SACCSIV – blog ortodox

VLADIMIR PUTIN – salvatorul ortodox care implementeaza cipuri …

Posted in CIPURI, ORTODOXIE, RUSIA, Vladimir Putin by saccsiv on iulie 28, 2013

4

Foto: http://www.adevarul.ro/international/Putin-nevoietrucuri-castiga-alegerile-prezidentiale_0_616738488.html

   Iata ce putem citi in articolul Bate câmpii. Putin confundă armele şi imperialismul, cu religia creştină:

KGB-istul bate câmpii. Vladimir Putin confundă armele şi imperialismul, cu religia creştină. Rusia a devenit o mare putere graţie adoptării religiei creştine, a declarat joi preşedintele rus.

Vladimir Putin a făcut această afirmaţie într-un mesaj adresat patriarhului Moscovei şi al Întregii Rusii, Kirill, cu prilejul împlinirii a 1025 de ani de la creştinarea Rusiei Kievene.

“Adoptarea credinţei creştine a marcat o turnură decisivă în istoria ţării noastre, care a devenit parte integrantă a civilizaţiei creştine şi o mare putere mondială. Credinţa creştină este cea care a dat un impuls dezvoltării culturii şi învăţământului în Rusia. Ea a eliberat forţe creatoare colosale, a încurajat poporul rus şi l-a susţinut în perioade dificile. Biserica Ortodoxă Rusă a fost întotdeauna cu poporul său”, subliniază preşedintele rus în mesajul său făcut public de serviciul de presă al Kremlinului şi preluat de RIA Novosti, transmite Agerpres.

Liderul de la Kremlin a evidenţiat totodată rolul Patriarhiei Moscovei în întărirea cooperării internaţionale şi dezvoltarea dialogului cu Bisericile ortodoxe din alte ţări.

Patriarhia Moscovei aniversează zilele acestea 1025 de ani de la creştinarea Rusiei Kievene de către marele cneaz Vladimir. La aceste ceremonii participă reprezentanţii Bisericilor ortodoxe din lumea întreagă, inclusiv opt patriarhi. Biserica Ortodoxă Română este reprezentată de ÎPS Mitropolit Iosif al Europei Occidentale şi Meridionale.

La 28 iulie, ziua cinstirii Sfântului Vladimir, vor fi celebrate slujbe solemne în toate lăcaşurile de cult ale Bisericii Ortodoxe Ruse din lume. Patriarhul Kirill va oficia Sfânta Liturghie, împreună cu clerul ortodox din diferite ţări ale lumii, în Lavra Pecerska din Kiev.

   Comentariu saccsiv:

   Am mai propus anul trecut spre dezbatere chestiunea Vladimir Putin.

VLADIMIR PUTIN VA AVEA ROLUL LUI HITLER in al treilea razboi mondial? E oare bine sa ne punem speranta in el in lupta impotriva ELITELOR?

   Sa ne reamintim cateva elemente. Are origini sanatoase, cum se zicea pe vremea aia:

Bunicul lui Vladimir Putin a fost bucatarul lui Vladimir Lenin si apoi al lui Joseph Stalin

   A fost in KGB, inclusiv la Institutul Yuri Andropov din Moscova. A demisionat (formal?) de la serviciile de securitate la 20 august 1991.

   Oligarhul evreu Boris Abramovich Berezovsky (prieten al fiicei lui Boris Eltin) l-a ajutat sa intre in cercul fostului presedinte. Totusi, dupa ce a ajuns la putere, a inceput un razboi impotriva unora dintre oligarhii evrei:

“CADEREA COMUNISMULUI“, RUSIA, OLIGARHIE, EVREI, NOUA ORDINE MONDIALA

   Dupa ce Gorbaciov si mai apoi Boris Eltin au distrus tara, Vladimir Putin a redat Rusiei demnitate si forta politica pe plan internațional. De asemenea, Rusia a cunoscut o crestere economica fara precedent de la caderea Uniunii Sovietice.

VIDEO: Filmari PARADA MILITARA de 9 mai de la MOSCOVA. Putin nu i-a vrut pe Joe Biden şi pe Prinţul Charles. Nicolas Sarkozy n-a mai venit nici el

   Face declaratii stranii:

Video: URARILE LUI VLADIMIR PUTIN: dragoni, noroc si calendar asiatic … Ce legaturi au acestea cu Dumnezeu, domnule aparator al ortodoxiei?

   Si-l gasim in astfel de locuri:

Foto: PUTIN SI MENORA …

   Ce s-a intamplat nou de peste un an? Vrea sa se dovedeasca ortodox prin declaratii precum cea prilejuita de crestinarea Rusiei sau prin vizite:

vladimir-putin-muntele-athos-1

Foto: Prima oprire a lui Vladimir Putin în Grecia: Muntele Athos

   Cititi va rog si:

ARTICOLE BLOGURI ORTODOXE (11.07.2013)

   Cum ramane insa cu cipuirea?

VIDEO: Rusia – UNIVERSAL ELECTRONIC CARD. Cat a progresat implementarea?

 

45 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. crestinul ortodox said, on iulie 28, 2013 at 4:20 pm

    am spus
    cum este stapinul un profet mincinos asa si slugile sunt tot mincinosi
    trist dar Adevarat …
    din umbra conduce vaticanul … caci vaticanul sau oculta mondiala isi plaseaza pe scena papusile mapet asa cum vor , cand vor si unde vor …
    „si vor veni multi in numele Meu ..”
    „insa dupa roade ii veti cunoaste , pomul bun dupa roade se cunoaste si da roade bune iar cel ce nu da roade ….va fi taiat si aruncat in foc ” ne spune Mantuitorul , Domnul Nostru IISUS HRISTOS

    insa ,
    LUATI AMINTE
    „Cati in HRISTOS V-ati Botezat in HRISTOS v-ati si Imbracat ”
    si vai de cel ce nu are Haina Cea Nunta atunci cand va fi Nunta Fiului de Imparat ca afara va fi aruncat in intunericul de nedescris , unde este plingerea si scrasnirea dintilor
    avem o Haina Data , alba si curata asa ni s-a Dat atunci cand in HRISTOS Ne-am Botezat ca in HRISTOS Ne-am si Imbracat
    sa ingrijim de Aceasta Haina ca sa nu fie murdara
    si nici cumva sa o aruncam de pe noi pentru slava desertaciunii desertaciunilor sau pentru inchinare l;a mamona ca timpul arata apropierea secerisului
    DOAMNE AJUTA
    amin!

    Apreciază

  2. george said, on iulie 28, 2013 at 4:23 pm

    Daca este de acord cu implementarea cipurilor, prin tacere sau alte eschive „tehnice” neavand atitudine concreta impotriva lor, e clar ca nu se poate baza nimeni pe intentiile „crestinesti” atat de intens mediatizate in ultima vreme.
    Increderea trebuie sa o avem doar in Bunul Dumnezeu ca sa nu fim blestemati, asa cum spune Scripura; „Blestemat este cel ce-si pune nadejdea in om „(Ieremia 17,8).
    Parintele IUSTIN PARVU la fel ne sfatuia: „Solutii omenesti nu sunt, dragii mei! Solutia este moartea pentru Hristos”
    Sa avem mare atentie!

    Apreciază

  3. kosk said, on iulie 28, 2013 at 4:53 pm

    1.iertare, dar in contextul articolului argumente de genul ‘ce a fost Putin in tinerete’ sau ‘bunicu lui Putin’ sunt corecte doar in aparenta, nu prea au relevanta. Ciparea se face la nivel global (inclusiv in Ro) si fiecare om va fi cercat ,are libertatea de a alege sa devina jucaria sistemului si sclavul dracilor sau sa ramana liber chiar cu pretul muceniciei, faptul ca unii vad in Rusia actuala un colac de salvare ,tine de doza de naivitate a fiecaruia.2.si sa nu uitam ca noi romanii (87% ortodocsi) AM ALES un bolsevic (Iliescu) de 3 ORI si un securist (Basescu) de 2 ORI. si tot din voturile POPORULUI de 23 de ani avem guverne intesate de sectanti, masoni si atei.
    asa..ca sa ne mai vedem si barnele proprii..

    Apreciază

  4. kosk said, on iulie 28, 2013 at 5:16 pm

    saccsiv
    nu. dar am vazut altceva (pe alte bloguri ortodoxe)..unii isi pun toata speranta in Rusia actuala an caz ca vine prigoana iar alti (mai rusofobi) ataca pe rusi si cred ca poporull roman ar fi, in bloc, un ‘popor ales’ ocolit de razboi, prigoana, etc.ambele variante is gresite, parerea mea

    Apreciază

  5. gerica64 said, on iulie 28, 2013 at 5:52 pm

    Rusia sa aliat cu China si le vinde armament si tehnica militara.Rusia a construit bunkare imense pentru un eventual razboi atomic.Parca au citit profetiile asa se inarmeaza de asiduu si se pregatesc de razboi.Rusii au fost si sunt un popor de razboinici armata la ei dureaza 5 ani daca nu gresesc.Americanii poate sunt la zi cu tehnica militara dar ca soldati combatanti nu sunt nici la degetul mic al trupelor rusesti.Nu stiu si nu cred ca exista vreun popor sa le stea in cale la aceasta masinarie de razboi.Poate doar China ca numar de soldati sa-i depaseasca numeric.Putin parca se pregateste sufleteste pentru ce va urma vizita in Muntele Athos nu este intamplatoare cred ca simte ca are un rol apocaliptic.Are formatie kaghebista astia nu stiu sa dea inapoi pana nu ating tinta propusa .Este un tip dur,rece si foarte calculat nu discuta cu adversari ,ii elimina fara sa clipeasca.Cred ca este mai degraba nationalist decat un om cu frica de Dumnezeu.Ii place foarte mult luxul pana si avionul prezidential este ultra luxos mult peste similarul American.Este candidatul ideal pentru a personifica un nou Hitler intr-un alt razboi.

    Apreciază

  6. abc Marin said, on iulie 28, 2013 at 6:45 pm

    păi mulți s-au îmbogățit din drepturile de ,,jmecher,, dece n-ar face-o și el , probabil Khodorkovsky nu a vrut să contribuie și a pierdut taraba cu acareturi , ei sunt foștii faraoni care credeau că pot lua cu ei în lumea umbrelor , averile colosale .

    Apreciază

  7. deveghepatriei said, on iulie 28, 2013 at 6:54 pm

    Colonel (r) Marian Neascu ( sectia III – DIE ) – Ziarul „Ziua Veche”. Este in „gasca” cu generalul Chelaru, Popovici, Traianescu, Corut, etc.Toti acesti rezervisti din cadrul Armatei, alaturi de altii de la SRI/SIE, au doua puncte comune:

    1. Pasiunea pentru cultul dacic ( paganismul masonic )

    2. Masoneria ( lojile masonice formate EXCLUSIV din ofiteri de informatii/contrainformatii )

    Colonel (r) Marian Neascu – https://www.facebook.com/neacsum2012

    Cum l-au atacat pe Sfantul Justin Parvu – https://saccsiv.wordpress.com/2012/02/09/atentie-scrisoarea-deschisa-catre-poporul-roman-cu-tablitele-de-la-tartaria-nu-apartine-parintelui-iustin-parvu/

    http://www.ziuaveche.ro/opinie/rusii-sunt-inapoiati-177987.html

    Oamenii acestia, ca Marian Neascu, au facut un singur lucru timp de zeci de ani: au manipulat ! Zona serviciilor secrete este o lume extrem de tenebroasa si neinteleasa de 98% din populatia Romaniei, asa ca nu este indicat sa ne aruncam cu capul inainte.

    De trei ani de zile este in razboi total la nivelul serviciilor secrete romanesti si straine:

    1. Sefii SRI-ului, masoni pro Statele Unite, care au ca scop:

    a. Protejarea intereselor americano-sionistilor in Romania

    b. Pregatirea terenului pentru atacuri impotriva Rusiei ( militar, informatic, psihologic ).

    2. SIE – Impartiti si astia in doua categorii: pro Statele Unite, garda veche care merge pe mentalitatea comunista din inainte de 1989.Astia care sunt pro Statele Unite, administreaza cateva site-uri mari la nivel de internet: Global News, Ziaua Veche, Ziua, etc.

    3. Reteaua de „fantome”, mulata pe structura SRI/SIE/DGIA, singurii oameni care au incercat sa tina balanta dreapta si sa actioneze intr-un singur sens: PRO ROMANIA ! Sa nu ne trezim in urmatorii doi ani de zile, sau mai devreme chiar, rupti in doua de rusi sau americani. Este foarte posibil sa devenim carne de tun pentru NATO ( dupa modelul Kosovo ).

    Cititi aici despre razboiul psihologic si reteaua de „fantome” a Romaniei :

    http://deveghepatriei.wordpress.com/2013/07/26/colonel-emil-stan-general-emil-strainu-serviciile-secrete-si-manipularea-mentala-tehnici-de-lupta-neconventionale-pe-frontul-secret/

    Apreciază

    • saccsiv said, on iulie 28, 2013 at 7:21 pm

      deveghepatriei

      Dar nu Neacsu sau Ziua e subiectul propozitiei. Ma interesau declaratiile lui Putin cu ocazia crestinarii rusilor, pe care le puteam lua si din alta parte.

      In rest este interesant ce ziceti voi de razboiul din servicii. Dar sunt foarte sceptic la orice zice adeptul new age Emil Strainu.

      Cica gen. dr. EMIL STRAINU a inventat “Super ELFI”, un dispozitiv care „NE APARA DE BLESTEME” …

      https://saccsiv.wordpress.com/2010/10/23/cica-gen-dr-emil-strainu-a-inventat-%e2%80%9csuper-elfi%e2%80%9d-un-dispozitiv-care-%e2%80%9ene-apara-de-blesteme%e2%80%9d/

      N-am inteles exact ce ziceti in articolul vostru referitor la parintele Cleopa.

      Apreciază

      • george said, on iulie 28, 2013 at 8:06 pm

        Sa-mi fie cu iertare dar nici eu nu am inteles aluzia referitoare la parintele Cleopa, doresc sa mi se explice. Cat priveste cele spuse despre Par. Arsenie Boca cum ca ar fi facut parte din „securitatea necunoscuta”, aceasta a spuso insasi Radu Cinamar alias Pavel Corut in cartea „Viitor cu cap de mort”, deci aceasta sursa e foarte clara!
        Repet, doresc sa stiu de unde provine informatia referitoare la Par. Cleopa?
        Multumesc.

        Apreciază

      • mishuleu said, on iulie 28, 2013 at 8:14 pm

        @deveghepatriei

        Am inceput sa citesc ce ati postat voi emil strainu spionajul psihotronic si campul de lupta mental. E foarte interesanta lucrarea numai ca nu e pt neavizati in sensul ca ce se prezinta acolo iti poate induce idei si stari de spirit neconforme cu normele ortodoxe. Te introduce intr-o lume in care Dumnezeu a iesit la pensie si noi tre sa ne descurcam selectand indivizi cu capacitati mentale care stau in alte tari sau aici si ne apara. Cum ne apara ei, de unde au asemenea puteri, energii ca sa faca rau fratelui lor in Hristos. Adica nu mai e de ajuns Dumnezeu cu preasfanta nascatoare si cu toti sfintii sa ne apere din punct de vedere mental si trebuie sa pregatim oameni si sa-i selectam din scoala. Agenti secreti care fac bine tarii si care au anumite capacitati mentale dobandite genetic sau prin cine stie ce alte metode, (ca daca te duci la americani si faci un studiu despre MKULTRA si multiplele personalitati si demoni inoculati prin abuz sexual si alte nebunii iti dai seama clar cu cine se lucreaza) desi eu cred ca e vorba de energii demonice intrucat acesti agenti tre sa ucida sau sa execute alte ordine impotriva poruncilor Lui Dumnezeu. Se vorbeste de o lume obscura adica de o lume intunecata a crimei si a joacei cu energiile dracesti din care castigator iese diavolul. Parerea mea e ca trebuie multa atentie cu acesta lucrare a lui E. Strainu intrucat poate plasa in mintea cititorului anumite idei new age si reuseste sa te transporte din spatiul ortodox al cunoasterii intr-un spatiu ezoteric. Eu din cate stiu de la par Cleopa toate tarile, localitatile, orasele ca si fiecare om botezat ortodox sunt pazite de un inger pazitor. Lumea asta a spionajului psihotronic si spionajului in general e ceva inventat de Satan iar cei care o dezvolta si participa la ea lucreaza cu stiinta sau fara cu energii dracesti.

        Cazul cu acel ofiter SRI care a fost ucis. Eu nu cred ca era omu in traire si cu trezvie si in rugaciune. Omu avea altele in cap s-a jucat cu dracu si a suportat consecintele.

        Iar cu par Cleopa si par Arsenie ce vreti sa spuneti?

        Apreciază

      • cosminml said, on iulie 28, 2013 at 11:15 pm

        Ce inteleg eu, serviciile astea „speciale” folosind la greu diavolii normal ca Parintele Arsenie Boca si Cleopa prin puterea deosebita a rugaciunii lor le stricau socotelile. Acesti Parinti si altii ma indoiesc ca faceau parte din vre-un serviciu sau organizatie a statului dar ei prin iubire de semeni ce o aveau normal ca se rugau in duh si adevar pentru noi si pentru altii.
        Am citit si eu cele 5 carti ale lui Cinamar si am crezut in inselarile groaznice scrise acolo, de nu ma salva Dumnezeu pierdut eram. Refereirea la Arsenie Boca in cartea lui cinamar este un fals, o intamplare ce nu a avut loc pentru ca daca avea scotea Arsenie Boca diavolii din ei nu ii lauda cum scrie cartea.
        Iar in seara zilei in care i-am scris un e-mail lui Corut in care ii spuneam ca va arde in iad pentru sminteala si hulele ce le aduce lui Dumnezeu ma „vizitat” in timp ce durmeam o creatura intunecoasa ce mi-a dat capul pe spate la propriu si ma speriat groaznic. Am inceput sa zic imediat rugaciunea lui Iisus. Probabil ca a fost atac demonic, nu stiu. Multe din aceste asa zise servicii nu sunt decat niste denumiri si proiecte stiintifice pentru folosirea dracilor, demonilor.
        Cinamar, Corut, Strainu sunt pierzatori de suflete prin inselarile ce le propaga.

        Apreciază

      • Valentin Dorneanu said, on mai 24, 2014 at 1:44 am

        cosminml, roagă-te la Maica Domnului.

        Apreciază

      • Valentin Dorneanu said, on mai 24, 2014 at 1:48 am

        foarte bine că ai zis rugăciunea cunoscută și recomandată de secole de întreg Muntele Athos
        Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine, păcătosul!

        Apreciază

    • mishuleu said, on iulie 28, 2013 at 8:27 pm

      Eu raman la ideea ca noi ca si tara ortodoxa suntem protejati de Dumnezeu impreuna cu preasfanta nascatoare, sfintii, pustnicii care se roaga prin muntii tarii, mirenii care duc o viata curata si a caror rugaciune ajunge la ceruri. Ei sunt „agentii” nostri. SRI, agenti psi, etc astea nu prea tin de lumea Lui Hristos. Hai sa fim seriosi. Ce zice legea noua, numai ai gandit si e considerat ca si cum ai facut in fapta. Adica numai ai gandit ca il omori pe unu si e gata pacatul.

      Apreciază

      • deveghepatriei said, on iulie 28, 2013 at 8:40 pm

        @ mishuleu

        Nu avem nevoie de SRI ? Sau avem nevoie de un SRI/SIE, 100% romanesti si sa traga cu tara noastra ? Am spus mai sus: hai sa nu ne aruncam cu capul inainte in problema serviciilor secrete romanesti. Cum ai putea sa gandesti o tara fara sistem de securitate puternic ?

        Apreciază

      • mishuleu said, on iulie 28, 2013 at 10:00 pm

        @ deveghepatriei

        Uite vezi aici e chestiunea. Satan a construit toate aceste sisteme numite comunism, capitalism etc si care sunt capete ale aceleasi fiare. In timp prin acest sistem ne-a divizat cu ajutorul inventiei numita politica. A mai inventat si serviciile secrete si cu ajut TV, radio si alte tehnologii ne-au programat sa credem in armata si neputinta noastra fara spionaj. Incetul cu incetul ne-a indepartat de gandirea acelui crestin ortodox autentic, acel pustnic in fata caruia legile fizicii palesc, tehnologia nu are efect, elicopterele cad, satelitii nu il gasesc.
        Eu nu cred in astea mai ales de cand am intrat in NATO. Sunt apa de ploaie. Daca maine vor rusii, ungurii si cu bulgarii sa ne ocupe o fac lejer cu tot cu serviciile si armata noastra, fara ca NATO, caruia i-am jertfit carne de tun atatia ani pt interese corporatiste, sa ridice un deget. Am crezut in ce au facut stramosii nostri Stefan, Mihai etc. intrucat daca nu erau ei aveam moschei poate.”Sistemul” ala era viabil pt ca se baza pe ortodoxia cea profunda iar clericii si poporul erau intr-un singur cuget. Erau UNITI. Eu cred ca Dumnezeu ne mai tine pt fratii nostri drepti pe care ii avem in cetate si is numa de El stiuti.
        In momentul de fata cu armata si serviciile noastre secrete in fata marilor puteri suntem furnici daca ne bazam pe asa ceva. Putem conta pe puterea Hristosului ortodox. Aici e taina rezistentei si biruintei asuprra vrajmasului care ne roade ca un vierme din interior tara si anume in credinta puternica, puterea de a mucenici, rugaciune inalta, traire curata. Dupa cum vezi suntem decimati din interiorul tarii sistematic. Si uite ca SRI si armata nu fac nimic sau nu pot sa faca pt ca au fost invatati sa se raporteze la tehnici de aparare din sfera oculta, draceasca. Adica se lupta cu dracul cu armele inventate de drac. Ca si cum ai incerca sa scoti un drac cu ajutorul altui drac. Au fost corupte pt ca sunt inventii lumesti dracesti. Daca sa zicem SRI era ceva facut de dumnezeu din care erau mari traitori care aparau tara cu puterea lui Dumnezeu atunci da poate ca ne puteam gandi la acest organism ca la ceva valabil.
        Raman la ideea ca am fost programati sa credem intr-o tara care nu poate exista fara sisteme, fara securitate,spionaj si alte organisme inutile, sa gandim lumeste si sa nu intelegem ca ne tine mila Lui Dumnezeu.
        Poate ca gandirea mea nu se muleaza pe gandirea colectiva a acestei epoci.

        Apreciază

      • crestinul ortodox said, on iulie 29, 2013 at 11:21 am

        …PreaSfanta Nascatoare …

        Apreciază

  8. deveghepatriei said, on iulie 28, 2013 at 8:24 pm

    @george

    Radu Cinamar nu este Corut ! Aici il gasesti pe Radu Cinamar.

    http://www.fara-secrete.ro/

    Apreciază

    • george said, on iulie 28, 2013 at 8:50 pm

      @deveghepatriei
      Iertare dar vreau sa te intreb, stii tu SIGUR cine este Radu Cinamar? La vazut cineva vre-odata incat sa certifice ca este o anumita persoana?
      Personal cred si sustin ca Pavel Corut este Radu Cinamar. Am citit cateva zeci de carti ale lui Corut pe vremuri, si se poate vedea usor „stilul narativ” cat si DUHUL „subiectelor” abordate de ambii, incat orice carte a lui Radu Cinamar daca nu ar fi „semnata”, trece cu usurinta ca fiind scrisa de Pavel Corut.
      Am facut aceasta remarca (Corut – Cinamar) citind respectivele carti si nu recenzii.

      Apreciază

      • deveghepatriei said, on iulie 28, 2013 at 9:28 pm

        @george

        Cinamar a fost un apropiat al profesorului Rudan, de acolo s-a insipirat pentru cartile lui. Nu uita ca Pavel Corut a fost seful unei sectii DIE, iar daca vroia sa manipuleze populatia o face la un alt mod ( nu era necesar sa publice carti sub pseudonim ). Da, este adevarat ca unele idei sunt comune, dar Corut si Cinamar, nu sunt una si aceiasi persoana.

        Apreciază

      • george said, on iulie 28, 2013 at 10:31 pm

        @deveghepatriei
        Tu spui asa: „Cinamar a fost un apropiat al profesorului Rudan” – aceasta totusi nu este un raspuns la intrebarea pusa de mine „La VAZUT cineva vre-odata incat SA CERTIFICE ca este o anumita persoana?”.
        Profesorul Rudan (nu-l cunosc), daca exista nu sunt interesat de el. Ceea ce am afirmat referitor la „Corut – Cinamar” inca sta in picioare intrucat nu ai raspuns la intrebare si nici nu s-a demonstrat contrariul.

        Stiu cine a fost Corut, mai stiu ca ATACA DIRECT religia crestina, de ce spui ca nu manipuleaza populatia? Pai informatiile cu duh dracesc pe care le arunca nu sunt forme de manipulare si contaminare psihica? Mai gandeste-te!

        Mai spui ca ” nu era necesar sa publice carti sub pseudonim ” – ai idee macar cam cat a scazut vanzarile cartilor semnate „Pavel Corut”? Nu crezi ca e o simpla strategie de Marketing aparitia unor carti Sub pseudonim?

        „Da, este adevarat ca unele idei sunt comune, dar Corut si Cinamar, nu sunt una si aceiasi persoana” – nu mai convins, am expus motivul mai sus.

        Apreciază

    • saccsiv said, on iulie 28, 2013 at 9:10 pm

      deveghepatriei

      Referitor la rugaminte. Nu stiu cum.

      Apreciază

    • adi said, on iulie 29, 2013 at 7:21 am

      @deveghepatriei

      Radu Cinamar este un pagin notoriu,ne face sa credem ca Romania este si va fi buricul pamintului.Apropo,l-a identificat cineva efectiv pe acest autor? Caci numele lui pare a fi o anagrama nu este numele lui real,in sfirsit sper sa se termine odata cu povestile astea new age.

      Apreciază

      • Ioan Pelasgul said, on iulie 29, 2013 at 1:13 pm

        Radu Maracin(e)?

        Apreciază

  9. marian said, on iulie 28, 2013 at 8:26 pm

    Nu am incredere in vreunii din sefii politici. Am vazut cat de ticalosi sunt si unii si altii. Unii, pentru ca, ataca, ceilalti, pentru ca, lasa victimele la discretia calailor. Toata istoria e prescrisa pentru a conduce la un rezultat pe care il simt, il vad: decrestinarea, satanizarea, uciderea in chinuri, deceptionarea tuturor prin orientarea unuia mama, tata, frate fiu, fiica, sau, sora contra altuia. Ei ne vor nu doar zilele, ci, mai ales, sufletele rupte in deceptie.
    Iata ce face valuri de ceva vreme pe internet:

    NATO va organiza in luna noiembrie a acestui an un exercitiu militar denumit Steadfast Jazz 2013, in cadrul caruia vor lua parte atat Polonia cat si tarile baltice, Estonia, Letonia si Lituania, aflate la granita Federatiei Ruse.

    Conform oficialilor Aliantei Nord-Atlantice, exercitiul militar urmareste testarea manevrelor de comanda si control in cazul in care unul dintre statele membre este atacat de catre o putere straina.

    Moscova s-a declarat socata de faptul ca NATO ia in calcul un asemenea scenariu. In acest sens, Anatoli Antonov, ministrul rus adjunct al Apararii, a declarat ca NATO urmareste o viziune specifica perioadei Razboiului Rece, adaugand: „Eu nu pot nega faptul ca suntem socati de scopul acestui exercitiu, care prevede aplicarea Articolului 5 din Tratatul de la Washington, si anume riposta fata de invadarea unui stat membru”, relateaza PanArmenian.

    Totodata, Antonov a mentionat ca, desi Federatia Rusa a realizat in toamna acestui an un exercitiu militar comun alaturi de Belarus, scopul actiunii a fost unul legat de lupta antiterorista, nicidecum nu a luat in calcul invazia militara venita din partea altui stat.

    Exercitiul militar al NATO este anuntat la putin timp dupa ce Moscova a realizat, in Orientul Indepartat al Rusiei, cel mai mare exercitiu militar de la destramarea Uniunii Sovietice, implicand atat fortele terestre,cat si marina sau fortele aeriene.

    Apreciază

  10. timisorean1 said, on iulie 28, 2013 at 11:48 pm

    Titlul de la „ziuaveche” mi se pare cam tendentios(referitor strict la discursul lui Putin din articol)

    Apreciază

    • Ioan Pelasgul said, on iulie 29, 2013 at 1:14 pm

      Pentru ca cei de la ziuaveche sunt niste anti-rusi notorii…
      Saccsiv, cred ca ar fi bine sa pui niste tag-uri atunci cand preiei articole. Sunt unele ziare care clar sunt oartinitoare… unele sunt pro-americane, altele pro-ruse( insa evident cam toate sunt pro-evreiesti sau macar tac din gura despre asta)

      Apreciază

  11. cristina said, on iulie 29, 2013 at 1:49 am

    Vladimir Putin, are origini evreiesti ,deci clar ca este mason si face parte din Oculta Mondiala.Amintiti-va de ce se spune in Biblie ,de lupii imbracati in blani de oaie si nu va lasati amagiti de vorbele false si de faptele acestor slugi sataniste,care in spatele vorbelor frumoase si a promisiunilor desarte ascund IADUL. Despre Antihrist se spune,ca va fi un om cult si placut,foarte intelligent si carismatic si va pacali pe multi spunand ca este Mesia.Multi vor fi amagiti si inselati de el si il vor urma si I se vor inchina;deci ATENTIE MARE,pt ca el va fi EVREU din neamul lui DAN si va face parte din lumea bancherilor ,nu din lumea politica,asa cum se asteapta cei mai multi dintre noi.Revenind la Putin,putem sa mai adaugam faptul ca este un om cu mult sange rece,ca a fost agent KGB si ca stie foarte bine cum sa-si tina in frau propriul popor,atat prin puterea vorbelor dar si prin instaurarea unei politici,care propaga frica.Cine credeti ca ar sta la carma unei tari,daca nu ar face parte din Masonerie,care la randul ei este supusa lui ILLUMINATI,care conduce si stapaneste globul pamantesc.

    Apreciază

  12. mihai said, on iulie 29, 2013 at 8:10 am

    pai atit obama cat si putin, acestia din urma sunt oameni potriviti la locul potrivit, deci cu alte cuvinte oculta canta la 2 tambale si vor trebui sa joace dupa cum li se canta, deci indiferent in ce tabara vom fugi cam de aceleas naravuri ne vom izbi, deci 2 oameni diferiti cam cu aceleas naravuri similare

    Apreciază

    • crestinul ortodox said, on iulie 29, 2013 at 11:39 am

      ADEVAR GRAIESTI ..
      .
      scaparea noastra nu este decat Sfantul Acoperamint al MAICII DOMNULUI si Sfanta CRUCE a Acestui Neam de pe Acest pamint numit de SFINTI „Valea Triadelor ”
      caci in SFANTA CRUCE pe care au dus-o SFINTII si Martirii acestui Pamint Vom Avea Izbanda
      din profetiile Sfintilor Parinti
      ” si am vazut o movila iar pe movila era tulburatorul … apoi am auzit TREI focuri de arma pe movila …”

      ” si intr-o noapte spre zi veti fi ocupati de TREI natii de rusi , unguri si bulgari … si peste cei ce va vor ocupa va veni ploaia de foc ” Sfantul Parinte Arsenie Boca

      care este aceasta movila ?
      ..
      „am vazut movila si un Bou mare era pe movila si pe acest bou scria ROMANIA si ducea acest bou o corvoada imensa in spate …dar un glas s-a auzit din Cer… si boul a inceput a rage , s-a ridicat in doua picioare , corvoada si-a aruncat ..boul . s-a rasculat ” Sfantul Monah Aghatanghel

      mai sunt si altele de spus insa ….

      Apreciază

  13. iustin33 said, on iulie 29, 2013 at 10:57 pm

    http://www.ziare.com/europa/grecia/evacuare-cu-scandal-pe-muntele-sfant-calugarii-au-atacat-autoritatile-1248725
    Calugarii de la Manastirea Esfigmenu de la Muntele Athos au uitat de cele sfinte si au aruncat cu sticle incendiare si cu pietre in executorii care au venit sa-i evacueze din lacasul monahal.

    Incidentul a avut loc luni, cand executorii au incercat sa puna in aplicare ordinul de evacuare si au fost intampinati cu lovituri de pietre si dispozitive incendiare. Nimeni nu a fost ranit si niciun calugar nu a fost arestat, transmite Washington Post.

    In manastirea veche de 1.000 de ani traiesc circa 100 de calugari care nu sunt vazuti cu ochi buni de Biserica Ortodoxa din Grecia deoarece se opun vehement apropierii de Vatican. Patriarhul Bartolomeu a cerut inca din 2002 ordinul de evacuare a acestora, declarand ilegala sederea calugarilor de la Esfigmenu in randul comunitatii monahale din Athos.

    Apreciază

  14. Graiul Ortodox said, on septembrie 16, 2013 at 1:32 pm

    Politica Bizantina?

    Scopul statului bizantin nu a fost materia (prosperitatea materială, dezvoltarea materială, exploatarea materială a resurselor profitabile, a apelor şi a solului, impunerea prin forţă, cuceririle). Scopul Bizanţului a fost înalt, ceresc, superior şi celui imaginat în Statul (Πολιτεία) lui Platon, care a încercat să-l materializeze, dar a eşuat. Scopul Bizanţului a fost aplicarea, propovăduirea şi răspândirea Sfintei Evanghelii, creştinarea şi civilizarea popoarelor barbare. (Mitropolitul Augustin al Florinei)

    Apreciază

  15. […] VLADIMIR PUTIN – salvatorul ortodox care implementeaza cipuri … […]

    Apreciază

  16. […] VLADIMIR PUTIN – salvatorul ortodox care implementeaza cipuri … […]

    Apreciază

  17. […] VLADIMIR PUTIN – salvatorul ortodox care implementeaza cipuri … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.