SACCSIV – blog ortodox

Cica azi (17 februarie) ne paleste o mare furtuna solara …

Posted in FURTUNI SOLARE by saccsiv on februarie 17, 2011

Citez din articolul Un tsunami solar va lovi Pământul pe 17 februarie. Vezi ce efecte poate avea:

Marţi dimineaţă a fost înregistrată cea mai puternică explozie solară din ultimii patru ani. Un val masiv de particule încărcate de gaz electrificat a fost lansat către Pământ, informează msnbc.
Furtuna solară a trimis raze de radiaţie care au ajuns pe planeta noastră în câteva minute, dar acum acest nor de particule încărcate se îndreaptă către Pământ.

„Tsunami-ul solar” face parte categoria X, categoria în care se înscriu cele mai puternice astel de furtuni solare, ultima de acest gen fiind înregistrată în 6 decembrie 2006. El ar putea provoca descărcarea unor doze foarte mari de radiaţii ultraviolete şi raze X în atmosfera Pământului.
Calculele astronomilor spun că particulele trimise către Pământ în urma furtunii solare se deplasează cu până la 500 de kilometri pe secundă, ceea ce înseamnă că Pământul va fi lovit în seara de 17 februarie.
Efectele furtunii solare asupra oamenilor
În momentul în care particulele solare vor intra în câmpul magnetic al planetei, ar putea da naştere unei furtuni geomagnetice.
Norul de plasmă care se îndreaptă spre Pământ ar putea perturba activitatea sateliţilor, sistemele de telecomunicaţii şi chiar transportul aerian. Aceste efecte vor fi resimţite în special în zona nordică şi la poli.
Perturbarea câmpului geomagnetic va afecta direct şi starea de sănătate a multor oameni. Furtuna solară ar putea afecta persoanele cu probleme ale sistemului nervos sau care suferă de condiţii cardiace. Principalele efecte vor fi migrene accentuate şi chiar depresii.
Furtunile solare se vor înmulţi până la două sau trei pe zi
Furtuna, înregistrată pe 13 februarie, este prima de categoria X din noul ciclu solar, un ciclu care ar putea fi cel mai slab, din acest punct de vedere. Astronomii se aşteaptă ca acesta să atingă un maximum de activitate solară în luna mai a anului 2013.

Cititi va rog si:

NASA: Pana in 2013, furtuni solare uriase vor distruge orice este electronic

VIDEO – Avertizare NASA: Un “tsunami solar” ar putea lovi Pământul!

Din nou despre EXPLOZIILE SOLARE devastatoare din 2013: Marea Britanie, Coreea de Nord şi Iranul vor fi cele mai afectate, ramanand primele fara energie si acces la echipamentele electronice

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on februarie 17, 2011 at 6:43 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. alfredos said, on februarie 17, 2011 at 9:43 am

    intr-adevar,acu cateva zile nu au fost vazute chemtrails,probabil nu munceau pt.ca posibil sa fi fost niste „sarbatori” de ale lor…dar ieri facand un drum mai lung prin Maramures,Salaj,Cluj si Satu Mare am observat din nou…chiar sprayeaza in timpul noptii…le poti observa foarte tarziu seara inainte de intunecare si foarte devreme inainte de rasarit,probabil isi iau ceva masuri de precautie,stiind ca stiu multi de ea…asa ca,ziua vedem deja norii artificiali creati si ni se pare ca is cei normali,naturali…e de obsevat ca ,din momentul ce ei lucreaza,apar dureri de cap,migrene,nervozitati,incalzirea brusca a vremii(efectul tip „microunde”)..probabil ne prajesc neuronii si incalzesc clima ,pt.a ne cere noi taxe de poluare a mediului…nu in ultimul rand, posibil,dand mai tare la”cuptorul cu macrounde” sa apara tot de ei si „furtunile solare”…Doamne ajuta-ne,ca sa trecem,peste tot ce e scris si cu ajutorul tau sa trecem …

    Apreciază

  3. Ciprian said, on februarie 17, 2011 at 9:43 am

    HABA…HABA…HABA
    Si asta justifica chemtrailsurile fooarte active de ieri ca de-abia mai vedeai soarele dupa vreo 3 ore…

    Apreciază

  4. Ciprian said, on februarie 17, 2011 at 9:48 am

    Mie-mi miroase a un nou Turn Babel…toti spun ca suntem in vremurile de pe urma si asa par si stim ca izbavirea va fi ca prin foc…ce fac chemtrailsurile…fac un scut de a parare impotriva focului…de parca s-ar putea sta impotriva vointei Lui Dumnezeu… saracii americani sau care or fi in spatele „proiectului” chiar ca ti-e mila sa vezi asa departare de vointa divina….

    Apreciază

  5. fanu said, on februarie 17, 2011 at 11:12 am

    păi ei nu gândesc că dacă explozia produce stări de nervozitate şi ne supărăm noi aşa dintr o dată cu toţii şi nu i mai vrem ca stăpâni şi ne apucăm să ieşim la ei să i scoatem din vizuinile administrative şi să le dăm drumu prin ţară aiurea că nu mai au scăpare 🙂

    Apreciază

  6. alfredos said, on februarie 17, 2011 at 11:42 am

    pai…solutii lumesti nu exista,doar solutii duhovnicesti exista…cum zicea Parintele Iustin Parvu.

    Apreciază

  7. stef said, on februarie 17, 2011 at 3:19 pm

    EXTERMINAREA ROMANILOR A INCEPUT – e stabilita de guvern ! -Daca aveti ceva timp urmariti-l pe Tudor barbu-OTV -emisiunea „Se intampla acum” -ora 17-19

    Apreciază

  8. stef said, on februarie 17, 2011 at 3:26 pm

    S>O>S> MEDICII DE FAMILIE SUNT OBLIGATI DE MIN. SANATATII -GUVERN SA FACA NUMAI 20 DE CONSULTATII PE ZI !!!!!! ATENTIE MARE ! DACA NU FACEM CEVA IMPOTRIVA ACESTOR CRIMINALI, AUTORITATI LOCALE – SE VA MURI PE CAPETE !!! CATI DINTRE VOI SUNTETI BOLNAVI?

    Apreciază

  9. kosk said, on februarie 17, 2011 at 5:26 pm

    tudor barbu e un diversionist lafel ca otv-ul si fumigena aia de „partid”-si cam ce ai vrea sa facem, sa socializam in strada? cre’ca glumesti.

    Apreciază

  10. kosk said, on februarie 17, 2011 at 7:29 pm

    vezi ca Barbu nu’i ceea ce pare. m-as mira foarte sa fie bine intentionat desi sanse sa nu fie sunt. cam 99,9%

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.