SACCSIV – blog ortodox

Video (si transcriptul) Parintele ADRIAN FAGETEANU in 2006: “A inceput epoca lui ANTIHRIST”

Posted in antihrist, Parintele ADRIAN FAGETEANU by saccsiv on mai 11, 2014

Iata si transcriptul:

Acuma toata lumea isi da seama, a inceput epoca lui antihrist, sangerarile vor fi mult mai grele decat cum a fost pe timpul marxismului pentru ca antihristii de acum care conduc toata lumea ne urasc mai mult ortodoxia decat chiar marxistii.

Falsifica si Evanghelia, falsifica tot adevarul si creaza un haos ca lumea sa nu stie cum sa se orienteze, sa nu stie nici sa-si faca asa un mic plan de nadejde cum sa se apere, legile se schimba vertiginos de pe o zi pe alta, se desfiinteaza tot ce mai are o pregatire legala, armata desfiintata, toate se vor desfiinta, ca sa fie numai legea calailor.

Mantuitorul a spus ca libertate inseamna sa cunosti adevarul. Cunoaste intai bine adevarul si atunci esti liber, constiinta ta sa hotarasca orice. Cand, pe timpul lui Iov, Dumnezeu vorbea cu diavolul si spunea: “Vezi, diavole, Iov nu accepta nimic din ce-l ispitesti tu si ii spui tu. Face numai voia mea.” “Da, pentru ca tii cu el. Ia lasa-l pe mana mea.” “Uite, il las cu o conditie. Sa nu te atingi de sufletul lui, de constiinta lui, de liberul lui arbitru.

Eu dupa liceu, dupa bacalaureat, am studiat intai Dreptul. Si am invatat ca toate popoarele in epoca crestinismului au respectat in constitutia lor liberal arbitru si libertatea constiintei. Acuma nu se mai respecta. Acuma se face inocularea cu forta.

Diavolul a incercat de multe ori sa se ridice peste Tronul lui Dumnezeu si impotriva lui Dumnezeu. Prima data in fruntea cetei a doua. A doua oara la Turnu Babel. Si asta e a treia si ultima data, cand nu mai respecta, cum a respectat pana acuma de frica ca Dumnezeu il trimite in fundul iadul iarasi. De aceea […] (nota saccsiv: nu inteleg ce zice) diavolului ca de ce vrei sa ne pedepsesti inainte de vreme, adica nu la sfarsitul lumii ci mai inainte.

Pentru ca a spus clar Dumnezeu sa nu te atingi de constiinta, de liberul arbitru, nu? Acuma ei trec si peste asta sa faca cu forta inocularea asta. De aceea si prigoana va fi mai mare si spune Mantuitorul ca va intra un fel de panica si dragostea crestina se va raci, se vor vinde unii pe altii, se vor uri unii pe altii, se vor ucide unii pe altii, cum a fost la Pitesti si care ne tot dau acuma peste tot in toata lumea, pe aceiasi tortionari, pe aceiasi fii ai satanei.

Deci cine e naiv si se increde in ei sau cine ajunge la o stare de panica, de teama, poate sa ajunga in deznadejde si sa faca ce s-a proorocit. Dar cine se roaga bunului Dumnezeu si isi pune nadejdea numai in El, spune Mantuitorul ca vremurile lui antihrist se vor scurta pentru cei alesi.

Pentru un banut se pot cumpara doi pui de porumbel sau turturele, nici o pasare nu va cadea moarta din aer fara stirea si voia lui Dumnezeu. Voi credinciosii sunteti mult mai de pret decat pasarelele, nici un fir de par din capul vostru nu va cadea fara invoirea lui Dumnezeu.

Deci cine isi pune nadejdea in Dumnezeu sau cum spune Biserica noastra: “Ridica-voi ochii mei la Ceruri, de unde va veni ajutorul meu, ajutorul mi-l va da Domnul, cel ce a facut Cerul si pamantul.

