SACCSIV – blog ortodox

VIDEO – adevarat sau fals? COPIL CRUCIFICAT DE SOLDATI UCRAINENI

Posted in Ucraina by saccsiv on iulie 14, 2014

Iata ce putem citi la Cruzime fără margini. Povestea copilului crucificat de soldaţi ucraineni:

Pe 12 iulie, postul de televiziune Pervai Kanal a prezentat un reportaj despre crucificarea salbatica a unui copil de catre soldatii ucraineni in orasul Slaviansk. Presa internationala pune insa la indoiala veridicitatea povestii.

Singurul “martor” al acestei orori este Galina Pishniak, care a fost intervievata in Rusia. Ea a povestit ce a vazut: “Era in centrul orasului, in piata Lenin. Au adunat femeile, pentru ca barbatii nu mai sunt. Femei, fete, oameni in varsta. Voiau sa ne arate o executie-spectacol. Au luat un copil de trei ani, un baiat micut, purta niste pantalonasi si un tricou, si l-au crucificat de panoul cu anunturi din piata”, a povestit tanara ingrozita, potrivit The Examiner.

“Unul ii batea cuiele si alti doi il tineau, ca pe Iisus. Mama si-a privit copilul cum sangera. Se auzeau tipete. Apoi i-au facut tot felul de taieturi copilului ca sa sufere si mai tare. Era imposibil de privit, lumea lesina. Mai tarziu, dupa vreo ora si jumatate, copilul a murit, iar ei au luat-o pe mama care isi pierduse cunostinta si au legat-o de un tanc si au tras-o de trei ori prin toata piata. Diametrul pietei este de un kilometru”, a precizat femeia.

Galina Pishniak, cea care relateaza povestea, a fost prezentata drept mama a patru copii care s-a refugiat din orasul Slaviansk.

Exista foarte multe probleme cu aceasta poveste, noteaza jurnalistii de la Examiner. In primul rand, si cel mai important, din tot orasul Slaviansk nu exista nimeni altcineva care sa confirme povestea sau sa sustina ca a vazut-o.

   Iata si ce putem citi in articolul Mesaje şi imagini şocante la televiziunea publică din Rusia: „Soldaţii ucraineni au răstignit un copil de 3 ani sub ochii mamei”. Care este de fapt ADEVĂRUL de pe Antena 3:

Jurnaliștii ruși ne-au obisnuit deja cu povestile șocante despre „atrocitățile” comise de armata ucraineana. Dar reportajul recent transmis la ora de maxima audienta de postul public de televiziune a atins noi culmi. De data aceasta eroul unul alt „horror’ ucrainean a fost un băiețel de trei ani, pe care „fascistii” l-au răstignit public chiar sub ochii mamei sale.
Detaliile execuției publice comise de armata ucraineana au fost subiectul unei relatari din partea unei refugiate din Slavyansk, transmisa la ora de maxima audienta de postul public TV din Rusia (Perviy Kanal).
Televiziunea publica a informat zeci de milioane de telespectatori din Rusia ca un copil de 3 ani a fost răstignit, iar intreg corpul acestuia a fost crestat cu cutitul pentru ca moartea sa fie lenta si dureroasa, scrie incomemagazine.ro.
Galina Pyshnyak, cea care relateaza povestea, a fost prezentata drept mama a patru copii care s-a refugiat din orasul Slavyansk de groaza „fascistilor” ucraineni.
O ancheta intrerprinsa de jurnalistul de la „Novaya Gazeta”, Evgheni Feldman, a aratat ca, in realitate, femeia este soția unuia dintre rebelii inarmati ai auto-proclamatei republici Donetk si ca intreaga poveste a fost inventata (relatarea se bazeaza doar pe interviul femeii, fara nicio alta proba sau martori).
Liderul opoziției din Rusia, Alexei Navalny, declara ca postul public de televiziune ar trebui dat in judecata. Acesta a scris pe pagina sa de Facebook:  „Nebuni perverși (despre postul public de televiziune n.r.). Au luat-o razna de tot de au venit cu această poveste…”- a spus Navalny.

