SACCSIV – blog ortodox

Dupa ce ne-a avertizat ca vin extraterestrii sa ne manance, habaucul STEPHEN HAWKING ne invata ca singura sansa a omenirii este colonizarea spatiului …

Posted in EXTRATERESTRI, STEPHEN HAWKING by saccsiv on august 10, 2010

Stephen Hawking.jpg

   Citez din articolul [VIDEO] Sansa la supravietuire: Colonizarea spatiului!:

   Astrofizicianul britanic Stephen Hawking este de parere ca omenirea trebuie sa colonizeze spatiul in urmatorii 200 de ani pentru a supravietui.

   „Cred ca viitorul pe termen lung al rasei umane se afla in spatiu. Va fi si asa destul de dificil sa evitam producerea unei catastrofe pe Terra in urmatorii 100 de ani, fara a mai vorbi despre urmatorul mileniu sau milion de ani”, a declarat savantul britanic pentru site-ul Big think, care se descrie ca un „forum mondial care pune in legatura oameni si idei”.

   „Rasa umana nu va trebui sa puna toate ouale in acelasi cos sau pe aceeasi planeta”, a adaugat Stephen Hawking. „Prevad mari pericole pentru rasa umana. De numeroase ori in trecut, ea s-a aflat intr-o situatie delicata”, a adaugat cercetatorul britanic, evocand in special criza rachetelor din Cuba din 1963, potrivit MEDIAFAX.

   „Frecventa unor astfel de amenintari va creste, probabil, in viitor. Va trebui sa dam dovada de prudenta si de judecata, pentru a trece cu bine peste ele. Dar sunt optimist”, a adaugat Hawking. „Daca vom putea evita o catastrofa in decursul urmatoarelor doua secole, specia noastra va fi salvata in conditiile in care vom reusi sa colonizam spatiul„, a mai spus acesta. „Daca suntem singurele fiinte inteligente din galaxie, va trebui sa ne asiguram supravietuirea”, a pledat savantul britanic, considerand ca ritmul de crestere a populatiei mondiale si resursele limitate ale Terrei vor ameninta din ce in ce mai mult specia umana. „Din acest motiv, ma declar in favoarea zborurilor in spatiu cu echipaj uman la bord”, a precizat cercetatorul.

   In aprilie, Stephen Hawking a declarat ca civilizatiile extraterestre exista aproape cu certitudine, iar omenirea ar trebui sa evite orice contact cu ele, din cauza consecintelor ce ar putea fi devastatoare pentru specia umana. [[VIDEO] Life icon: Impresionantul Stephen Hawking]

   Stephen Hawking, in varsta de 68 de ani, renumit pe plan mondial pentru lucrarile sale despre univers si gravitatie, este autorul volumului „Scurta istorie a timpului” (publicat si de Humanitas, in 2004), una dintre cele mai de succes carti din literatura stiintifica, si al volumului „George si cheia secreta a universului” (aparut si la Humanitas, in 2009).

   Atins de scleroza laterala amiotrofica, o maladie paralizanta cu care a fost diagnosticat pe cand avea 22 de ani, profesorul se deplaseaza intr-un scaun cu rotile si comunica prin intermediul unui computer si al unui sintetizator vocal. Scleroza laterala amiotrofica – boala Lou Gehrig – se caracterizeaza printr-o pierdere progresiva a anumitor celule nervoase ale creierului si maduvei spinarii, denumite neuroni motori, ce comanda muschii voluntari, care fac posibila miscarea. Boala este progresiva, invalidanta, fatala – mersul, vorbitul, mancatul, inghititul si alte functii fundamentale devenind mai dificile cu timpul. Cauzele maladiei sunt necunoscute, insa se stie ca circa 5-10% dintre bolnavi prezinta o forma mostenita a acesteia.
   Stephen Hawking a inceput sa predea la Universitatea Cambridge in 1962. El a primit titlul de Comandor al Imperiului Britanic in 1982 si este membru al Academiei de stiinte americane.

   Comentariu saccsiv:

   Mare habauc acest personaj pe care niste nauci l-au declarat a fi unul dintre cei mai mari fizicieni. Imi pare rau de necazul sau fizic, insa mare rau mai imprastie in jur acest total politic corect dracesc savant.

