SACCSIV – blog ortodox

Oameni de stiinta: Cica BOALA SECOLULUI – 1 din 4 oameni sufera de PARANOIA. Inseamna ca celor cu „teoria conspiratiei” trebuie urgent sa li se faca lobotomii si socuri electrice …

Posted in BOLI MINTALE, PSHIHOLOGIE, pshihopatologie, PSIHIATRIE by saccsiv on februarie 8, 2012

   Iata ce aflam din articolul Boala secolului XXI pe care rişti să o ai, fără să ştii. 1 din 4 oameni suferă de ea. Adevărul te face să îţi pierzi minţile:

Te gândeşti mereu că prietenii te vorbesc pe la spate? Nu ai încredere în partenerul de viaţă şi crezi că te înşală? Ţi se pare că te urmăreşte cineva care îţi vrea răul?
Se pare că suferi de una din cele mai răspândite boli, care a luat amploare în ultimii ani, iar singura scăpare pentru moment este vizita la un medic psiholog.
Paranoia este una din cele mai periculoase boli, pentru că afectează gândirea, iar omul nu mai poate acţiona normal. Atacurile de panică inexplicabile, urmate de adânci stări depresive, episoade de furie, apoi plâns isteric, toate acestea fac parte din gama largă de simptome a acestei boli, scrie Daily Mail.
Potrivit ultimelor studii, una din patru persoane suferă de această boală, fără să ştie acest lucru, fără să primească un tratament corespunzător.
Britanicul Daniel Freeman este de părere că toate temerile nefondate ar trebui să ne ridice mai multe semne de întrebare, şi ar trebui să luam atitudine şi să căutăm ajutor.
„Este incredibil ce am realizat. 40% din oamenii pe care i-am intervievat au declarat că s-au temut că sunt vorbiţi de rău de prieteni, 20% sunt chinuiţi de gândul că sunt urmăriţi în permanenţă de cineva, iar un procent de 5% se tem că  cineva doreşte cu tot dinadinsul să îi distrugă”, a declarat medicul Daniel Freeman.
Comentariu saccsiv:

Bertrand Russell, in “Impactul Ştiinţei În Societate„:

În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie.

Câştigător al premiului Nobel, Russel a scris pe larg despre cum vaccinările pline de mercur şi alte componente nocive creierului ar induce lobotomii chimice parţiale şi ar dezvolta o populaţie servilă de zombi. In cartea sa „Impactul Ştiinţei În Societate„, acesta mai scria:

Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.”

Cititi va rog si:

CITATE CELEBRE. Au spus-o cu gura lor iar altii ne-au avertizat …

   La intervale din ce in ce mai scurte de timp, tot soiul de oameni de stiinta ne spun ca din ce in ce mai multi dintre noi suntem din ce in ce mai nebuni:

Copiii timizi risca sa fie diagnosticati cu tulburari mentale. Sute de mii de copii sunt deja indopati cu medicamente psihotropice …

EPIDEMIE? Jumatate din adolescentii americani indeplinesc ‘’criteriile pentru TULBURARE MINTALA’’. Cum stau oare lucrurile in Romania? Ce se intampla cand in loc de BISERICA, se merge la CABINETE DE PSIHOTERAPIE?

OMS a decis: DRAGOSTEA ESTE O BOALA. Si i-au dat un cod: F63.9

De ce? Ca sa ne indoape cu barbiturice si sa ne faca sa trecem pe la specialistii in psihopupu. Dupa care, ajunsi in stadiul de legume, sa ne manevreze cum vor ei.

Dar mai au sinistrii un scop:

MISCARE DE MAESTRI: Conform DSM, toti oamenii vor putea la nevoie sa fie diagnosticati cu un tip de TULBURARE MINTALA. Extrem de necesar SISTEMULUI politic corect in lupta impotriva crestinilor

VIDEO – G. Edward Griffin: Oponentii SISTEMULUI sunt considerati BOLNAVI  MINTALI …

Esti un oponent al SISTEMULUI, adica esti cu „teoriile conspiratiei” in cap? Atunci e limpede ca esti tare bolnav si este strict necesar sa fi supus unui tratament dur in centrele de specialitate.