Comentariu saccsiv:

   Bunul Dumnezeu stie care-i adevarul, dar daca-i o minciuna, rau au facut rusii ca au promovat-o, caci iata, le da apa la moara celor ce scriu “fascisti” ucraineni intre ghilimele, de parca ei nici n-ar exista …

Video: NAUCEALA UCRAINEANA nazisto – europeano – anti rusa. DE CE ORGANIZATIILE EVREIESTI TAC? De ce cancelariile europene par a nu observa? De ce analistii nu analizeaza?

Sau care scriu “atrocitati” tot intre ghilimele …

Video – MACEL LA ODESSA. 38 de pro rusi au ars de vii

Concret, pare a fi vorba despre aceasta femeie:

   Dar cum nu stiu ruseste, habar n-am ce zice. Poate ne ajuta cineva.

   La rubrica de comentarii a articolului http://maydan-2014.livejournal.com/1916132.html este indicat si acest video care ar contrazice-o:

Dar, bineinteles, nestiind ruseste …

31 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. nikodim said, on iulie 14, 2014 at 7:58 pm

    Asa este, nu a fost nicio crucificare, nici oamenii nu mor acolo…Acolo mor doar porcii care merita sa moara si care nu-si au locul in noua ordine mondiala si in europa civilizata pentru ca au respins-o cu tot cu valorile ei democratice, preferand sa moara decat sa se occidentalizeze. Astfel de jurnalisti Feldman (slavi ruso-ucraineni dupa nume, get-beget neaosi) sunt exponentii foarte convingatori ai mass-media democratice si impartiale. Ca si politicienii de opozitie din toate tarile care inca se mai opun binefacerilor valorilor occidentale si care semneaza state de plata la ambasadele celei mai democratice democratii din lume.
    Aaaaa…era sa uit…poate ati auzit si voi ca a mai fost unul, Iisus din Nazaret , care tot din auzite de la unii „nebuni perversi…care au luat-o razna de tot”, dupa cum se exprima ilustra opozitie a necivilizatilor, ar fi inviat a treia zi dupa rastignire, dar noroc cu consangenii lui Feldman care se straduiesc sa ne faca sa credem ca si in cazul de fata ca nu a fost decat ” o poveste inventata” ca altfel s-ar fi prabusit de tot bunul simt civilizat din lumea asta.

    Apreciază

    • unu said, on iulie 15, 2014 at 3:37 pm

      Propaganda este de ambele parti ale gardului, iar chestia asta cu copilul nu cred ca face exceptie.
      Dar asta nu schimba faptul ca Rusia nu poate permite ca 10 milioane de rusi care traiesc in Ucraina sa fie condusi de o stapanire rusofoba.
      O alta chestie e ca Rusia nu isi permite o Ucraina membra NATO, avand peste 1000 de km de granita comuna cu Ucraina.
      NATO a inglobat in ultimii 25 de ani peste 12 tari, toate din fosta sfera de influenta a Rusiei. Au deja o tara NATO la granita cu ei si nu vor sta sa sa uite cum mai apar ceva „scuturi” antiracheta si in Ucraina.

      Restul e propaganda si Cancan.

      Apreciază

      • geo said, on iulie 17, 2014 at 10:11 am

        au mai multe: estonia, lituania, letonia…

        Apreciază

  2. Basarabia e Romania said, on iulie 14, 2014 at 8:43 pm

    Pe scrut, primul reportaj (femeia) descrie scena de crucificare a unui copil de 3 ani care decedeaza in fata mamei sale (sotia unui „separatist militar” pro-rus).
    Al doilea reportaj, infirma ceea ce e expus in primul, precum ca nici o scena de crucificare nu a avut loc pe piata centrala.
    Oricum, chiar daca reportajul asta e o farsa, nu imi scimba parerea la ceea ce se intimpla in Ukraina. Ca vorbitor de limba rusa si ukraniana, pot spune ca se duce vadit o campanie de genocid improtriva populatie rusofile din Estul Ukrainei.
    Mai multe mize se urmaresc, unul dintre care sint resursele de gaz din acea regiune, care „accidental” de gasesc in regiunea, Slaviansk, Kramatorsk, Lugansk, etc.

