SACCSIV – blog ortodox

VIDEO – „9/11: A Conspiracy Theory”

Posted in teoria conspiratiei by saccsiv on septembrie 14, 2011

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on septembrie 14, 2011 at 11:21 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Petru said, on septembrie 14, 2011 at 11:58 am

    off topic?

    Iata ca pe 11 Septembrie 2011 se implinesc 7 (sapte) ani de la moartea unor inalti ierarhi Ortodocsi aflati intr-un elicopter militar, in apropierea Sfintului Munte Athos: „Prea Fericitul Părinte Petros al VII-lea, Papă şi Patriarh al Alexandriei şi a toată Africa, împreună cu doi mitropoliţi Mitropolitul Cartaginei, Hristostomos, Mitropolitul Madagascarilor, Nektarios, şeful secretarilor, Kallistratos, arhidiaconul Patriarhiei şi şase laici. Printre acesti laici se numara si un general, un colonel si alti membri ai armatei”. Foarte putine detalii din acea zi din presa Romaneasca: http://www.ziaruldemures.ro/pagini/detalii-stire/articol/lovitura-grea-data-ortodoxiei.html
    Mai citim ca: „Autorităţile nu au reuşit să stabilească motivele producerii accidentului. Oficiali militari au declarat că vremea era bună, elicopterul în perfectă stare de funcţionare, iar piloţii erau experimentaţi.”
    Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca in pace pe acesti Dreptmaritori Crestini.

    O scurta analiza:
    In continuare nu se vorbeste nimic despre acest eveniment, care a avut loc la numai doua saptamani de la terminarea Olimpiadei de vara de la Atena (13 august – 29 august 2004).
    Deci sa enumeram:
    1. Accidentul (sau atentatul) a avut loc pe 11 Septembrie (2004) – motive serioase pentru a se „discuta” pe marginea evenimentului, indiferent cine s-ar fi aflat in elicopter…
    2. Trecusera mai putin de 2 (doua) saptamani de la „marea adunatura olimpica” din Atena, capitala Greciei. „Efervescenta” intrecerii pagano-sportiva inca nu trecuse, deci toti „ochii” mass-mediei erau inca deasupra Eladei…
    3. In accident (sau atentat) s-au aflat si membri ai Armatei: un general, un colonel, etc. Din detaliile oferite se pare ca nu s-au grabit sa porneasca la nici o cercetare serioasa. Inca din primele ore, oficialitatile au declara ca … „un atentat este exclus” (!!!)
    4. In cele din urma, dar nu in ultimul rind, acolo se gaseau un Patriarh si doi mari Mitropoliti!!! Unul dintre Mitropoliti era un mare Ierarh, misionar in Madagascar (se spunea ca a botezat acolo zeci de mii de negri pagani si vrajitori…) Au fost oare pomeniti acestia, considerind ca s-au implinit 7 (sapte) ani de la trecerea lor in Imparatia Cerurilor?
    5. Pe de o parte, este evident ca oculta mondiala nu are nevoie de nici un alt eveniment, care ar putea sa „umbreasca” „caderea” turnurilor gemene („cadere” – asa de fara … umbra). Mistificarea si ocultarea acestui eveniment este poate una dintre cele mai clare dovezi a „puterii” mass-mediei, care se „asambleaza” ca la un semnal, dupa voia celui rau si a slugilor sale… Da, suntem atit de putini la numar… Cei foarte multi, din pacate, se „bucura” privind la televizor lucruri pe care nu le inteleg…

    Apreciază

  3. Toma said, on septembrie 14, 2011 at 12:41 pm

    BEST OFF! :))
    Super filmul si imi place tare mult nota comica in care este prezentat.

    @ Petru
    Habar nu aveam despre ceea ce spui tu dar este foarte foarte interesant. Multumesc pentru informatie!

    Apreciază

  4. Alexandru(Fulger) said, on septembrie 14, 2011 at 8:12 pm

    Parca as viziona un mare spectacol de papusi , o comedie neagra.

    Apreciază

    • un ortodox said, on septembrie 15, 2011 at 11:15 am

      da Alex da asa este,dar asa fac teatre din astea circarii lumii ca sa zica si ei o scuza in fata lumii pentru sangele ce l varsa,dar nu in fata oamenilor o sa dea socoteala..

      Apreciază

  5. un ortodox said, on septembrie 15, 2011 at 11:13 am

    cine sa pricepe sa caute si sa puna link ul cu fotbalistul din campionatul englez care risca sa fie dat afara caci pe blogul sau a spus ca sa nu credem ce spune mas media in legatura cu 11 sept caci nu a fost nici un atentat !!(care patronii s americani..Totenham sau liverpool)

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.