   Dupa ce ne-a avertizat ca vin extraterestrii sa ne manance, acum ne indeamna pe noi sa devenim un soi de extraterestrii pentru vietatile altor planete. Haos total si totul pentru ca s-a indepartat cat a putut el mai mult de bunul Dumnezeu.

   De ce il invata dracii sa debiteze toate aceste nazbatii? Ca sa imprastie sminteli: in primul rand, ca nu exista Dumnezeu, apoi ca de noi depinde sa facem si sa dregem. Apoi, ca exista extraterestrii. Ca exista lumi pe care sa le colonizam. Ca o mai lalaim milioane de ani ca bezmeticii.

   Nimic despre suflet, despre inviere, Judecata, mantuire …

   Vai de el.

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on august 10, 2010 at 3:13 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. alexbidam91 said, on august 10, 2010 at 3:48 pm

    daca s-ar pune in practica lucrul asta de a coloniza alte planete ar insemna o populatie umana din ce in ce mai mare dar mai scindata in mai multe „bisericute ” pentru a fi cat mai usr de manipulat , deoarece scindarea populatiei umane pe mai multe planete ar insemna si scindare celor care lupta impotriva sistemului . asta ar duce ca unitatea anti sistem sa se rupa , deci se vor forma grupuri antisistem mai multe , dar fiecare cu cateva persoane ,care ar putea fi mai usor de urmarit si de pedepsit in cazul de „revolte”
    intr-o alta ordine de idei ar fi buna aceasta scindare a gruparilor antisistem deoarece acestea pot lupta mai bine impotriva sistemului de pe planeta aceea deoarece nu mai exista atatea grupari care sa aiba idei contradictorii , plus ca exista posibilitatea sa se creasca astfel nr celor care lupta impotriva sistemului deoarece o populatie mai mare inseamna mai multe persoane convinse , iar mai multe persoane convinse inseamna ca bazele luptei devin mai puternice si rezultatu final all luptei ar putea sa fie in mainile noastre .
    asta sunt parerile mele despre acest lucru . insa parerea mea este ca daca ar exista civilizatii pe planetele unde ne vom duce singurul lucru pe care am putea noi sa il facem este sa le vorbim despre Dumnezeu si despre Mantuirea ce ni s-a oferit si sa le explicam mai multe lucruri si sa ii facem sa lupte impotriva lucrurilor ce vin de la diavol si sa marim astfel numarul celor ce lupta impotriva satanismului ate si masonic . asta toate doare daca exista civilizatii asemanatoare noastre pe pamant.

    Apreciază

  3. Carol said, on august 10, 2010 at 3:53 pm

    Imi vine greu sa cred ca nu e evreu si asta

    Apreciază

  4. Bernier said, on august 10, 2010 at 6:40 pm

    Eu asa vrea in primul rand sa vad inca o aselenizare transmisa in direct din zilele noastre…reala. Si apoi putem discuta despre Venus, Marte, Jupiter si alte galaxii.

    Apreciază

  5. Octavian Oncioiu said, on august 10, 2010 at 8:08 pm

    E greu sa vezi atata limitare la persoane ca voi. Asta e senul vietii daruit de Dumnezeu, de la o simpla celula si pana la om, perpetuarea speciei. Toate se aduna in constinta universala in dobandirea perfectiunii si autodepasire a sinelui, apropierea de divinitate. Altfel ce sens ar avea viata? Sa fi un sclav ar unor dogme, fara pic de speranta si viziune? Sunteti patetici.

    Apreciază

    • el said, on august 11, 2010 at 11:25 am

      Aici e un blog ORTODOX ,daca stiti ca nu impartasiti puncte de vedere ortodoxe e pierdere pt dv de vreme sa frecventati „pateticii” , pe noi nu ne deranjeaza calificativele valabile doar in cadrul unor anumite „modele ” de intelegere a lumii cata vreme pentru noi sunt false,si stiind ca nu ne pot influenta punctul de vedere nu vad logica care ar justifica demersul dv (in afara eventual de a ne face cunoscut calificativul pe care ni-l acordati;desigur putem admite bucuros ca fiecare are dreptul sa-si formuleze opinia justa sau nu).