Va dati seama? Daca unul din patru oameni e paranoic, atunci cum or fi cei ce vorbesc de profetii si NOUA ORDINE MONDIALA? Trebuie facut ceva cu ei: o lobotomie, un soc electric, ceva radical trebuie intreprins cu bietii oameni ce nu vor sub nici o forma sa priceapa ca ELITELE ne vor tot binele din lume. Cum adica cipurile nu sunt bune? Cum adica masoneria e rea? Cat de plin de ura poti sa fii sa refuzi iubirea ecumenismului?

36 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on februarie 8, 2012 at 1:11 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • Stefan said, on februarie 8, 2012 at 1:48 pm

      Mergi si citeste pe Apologeticum, este un ‘comentator’ care isi spune ‘alexandru’, eu nu cred ca o sa-i mai raspund, ceva nu se leaga cu el chit ca pare extrem de bine pregatit.

      Mailul tot n-a sosit?

      Apreciază

      • saccsiv said, on februarie 8, 2012 at 3:29 pm

        Stefan

        La ce articol pe Apologeticum?

        N-am primit. Dar tu de pe aceasta adresa imi trimiti (pe care ai trecut-o cand comentezi pe blog)?

        Apreciază

    • Stefan said, on februarie 8, 2012 at 4:20 pm

      Da, de pe adresa asta am trimis.

      Pe Apologeticum, ultimele 3-4 articole.

      Apreciază

  2. gerica64 said, on februarie 8, 2012 at 1:21 pm

    Bine ,or fi bolnavi nu zic dar temerile lor chiar sunt reale este atata rautate si mancatorie acum in lume ca nu trebuie sa ne mire.Am vazut 3 insi care se sapau unul pe celalalt fata de mine am ramas stupefiat.Unde ma duc vad acelasi fenomen e ceva care sa inradacinat in a vorbi de rau a scoate in evidenta pacatele greselile si slabiciunile semenilor.Am devenit lupi care ne devoram unul pe celalalt, la femei este si mai accentuat acest fenomen.

    Apreciază

  3. tdr said, on februarie 8, 2012 at 2:47 pm

    Domnule pacient sunteti bolnav de paranoia.
    Ma scuzati dar gresiti, sunt doar bine informat .

    Apreciază

  4. gerica64 said, on februarie 8, 2012 at 3:12 pm

    Ma si dracu e tot la fel de informat ca tine este si foarte inteligent problema e ca la ce-i foloseste tot la temperatura ridicata sta.

    Apreciază

  5. Sinziana said, on februarie 8, 2012 at 3:12 pm

    bine punctat,tdr!!!

    Apreciază

  6. demni said, on februarie 8, 2012 at 5:22 pm

    Scuze daca deranjez.
    Ca tot veni vorba de britanici . . .

    http://demni.net/2012/02/08/marea-britanie-propune-un-implant-cu-efect-contraceptiv-elevelor-de-13-ani-vor-folosi-cipuri/

    Apreciază

  7. qwert said, on februarie 8, 2012 at 5:41 pm

    Masurile care vor fi luate de guvernul Ungureanu:
    -liberalizarea pretului gazelor in anul 2012
    -liberalizarea pretului la energie electrica
    -posibilitatea introducerii limbii materne in administratiile locale

    Un nemernic aservit intereselor sionistilor,un tupeu grosolan are individul asta spunand ca asta e planul lui de dezvoltare a Romaniei.

