SACCSIV – blog ortodox

PRIGOANA BATE LA USA: Crin Antonescu vrea INCHISOAREA pentru fapte, simboluri si organizatii cu caracter LEGIONAR. Si o vrea in procedura de urgenta in Parlament

Posted in CLAUDIU TARZIU, EVREI, HOLOCAUST, inchisoare, MISCAREA LEGIONARA by saccsiv on octombrie 9, 2013

Bucuria dusmanilor: puscaria ne mananca.

Iata ce aflam din articolul Proiectul lui Antonescu: Minimalizarea Holocaustului se va pedepsi cu închisoarea, vor fi interzise simbolurile şi organizaţiile cu caracter legionar:

Liderul PNL, Crin Antonescu, a anunţat că va depune o iniţiativă legislativă pentru modificarea şi completarea OUG 31/2002 privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob prin care „minimalizarea Holocaustului” se va pedepsi cu închisoarea. De asemenea, vor fi interzise simbolurile şi organizaţiile cu caracter legionar. Antonescu a ales să facă acest anunţ astăzi, deoarece mâine se comemorează ziua Holocaustului în România.

 

„Între faptele, simbolurile şi organizaţiile interzise vor fi introduse şi acelea cu caracter legionar pentru a ţine cont de o realitate istorică. Această referire este perfect justificată de politica rasială promovată între septembrie 1940 şi ianuarie 1941 de guvernarea legionară, de atrocităţile comise la adresa cetăţenilor de origine iudaică şi nu numai. Totodată se introduce în lege şi o definiţie dată Holocaustului pe teritoriul României astfel încât această să introducă şi persecuţia sistematică şi anihilarea evreilor sprijinită de autorităţile şi instituţiile statului român pe teritoriile administrate de acestea în perioada 1940 – 1944”, a declarat deputatul PNL, George Scutaru, co-iniţiator al proiectului de lege, care a adăugat că proiectul este realizat în colaborare cu Institutul „Elie Wiesel”.

Crin Antonescu a precizat că va cere o procedură de urgenţă în Parlament pentru această iniţiativă.

Întrebat dacă afirmaţiile ministrului delegat Dan Şova, care a declarat că evreii nu au avut de suferit în România, afirmaţie asupra căreia a revenit ulterior, ar intra sub incidenţa noii legi, Antonescu a răspuns că da.

Liderul PNL a subliniat că recitarea unor poezii ale unor autori cu afinităţi legionare sau legionari nu intră sub incidenţa legii.
Iata si parerea lui Claudiu Tarziu din articolul sau Noua spaimă a lui Crin Antonescu: legionarismul:

[…]

Dincolo de formulările vagi, care lasă loc interpretărilor abuzive (în condiţiile în care se vor regăsi şi în legea pe care vrea s-o iniţieze Antonescu), această proaspătă grijă a liderului liberal, pentru care cere procedură de urgenţă în Parlament, arată nu numai obedienţa deja obişnuită la politrucii noştri de rit nou, ci şi, atenţie, o mare frică!

Mai perspicace cu o secundă decît cealaltă păpuşă trasă pe sfori în capul guvernării, recte Victor Ponta, Crin Antonescu a realizat că ţara s-a săturat de această clasă politică şi că este pregătită să o măture definitiv. El ştie că protestele din stradă se vor radicaliza, mai ales după venirea iernii, care va fi cumplită pentru români nu doar meteorologic, ci şi financiar. Îşi dă seama că în aceste vremuri, speranţa merge către o soluţie de forţă şi că românii, aşa îndoctrinaţi de comunism şi manipulaţi de istoricii de partid sau „corecţi” politic, ştiu că singurii care au pus probleme mafiei de stat au fost legionarii. Şi-atunci vrea să se asigure că o alternativă „legionară” la actuala putere şi la nevrednica opoziţie parlamentară nu este posibilă.

Pun ghilimelele la „legionară”, pentru că îi cunosc prea bine pe aceşti ticăloşi care ne conduc şi ştiu că vor asimila cu legionarismul orice grupare naţionalist-creştină, ba chiar şi pe acelea care vor îndrăzni să manifeste fie şi un timid patriotism sau o preocupare mai intensă pentru impunerea unor principii de viaţă creştină în societate. Nu m-aş mira să fie acuzate de legionarism pînă şi Mişcarea Populară sau Noua Republică, pentru că PNL ar deveni astfel singura formaţiune „de dreapta” – cu şanse de a intra în Parlament – democratică, nu-i aşa?, deci cu drept de existenţă, şi unica alegere a celor care înţeleg nocivitatea Stîngii.

