresit dar nici nu ne iarta tot. Noi acum in lumea moderna nu ne iconomisim viata ci si cerem tot.
    Eu nu cred totusi ca sta aghiuta si le strica doctorilor cocktailurile ca sa sufere oamenii, eu zic ca se cere totul, nu se obtine prea mult, si pentru a refinanta cercetarile, singurul lucru pe care mintea putina a celor „foarte destepti si iluminati si puternici” l-a gandit a fost acest sistem fortat, facut impreuna cu guvernele (locale si mondial), in numele multor promisiuni, prin care doctorii primesc milioane de cobai si poate le iese statistica mai bine. In acelasi timp cred ca exista si un glitch economic prin care sistemul de asigurari medicale functioneaza doar daca este fortat (vizite periodice). Colegiilor medicilor le convine, ca indemnizatia lor e astfel asigurata, dar iata ca acum vad ca „nu exista deal cu diavolul in care nu platesti” si li se cere si lor sa fie numarati si inregimentati.
    Cei care zic pe drept cuvant ca radiestezia si yoga nu pot fi de la Domnul ca sunt prea ciudate, prea multe informatii, prea complete, (printre care si Biserica Ortodoxa) nu inteleg de ce nu pun acelasi semn de indoiala rationala si asupra medicinei. De ce – yoga e de la aghiuta dar medicina e de la Dumnezeu?
    Daca este sa fim absolutisti in crestinism, Hristos fiind mantuitorul, a dat El liste de elemente chimice pentru miracolele pe care le facea? Medicina da si ea aceeasi dependenta ca si yoga, este psihic. Sunt oameni fascinati sa se duca la doctor, care simt placere facand asta. Mai exista si ipohondria, tot o afectiune psihica.
    Eu as zice nu ca lumea moderna e mai sanatoasa, ci e mai ipohondra si mai isterica referitor la sanatate. Este subiectul idol pentru a convinge pe oricine de orice.
    „este sanatos sa…..”
    P.S. in anii ’50 fumatul era cel sanatos, in evul mediu rosiile erau considerate otravitoare, in antichitate oamenii beau apa cu microorganisme si li se parea curata si hainele „de curat” erau pline de …acarieni. Chiar, de fapt s-a dovedit ca si praful conserva, deaceea cand se gasesc obiecte vechi ele sunt conservate dar cand le curatam se sfarama.

    Apreciază

    • gheorghi said, on martie 29, 2016 at 11:25 am

      Citez dintr-un Apel care va va lamuri (ziceti….. „nu inteleg de ce nu pun acelasi semn de indoiala rationala si asupra medicinei. De ce – yoga e de la aghiuta dar medicina e de la Dumnezeu?”):
      „Nu toți medicii sunt teologi și nu toți teologii sunt ‎medici ca să înțeleagă cele prezentate de homeopatie ca știință, dar de fapt, în realitate ‎ritual panteist.‎
      Medicii văd efectele ei secundare, dar le ascund fiindcă nu știu că sunt ‎manifestări demonice.‎ Teologii aud explicațiile științifice, dar nu se amestecă zicând că este medicină, ‎fiindcă nu își dau seama, din necunoaștere, că încalcă legile termodinamicii și, ‎deci, manifestările ei sunt de sub fire.‎

      Cu alte cuvinte alergați la medicina suprafirească a asemănării, adică la Sfânta ‎Biserică Ortodoxă, la medicina firească, adică cea din natură, a chipului, cu ‎logica ei minunată, purtătoare de rațiuni ce-L laudă pe Domnul și fugiți ca de ‎moarte de medicina subfirească, demonică, a grozăviei neasemănate:‎
      – homeopatie, naturopatie, acupunctură, osteopatia ca și chiropractică,
      – masaj bioenergetic, ‎shiatsu, presopunctură,
      – medicina ‎holistică, radiestezie, cromoterapie, cristaloterapie, ‎reflexoterapie, reflexologie,
      – medicina ‎ayurvedică, dialogism transcendental, ‎meditația transcendentală, numărul de aur,
      – puterea gândului, ‎gândirea pozitivă,, urinoterapia, fecaloterapia, ‎helioterapia,
      – ‎aromoterapie, botanoterapie, bioenergie, ‎magie albă, magnetoterapie, ‎magnetism, scientologie, auditare, electropsihometru ‎‎(E-metru),
      – dianetică, engramele minții, ‎orgonomie, spiritism, medium,
      – credința în ‎puteri energetice, cosmice, vrăjitorie cu calculatorul ‎‎(biorezonanță)

      și orice altă ‎medicină cu orice altă denumire care nu se folosește de puterile ‎vindecătoare pe ‎care le-a pus Dumnezeu ori în Sfintele Taine ale Bisericii Ortodoxe ori în ‎legile ‎naturale fizice sau chimice (cum sunt bunele metode medicale clasice: ‎medicamentele, plantele, ‎fizio- și kinetoterapia).‎”

      Apreciază

      • Mary said, on martie 29, 2016 at 6:09 pm

        Am reciti inca odata ce ati zis si incep sa inteleg de fapt ca nu eram deloc nelamurita!
        Doar acceptam niste idei ca atare.
        Deci ideea asta cu cipurile, ar fi nu doar cu si controlul populatiei (cati oameni sunt pe Pamant) cat probabil cu bio-rezonanta! Adica cei care sustin idealist dar nu sunt din elite care vor controlul – sa bage cipuri in oameni si sa ne vindecam prin biorezonanta cu masini. Intrebare – daca masina e rezonanta (ca nu cred ca nici khabalistii sa zica ca si calculatorul e viu de fapt) cine este „bio”, adica cine este fiinta care leaga rezonanta de vindecare – ca nu poate fi corpul pacientului ca acela este bolnav deci bio al lui este stricat. Cu cine bio-rezoneaza ei prin calculator?