Cititi va rog si:

AUDIO (si transcriptul) – Parintele ADRIAN FAGETEANU despre PATRIARHUL DANIEL: „acest diavol care e Patriarhul ecumenismului”

VIDEO: Parintele ADRIAN FAGETEANU a fost la un pas de moarte dupa ce PATRIARHUL DANIEL L-A LOVIT IN CAP cu carja de otel …

VIDEO (si transriptul): Parintele ADRIAN FAGETEANU despre ACTELE CU CIP. Inregistrare din AUGUST 2010!!! Nu indeamna doar SA NU LE LUAM, spune lucruri chiar cu mult mai grave …

32 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. lorena said, on mai 11, 2014 at 11:07 pm

    Bucurestiul, “CENTRUL VIETII MASONICE MONDIALE”. “Masoneria romana a reusit sa devina cea mai puternica din Estul European”
    Săptămâna viitoare, Bucureştiul devine centrul vieţii masonice mondiale

    http://adevarul.ro/news/bucuresti/saptamana-viitoare-bucurestiul-devine-centrul-vietii-masonice-mondiale-1_536e35e00d133766a887e3cd/index.html

    Apreciază

    • qwert said, on mai 11, 2014 at 11:27 pm

      Cred ca slugile Diavolului isi dau mana pentru un razboi cu Rusia.

      Apreciază

    • Cosmin said, on mai 12, 2014 at 12:05 am

      Nu e de bine. De obicei, in tarile unde au avut loc astfel de reuniuni, la scurt timp urmau belele.

      Dumenzeu sa aiba mila de noi.

      Apreciază

      • safimvigilenti said, on mai 12, 2014 at 3:35 pm

        speculezi, cosmine. e un joc murdar pe care il fac multi

        Apreciază

      • Cosmin said, on mai 13, 2014 at 1:30 pm

        @ safimvigilenti

        Poate am inteles eu gresit, dar fii mai explicit te rog.

        Doamne ajuta.

        Apreciază

      • safimvigilenti said, on mai 13, 2014 at 8:38 pm

        nu ma mir ca nu intelegi. conform logicii tale, deorece marile conflicte ale ultimilor ani au fost afg, irak, siria, ucraina, spune-mi daca au fost astfel de reuniuni pe acolo
        apoi, spune-mi ce conflicte/belele au fost la noi , daca tot stim ca nu e prima oara cand se reunesc aici, astia sau altii de teapa lor ?
        in ultimul rand, daca nu ai informatii din interior, nu mai face estimari negative gratuite, sau nu stii ca vom da socoteala pt toate cuvintele rostite? mai ales cele publice care smintesc lumea

        Apreciază

      • saccsiv said, on mai 13, 2014 at 10:32 pm

        safimvigilenti

        Dar de ce esti asa suparat?

        N-a zis ca peste tot unde s-a pretrecut ceva, acolo in prealabil s-au intalnit aia. Ci ca unde s-au intalnit, acolo s-a petrecut pe urma ceva. Poate s-a gandit la Grecia, cu Bilderberg, de exemplu. Poate a gresit generalizand. Poate nu …

        Apreciază

      • Cosmin said, on mai 14, 2014 at 12:42 am

        @ safimvigilenti

        Sa-mi fie cu iertare, dar afirmatia pe care am facut-o, a rezultat privind urmatorul tablou:

        1. Intr-o luna de zile se fac 12 luni de cand Parintele Iustin a profetit sfarsitul libertatii si venirea urgiei;
        2. Parintele Arsenie Boca a profetit ca intr-o noapte spre dimineata vom fii invadati de 3 tari(Rusia, Ungaria si Bulgaria); – Cu Rusia si Ungaria sa zicem, dar inca nu imi dau seama de ce Bulgaria?
        3. Reuniunea de la noi, nu e una orsicare, vezi ce personalitati mai vin in aceste zile pe la noi prin tara, asa „din intamplare”.
        4. Privind evenimentele din vecinatatea tarii noastre si cele din interiorul tarii(acolo prin centru), dar si zazania fortata a liderilor nostrii, concertata in directia Rusiei, incet incet se prefigureaza contextul propice de a avea loc evenimentele profetite.
        5. E un fapt cunoscut, ca acolo unde au loc intalniri masonice de rang inalt, de obicei urmeaza a se petrece ceva, dar nu e o regula.

        Sa nu fie !!!

        Si daca profetiile celor doi Sfinti amintiti nu se vor petrece, inseamna ca Dumnezeu s-andurat de noi. Dar dupa cum spunea cineva, nu imi mai amintesc acum cine, „Dumnezeu iubeste Romania si pentru asta vom lua bataie.” De asta imi este cel mai frica.

        @ safimvigilenti, iertare daca parerea mea a fost vazuta ca sminteala, nu asta a fost intentia, mi-am dat pur si simplu cu parerea. Nu-mi doresc evenimente neplacute, Doamne fereste, ca desi imi place muntele si padurea, vreau sa dorm linistit si in pace acasa.

        Sa ne rugam pentru Romania si pentru acest popor roman napastuit si poate Dumnezeu va avea mila de noi.