Revenind, nu m-aş mira nici ca iniţiativa omagierii unui sfînt al închisorilor ca Valeriu Gafencu să fie considerată de legiuitor drept o dovadă de „minimalizare a holocaustului”, căci se ştie că acesta a fost “frate de cruce”, legionar, ce mai!, deci, vezi bine, antisemit, chit că a salvat de la moarte în puşcărie cel puţin un evreu.

Las că istoria Mişcării Legionare a fost mistificată în cel mai înalt grad de către adversari atît în epocă, cît şi în timpul comunismului, ca şi astăzi. Fapt este că în legea veche, pe care Antonescu vrea s-o modifice, legionarismul nu este incriminat, ci numai fascismul, iar integrarea legionarismului în curentul fascist nu e facilă şi nici nu poate fi obiectul unei instanţe de judecată. [De altminteri, plîngerile la Parchet, din ultimii 20 de ani, ale unor cetăţeni români de etnie evreiască împotriva unor organizaţii declarat legionare, ca şi unele procese intentate unor persoane considerate ca aparţinînd Mişcării Legionare, au fost soluţionate în defavoarea reclamanţilor.] Aşa încît, probabil la presiunea prietenilor noştri evrei, liberalul vrea să condamne în mod expres legionarismul, necondamnat pînă acum nicăieri în lume.

Crin Antonescu (ca şi consilierii săi de la Institutul „Elie Wiesel”) nu pare să realizeze că o astfel de iniţiativă provoacă o reacţie contrar celei scontate în corpul social şi că radicalizează pornirile anti-Putere ale românilor, care nu văd în asta decît semnul unei slugărnicii abjecte şi a încă unei trădări a neamului din care provine.

Comentariu saccsiv:

Interesante sunt si comentariile la articolul de pe site-ul Gandul.

Sa ne amintim:

Masonul RAZVAN THEODORESCU: „Doamne fereste ca aceasta lehamite sa duca intr-o miscare politica extremista. Din fericire, aceasta miscare nu are un lider carismatic. AR FI O ADEVARATA NENOROCIRE SA APARA UN ZELEA CODREANU IN MOMENTUL DE FATA”

Prin “Ellie Wiesel”, REALII STAPANI AI TARII AU DECIS: Vineri 21.06, I S-A RETRAS TITLUL DE CETATEAN DE ONOARE LUI VALERIU GAFENCU

   Intr-adevar, o oarece teama au, caci un neam care a dat Miscarea Legionara, oricat de intens ar fi manelizat, telenovelizat si imbecilizat de mass-media de ani de zile, nu prezinta incredere, asa ca se iau masuri in consecinta.

Dar nu e doar asta.

Stim ca:

Evreul mason NIELS SCHNECKER este directorul de campanie al presedintelui PNL, CRIN ANTONESCU, pentru alegerile prezidentiale din 2014

   Deci este si sfatuitor. Nu stiu insa daca prin el a primit Crin Antonescu ordinele si conteaza mai putin. Nu stiu nici de ce aceasta marioneta liberala a fost activata pe aceasta chestiune. Dar nici asta nu prea conteaza. El este doar una din papuselele ce figureaza a conduce aceasta tara. Celelalte executa si ele ordinele lor. Ca sa fie diversitate …

Claudiu Tarziu are dreptate cand scrie ca vor asimila multe cu legionarismul. Cu mult mai multe decat a indicat el, din nefericire.

Avertizam in articolul Iata motivele pentru care „Elie Wiesel” se opune acordarii parintelui Justin Parvu a titlului de cetatean de onoare al orasului Baia Sprie:

ATENTIE – MOTIVATIILE VOR FI PROBABIL INVOCATE CURAND PENTRU A NE BAGA LA INCHISOARE.

Si iata ca am avut dreptate. Doar ca s-au miscat mai repede decat ma asteptam. Sa ni le amintim:

   Justin Parvu, fost membru al Miscarii Legionare, si-a mentinut pe parcursul intregii vieti convingerile xenofobe, antisemite, negationiste si pro-legionare.

   Preocuparea sa pentru ideea puritatii etnice este confirmata intr-un interviu din 2012, in care isi exprima ingrijorarea fata de natalitatea scazuta a romanilor si precizeaza ca ne-au ocupat tiganii si strainii„.

   Atasamentul sau fata de Miscarea Legionara s-a manifestat prin elogierea membrilor acestei organizatii fasciste si prezentarea lor drept martiri care ,,s-au ridicat fatis impotriva comunismului”, infuriind ,,rnasoneria, vrajmasii crestinismului si trezind toata Europa din somnolenta in care se afla” (ianuarie 2013).