    Apreciază

    • Kogaion said, on iulie 15, 2014 at 9:13 pm

      Chiar presupunand ca rusofilii sunt prigoniti, ucrainienii au tot dreptul moral de a face asta. Indiferent de ce le-ar face nu vor putea niciodata egala ororile genocidului pe care l-a facut Stalin in Ucraina: http://www.youtube.com/watch?v=HjcO4tcobc0

      Apreciază

      • saccsiv said, on iulie 15, 2014 at 9:23 pm

        Kogaion

        Si care ar fi legatura intre genocidul lui Stalin si o vinovatie a poporului rus? Ca nu-mi fac timp sa ma uit pana nu-mi explici pe scurt.

        Apreciază

    • Kogaion said, on iulie 15, 2014 at 9:16 pm

      Apreciază

      • Kogaion said, on iulie 15, 2014 at 9:35 pm

        Genocidul ucrainian a fost a lui Stalin, frate, exact asa cum genocidul nord-transilvanean a fost a lui Horthy. Stalin a fost si este si in zilele noastre unul dintre reprezentantii de seama ai poporului rus, insusit ca atare de „pravoslavnici” (asa cum Horthy este un reprezentat de seama al poporului ungar, insusit ca atare de unguri).

        Sa mai spun ca intr-o vreme a fost chiar propus in mod serios spre canonizare! Iar acum Putin incearca sa-l spele afisandu-i portretele ca in vremurile bune in cadrul manifestatiilor publice ca ziua victoriei. De ce face asta ? Pai pentru ca rusii il iubesc pe Stalin si ii aproba actiunie despre care acum stie toata lumea tot, nu ca in vremurile sovietice. Pai si atunci, n-au si ucrainienii dreptul sa le zica un „hai pa” rusilor de pe teritoriul lor, cu atat mai mult cu cat acestia devin agresivi si fac apel la „mama” pentru a starni eventual un nou genocid ? Ba eu zic ca au !

        Clipul nu era oricum pentru tine caci banuiesc ca stii despre ce e vorba cu genocidul ucrainian. E pentru cei mai naivi, care au impresia cumva ca acum rusii cad asa, ca niste victime nevinovate, in plasa istoriei !

        Apreciază

      • unu said, on iulie 16, 2014 at 10:38 am

        @Kagalon

        „Stalin a fost si este si in zilele noastre unul dintre reprezentantii de seama ai poporului rus, insusit ca atare de “pravoslavnici”” – Ce intelegi tu prin „insusit”? Tu crezi ca rusii au parere buna despre Stalin? Ai vorbit in viata ta cu vreun rus sa vezi ce parere au sau vorbesti de-a moaca?

        „Sa mai spun ca intr-o vreme a fost chiar propus in mod serios spre canonizare!” – asta s-a intamplat cumva DUPA caderea URSS sau pe timpul comunistilor? Ai vreo referinta? Ca eu nu am gasit.

        „Iar acum Putin incearca sa-l spele afisandu-i portretele ca in vremurile bune in cadrul manifestatiilor publice ca ziua victoriei. De ce face asta ? ” – Unde ai vazut asa ceva? Poti sa dai MACAR UN LINK unde apar portrete ale lui Stalin in locuri publice din Rusia? Chiar am fost in Moscova de Ziua Victoriei si nu am vazut ce spui tu. Poate ne luminezi?

        ” Pai pentru ca rusii il iubesc pe Stalin si ii aproba actiunie despre care acum stie toata lumea tot, nu ca in vremurile sovietice.” – ???? Hai mai baiete ca deja aberezi. Hai sa iti explic cum treaba. Cam 30% din rusi inca mai au simpatii comuniste, POATE staliniste! Restul de 70% nici macar nu simpatizeaza comunismul.

        Legat de crimele rusesti in Ucraina ar trebui sa stii ca nu numai ucraienienii au murit pe vremea lui Stalin ci si rusii. De fapt au murit mai multi rusi decat ucrainieni pe timpul comunismului.
        Rusii au recunoscut atat Holodomorul cat si Katynul si si le-au asumat.
        Ce ar trebui sa faca mai mult? Sa se sinucida in grup? Sa isi puna tara pe tava altora?

        http://en.wikipedia.org/wiki/Viktor_Yanukovych#mediaviewer/File:Dmitry_Medvedev_in_Kyiv_-_17_May_2010.jpeg – „Yanukovych and then Russian President Dmitry Medvedev on 17 May 2010 near Memorial to the Holodomor Victims in Kiev.”

