SACCSIV – blog ortodox

11 ani de la mutarea la Domnul a parintelui Adrian Fageteanu

Posted in Parintele ADRIAN FAGETEANU by saccsiv on septembrie 27, 2022

Pe 27 septembrie 2011 se muta la Domnul parintele Adrian Fageteanu.

Cititi va rog:

Parintele Adrian Fageteanu: ROMANII NU SE POT UNI trei sau patru pentru o idee romaneasca sau crestina

Video (si transcriptul) Parintele ADRIAN FAGETEANU in 2006: “A inceput epoca lui ANTIHRIST”

AUDIO (si transcriptul) – Parintele ADRIAN FAGETEANU despre PATRIARHUL DANIEL: „acest diavol care e Patriarhul ecumenismului”

VIDEO: Parintele ADRIAN FAGETEANU a fost la un pas de moarte dupa ce PATRIARHUL DANIEL L-A LOVIT IN CAP cu carja de otel …

VIDEO (si transriptul): Parintele ADRIAN FAGETEANU despre ACTELE CU CIP. Inregistrare din AUGUST 2010!!! Nu indeamna doar SA NU LE LUAM, spune lucruri chiar cu mult mai grave …

IPS GHERASIM CRISTEA este COLONELUL ce l-a predat securitatii pe parintele ADRIAN FAGETEANU?

AUDIO: Parintele ADRIAN FAGETEANU despre parintele ARSENIE BOCA, despre MISCAREA LEGIONARA, despre VERONICA de la Vladimiresti si alte amintiri din viata sa

“E VREMEA LUI SCAPA CINE POATE”. Ce pricepem din vorba asta?

NICOLAE CEAUSESCU catre parintele ADRIAN FAGETEANU: “Am venit cu părinţii mei şi aş vrea să le citeşti nişte rugăciuni pentru sănătate”…

 

Tagged with:

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Apa trece, pietrele rămân said, on septembrie 27, 2022 at 2:35 pm

  Părintele Adrian Făgețeanu spunea: ,, Trăim vremurile lui scapă cine poate!” Sfântul Paisie Aghioritul spunea despre cartea electronică de identitate: ,, Evită răul cel mic pentru a-l putea evita și pe cel mare!”
  Ce urmează după cartea electronică de identitate? Pecetluirea, evident, cu semnul fiarei.

  Nu este nevoie de identitate electronică, deoarece ne atribuie statut de sclavi. Suntem ai lui Dumnezeu, nu niște numere ale cărui semn este 666.

  Deja în unele biserici au apărut cruci masonice malteze în locul crucilor ortodoxe trilobate și acest lucru nu este normal. Există chiar și voci care susțin că nu e o problemă să fie folosite cruci masonice în cultul ortodox. Oare? Trebuie ca ortodocșii să accepte și crucile sataniste ale lui Baphomet de pe unele biserici și mănăstiri? Și Crislamul, noua religie mondială satanistă? Și mai ce? Când se va sfârși acest șir al compromisurilor făcute de către ortodocși?
  https://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-25813050-cartea-electronica-identitate-doar-4200-acte-emise-mai-bine-1-cluj-licitatie-38-2-milioane-euro-pentru-cipuri.htm/amp

  Apreciază

 2. Oarecare said, on septembrie 27, 2022 at 4:21 pm

  https://ortodoxinfo.ro/2022/09/27/ortodoxinfo-la-final-de-drum/
  Cred că ar trebui să-i ajutăm! Presupun că este un site autentic antisistem!

  Apreciază

 3. Simion P said, on septembrie 27, 2022 at 5:13 pm

  Israeli Army Installs A.I. Machine-Gun In Civilian Areas At Checkpoints

  https://www.bitchute.com/video/bo0d33HGCiYZ/?list=subscriptions

  Apreciază

 4. Paul said, on septembrie 27, 2022 at 5:50 pm

  Eu nu am înțeles ceva în legătură cu iodura de potasiu care se da în cazul unui evantual atac nuclear al Rusiei
  De ce Rafila vrea sa o dea doar pacienților pana în 40 de ani, când în 86 la Cernobal, Ceaușescu a dat-o pacienților de toate vârstele. Oare doar populația de pana în 40 de ani trebuie sa mai trăiască? Asta e planul lui Rafila? Vrea genocid neapărat?
  Este un subiect care ar trebui dezbătut.
  Va rog sa ma luminați și pe mine. Cred ca e bine sa ne punem mai multe întrebări.

