SACCSIV – blog ortodox

Sa-i luam pe rand: MONICA MACOVEI vrea sa scoata ora de religie din scoli. Fondatoare ACCEPT (LGBT). Membra Grupul pentru Dialog Social

Posted in Uncategorized by saccsiv on septembrie 13, 2014

monica-macovei.1apmxhi6dy

Foto: http://www.cotidianul.ro/monica-macovei-am-decis-sa-demisionez-din-pdl-246360/

   Iata ce putem citi la Monica Macovei vrea sa scoata ora de religie din scoli:

Europarlamentarul Monica Macovei, candidat la prezidentiale, a declarat vineri, la Timisoara, in cadrul unei intalniri cu oameni de cultura, ca religia nu are ce cauta in scoli, iar ora de religie trebuie inlocuita de istoria religiilor. „Religia nu are ce cauta in scoli, ci istoria religiilor ar trebui sa fie introdusa. Lasa copilul sa-si aleaga singur religia si da-i istoria religiilor, care reprezinta de fapt istoria umanitatii, e multa cultura generala acolo”, a declarat Macovei citata de pressalert.ro.
Macovei s-a aratat indignata si de faptul ca Guvernul Ponta finanteaza bisericile in loc sa finanteaza evenimentele culturale. „Saptamanal, din fondul de rezerva se dau bani pentru biserici, pentru asta sunt bani. „Daca aveti bani pentru biserici, dati si pentru cultura”, asa trebuie sa le spuneti guvernantilor. Bani sunt, exista acest fond de rezerva care ar trebui folosit atunci cand este nevoie, in caz de calamitati, inundatii, etc, dar 90 % din acesti bani s-au dus la biserici. Mai bine s-ar da acesti bani caminelor de batrani”, a explicat Monica Macovei citata de pressalert.ro.

Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

Monica Macovei a declarat la Timisoara ca vrea sa scoata ora de religie din scoli

Monica Macovei este membra Intergroup on LGBT Rights alaturi de Corina Cretu si Renate Weber:

http://www.lgbt-ep.eu/about/members/

Membra Grupul pentru Dialog Social:

http://ro.wikipedia.org/wiki/Monica_Macovei

Membru fondator si de onoare al ACCEPT:

Liderii USL, trataţi diferit de ACCEPT, organizaţia pentru apărarea drepturilor homosexualilor, înfiinţată de Monica Macovei

   Cititi va rog si:

Monica Macovei printre greco-catolicii băimăreni

BORo din Transilvania învinsă: Antiromânismul guvernului Tăriceanu (Partea II)

42 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. GHEORGHE said, on septembrie 13, 2014 at 6:54 am

    CORECT SI SUBSCRIU !

    Apreciază

  2. Klauss said, on septembrie 13, 2014 at 7:22 am

    Macovei, degeaba are creier daca nu are minte (judecata)!

    Apreciază

  3. DF said, on septembrie 13, 2014 at 7:41 am

    Baba a avut mari probleme cu alcoolul si foarte greu a reusit sa se pastreze pe linia de siguranta . Sora mea cand era in PDL si ajunsese la forumul femeilor de afaceri basiste le-a invitat la o biserica si a urmat o criza de isterie pediste:
    ,,Cum ? La biserica? Cine e asta? Cu ce ocazie?”
    Acum e acum, pentru ca asta era prin 2004 la alegeri si acum se pune intrebarea cum reuseau unii preoti sa se implice de partea lor in campanii.

    Apreciază

  4. aniush said, on septembrie 13, 2014 at 8:20 am

    Are o expresie a figurii de om nauc.

    Apreciază

  5. kosk said, on septembrie 13, 2014 at 9:03 am

    ..intr-o Romanie utopica i s-ar aplica perfect pct 8 al proclamatiei de la Timisoara acestei procuroare COMUNISTE al carui tupeu (gargara ‘valorilor europne’ si ‘anti-comunismul’) sparge stratosfera (dupa modelul brevetat de Tismaneanu si acolitii). ce conteaza ca ai fost cine ai fost atata timp cat ai ‘sustinerea’ US embassy..