        Ar mai trebui sa stii ca rusii au suferit cel mai mult de pe urma comunismului. Iti recomand sa vizitezi manastirile rusesti sa vezi cum au transformat bisericile in discoteci sau grajduri, sau cum le-au demolat si au construit altceva in locul lor. Iar cei care s-au opus au fost impuscati. Si sa stii ca au fost milioane! Comunismul romanesc a fost o jucarie fata de ce s-a intamplat in Rusia.

        Apreciază

      • Kogaion said, on iulie 16, 2014 at 2:01 pm

        O sa-ti dau lamuriri atunci cand vei invata si tu sa te exprimi civilizat.

        Apreciază

      • unu said, on iulie 16, 2014 at 6:54 pm

        @ Kogaion

        „O sa-ti dau lamuriri atunci cand vei invata si tu sa te exprimi civilizat.”

        Eu stiu cum sta treaba, nu mie trebuie sa imi dai lamuriri. Trebuie sa aduci lamuriri pentru restul lumii de pe forum. Daca ai argumente in favoarea la ce ai scris mai sus fa bine si lumineaza lumea, arata-le ca sa le vada si altii.
        De ce?
        Pentru ca e un subiect intens mediatizat pe marginea caruia se speculeaza si dezinformeaza foarte mult in ultima vreme. Iar daca vii cu niste afirmatii fara sustinere reala se cheama ca esti postac.
        Arunci cateva afirmatii complet aiurea dupa care nu vrei sa dai referinte.

        Apreciază

      • Kogaion said, on iulie 16, 2014 at 9:25 pm

        Pana una-alta tu esti singurul care are o problema cu cele spuse de mine. „Dovezi” exista si pot fi gasite la o simpla cautare pe google. Deci, daca tu ai o problema cu afirmatiile mele ai nevoie, evident, de lamuriri suplimentare in afara de aceste informatiile care oricum se gasesc pe net si sunt usor accesibile.

        Ti le voi da, nu este nicio problema, cu conditia de a te exprima civilizat. Altfel, oricine a urmarit cat de cat evenimentele de politica externa din ultimul deceniu cunoaste cele spuse de mine si anume faptul ca regimul Putin este unul de sorginte neo-stalinista.

        Apoi, daca vreunul dintre noi este „postac” atunci acela mai degraba esti tu, caci faci afirmatiile tale chiar nu pot fi verificate si singurul tau argument este „eu stiu care-i treaba mosule (nu se stie exact de unde „stii”, trebuie sa fii crezut pe cuvant) deci restul sa faca ciocul mic”.

        Apreciază

      • unu said, on iulie 16, 2014 at 11:36 pm

        „Pana una-alta tu esti singurul care are o problema cu cele spuse de mine.”
        Citeste comentariile de mai jos adresate tie 🙂 Nimeni nu prea e de acord cu tine dar asta chiar nu are importanta.

        „“Dovezi” exista si pot fi gasite la o simpla cautare pe google.”
        Te rog sa faci tu cautarea asta si sa dai niste linkuri unde portretele cu Stalin sunt afisate de conducerea Rusiei (Putin) in public la parada de 9 mai. Nu ma intereseaza poze cu bosorogi de 95 de ani care tin fotografii cu Stalin in mana.
        Si as dori si un link unde scrie despre canonizarea lui Stalin propusa de Biserica Ortodoxa Rusa sau de conducerea Rusiei.

        „Ti le voi da, nu este nicio problema, cu conditia de a te exprima civilizat.”
        Astept.

        „Afirmatiile tale chiar nu pot fi verificate” – Eu am dat linkuri, si am explicat de unde am acele informatii, calatoresc destul de mult. Iar faptul ca au murit milione de rusi din mana lui Stalin nu e nici un secret, au murit peste 20 de milioaone de rusi pe langa alti 20 de milioane morti in WW2.

        http://www.ibtimes.com/how-many-people-did-joseph-stalin-kill-1111789

        Apreciază

      • Kogaion said, on iulie 17, 2014 at 4:25 pm

        In primul rand, nu imi mai sunt adresate niciun fel de alte „comentarii” ci doar un singur comentariu al lui nikodim care tine mai mult, poate, de debutul unei nuvele „fantasy” decat de realitate.

        In al doilea rand, argumentul tau cu „eu calatoresc mult deci stiu cum sta treaba” este tot o cerere de a fi crezut pe cuvant de cercetas.