        Apreciază

    • gheorghi said, on martie 29, 2016 at 11:33 am

      Inca ceva legat de „vindecatori”, „meditatie”, rugaciune, … yoga:
      „Bioenergoterapeutii si alti „vindecatori” ocul¬tisti folosesc in practica lor stari speciale de con¬stiinta.
      … nu este vorba de nici o odihna, ci de o stare cu totul aparte si stranie a creierului: o mobilizare periculoasa a tuturor resurselor cerebrale, a tuturor puterilor fiziologice ale creierului”.

      Asadar, prin starea aceasta aparte de constiinta, cand „portile” sufletului sunt deschise, hipnotiza¬torul sau ocultistul devine un „canal” al puterilor intunecate, slujind Satanei.

      Iata de ce Biserica Ortodoxa defineste hipnoza ca pe o „slujire constienta a raului”, o numeste fenomen „distructiv pentru om”, subliniind faptul ca in hipnoza sunt folosite puterile intunecate ale lumii duhovnicesti (Jurnal Moskovskoi Patriarhii, 12, 1989).
      ……………..
      … ocultismul prezinta forme variate si tot mai derutante, de la astrologie pana la satanism, de la reactualizarea vechilor tehnici si metode de mantica chineza pana la formele agresive noi de mistica hindusa si budista … Toate aceste miscari presupun o anume „intoarcere spre interior”, retragerea in propriul sine, „schimbarea sistemului” actual de valori prin schimbarea individului. Este vorba de un fel de „psychoboom”, care ar presupune tehnici si forme de terapie in vederea modificarii propriei constiinte.
      ………….
      Scopul nostru in rugaciune este sa intram in comuniune cu Persoana Domnului nostru Iisus Hristos si sa ne unim cu El (aceasta unire insa nu anuleaza identitatea personala), in timp ce in meditatie scopul este ca eul personal sa se dizolve ca o picatura in oceanul supraconstiintei universale, care nu este persoana.

      In meditatie, cel care o practica nu se adreseaza unei persoane concrete, de care este legat prin dragoste, ci se adreseaza sinelui sau, crezand ca in esenta el este Dumnezeu.
      Desigur, aceasta este o inselare demonica, iar pentru a o sustine rastalmacesc cuvintele lui Hristos
      „Imparatia lui Dumnezeu este inlauntrul vostru.”

      Meditatia, asadar, nu este o iesire din sine, o miscare de eliberare din egoism, adica o miscare facuta din dragoste, ci este un scurt-circuit egocentric.
      In invatatura despre meditatie se vorbeste despre obiectul meditat, asa cum il numesc ei.
      Iar aceasta ar putea fi, potrivit adeptilor meditatiei, chipul lui Buda, flacara unei lumanari sau orice altceva (si, am adauga noi, de ce nu si chipul lui Lucifer, de vreme ce acesta il „insufleteste” si il „ajuta” pe cel care mediteaza).

      Cei care practica meditatia, atunci cand se adre¬seaza crestinilor ca sa-i atraga de partea lor, le spun ca in timpul meditatiei pot sa-si concentreze atentia la Iisus Hristos.
      Si astfel creeaza confuzie, deoarece dau cuvantului Hristos alt inteles.
      Pentru acestia Iisus Hristos nu este ca si pentru noi Dumnezeu desavarsit si Om desavarsit, ci unul dintre marii dascali, la fel ca multi altii.
      Dar El ar fi, asa cum spun ei, mai ales o stare inlauntrul nostru; cu totii suntem din fire Hristosi.

      Insa noi, ortodocsii, nu credem in minciuna diavoleasca care ne spune ca suntem din fire dumnezei, ci ne nevoim cu ajutorul lui Dumnezeu sa ne asemanam lui Hristos si, prin urmare, sa devenim dumnezei dupa har, asa cum sunt sfintii.

      Diferenta este uriasa,
      – in cazul meditatiei se aplica minciuna luciferica a mantuirii prin sine,
      – in cazul rugaciunii omul se sfinteste prin comuniunea dragostei si a ascultarii cu singurul Dumnezeu Cel in Treime.

      Practicantii meditatiei vorbesc si despre depasirea obiectului meditat.
      Insa presupusa depasire a obiectului meditat este cu totul straina si incompatibila cu rugaciunea ortodoxa. Iisus Hristos nu este pentru noi un obiect meditat, nici nu avem ca scop a-L depasi, ajungand la o stare de constiinta curatita sau o cunoastere mai deplina a sinelui[7].

