SACCSIV – blog ortodox

DAN DIACONESCU? Nu

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 25, 2014

base

Foto: http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/basescu-si-pitipoancele-otv-22951.html

Sunt cititori ce considera ca Dan Diaconescu este solutia. Iata cateva articole din 2012:

ESTE DAN DIACONESCU O SOLUTIE PENTRU ROMANIA? Da, una antihristica …

DAN DIACONESCU este sustinatorul sectei „BISERICA UNIVERSALA”. Indepartati-va de ei!

Video: NIELS SCHNECKER si SORIN OVIDIU BALAN – MASONI CU BANDEROLE. Iata-i ducand sicriul masonului Florian Pittis …

DACA E REAL, E GRAV – Dan Diaconescu: „Patriarhul mi-a dat OK-ul să candidez”

Sa ne amintim si de ceilalti:

CITATE Victor Ponta. Va fi un bun GUVERNATOR al COLONIEI ROMANIA …

Sa-i luam pe rand: KLAUS JOHANNIS – MASON?

Radu Iacoboaie: S-o votam pe ELENA UDREA

Sa-i luam pe rand: MONICA MACOVEI vrea sa scoata ora de religie din scoli. Fondatoare ACCEPT (LGBT). Membra Grupul pentru Dialog Social

CARTE NOCIVA – Gheorghe Funar: PIRAMIDELE DIN ROMANIA SI EGIPT, COINCIDENTE SAU ADEVARURI ASCUNSE?

CORNELIU VADIM TUDOR critica poporul roman ce sta la coada la MOASTE …

Asa ca:

Alegeri: ABSENTEISM = NELEGITIMATEA clasei politice. Prezenta masiva la VOT cu ANULAREA VOTURILOR = LEGITIMITATE

Ciprian Voicila: DE CE NU O SA VOTEZ?

Tagged with: ,

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Gabriel said, on octombrie 25, 2014 at 7:46 am

    Pe Dan Diaconescu l-am văzut acum vreo 2 săptămâni la părintele Ilie Lacatusu. Stăteam și ma gândeam la motivul pentru care a venit… răspunsul nu a întârziat sa apară întrucât o femeie din spatele meu spunea: ee maica pe al trebuie sa-l votam ca e credincios…

    Apreciază

  2. mario said, on octombrie 25, 2014 at 11:02 am

    Ca o mica informatie interesanta trebuie sa adaug ca: NICIUN CANDIDAT LA PREZIDENTIALE NU E ORTODOX.

    Apreciat de 1 persoană

    • Ioannis said, on octombrie 25, 2014 at 12:44 pm

      Daca te referi la a fi ortodox IN DUH atunci te cred. Totusi ma gandesc ca or mai fi macar 2-3 candidati macar botezati ortodox.
      Oricum ar fi, situatia e de plans la icoane…

      Apreciază

    • Irina said, on octombrie 28, 2014 at 4:56 pm

      Daca stam sa ne gandim Diaconecu este singurul de pe lista de candidati care nu a facut vreodata parte din elita politica sau clasa politica din 89 in coace. El a debutat ca jurnalist si asa si-a castigat popularitatea prin televiziunea sa otv. In al doilea rand dintre toti candidatii este singurul care a vorbit impotriva cipurilor si a garantat ca daca ajunge la conducere a marturisit ca va scapa de sitemul bigbrother. In al treilea rand cand toata lumea vorbea la modul grosolan despre cazul Tanacu el a fost singurul care a ascultat si partea acuzata, si a vorbit atunci si in apararea parintelui si maicutelor. Mai mult la televiziunea lui la un moment dat lucra un psiholog ortodox care vorbea in direct cu oamenii si pe majoritatea ii ghida spre biserica, spre spovedanie deci spre invatatura Bisericii( ati mai vazut asa ceva la alte televiziuni, si pe atunci nu initiase PP si nici nu se vorbea de vreo eventuala candidatura la presedintie. Si de unde stiti voi ca nu a fost la pr Lacatus din convingere si ca sa se roage? In fine poate fi si ca voi, dar pana acum am vazut de ce sunt in stare politrucii invechiti in scaunele de conducere ale acestei tari, vreau sa vad cum ar conduce si alta persoana care nu a avut niciodata vreo functie in politica de dupa 89. In concluzie eu cred ca am sa-l votez pe Diaconescu sunt gata sa-i acord incredere pana la proba contrarie. In afara de el toti ceilalti, inclusiv asa zisii independenti sunt sau au facut parte din clasa politica comunista. Daca nu mai bine nu mai merg la vot, pentru ca repet nu mai vreau sa dau de acum in colo nici un vot coruptilor care ne-au condus pana acum indiferent din ce partid fac parte. Va intreb voi nu v-ati saturat de politicienii asta corupti? Cine voteaza cu coruptii nu sunt victime, ci complici la distrugerea acestei tari.

      Apreciază

      • discerne said, on noiembrie 9, 2014 at 12:36 am

        Dan Diaconescu promite mult. Atat de mult, incat uita sa-si actualizeze promisiunile pe diferite site-uri: ale lui, ale partidului, etc. Prin urmare, toate promisiunile lui nu trebuie sa fie reale, ci ajunge sa fie o umbra de vant, iar cei slabi de inger n-au decat sa creada tot ce indruga el acolo. Dan Diaconescu s-a bagat in cursa electorala ca sa fie aplaudaci lui Ponta in turul 2, poate-poate o sa prinda si el vreun rest de os de la putere daca iese omul PSD-ului. Multe din tot ce a promis Diaconescu in farsa lui de campanie electorala a propus si Iliescu in anii’90 cand a candidat: ca creste salariile, ca mareste pensiile, ca scade taxele, ca recupereaza Tezaurul si datoriile Romaniei, bla, bla, bla…

        Apreciază

  3. ETRN said, on octombrie 25, 2014 at 4:47 pm

    Creștinilor, dacă o fi s-o gândim profund, NICIUN CREȘTIN N-ARE CE CĂUTA (CE CĂUTA!) la votare, ținând cont de candidaţii care ni se profilează.

    Apreciat de 1 persoană

  4. Arhanghelul said, on octombrie 25, 2014 at 6:00 pm

    „”Iar Iisus a început să le spună: Vedeţi să nu vă înşele cineva. „”
    Marcu. 13.5.

    OTV.

    NasuTV

    ___________________________________________________________

    Fata de mafioti … o puscamitraliera cu farfurie si-o masina de epoca si a reveniot Al.Capone …

    Resurse:

    http://www.paginauniversala.ro/
    http://www.paginauniversala.ro/sarbatoarea-corturilor-2/

    ETC., ETC., …

    Apreciază

  5. Arhanghelul said, on octombrie 25, 2014 at 6:04 pm

    Cum se face ca au si o moscheie in fata care seamana cu asta …
    http://ro.wikipedia.org/wiki/Cupola_St%C3%A2ncii

    A fost construit între anii 687-691 de califul Abd al-Malik, fiind cea mai veche construcție islamică funcțională din lume. În direcția pietrei peste care s-a ridicat domul se stabilise în trecut prima orientare de rugăciune pentru musulmani, înainte de trecerea la orientarea către Mecca. În apropierea Cupolei Stâncii se află Moscheea Al-Aqsa, amândouă situându-se în locul numit de evrei și de creștini Muntele Templului

    Apreciază

  6. Dorel said, on octombrie 25, 2014 at 6:58 pm

    Dan Diaconescu este probabil mason, l-a invitat pe masonul de la Brigada Mobila de multe ori in studio, la fel si pe fiul lui Ungherea mare mason roman. Iar in emisiunile dansului se mintea foarte mult. Niste bazaconii pe care inclusiv acesta le debita.

    Apreciază

  7. Ionut said, on octombrie 25, 2014 at 10:34 pm

    Se intampla niste lucruri foarte ciudate in legatura cu primii doi candidati.
    Johannis l-a inlaturat pe Antonescu in mod suspect. Acum nu vine cu nimic concret si nu da nici un fel de explicatii (sau da de fiecare data alta explicatie) cu privire la adoptii si la locuinte.
    De cealalta parte, Ponta care in ultimii doi ani ar fi trebuit sa fie cel mai cuminte premier. Dimpotriva, s-a dat in spectacol cu Rosia Montana, cu gazele de sist, a inventat taxe pe stalp, supraaciza la carburanti, iar acum e in dezbatere publica un proiect de lege care prevede creterea impozitelor de cateva ori. Si vine si tranteste un afis pe care scrie „Doar Ponta a scazut taxele”.
    Nu stiu, mi se pare ca se incearca indobitocirea electoratului. Se verifica daca mai reactioneaza la enormitati.

    Apreciază

    • ETRN said, on octombrie 25, 2014 at 11:47 pm

      Îndobitocire, îndobitocire, îndobitocire, asta se face asiduu de către toţi polii care dețin comunicarea (cu puține excepții: vezi un Ilie Șerbănescu, un Dorel Vișan, un Florin Colceag, chiar un Cristoiu)! Se urmărește îndobitocirea + înfometarea populației, pentru că proștii flămânzi sunt cel mai ușor de manipulat. Să fim serioși… e pe față! Pe față! Se vede de la o poștă și mă doare inima pentru acest popor hain, care s-a tot depărtat de Dumnezeu și nu se mai oprește… Minciuna, invidia și răutatea sunt VALORILE românului de rând, astăzi, pornite din frustrarea prostului care gândește: „dacă io nu-s în stare, nici ăla să nu facă…”. Neproductivii stau și belesc ochii – atâta știu să facă – și se oftică de mama focului când cineva, ORICINE, FACE CEVA. Urarea lor de moment e: „să-ți moară cât mai repede!” și chiar sunt dispuși să amenințe tacit, pe pitiș, neobservați când o fac, dar lăsând semne observabile. Amenințarea e: „Bă, n-am făcut eu, nici tu n-o să faci! Clar?!”. Îi doare teribil inteligența, inițiativa, altceva decât „dormitul pe ei”, cu care sunt obișnuiți și din care nu ies, feri-i-ar Dumnezeu!
      Ăştia sunt cei care… vor vota culoarea roşie. Ceilalţi, ceva mai superiori, probabil vor sta acasă…

      Apreciat de 2 persoane

      • Paul said, on octombrie 26, 2014 at 6:09 pm

        Absolut adevarat.Un electorat indobitocit,fara educatie,fara Dumnezeu (pe care il injura in orice situatie),fara vocatia muncii dar cu apetit pentru bere (traiasca berea !).Daca cetateanul de rand nu stie cum se numeste tara in care traieste si ce limba vorbeste,el nu stie nici pe cine voteaza.Pe cetatean il intereseaza daca primeste o mica pomana electorala.Traim sub ocupatia prostilor,condusi de escroci.Intrebati DNA-ul !

        Apreciază

  8. mihai said, on octombrie 27, 2014 at 8:47 am

    pe cand zburda otv-ul, pe postul lui dan senzationescu se transmitea ”slujba”, de la diferite ”biserici” de sectari, insa nici una de la o Biserica Ortodoxa, iar acum dintr-o data sa convertit la ortodoxie, mai vedeam acum la televiziunea lui care transmite intre orele 00:00-06:00 dimineata pe postul RTV o poza dea Parintelui Arsenie Boca

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.