        Doamne ajuta!

        Apreciază

  2. mircea.v said, on mai 12, 2014 at 12:19 am

    Tot despre liberul arbitru (ca aici e cheia), Doamna Aspazia Otel Petrescu:
    (s-au mai dat aceste cuvinte pe blog, dar sant extrem de importante)

    http://foaienationala.ro/trim-vremuri-apocaliptice-partea-opta.html


    Reporter:
    Dar ce-am putea să facem concret, ca să ne urnim şi să schimbăm ceva în tară?

    Doamna Aspazia:
    Eu zic că lupta pe pământ este deja…, pare să fie câştigată de ăştia. Ei sunt acum atotputernici. Dar Dumnezeu le poate oricând strica planurile şi ei ştiu lucrul ăsta. De-aia încă nu se dau pe faţă. Va veni momentul când diavolul în persoană se va prezenta Anticrist – cel puţin aşa scrie la Apocalipsă si noi n-avem de ce să ne îndoim că până acum toate s-au împlinit câte s-au spus; nu le-am înţeles pe toate, le-am înţeles abia după ce-au fost. De pildă păsările cu cioc de fier, n-a ştiut nimeni ce sunt păsările alea decât când au apărut avioanele. Abia atunci lumea a înţeles că uite astea, care spun că vor aduce ouă otrăvite, bombele şi astea, vor face mare nenorocire pe pământ. Deci noi înţelegem lucrurile după ce se împlinesc. Dar în Apocalipsă spune că diavolul însuşi se va numi împăratul lumii, îşi va spune Antihrist, adică „cel care vine împotriva lui Christ, înlocuindu-L pe Christ”, dar toată chestiunea asta nu va dura decât 72 de luni, parcă aşa scrie acolo, în orice caz, trei ani şi jumătate, adică exact perioada cât a propovăduit Mântuitorul, pentru că diavolul n-are imaginaţie, el doar copie. El Îl copiază pe Iisus în toate crezând că în felul ăsta Îl va birui, Îl va învinge, Îl va înlătura. Noi ştim că nu va fi aşa, dar până atunci avem de străbătut lucruri foarte grele şi ceea ce ne aşteaptă acum pe noi sunt două probleme: cum să rezistăm dominaţiei antihristice – pentru că el vine cu putere de stăpânire foarte mare, într-adevăr, prin cipuri; cipurile astea biometrice, nu astea care sunt acum, ci ăla final, care va fi pus pe mână şi în care sunt incluse toate celelalte, el suspendă liberul arbitru. Pentru că şi-a dat seama că puterea Părintelui Veşnic vine tocmai din faptul că ne-a lăsat nouă totala libertate să alegem. Noi alegem între bine şi rău. Avem rău pentru că alegem rău, nu pentru că Dumnezeu ne pedepseşte, cum spunem; ne dă ceea ce alegem. Or diavolul ştie că, în ultimă instanţă, scânteia divină din fiecare din noi va face până la urmă alegerea cea bună, adică Îl alege pe Christ, nu-l alege pe ăsta. Şi atunci el trebuie să suspende această posibilitate a omului de a alege şi să încerce cumva să-l determine să-l aleagă pe el. Practic, ca să zic aşa, să anuleze puterea pe care noi o avem prin botez, unde spunem „Mă unesc cu Domnul nostru Iisus Hristos şi mă lepăd de satana”. Și să găsească un mijloc prin care să-l împiedice să se realizeze ca om prin răsturnarea formulei:
    „Mă unesc cu satana şi mă lepăd de Iisus Hristos”. Ei, chestiunea asta el n-o poate face decât anulând liberul arbitru. Și asta o va face prin comedia asta biometrică pe care o va introduce… Cu ea, prin metodele pe care le are puse la punct până la ora actuală el poate borfăi în mintea omului prin cipuri cum vor ei şi îi suspendă absolut liberul arbitru şi voinţa omului şi omul face exact ceea ce i se comandă. Omul devine un sclav tehnic care execută, ca şi un robot, ordinele care i se dau. Ăsta este pericolul cel mare. De fapt, oamenii cipuiţi vor fi, vor ajunge să fie fii satanei, prin faptul că asta vor alege, că nu vor putea alege altceva, că li se suspendă puterea de a alege. Li se ordonă: „Tu alegi ceea ce îţi spun eu”.”

    Tot articolul la link-ul de mai sus.

