SACCSIV – blog ortodox

Un atacant de la Liverpool poate fi dat afara de club deoarece a declarat pe Twitter ca nu teroristii au atact la 11 septembrie 2001

Posted in 11.09.2001, Twitter by saccsiv on septembrie 15, 2011

Citez din articolul A comis-o pe Twitter! Un atacant de la Liverpool poate fi dat afara de club dupa un mesaj-SOC despre atacurile de 11 Septembrie!:

Twitter-ul tinde sa devina un adevarat dusman al jucatorilor din Premier League! Un atacant de la Liverpool ar putea fi dat afara din cauza unui mesaj scris!

Atacantul lui Liverpool, Nathan Eccleston, este sub investigatie la club! Jucatorul de 20 de ani a dat de belea dupa ce a scris un mesaj pe Twitter care i-a scos din sarite pe patroni, cu atat mai mult cu cat acestia sunt americani.
Eccleston, cel care are 9 aparitii sub tricoul „cormoranilor”, a scris pe Twitter: „Nu il voi numi atac. Nu lasati media sa va faca sa credeti ca teroristii au facut asta” este mesajul care i-a scandalizat pe cei de la Liverpool.
Un purtator de cuvant de la Liverpool a spus: „Clubul ia aceasta situatie foarte in serios si oficiali ai clubului l-au informat pe Eccleston ca va avea loc o investigatie in ceea ce priveste acele postari si vom decide ce masuri vor fi luate.”

Cititi va rog si:

Liverpool to investigate 9/11 tweet from Nathan Eccleston

VIDEO – „9/11: A Conspiracy Theory”

La 10 ani de la 11.09.2001 autoritatile nu raspund intrebarilor esentiale iar motoarele propagandei mass-media tureaza la maxim. Iata principalele documentare din categoria “teoria conspiratiei”

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on septembrie 15, 2011 at 7:24 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. fanu said, on septembrie 15, 2011 at 7:50 pm

    ce penibili sunt !!!RUŞINE!!!!

    ŞI EU SPUN CĂ ACELE ATACURI NU AU FOST ALE TERORIŞTILOR ŞI CĂ AU FOST O MARE IMPOSTURĂ

    Apreciază

  3. fanu said, on septembrie 15, 2011 at 7:55 pm

    ŞI MAI SPUN CĂ sua DEŞI PRIMEŞTE DE LA DUMNEZEU DESTULE SEMNE RĂMÂNE UN LOC SECTAR ŞI UN LOC AL JIDANILOR CARE ÎL AŞTEAPTĂ PE cel rău şi care de 2000 de ani tot încearcă să distrugă pe Hristos… VAI DE EI

    Apreciază

  4. VulturCarpatin said, on septembrie 15, 2011 at 8:04 pm

    SI are perfecta dreptate acest fotbalist.

    Apreciază

  5. Alexandru(Fulger) said, on septembrie 15, 2011 at 9:26 pm

    De noi n-au curaj sa ne atace si blogul acesta nu va cadea peste noate , ei vor astepta momentul oportun in care vor ajunge masele de oameni sa ne invinovateasca si sa poata gasi ceva impotriva noastra si a blogului care sa ne reduca la tace. Poate ati observat dar blogul lui Saccsiv si blogurile altor frati sunt singurele bloguri conspirationiste care nu promoveaza baricadele,revolutia,calcarea elitelor in picioare cea ce pe elite le enerveaza la culme acest lucru. Nici macar Vigilant Citzen nu este mai special decat noi deoarece are aceleasi soluti ca Alex Jones asa ca sa avem grija deoarece elitele cand lovesc si vor lovi in noi , vor lovi tare.

    Apreciază

  6. infiniteladder said, on septembrie 15, 2011 at 9:40 pm

    sacciv daca vrei sa faci un articol cu acest documentar a lui Naomi Klein http://www.youtube.com/watch?v=eHrEH5G90wo

    Apreciază

  7. codin said, on septembrie 15, 2011 at 10:35 pm

    Precum se spune ca Dumnezeu este Adevarul si toti cei care lupta impotriva evidentei si a Adevarului, in general, se fac partasi la lupta impotriva lui Dumnezeu. E logic.

    Apreciază

  8. Dannyx said, on septembrie 16, 2011 at 6:21 am

    Apreciază

  9. nea Anderthal said, on septembrie 16, 2011 at 8:58 am

    salut,
    Ce spuneti de acest articol aparut pe un site „ko$er”? Este foarte serios si poate ca evenimentele recente vor duce la profetiile pr. Paisie cu privire la razboiul greco-turc…

    http://www.debka.com/article/21301/

    Apreciază

  10. Minu said, on septembrie 16, 2011 at 6:39 pm

    Eu personal nu am nici o urma de indoiala ca aceste turnuri au fost doborate chiar de catre autoproclamatele „elite”. Imi pare rau in schimb pentru poporul american si pentru oamenii simplii care au fost indobitociti si cred tot ce li se spune.

    Apreciază

  11. STOP RFID 666 said, on septembrie 17, 2011 at 7:28 pm

    Parlamentul de la Roma a aprobat planul de austeritate propus de guvern, menit să echilibreze bugetul până în 2013.

    Camera inferioară a Parlamentului din Italia a aprobat miercuri seară un plan de măsuri de consolidare a bugetului, revizuit în mai multe rânduri de guvernul Berlusconi.

    Planul de 54 de miliarde de euro este un mix de majorări de impozite şi reduceri de cheltuieli menit să echilibreze bugetul până în 2013.

    Acest pachet de reforme a fost conceput sub presiunea puternică a Băncii Centrale Europene (BCE), care a cerut Italiei măsuri ferme pentru reducerea datoriilor publice.

    Pentru a accelera trecerea programului, Guvernul a cerut votul de încredere al Parlamentului, care ar trebui să fie obţinut fără probleme, având în vedere majoritatea de centru-dreapta din Cameră, potrivit Reuters.

    Măsurile, aprobate deja de Senat, includ majorarea cu un punct a TVA, creşterea vârstei de pensionare pentru femei şi o taxă specială destinată companiilor din energie.

    “Vă vor lua totul”-PARINTELE ARSENIE BOCA

    Devenit el însuşi o icoană a spiritualităţii româneşti, părintele Arsenie Boca a fost renumit, printre altele, şi pentru darul profeţiei. Era un vizionar care cunoştea sufletul omului dintr-o simplă privire, ştiind cele spuse, dar mai ales cele nespuse despre faptele şi gândurile oricui. De aceea, regimul comunist l-a purtat prin închisori sau l-a ţinut sub supraveghere, temându-se de influenţa pe care părintele o câştigase în rândul drept-credincioşilor ce îi căutau cuvântul plin de înţelepciune ca pe o oază într-un deşert. S-au povestit multe despre viziunile sale, dar şi despre vindecările pe care le putea face. Însă unele dintre cele mai interesante profeţii, mărturisite de cei care au fost martori ai rostirii acestora, au fost în legătură cu soarta ţării şi a oamenilor ei.

    “Zdreanţa roşie, secera şi ciocanul, steaua cu cinci colţuri o să dispară, dar va veni steaua cu şase colţuri, anarhia, şi va fi vai şi-amar de lume”, spunea Arsenie Boca, în 1940, despre ascensiunea comunismului, dar şi despre ce îi va urma acestuia.

    «Oamenii îşi vor pierde speranţa»

    “Veţi vedea şi veţi înţelege spurcăciunea peste tot în jurul vostru: la serviciu, în magazine, în instituţiile statului, în conducerea lui şi, mai ales, în politică. Din nefericire, ea va intra pe furiş chiar şi în sânul Bisericii, murdărind unele suflete de aici. Aproape că oamenii îşi vor pierde speranţa. Doar cei care îşi vor păstra credinţa adevărată vor fi salvaţi şi mare va fi atunci Slava lui Dumnezeu peste ei”, dezvăluie Radu Cinamar, în cartea “Viitor cu cap de mort – în culisele puterii”, profeţiile părintelui Arsenie.

    Anul trecut, la împlinirea a 20 de ani de la moartea lui Arsenie Boca, peste 40.000 de români au venit în pelerinaj la mormântul părintelui, aflat la mănăstirea Prislop

    Tot el scrie despre ceea ce Arsenie Boca spunea că ar fi “planul lucrării diavoleşti”, care, prin puterea banilor şi a viciilor – între care minciuna, prefăcătoria, intriga şi omorul sunt cele mai importante – va conduce forţele răului spre controlul şi dominarea lumii. Dintr-o altă mărturie, dată de călugăriţa Septimia Măniş, aflăm lucruri tulburătoare pe care Arsenie Boca le-a prevăzut şi pe care, astăzi, părem a le trăi aievea: “Îmi pare rău de voi că sunteţi căzuţi în credinţă. Veţi cădea din cauza fricii. Frica-i de la diavol, nu vă fie frică pentru a vă salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de la Dumnezeu. Vor cădea şi cei aleşi. Îmi pare rău că sunteţi cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri. Vă vor lua totul!”.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.