      Un alt punct pe care trebuie sa-l accentuam este faptul ca prin tehnicile de meditatie poate ajunge cineva pe culmile mandriei, in timp ce prin rugaciune omul se smereste, nu dispretuieste pe nimeni si, desigur, avand cunoastere de sine, atunci cand traieste stari ale harului dumnezeiesc se considera pe sine mai rau decat toti, chiar si decat animalele necuvantatoare.
      http://www.cuvantul-ortodox.ro/2013/01/18/yoga-meditatia-rugaciunea-mintii/

      Apreciază

      • Mary said, on martie 29, 2016 at 12:31 pm

        Multumesc de aceste confirmari referitoare la yoga, pe scurt este o lista de scarbosenii pe caare mi le-am inchipuit doar citind pe net despre aceasta practica. Am zis e drept ca poate sunt eu ghita-contra pentru ca defel nu ma subordonez usor, rabdare am in general dupa stare, si yoga/feng shui e ceva care cere rabdare si subordonare. Dar cateodata iata ca se mai si aranjeaza defectele mele cu si caile inutile.
        Nu m-am exprimat bine, vroiam sa spun ca si medicina occidentala, nu stiu cum sa-i spun, cea invatata la facultatea de medicina ..clasica.. cred ca e ceva ciudat pentru ca nu stiu daca este din fire dat sa vedem cum arata un corp uman pe dinauntru. De fapt daca nu ar fi existat prima crima, sa curga sange, omul nici nu ar fi aflat de existenta lui, ca ar exista ceva inauntru…

        Apreciază

  3. Feli said, on martie 28, 2016 at 8:43 pm

    Aici despre legaturile dintre ceilalti proprietari ai festivalului Tribeca si industria farma.
    Mai clar de atat??
    https://truthkings.com/really-pulled-vaxxed-tribeca-movie-festival/

    Apreciază

  4. mircea.v said, on martie 29, 2016 at 11:46 am

    off

    @el,

    trebuie sa-l mai spal un pic pe prietenul meu cu clanta :). A facut paine si i-a iesit din prima, perfect. Am facut eu de vreo 5 ori la cuptor electric, am vazut care sant parametrii cei mai buni, i-am spus, a ascultat si aia a fost. Mai precis a mancat paine la mine, si dupa 2 zile a facut si el. iti dai seama ca nu a mai facut in viata lui pana acum. La articolul postat de Vasile pe tema asta nu am intervenit ca am vazut ca plutea o mica rautate in aer, cum ca facem cancer de la drojdia din magazin… La 1kg faina merge pus si 2 grame drojdie instant iar apa se pune calda, si aia e. Si iti zic eu ca de la 2 grame drojdie nu faci cancer. Omul cumpara din magazin toate nenorocirile, da zice ca nu face paine el acasa doar cu apa, faina sare si drojdie, ca de la asta face cancer :).
    In plus, umbla vorba prin targ, si se pare ca e universal valabila, cum ca, cu 20% efort rezolvi 80% din pr, iar restul de 20% ramasi din pr ii rezolvi cu 80% efort. Prefer de multe ori sa adopt strategia din prima parte. Adica maiaua in toata povestea asta sant cam cei 80% efort pt 20% din pr. Nu zic ca nu e buna maiaua. Mi-a mai spus cineva inainte de maia, am studiat pr, si nu e pt mine :). Mi-am adus aminte din Biblie „Puţin aluat dospeşte toată frământătura”. „Asemenea este împărăţia cerurilor aluatului pe care, luându-l, o femeie l-a ascuns în trei măsuri de făină, până ce s-a dospit toată.” Am pastrat aluat vechi am pus in aluatul nou si functioneaza si asa.

    parametrii pt faina alba, cuptor electric (99% ai cuptor electric):
    T = 225 C
    t1 = 40min (cu capac)
    t2 = 7min (fara capac)
    (in total 47 min in cuptor – ca stiu ca nu prea stai bine cu artimetica :))
    si 2-3 grame drojdie instant. (ai mare grija, ca daca pui mai mult te imbolnavesti :))

    Cuptorul sa nu aiba in el folie aluminiu (ca unii mai pun sa-l protejeze de mizerie; cu folie de aluminiu il „ucizi”), si la fel, nici o tava; sa fie in cuptor doar gratarul pe care sta vasul de jenna si vasul.

    E un mic spectacol sa te uiti din 10 in 10 min sa vezi cum se transforma aluatul in paine.

    PS am aflat si ce ii spune fetita in ruseste motanului 🙂

    Apreciază

    • el said, on martie 29, 2016 at 3:07 pm

      mircea.v

      🙂 ! super, felicitari amicului cu clanta, vezi ca e talentat totusi !

      am notat si parametrii astia noi. eu sunt dupa cum vezi mai rau ca el ….. si mai indaratnic si puturos decat toti puturosii, inca n-am facut nici un fel de paine nici cu maia nici cu drojdie ( ca sa nu se supere nimeni)
      😦 …. pierd vremea aiurea cu nimicuri in loc sa ma mobilizez sa fac ceva de folos ( ps : am mai facut de atunci doar o ciorba din aia superconcentrata cu varza murata saptamana trecuta, ma tine cam o saptamana o oala de cca 6 l, si n-am nevoie de „felul 2”, lopatez o farfurie de ciorba cu cativa cartofi copti si gata !)