    Dar diavolul nu va pomeni nimic despre anularea liberului arbitru, diavolul va minti total in privinta asta, ca doar e tatal minciunii. Si atunci, Dumnezeu de asta ne anunta sa nu primim „semn” cu un pas inainte de final. Ca sa fie jocul corect pana la capat, ca sa nu poata spune omul „nu am stiut ca daca primesc „semn” s-a terminat cu liberul arbitru, ca doar Tu ne-ai zis ca de liberul arbitru nu se atinge nimeni”.

    Pt ce ar mai trebui sa semnezi si hartii cum ca te lepezi de Hristos, ca din moment ce ai „semn”, deja esti „sinucis”. Nu mai esti tu. Tu ai renuntat de buna voie la liberul arbitru, si din momentul ala semnezi si un milion de lepadari daca vrea cel negru, fara a putea sa te mai opui.

    Apreciază

  3. Mălin said, on mai 12, 2014 at 12:33 am

    Apreciază

  4. lorena said, on mai 12, 2014 at 1:57 am

    Secretomanie in legatura cu colecta pentru fratii nostrii din Siria insangerata,colecta a fost foarte slab mediatizata la timpul potrivit.Pan

    http://www.doxologia.ro/puncte-de-vedere/bunica-ana-fratii-crestini-din-siria

    Apreciază

  5. lorena said, on mai 12, 2014 at 2:04 am

    Maine luni pana la 12.30-13 mai puteti dona

    Apreciază

  6. Romeo said, on mai 12, 2014 at 7:30 am

    Exista o profetie care spune ca la mijlocul ceului de-al 7 lea veac, Dumnezeu va pune capat faradelegilor de pe pamant care au intrecut orice inchipuire. Cel de-al 7 lea veac = 7500 de la facerea lumii = 1992 dupa Hristos, adica momentul aparitiei lumii unipolare: SUA invingatoare in razboiul rece, imediat dupa destramarea urss.

    In 1990 par Paisie de la Sihla spunea: acum lumea avanseaza incet spre vremurile lui antihrist.
    Dupa 25 de ani vedem ca viteza a crescut…

    Apreciază

    • Iani said, on mai 12, 2014 at 11:39 am

      1992 este exact anul semnarii tratatului de la Maastricht, adica infiintarea Uniunii Europene, care reprezinta embrionul statului mondial antihristic.
      Si Sf Calinic de la cernica vorbea de „anul 7500 de la Adam”.

      Apreciază

  7. geo said, on mai 12, 2014 at 9:13 am

    Cuvinte ofensatoare împotriva lui Hristos şi sintagma „Regele David pentru evrei” au apărut pe zidurile Bisericii ortodoxe române cu hramul „Sfântul Gheorghe”, situată pe strada Hahoma Hashlishit din Ierusalim, în apropierea unui cartier al evreilor ultraortodocşi (haredi).

    Inscripţiile au fost descoperite de membri ai lăcaşului de cult în cursul nopţii de joi spre vineri. „Este un act de extremism”, a declarat o călugăriţă româncă, sub protecţia anonimatului. Vopseaua a fost ştearsă în scurt timp de pe zidurile bisericii.

    În urmă cu câteva zile, pe o clădire din centrul vechi al Ierusalimului a fost scris mesajul „Moarte arabilor”, iar pe ziduri din Ierusalimul de Vest au fost desenate svastici.

    În ultimele luni, coloniştii extremişti şi grupuri de extremă-dreapta au intensificat agresiunile împotriva palestinienilor, arabilor israelieni şi chiar împotriva armatei israeliene, după o serie de atacuri atribuite palestinienilor şi în contextul unor decizii controversate ale Guvernului israelian care afectează comunitatea haredi (evreii ultraortodocşi).

    Episcopii catolici din zona Ierusalimului au exprimat „preocupare” în legătură cu multiplicarea actelor de vandalism ce vizează locaşuri de cult creştine înainte de vizita papei Francisc în regiune, programată în perioada 24-26 mai.

    http://www.mediafax.ro/externe/inscriptii-anticrestine-pe-zidurile-unei-biserici-romanesti-din-ierusalim-12616704

    Asteptam reactia MAE, ambasadei romane din Israel si a Politiei din acea tara…dar tare mi-e teama ca nu se va intimpla nimic…poate domnul tovaras na, ca am uitat cum il cheama, de la institutul ala care a protestat impotriva Parintelui Justin, a lui Valeriu Gafencu si a lui Mircea Vulcanescu…

    Apreciază

  8. Iani said, on mai 12, 2014 at 11:41 am

    Exista si o inregistrare mai putin cunoscuta, cu parintele Sofian Boghiu, care vorbeste despre aceleasi lucruri, cred ca ar merita o postare cu ea, saccsiv, spune lucruri foarte interesante acolo.