    Apreciază

  6. andrei-d said, on septembrie 13, 2014 at 9:57 am

    Ce se intampla cand femeia conduce…

    Apreciază

  7. mario said, on septembrie 13, 2014 at 10:08 am

    Eu cred ca e destul de clar ca intre toti candidatii nu o sa fie vreunu de capu lui, toti sunt masoni, stim bine ca altfel nu au cum sa ajunga acolo…

    intre timp, e cat mai pe fata, poza asta a fost folosita de toate ziarele si televiziunile:

    Apreciază

  8. iustina said, on septembrie 13, 2014 at 10:11 am

    Inainte de 89 a avut dosar penal pentru prostitutie si perversiuni coana Macovei. Are pacate grele si de aia se comporta ca indracitii cand aude de Biserica.

    Apreciază

  9. raduiacoboaie said, on septembrie 13, 2014 at 11:58 am

    OFF TOPIC – ULTIMELE DOUĂ ARTICOLE POSTATE PE BLOG

    http://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/09/13/o-opinie-incomoda-despre-cardul-de-sanatate/

    raduiacoboaie.wordpress.com/2014/09/13/scrisoare-deschisa-catre-inalta-ierarhie-a-bisericii-ortodoxe-romane-v-v-cristian-13-septembrie-2014/

    Apreciază

  10. Valentin said, on septembrie 13, 2014 at 1:58 pm

    nu depinde mântuirea de cine e președinte. Pentru noi a murit Mântuitorul Iisus Hristos, pe El îl slujim și El ne conduce. El a Înviat din morți ca un Dumnezeu și poate să facă pietrele să vorbească, indiferent de legile și interzicerile puse religiei de conducătorii lumești.

    Apreciază

    • Valentin said, on septembrie 13, 2014 at 1:59 pm

      bineînțeles că nu au nici de ce să fie aleși de creștini dacă sunt anti-creștini.

      Apreciază

  11. Daniel said, on septembrie 13, 2014 at 2:12 pm

    Coana Macovei, ca sa fiu in ton, militeaza pentru o alta religie: ”Dezvoltarea personala” (vezi cateva randuri despre natura religioasa a ”dezvoltarii personale”, facuta cu cuvintele unui amic al miscarii: http://www.newsmax.com/Newsfront/ISIS-Hamas-Alan-Dershowitz-Israel/2014/09/12/id/594290/)

    In schimb, dl Funeriu, fostul ministru al invatamantului fara bac, a dat o ordonanta prin care organizatia mistica, new age, CMBRAE (formata din asa-zisi psihologi care se preocupa de binele copilului le inoculeaza copiilor, fara stiinta parintilor, noua religie: Dezvoltarea Personală) capata cadrul legal de functionare – numai ca in ordonanta de guvern din noiembrie 2011, nu se vorbea nimic despre oferta: ”dezvoltarea personala!”
    http://insidelandmarkeducation.blogspot.ro/2013/05/strategiile-lifecoaching-practici.html

    Ce este dezvoltarea personala?
    http://insidelandmarkeducation.blogspot.ro/2013/12/contracultura-new-age-hpm-dezvoltare.html

    Din pacate, misticismul pagan, dirijat de la ONU este un fapt si nu o teorie a conspiratiei! Iar alesii nostri, ”crestini” bravi se supun fara sa caraie, imbratisand sincretismul luciferic New Age! Iar BOR-ul, ce face?

    Apreciază

    • Valentin said, on septembrie 13, 2014 at 9:58 pm

      este foarte periculoasă această nouă religie propagată de cei ca ea, sunt uimit de cât de mulți o urmează spre iad. Ferească Dumnezeu! Doamne miluiește mult iubitul tău popor pentru care ai vărsat sfântul Tău sânge pe Sfânta Cruce!

      Apreciază

  12. Abel said, on septembrie 13, 2014 at 2:36 pm

    In spatele coanei Macovei e Soros… mai prezinta vreo curiozitate?
    E mesajul pe care trebuie sa il transmita!

    Apreciază

  13. Radu said, on septembrie 13, 2014 at 9:24 pm

    Reblogged this on radupopescublog.

    Apreciază

  14. Valentin said, on septembrie 13, 2014 at 10:02 pm

    se vor folosi toate armele, toate mijloacele, ideologiile, manipulările și tot ce a fost mai urât vreodată pe fața pământului împotriva ortodoxiei, dar noi să avem doar nădejde, fără teamă, în Unul Dumnezeu. Cine are credință cât un bob de muștar poate să mute munții din loc, a mai amintit monahul Teodot. Va fi cu adevărat Piteștiul Mondial. Doamne Ajută! Maica Domnului, roagă-te lui Hristos Dumnezeu, Fiul Tău, pentru noi!