        In al treilea rand, si eu astept de la tine sa inveti sa te exprimi civilizat.

        Apreciază

  3. Giovanni Onika said, on iulie 14, 2014 at 11:13 pm

    Buna seara, am gasit un articol pe un site despre un subiect care a fost abordat si aici referitor la moartea cerebrala si donarea de organe, un articol care m-a rascolit si m-a infricosat. Il pun si aici unde cat mai multa lume sa se informeze despre macelul care se face asupra noastra sub perdeaua minciuni unei asa zise fapte bune :

    http://georgevalah.wordpress.com/2014/07/14/de-la-noi-moartea-cerebrala-si-frauda-donarii-de-organe/

    Doamne apara-ne si ne iarta !

    Apreciază

  4. Radu said, on iulie 14, 2014 at 11:26 pm

    Reblogged this on radupopescublog.

    Apreciază

  5. Giovanni Onika said, on iulie 14, 2014 at 11:29 pm

    INCREDIBIL !!! Oare cat ne mai indura Dumnezeu pe pamant ?! Lumea a devenit mai salbatica decat jungla.

    http://danielroxin.blogspot.ro/2014/07/imagini-cutremuratoare-in-timp-ce.html

    Doamne iarta-ne si ne ajuta !

    Apreciază

    • unu said, on iulie 16, 2014 at 3:16 pm

      Am o precizare relativ la articolul lui Roxin:

      Poza asta e facuta acum 30 de ani in Liban dupa masacrul de la Sabra si Satila, si nu in Fasia Gaza.
      Copiii aia erau intr-adevar palestinieni refugiati.

      Apreciază

  6. aha said, on iulie 14, 2014 at 11:52 pm

    am accesat toate link-urile si nu am vazut nimic deosebit. in afara de limba rusa pe care nu o cunosc! ma simt prost pentru ca ma simt manipulat intr-un fel. nu din cauza site-ului ci din cauza multor informatii care imi invadeaza creierul! un lucru stiu: ca atata timp cat nu traiesti tu insuti in zona….ti se par minciuni orice e de rau! si am experienta asta. am experienta de a fi fost plecat intr-o tara straina si a povesti la cei apropiati experienta mea care a fost nereusita. si am auzit voci ( e adevarat ca nu fata in fata, ci in ascuns) ca nu am reusit sa ma acomodez! vad ca tot apar fel de fel de informatii contradictorii! e ceva normal intr-un razboi! nimeni nu va sti adevarul decat peste ani! si atunci tot va fi trunchiat! cum se intampla si la noi cu miscarea legionara si cu orice fel de adevar doriti! un singur lucru stiu si care mi-a fost de folos: sa nu aplec mintea si cugetul la fel de fel de intoxicari si sa ma rog Bunului Dumnezeu ca sa Ii lumineze si pe ceilalti care interpretau dupa bunul lor plac. si vreau sa martuisesc acum ca Dumnezeu cel intr-u Sfanta Treime descoperit mi-a ajutat, desi eu sunt tot nemernic! cunosc persoane apropiate care aproape si-au schimbat optica fata de Dumnezeu si nu am explicatie decat ca m-am rugat ( desi pare un gest nesmerit sa spun asta) dar asa e! nu am facut absolut nimic in afara de rugaciune si deja vad o schimbare….e adevarat ca nu prea mare dar o pun tot pe seama mea ca pic si eu mai mereu. din pacate! nu dispretuiti rugaciunea catre Adevaratul Dumnezeu ( sau catre Sfintii Sai) pentru ca el si din pacat face curatenie! numai sa vrem! atat! am vazut si am simtit pe propia piele ca orice pacat se poate transforma in bucurie la un moment dat! nu o spun ca sa va smintiti sa faceti pacate! Doamne fereste!
    revenind la subiect….am vazut fel de fel de abordari pe tema asta….si nu sunt lamurit inca pentru ca simt ca nu cunosc adevarul si, mai ales, stiu ca pot fi manipulat si dintr-o parte si din alta! ma refer la articol nu la altceva! acelasi lucru vad si in informatiile din palestina! mai degraba pare un fNOM contra NOM cum spunea saccsiv. cel putin astea sunt informatiile din presa combinate cu „cititul printre randuri” sa zicem. nicidecum nu poti afla aevarul!
    Doamne Iisuse Hristoase, miluieste-ne pe noi pacatosii!

    Apreciază

  7. nikodim said, on iulie 15, 2014 at 5:17 pm

    In al doilea film e logic sa se nege crucificarea copilului, pentru ca orasul este deja ocupat de fortele armate ale oligarhiei corporatiste si cine nu danseaza dupa muzica impusa, moare.

    Apreciază

  8. nikodim said, on iulie 15, 2014 at 11:06 pm

    Kogaion,
    Se vede ca nu cunosti unele nuante din teritoriu si din istorie de prezinti lucrurile sub forma „copy-paste” din ceea ce se serveste in mass-media globalista.
    Ucrainenii si rusii in primul rand sunt din acelasi neam etnic, cam asa cum ar fi romanii si aromanii si nu poate rezista teoria ta cu privire la genocid etnic in ucraina lui Stalin, comparand cu ce a fost in Transilvania. Acolo in ucraina sunt multe familii mixte, iar multi nici nu stiu ce sunt, rusi sau ucraineni pentru ca pana de curand nici nu s-a pus problema unei divizari etnice. Exista multe familii mixte intre locuitori din estul si vestul ucrainei sau intre ucraineni si rusi din Rusia. Marea foamete din timpul lui Stalin, care a dus la milioane de victime si nu numai din ucraina ci si din tot URSS-ul de atunci, inclusiv Rusia, daca verifici cu atentie diverse surse obiective si impartiale, a fost provocata de pietele si bursele internationale ale vremii prin faptul ca tarile occidentale au facut un front comun impotriva URSS. In ce consta practic problema? Stalin a hotarat in anii 30 sa inceapa o reindustrializare masiva a tarii prin cumparare de tehnologii si utilaje moderne din tarile occidentale cu cantitati mari de aur, fapt acceptat de ultimele, dupa care acestea au refuzat sa mai primeasca plata in aur si au solicitat plata la termenele stabilite in cereale si alte produse agricole. Aceasta diversiune a fost creata special pentru a declansa o foamete fara precedent si implicit de a starni revolte sociale si a grabi colapsul URSS-ului. Dupa cum se stie, in ciuda numeroaselor victime nu s-a reusit acest lucru atunci si nici in urma planului B de mai tarziu, care a fost al doilea razboi mondial. URSS s-a destramat doar in urma planului „Iuda cel patat”, de implantare si cultivare a tradarii in structurile de conducere sovietice in urma caruia a fost promovat de aceeasi mass-media, drept salvator al lumii, Gorbi. Urmare a actiunii sale „salvatoare” de perestroika este si conflictul care azi invrajbeste neamurile intre ele si prin care occidentul va lupta cu Rusia pana la ultimul ucrainean, dupa care va continua sa lupte pana la ultimul roman, polonez, finlandez s.a.m.d. pana cand va ramane probabil doar populatia neta a „miliardului de aur”.
    Oare cat ne va mai trebui sa sa intelegem ca treaba asta cu omorul intre vecini si neamuri la nivel de natiuni este lucratura unor straini de acele neamuri care nu au decat interesul sa curete terenul pentru ei insisi?

    Apreciază

    • saccsiv said, on iulie 15, 2014 at 11:30 pm

      nikodim

      Referitor la foamete, nu cred ca stapanii banilor din vest doreau astfel invingerea Uniunii Sovietice, din moment ce tocmai ei finantasera revolutia bolsevica.

      Cred ca foametea tine de ura impotriva popoarelor in care comunismul a fost instaurat. Foamete a fost de exemplu si in China. Cred tine de un soi de genocid satanist, o jertfa parca adusa lui lucifer de catre stapanii din varful piramidei. Sa ne amintim de exemplu de Cambogia.

      Iar NOUA ORDINE MONDIALA va fi tot un soi de comunism …

      Apreciază

      • unu said, on iulie 16, 2014 at 2:24 pm

        ‘Iar NOUA ORDINE MONDIALA va fi tot un soi de comunism …”

        Nu „VA FI”, deja „ESTE”….

