SACCSIV – blog ortodox

Documentar german: NOI NU VACCINAM

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 16, 2016

Iata si comentariul celui ce l-a postat pe youtube:

Pentru mai multe detalii, vizitati: http://www.lionmentor.ro/blog/132-noi…
V-ati injecta de bunăvoie copilul cu una din substanțele următoare?
Otrava celulară și neurotoxina numită aluminiu?
Sau neurotoxina cancerigenă numită formaldehidă?
Sau eventual compuși organici de mercur precum Thimerosal?
Sau o grămadă de microorganisme modificate genetic și cultivate pe celule embrionare sau pe piure de țânțari?
Chiar nu vreți?
Atunci, la urmatorul rapel, cereți de la medic prospectul și întrebați medicul despre ingredientele și adjuvanții vaccinurilor!
NOI NU VACCINĂM, un documentar despre mitul și realitatea campaniilor de vaccinare.
„Protecție față de boli periculoase? Vaccinarea este considerată cea mai bună metodă de prevenție a medicinei moderne. Cu toate acestea, tot mai multe dovezi arată că relația beneficiu-risc la vaccinuri nu vorbește deloc în favoarea beneficiilor.
Din 1976, numărul de doze de vaccin administrate bebelușilor a crescut de la 6 la 34 (sau chiar 36) în primul an de viață! Paralel a explodat numărul de boli cronice la copii: reumatism, diabet, astm bronsic, cancer, dar mai ales alergii, sensibilitate mărită la infecții, precum și tulburări comportamentale.
Cauzele sunt -printre altele- adjuvanții din vaccinuri, în special compușii de aluminiu. Calculat la greutatea corporală, un vaccin pentru bebeluși conține de 23 de ori mai mult aluminiu decât un vaccin pentru adulți!
Acest film arată cum se trișează în lumea vacciniștilor, de la punerea pe piață a vaccinurilor până la admiterea vătămărilor postvaccinale.
Pentru sănătatea copiilor nu este important un carnet de vaccinare plin, ci posibilitatea de a crește și a se dezvolta intr-un mediu cât mai natural, cu alimentație sănătoasă și echilibru sufletesc.”
Un film de Michael Leitner
Producția: Daniel Trappitsch
Traducerea și subtitrarea: Felicia Popescu
Narator: Gabriel Petrescu
Acest documentar a fost sponsorizat de peste 300 părinți.
Versiunea în limba română a fost finanțată de: Asociația pentru Protecția Consumatorilor, de Lion Mentor Association precum și de mulți părinți!
Mulțumim tuturor!

   Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR de PRODUCATORII DE VACCINURI: “noi nu stim cum actioneaza vaccinurile” / “zeci de milioane de copii au fost contaminati cu virusuri ce produc cancer”

De ce DOCUMENTARUL despre VACCIN si AUTISM “Vaxxed From Cover Up to Catastrophe” a fost scos din festivalul de film TRIBECA tocmai de ROBERT DE NIRO, adica de cel ce-l promovase?

ROG RASPANDITI pe Facebook, ziare, e-mailuri, adresele parlamentarilor. LEGEA VACCINARII in DEZBATERE PUBLICA in APRILIE. Sa continuam hotarat CAMPANIA IMPOTRIVA VACCINARII OBLIGATORII ce BAGA IN PUSCARIE PARINTII ce nu-si vaccineaza copiii si ii DECADE DIN DREPTURILE PARINTESTI, ce NU PRIMESTE IN SCOLI copiii nevaccinati si le ia dreptul de libera practica medicilor anti vaccin

 

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. octoviv said, on aprilie 16, 2016 at 6:45 pm

    Doamne, ajută.

    ATENȚIE!!!

    În documentarul de mai sus se face reclamă subtilă „medicinei” new-age, homeopatiei, la minunutul 13:56, cel care dublează filmul spune: „…singurul tratament care a ajutat a fost cel homeopat”.

    Homeopatia NU ESTE COMPATIBILĂ cu Ortodoxia:
    https://luminapentrucandeladinsuflet.wordpress.com/2015/05/12/multumesc-dlui-dr-alexandru-anastasiu-pentru-prezenta-pe-blog/

    Doamne, ajută.

    Apreciat de 1 persoană

    • el said, on aprilie 16, 2016 at 10:46 pm

      octoviv

      nu se face reclama omule al lui Dumnezeu.
      documentarul e facut de niste amarati de eretici care in BEZNA lor atata inteleg ei sa faca ca sa se ajute, CINE sa-i lumineze? poporul german a fost crestinat dintru inceput in EREZIA ARIANA, ei sarmanii atata pricep, dar documentarul este FT BUN si facut spre AJUTORUL celor ce vor sa ia aminte. sa stii ca MULTI din sepcialistii care au contribuit si-au riscat statulul pentru corectitudinea lor si si-au asumat TOATE RSICURILE sa spuna ADEVARUL spre ajutorul celeo prostiti de propaganda.

      lucrurile trebuie luate si intelese in context, si tu daca esti albina buna te folosesti de binele de pretudindeni.
      ei NU STIU ca homeopatia e un rau/indracire, dar ortodocsii care ar gasi de aici temei ” sa ia de buan homeopatia sunt doar BICISNICII care NU VOR sa pricepana si NU SE FOLOSESC de nimic din cauza asezari lor sufletesti STRICATE iar NU din cauza celor dinafara lor. si OSANDA unui ortodox ignorant sau inselat NU se comapra cu osanda unor bieti orbi neajuatti duhovniceste.
      acesti germani care si-au riscat viata sociala sa spuna Adevarul sunt MAI DREPTI ca multe legiuni de ducatori DEGEABA la Biserica fricosi , ignoranti, orbi si LASI !

