SACCSIV – blog ortodox

Iata motivele pentru care „Elie Wiesel” se opune acordarii parintelui Justin Parvu a titlului de cetatean de onoare al orasului Baia Sprie

Posted in EVREI, Iustin Parvu, VALERIU GAFENCU by saccsiv on septembrie 3, 2013

03 septembrie 2013

COMUNICAT DE PRESA

Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania „Elie Wiesel” isi exprima profunda indignare in legatura cu hotararea din 22 august a.c. a Consiliului local din Baia Sprie, judetul Maramures, privind acordarea titlului de cetatean de onoare post-motem parintelui Justin Parvu.

In mernoria victimelor Miscarii Legionare – 3 prim-ministri, zeci de personalitati politice si culturale, populalia evreiasca – Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania ,,Elie Wiesel” atrage atentia asupra unora dintre manifestarile publice ale parintelui Justin Parvu:

Justin Parvu, fost membru al Miscarii Legionare, si-a mentinut pe parcursul intregii vieti convingerile xenofobe, antisemite, negationiste si pro-legionare. La aniversarea a 92 de ani, i s-a cantat imnul „Sfanta tinerete legionara” (februarie 2011).

Preocuparea sa pentru ideea puritatii etnice este confirmata intr-un interviu din 2012, in care isi exprima ingrijorarea fata de natalitatea scazuta a romanilor si precizeaza ca ne-au ocupat tiganii si strainii”.

Atasamentul sau fata de Miscarea Legionara s-a manifestat prin elogierea membrilor acestei organizatii fasciste si prezentarea lor drept martiri care ,,s-au ridicat fatis impotriva comunismului”, infuriind ,,rnasoneria, vrajmasii crestinismului si trezind toata Europa din somnolenta in care se afla” (ianuarie 2013).

Afirmatia sa explicita potrivit careia ,,in Romania nu a existat Holocaust”, invocarea argumentului conform caruia documentele nu probeaza, acest episod istoric si descrierea Holocaustului din Romdnia ca inventie a evreilor care doresc umilirea romanilor (ianuarie 2013) probeaza in mod indubitabil ca Justin Parvu a fost un negationist al Holocaustului.

Acuzatiile conform carora evreii incearca, prin intermediul americanilor sa extermine populatia lumii (octombrie 2009), invinovatirea acestora de tentative repetate de a denigra prezenta romanilor in istorie printr-o lupta dusa in plan cultural, religios si militar, descrierea evreilor drept persoane pentru care ,,crestinii sunt spurcati” si asocierea acestui grup etnic Diavolului (ianuarie 2013) indica in mod clar ca Justin Parvu si-a manifestat public, in repetate randuri, sentimentele de ura impotriva evreilor.

Intrucat promovarea mesajelor rasiste, xenofobe, antisemite este interzisa de Constitutia democratica a Romaniei, consideram ca imaginea parintelui Justin Parvu nu poate fi un simbol demn de promovat si in consecinta solicitam retragerea titlului de cetatean de onoare postmortem.

Iata si documentul:

document-2013-09-3-15503344-0-comunicat-presa-institutul-elie-wiesel

Cititi va rog si:

Prin “Ellie Wiesel”, REALII STAPANI AI TARII AU DECIS: Vineri 21.06, I S-A RETRAS TITLUL DE CETATEAN DE ONOARE LUI VALERIU GAFENCU

Reclame
Tagged with: ,

55 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. danielvla said, on septembrie 3, 2013 at 8:13 pm

  Sa vedem daca la Baia Sprie conduc tot jidanii…
  Nu pot ei sa ne impiedice sa ne cinstim sfintii si eroii! Parintele a avut dreptate in tot ce a spus!

  Apreciază

 2. mircea.v said, on septembrie 3, 2013 at 8:30 pm

  off

  foarte frumos si foarte util

  http://www.aparatorul.md/ce-sa-faci-daca-ti-e-rusine-sa-marturisesti-un-pacat-ieromonah-savatie-bastovoi/

  Apreciază

 3. dante said, on septembrie 3, 2013 at 8:44 pm

  Intr-o lume opaca si bolnava, parintele Justin a pus punctul pe „I”. Puscaria a facut-o cu demnitate si intelepciune duhovniceasca la fel ca si multi alti mucenici, sfinti ai inchisorilor bolsevice. Au fost condamnati in timpul vietii si li s-a mutat condamnarea si dupa moarte la fel ca si Lui Hristos. Orisicit s-ar stradui aceste satane sa ingroape Adevarul, mereu acesta va iesi la suprafata pentru ca Hristos e Adevarul si El este Domnul si Dumnezeul cel adevarat.
  Parintele Justin a fost o forta cu care nu s-au putut lupta de la egal la egal in timpul vietii si acuma, ca niste lasi, se fac viteji in spatele mutarii lui la Domnul, vai voua slugi ale diavolului!
  Parinte drag, de acolo de la Domnul, roaga-te pentru noi nevrednicii caci sinten prosti si pacatosi!

  Doamne ajuta!!