   Afirmatia sa explicita potrivit careia ,,in Romania nu a existat Holocaust”, invocarea

argumentului conform caruia documentele nu probeaza, acest episod istoric si descrierea Holocaustului din Romania ca inventie a evreilor care doresc umilirea romanilor (ianuarie 2013) probeaza in mod indubitabil ca Justin Parvu a fost un negationist al Holocaustului.

   Acuzatiile conform carora evreii incearca, prin intermediul americanilor sa extermine populatia lumii (octombrie 2009), invinovatirea acestora de tentative repetate de a denigra prezenta romanilor in istorie printr-o lupta dusa in plan cultural, religios si militar, descrierea evreilor drept persoane pentru care ,,crestinii sunt spurcati” si asocierea acestui grup etnic Diavolului (ianuarie 2013) indica in mod clar ca Justin Parvu si-a manifestat public, in repetate randuri, sentimentele de ura impotriva evreilor.

Observati? Monitorizare ca la carte, cu subiect si predicat, cu citate, luna si anul. Si nu doar pe marele duhovnic l-au tinut sub lupa:

Centrul SIMON WIESENTHAL a descoperit 11.500 de “SITE-URI PROBLEMATICE”, unele dintre ele promovand “TEORII CONSPIRATIONISTE PERICULOASE în ce priveşte atentatul de la 11 septembrie” …

Treaba cu legionarismul va fi doar motivatia declansarii unei prigoane totale impotriva oricui sufla in front. Si nu este o treaba ce-o vor aplica stapanii SISTEMULUI doar Romaniei, ci e doar imbracta intr-un soi de specific local. Cititi va rog cu rabdare si intregul articol:

FBI: oricine crede “teorii ale conspiratiei” referitoare la 9/11 este un potential terorist. Adica majoritatea cititorilor acestui blog … Politia gandirii va veghea. Va e teama?

 

49 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. pcmouse said, on octombrie 9, 2013 at 1:25 am

    vroiam sa zic ceva de dulce la adresa unei specii de flori…dar ma abtin..conducatorii nostri se pare ca sunt deja goimii jidanilor..fac ce vor la noi in tara ca lumea i proasta si nu prostesteaza cu entuziasm impotriva asupritorilor si ii crede prieteti pe tradatorii de tara ,.,.si pe deasupra pune botu”la prostiile ce le debiteaza jidanii…apropo care mai este starea natiunii?cate avorturi se mai fac zilnic?cati copii mai omoara romanii zilnic prin avort?

    Apreciază

    • adi said, on octombrie 9, 2013 at 7:54 am

      @pcmouse
      crin antonov mason,un mare spertar si un ticalos notoriu vrea sa-i apere pe cei care-l finanteaza.In fond nu ma mira, ceea ce e ingrozitor e cu pacatele noastre cum spui tu avorturi si altele.Din cauza acestora sintem orbi in fata sistemului care avanseaza f.repede cu implementarea noii ordini la nivel global. Nu mai tin minte exact cine spunea ca templul provizoriu al masoneriei la noi este chiar parlamentul ,care a fost intesat de oameni corupti,masoni sau unelte ale masoneriei si nulitati absolute.Daca e sa inceapa prigoana asta este mai bine prigoniti decit sa fim laolalta cu lumea.De adaugat un lucru esential:prin procesul de la Nurnberg toate acuzatiile aduse impotriva legionarilor au cazut din lipsa de probe sau pentru ca au fost mincinoase.
      Nemernicul de crin vrea sa imbete poporul cu apa rece prin afirmatiile despre „holocaust”,care este o minciuna ordinara fabricata de jidani ca sa stoarca lacrimi de la naivi si sa se umple de bani.

      Traiasca Legiunea si Capitanul,
      Doamne Ajuta!

      Apreciază

    • Irina said, on octombrie 9, 2013 at 9:20 pm

      Da cauta care mai de care sa ridice in slavi masoneria, cu voia careia sunt in acele functii. Inca o data demonstreaza ca nazismul a fost facatura cu scopul de a primii evreii Israelul si de a fi ridicati atunci si acum in slavi.

      Apreciază

  2. irismister said, on octombrie 9, 2013 at 1:27 am

    Reblogged this on Temeiurile iar nu Arătările unui Bun Început !.