      Apreciază

  6. Cristian said, on august 10, 2010 at 9:42 pm

    In momentul actual ce spune Hawking e fantezist, dar cred ca el se referea la viitorul oarecum mai indepartat. Pana la urma, daca vom avea in viitor tehnologia necesara, de ce nu? Omenirea a incercat intotdeauna sa se extinda, asa ca nu e exclus sa facem si asta daca vom putea.
    Chiar sunt curios: pe ce te bazezi, saccsiv, cand respingi categoric existenta vietii pe alte planete? Universul e infinit, in definitiv.

    Apreciază

    • tataia said, on august 11, 2010 at 8:59 am

      Saccsiv se bazeaza ca mai toti de pe acest blog pe Biblie (Sfinta Scriptura cum este denumita de fapt). Si universul nu este infinit. Iar tehnologia nu a adus absolut nimic bun. Desigur asta nu inseamna ca as fi pregatit sa renunt acum la ea, dar dependenta de tehnologie insemna sclavie. Respectarea cuvintului lui Dumnezeu pe care Dl Octavian Oncioiu o numeste in mod peiorativ „dogme”, nu poate fi sclavie, din contra aceasta ne da libertatea.

      Apreciază

    • el said, on august 11, 2010 at 10:59 am

      iti recomand ca bibliografie pentru edificare pe tema aceasta:
      „Cartea Facerii,Crearea Lumii si Omul Inceputurilor”de Fericitul Serafim Rose(ed.Sophia Buc.2006)
      „Ortodoxia si religia viitorului” tot de Serafim Rose–parintele acestsa are un capitol intreg despre „extraterestrii”.

      Si in general ar fi de dorit sa se mai puna si „osul la treaba” inainte sa se vina cu intrebari care asteapta un raspuns „mura in gura” ,nu din alt motiv dar nu se poate face educatie ortodoxa serioasa pe bloguri in mesaje de cateva randuri.

      Cat despre „universul e infinit” demonstreaza daca esti in stare;noi stim ca Dumnezeu e infinit !

      Apreciază

      • Cristian said, on august 11, 2010 at 4:05 pm

        Scrie in Biblie la modul clar ceva in genul „viata nu exista decat pe planeta Pamant”? Si daca universul nu e infinit, care sunt dimensiunile sale? Unde se termina?
        Mai mult, de ce dependenta de tehnologie e sclavie, dar dependenta de dogme religioase nu este?

        Apreciază

    • el said, on august 11, 2010 at 5:50 pm

      dupa intrebarile puse este evident ca iti lipsesc bazele educatiei crestin ortodoxe;nimic deosebit, aceasta este ceva curent astazi,”in trend”.Daca te intereseaza cu adevarat subiectul si nu intrebi doar asa ca simpla diversiune (ori divertisment) citeste te rog mai intai cartile indicate, caci raspunsurile la intrebarile pe care le pui nu permit raspunsuri „pe scurtatura”daca vrem sa fim seriosi .Daca nu esti ortodox sau dispus sa intelegi punctele de vedere ortodoxe ,iti respectam optiunile,dar pentru a evita pierderea de vreme inutila tie si celorlalti ar fi mai bine sa dai „skip”la sit-uri de genul acesta.Multumim

      Apreciază

  7. floare said, on august 10, 2010 at 10:06 pm

    vai de el!

    Apreciază

  8. tataia said, on august 11, 2010 at 12:21 am

    Pai oare de ce este asa de bolnav (invalid)? Doamne fereste nu vreau acum sa pacatuiesc judecind pe cineva dar daca am fi sfinti Dumnezeu nu ar permite nici unei boli sa ne atinga. Dumnezeu i-a dat aceasta suferinta cu un scop dar el nu intelege nimic din asta si se inversuneaza si mai tare in a fi ateu, a renega minunea creatiei si a-i sminti si pe altii incercind sa ii convinga ca omul este atotputernic si poate cuceri alte planete..etc. Personal am mari indoieli ca omul a ajuns vreodata pe luna.

    Apreciază

    • rortodox said, on august 11, 2010 at 12:31 am

      tatae NU vreau sa insinuez ca ar fi sfint personajul .. ba chiar lucreaza asiduu pentru tabara adversa ( parerea mea ) .. dar de ex. Parintele Paisie Aghioritul a avut o foarte mare perioada din viata cancer ..

      Apreciază

  9. Ioan said, on august 11, 2010 at 8:16 am

    Care vietati ale altor planete? cred ca glumesti…

    Apreciază

  10. mdan said, on august 11, 2010 at 8:37 am

    Cu tot respectul Sacciv, nu fi atat de superficial! Omu asta chiar are o anumita valoare! Am citit un articol de-al lui in care spune ca a reusit sa puna la punct un model matematic pentru evolutia fizica a universului de la momentul 0+constanta temporala a lui Planck (5.4×10^-44 s) (momentul 0 = asa zisul BigBang ). Dar recunoaste ca nu exista nici o teorie demonstrabila pentru declansarea BigBang. Si cuvintele sale au fost „Cel mai probabil a fost un eveniment spontan!”. La fel ca si Einstein, e foarte sceptic la ideea inexistentei lui Dumnezeu!
    Si apoi, despre extraterestrii, poate sunt, … poate nu sunt…! Dar daca Hristos, sigurul Fiu al singurului Dumnezeu a adus omului iubirea si dragostea prin sacrificiul hristic, inseamna ca acele eventuale fiinte numai de dragoste si iubire n-ar da dovada in relatia lor cu omenirea, deci e mai bine sa ne ferim!

    Apreciază

    • a4m said, on august 11, 2010 at 11:40 am

      omul asta de valoare de care zici tu e mai schimbator ca vremea… dupa ce a zis ca exista extraterestrii si ca oamenii trebuie sa ii evite cat de mult pot, apoi si-a schimbat teoria, zicand ca nu exista extraterestrii si sa mergem noi pe alte planete, sa le populam, sa fim extra-planetari… vai de capul lui, sincer…

      Apreciază

  11. el said, on august 11, 2010 at 10:43 am

    si poza e ft bine aleasa caci are deasupra capului nefericitului „portretul „dumnezeului caruia ii slujeste : sarpele cel vechi (dragonul)!!
    He,he astia sunt „invatatorii” lumii despre care spune Mantuitorul Hristos acestea:””…Te slavesc pe Tine,Parinte ,Doamne al cerului si al pamantului,ca ai ascuns acestea de cei intelepti si priceputi si le-ai descoperit pruncilor.Asa ,Parinte,caci asa a fost inaintea Ta,bunavointa Ta.”

    Apreciază

  12. Calin said, on august 11, 2010 at 5:13 pm

    In afara de comentarii sa le spunem cel putin „necrestine” la adresa lui Hawking ce argumente poti aduce prin care sa contesti cele spuse de el?
    Daca tehnlogia e rea de ce folositi internetul?

    Apreciază

    • Veaceslav said, on august 11, 2010 at 5:49 pm

      @Calin,
      pentru ca il foloseste in scop bun si nobil.

      Apreciază

    • el said, on august 11, 2010 at 6:05 pm

      @Calin

      noi nu combatem cu argumente stiintifice teoriile lui hawking ci cu argumente crestine.Dar ca sa intelegi punctul de vedere ortodox si explicatia care vine acesta in contradictie flagranta cu ideile lui hawking este o cale lung,va trebui sa te instruiesti asupra cosmogoniei si antropologiei sfintilor parinti ortodocsi (si aceasta nu se pot expedia „la unpahar de vorba”)a creationismului si argumentelor lui si inca asupra catorva elemente (din pacate destul de vaste) care sa-ti clarifice un pic credinta ortodoxa.
      De aceea ma tem ca,neavand „baza de date”initiala de la care sa pornim rationamentele noastre,orice incercare de abordare a temei risca sa cada intr-o simplificare ridicola si superflu.
      Si nu diabolizam tehnologia ci folosirea ei in scopuri distructive asa cum vedem astazi ca sa practica cu multa viclenie.

      Apreciază

  13. […] Dupa ce ne-a avertizat ca vin extraterestrii sa ne manance, habaucul STEPHEN HAWKING ne invata ca si… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.