  Apreciază

  • vasile said, on septembrie 4, 2013 at 2:14 pm

   Mai oameni buni, ce-i doare pe cioflingarii astia de la Vitzel holoca$$$h adevarul, turba, fac spume cand le spune cineva adevarul, foarte bine Parinte Justin, roagate-te pentru noi sa le-o servim calda si sa-i tinem sub tir continuu, Doamne da-ne tarie si surpa-le planul cel rau, ajuta-ne sa-i amutim pentru totdeauna.

   Doamne Iisuse Hristoase miluieste-ne pe noi!
   Maica Sfanta ajuta-ne!

   Apreciază

   • saccsiv said, on septembrie 4, 2013 at 2:20 pm

    vasile

    Cum adica sa-i amutim?

    Apreciază

  • Maria said, on septembrie 4, 2013 at 6:07 pm

   Nu mai are nevoie Parintele de niciun fel de titlu pamantesc , pt ca are „titlu ” de la Dumnezeu . sa ne rugam , pt noi la parintele , sa ne dea ajutor impotriva acestor necredinciosi si asupritori ai Ortodoxiei .
   Toate aceste titluri de glorie pamantesti , nu mai au valoare in Cer , mai ales ca parintele a trait sa-si faca „glorie ” in viata vesnica , invatand si ajutand oamenii , sa traiasca crestineste si sa se apere de antihrist .

   Apreciază

 4. Radu Humor said, on septembrie 3, 2013 at 8:57 pm

  Nimic din ce-a afirmat Părintele Justin Pârvu nu le-a convenit lui Wiesel şi ai lui, deoarece sunt adevăruri de necontestat ( dovadă că nimic din ce-a spus Părintele n-a fost uitat !)
  Cu ce drept se vâră ăştia peste tot ca musca în aia-a calului ?!
  Nu este obligatoriu ca ceea ce nu le convine lor( nişte mincinoşi ordinari !), să nu ne convină nici nouă !
  Se poate şi invers !
  Aşa că să-şi facă ordine în ţara lor !

  Apreciază

 5. ORTODOX said, on septembrie 3, 2013 at 9:12 pm

  Te voi iubi, Doamne !

  Apreciază

 6. Doru said, on septembrie 3, 2013 at 10:07 pm

  Sfantul Iustin Parvu nu a avut si nu mai are nevoie de titlul vostru de onoare. Sunteti niste atei si niste oamnei fara de Dumnezeu. Prin acest gest nu faceti decat sa judecati un SFANT si sa va imbogatiti in pacate.
  Cei care vin impotriva Sfintilor vin impotriva lui Dumnezeu si nu va scapa nimeni de judecata lui.
  Nu judecati, ca sa nu fiti judecati.

  Apreciază

 7. safimvigilenti said, on septembrie 3, 2013 at 10:21 pm

  dar de holocaustul crestinilor de ce nu vorbim ? cate milioane de crestini, preoti si monahi au fost ucisi si torturati in timpul comunismului? cine sunt ideologii comunismului?

  Apreciază

 8. Marian Igescu said, on septembrie 3, 2013 at 11:15 pm

  citez din „comunicatul” dat de Elie Wiesel:

  ” asocierea acestui grup etnic Diavolului (ianuarie 2013) indica in mod clar ca Justin Parvu si-a manifestat public, in repetate randuri, sentimentele de ura impotriva evreilor”

  Evident tovarasul director al acestui institut acorda mult respect diavolului pentru ca il scrie cu d mare. Nu e de mirare fratilor.

  Nici nu stiu cat sunt de mici! Nici nu stiu cat de inselati sunt! Cu noi crestinii si cu Parintele Justin Parvu este Dumnezeu! Cu ei nu mai este Dumnezeu! A fost dar l-au pierdut! Il vor avea daca se vor pocai!
  Pana atunci nu au decat sa ne ia toate cate avem pe acest pamant dar pe Hristos nu Il vor avea!
  Pe Dumnezeul cel adevarat nu-l vor avea!

  Ei sa se inchine la cine vor si sa cinsteasca pe cine vor dar sa ne lase in pace! Asemenea si pe Parintele nostru drag Justin Parvu!

  Ar trebui ca noi crestinii ce adevarati sa invatam sa ne rugam mai des!

  Frate Saccsiv, cred ca degeaba iesim si tipam in strada. Daca nu tinem post si nu ne rugam cu inima curata, nimic nu vom reusi! Daca va voi Dumnezeu nu va putea NIMENI sa ii stea impotriva, asta sa stim cu toti!

  Mai bine ar fi sa fie chemari la rugaciune si sa la post ca nu izbutim nimic!

  Va rog sincer sa ma iertati!

  Apreciază

  • danutza said, on septembrie 4, 2013 at 2:25 pm

   Cele 2 aspecte se completeaza, nu se exclud. e clar ca trebuie sa fim convinsi de adevarul: „Fara Mine nu puteti face nimic.”