    Apreciază

  8. daniel said, on februarie 8, 2012 at 6:22 pm

    Intunericul care se lasa acum in lume are rostul pe care il are noaptea ca noi sa vedem stelele.
    Care stele?
    Fiecare sa isi vada propria constiinta in fata Domnului.
    In intunecimea asta de pacate se reveleaza Mila Domnului celor care Il cheama pe El.
    Sa fiti siguri ca acum ajutorul Domnului nostru este mult mai mare decat in zilele de demult.

    Toata mascarada asta satanista este doar un bazait de musca la nasul unui leu crestin.

    Apreciază

  9. mohicanul said, on februarie 8, 2012 at 6:31 pm

    Stiu ca multi dintre voi ati spus acelasi lucru: eu nu fac decat sa-l intaresc. Am incercat la o intalnire sa le spun apropiatilor de manipularea infecta din media, despre manipularea cu cursurile de „dezvoltare personala”, unde „gandirea pozitiva” joaca rolul calului troian prin care se doreste sa renuntam la simtul criti si la credintele si valorile noastre si rezultatul …

    Au diagnosticat un nebun in plus …

    Apreciază

  10. ORTODOX said, on februarie 8, 2012 at 7:05 pm

    SFATURI MINUNATE PENTRU VIATA

    Apreciază

  11. Alexandru(Fulger) said, on februarie 8, 2012 at 7:33 pm

    Sau poate vor recurge doar la simpla reducere la tacere in special pentru cei care vorbesc tare.

    Apreciază

  12. dante said, on februarie 8, 2012 at 7:38 pm

    Chihlimbar,
    Nu stiai ca animalele nu au suflet? Faptul ca se poarta cu tine docil si cu credinta nu le inomenesc. De aici si pina la ratacirile lui Darwin, nu-i decit un pas. Daca animalele au suflet, ce se intimpla cu acesta dupa moarte?

    Apreciază

  13. daniel said, on februarie 8, 2012 at 8:56 pm

    Sufletele animalelor in lumea de apoi vor continua drumul care este stiut numai de Domnul nostru.

    Apreciază

  14. dante said, on februarie 8, 2012 at 9:09 pm

    Sufletul omenesc este facut pentru vecie, deci nemuritor, pe cind acel „suflet” pe care il are un animal este doar unul trecator si deci muritor. Nu sint egoist, dar dupa invatatura cestina, stiu ca doar oamenii au un suflet care va dainui atita cit va dainui Dumnezeu, adica vesnic.
    Cum atunci ne explicam ca evreii, aduceau cel mai frumos berbec ofranda Domnului. Nu cumva, pentru binecuvitarea sufletului lui Avraam, se sacrifica un alt suflet( fie el si al unui berbec)?
    Daca vorbim de ecosisteme, atunci sa ne intrebam si unde sint sufletele dinozaurilor, in iad sau in rai? Hristos ne-a lasat cumva vreo talmacire in legatura cu sufletul animalelor de dupa moarte? Eu sint crestin si trebuie sa iubesc animalele si plantele ca si creatie a lui Dumnezeu, dar nu ma pot pune egal cu un animal la capitolul suflet.
    Si ca veni vorba de animale, citi dintre marii iubitori de animale, au dat macar o coaja de piine sau un pahar de ceai fierbinte in aceste zile de iarna grea, acelor oameni amariti care dorm pe strazi? Eu n-am vazut pe nimeni, dar ciinii si pisicile care stau in fata geamului, primesc zilnic hrana. Cred ca aici este vorba de egoism.