      cat despre paine, cred ca varainta cu Maia este cea mai corecta ( instinctul meu) desi mai laborioasa, dar nu ma deranjeaza nici drojdia, in cantitati mici pare cum zici tu….( ase e cum zici la cate nenorociri mancam e nesemnificativ, asa ma gandeam si eu atunci)
      te anunt cand fac paine, deocamdata am facut primele mamaligi din viata mea ( 2 pana acum , au iesit cam „neortodox” , ma tot sunat disperat un amic in timp ce o pregateam pe prima si…nimic, se daduse la fund asa ca am experimentat singur. la a 2 a prinsesem deja curaj….am facut-o aseara 🙂 ) …malaiul mai bine nu intreba de care 😦 (sper macar sa nu fie din ala traficat genetic).

      am descoperit guliile ca desert, super…au gust de varza.

      ce zice fetita? 🙂 … lilililiii liii 🙂 🙂 🙂 ( am auzit si eu parca cuvantul „prinos” si m-am gandit ca ii face un cadou… era ziua motanului cumva? )

      Apreciază

      • marinela said, on martie 29, 2016 at 9:05 pm

        el@
        Frate draga,m-am amuzat copios la coment-ul tau,pai asa te lauzi matalutza,cu adjective din alea care mai de care ?!:)))Te felicit pt reusita mamaligii,bravo,iaca asa faci si prima pitutza din viatza ta si tot asa te specializezi in arta bucataritului,iar noi ,bineinteles cu toti in cor vom fi invitatii tai la o masa copioasa ,cu piine a la Mircea v,facuta cu minutzele tale, ajutat si de motanel,ca doar n-o minca degeaba mereu:)),ce zici?:))).Deja te vad cu un sortulet alb ,impecabil scrobit .cu o cufie alba pe cap si facind fatza la o armata de infometati ca noi,nemaiprididind sa ne servesti cu de-ale tale delicatetzuri:)).Hai ca te-am speriat deja,asa-i?:)))Doamne ajuta si iarta-ma de gluma proasta!

        Apreciază

      • el said, on martie 29, 2016 at 10:33 pm

        marinela

        multumesc ! nu prea ai de ce sa ma feliciti ca mamligutele mele nu seamana cu ce vazusem pe net… da eu le-am mancat si asa…. prima oara am tot sunat in disperare un amic mai bun bucatar ca mine sa ma ajute si acela nu mi-a raspuns ! ( scuza mea la prima mamaliguta)
        a 2 a a iesit chiar mai moale… cred ca am gresit cantitatile. Dar o mananc nici o grja, ca eu manac orice de foame, nu.s mofturos ca motanul dési semanam 2 scovergi amadoi ! 🙂

        m-as bucura sa va am oaspeti, ma tem insa ca ati muri de foame la mine si am termina prin a merge/comanda la grecii de la coltz care au un restaurant unde se manaca foarte bine chiar si de post! la nevoie ramane ultima varianta… si cea mai sigura 🙂 pe motan nu pot conta , poate in vreme „de frupt”, ca e un sclifosit notoriu

        acum as manca niste scovergi , dar am un feeling ca e nevoie de ceva dospit ca la paine…. 🙂
        ps : ieri am praijt si niste ciuperci … amestecate cu un rest orez fiert separat ( imi ramasese un rest al motanului care a avut diaree zilele trecute si i.am dat orez amestecat in scarboseniile lui de mancare) cu usturoi si piper, clasa 1! ma mustra constiinta ca „postesc” asa gustos …. 🙂

        Doamne ajuta !

        Apreciază

      • mircea.v said, on martie 29, 2016 at 10:57 pm

        el,

        e vorba de cadou… traducerea e aproximativa ca nu e la prima mana, da ideea conteaza.
        ” Nu ti-am adus flori, nici trandafiri, nici liliac, dar acum iti fac cadou o „petuni”, iiiiiiiiiiiii…”
        Destul de poetic ca sa zic asa, si ai nimerit un pic asta cu lilili… 🙂

        Ref la paine, as pune si o poza, da mai bine sa fie surpriza. Sa vezi cum creste la inceput in vas, apoi se face neteda, apoi crapa suprafata, se coloreaza, se formeaza crusta…
        Inca o simplificare pt tine, la cuptor electric nici nu mai trebuie pusa faina pe fund. Nu se lipeste deloc deloc, nu se arde, si devreme acasa… 🙂

        La mamaliga ca sa nu se formeze cocoloase trebuie sa torni malaiul si sa amesteci cu focul stins, adica sa nu fiarba apa. Apoi repornesti focul.

        Apreciază

      • mircea.v said, on martie 29, 2016 at 11:03 pm

        el,

        Pt mamaliga incearca 2,5 pahare de apa la un pahar de malai, si apoi vezi ce si cum, ca mai depinde si de malai.
        Pt o mamaliga mai tare cred ca ar merge si un 2 apa la unu malai.