   Ne rugam la Dumnezeu sa ne dea tarie si minte sa putem deslusi bine in ceata asta actuala, dar nu cred ca Dumnezeu vrea sa stam pasivi cand unul dintre sfintii sai e batjocorit.
   Daca Stefan Cel Mare si Sfant ar fi zis:” nu plec la lupta, ca ne apara Dumenzeu de turci”, ce s-ar fi intamplat??
   E f clar pt toata lumea ca nu poti sa te trezesti dimineata fara sa ai gandul la Dumnezeu si fara sa-I ceri ajutorul, ca altfel…ce crestini am fi??

   Apreciază

   • ma said, on septembrie 4, 2013 at 3:49 pm

    O sa ne vina randul la marturisire fara indoiala si poate acum este. Un parinte zicea ca „a tacea in vremuri de apostazie este lepadare”. Iti dau dreptate, trebuie sa iesim la lupta. Dar sa lupta nu fie numai in strada ci si in biserica prin rugaciune. Avem nevoie de unitate ca altfel nu vom reusi nimic. Nu e musai sa fim multi dar sa fim uniti intru Hristos caci pe Hristos nu L-a in invins nimeni.
    Dar e nevoie si aici pe pamant de un duhovnic in jurul caruia sa ne unim. Asa cum a fost cu Parintele Justin.

    Apreciază

 9. Radu Humor said, on septembrie 3, 2013 at 11:15 pm

  Se face mult caz acum de torţionarul Vişinescu, un călău lăsat până acum să-şi trăiască în linişte bătrâneţile ( dacă mai poate dormi noaptea de vaietele celor ucişi şi chinuiţi ), cu o pensie de 5-6 ori mai mare decât a unui intelectual !
  Foarte bine, veţi zice !
  Să-şi primească pedeapsa ! Dar ăsta doar i-a primit „la pachet” pe elitele intelectuale ale acestui popor condamnaţi pe nedrept şi trimişi acolo spre exterminare de către alogeni semeni ai acestui Wiesel !
  Ei, sau urmaşii lor (Tismăneanu, Patapievici, Brucan, Roman, Oişteanu cu tot neamul lor) nu dau socoteală decât în faţa lui Dumnezeu ?!
  Ba, mai mult, sunt puşi în funcţie de conducere a acestei ţări, ca dovadă supremă a bătăii de joc ?!
  Cîtă obrăznicie, nesimţire şi tupeu la aceşti minoritari, care drept recunoştinţă ne dau lecţii de civism şi moralitate !
  Nişte blestemaţi în veci pentru crimele lor asupra neamului românesc, în schimbul cărora au primit funcţii şi recompense materiale, dar şi înţelegere prostească din partea unui neam prea blând şi iertător !
  Şi iată cum cei veniţi pe tancurile ruseşti să aducă şi să implementeze comunismul, distrugând întreaga elită a unui neam, spre a-şi pune în loc rollerii lor, drăghicii, pantiuşele şi paukerele lor, care ne-au măsluit Istoria şi ne-au schingiuit nu numai trupurile,ci şi conştiinţele, se suie acum pe divan , asemeni lui Ivan, călcând în ppicioare ( din nou ! ) tot ce-i românesc şi vorba cântecului, nu piere !
  Prea multă obrăznicie şi pretenţii de „îndrumători culturali” !
  Cu toate încercările lor, acele timpuri nu se vor întoarce !
  Şi pentru asta şi ei ar trebui să lupte, ca să nu se repete Istoria !

  Apreciază

 10. Radu Humor said, on septembrie 3, 2013 at 11:17 pm

  Oare ce ar trebui să ne intereseze mai mult ?!
  Copilul nu mai învie şi chiar dacă vor mai fi omorâţi câţiva oameni ( din cauza imbecilităţii altora, se pare că la fel de mulţi sau puţini :mrgreen: ), următorul subiect mi se pare mult mai important şi poate de aceea uitat cu desăvârşire :