  Apreciază

 5. Spaceman said, on septembrie 27, 2022 at 6:11 pm

  Adrian Făgețeanu, unul dintre părinții tare dragi mie, Dumnezeu să-l odihnească în rândul sfinților Săi.

  Apreciat de 1 persoană

 6. Felix said, on septembrie 27, 2022 at 8:36 pm

  Unirea (Unitatea) credintei este o unitate in Hristos prin Duhul Sfant, si nu o unitate intre oameni pierduta de-a lungul istoriei; acesta unitate se afla exclusiv in Trupul Bisericii Celei Una, pe care certurile si despartirile oamenilor nu o pot diviza.
  Oamenii nu-L pot diviza pe
  Dumnezeul-Om si Adevarul Sau, si apoi sa pretinda ca tind sa se reunifice; oamenii pot sa-L paraseasca Hristos Dumnezeul-Om, si nu le ramane decat sa se intoarca prin pocainta la El.
  La o astfel de intoarcere prin pocainta in Trupul Bisericii a celor plecati/iesiti din El, cheama Biserica indeosebi prin savarsirea Sfintei Liturghii.
  Este vorba de o intoarcere la credinta Apostolilor si a Sfintilor Parinti care este marturisita in Trupul Bisericii Ortodoxe Sobornicesti.
  Sfantul Ioan Gura de Aur scrie in aceasta privinta:

  „Unirea credintei se realizeaza cand toti am avea o singura (aceiasi) credinta, cand toti am fi una (in comuniune euharistica), cand toti marturisim la fel credinta ortodoxa (care conditioneaza comuniunea euharistica).
  Iar cand noi toti marturisim (Crezull) la fel, aceasta este unirea (unitatea) credintei!”

  Nu putem crede sau spera in unirea confesiunilor, care mai nou au capatat in chip „sinodal” statut dogmatic-eclesial de biserici, cu Biserica Ortodoxa!

  Este adevarat, se pot gasi astfel de voroave, care, avand doua intelesuri, pot totodata sa infatiseze ceva aflat intre doua invataturi, prin paradox sau antinomie.
  Dar o invatatura cu dublu inteles intre doua invataturi contradictorii despre acelasi inteles este un nonsens, o disonanta cognitiva.
  Caci de ar fi posibil asa ceva ar trebui sa existe ceva autentic intre adevar si minciuna, intre marturisire si lepadare/tagaduire.
  Deci daca invataura patristica despre Biserica este mincinoasa, atunci invatatura despre biserici/confesiuni dezbinate in Biserica este adevarata si se justifica demersul ecumenist!
  Cum poate fi vorba aici de o invatatura de mijloc, neutra din punct de vedere dogmatice eclesial?
  Biserica ca organism dumnezeu-omenesc unic si unitar, este pus la indoiala de actualul sincretism ecumenist.
  Ucenicii lui Hristos sunt preocupati de aceleasi intrebari si in acelasi mod, cum o fac actualele ideologii anticrestine, ideologii care vand Painea Vietii pe un blid de linte?!

  Sfantul Iustin Popovici teologhiseste:

  Insusirile Bisericii sunt nenumarate, fiind de fapt insusirile Dumnezeului-Om Hristos, iar prin El si insusirile Dumnezeirii celei in Treime.
  Insa de Dumnezeu inteleptitii Parinti ai Sinodului al doilea Ecumenic, carmuiti si calauziti de Duhul Sfant, le-au concentrat, in cel de-al noulea articol al Simbolului de Credinta, in acestea patru:

  „Cred Intr-Una, Sfanta, Soborniceasca si Apostoleasca Biserica”.

  Aceste insusiri ale Bisericii – unicitatea, sfintenia, sobornicitatea si apostolicitatea ei – vin din insasi firea si din scopul ei.
  Ele hotarnicesc limpede si exact caracterul Bisericii Ortodoxe a lui Hristos prin care ea, ca asezamant si obste Dumnezeu-Omeneasca, se deosebeste de toate asezamintele si obstile omenesti.

  Dupa cum Persoana Dumnezeului-Om Hristos este una si unica, tot asa si Biserica, intemeiata de El si in El, este una si unica. Unicitatea Bisericii reiese in chip necesar din unicitatea Persoanei Dumnezeului-Om Hristos, Biserica, fiind in mod organic unul si unicul organism Dumnezeu-Omenesc din toate lumile, nu are, dupa toate legile ceresti si pamantesti, cum sa se desparta/dezbine.
  Orice impartire/dezbinare ar insemna moartea ei.
  Fiind toata in Dumnezeul-Om, ea este intai de toate si intru totul un organism Dumnezeu-Omenesc si apoi o organizatie dumnezeu-omeneasca.
  In ea totul este Dumnezeu-Omenesc: si firea, si credinta, si credinta, si dragostea, si Botezul, si Euharistia, si fiecare Taina a ei, si fiecare sfanta fapta buna a ei; si toata invatatura ei, si toata viata ei, si toata nemurirea ei, si toata vesnicia ei, si toata intocmirea ei.
  Da, da, da: in ea totul este unit si nedespartit in chip Dumnezeu-Omenesc:
  si increstinarea, si luminarea, si in-dumnezeirea, si in-treimificarea, si mantuirea.
  In ea, toate sunt unite in chip organic si haric intr-un singur trup Dumnezeu-Omenesc, sub un singur Cap – Dumnezeul-Om Hristos.
  Toate madularele ei, desi ca persoane sunt pururea intregi si nestirbite, sunt unite printr-un singur har al Duhului Sfant si, prin mijlocirea Sfintelor Taine si sfintelor fapte bune, intr-o unitate organica, alcatuiesc un singur trup si marturisesc o singura credinta, care le uneste intre ele si cu Domnul Iisus.
  Purtatorii de Hristos Apostoli bine-vestesc, insuflati de Dumnezeu, unimea si unicitatea Bisericii, vazandu-i temeiul in unimea si unicitatea Persoanei intemeietorului ei, a Dumnezeului-Om Hristos:
  Fiindca alta temelie nimeni nu poate sa puna decat aceea care este pusa, care este Iisus Hristos (1 Corinteni 3:11).

  Apreciază

 7. Felix said, on septembrie 27, 2022 at 11:25 pm

  Evenimentele se deruleaza cu precizie de ceas.

  Ați observat că tot ceea ce a apărut pe scena mondială acum – deficitul de alimente, inflația, criza energetică, escaladarea războiului, decesele cauzate de vaccinuri și multe altele – a fost prevazut cu mult timp înainte de presa: Natural News, InfoWars și altii?!

  Singurii oameni surprinși de toate acestea este gloata care nu citeste surse independente.
  Pentru cei care urmaresc presa libera, toate acestea au fost previzibile, similar cu anticiparea unui scenariu de la Hollywood, dar acum care se joacă în viața reală.

  Următorul capitol al acestui scenariu arată după cum urmează:

  Penuria generalizată de alimente afectează Europa în această iarnă și în anul 2023 și după aceea.

  Deficitul alimentar lovește America în 2023 și va persista de ani de zile din cauza lipsei îngrășămintelor.

  Guvernele inițiază controlul prețurilor la produsele alimentare.
  Acest lucru va duce la agravarea deficitului alimentar și la tulburări civile pe scară largă.

  Guvernele introduc apoi raționalizarea ca mijloc de control, probabil folosind tehnologia de urmărire covid-19 și aplicațiile de telefonie mobilă care vor fi reutilizate în scopul implementării foametei în masă.

  În cele din urmă, guvernele incriminează tinte false și încep să împingă povești despre „proviziile stocate abuziv” care îi fac pe toți ceilalți să moară de foame.

  Cu alte cuvinte, priviți acum Europa care va deveni Venezuela, urmată de America devenind Venezuela.
  Acest lucru va deveni interesant…

  David Beasley, Seful ONU pentru alimente a avertizat joi ca lumea se confrunta cu „o furtuna perfecta deasupra unei furtuni perfecte”…

  „va fi haos peste tot în lume”, a declarat directorul executiv al Programului Alimentar Mondial, David Beasley, într-un interviu acordat Associated Press.

  „Dacă alimentele nu ajung pentru oameni, vom avea foamete, destabilizare a națiunilor, spre deosebire de tot ce am văzut în 2007-2008 și 2011 și vom avea migrație în masă”.

  „Dacă nu vom trece rapid peste acest lucru – și nu mă refer la anul viitor, mă refer la acest an – vom avea o problemă de disponibilitate a alimentelor în 2023”, a spus el.

  „Și asta va fi iadul.”

  Ceea ce directorul Programului Alimentar al ONU, David Beasley, nu realizează, desigur, este că guvernele lumii sunt cele care au creat această problemă a foametei și pomparea a mai multor bani în mâinile Organizației Națiunilor Unite nu vor rezolva problema.

  ONU este un cartel de putere globalist rău, anti-uman, care este de fapt parte a problemei.
  Dacă doriți să hrăniți toti oamenii din lume, indepartați guvernele care pun piedica in drum și lăsați piața liberă să rezolve problemele de distribuție și producție alimentară.

  Acesta este motivul pentru care podcasturile de astăzi vă îndeamnă să vă ascundeți mâncarea.
  Este timpul să începeți să vă gândiți serios cum să împiedicați confiscarea sau furtul proviziilor de alimente.
  Dacă vă ascundeți mâncarea în interiorul casei, aceasta va fi găsită.

  Ascunderea alimentelor în interiorul pereților, ușilor, rafturilor, mobilierului, mansardelor etc., este o modalitate sigură de a vă asigura proviziile de hrană.

  În funcție de cât de tiranice vor deveni guvernele, este posibil să fiți arestat și / sau să vi se confiște stocurile/proviziile de alimente.

  UN food chief warns of “chaos,” “hell,” “devastation” from FAMINE … expect price controls, rationing and criminalization of preppers … HIDE YOUR FOOD – NaturalNews.com
  https://www.naturalnews.com/2022-09-27-un-food-chief-warns-of-hell-on-earth-from-famine.html#

  Apreciază

 8. Ioan C. said, on septembrie 28, 2022 at 12:40 am

  Prăvilioara cu scris mare (carte de rugăciuni). Tipărită cu binecuvântarea P.S. Justinian Chira (2006) – PDF
  https://cititorul2.wordpress.com/2022/09/28/pravilioara-cu-scris-mare-carte-de-rugaciuni-tiparita-cu-binecuvantarea-p-s-justinian-chira-2006-pdf/

  Apreciază

 9. Felix said, on septembrie 28, 2022 at 12:15 pm

  Fiecare va da socoteala de cum a lucrat la locul si rostul sau, in vremea vietii.
  Si cei care au implinit desavarsit lucrarea duhovniceasca vor fi atunci masura judecatii celorlalti, dupa cum ne arata Sfantul Simeon Noul Teolog:

  Patriarhilor, Judecatorul Hristos le va pune inainte pe sfintii patriarhi Ioan Gura de Aur, Ioan cel Milostiv, Grigorie Teologul, Ignatie Teoforul si pe ceilalti care nu numai cu cuvantul, dar si cu fapta s-au facut icoana a adevaratului Dumnezeu; mitropolitilor le va pune inainte pe Sfintii mitropoliti Vasile cel Mare, Grigorie de Nissa, pe Ambrozie si pe Nicoae al Mirei Lichiei.
  Si simplu spus, pe fiecare patriarh si pe fiecare mitropolit si pe fiecare episcop Hristos Dumnezeu ii va judeca impreuna cu Apostolii si cu Sfintii Parinti care au stralucit mai inainte in fiecare mitropolie si episcopie si punanadu-i pe toti unii in fata altora – precum IL auzi zicand:

  „Oile de-a dreapta, iar caprele de-a stanga” – , va zice:
  „Oare nu acolo unde mi-au slujit acestia ati traiti si voi si ati sezut pe scaunele lor? Pentru ce n-ati imitat viata si vietuirea lor?
  Duceti-va de la Mine, lucratorii faradelegii, duceti-va!”
  Asadar, in Ziua Infricosata a Judecatii tot omul pacatos va vedea in fata lui in viata vesnica si in acea lumina negraita pe cel asemenea lui si va fi judecat de el: preotii de catre preoti, prietenii si rudeniile de catre prieteni si rude, fratii de catre frati, bogatii si saracii de catre bogati si saraci, cei castoriti de catre cei ce au stralucit in casatorie, monahii de catre monahii virtuosi…desfranatul nepocait de catre desfranatul pocait…
  Deci ce vreau sa spun?
  Fiecarui pacatos nepocait i se va astupa numaidecat gura si va ramane fara de raspuns, nemaiavand nimic ce sa spuna!
  (Cateheze, V)

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: