SACCSIV – blog ortodox

Cica gen. dr. EMIL STRAINU a inventat “Super ELFI”, un dispozitiv care „NE APARA DE BLESTEME” …

Posted in generalul Emil Străinu by saccsiv on octombrie 23, 2010

Emil Străinu ne arată aparatul despre care spune că protejează într-un cerc cu raza de doi metri şi neutralizează inclusiv radiaţiile calculatoarelor, televizoarelor şi antenelor GSM / foto: Gabriel Miron

   Citez din articolul Gen. dr. Emil Străinu a realizat un dispozitiv straniu, care a primit patru medalii de aur: «Ne apără chiar şi de blesteme»:

   Gata. Nu trebuie să vă mai temeţi de farmece, de blesteme sau de deochi. A fost realizat un dispozitiv care creează un scut în jurul organismului şi-l fereşte de toate radiaţiile nocive, conform inventatorului său, gen. dr. Emil Străinu, care a primit 4 medalii pentru această creaţie.
   Este vorba despre dispozitivul “Super ELFI”, brevetat la OSIM şi dus la concursuri internaţionale de inventică, unde a făcut figură frumoasă. “Aparatul este deosebit de util celor ce lucrează timp îndelungat la calculator, oferă protecţie împotriva radiaţiilor emise de televizor, de telefonia mobilă sau de cea industrială care emite câmpuri electromagnetice nocive organismului, cât şi împotriva câmpurilor psihopatogene, cunoscute sub numele de atacuri infoenergetice şi energoinformaţionale – sinonimul sindromului «deochiului», al «privirii rele» sau «farmecelor» în tradiţia populară”, ne-a spus gen. dr. Emil Străinu, autorul invenţiei.
   Protejează pe o rază de doi metri
   Autorul invenţiei spune că “Super Elfi” este deosebit de util şi celor ce lucrează în staţii de transformare a energiei electrice sau în staţii de modificare a frecvenţei, muncesc sau călătoresc mult cu metroul, troleibuzul ori tramvaiul, vehicule ce expun constant organismul unor câmpuri electromagnetice care, în timp, dăunează sănătăţii.
   “Aparatul nu are contraindicaţii sau reacţii adverse. Zona de acţiune e un cerc cu raza de doi metri în jurul lui. Cântăreşte aproximativ 50 de grame şi este alimentat de o baterie electrică. Aparatul este garantat 5 ani”, a mai spus generalul dr. Emil Străinu.
   A fost premiat în Ucraina şi în Serbia

Dispozitivul a câştigat patru medalii de aur în Ucraina şi în Serbia

   “Super ELFI” a primit, în această toamnă, două medalii de aur şi Diploma Specială la Simpozionul Internaţional de Inventică şi Ştiinţe de Frontieră de la Sevastopol, Ucraina. Săptămâna trecută, invenţia a fost prezentată şi în Serbia, la Novi Sad, cu prilejul “TESLA FEST – 2010”, unde a obţinut medalia de aur “Nicola Tesla” şi medalia de aur a Clubului Arhimede.

   Comentariu saccsiv:

   Nu stiu daca „oferă protecţie împotriva radiaţiilor emise de televizor, de telefonia mobilă sau de cea industrială care emite câmpuri electromagnetice nocive organismului”, insa indubitabil n-are nici o treaba cu campurile „psihopatogene, cunoscute sub numele de atacuri infoenergetice şi energoinformaţionale – sinonimul sindromului «deochiului», al «privirii rele» sau «farmecelor» în tradiţia populară”.

   Ultimele sunt dracisme, iar armele impotriva lor nu pot fi vreodata niste aparate, indiferent cat de performante ar fi ele.

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on octombrie 23, 2010 at 11:58 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. ionut ignat said, on octombrie 23, 2010 at 12:23 pm

    hai ca e comic nea streinu asta. m-a bine-dispus un pic… acum o sa iasa la rampa si urmasele omidei, viermelui si ale sarpelui de care or mai fi, cu niste „haparate” care sa contracareze efectul acestui dispozitiv… fereasca Dumnezeu! sau, de ce nu, sa inventeze un microcip implantabil pentru aceleasi intrebuintari, ca doar traim in „era miniaturizarii”. dar mai comici sunt cei care au brevetat tampenia asta si de-a dreptul hilari cei care au daruit medalii.

    Apreciază

  3. oarecare said, on octombrie 23, 2010 at 5:44 pm

    Ceva similar este și http://www.torser.com/index.aspx , dați o geană și dați-vă cu părerea, cât de Ortodoxe (din punct de vedere al religiei Ortodoxe) sunt aceste dispozitive?

    Să avem inimă bună și Dreaptă Credință!

    Apreciază

  4. Mihai said, on octombrie 23, 2010 at 10:32 pm

    da, care sunt condamnate de ortodoxie!

    Apreciază

  5. Burtus said, on octombrie 24, 2010 at 2:04 am

    Comert , comert si iar comert , in ce lume traim? Daca muncim si avem un ban in buzunar trebuie sa vina cineva care sa ne spuna ce sa cumparam , si mai ales sa ne invete cum putem fi siguri pe viata si sanatatea noastra.

    Detest aceste chestii . Detest pe toti comerciantii care promit siguranta viitorului sau insanatosirea in schimbul banilor.

    Nimic nu e sigur din cele pe care am fost invatati sa ni le dorim . Singurul lucru sigur e ca Dumnezeu exista , ca are puterea si ne iubeste. Restul sunt prostii.

    Apreciază

  6. eufrosin said, on octombrie 24, 2010 at 12:43 pm

    Putini cunosc ce inseamna un atac energetic de tip psihotronic si cum poate acesta afecta negativ pe cel atacat. Nu stiu ce face dispozitivul Gen. Strainu, dar e cumva logic ca orice masura ofensiva sa isi aiba si contra-masurile de rigoare:

    glont – vesta anti-glont

    proiectil/racheta – armura pasiva sau reaciva

    fascicul de microunde – cusca Faraday, scut de plasma .

    Ce face dispozitivul acesta nu cunosc, insa va invit sa aflati ce inseamna atacurile psihotronice, complet cu detalii tehnice si cu marturiile victimelor:

    http://eufrosin.wordpress.com/2010/06/17/un-rau-imens-este-perpetuat-in-romania-chiar-sub-nasul-nostru-veti-deveni-dvs-urmatoarea-lui-victima/

    Vedeti si celelalte articole de la eticheta „microunde” – nu va mai fi loc de indoiala dupa ce terminati.

    Apreciază

    • Burtus said, on octombrie 24, 2010 at 7:38 pm

      Aparatele promovate de Streinu sunt exact ca vaccinul anti-porcina .

      Faci virusul , il raspandesti si apoi vinzi la scara mare antidotul. De ce sa le cumpar eu antidotul? dupa ce ca imi fac rau , sale mai dau si bani ? Treaba asta cu imbolnavirea si stresarea populatiei pentru ca apoi sa vii cu pseudo remedii este exact ca taxa de protectie practicata de huliganii mafioti ai marilor orase.

      Apreciază

    • tataia said, on octombrie 26, 2010 at 8:31 pm

      Noi stim ce sint atacurile psihotronice: dracisme

      Apreciază

  7. cristian said, on octombrie 24, 2010 at 6:40 pm

    citesc numele aparatului ELFI…si e clar…….

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.