        Apreciază

      • el said, on martie 29, 2016 at 11:59 pm

        mircea.v

        iiii ce frumos !
        multumesc ! intelesesem eu ca e vorba de cadou/dar…si ca e o floare de petunie vazusesm singur in vidoeclip….FRUMOS oriucum ! putem sa zicem atunci ca si rusul „s-a nascut poet”…, ba chiar cantaret ( cel putin fetitele/copiii mici nu?) ….. l- asculat de n-spe ori ! 🙂

        cu painea te tin la curent, cel mai probabil sa fac una cu drojdie dupa RETETA TA, Maiaua desi o am la MARE respect cred ca deocamdata e cam mult pentru „nivelul” meu, va fi „next step” ! pt Maia am a scriu lui @Ala daca am nedumeriri, am notat E-mail-ul ei.
        asa este ai intuit bine, am cuptor electric, ca toata lumea de pe aici la mine… am notat tot.

        cu mamaliguta citisem/am urmat reteta data pe ambalaj: la 1 kg malai 4 kg apa ! …si am facut analogia ( ar fi enorm pt mine cantitatile astea)…am cumparat si o balanta de bucatarie sa calculez exact cantitatile.
        tu zici ca la 2,5 parti apa se pune 1 parte malai ! OK, NOTAT ! iti spun ce va iesi curand. am pus intai malaiul intreaga cantitate de malai in apa rece si apoi am pornit focul la maxim, apoi dupa ce s-a incins am dat la foc mic ca sarea pe pereti… 🙂 si a amestecat aproape mereu…pana si motanul era stupefiat ce fac atata vreme langa o oala pe foc…

        Doamne ajuta !

        Apreciat de 1 persoană

      • mircea.v said, on martie 30, 2016 at 6:55 pm

        @el,

        mi-am adus aminte de cum e sa fii pisica in sua; e trist. Cred ca asta a fost semnul ca ceva e putred in sua. Asta pana in 2001, ca apoi a fost clar. Pana in 2001 am fost de vreo cateva ori in sua, ca eram si eu pe vremea aia un pic „stiintific”. Vedeam cum plimbau americanii pisicile in lesa, ca pe caine. Zic, nasoala viata de de pisica. Am crescut la bunici cu pisica in curte/casa, si stiu viata lor. Apoi ajung la niste tipi, si imi prezinta motanul lor de care erau f mandri: era castrat, iar ghearele ii erau smulse, nu mai avea deloc deloc, ca tanti era doctoresa, si ca sa nu o infecteze cu diversi microbi daca o zgarie, si ea sa-i duca la spital. In momentul ala mi-am dat seama cat de pe aratura sant. Era inainte de sept 2001.

        Asa sant si americanii acum, in lesa, fara „gheare”, „domesticiti” total. Si cu cipurile la fel, intai la animale, apoi la om… Totul e f simplu.

        Apreciază

      • el said, on martie 31, 2016 at 12:30 am

        mircea.v

        hai ca esti tare , m-ai dat gata cu „filosofia” asta! 🙂 🙂 🙂 si chiar ai dreptate … aia sunt niste IMBECILI involuati sub nivelul de animal !

        motanul meu e „faptura libera”, nu va merge niciodata in usa( nici eu nu mai merg dealtfel) asa ca e la adapost de imbecilizarea fortata. e fecioras intreg necastrat, musca ca un caine ( sunt plin de muscaturi pe maini si picioare, ataca la glezne daca nu ajunge la maini, in semn de protest cand il contrariez cu ceva), prost crescut ca lipsindu-i de ft mic mama de la mine n-a avut parte de training-ul necesar, face tot ce-i trece prin cap , nu cunoaste vreo restrictie,….. pe scurt e NATURA PURA 100% ! vaneaza cu succes tot ce misca si arunca jucariile in sus si le prinde intr-o gheara…. e expert. desigur nu asa de fericit ca pisicile libere de la bunica ta de la tara , ca aici animalele sunt in pericol din cauza omului, nu mai pot supravietui singure
        ….insa in lesa l-am plimbat si eu pe vremuri prin niste spatii verzi unde nu pot sa-l las de capul lui sa nu am probleme cu indobitocitii cu 2 picioare din jur…. are o lesa rosie, cand o vedea alerga ca un bezmetic, n-o suferea dar sta resemnat la inhamat ca stia ca insemana ca merge afara. 😦

        Apreciază

    • marinela said, on martie 29, 2016 at 9:26 pm

      @Mircea v
      Frate,il felicit pe prietenul tau cu clanta:)),ne-a dat clasa la toti celor care au facut piine pina acum si nu le-a iesit,dar si celor nevrednici ca mine,care nici nu s-au apucat,macar, sa faca ceva.Eu sint in faza de cautare a vasului de yenna,pe care nu l-am cumparat,inca,dar sper sa-l gasesc cit de curind,ca daca as fi putut folosi si o oala de inox ,deja as fi probat -o la mincat:)).Pe mine nu ma sperie drojdia de cumparat,chiar nu-mi bat capul cu sclifoseli din astea,ca de cind ma stiu mama mea cu asa drojdie ne-a facut piine si alte bunatati din aluat crescut si Slava Domnului ,iacata , sintem vii si n-am murit pina acum.Facem o cruce mare peste tot ce mincam si bem,bineinteles nu chiar toate porcariile ,ex.coca cola si alte scirbosenii asemanatoare.

      Apreciază

  5. Stelian said, on martie 29, 2016 at 12:47 pm

    http://www.naturalnews.com/053448_Del_Bigtree_VAXXED_documentary_media_interview.html

    FOARTE IMPORTANT. Interviul cenzurat in proportie de 99% cu producatorul filmului VAXXED.