    Apreciază

  3. Ion Roman Popescu said, on octombrie 9, 2013 at 3:06 am

    https://www.facebook.com/asociatiatotul.tara

    https://www.facebook.com/pages/Mi%C5%9Fcarea-pentru-Rena%C5%9Fterea-Rom%C3%A2niei/420826074625340

    am convingerea ca Crin Antonescu are asa un caracter de pokerist inca joaca totul la cacialma. cred ca si daca NIELS SCHNECKER ii baga niste „servite”, adica pretinde ca asta e traiectoria si statutul ori platforma PNL, Crin nu sesizeaza, citeste inainte.

    de fapt Crin a mai fost consiliat si de jenialul Sorin Rosca Stanescu, si apoi dupa ce a jucat in ritmul aluia, l-a eliberat si a zis ca-i consilierul prost

    O sa ajunga lumea sa-l regrete pe „tiganul” Basescu.

    Antonescu vrea sa cumpere charisma cu filiera evreiasca. Altfel ramane nefrecventabil. Vanzator de tara.

    Apreciază

  4. studentperole said, on octombrie 9, 2013 at 7:19 am

    Si-au bagat jidanii coada iar cu institutul elie wiesel. la fel ca in cazul cetateniei de onoare a Parintelui Iustin Parvu, in Baia Sprie

    Apreciază

  5. Romeo said, on octombrie 9, 2013 at 8:11 am

    Este un dictat extern – valabil in toate ‘democratiile’.
    Poate vreun politician sa zica nu dupa care sa mai faca si politica ? Exemplul Dan Sova.

    Astazi exista internet, documente pdf, audio-video care pot fi multiplicate rapid si transmise de la om la om, ocolind cenzura sau supravegherea.

    Se preconizeaza ca dupa 2030 sa se generalizeze tehnologiile in-cloud, prin care toate documentele vor sta pe servere administrate evident de corporatii – care vor ‘garanta confidentialitatea’. PC-ul obisnuit nu va mai avea hard-disck. De fapt el va fi mai mult un televizor cu tastatura si maus.
    Atunci se va sti exact ce citesti si ce doresti sa citesti.

    PS. La un eveniment in-cloud it de acum cativa ani se insista pe faptul ca toate marile banci din lume trebuie sa treaca pe tehnologie in-cloud pana in 2020. Si ceilalti vor fi obligati sa migreze treptat, dar cand preturile si tehnologia o va termite – nu se putea estima un termen. Oricum lucrurile au inceput sa se miste. In Romania au aparut firme care stocheaza date la standarte compatibile cu in-cloud. Datele sunt replicate in locatii sigure din lume. Nimeni nu stie exact unde (si nici nu trebuie sa stie), dar se garanteaza fa[tul ca nu vor fi pierdut in caz de dezastru natural sau razboi.

    Apreciază

  6. mircea.v said, on octombrie 9, 2013 at 9:06 am

    Mult ii uraste satana pe Legionari

    Apreciază

  7. mircea.v said, on octombrie 9, 2013 at 9:52 am

    Dar oare domnul Antonescu nu poate fi dat in judecata pentru calomnie la adresa legionarilor, sau ceva de genul asta ? Din moment ce la procesul de la Nuremberg au fost gasiti nevinovati… Toata lumea recunoaste acest proces si deciziile lui.

    Apreciază

  8. Iustina Bacosca said, on octombrie 9, 2013 at 10:06 am

    In ce hal a putut sa decada acest om! Eu cred ca se drogheaza. Pe bune!
    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe Corneliu Zelea Codreanu. Da-ne Doamne un astfel de lider, sa putem starpi viperele astea drogate si satanizate.

    Apreciază

    • pcmouse said, on octombrie 9, 2013 at 2:02 pm

      nu mai cereti lideri ci pocaiti-va!ca se apropie IMPARATIA CERURILOR!lasati-va de pacate!spovediti-va si impartasiti-va la Preoti neecumenisti!ntelegeti ca avem conducatorii pe care ii avem pt ca nu ne lasam de pacat si nu ne rugam si pt ei!?