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

  15. dante said, on februarie 9, 2012 at 8:12 am

    Tu spui ca : ” acei oameni amarati din strada nu sunt din vina mea acolo, ca si colocuitor. sunt acolo ori din cauza deciziilor pe care le-au luat in viata, ori asa s-au nascut si au supravietuit desi ma indoiesc. pe ei TREBUIE sa ii ajute statul din care fac parte, in cazul nostru roman, cu case sociale si ajutor lunar + integrarea in normalitate…….in concluzie nu e de datoria mea sa-i ajut in vreun fel pe acesti oameni ai strazii, ba mai mult ii consider un pericol pt. persoanele ce isi permit afisarea unei posete, unei verighete etc. cei mai multi refuza o viata normala…”

    Tu esti crestin, sau asa ar trebui sa gindeasca un crestin? Pai cum sa nu fie de datoria noastra sa ajutam un om, indiferent de statutul lui social, dar, in acelasi timp sa iubim aminalele. Pai dupa logica ta, daca un maidanez musca un om al straziil ( s-au intimplat cazuri ), atunci ar trebui vaccinat ciinele sa nu care cumva sa turbeze. Crede-ma sint nascut la tara si mare parte din copilarie am petrecut-o acolo, iar bunicii mei au avut dintotdeauna animale ( ciini, pisici, vaci, pasari oi, etc) si pe toate astea le-am iubit ca pe niste animale, dar sa ajung sa pun semnul egal intre un om si un animal, n-am facut-o niciodata. Si apropo, de pericolul pe care l-ar reprezenta acesti oameni ai strazii la adresa unora care-si permit „afisarea unor posete, a unei verighete, etc. Pai un crestin trebuie sa mearga pe strada etalindu-si ostentativ podoabele si mindria materiala, nu stii ca omul e supus pacatului din fire, iar ispitele il transforma pe acesta din OM in animal. Doar omul are suflet, asa cum ne-au invatat sfintii parinti, iar acesta va da socoteala in fata Domnului pentru faptele sale. dar animalul….
    Poti sa cresti tu un milion de animale si sa le iubesti pina la moarte, daca nu ai ajuns sa-ti iubesti aproapele…DEGEABA.

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

  16. dante said, on februarie 9, 2012 at 8:31 am

    Chihlimbar

    In ultimul tau comentariu, chiar ai facut-o lata.
    Spui ca tagaduiesti ce este scris in Biblie, cum ca ar fi de inspiratie masonica, ca este o carte greoaie pe care n-ai inteles-o, ca a mai ramas doar familia si traditia ( care traditie, in Zamolxis? ), dar la final spui ca ” …creste un animal si vei vedea si intelege singura. daca te iei doar dupa scrieri e ca si cum ti-a explicat cineva ortodoxia, nu ai trait-o inca.”
    Sa inteleg ca tu cresti un animal si ai ajuns deja sa traiesti ortodoxia, dar ma intreb, care ortodoxie, ca doar tu spui ca nu ai citit biblia, ca e greoaie.

    Doamne fereste si ajuta!!

    Apreciază

  17. Teren Potoci said, on februarie 9, 2012 at 12:53 pm

    Paranoia este o „boala” cauzata de demonii fricii, pentru izbavire e necesara o spovedanie cu parere de rau pentru pacatele savarsite,dupa indreptar si daca e dezlegare Impartasanie, mai apoi participarea la celelalte Sfinte Taine ale Bisericii: Sfanta Liturghie, Sfantul Maslu. Paranoia e inceputul deznadejdii…

    Apreciază

  18. […] Oameni de stiinta: Cica BOALA SECOLULUI – 1 din 4 oameni sufera de PARANOIA. Inseamna ca celor cu … […]

    Apreciază

  19. […] Oameni de stiinta: Cica BOALA SECOLULUI – 1 din 4 oameni sufera de PARANOIA. Inseamna ca celor cu … […]

    Apreciază

  20. […] Oameni de stiinta: Cica BOALA SECOLULUI – 1 din 4 oameni sufera de PARANOIA. Inseamna ca celor cu … […]

    Apreciază

  21. […] Oameni de stiinta: Cica BOALA SECOLULUI – 1 din 4 oameni sufera de PARANOIA. Inseamna ca celor cu … […]

    Apreciază

  22. […] Oameni de stiinta: Cica BOALA SECOLULUI – 1 din 4 oameni sufera de PARANOIA. Inseamna ca celor cu … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.