    Apreciază

  6. mircea.v said, on martie 30, 2016 at 9:22 am

    @el,

    ceva mai serios acum. Nu mai erai pe aici cand am postat eu un comentariu ref la 666. Am cerut niste pareri, da nu s-a prea bagat lumea in discutie. Nu e de viata si de moarte, e doar o discutie pe tema.
    Ce parere ai la cele de mai jos?

    Mai jos, comentariul de atunci (cu unele mici modificari).

    –––––––––––––––

    In Hronograf (am citit despre aceasta carte la parintele Cleopa si m-a facut curios; „cea mai veche carte din lume, s-a scris de catre caldei pe vremea lui Avraam, la anul 3500 dupa zidirea lumii”), care face parte din Sfanta Traditie, se spune ca Adam a cazut in pacat in ziua 6, la ceasul 6, in aceiasi zi fiind si izgonit din Rai.
    Se mai spune ca Adam a murit in ziua 6, ceasul 6.

    In privinta momentului caderii in pacat a lui Adam mai sant prezentate si alte variante, dar se accentueaza varianta cu ziua 6, ceasul 6. (ceasul al saselea era mijlocul zilei- ora 12, ceasul al 3-lea – ora 9, ceasul al 9-lea – ora 3 p.m.)

    Atrage atentia aparitia frecventa a cifrei 6. Am fost foarte surpris de acest aspect (si la fel de faptul ca stiam din diverse surse ortodoxe ca pamantul ar fi vechi de 7521 de ani, dar de fapt 7521 de ani sant de la izgonirea lui Adam din Rai. Vechimea planetei Pamant, anul cand Dumnezeu l-a facut pe Adam, cat a stat Adam in Rai, nu se cunosc)

    Stim din Biblie ca Dumnezeu l-a creat pe om in ziua sase. Iar Iisus Hristos a fost rastignit in ziua sase.

    Cele ce urmeaza sant simple speculatii personale.

    M-a framantat semnificatia lui 666 dpdv al omului creat de Dumnezeu.
    Numarul 666 se stie ca are o semnificatie in zona materiei, bogatiei lumesti, a economicului, are o semnificate in zona manifestarii admiratiei, respectului, supunerii prin aducerea de cadouri materiale, datorita faptului ca:

    14. Greutatea aurului care i se aducea pe fiecare an lui Solomon era de şase sute şaizeci şi şase de talanţi de aur,
    15. Afară de ce primea el de la aducătorii de mărfuri şi de la negustori, de la toţi regii arabi şi de la căpeteniile ţinuturilor. „

    Faptul ca in Apocalipsa se spune ca:
    16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
    17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
    18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

    sugereaza ca acest numar ar mai trebui sa aiba o semnificatie, ca doar se vrea sa se puna acest numar pe fiecare om. Ar trebui sa aiba si o semnificate legata de om, de existenta lui, o semnificatie legata de diavol (pt. ca a diavolului e lucrarea).
    Acest numar este numarul diavolului. Diavolul l-a ales in asa fel incat sa transmita un anumit mesaj. Mesajul lui. E lucrarea diavolului si nu a lui Dumnezeu. Dumnezeu ne instiinteaza despre existenta acestui numar, ne spune sa ne ferim de el, dar nu Dumnezeu il alege, nu Dumnezeu stabileste semnificatia lui, mesajul ce se vrea a fi transmis. Rezulta ca acest numar nu ar trebui sa aiba sensuri duhovnicesti prea inalte.

    Momentul de glorie al diavolului, „realizarea” lui cea mai mare, este momentul inselarii lui Eva si Adam. In acel moment a inselat toata umanitatea. Mandria si orgoliul lui au fost satisfacute. A introdus pacatul si moartea in lume, a scos pe om din rai, a despartit pe om de Dumnezeu. Nu se poate uita un asemenea moment.

    Faptul ca acest numar este prezentat pentru prima data in Vechiul Testament sugereaza ca semnificatiile lui in acele vremuri trebuie cautate, pina la (inclusiv) momentul Solomon, cand apare pentru prima data. Din moment ce a aparut e clar ca deja se hotarase mesajul ce se vroia a fi transmis.

    Deci: Dumnezeu l-a creat pe Adam in ziua sase; Adam a cazut in pacat in ziua sase, la ceasul 6 si a fost izgonit din Rai in ziua sase; Adam a murit in ziua sase, la ceasul 6.

    O semnificatie data de diavol numarului 666 ar putea fi:
    „Dumnezeu a creat omul in ziua 6, dar eu l-am inselat si l-am rupt de Dumnezeu si l-am facut sa piarda Raiul si am introdus pacatul si moartea in lume in ziua 6, ceasul 6.”
    Sau „Dumnezeu a facut pe om nemuritor in ziua 6, dar eu l-am facut sa moara in ziua 6, ceasul 6.”
    Sau „Dumnezeu l-a facut pe om nemuritor si fara de pacat in ziua 6, iar eu l-am inselat, l-am facut sa piarda raiul si am introdus pacatul si moartea in lume in ziua 6, si primul om creat de Dumnezeu a si murit in ziua 6 ca urmare a faptului ca l-am inselat”.

    samd

    Sau, pe scurt: „Dumnezeu te-a facut pentru El, insa acum esti al meu”.