    Apreciază

    • Valentin said, on septembrie 13, 2014 at 10:05 pm

      doar nădejde – adică fără pic de teamă.

      dar Nădejdea, Credința și Dragostea rămân, dintre care mai mare Dragostea – cum a spus Sfântul Pavel Corintenilor.

      Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel
      Cap. 13

      13. Şi acum rămân acestea trei: credinţa, nădejdea şi dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea.

      Apreciază

  15. abc Marin said, on septembrie 13, 2014 at 11:03 pm

    Monica Macovei arată ca păpușa unui ventriloc , cine este ventrilocul ?

    Apreciază

  16. daniel macovei said, on septembrie 14, 2014 at 12:35 am

    Euroecumenistamason a ajuns să ne de a sfaturi cum să ne mântuim!!! Să alegem orice altfel de religie în afară de cea ortodoxă. Istoria Religiilor este cea mai bună in viziunea ”PREOTESEI” Adica ne propune ”preoteasa” un sincretims de religii care este NEW AGE (NOUA EPOCA). prin care să învățăm despre masonerie , wudu si martorii lui iehova etc, care toți sunt împotriva lui Hristos Fiul lui Dumnezeu Celui Viu Cel Unul nascut din Fecioara Maria care s-a facut om. Incă nu am fost informaţi de nici un cult din România, chiar şi mason, că fiind apartenentă a vreunui cult in calitate de ”preot” din lumea aceasta. Dacă nu este ”preot” atunci avem toate datele din articolul sus mentionat să credem ca ea totusi funcționeaza ca și ”preotasă” a vreunui club select în secret. Dacă este așa sa îi fie ruşine că nu are curajul să ne spună ce este de fapt politician sau ”preotesă”. Că există astăzi lozinca că biserica să nu facă politică, pentru că nu este obiectul ei. Atunci Monica Maocovei cu a cui drept face cursuri religie in tara asta. Cu avizul a carui cult din tara asta face ecumenism? Dar ea eumenista poate să facă religie. Biserica să nu facă politică dar, statul da. Să învățăm istoria religiilor, ca nu cumva să aflăm Adevărul. Adică să învătăm despre masoni (despre cum să dăm adorație satanei, nu?) și martorii lui Iehova. Asta vrem sa votăm? Toata istoria religiilor la un loc formează un cult cu mai mulți dumnezei. Ne întoarcem la cultul imperiului roman? Aceasta ne propune ”preoteasa”?

    Apreciază

  17. Graiul Ortodox said, on septembrie 14, 2014 at 12:37 am

    INCREDIBIL! IEHOVIȘTII ȘI MASONII ”AU SCRIS” CAPITOLE ÎN MANUALUL DE RELIGIE – Ce atitudine ar trebui să avem față de masonerie?

    http://graiulortodox.wordpress.com/2013/12/30/171-incredibil-iehovistii-si-masonii/

    Apreciază

  18. mihai said, on septembrie 14, 2014 at 9:17 am

    din pacate ”oameni” de genul nenea monica macovei si tanti remus cernea au ajuns ca sa ne reprezinte

    Apreciază

  19. Arhanghelul said, on septembrie 14, 2014 at 12:32 pm

    Saccsiv poti sa-mi dai un email pe care sa-ti trimit niste poze facute unei brosuri sectante a lui Martorii lui Iehova … merita credema si se incadreaza si la tematica de mai sus din articol … Multumesc.

    Apreciază

  20. Arhanghelul said, on septembrie 14, 2014 at 1:26 pm

    Da exact . Doar ca este o editie mai noua cespre Dumnezeu prin telefon … alta noapte a mintii …

    Apreciază

  21. Gabriel said, on septembrie 14, 2014 at 7:28 pm

    Oameni buni, eu nu va inteleg. Ce vreti? Vreti finantare de la bugetul de stat pentru biserici? Asta vreti? vreti sa luati de la cei care nu cred, de la mine de exemplu? De ce sa nu plateasca cei care cred in asta? Sa dea enoriasii bani. Nu vi se pare corect?