  TU ce ai face daca ai gasi aur in curtea casei tale?
  2 Sep 2013
  Multi dintre noi avem (sau vom avea) o casa – fie la tara, a bunicilor sau parintilor nostri, fie chiar pe numele nostru. In spate, asa cum au multe dintre ele, este un teren pe care il ari, semeni, plantezi, si asa mai departe. Cum ar fi ca intr-o foarte buna si norocoasa zi sa descoperi ca ai acolo un teren plin ochi de aur?
  Stiu, acest lucru este aproape de imposibil (luand in calcul si posibilitatea ca statul sa te exproprieze, pur si simplu), dar, de dragul concluziilor, haide sa ne imaginam ca sapi pentru a pune cartofi si lovesti cu lopata intr-o ditamai pepita. Ce ai face in momentul acela? Te-ai duce pana la vecinul Gabriel sa il rogi frumos sa te ajute sa scoti aurul din pamant, dandu-i lui 94% din valoare, sau ai incerca tu, prin mijloace proprii, sa exploatezi zacamantul? Eu zic ca a doua varianta este cea corecta, pe care am incerca-o toti.
  Paralela poate parea simplista dar, daca privesti atent(a), are multe puncte comune cu proiectul Rosia Montana, sursa de inepuizabile controverse.
  Nu am pretentia ca sunt expert in astfel de procedee, ca am studii de specialitate, ca am citit compendii pe aceasta tema. Sunt insa unul dintre oamenii care isi dau seama, avand peste un dram de bun simt, ca exista multe nereguli, opacitate, si mai ales solutii posibile in ceea ce priveste exploatarea resurselor extrem de valoroase de la Rosia Montana.
  In primul rand, din punctul meu de vedere, ponderea de 6% pe care o pastreaza statul roman este derizorie. Revin la comparatia mea anterioara – tu daca ai avea un zacamant de aur la tine in curte, ai pastra doar atat sau ai incerca din rasputeri sa gasesti metode alternative de exploatare, eventual proprii?
  In anii ’90 cand s-a decis inceperea lucrarilor la Rosia Montana, Romania nu dispunea de mijloacele necesare pentru exploatare, “trebuind” sa ne intoarcem capul tocmai la Canada. Undeva, cineva, acolo, a avut in mod clar un interes major in incheierea acestui contract si acesta ar trebui, chiar daca cu intarziere, anchetat si daca este gasit vinovat de lipsa de transparenta si/sau favoritism, sa fie pedepsit conform legii.
  Si sa spunem ca ponderea de 6% este corecta – si, intr-adevar, pe hartie la o prima vedere este comparabila cu cele din alte state. Schema aici este faptul ca Guvernul nu a raspuns niciodata intrebarii de baza – “CAT castiga Romania din acest contract, COMPARAT cu alte state”? A aruncat cateva sume, pentru “imbatarea” publicului, niste miliarde de dolari, ponderi in crestere si cu asta, basta.
  Bazandu-ma pe un raport al PricewaterHouseCoopers – va pot spune cat castigam comparat cu alte state – foarte putin! Romania taxeaza cei 6% la profit, si nu la venit, cum fac alte state. Apoi, contractul (banuit ca nu este facut complet public) nu stipuleaza si alte taxe/beneficii din care statul ar putea castiga grosul. Va invit sa parcurgeti studiul independent al companiei de consultanta, pentru a va convinge.
  Participatia statului a fost ridicata, cu marinimie, la 25% DAR si aici este “un catch”, vorba englezului – pe langa faptul ca este mai mica decat in alte state (in India de exemplu se ridica la 38%), se POATE ajunge la aceasta pondere, in doua etape, DACA sunt indeplinite anumite conditii, precum acordul de mediu si primirea autorizatiilor.
  A doua problema – vechimea contractului
  Dupa cum spuneam anterior, contractul este lalait deja de 16 ani. In tot acest rastimp, tehnologia a evoluat, Romania s-a mai ridicat si ea cu chiu cu vai din chinurile comunismului. Au aparut companii private puternice, s-au ridicat companii romanesti care au devenit cunoscute si pe plan international.
  Normal ar fi, din punctul meu de vedere, sa se reia de la zero procesul de selectie al partenerului/partenerilor, in functie de posibilitatile anului de gratie 2013, al descoperirilor recente, sa nu se mearga inertial pe baza unui contract vechi de peste un deceniu.
  Daca Romania nu are inca tehnologia necesara pentru exploatarea de la Rosia Montana si nici nu renteaza sa fie achizitionata de la terte companii, se poate merge pe “metoda asteptarii”, luata in calcul de mai multe state. Practic, se asteapta ca tehnologia “sa ne ajunga din urma” si sa putem profita, mult mai eficient, de resursele naturale ale tarii intr-un viitor nu foarte indepartat.

  Citeste si:
  Evenimente pentru antreprenori: tu unde mergi saptamana aceasta?
  Impozitul pe venit, CAS si CASS se platesc pana in 27 decembrie. Tu ai aceasta obligatie?
  REZULTATE ALEGERI: USL are majoritate. TU pentru ce ai votat?
  De asemenea, este foarte important ca toate documentele sa fie facute publice, explicate si, ulterior, opinia cetatenilor tarii sa fie luata cu adevarat in tara.
  A treia problema – mult vorbita cianura
  Ma uitam siderat ieri la televizor cum, cu privire goala, o prezentatoare de la televiziune spunea ca exploatarea aurului se poate face DOAR si EXCLUSIV prin cianurare.
  Asa-zisa jurnalista ar fi trebuit sa spuna ca extragerea aurului prin folosirea cianurii este cea mai convenabila din punct de vedere financiar si una dintre cele mai raspandite, insa sub nicio forma unica metoda.Mai multe despre metodele de extragere a aurului poti parcurge aici.
  Manipulare prin presa
  Tot ieri, in jurul orei 12 seara, urmaream curios ce comenteaza principalele televiziuni de stiri din tara. Antena 3 a fost, de departe, cea mai “pro Rosia Montana” televiziune din cele urmarite.
  Ce este drept, ar fi fost ciudat sa puna accent pe protestele ce aveau loc in strada, cand mii de tineri au blocat Piata Universitatii din Bucuresti, dar si alte strazi din provincie, atunci cand sunt platiti chiar de Rosia Montana pentru a sustine proiectul! Mircea Badea a discutat in emisiunea lui de eterna problema a cainilor vagabonzi si a soferilor neglijenti, fara aproape nicio vorba despre Rosia Montana. Reclama de sustinere a proiectului s-a derulat cu cateva secunde inainte de intrarea sa in emisie.

  In aceste conditii, nu ma mai mira acuzatiile aduse de manifestanti care puneau semnul egal intre “presa” si “manipulare” sau presa care se face “pres” in fata intereselor politice. Tot o parte a presei scria duminica faptul ca au iesit in strada “cateva sute de oameni” cand, in mod clar, o persoana care are 2 ochi si ii si foloseste, putea vedea miile de romani ce marsaluiau pe strazile principale din orase.
  Va fi o zi trista aceea in care televiziunile, ziarele si radio-urile vor inceta sa transmita informatii esentiale pentru tara si va coincide cu intoarcerea intr-o perioada neagra a tarii.
  CE se va face cu banii. Concret!
  Faptul ca avem cel mai mare zacamant de aur din Uniune nu inseamna ca acest lucru ne va ridica si nivelul de trai – vezi Kuweit, Quatar sau Arabia Saudita, state care desi au bani nu pot fi considerate dezvoltate.
  Statul roman ar trebui sa fie extrem de transparent privind destinatia banilor. Daca se vor duce in autostrazi, locuinte sau tehnologizare sau, ca in trecut, in largirea aparatului de stat. Toate acestea ar trebui transmise, cat mai clar si transparent.
  Nu in ultimul rand, nu trebuie deloc ignorata parerea expertilor in domeniu – economic, arheologic, oameni de stiinta recunoscuti pe plan mondial, care critica din varii motive proiectul Rosia Montana.
  Locuri de munca?
  In campaniile pro Rosia Montana se pune, invariabil, accent pe crearea de locuri de munca. Adevarat, insa cu 800 de locuri de munca permanente, cat spun reprezentantii RMGC, nu se va face primavara, mai ales ca acestea vor fi, fara indoiala, platite prost.
  Daca totusi contractul va trece si de Parlament si in 2016 vor incepe, efectiv, lucrarile, sper ca persoanele ce se vor face vinovate de vanzarea pe nimic a aurului tarii sa fie trase la raspundere si, conform legii, sa, scuzati-mi franceza, “infunde puscariile”.
  Resurse suplimentare – Cronologia, din 2002, a campaniei “Salvati Rosia Montana”

  Argumente economice impotriva exploatarilor de la Rosia Montana

  Descrierea protestelor “de la firul betonului”

  Fotografii de la protestul de luni seara

  Care sunt opiniile tale privind modalitatile prin care statul roman a ales sa exploateze resursele de la Rosia Montana? Te invit sa comentezi.

  DISCLAIMER: Wall-Street.ro, publicatie online independenta, nu are nicio miza economica sau politica cu privire la acest subiect controversat.

  Citeste mai mult: http://www.wall-street.ro/editorial/746/TU-ce-ai-face-daca-ai-gasi-aur-in-curtea-casei-tale#ixzz2dr31QV5p
  Follow us: @WallStreetRo on Twitter | WallStreetRo on Facebook

  P.S.
  Pentru Ionuţ, din păcate, nu mai putem decât să aprindem o lumânare şi să ne rugăm pentru puţinele păcate pe care le-a avut şi să aperăm că alţi 2-3 oameni nu vor avea aceaşi soartă, dar pentru Roşia Montana, de care depinde direct, sau indirect, viaţa a mii de oameni şi bunăstarea a altor câteva milioane, putem face mai mult !!!

  Apreciază

 11. STOP RFID 666 said, on septembrie 3, 2013 at 11:18 pm

  LA SCOALA CA LA PUSCARIE

  http://www.rtv.net/elevii-din-sectorul-1-vor-intra-in-scoli-doar-cu-cardurile-de-acces_96354.html

  Apreciază

  • pcmouse said, on septembrie 4, 2013 at 10:29 am

   observati ca aparatul pt card este pus pe partea dreapta la intrare ca sa folosesti mana dreapta!.sa te obisnuiesti sa folosesti mana dreapta pt acces

   „Asadar, in spatele “sistemului perfect”, al “cartelei de ajutorare“, al computerului de asigurare, se ascunde dictatura mondiala, sclavia lui Antihrist.”

   http://www.razbointrucuvant.ro/2009/01/05/cuv-paisie-aghioritul-despre-semnele-timpului-antihrist-si-pecetea-666/

   Incet-incet, dupa cartela si buletin de identitate, adica dupa “indosariere”, vor inainta in mod viclean la pecetluire. Vor sili prin diferite mijloace viclene, pentru ca oamenii sa primeasca pecetea pe frunte sau pe mana. Vor forta astfel lucrurile si vor spune: “Va veti misca numai cu cartele; banii se vor desfiinta“. Va da cineva cartela la magazin si va cumpara si vanzatorul va lua banii din banca. Cel ce nu va avea cartela, nu va putea nici vinde, nici cumpara. Pe de alta parte vor incepe sa faca reclama “sistemului perfect”, pecetluirii cu raze laser cu 666 pe mana sau pe frunte, care nu se va vedea la exterior. In acelasi timp la televizor vor arata ca cutare a luat cartela cutaruia si i-a luat banii din banca si vor spune mereu: “Mai sigura este pecetluirea cu raze laser pe mana sau pe frunte, pentru ca numai detinatorul isi stie numarul lui. Pecetluirea este sistemul perfect. Celalalt nu-ti va putea lua nici capul, nici mana si nici nu-ti va vedea pecetea“.

   Apreciază

 12. irismister said, on septembrie 3, 2013 at 11:45 pm

  Reblogged this on Temeiurile iar nu Arătările unui Bun Început !.

  Apreciază

 13. Alexandru(Fulger) said, on septembrie 4, 2013 at 12:17 am

  Locul Parintelui Justin Parvu nu este in statul acesta mason , al lui este in ceata Sfintilor , el este sfant !

  Apreciază

 14. Ioan Pelasgul said, on septembrie 4, 2013 at 12:31 am

  Raku: „…sa constientizam si sa facem 1 copil”….
  Din cauza Romanilor care fac 2 copii se suprapopuleaza planeta? Africanii cu 8 copii din Mali sunt ok?

  Apreciază

 15. gerica64 said, on septembrie 4, 2013 at 4:00 am

  Daca poporul il considera sfant pai asa este.Nu mai poate parintele Justin de faptul ca nimicurile astea in putrefactie cauta sa-i pateze numele.Lucreaza dracu prin ei de oftica ca sa completat si se completeaza locul lor pierdut in ceruri cu crestini sfintiti.Marea pizma a diavolilor este ca sfintii le ia locul pierdut in cer pentru revolta si semetia lor prosteasca.Diavoli sunt fiinte foarte inteligente dar sunt blocati in anumite rationamente iar libertate de decizie numai au.Par ca nu sunt constienti de faptul ca lupta lor cu Dumnezeu este inutila si ca de fapt sunt folositi numai sa ne incerce pe noi oamenI.Dumnezeu le-a lasat numai puterea de seductie si noi oameni desi avem libertate de decizie avem slabiciunea de a ne lasa sedusi.Noi nu putem fi completi fara Dumnezeu numai cu El putem rezista ispitelor.Draci au slabiciunile lor noi pe ale noastre diferenta este ca pe noi ne asteapta Dumnezeu cu mana intinsa iar pe draci Iadul.

  Apreciază

 16. Marcel Morariu said, on septembrie 4, 2013 at 8:31 am

  un adevar …inca ascuns

  Apreciază

 17. Marcel Morariu said, on septembrie 4, 2013 at 8:33 am

  un adevar inca ascuns

  Adevaratul Elie Wiesel a murit. Acesta este un impostor, care si-a luat rolul, dar a fost deja demascat intre ai sai. Vorbesc din surse autorizate.

  Apreciază

 18. marcela said, on septembrie 4, 2013 at 9:24 am

  parintele Iustin nu era impotriva evreilor( IIsus venind din poporul evreu), ci impotriva talmudistilor si a celor ce nu cred in IIsus ca fiind Hristosul! Este o MARE diferenta.Primii cerstini ai umanitatii au fost evrei,nu alte natii, asa ca poa sa il acuze de orice vor ei, noi nu trebuie sa le dam atentie.

  Apreciază

 19. o oarecare said, on septembrie 4, 2013 at 10:24 am

  Asta, ca sa ne arate ca nu prea mai suntem stapani in tara noastra? Chiar asa! Cum indraznim sa ne aparam fiinta nationala intr-o tara condusa de altii! Trebuie sa ne punem cu mic cu mare in slujba celor care ne conduc, nu sa luptam pentru promovarea intereselor romanesti! Rusine sa ne fie! Parintele Justin a fost, asadar, un ,,tradator” al intereselor puterii si atat.

  Apreciază

 20. NIMENI said, on septembrie 4, 2013 at 11:06 am

  Daca DAMASCUL va disparea LUMEA DEGEABA MAI EXISTA.

  Apreciază

 21. Iones said, on septembrie 4, 2013 at 11:39 am

  Acest asa-zis Institut Elie Wiesel este intretinut de Guvern, fiind creat in 2005 la propunerea lui ION ILIESCU, prieten cu Elie Wiesel:
  Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” (INSHR-EW) este o instituție de stat a României care depinde de Ministerul Culturii și Patrimoniului Național și a fost înființat ca rezultat al «Raportului final al Comisiei Internaționale „Elie Wiesel” de Studiere a Holocaustului în România», la propunerea președintelui Ion Iliescu și ca urmare a Hotărârii de Guvern nr. 902 din 4 august 2005. Institutul a fost deschis oficial trei luni mai târziu, pe 9 octombrie, de „Ziua Națională de Comemorare a Holocaustului în România”.
  Reacția lui Iliescu a fost promptă, în mai puțin de trei luni, în octombrie 2003 el a anunțat oficial numirea Comisiei Internaționale pentru Studierea Holocaustului în România, condusă de laureatul premiului Nobel și Membru de Onoare al Academiei Române, profesorul Elie Wiesel. „Comisia Wiesel” a fost compusă din personalități publice din România, Statele Unite, Franța, Germania și Israel și având ca vice-preșdinți pe generalul profesor dr. Mihail E. Ionescu, dr. Tuvia Friling, Șeful Arhvelor Statului Israel, și pe dr. Radu Ioanid, de la Muzeul Memorial American al Holocaustului. La 11 noiembrie 2004, Comisia a prezentat președintelui Iliescu „Raportul final al Comisiei pentru Studierea Holocaustului în România” care a fost omologat în totalitate și declarat „document de stat”. În 2005, la propunerea președintelui Iliescu, guvernul României a instituit Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel”

  http://ro.wikipedia.org/wiki/Institutul_Na%C8%9Bional_pentru_Studierea_Holocaustului_din_Rom%C3%A2nia_%E2%80%9EElie_Wiesel%E2%80%9D

  Apreciază

 22. Irina said, on septembrie 4, 2013 at 12:32 pm

  Holocaustul nazist a avaut cu mult mai putine victime decat cel comunist. In al doilea rand victimile holocaustului nu au fost evreii, ci doar evreii corciti, sarbi, polonezi, tigani etc. Adevarul este ca holocaustul nazist are mai multe dovezi decat cel comunist dar de fapt asta demonstreaza clar scopul papusarilor lumii. Astfel nazistii au pozat si filmat victimile in momentul executiei, sau in timp ce erau torturate in fel si chip, poate pt ca lumea sa fie impresionata de acest lucru si sa-i compatimeasca pe jidani. In schimb pt torturile din dictatura comunista care au fost cu mult mai groaznice nu prea exista dovezi fizice , ba mai mult s-a mers pe musamalizare. La fel nu se vorbeste de atrocitatile pe care le-au indurat arabii din Israel in momentul in care evreii si-au primit tara inapoi. Ei nu inteleg ca legionarii nu aveau ceva impotriva evreilor de buna credinta, ci erau puternic impotriva acelor evrei care vor sa conduca lumea, sa distruga crestinismul si tarile crestine in general. Este foarte greu sa asisti neputincios la denigrarea valorilor tarii noastre, a oamenilor care au facut istorie in tara noastra cum sunt cazurile pr Iustin Parvu , Valeriu Gafencu si a multor altor eroi si marturisitori ai tarii noastre. E groaznic, dar daca am intelege toti sau aproape toti valoarea acestor marturisitori din temnitele comuniste nu am mai fi asa neputinciosi ci o forta care ar fi in stare de a distruge acest sistem satanic, dar cum planurile lor au dat rezultate, si ne-au educat prin mijloacele lor obscure de a nu ne mai iubi istoria, tara, de a fi nepasatori fata da valoare, cu adevarat suntem putini cei ce constientizam si de aceea suntem intr-o neputinta infioratoare.

  Apreciază

 23. Iorest said, on septembrie 4, 2013 at 12:48 pm

  Dupa ce a trecut la Domnul se pare ca va temeti mai mult de el. Degeaba improscati si huliti sfintenia, noi o vedem , o simtim si ne bucura in continuare la mormantul parintelui de HARUL SFINTIEI SALE. Am mers vara aceasta la mormintele marilor nostri duhovnici : pr.ARSENIE BOCA. PR.CLEOPA, PR.IOANICHIE BALAN, PR.PAISIE OLARU, DRAGUL PARINTE IUSTIN… NU EXISTA BUCURIE MAI MARE, MANGAIERE MAI ADEVARETA, ODIHNA A SUFLETULUI MAI PROFUNDA , USURARE SI BUCURIE SFANTA CARE SA NE MANGAIE MAI MULT ! PENTRU NOI ROMANII , LA MORMINTELE LOR SFINTE GASIM SI HARUL DAR SI COMUNIUNEA IN DUH CU ESENTA NEAMULUI ROMANESC. CAND SE LOVESTE IN EI SE DORESTE DE FAPT CA NOI, CEI NAIVI, SA NE INDEPARTAM DE ESENTA NOASTRA DE CRESTINI si ROMANI. NOI SA TINEM IN CONTINUARE CALEA SI SA LE SPUNEM „INAPOIA MEA SATANO”, SA LUAM AMINTE CA DACA NE RUPEM DE DUHUL DUDOVNICILOR NOSTRI SUNTEM MORTI!!! DOMNUL SA NE LUMINEZE SI SA NE INTELEPTEASCA!