    Un astfel de mesaj satisface mandria si orgoliul diavolului. Nimic nu e mai ametitor pentru el decat amintirea momentului de glorie de la inceputuri. Moment care se vrea reeditat si la sfarsit – inselarea intregii umanitati; pierderea raiului de catre intreaga umanitate.

    Inca o data, sant simple speculatii personale, care sper sa nu sminteasca pe nimeni. Pt mine interpretarea asta e suficient de infricosatoare pt a nu accepta asa ceva, sau, in nici un caz nu vine sa linisteasca ceea ce stiam pana la momentul Hronograf.

    (In sensul celor de mai sus, la afirmatia de ”666” a diavolului, crestinul ar putea raspunde cu ”6666″. Cu siguranta ”cel mai fin teolog” va intelege. ”666” ar reprezenta: momentul creerii omului – victoria diavolului asupra omului; in ”6666” ultimul 6 ar reprezinta momentul rastignirii si repunerea omului in postura de a castiga raiul)

    Hronograf (extrase): Cartea cuprinde si comentarii ale istoricului Gheorghe Chedrinul, cel care a tradus Hronograful in limba greaca la anul 1000 dupa Hristos, si comentarii ale Sf. Dimitrie al Rostovului care apoi il traduce in limba rusa.

    „Este a multora iubitoare de iscodire cercare: Cît a petrecut Adam în Rai, şi în care zi şi ceas a fost căderea lui şi izgonirea? Şi feluri de cercetători în multe chipuri de aceia umbros se asemuiesc. In Triodul postului la Duminica Brînzei în Sinaxar, se scrie aşa: în ziua a şasea s-a zidit Adam cu Mina lui Dumnezeu, şi luînd porunca, a vieţuit în Rai pînă la al şaselea ceas, apoi călcînd porunca, s-a izgonit de acolo.
    Sfîntul Teofilact în tîlcuirea Evangheliei cea de la Matei cap. 27 grăieşte aşa: „în ziua a şasea (adică Vineri) omul zidit fu, şi în ceasul al şaselea a mîncat din pom, pentru că acesta este ceasul mîncării. Iar Domnul înnoind pe om şi greşeala lui îndreptînd-o, în ziua a şasea şi în ceasul al şaselea, pe Lemn se pironeşte”.
    Gheorghe Chedrinul scriitorul de istorii ţarigrădeanul (Constantinopol) scrie aşa: Unii povestesc cum că în ceasul al treilea (în ziua a şasea) (adică Vineri) Adam zidit a fost, în ceasul al şaselea a greşit, iar întru al nouălea ceas s-a izgonit. Şi cei ce o povestesc aceasta îşi întăresc părerea lor cu aceasta, că adică în ceasul al şaselea Domnul nostru pironit fiind pe Cruce, în ceasul al nouălea a murit pentru noi. încă îi socotesc pe aceia că şi din aceasta s-au adus întru acea părere, că adică întru amiazăzi a venit Domnul la Adam şi la Eva, fiind ei ascunşi. Ci vremea cea de trei ceasuri, în care Adam în Rai a petrecut, este foarte scurtă şi nu-i de crezut. Căci cum putea Adam ca în acele trei ceasuri să pună numele tuturor fiarelor şi dobitoacelor, păsărilor şi tuturor jivinelor? Şi cînd a putut ca în vreme de trei ceasuri să cerceteze toată frumuseţea Raiului şi să se îndulcească din hrana tuturor pomilor pînă la saturare şi să doarmă? Cît şi femeia, dormind el, zidită din el a fi, ci şi diavoleasca pizmuire cea asupra omului şi meşteşugită venire a şarpelui la Eva şi vorbirea, şi amăgirea? La toate acestea mai multă vreme trebuia decît trei ceasuri. Aceasta adevărată este, cum că în ziua a şasea, adică Vineri şi în ceasul al şaselea a fost greşeala Strămoşilor noştri în Rai, şi în ceasul al nouălea izgonirea, ci nu chiar întru aceeaşi Vineri întru care şi zidiţi au fost, ci mai pe urmă în altă Vineri a fost aceea”.
    Acelaşi Gheorghe Chedrinul grăieşte: „Unii din cei mai vechi ziseră că în anul al şaptelea se făcu greşeala lui Adam, ca şi cum şapte ani vieţuind în Rai, au călcat porunca lui Dumnezeu, în luna şi în ziua aceea întru care mai înainte de acei şapte ani fu zidit”.
    în Sinaxarul ce s-a zis mai înainte a lăsatului sec de brînză, se pomeneşte de Filon evreu, care a scris că o sută de ani a fost petrecerea lui Adam în Rai.
    Iar din apuseni oarecare umbros socotesc, cum că a doua zi Adam după zidirea sa a greşit şi s-a lipsit de Rai: Vineri zidit fu, iar Sîmbătă a căzut şi s-a izgonit.
    Alţii scriu că în ziua a opta, Adam după zidirea sa, Porunca lui Dumnezeu călcînd-o, s-a şi izgonit, zicînd ei cum că o săptămînă întreagă s-a îndulcit de bunătăţile Raiului. Vineri zidit fu, iar în cealaltă Vineri amăgindu-se a căzut.
    Alţii ziseră că la patruzeci de zile după zidirea lui Adam i-a fost greşeala lui în Rai, drept aceea şi Hristos Domnul patruzeci de zile a postit, pentru neînfrînarea cea din Rai a lui Adam, care ca şi cum se făcuse la patruzeci de zile,
    Iar alţii spun, că a fost aceea după treizeci şi trei de ani, precum mai pe urmă şi Hristos Fiul lui Dumnezeu, Născîndu-se din Prea Curata Fecioară, atîţia ani a petrecut pe pămînt scoţînd pe neamul omenesc din căderea lui Adam.
    Deci noi cea atîta de multă neunire a celor mulţi văzînd-o, nu ispitim mai mult tainele pe care Duhul Sfînt în Dumnezeiasca Scriptură le-a tîlcuit.”

    „Deci împlinindu-se arşii vieţii lui 930, prin dumnezeiasca descoperire a cunoscut că i se apropia sfîrşitul său şi chemînd pe ajutătoarea sa Eva şi fiii şi fiicele, nepoţii şi strănepoţii săi chemîndu-i, îi învăţa pe ei ca să petreacă cu fapte bune, întru împlinirea Voii Domnului, sîrguindu-se în tot chipul ca să-i placă Lui. Şi înainte le-a spus lor cele ce vor să fie, ca unul ce întîi a fost Prooroc pe pămînt. Şi pace şi binecuvîntare tuturor dîndu-le, a murit cu moarte, la care de la Dumnezeu s-a osîndit pentru călcarea Poruncii. Iar sfîrşitul lui a fost într-o zi de Vineri (după mărturia Sfîntului Irineu) întru care cînd în Rai a călcat Porunca lui Dumnezeu, în ceasul al şaselea din zi, întru care a gustat mîncarea cea cu Poruncă oprită care i s-a dat lui din mîinile Evei. Lăsînd după sine fii şi fiice multe, a făcut bine părinteşte la tot neamul omenesc întru toate zilele vieţii sale.”

    Apreciază

    • el said, on martie 30, 2016 at 12:29 pm

      mircea.v

      mi se pare ok „talcuirea” ta. 🙂

      despre : „(In sensul celor de mai sus, la afirmatia de ”666” a diavolului, crestinul ar putea raspunde cu ”6666″. Cu siguranta ”cel mai fin teolog” va intelege. ”666” ar reprezenta: momentul creerii omului – victoria diavolului asupra omului; in ”6666” ultimul 6 ar reprezinta momentul rastignirii si repunerea omului in postura de a castiga raiul) „____ nu stiu ce sa zic. nu cred ca e cazul sa raspunda cu 6666. Rastignirea s-a petrecut in ziua 6, dar a fost urmata de INVIERE , BIRUINTA care a depasit „6”-le si a adus starea veacului viitor, a vesniciei, Asa ca „6”-le trebuie „convertit” in altceva. 6 e imperfect. Vesnicia este Desavarsirea. care e „numarul” veacului viitor? parca 8 de la Sf Parinti…. sper sa nu gresesc dar nici „sursele „nu-mi amintesc acum sa le citez.

      oricum interesante talmacirile Chedrinului. Am citit si eu Hronograful cand s-a editat prima oara in ro pe la inceputul anilor 1990 si mi-a placut, am gasiit multe lucruri uimitoare acolo, il am si acum undeva, plus varianta pdf descarcata de pe net.

      Doamne ajuta.

      Apreciază

  7. […] Iata comentariul fratelui mircea.v postat la De ce DOCUMENTARUL despre VACCIN si AUTISM “Vaxxed From Cover Up to Catastrophe” a fost scos din…: […]

    Apreciază

  8. […] Comentariu de pe blogul saccsiv: […]

    Apreciază

  9. […] De ce DOCUMENTARUL despre VACCIN si AUTISM “Vaxxed From Cover Up to Catastrophe” a fost scos din… […]

    Apreciază

  10. […] De ce DOCUMENTARUL despre VACCIN si AUTISM “Vaxxed From Cover Up to Catastrophe” a fost scos din… […]

    Apreciază

  11. […] De ce DOCUMENTARUL despre VACCIN si AUTISM “Vaxxed From Cover Up to Catastrophe” a fost scos din… […]

    Apreciază

  12. Vasile Nicolae said, on aprilie 15, 2016 at 10:49 pm

    -Experiente,,,,pe nevinovatii,,,copii/ Suferinta lor,si la parinti,nu vor mai avea,bucurii?!
    -Crestinul Adevarat isi da cu,seama/ Credinta trebuie ferbinte,cel-rau,aduce,teroarea,teama?

    Apreciază

  13. […] De ce DOCUMENTARUL despre VACCIN si AUTISM “Vaxxed From Cover Up to Catastrophe” a fost scos din… […]

    Apreciază

  14. […] De ce DOCUMENTARUL despre VACCIN si AUTISM “Vaxxed From Cover Up to Catastrophe” a fost scos din… […]

    Apreciază

  15. […] De ce DOCUMENTARUL despre VACCIN si AUTISM “Vaxxed From Cover Up to Catastrophe” a fost scos din… […]

    Apreciază

  16. […] De ce DOCUMENTARUL despre VACCIN si AUTISM “Vaxxed From Cover Up to Catastrophe” a fost scos din… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.