SACCSIV – blog ortodox

BOALA MINTALA: Creativitatea si non-conformismul

Posted in BOLI MINTALE by saccsiv on iulie 15, 2014

ob_7b6bcf_nonconformisme

   Dupa cum stiti:  

Majoritatea refuza sa iasa din MATRIX, iar unii sunt atat de dependenti de el incat lupta pentru a-l proteja …

Si totusi, cu tot programul de indobitocire sistematica a maselor, sunt unii care nu si nu. Nu vor ei sa se supuna, nu vor sa reintre in Matrix, nu vor sa se inregimenteze. Si stau ei si pun intrebari, ba mai rau, cauta si raspunsuri si scormonesc si pun chestii cap la cap si tot soiul de treburi din astea dusmanoase la adresa unui SISTEM ce tot urla prin megafoanele mass-media, ale intelectualitatii ultra corecta politic si ale invatamantului ca nu vrea decat binele global al umanitatii unite. Iar faptul ca pun intrebari mai e cum mai e, dar dusmanii “binelui” pe pamant mai au si prostul obicei ca atunci cand au si raspunsuri sa se straduie sa-i trezeasca pe cat mai multi. Si chiar reusesc si mai ies si altii din Matrix si tot asa. Iar asta nu poate fi iertat.

Si atunci ce zic stapanii din varful piramidei? Cum sa procedeze pana cand vor deschide larg portile viitoarelor lagare ce vor fi mai rele ca Pitestiul si Siberia? Cu cei mai eficienti “dusmani ai poporului” vor aplica in continuare schema consacrata: un accident, un cancer, o “sinucidere”, o puscarie pentru droguri sau pedofilie sau chiar spitalul de nebuni:

MIHAI EMINESCU – bagat la nebuni si ucis lent. O SCHEMA VECHE ce va fi aplicata cat de curand si in viitor …

Cu ceilalti insa ce sa faca? Pai parca tot treaba cu nebunii merge cel mai bine. Ba mai mult, asta le permite sa rezolve problema din fasa, inca din fazele incipiente ale oricarui inceput de “revolta”.

Iata comentariul sorei Liliana postat la articolul Video: PUSCARIA INTERNETULUI OBIECTELOR:

Intr-un articol de pe blogul Le nouveau paradigme,din 11 iulie a.c.,numit ,,Creativitatea si non-conformismul,de acum inainte,o boala mintala” aflam ca American Psychiatric Association a adaugat recent in Manualul de diagnostic si statistici ale tulburarilor mentale (DSM-IV) diagnostice arbitrare pentru oricare ,,disident”.Sint listate drept o noua boala mintala orice creativitate sau cinism peste medie.Dupa respectivul manual ,aceasta boala mintala este drept ,,oppositional defiant disorder” (ODD),fiind definita drept un comportament sustinut de ostilitate si neascultare/nesupunere(desobeissance-a propos de indemnul ,,OBEI(S)” pe care-l vedem in ultimul timp,strecurat subliminal in reclame,sloganuri pe tricourile adolescentilor,etc),simptomele incluzind punerea sub semnul intrebarii a autoritatii,negativitatea,neincrederea,argumentarea si faptul ca este usor de iritat.
Intr-un articol din Washington Post se observa ca daca Mozart s-ar naste astazi,el ar fi diagnosticat cu ODD si tratat cu medicatia coerespunzatoare…
Pentru noi,cei nascuti astazi,cred ca este inca un avertisment pentru ce ne pregateste sistemul care foloseste psihiatria ca pe o arma antisociala,dictatoriala.Orice gindire prea libera ,prea individuala,care nu are incredere in sistem,nu se supune,care iese din normele stabilite si dorite de sistem,este a unui om care trebuie diagnosticat,tratat,izolat,mai pe romaneste ,amutit.

Comentariu saccsiv:
Cred ca este vorba despre articolul:

http://www.2012un-nouveau-paradigme.com/2014/07/creativite-et-non-conformisme-desormais-une-maladie-mentale.html

   Cititi va rog si:

VIDEO – G. Edward Griffin: Oponentii SISTEMULUI sunt considerati BOLNAVI MINTALI …

MISCARE DE MAESTRI: Conform DSM, toti oamenii vor putea la nevoie sa fie diagnosticati cu un tip de TULBURARE MINTALA. Extrem de necesar SISTEMULUI politic corect in lupta impotriva crestinilor

Copiii timizi risca sa fie diagnosticati cu tulburari mentale. Sute de mii de copii sunt deja indopati cu medicamente psihotropice …

Oameni de stiinta: Cica BOALA SECOLULUI – 1 din 4 oameni sufera de PARANOIA. Inseamna ca celor cu „teoria conspiratiei” trebuie urgent sa li se faca lobotomii si socuri electrice …

OMS a decis: DRAGOSTEA ESTE O BOALA. Si i-au dat un cod: F63.9

INTERNAREA SUB CONSTRANGERE. Adunarea Nationala a Frantei a aprobat legea …

 

Tagged with:

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. paul said, on iulie 15, 2014 at 6:33 am

    „Si atunci ce zic stapanii din varful piramidei? Cum sa procedeze pana cand vor deschide larg portile viitoarelor lagare ce vor fi mai rele ca Pitestiul si Siberia?”
    Saccsiv. pot exista atrocitati mai grele ca la pitesti si in siberia facute de bolsevicia?
    Priviti aici niste desene si cutremurati-va

    MARTURII DIN GULAGUL SOVIETIC. Desene ale unui angajat NKVD despre teroarea si torturile din lagarele comuniste [GALERIE de ILUSTRATII]

    http://www.romanialibera.ro/aldine/history/devastator–desenele-unui-gardian-din-gulag-341955

    Apreciază

  2. ines said, on iulie 15, 2014 at 6:35 am

    „The Hunger Games” sau când televiziunea poate să ucidă. Daca n-ar fi de plans, unele ipostaze de-a dreptul jenante in care e pus concurentul, ar fi de ras

    http://adevarul.ro/entertainment/tv/the-hunger-games-televiziunea-ucida-1_53ba78e50d133766a8365dab/index.html

    Apreciază

  3. Ionut said, on iulie 15, 2014 at 9:16 am

    Mi se pare „corect”. Creativitatea e boala mintala, iar homosexualitatea e ceva „normal”.

    Apreciază

  4. Alin said, on iulie 15, 2014 at 10:38 am

    Afirmaţie uluitoare făcută de Papa Francisc: «8.000 de preoţi catolici sunt pedofili!»

    Presa din întreaga lume a preluat ieri, din ziarele italiene, o declaraţie absolut şocantă a Papei Francisc, făcută, se pare, în cadrul unui interviu recent. Potrivit jurnaliştilor, Suveranul Pontif ar fi mărturisit că, la nivel mondial, 1 din 50 de preoţi catolici este pedofil şi, mai mult, ar exista şi dovezi în acest sens.

    Vaticanul fierbe din cauza unei afirmaţii făcute de Papa Francisc, în cadrul unei întâlniri cu jurnalistul italian Eugenio Scalfari, de la cotidianul La Repubblica. Conform acestuia, Sfântul Părinte i-ar fi spus clar că în momentul de faţă, 2% din clericii catolici ar fi pedofili.

    Mai precis, într-un raport primit de la consilierii săi, Papa Francisc a citit că aproximativ 8.000 de clerici dintr-un număr total la nivel mondial de circa 414.000 ar fi abuzat de copii. În plus, unii dintre ei au ajuns chiar episcopi sau cardinali. Dezvăluirea vine la numai câteva zile după ce Papa a primit la Vatican un grup de victime ale unor preoţi pedofili. Suveranul Pontif a mai afirmat că abuzurile comise asupra copiilor au fost ca o “ciumă” şi au infectat Biserica pe care o conduce.
    A promis că va lua măsuri severe

    El a promis că va trata această problemă cu “severitatea care se impune”, fără însă a da detalii. Ieri, după ce mărturisirea Papei a făcut înconjurul planetei, stârnind critici fără precedent la adresa Bisericii Catolice, un purtător de cuvânt al Vaticanului a declarat că aceste afirmatii apărute în presa italiană nu corespund în totalitate cu declaraţiile Sfântului Părinte, că discuţia avută cu reporterul nu a fost un interviu şi că afirmaţiile sale au fost interpretate greşit.

    Apreciază

    • safimvigilenti said, on iulie 15, 2014 at 8:47 pm

      e simplu de raspuns, aceia nu sunt preoti ai lui Hristos, taina preotiei nu este valida la eretici

      Apreciat de 1 persoană

      • sin gh. laurențiu said, on iulie 16, 2014 at 9:47 am

        Asta da, în dogma ortodoxă vorbind. Dar, din nefericire, boborul planetar nu vede-n dogme ortodoxe, ci-n țoale și-n păpică, și trebuie ținut cont de asta. De își mai rărește din pidosnici, papa face chiar și ortodoxiei un oarecare serviciu, care de regulă e percepută doar sociologic, de-a valma, creștinism și punct. De multe ori ortodoxia și-o ia și pentru păcatele eterodoxiilor, nu numai pentru ale ei; ce să-i spui berbecului de pretutindenea că popa nostru-i însurat, cu boreasă și prunci, și că poate vreun călugăraș deviat din născare sau din pură dambla iar nu de monahismul nostru străbun, altminteri destul de neclaustrant și de lejer, să se dedea la slăbăciuni pidosnice? Sau că Inchiziția n-a fost pusă la cale în Găești în antreul popii Budeanu, la un zaibăr și-o colivă cu țîrcovnicu sfinției sale? Prostu o ține p-a lui: „mama voastră de popi poponari și criminali”! Dacă papa rezolvă cîte ceva cu bolnăviorii lui, se poate domoli puțintel și berbecuțul nostru valah. Și așa, fără să mai sfîrîie, cu supraplinul mai puțin solicitat, ar putea să mai învețe și el o dogmă, două. Că și pentru dumnealui s-a răstignit Domnul.

        Apreciază

  5. Liliana said, on iulie 15, 2014 at 11:28 am

    Doame ajuta!
    Da,acesta este articolul.
    As vrea sa mai adaug citeva cuvinte.
    Un parinte rus-Antonie?-,nu mai sint sigura de numele lui-spunea ca din lucruri mici ,neinsemnate,amanunte banale la inceput,inofensive, aparent,cresc lucrurile mari care se pot dezvolta in drame,catastrofe ,tragedii.
    Citind respectivul articol,mi-am amintit de profetia unui cuvios parinte de acum citeva secole-profetie publicata pe acest blog si care a fost descoperita nu demult in biblioteca Vaticanului-unde se spunea ca in timpurile antihristului,oamenilor le va fi frica sa spuna ce gindesc si chiar isi vor supraveghea expresia fetei pentru a nu trada ce gindesc-asa de mare va fi indusa teroarea,intelegem.
    Sistemul actual reitereaza experimentele obtinute in laboratorul istoriei determinata a ultimelor secole in colonialism,nazism,socialism,comunism,etc -isme moderniste instrumentate asupra oamenilor.Din atitea experimente s-a obtinut o experinta perfectata,dotata si informational si tehnic,in prezent.Acum pun in aplicare pe omenire crearea omului nou- omul pe care au incercat sa-l reeduce in celelate experimente.Unde vor sa ajunga?Ei stiu bine.Ne-am dat seama si noi.Cum?Au institute tehnico-stiintifice de studiu asupra scopului lor-manipularea,transformarea omului in folosul lor.A se vedea terifiantul curent al tranhumanismului studiat in universitile occidentale.Chiar vor sa insataureze pe toata paneta un matrix.Aceasta face parte din preambulul globalizarii,NOM-ului.
    Noi incercam sa citim printre rinduri,ca sa intelegem ce miscari de atac ne pregaresc vrajmasii.Sint vicleni dar vor sa ne infasoare pas cu pas,minut cu minut-sa nu uitam ca timpul dat demonului este limitat!-,asa cum isi infasoara paianjenul prada.Deoamdata ii hipnotizeaza pe tineri si copii cu jucarele tehnice,acadele otravite,betisoare si bile din sticla colorate care sa le distraga atentia de la capcana.Sa-i perverteasca si sa ii adoarma.
    Acum trei ani,intr-un inceput de toamna,m-a intrebat un parinte staret batrin ,la o sfinta manastire din muntii Moldovei-,,Unde se duc pasarile calatoare?”.Eu am raspun spontan,ca la scoala-,,In tarile calde!”.Infantilism lumesc.El mi-a arat cu degetul in sus,spre Cer.Nu era o gluma inrebarea lui,ci un cuvint de mintuire.Parintii inbunatatiti nu fac discutii,nu risipesc cuvintele si timpul.Crestinii adevarati sint pasarile calatoare in aceasta lume.In curind nu vor mai avea unde sa-si plece capul.Dar,..BUCURATI-VA!” ne indeamna Mintuitorul,imediat dupa ce a inviat-ca pentru noi EL a inviat si a biruit lumea.Si este cu noi pina la sfirsitul veacurilor,Nu aveti nici o indoiala!
    Parintele Elpidios din Rhodos-intre toti ceilalti parinti si drepti din toate vremurile-ne-au spus ce avem de facut.Ca sa scapam doar in sus se mai poate.
    Staretul mi-a mai zis apoi,aratindu-mi fruntea si podul palmei drepte-,,Atentie la frunte si la mina dreapta!”.De data asta am inteles.Si am zis:,,Am inteles,Parinte.”Atunci el a insistat :,,Spunele si lor.”Mai erau citeva persoane cu noi,care pareau sa nu fi inteles.Le-am spus si le spun tuturor care vor sa stie,Parinte.

    Apreciază

  6. Ionut said, on iulie 15, 2014 at 11:50 am

    Bun, in cazul asta ar trebui sa spuna si cati sunt homosexuali si, mai precis, cati dintre cei 2% au agresat baieti. 90% cumva? Sau asta e mai putin important?

    Apreciază

  7. stef said, on iulie 15, 2014 at 12:53 pm

    Apreciază

  8. Flavian said, on iulie 15, 2014 at 1:30 pm

    Demostene Andronescu

    UNDE-S NEBUNII?

    Unde-s nebunii, unde ni-s nebunii?

    E, Doamne, lumea plină de cuminţi,

    E plin pămîntul de martiri şi sfinţi

    Atinşi de filoxera-nţelepciunii.

    Tăcută-i gloata de-nţelepţi ca sfinxul

    În faţa lumii şi-a nemărginirii

    Şi-ascultător de rînduiala firii,

    Ca un plăvan în jug trudeşte insul.

    Scîncesc cuminţii-n chingile durerii

    Şi, sîngerînd din răni adînci blîndeţe,

    Lîngă neveste mor de bătrîneţe,

    Necutezînd să tragă spada vrerii.

    Boleşte omenirea ca o juncă

    Şi nimeni nu-i ca să-i sloboadă sînge;

    S-a-mpotmolit istoria şi plînge,

    Cu prora-nfiptă într-un colţ de stîncă.

    Nu se mai nasc nebuni care s-o mîne

    Cu bîta de la spate, ca pe-o vită,

    Acestui veac să-i pună dinamită

    Şi evu-nţelepciunii să-l dărîme.

    O! Doamne, Doamne, unde-s Don Quijoţii?

    E lumea plină de-alde Sancho Panza

    Ce nu-ndrăznesc să mînuiască lanza,

    Ci scutieri cuminţi se vor cu toţii.

    Unde-s nebunii? Unde-s Machedonii

    Să tragă spada şi să taie nodul?

    Tînjeşte după glorie norodul

    Şi nu-s Cezari să-l treacă Rubiconii…

    Sloboade, Doamne,-n lume nebunia,

    S-o răvăşească şi să o răstoarne,

    Ca un berbec să ia pămîntu-n coarne

    Şi-acestui veac să-i surpe temelia!

    Apreciază

  9. energein7 said, on iulie 15, 2014 at 1:39 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  10. Radu said, on iulie 15, 2014 at 2:49 pm

    Reblogged this on radupopescublog.

    Apreciază

  11. bi3 said, on iulie 15, 2014 at 9:27 pm

    Apropo de Matrix, vad ca au contribuit la coloana sonora a acelui film si Marilyn Manson (se zice ca e satanist), Rammstein, si altii. Ma intreb uneori, care e rolul unor asemenea filme (aparent) anti-sistem? Sunt cumva niste momeli?

    Apreciază

  12. cristi o. said, on iulie 16, 2014 at 4:01 am

    Rol multiplu. De vehicul pentru mesaje subliminale etc., dar in special de „hartie de muste”…(merge si cuvantul momeala aici). Adica aduna indivizii cu vederi antisistem la un loc, ii identifica si ii marcheaza, apoi, in functie de cerinte, elimina vectorii. Acelasi lucru se intampla cu unele grupuri pseudolegionare la noi – sunt o facatura a sistemului cu rol de „magnet” (multi insi din astia s-au dat insa de gol… nu spun cum, fiindca „dusmanul asculta”; oricum, traitorii in duhul adevarului si al Capitanului ii miros de la o posta mai bine decat noi). La fel si cu grupurile extremiste cu vederi alambicate si inclinatii paramilitare (cazul Giurgea – „capitalism/marxism/”Monsanto” pe paine”; la un moment dat si-a mai indulcit discursul care, in faza initiala, facea, de-a dreptul, apologia crimei). Daca nu erau slugile lui antihrist, ii saltau imediat si nu mai vedeau soarele multi ani. Din fericire, romanii cu vederi sanatoase nu adera la asa ceva. Sunt, de asemenea, multi tineri frustrati de nedreptati si lipsuri, cu o cultura si credinta mai putin solide, care au tendinta, in lipsa de solutii, de a-si indrepta atentia spre erori de genul asta, fara sa cerceteze indeajuns… Momeli au fost, sunt si vor mai fi. Din ce in ce mai parsive. Sa ne rugam sa ne pastram luciditatea pana la capat…

    Apreciază

  13. aniush said, on iulie 17, 2014 at 1:33 pm

    Exact ceea ce spuneam in alt comentariu de Patul lui Procust. E tendinta societatii de a te transforma in „omul sablon” cu aceleasi ganduri, aceeasi mentalitate. Cum te dovedesti un pic altfel, cum esti pus la zid sau considerat nebun de catre cei care oricum nu te vor intelege.

    Apreciază

  14. mohamed rafi said, on decembrie 9, 2014 at 7:40 am

    it would be great if u give credits for the photograph which you are using ……:)

    Apreciază

  15. […] BOALA MINTALA: Creativitatea si non-conformismul […]

    Apreciază

  16. […] In 2014, cititoare Liliana ne scria: […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.