    Apreciază

    • danielvla said, on septembrie 14, 2014 at 8:25 pm

      Gabriel,
      Numarul celor care cred este mult mai mare decat al celor ce nu cred.
      Daca cei ce cred, multii fiind, platesc impozite si taxe la stat, este normal ca statul sa finanteze, in parte activitatile religioase, inclusiv construirea de biserici si plata profesorilor de religie din banii celor ce cred si apartin religiei majoritare.
      Si oricum, cei ce cred ajuta bisericile prin donatii; statul nu finanteaza totul.
      Dar stai linistit, ca nu esti pacalit. Multi bani din contributia fiecaruia la stat se duc aiurea pe activitati care sunt in defavoarea neamului romanesc. Poti sa te bucuri, ca poate banii tai nu ajung la biserica.

      Apreciază

    • mihai said, on septembrie 14, 2014 at 10:45 pm

      Gabriel, nu te mai imbata cu apa rece, ”statul” nu a ajutat cu absolut nimic biserica, ba din contra biserica este haituita mai tot timpul, si daca ia scos ochii cu nimica toata , a facuto pt. anumite scopuri , adica pt. asi face un fel de propaganda uni politicieni, in campanii electorale, deci nimic nu sa dat gratis la biserici, asta daca sa dat ceva, este ft. usor ca sa improscam cu noroi , asta fara ca sa ne uitam mai cu atentie la ceea ce se petrece cu adevarat, probabil ca si tu ai baut apa dupa prigoana , care vad ca nu are de gand sa ne spuna cum de are atita ”bafta” de afaceri cu statul roman, in schimb a sarit pe biserici si pe preoti

      Apreciază

    • Daniel said, on septembrie 15, 2014 at 6:07 pm

      Si noi platim pentru altii care nu cred Gabriel indirect, pentru pensionari care nu cred, pentru someri care nu cred …. etc, ce ar trebui acum sa facem? Daca s-au dat bani pentru biserici de la „Stat” atunci ne ajuta Dumnezeu la toti. De ce nu pui problema altfel: ca s-au dat bani catre Biserica este doar praf in ochi? Daca ar rezolva problema furturilor/ licitatiilor trucate/banilor plecati in „ue” sau „nato” (nu merita sa le scriu cu litere mari), banilor cheltuiti prin afara in razboaie care nu sunt ale noastre ….. si multe altele atunci ar fi bani pentru toate.

      Apreciază

  22. Andrei said, on septembrie 15, 2014 at 1:10 am

    Este pierduta, o crestina falsa aceasta doamna pe care o credeam distinsa candva! Militeaza nu doar pentru drepturile homosexualilor, ci si pentru ale ciudatilor care au nevoie de control medical pentru ca se imbraca in femei. Este sclava masonilor de la UE!

    Apreciază

  23. Ionut said, on septembrie 15, 2014 at 1:03 pm

    Singurul potential candidat care imi inspira incredere, cel putin deocamdata, e Dan Nicusor.

    Apreciază

  24. […] Sa-i luam pe rand: MONICA MACOVEI vrea sa scoata ora de religie din scoli. Fondatoare ACCEPT (LGBT).… […]

    Apreciază

  25. DAN DIACONESCU? Nu | Saccsiv's Weblog said, on octombrie 25, 2014 at 5:47 am

    […] Sa-i luam pe rand: MONICA MACOVEI vrea sa scoata ora de religie din scoli. Fondatoare ACCEPT (LGBT).… […]

    Apreciază

  26. […] Sa-i luam pe rand: MONICA MACOVEI vrea sa scoata ora de religie din scoli. Fondatoare ACCEPT (LGBT).… […]

    Apreciază

  27. […] Sa-i luam pe rand: MONICA MACOVEI vrea sa scoata ora de religie din scoli. Fondatoare ACCEPT (LGBT).… […]

    Apreciază

  28. […] Sa-i luam pe rand: MONICA MACOVEI vrea sa scoata ora de religie din scoli. Fondatoare ACCEPT (LGBT).… […]

    Apreciază

  29. […] Sa-i luam pe rand: MONICA MACOVEI vrea sa scoata ora de religie din scoli. Fondatoare ACCEPT (LGBT).… […]

    Apreciază

  30. […] Sa-i luam pe rand: MONICA MACOVEI vrea sa scoata ora de religie din scoli. Fondatoare ACCEPT (LGBT).… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.