        Apreciază

  9. nikodim said, on iulie 15, 2014 at 11:44 pm

    Kogaion,
    O completare la teoria ta a genocidului ucrainean. In 1939, populatia ucraineana era de cca.28 milioane, iar dupa lungi decenii de „genocid” comunist, in 1991 populatia ucraineana s-a „redus drastic” la cca.52 milioane locuitori. Plus ca ucraina era cea mai dezvoltata economic, tehnologic si intelectual regiune din URSS la momentul destramarii acestuia in 1991. Ciudat genocid, nu-i asa?
    In comparatie se poate observa dinamica foarte „pozitiva” a populatiei ucrainene in ultimii 20 de ani de independenta de Rusia si democratie de tip occidental, cand de la 51-52 milioane de locuitori a „sporit” la cca.45 milioane si continua sa „sporeasca” vertiginos in conditiile noilor „valori” democratice. Nu are rost sa mai amintesc de „sporul” economic in ultimii 20 de ani de democratie.
    Recunosc ca prezentul comentariu este cumva un „copy-paste” din statistici recunoscute oficial si publicate in mass-media. Aceeasi mass-media, dar probabil ca lucratorii si mai ales controlorii din domeniu au mintea scurta de scapa adevaruri in marea lor de minciuna…sau mai bine zis se bazeaza pe mintea scurta si pe incapacitatea de a analiza informatiile a unor cititori. Oricum, cine vrea sa inteleaga si sa discearna lucrurile , inca poate sa o faca.

    Apreciază

  10. nikodim said, on iulie 15, 2014 at 11:56 pm

    Saccsiv,
    Finantarea revolutiei bolsevice, s-a facut evident cum spui, cu banii occidentului, insa s-a scontat pe o alta turnura a evenimentelor in Rusia. Daca ne documentam in politica bolsevica a vremii observam ca s-au creat la un moment dat doua curente antagoniste in miscarea bolsevica a anilor 20-30. O grupare reprezentata de Trotki si una de Stalin. Trotki promova direct interesele finantei mondiale care l-a trimis ca formator al revolutiei in Rusia si urmarea declansarea imediata a revolutie proletare mondiale pentru inflamarea intregii lumi, iar gruparea lui Stalin a adoptat o politica de consolidare a statului sovietic, prin incercarea de dezvoltare economica, militara si politica urmand ca abia dupa aceea sa porneasca revolutia proletara mondiala. Din acest antagonism se stie ca a castigat Stalin , iar Trotki a fost nevoit sa plece in exil in Mexic unde a fost lichidat de KGB.In urma acestui afront finanta mondiala a procedat la ceea ce am scris mai sus impotriva politicii staliniste. Evident ca ai dreptate Saccsiv cand spui : „Cred tine de un soi de genocid satanist, o jertfa parca adusa lui lucifer de catre stapanii din varful piramidei. Sa ne amintim de exemplu de Cambogia.”

    Apreciază

    • unu said, on iulie 16, 2014 at 2:28 pm

      Incepand cu Stalin, baietii destepti din vest au cam scapat situatia din mana. Stalin a fost mai nebun si mai parsiv decat ei.

      Apreciază

  11. geo said, on iulie 16, 2014 at 5:06 pm

    Buna ziua,

    Se pare ca totusi acel copil, probabil ca si altii, a fost crucificat…am spus mai demult pe acest site ca din Siria, ca urmare a ofensivei armatei guvernamentale impotriva rebelilor, au fost transferati in Ucraina citeva mii de astfel de rebeli tocmai pentru a lupta impotriva rusofonilor din sud-est, amenintati direct de fosta primministresa Iulia Timosenko cu exterminarea…or acesti rebeli sirieni – de fapt luptatori islamisti din toate tarile arabe dar si din tari europene, sint sprijiniti de SUA care, concincidenta, sprijina si guvernul de la Kiev in lupta impotriva rebelilor ucraineni…si se stie, am postat si eu, dar au postat si altii, ca pentru rebelii sirieni una dintre metodele lor de pedeapsa a dusmanilor este crucificarea…numai ca luptatori straini individuali nu or sa fie gasiti in Ucraina…am mai zis-o si cu alte dati ca acestia imediat la sosire primesc documente de cetatenie ucraineana…iar aceia care ar fi crucificat acel copilas, este foarte posibil sa nu fie ucraineni get beget ci tocmai acei rebeli antiguvernamentali din Siria, de care povesteam la inceput sau chiar jihadisti ceceni…

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.