      Apreciază

    • Maria said, on octombrie 9, 2013 at 3:22 pm

      Iustina Bacosa ,
      Nu a decazut pentru ca nu a avut din ce sa decada , asa a fost permanent , o lichea in politica romaneasca
      asa cum toti din USL sunt , o adunatura de paraziti , pe trupul Romaniei , iar cei care i-au votat , acum vad rezultatele si cred ca isi amintesc de cei care erau impotriva lor la alegeri , chiar aici pe blog si ii catalogau ca fiind basisti , comunisti , etc , unii chiar jigneau la greu de nervosi ce erau , chiar eu am primit astfel de jigniri ,
      la timpul respectiv si chiar asa spuneam atunci , ca se vor convinge cei care-i voteaza ca acestia sunt (USL )cei mai rai , dintre cei rai .Asa a fost si asa este .
      Daca in 20 de ani s-a vandut totul la straini , tot de catre acestia , in prezent , legalizeaza jaful ,si permit strainilor sa ne otraveasca solul , apa potabila , vegetatia , padurile , distrug muntii , satele , casele oamenilor , iar acest Crin-Scai Antonovici , ataca memoria unor adevarati patrioti , care au murit pentru dreptate , iar tara este acuzata pe nedrept de Holocaust , profita ca Sistemul ajutat de electoratul simpatizant , l-a pus sus , dicteaza legi impotriva Romaniei si a patriotilor acestei tari .

      Apreciază

      • timisorean1 said, on octombrie 9, 2013 at 4:17 pm

        @Maria

        In nici un caz nu m-am convins ca unii-s mai rai ca altii ci doar ca sunt toti o echipa, echipa papusilor. Situatia merge din rau in mai rau indiferent care din ei este la putere, rosii sau portocalii. In momentul alegerilor, basescu si ai lui erau cea mai rea clasa politica pe care a avut-o Romania vreodata. Acuma-s astialalti. Maine va fi… cine va fi. Presiunea de afara e mare asa ca oricare vine la putere tot mai rau va fi. Aceasta presiune se manifesta indeosebi pe cei de la putere asa ca rosii, portocalii, verzi sau galbeni… Plus ca-i mai ameninta pe cei pusi la putere ca-i schimba cu „opozitia” printre altele 🙂

        Apreciază

  9. Astor said, on octombrie 9, 2013 at 11:05 am

    Nu-mi vine sa cred ca acest institut ticalos este finantat de stat.Finantat de stat sa lupte impotriva poporului roman care contribuie la bugetul de stat.Adica in loc sa se faca scoli si spitale pentru copii si batranii nostri se dau bani acestor nespalati sa terfeleasca numele romanilor adevarati.Codreanu, Parintele Justin si altii.Vai de noi.

    Apreciază

  10. gina said, on octombrie 9, 2013 at 11:53 am

    Dumnezeu sa ma ierte ca nu este bine sa jignesti un alt om, dar fratilor omul asta este de o rautate fenomenala.
    ‘Iustina Bacosca’ el nu a decazut ci asa a fost mereu, un caracter infect! Nu stiu cum a putut sa se ridice pana la nivelul in care sa poata avea putere de decizie in Romania. Cu adevarat nenorocitii astia de fac jocurile de culise, ridica doar oameni fara caracter pt ca doar astia le pot face jocurile murdare. Cineva cu demnitate nu s-ar preta la asa ceva.
    Crin Antonescu a lucrat cand era tanar ca profesor in satul Niculitel (Tulcea) unde locuiesc bunicii mei, statea cu chirie la cateva case departare de ei si preda deseori la clasa matusii mele. Ii placea alcoolul si se dadea in spectacol deseori….intr-o zi cand era f beat a incercat sa se arunce intr-o fantana langa casa dar noroc cu vecinii care erau prin apropiere si l-au salvat….nu sunt barfe de la tara, sunt chestii reale si inca multe altele dar nu vreau sa barfesc.
    Bunicul meu (82 ani) a trecut prin multe persecutii din partea comunistilor, bunuri confiscate, familia aruncata in inchisoare si mai tarziu el a fost trimis la munca silnica la Canal, toate pt ca nu a vrut sa renunte la demnitate, credinta in Dumnezeu, dragostea pt tara si respectul pt oamenii care si-au jertfit viata in numele dreptatii.
    E strigator la cer sa vezi asa oameni de nimic care ajung sa ne conduca si sa ne jigneasca eroii si martirii…. nu am putere sa schimb lucrurile dar nici nu uit ca mai devreme sau mai tarziu toti v-or da socoteala in fata bunului Dumnezeu pt tot ce fac.

    Apreciază

  11. BAD said, on octombrie 9, 2013 at 11:57 am

    saccsiv ma puteti contacta la id de mes inspatelerealitatii arond yahoo punct com va rog? vreau sa va zic ceva .

    Apreciază

  12. Mălin said, on octombrie 9, 2013 at 1:04 pm

    Avem numai trădători cu origini obscure la conducerea ţării …
    Ponta, – de exemplu – este evreu după mă-sa, iar tac-su este un ţigan de pe lângă Tg. Jiu.
    După unele surse se spune că şi Băsescu este de origine evreiască că nu degeaba l-a numit pe Ponta premier şi nu degeaba s-au luptat eurocraţii atâta ca să-l menţină pe Băsescu în funcţia de preşedinte.
    Prietenia neobişnuită a lui Băsescu cu Angela Merkel – fostă comunistă şi „căsătorită” la rândul ei cu un evreu – spune iarăşi foarte multe lucruri.

    Despre originile lui Crin Antonescu nu se cunosc prea multe detalii.

    În Israel, de exemplu, eşti considerat evreu dacă părinţţi în special pe linie maternă sunt de origine evreiască.
    Dacă spre exemplu, mama este româncă sau ţigancă iar tatăl este evreu statul Israel nu te consideră evreu.

    Eşti considerat evreu dacă mama, bunca, străbunica ş.a.m.d.sunt de origine evreiască.
    Iar dacă amândoi părinţii sunt de origine evreiască cu atât mai bine !
    Asta se aplică pentru toţi evreii – indiferent din ce stat – care au emigrat în Israel după anul 1948, odată cu înfiinţarea statului Israel !
    http://forum.softpedia.com/topic/507167-istoria-evreilor/

    Apreciază

  13. STOP RFID 666 said, on octombrie 9, 2013 at 1:40 pm

    Parintele Justin Parvu avea dreptate cand spunea ca mai avem un an de libertate. Cine a dormit in bocanci pana acum sa nu mai doarma.

    https://saccsiv.wordpress.com/2013/07/05/profetia-parintelui-justin-parvu-mai-sunt-12-luni-de-libertate-si-vine-urgia/

    Apreciază

  14. john said, on octombrie 9, 2013 at 6:35 pm

    Lupii Albi!
    “Venit-a vremea Lupilor cei Albi,
    Ajuns-am iarăși timpuri tulburi tare
    Și fiecare lup ce-a mai rămas,
    Cuprinsu-i iarăși de turbare.

    În fiecare din nepoții săi
    Un Decebal se scoală în picioare,
    Ajuns-am iarăși timpuri tulburi tare
    Și ochi de lup sticlesc în ochii tăi!

    Din fiecare sat răsună, sus pe deal,
    Urletul lung al buciumului vostru,
    Adună lupii-n haite de război,
    Fierarul bate-n fier și zice “Tatăl Nostru”.

    Ajuns-am iar la capăt de răbdări
    Și inima ne e amară,
    Venit-a vremea Lupilor cei Albi
    Și a bărbaților de neam și țară.

    E totul pân’ aici și nu mai merge!
    Ce-a fost de dres, nu se mai poate drege…
    Nu-i dregător să dreagă ce-ați făcut
    Neamului asta răbdător și mut!

    Ne-ați luat pământuri, codrii și copii,
    Din lemn făcut-ați arme și din copii spahii,
    Cu-al nostru aur țări ați cumpărat
    Și din al nost pământ bucate ați mâncat.

    Și rupt-ați țara asta în bucăți,
    Ați sfâșiat-o toți, hiene ce sunteți!
    Am plâns prin codrii și prin țări străine
    Și lupii ies pe rând din strănepoți!

    Venit-a vremea Lupilor cei Albi
    Și suntem plini de foc nevoie mare,
    Răbdare doar s-aveți să ne vedeți,
    Din oameni cum ne vom preface-n fiare!

    Noi n-am murit, noi Lupii Albi,
    Am stat și am crescut în fiecare.
    Preoții noști ne-au binecuvântat
    Și haitele se-ndreaptă spre altare.

    Ceahlău, al nostru Kogaion,
    Bucegi cu Sfinxul pân’ la Baia Mare
    Și Apusenii cu ai noștrii moți,
    Ce pus-au căpetenii la hotare.

    Noi zâcem GATA, ne-a ajuns
    Și duce-ți-vă unde dracu-i dus!
    De nu, jurăm cu sacru jurământ
    Scula-vom chiar și morții din mormânt
    Și ne vom bate aprig pentru-acest pământ!

    N-om mai fi slugă la-mpărat,
    Tătuca n-o mai sta îngârbovat,
    Măicuța mea nu va mai plânge-n prag
    După feciorul ei cel drag…

    Și al meu steag zbura-va-n sus,
    Drakones-ul pe munte va fi pus
    Acolo lângă Cruce-n Craiman,
    Zidi-vom iarăși tot ce-a fost distrus.

    Să știe tot românu că trăim,
    Că lupi suntem cu toți și nu murim,
    Că nu ne închinăm nicicând,
    Că nu putem trăi din nou decât luptând.

    Să știe lumea-ntreagă despre noi,
    Când noi scriam pe lut, ei umblau goi,
    Când noi aveam un singur Dumnezeu
    Ei nici n-aveau pământ…”

    Apreciază

  15. dante said, on octombrie 9, 2013 at 8:28 pm

    @Stop
    Exact asta vroiam sa spun si eu, parintele Justin avea dreptate. Daca acuma prigoana este cit de cit ascunsa, la anul se va legaliza.
    Indiferent cine va conduce Romania, ca e din PDL sau USL sau ori alta formatiune din politica actuala, va fi la fel, restul e bla, bla, bla.

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

  16. Prahovean said, on octombrie 9, 2013 at 8:54 pm

    Noi ca neam ne-am arătat nevrednici de Mișcarea Legionară. Poate va renaște la frații greci prin Răsăritul Auriu (deși nu cunosc prea mult), căci prigonirea lor de acum seamănă izbitor de mult cu a Legiunii noastre în perioada interbelică. Ne merităm prăbușirea, dacă noi nu am fi fost egoiști, nesimțiți, individualiști și în final ucigași nu am fi ajuns aici. Cred că ne vom cerne în curând și foarte puțini ne vom arăta, se pare, a fi altceva decât paie și zgură.

    Apreciază

  17. ionionion said, on octombrie 9, 2013 at 11:07 pm

    cel putin acum stim cine este in spatele lui. voi vota doar un om care va fi nationalist si care va cunoaste adevaratele valori ale legiunii.pentru mine , de acum omul acesta nu mai prezinta incredere.cred ca singura sansa pe care o avem se numeste Romania , rugul aprins, crestinismul

    Apreciază

    • safimvigilenti said, on octombrie 10, 2013 at 12:15 pm

      hahahaha, de parca acel candidat nationalist va fi lasat vreodata sa ajunga in cursa electorala….satanele din competitia electorala nu sufera sa aiba alaturi decat competitori similari, altfel si-ar taia singuri craca de sub picioare…

      Apreciază

    • Maria said, on octombrie 10, 2013 at 5:52 pm

      Nu va exista un candidat nationalist , ca sa intri in politica in aceste vremuri , trebuie sa fii unul din Sistem ,
      un tradator , un dusman al poporului , altfel nu esti votat . Televiziunile manevreaza cu succes , masele care dorm in intuneric si care ocupa ponderea cea mai mare dintre alegatori .

      Apreciază

  18. […] PRIGOANA BATE LA USA: Crin Antonescu vrea INCHISOAREA pentru fapte, simboluri si organizatii cu cara… […]

    Apreciază

  19. crestinul ortodox said, on octombrie 10, 2013 at 7:34 am

    „:Noi zâcem GATA, ne-a ajuns
    Și duce-ți-vă unde dracu-i dus!
    De nu, jurăm cu sacru jurământ
    Scula-vom chiar și morții din mormânt
    Și ne vom bate aprig pentru-acest pământ!

    ……………………………
    Și al meu steag zbura-va-n sus,
    Drakones-ul pe munte va fi pus
    Acolo lângă Cruce-n Craiman,
    Zidi-vom iarăși tot ce-a fost distrus.
    …………………………………………..
    Să știe lumea-ntreagă despre noi,
    Când noi scriam pe lut, ei umblau goi,
    Când noi aveam un singur Dumnezeu
    Ei nici n-aveau pământ ”

    noi pe asta ne am cladit
    poporul nu este pierdut ci o Mana de Fier trebuie a-l trezi , ca Stefan Cel Mare si SFANT
    iar acesta nu a murit ci Traieste in noi , precum Mihai Cel Viteaz si Sfant precum Vlad Tepes si Mircea Cel Batran …si Toti SFINTII Acestui pamint
    acest popor prin curaj , vitejie de nestavilit si Iubirea SFANTA de DUMNEZEU isi va aseza Gloria SFANTA intre Neamuri
    Aceasta GLORIE SFANTA se Arata si va Fi in SFANTA CRUCE
    ca In Acest SEMN va si Birui
    Bucura-te Cinstita CRUCE de Lemn Lavra Pecerska , pazitoarea crestinilor ortodocsi
    amin.