      Apreciază

  2. octoviv said, on aprilie 16, 2016 at 8:01 pm

    Hristos, a Înviat! (am scris acest comentariu la ora 19:59, deci suntem în ziua de Duminică, Ziua Învierii)

    De la minuntul 1:21:23 se vorbește despre o altă „medicină” alternativă, OSTEOPATIA, incompatibilă cu Ortodoxia:

    https://stomatologiemicroscopicadranastasiu.wordpress.com/about/#comment-2

    Hristos, a Înviat!

    Apreciază

  3. octoviv said, on aprilie 16, 2016 at 8:58 pm

    Hristos a Înviat!

    Corectură legată de momentul la care se face referire la OSTEOPATIE, începând cu minutul 1:21:19, OSTEOPATIA NU ESTE COMPATIBILĂ cu Ortodoxia:
    https://stomatologiemicroscopicadranastasiu.wordpress.com/about/#comment-2

    La minutul 1:23:45 ne este prezentat un domn doctor „Andreas Dimer, Fizician, medic pentru medicină holistică”, care nu este de acord cu vaccinarea și subtil, documentarul, face reclamă cabinetului dumnealui.

    Începând cu minutul 1:28:47 se vorbește de o moașă doula.

    Ce e o moașă „doula”?
    Cităm din articolul postat pe site-ul: http://mamepentrumame.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=138:

    […]
    Doula în timpul nașterii se numește doula în timpul nașterii 🙂 (sau labor doula în engleză). Ea se întâlnește cu viitorii părinți cu câteva săptămâni înainte de naștere. Din momentul în care este luată hotărârea de angajare a doulei, ea își ia angajamentul să fie disponibilă părinților, până după naștere. Ce înseamnă acest lucru? Părinții pot suna dacă au nelămuriri, întrebări, temeri, îngrijorări la orice oră din zi și din noapte (inclusiv duminica și în timpul sărbătorilor). Doula pe toată această perioadă nu se va îndepărta de zona în care locuiește, pentru a fi suficient de aproape de părinți astfel că atunci când travaliul începe să ajungă în timp util. Înainte de nastere, doula se întâlnește cu viitorii părinți de câteva ori (de obicei de 2-3 ori). În funcție de specializări, poate să ofere mămicii masaj, reiki (terapie energetică), meditație, curs prenatal, și bine înțeles, în funcțiile de cunoștințele pe care le are, răspunde la întrebări.
    […]

    Începând cu mintul 1:31:14 autorii (sau traducătorii) documentarului vor: „copii vitali și energetici” (nu energici, energetici – n. n.)

    Începând cu minutul 1:31:20 este considerat ceva de evul mediu că și dracii au influență asupra îmbolnăvirii oamenilor, practic li se inoculează subtil oamenilor ideea că dracii nu există, adică exact ce vrea urâciunea pustirii ca oamenii să creadă.

    Întregul documentar, dezvăluie efectele negative ale vaccinurilor, dar este și o subtilă reclamă new age pro medicină holistică, alternativă.

    Hristos a Înviat!

    Apreciază

    • el said, on aprilie 16, 2016 at 10:58 pm

      octoviv

      „dar este și o subtilă reclamă new age pro medicină holistică, „___ NU este o reclama ca asta ar insemna ca ar sti adevarul si ar fi vicleni, or ei GRESESC din NESTIINTA si ORBIRE ca tot omul dinafara Bisericii si iau cele rele de bune.

      dar CATI din ducacii astia DEGEABA la Beserica dar latratori si superevlaviosi/corectii fatarnici SI-AU RISCAT cariera si starea sociala sa SPUNA ADEVARUL despre vaccinuri?
      si CATI parinti dintre „evlaviosii „indignati” AU CURAJUL sa NU vaccineze CU ORICE RISC copiii lor cum fac acesti oameni dintre eretici/pagani?
      de aceea sa luama minte la noi insine ca ne vor RUSINA la Judecata pana si paganii care s-au aratat MAI DREPTI ca noi in anumite lucruri.iar noi stam si ii judecam.

      Intreventia si observatia ta relativ la GRESELILE si INSELARILE lor e justa si foloseste ca atragere atentiei. Dar NU si JUDECATA ta NEDREAPTA asupra lor. Poti sa explici ca gresesc si unde, dar NU POTI sa-i acuzi de VICLENIE si minciuna , cel mult de nestiinta si orbire in privinta asta.
      viclenia devine azi o „Virturte” a celor carora MULT s-a dat… si DEGEABA !(vezi exemplele cu legiunea in jurul tau)
      asa ca mai usurel la datul cu piatra…. sa nu ricoseze in fatarnicii nostri lasi si fricosi.

      Apreciază

  4. […] Documentar german: NOI NU VACCINAM […]

    Apreciază

  5. ana said, on aprilie 18, 2016 at 2:15 pm

    Cred ca mai degraba adevarata problema este calitatea vaccinurilor, cat de corect sunt ele fabricate si daca nu urmaresc doar un scop banesc sau alte scopuri mult mai negre, gen alte experimente!!

    Apreciază

    • Nicoleta said, on aprilie 18, 2016 at 2:40 pm

      Ana, adevărata problemă nu este calitatea vaccinurilor, ci EXISTENȚA lor. Vaccinurile trebuie distruse complet, rase din orice hârțogăraie ca să nu se mai trezească vreodată un alt dement să le folosească din nou. Iar demenții care le-au creat, să fie ei vaccinați cu propriile „CREAȚII” ca să le fie spre învățătură și pedeapsă.

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.