    Apreciază

  9. Radu Humor said, on mai 12, 2014 at 5:16 pm

    Mihai Sin. “Căutând, încă, speranţa” (text publicat la 20 noiembrie 2012 în revista Asymetria) :
    „Cioran spunea undeva că Dumnezeu îi datorează multe lui Bach. Nu este chiar o exprimare paradoxală, chiar dacă ea îi aparţine “scepticului de serviciu”, cum l-a numit Petre Ţuţea. Şi nu e vorba de o blasfemie, este limpede că în acest caz, Cioran nu intenţionează în nici un fel să aducă vreo “atingere” lui Dumnezeu, ci să-l elogieze pe Bach, un elogiu, e drept, cu totul neobişnuit. Ce laudă, onoare mai mare, i se poate aduce unui om, unui muritor, decât aceea că Dumnezeu i-ar “datora” ceva? De altfel, “scepticul” Cioran, despre care n-am de unde să ştiu dacă a fost sau nu mântuit, iconoclastul prin excelenţă, a avut, poate, mai degrabă structura unui mistic, poate chiar a unui mare mistic. M-ar tenta să scriu într-o bună zi un eseu în care să argumentez că marii iconoclaşti au structura unor mistici “refuzaţi”, a unor “îngeri căzuţi”. În cazul lui Cioran, exista fără îndoială o nevoie de absolut, care nu are cum să fie “satisfăcută” sau măcar potolită nici de “disperare”, nici de “singurătate”şi “amăgiri” sau, cu atât mai puţin, de “descompunere”. Orgoliul şi chiar vanitatea lui juvenilă, manifestate prin nonconformism exacerbat şi iconoclastie, s-au transformat prea repede în “metodă”, filosoful român trăitor la Paris devenind cu vremea ”sclavul” propriilor concepte atât de şocante cândva. Chiar daca nu agreez un anumit tip de speculaţii, nu pot să nu mă gândesc că, dacă ar fi rămas în România, gândirea şi viziunea sa ar fi evoluat altfel, poate chiar spre mistică, după cum spuneam. Căci ar fi trecut prin alt tip de experienţe, puşcăria politică nu l-ar fi ocolit şi, dacă ar fi scăpat cu viaţă, o viziune de tip Steinhardt, dacă pot spune astfel, i-ar fi fost mult mai aproape. Aşa însă, Franţa postbelică, dominată de toate iconoclastiile şi de existenţialismul tuturor disperărilor, chiar şi a celor fără obiect, devenite, aproape obligatoriu, “mode” literare şi filosofice, dar şi “modele” de gândire, s-a dovedit a fi un teren prea favorabil pentru tânărul rebel român. Cioran rămâne însă Cioran, cu biografia sa de “etern student”, chiriaş al unei mansarde pariziene şi, fireşte, nu-mi propun să-l transform în altceva decât este. Îmi menţin însă părerea că, de la un moment dat, el a scris şi cu gândul la reacţiile unei părţi a intelectualităţii franceze, mare amatoare de “insurgenţe” spirituale. Revenind la Bach, fireşte că Dumnezeu nu îi datorează nimic, cum nu datoreaza ceva vreunui om. Afirmaţia lui Cioran se cere deci a fi transferată asupra oamenilor, care au unităţile lor de măsură, mai mult strâmbe decât drepte, atunci când se pronunţă asupra unor foarte mari valori, adevaraţi “zei” spirituali. Într-adevăr, ce-i datorează oamenii lui Bach? Printre atâtea altele, Bach ne învaţă, de atâtea generaţii, ce înseamnă trăire şi iubire mistică, fervoare şi frenezie religioasă, o înţelegere sensibilă a dumnezeirii, venerarea şi adorarea Gloriei eterne, fără a da semne de oboseală, de saturaţie şi plictis omenesc sau, fie-mi iertată o expresie venită din cotloanele istoriei noastre, de sastiseală. […]Timp de mai mulţi ani, am mers la înviere la o bisericuţă dintr-un orăşel transilvan, şi am putut să observ cum, în anumiţi ani, oamenii mi s-au părut mai obosiţi şi mai ”somnoroşi” ca de obicei, obosiţi de viaţă, de griji, de aşteptări şi speranţe înşelate, de un Timp ce-i loveşte sau îi macină implacabil şi pe care nu-l mai înţeleg, pentru că mulţi nu mai înţeleg ce se întâmplă cu ei. […] “Corul” vocilor a cântat stins, formal, fiecare pe ”legea lui”, extraordinarele acorduri ”Christos a înviat din morţi/ Cu moartea pre moarte călcând/ Şi celor din morminte/ Viaţă dăruindu-le” fiind, uneori, parcă lipsite de acea forţă a speranţei, a unei Nădejdi româneşti care era evidentă în timpul regimului comunist, cu toată supravegherea credincioşilor de către „Organ”. N-a apărut, ca altădată, acea atmosferă de înălţare, de comuniune sufletească şi solidaritate, de Speranţă întru Domnul nostru Iisus Christos. Când “turma” e prea obosită şi descurajată, “păstorul” trebuie să-i insufle curaj, să-i înalţe trăirile şi să-i readucă speranţa. Nu e vorba de “regie”, ci de har. Dar “păstorii” noştri sunt şi ei oameni şi pot fi ei înşişi obosiţi, lipsiţi de “trăire” şi marcaţi de rutina slujbei. Suntem îndemnaţi adesea, din direcţii uneori foarte diferite, să iubim cu adevărat. Dar putem avea uneori revelaţia că iubirea adevărată, iubirea mistică, e încă o noţiune îndepărtată şi prea abstractă pentru noi, ca o dimensiune încă necunoscută şi pe care doar încercăm să o explorăm.”
    Mihai Sin

    Apreciază

  10. Aurora said, on mai 12, 2014 at 6:33 pm

    Cioran a fost un parazit. A preferat sa manance toata viata la cantina studenteasca in loc sa faca ceva util. Calugarii traiesc din rucodelia lor, nu asteapta sa le dea cineva de pomana. El a preferat sa stea la camaruta cu storurile trase si cu veioza aprinsa, scriind chestii gaunoase pe cand altii au trecut prin chinuri cumplite la Aiud si la Canal. Un ganditor care n-a facut toata viata nimic asteptand mica subventie de la stat nu este un ganditor, ci un impostor.
    Cat despre celalat ”geniu” , Bach, nu l-a indatorat cu nimic pe Dumnezeu, ci pe masoni, caci lor le-a dedicat mare parte din muzica lui.

    Apreciază

  11. eu said, on mai 12, 2014 at 11:05 pm

    Popularizati. Mesaj primit

    Rugați-vă pt pacea României. Pe data de 15 mai se ține post și rugăciune pt ca să ne păzească Dumnezeu de război. Trimiteți acest mesaj și altor creștini, să se roage și să postească (Măn. Bistrița – Neamț)

    Apreciază

    • Cosmin said, on mai 13, 2014 at 1:58 pm

      Doamne ajuta,

      15 Mai cade joi, se poate tine post joia? Daca da, atunci ar trebui cat mai multi sa tinem acest post si sa facem rugaciune. Se apropie timpul profetit de Parintele Iustin.

      Dumnezeu sa ne apere si sa ne despietreasca inimile.

      Apreciază

      • safimvigilenti said, on mai 13, 2014 at 8:44 pm

        eu vreau sa aud capii BOR chemand toata tara la post si rugaciune de acest gen, nu voci izolate

        Apreciază

  12. […] Video (si transcriptul) Parintele ADRIAN FAGETEANU in 2006: “A inceput epoca lui ANTIHRIST” […]

    Apreciază

  13. LISTA PROFETII | Saccsiv - Weblog said, on octombrie 13, 2016 at 11:56 pm

    […] Video (si transcriptul) Parintele ADRIAN FAGETEANU in 2006: “A inceput epoca lui ANTIHRIST” […]

    Apreciază

  14. […] Video (si transcriptul) Parintele ADRIAN FAGETEANU in 2006: “A inceput epoca lui ANTIHRIST” […]

    Apreciază

  15. VioletaB said, on ianuarie 18, 2020 at 12:50 pm

    @Saccsiv: corecteaza te rog in paragraful 7 care incepe cu „Deci cine e naiv….. si isi pune nadejdea numai in El (in loc de el)…..”.
    Am remarcat acum citind.

    Apreciază

  16. […] Video (si transcriptul) Parintele ADRIAN FAGETEANU in 2006: “A inceput epoca lui ANTIHRIST” […]

    Apreciază

  17. […] Video (si transcriptul) Parintele ADRIAN FAGETEANU in 2006: “A inceput epoca lui ANTIHRIST” […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.