    Apreciază

  20. […] PRIGOANA BATE LA USA: Crin Antonescu vrea INCHISOAREA pentru fapte, simboluri si organizatii cu cara… […]

    Apreciază

  21. […] PRIGOANA BATE LA USA: Crin Antonescu vrea INCHISOAREA pentru fapte, simboluri si organizatii cu cara… […]

    Apreciază

  22. […] PRIGOANA BATE LA USA: Crin Antonescu vrea INCHISOAREA pentru fapte, simboluri si organizatii cu cara… […]

    Apreciază

  23. G-man said, on octombrie 11, 2013 at 11:03 am

    Pe mine altceva ma ingrijoreaza , nu folkistu’ de crin , care a ajuns in sondaje cu minus 2 la suta .
    ………….
    Intr-un caz de ….oare cati de turcanu avem printre noi acum , spre deosebire de generatia Sfantilor: Iustin Parvu, Arsenie Papacioc , Ilie Lacatusu ..?

    Apreciază

    • Paul said, on octombrie 12, 2013 at 3:06 pm

      Crin Antonescu vrea sa ingradeasca libertatea de exprimare a cetatenilor romani,prin instaurarea terorismului politic liberal si de stanga.Proiectul legii Elie Wiesel nu are nici o justificare de vreme ce majoritatea oamenilor politici,de cultura si din conducerea economiei Romaniei sunt etniici evrei.Pentru stiinta acestui pigmeu politic,numit crin antonescu,in Romania nu a fost holocaust.La vechii evrei,holocaust insemna sacficiu in cinstea divinitatii,in care animalul sacrificat era ars in intregime,era o ofranda.Sa nu i se atribuie Romaniei,ceea ce i se cuvine evreului Hitler, care nici in Mein Kampf nu este mai conciliant.Romania nu a trimis evrei in lagarele de exterminare,spre deosebire de unguri (din zona de NV a Transilvaniei) si de rusi (din zona Basarabiei ocupata).Scursorile care ne acuza nu au nimic comun nici cu majoritatea evreilor si nici cu marea majoritate a romanilor.Se recurge la aceste acuzatii josnice,din motive economice.Si sa mai stie crin antonescu un amanunt:la procesul de la Nurenberg,procurorul Uniunii Sovietice a cerut in mod expres,scoaterea de sub invinuire a Partidului legionar din Romania.crin antonescu a facut aceasta manevra josnica pentru a fi sustinut in alegerile prezidentiale,dar va sfarsi lamentabil.Un proiect de lege pentru combaterea evaziunii fiscale si confiscarea tuturor averilor dobandite abuziv,indiferent de culoarea poliitica a celor incriminati,nu a fost capabil sa-l intocmeasca antonescu crin,pentru ca nul ajuta nici intelectul,nici tinuta morala.Antonescule,(a nu se confunda cu maresalul).vezi ca Dumnezeu te va lovi din nou,daca nu vei merge pe drumul drept!

      Apreciază

  24. […] Inchei prin a repeta cele scrise in articolul PRIGOANA BATE LA USA: Crin Antonescu vrea INCHISOAREA pentru fapte, simboluri si organizatii cu cara…: […]

    Apreciază

  25. Ozana said, on octombrie 12, 2013 at 3:39 pm

    @ John Fenomenala poezia.Cit adevar!

    Apreciază

  26. […] cum evenimentele au tot dat buzna peste noi (de la pregatiri americane pentru ei stiu ce si pana la pregatirea inchisorilor pentru legionari) am tot amanat sa marchez […]

    Apreciază

  27. […] PRIGOANA BATE LA USA: Crin Antonescu vrea INCHISOAREA pentru fapte, simboluri si organizatii cu cara… […]

    Apreciază

  28. […] evenimentele au tot dat buzna peste noi (de lapregatiri americane pentru ei stiu ce si pana la pregatirea inchisorilor pentru legionari) am tot amanat sa marchez […]

    Apreciază

  29. Radu said, on mai 21, 2014 at 2:16 am

    Se duce pe apa sambetei constitutia si libera exprimare si lumea tace…foarte trist
    Holocaustul desi am dubii nici nu il refuz dar nici nu accept neaparat varianta oficiala, e necesar studiu mai mult pentru o opinie clara aici. Probabil adevarul e pe la mijloc cifrele victimelor poate sunt umflate si asa mai departe, dar sa adoptam si noi o lege copy paste ca in Germania si Austria e de a dreptul o tampenie si o tradare,nici nu tin seama de anumite aspecte istorice.
    De holocaustul rosu de asta nu ii duce capul sa dea o lege pentru romanii nostri vreo 2 mil care au murit din pricina fiarei rosii comuniste la canal,gherla aiud etc
    Antonescu s-a dovedit ce e cu el…si asta e ca restu era chiar o minune el sa fie altfel !!!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.