  Apreciază

 24. danutza said, on septembrie 4, 2013 at 1:00 pm

  Daca lasam s a se intample asta, SUNTEM NISTE CARPE, NISTE AMORTITI, NISTE FATARNICI NEVREDNICI DE JERFA SFINTILOR INCHISORII.
  Degeaba ne-am dus sa luam sfat bun de la parintele Parvu,degeaba am plans la mormantul parintelui….
  Au ajuns jidanii sa dicteze la noi in tara??? Suntem o colonie jalnica???
  Aurul, cuprul, petrolul, apa, gazul, energia electrica,etc toate sunt in mana strainilor.
  Pana cand vom rabda asemenea umilinta, asemenea batjocura, asemenea, tradare???
  Se pregateste vanzarea cuprumin!
  despre gazele de sist nimeni nu mai zice nimic. ar trebui sa fim toata tara pe strada, protestand fata de rosia montana, gaze sist, cipuri, etc.
  Acum, revenind la subiect, daca cumva le trece prin cap sa duca la bunsfarsit planul lor, sper ca vom avea curajul sa ii aparam memoria parintelui si sa impiedicam asta.
  DESTEAPTA-TE, ROMANEEEEEEE!

  Apreciază

 25. Fratele Ioan said, on septembrie 4, 2013 at 1:40 pm

  Oare nu am putea ,ca mergand in P-ta Universitatii langa ceilalti manifestanti , sa avem unii dintre noi un baner de sustinere a sf.Iustin Parvu?

  Apreciază

 26. gerica64 said, on septembrie 4, 2013 at 2:06 pm

  Cum poti sa dai un comunicat de presa cu atatea greseli in cuvinte:mernoria ,populalia,rnasoneria,Romdnia .Ori poate fac asta intentionat sa-si bata joc de limba romana.

  Apreciază

  • saccsiv said, on septembrie 4, 2013 at 2:23 pm

   gerica64

   Cred ca eu sunt de vina. Dupa copierea documentului, textul devenise plin de astfel de cuvinte. Astea probabil mi-au scapat.

   Apreciază

 27. Mihai said, on septembrie 4, 2013 at 9:49 pm

  Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania „Elie Wiesel” este o institutie publica in subordinea Secretariatului General al Guvernului! Adica astia de il tot ponegresc pe Parintele Iustin sunt platiti CULMEA din banii nostrii! ! Pe ce se duc impozitele mele! sunt curios ce lefuri au angajatii din institutul cu pricina! Banuiesc ca mult mai grase decat veniturile unor bieti calugari dintr-un schit uitat de lume.
  Pai daca tot sunt atat de preocupati de aruncat cu noroi in simbolutile noastre macar sa nu o faca pe banii nostrii! Sa-i plateasca evreii lor din Israel!
  Ar fi bine sa se faca o petitie prin care sa se ceara scoaterea acestui institut de la alocarea bugetara. Nu am pofta sa fiu umilit pe banii mei mai ales de unii care l-au omorat pe Isus!

  Apreciază

 28. Mălin said, on septembrie 5, 2013 at 1:09 am

  Brother Nathanael Kapner (evreu convertit la ortodoxie ?) din Statele Unite: „Elie Wiesel este un MINCINOS NOTORIU”

  Apreciază

 29. […] Iata motivele pentru care „Elie Wiesel” se opune acordarii parintelui Justin Parvu a titlului de… […]

  Apreciază

 30. […] Iata motivele pentru care „Elie Wiesel” se opune acordarii parintelui Justin Parvu a titlului de… […]

  Apreciază

 31. Paul said, on octombrie 5, 2013 at 5:01 pm

  Pentru ca sunteti incorecti in prezentarea comentariilor (cu toate ca toti avem dreptul la opinie) si practicati cenzura dupa reguli numai de dvs.stiute,va rog sa ma dezabonati.Intre mine si Dumnezeu nu am nevoie de intermediari.Dumnezeu sa va ajute!De cine va temeti?Cine se teme de dusmani,nu are niciodata prieteni adevarati.Isus Cristos nu s-a temut de adevar si nu s-a lepadat de el,acceptand supliciul cerut de jidani.

  Apreciază

 32. […] Avertizam in articolul Iata motivele pentru care „Elie Wiesel” se opune acordarii parintelui Justin Parvu a titlului de…: […]

  Apreciază

 33. […] Iata motivele pentru care „Elie Wiesel” se opune acordarii parintelui Justin Parvu a titlului de… […]

  Apreciază

 34. […] Iata motivele pentru care „Elie Wiesel” se opune acordarii parintelui Justin Parvu a titlului de… […]

  Apreciază

 35. […] Iata motivele pentru care „Elie Wiesel” se opune acordarii parintelui Justin Parvu a titlului de… […]

  Apreciază

 36. Paul Mogosanu said, on decembrie 28, 2015 at 5:24 pm

  Cine este acest Elie Wesel de isi permite sa ia decizii peste capetele poporului roman? Am ajuns sa traim sub teroarea unuia din putinii turisti veniti in Romania pe tancurile sovietice.Este o ofensa adusa poporului roman,iar atitudinea acestuia trebuie prezentata pana la ONU,unde va trebui dezbatuta acuzarea Romaniei pentru holocaust,pe baza documentelor istorice incontestabile.Trebuie sa se termine odata cu aceste manipulari grosolane facute de anumiiti alogeni.Trebuie sa aflam in mod serios daca Romania mai apartine romanilor,sau a fost concesionata pentru un numar nedeterminat de ani,unor organizatii cu putere de decizie suprastatala.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: