SACCSIV – blog ortodox

MEDICII: Fetita a murit si e buna de donat organe. MAMA: S-o tin in brate si sa-mi iau adio. CONSECINTA: Fetita traieste

Posted in DONARE DE ORGAN, TRANSPLANT DE ORGAN by saccsiv on mai 11, 2014

   Iata ce aflam din articolul POVESTEA care a emotionat o planeta intreaga! O mama si-a readus fetita la viata cu un sarut in timp ce isi lua adio:

O mama si-a dus fetita in varsta de un an si cateva luni la spital pentru ca starea ei se agravase vizibil.

Doctorii au instiintat-o ca fetita avea o forma grava de meningita. La scurt timp rinichii i-au cedat si copilul a intrat in coma fiind tinut in viata doar pe cale artificiala. Sansele lui Alice ca sa poata supravietui erau nule, asa ca medicii au rugat-o pe mama sa isi ia adio.
In momentul in care mama si-a sarutat pentru ultima ora, indurerata, copila si ii spunea cat de mult o iubeste, chipul fetitei a inceput sa prinda culoare si sa isi revina.
Toata lumea se astepta ca ea sa moara si mai mult, organele ei ar fi fost donate. Au trecut doi ani si Alice este acum o fetita vioaie si sanatoasa care creste si se bucura de viata.

   Cititi va rog si:

DE CE SUNT ANESTEZIATI “MORTII” in timpul prelevarii de organe? Ce reactii apar atunci cand sunt taiati? CE LUCRURI TERIFIANTE NI SE ASCUND?

A deschis ochii tocmai cand medicii se pregateau sa-i ia organele …

O FI PRIMUL? Era paralizat dar AUZEA INGROZIT cum il pregateau pentru DONARE DE ORGANE …

CUM E DOMNILOR? 45 de minute nu a avut ritm cardiac, puls, presiune in sange si creierul oxigenat. A fost declarat mort … DAR SI-A REVENIT

 

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Geo said, on mai 11, 2014 at 8:51 pm

  Dupa parerea mea,daca Dumnezeu voia sa facem transplanturi,ordona organismului sa nu respinga organul strain.Organismul uman insa,respinge hotarat organul.Asta inseamna ca este in afara normalului orice transplant.Organismul insa cedeaza in urma inhibaririi sistemului de aparare(cu un pumn de medicamente anti -imunitate zilnic,toata viata).Oare medicii s-au gandit la asta?

  Apreciază

  • Irina said, on mai 11, 2014 at 10:30 pm

   Exact Geo, si in plus ar fi vorbit favorabil Sfintii Parinti, cel putini Sfintii din vremea noastra moderna. Ori in realitate nici un Sfant Parinte nici din trecut nici din prezent nu s-a exprimat ca fiind de acord cu transplantul. Si in plus omul de la care se preleveaza organele nu este mort, o data ce inima inca ii bate in piept, ceea ce inseamna ca sufletul este inca in el. Prelevarea organelor insemna incetarea vietii, ori viata nu poate fi luata decta de Dumnezeu, nu avem dreptul noi sa luam viata cuiva, nici macar pentru o fapta buna.

   Apreciază

 2. geo said, on mai 11, 2014 at 9:20 pm

  Fracking requires twice or three times as many truck trips per well as older oil and gas extraction techniques. That could be reason for drilling areas in US witnessing a significant spike in traffic fatalities, new analysis suggests.

  The Associated Press has studied traffic death figures and US census data in six drilling states, and discovered that increased traffic fatalities is one side-effect of fracking, a controversial drilling technique, which means water, chemicals and sand are injected deep underground to break up rocks to free oil and natural gas there.

  The report goes state by state, comparing fatal road accidents figures for the last several years in drilling counties to those in drilling-free parts of the states.

  In West Virginia, for example, the most heavily drilled counties witnessed a rise of 42 percent in deadly crashes in 2013, while the rest of the state saw an 8 percent decline in traffic deaths.

  Traffic deaths per 100,000 people are down by 20 percent in Texas, but not in the 21 drilling counties – where they have increased by 18 percent.

  „We are just so swamped,” said Sheriff Dwayne Villanueva of Karnes County, Texas, where there’s been a surge in serious accidents. „I don’t see it slowing down anytime soon.”

  The oil and gas industry acknowledges the problem. Deadly crashes are „recognized as one of the key risk areas of the business,” according to Marvin Odum, who runs Royal Dutch Shell’s exploration operations in the Americas.

  It requires 2,300 to 4,000 truck trips per well to deliver mixtures of water, sand and chemicals to a drilling site. That’s two or three times more than truck trips required for older techniques of oil and gas extraction.

  Another factor contributing to more traffic deaths is that drilling activity develops faster than the road infrastructure. So increased truck flow moves along the roads that were meant for a much smaller number of cars.

  Some also blame the situation on less stringent federal rules that apply to drivers of long trucks engaged in the oil and gas industry.

  The analysis by AP adds up to a list of dangers associated with fracking. Environmentalists have long argued the practice leads to water pollution and may cause earthquakes.

  http://rt.com/usa/158040-fracking-spike-trafic-fatalities/

  http://hosted.ap.org/dynamic/stories/U/US_DRILLING_TRAFFIC_DEATHS_2ND_LD_WRITETHRU?SITE=AP&SECTION=HOME&TEMPLATE=DEFAULT

  http://thechronicleherald.ca/business/1205471-us-fracking-byproduct-crashes

  Apreciază

 3. nikodim said, on mai 11, 2014 at 9:35 pm

  Se aude ca in Ucraina s-a marit considerabil numarul de medici straini din tari „avansate” care acorda „ajutor” medical in special ranitilor in urma incidentelor si luptelor de acolo. Asta nu ar fi ceva rau, dar multi din acei raniti „tratati” nu mai supravietuiesc si pe langa viata isi pierd si organele interne. Defapt asemenea fenomene s-au petrecut si in Kosovo( unde chiar „premierul” kosovar era implicat intr-un scandal de trafic de organe) si de asemenea in toate zonele de conflict din ultimii 10-15 ani. Unii din refugiatii sirieni erau chiar mai ingroziti de lagarele de refugiati decat de zonele expuse bombardamentelor, pentu ca acolo le dispareau masiv copii. Este clar ca nu medici din Congo sau Cambodgia se ocupa de afaceri cu organe umane…

  Apreciază

  • Irina said, on mai 11, 2014 at 10:47 pm

   Va dati seama ce abuzuri se fac in astfel se situatii critice cum ar fi razboiul.

   Apreciază

 4. geo said, on mai 11, 2014 at 9:41 pm

  Pe 9 mai 1877, Mihail Kogălniceanu, pe atunci Ministru de Externe, a proclamat independența României, iar a doua zi documentul a căpătat putere de lege, prin semnarea lui de către principele Carol I. Guvernul român a hotărât încetarea plății tributului de 914.000 lei, suma direcționându-se către armată. Respectând înțelegerea cu Rusia țaristă, armata română s-a concentrat în Oltenia de sud. În iunie, trupele ruse au trecut Dunărea, începând intervenția militară pe teritoriul Imperiului Otoman. La Plevna s-au lovit de rezistența lui Osman Paşa, comandatul oștirilor turcești, văzându-se obligate să oprească înaintarea. În aceeași lună, armata română a intrat în vârtejul războiului de peste Dunăre. Numărul oștenilor români se ridica la aproximativ 100.000 de oameni, dispunând de 108 tunuri. Oastea română a declanşat ofensiva la finele lui august, cucerind reduta Griviţa 1, apoi, la început de noiembrie, cetatea Rahova, pe când Plevna a rezistat până la 28 noiembrie, fiind încercuită de trupele ruso-române. Osman Paşa a încercat să străpungă încercuirea şi să se retragă, mișcare sortită eșecului, ducând la capturarea lui.

  După căderea Plevnei, acțiunile combatante au sporit. Trupele române au cucerit Vidinul, iar cele ruse au pornit către Constantinopol. În situația nou creată, Turcia a fost nevoită să ceară un armistițiu, astfel că la 19 februarie 1878 s-a semnat înțelegerea de la San Stefano. În tratatul de pace, printre altele, se recunoştea şi independența României. Condițiile acestuia, favorabile României, au fost întărite de către țările apusene la Congresul de la Berlin din vara anului 1878, țara noastră fiind recunoscută ca stat independent.

  Și toate acestea prin jertfa eroilor noștri, care reprezintă memoria vie a istoriei națiunii românești. De aceea, ziua de 9 mai a fiecărui an să ne fie un binecuvântat prilej de a le fi recunoscători pentru jertfa vieții scrijelită pe răbojul istoriei cu sângele lor vărsat pentru ca noi astăzi să trăim liberi, manifestându-ne în mod plenar credința, cultura și datinile strămoșești.

  http://www.doxologia.ro/puncte-de-vedere/cum-e-razboi

  Între numeroasele mărturii privind luptele purtate de ostaşii români pentru cucerirea independenţei noastre de stat se numără şi scrisorile expediate de pe front în anii 1877 – 1878 de către căpitanul Grigore Bănulescu, întors de pe front cu gradul de maior. Scrisorile sunt adresate soţiei sale şi evocă momente dramatice înregistrate pe tot parcursul războiului. Iată, spre ilustrare, un fragment din scrisoarea expediată în ziua de 31 august 1877, imediat după un mare asalt asupra Plevnei:

  Dragă Titza,

  În scrisoarea aceasta nu vei avea mult de citit, căci din cauză că mă grăbesc să nu pierd poşta, trebuie să fiu mai scurt şi, prin urmare, pentru a termina scrisoarea mai iute sînt silit a-ţi scrie mai puţin. Dar îţi voi da, cu toate acestea, cîteva noutăţi care cred că te interesează, căci ele tratează despre cîmpul de luptă. Iată-le: în luptele de la 27, 30 şi 31 august au căzut următorii ofiţeri, parte morţi, parte răniţi; la 27 august au căzut răniţi căpitanul Morţun, care va pierde mîna, poate, şi locotenentul Marinescu din Reg. nr. 5 de linie şi sublocotenentul Hartel din artilerie, iarăşi uşor rănit. Din gradele inferioare au căzut peste 130, între care şi caporalul Iancu Pastia care, fiind grav rănit de o bucată de obuz (care i-a rupt pîntecele) a murit peste trei ore în durerile cele mai mari, însă era de un curaj fără egal şi în ultimele momente a murit zicînd: „Mor foarte vesel, căci poziţia (reduta) s-a luat şi sînt fericit că putui muri luptîndu-mă pentru ţara mea, frumoasa mea Românie“. (…)

  În luptele de la 30 şi 31 august, numărul ofiţerilor morţi şi răniţi se urcă la 55, între care maiorul Şonţu, căpitanul Valter Mărăcineanu, Cracalia, Panu Nicolae, Măcărescu, Buşilă şi Romano şi alţi foarte mulţi locotenenţi şi sublocotenenţi, ale căror nume nu le ştiu, iar grade inferioare au căzut aproape la 2000 cu morţi şi răniţi, din care 1300 la 1400 sînt răniţi şi restul morţi.

  Trebuie să se ştie că a fost un măcel teribil, căci reduta aceea mare, foarte importantă pentru turci şi alte poziţiuni s-au luat mai mult cu pieptul, afară de citeva focuri ale trăgătorilor, care împuşcau din mers şi de focul neîntrerupt al artileriei noastre, altfel, cum zisei, s-a luat mai mult cu pieptul la asalt, dar, în fine, s-a luat şi trupele noastre se menţin în ele făcînd chiar mult rău turcilor, care au atacat cu multă înverşunare poziţiile pe toată linia aliată ruso-română chiar în noaptea de 31 august spre 1 septembrie şi fură respinşi de români cu mari pierderi, lâsînd pe cîmpul de luptă peste 3000 de morţi şi răniţi, pe care nu-i pot ridica, iar ruşii au pierdut trei redute cu pierderi enorme […], pe cînd la noi Vodă, văzînd că mor atît de mulţi ofiţeri, a dat ordin să nu mai iasă toţi în capul coloanei, ci să meargă fiecare la plutonul său, căci toţi ofiţerii, cum se da semnalul de asalt, fugeau înaintea coloanei şi se duceau ca nebunii urmaţi ca nişte eroi de soldaţii toţi, pînă cînd cădeau zdrobiţi de gloanţele şi obuzele turceşti. Această conduită a ofiţerilor a făcut ca toată armata să fie bravă şi să cîştige victorii mari asupra turcilor în toate luptele. (…)” (Sursa: Dumitru Văcariu, Noi mărturii privind eroismul ostaşilor români, Cronica nr. 48 (618), vineri, 2, decembrie 1977)

  http://www.doxologia.ro/puncte-de-vedere/plecat-am-noua-din-vaslui

  Apreciază

 5. Hypolita Greku said, on mai 11, 2014 at 10:16 pm

  acordul pentru donarea de organe, reprezinta de fapt… ucidere din culpa sau sinucidere !

  Apreciază

 6. qwert said, on mai 11, 2014 at 10:56 pm

  Apreciază

 7. qwert said, on mai 11, 2014 at 11:11 pm

  Apreciază

 8. nikodim said, on mai 12, 2014 at 12:10 am

  Un nou episod de rezolvare al „probelemei demografice” a populatiilor „incorecte politic” (o problema pentru „miliardul de aur”, care are tot interesul sa curete planeta de „oamenii incorecti politic”) s-a declansat in Europa in spatiul Rusia-Ucraina al slavilor de rasarit, persoane „subumane” si „incorecte politic” in primul rand prin Duhul Ortodox care le domina conceptia despre lume si viata ( de exemplu astazi Patriarhia Rusiei a luat atitudine critica asupra „evreovisionului 2014”, combaterea homosexualitatii s. a.), care trebuiesc „curatate” din spatiul vital al „civilizatiei”. Primul episod din istoria contemporana a fost Iugoslavia( in fapt Serbia Ortodoxa), iar acum se desfasoare episodul urmator Rusia-Ucraina, doua popoare ortodoxe care sunt puse in situatia de fi manipulate de o mana de uniati si sectanti sprijiniti de puterile „civilizate” si finantate de oligarhi evrei sionisti. Primul ministru suedez a zis recent clar ca „ortodoxia este o piedica impotriva civilizatiei europene”.
  Deci sa nu ne facem iluzii ca noi vom scapa. Ori ne transformam in sustinatori ai „civilizatiei femeilor cu barba si ai barbatilor femei” deci ne „civilizam”, ori in urma intoxicarii informationale mass-media de genul ” UE-NATO-SUA zic ca rusii/pro-rusii/sarbii sunt animale iar noi suntem porumbei, deci trebuiesc exterminate animalele” vom ajunge sa ne batem cu alti ortodocsi cu ura de moarte cum se omoara oamenii in Ucraina, ori vom fi pur si simplu exterminati direct (probabil la cati vor ramane integri, nici nu se va baga de seama crima asta, mai ales ca se va produce sub acordurile altor „evreovizioane” si apropiatii nostri vor fi prea ocupati cu voturile concurentilor ca sa bage de seama).

  Apreciază

 9. ORTODOXIE said, on mai 12, 2014 at 2:22 pm

  Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!!!.

  Apreciază

 10. ORTODOX said, on mai 12, 2014 at 7:35 pm

  Minunat articol, multumim pentru postare !

  Apreciază

 11. ORTODOX said, on mai 12, 2014 at 7:36 pm

  Coma / moartea cerebrala nu reprezinta si moartea fizica, biologica a omului, de aceea este un mare pacat sa fii de acord cu donarea de organe. Efectiv ai omorat omul ! Cu ce garantam noi ca prin expresia ‘moarte cerebrala’, sufletul este iesit din trup ? Sau se vor organele interne ale cuiva, in timp ce acesta este inca insufletit ??? Biserica voieste doar lucruri morale si transparente. In plus, poti sa primesti organe interne de la oricine atata timp cat donatorii raman in viata ! Medicina industriala si tehnologizata nu doreste organe deja moarte, caci altfel le-ar lua de la trupuri din sicrie, din cimitir… Viata este un dar de la Dumnezeu si trebuie sa se intoarca la El cand El hotaraste, nu omul. 

  Apreciază

 12. Mihail said, on decembrie 9, 2014 at 10:44 am

  Parintele Argatu a zis ca la judecata trebuie sa avem toate organele

  Apreciază

 13. […] In momentul in care mama si-a sarutat pentru ultima ora, indurerata, copila si ii spunea cat de mult o iubeste, chipul fetitei a inceput sa prinda culoare si sa isi revina. MEDICII: Fetita a murit si e buna de donat organe. MAMA: S-o tin in brate si sa-mi iau adio. CONSECI… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: