SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Colectarea apei de ploaie a devenit ilegala in mai multe state americane …

Posted in APA by saccsiv on iulie 29, 2010

   Citez din articolul Collecting rainwater now illegal in many states as Big Government claims ownership over our water:

   Multe dintre libertatile de care se bucura poporul american se erodeaza treptat, pe masura ce „pamantul libertatii” se transforma intr-un pamant al sclaviei, insa despre ce va voi vorbi in randurile urmatoare ridica atacul asupra libertatilor la un nou nivel. Astfel, mai multe state de pe coasta de vest, cum ar fi Utah, Washington si Colorado, au scos in afara legii colectarea apei de ploaie de pe proprietatile private deoarece, conform oficialilor, aceasta apartine altcuiva.

   Pe cat de bizar pare, legi care restrictioneaza proprietarii de la a „redirectiona” apa care le cade pe case exista de ceva timp in mai multe state vestice. Insa doar recent, datorita secetelor si a interesului innoit in metodele de conservare a apei, au inceput conflictele cetatenilor cu politia pe tema colectarii acesteia pentru uz personal.

   Puteti urmari pe YouTube un reportaj pe aceasta tema in Salt Lake City, Utah:

   In Utah este ilegala redirectionarea apei de ploaie fara detinerea unui permis in acest scop, iar Mark Miller a aflat aceasta pe pielea sa.

   Dupa ce a construit un sistem de largi dimensiuni de colectare a apei de ploaie pentru a spala masinile noi vandute de catre firma sa, Miller a aflat ca proiectul se afla de fapt in afara legii. Chiar daca pare o metoda de bun simt, avand in vedere raritatea ploilor in Utah, aceasta este totusi considerata o incalcare a drepturilor de folosire a apei, drepturi ce le revin, se pare, exclusiv institutiilor guvernamentale.

   „Utah este al doilea stat secetos din natiune. Legile noastre ar trebui sa tina cont de aceasta”, a explicat Miller, ca raspuns la ridicola interdictie.

   Oficialii din Salt Lake City au ajuns la un compromis cu Miller si ii permit acum acestuia sa „le” foloseasca apa de ploaie, dar simplul fapt ca indivizii ca Miller nu detin apa care le pica pe propriile acoperisuri este un indicator puternic asupra nivelului de libertate pe care il au cetatenii SUA.

   Utah nu este singurul stat cu interdictie de colectare a apei de ploaie. Colorado si Washington au impuse si ele restrictii care limiteaza folosirea libera a apei de ploaie, insa aceste restrictii variaza de la o regiune la alta si legiuitorii au creat niste legi care usureaza situatia.

   In Colorado, doua legi promulgate recent au eliminat restrictiile pentru anumite sisteme de mici dimensiuni de colectare a apei, precum cele folosite de oameni in propriile gospodarii. In prealabil, un studiu savarsit de Douglas County, Colorado a aratat ca permiterea colectarii apei in gospodaria proprie micsoreaza cererea de la sistemul public si ajuta la conservare.

   Personal, nu cred ca era necesar un studiu pentru a ajunge la aceasta concluzie evidenta. Nu trebuie sa fii geniu ca sa realizezi ca folosirea apei de ploaie in loc de cea de la robinet ajuta la conservarea acestei pretioase resurse, in special in vest, unde seceta este o problema la ordinea zilei.

   In plus, studiul a mai aratat ca doar un procent de 3% din precipitatiile Douglas County „furate” de cetateni ajunge in izvoare si rauri. Celelate 97 de procente se evapora sau sunt folosite de catre plante. Aceasta indica de ce argumentul birocratilor conform caruia apa de ploaie colectata nu mai ajunge unde trebuie nu este unul solid. Atat de putina isi atinge destinatia finala, incat toate gospodariile ar putea colecta multe butoaie de apa de ploaie, fara a avea vreun efect asupra cantitatii ce ajunge in izvoare si rauri.

   Este doar o chestiune de control.

   Atat timp cat oamenii raman neinformati si inconstienti cu privire la acest subiect, guvernul va continua sa taie din libertatile de care ne bucuram. Singurul motiv pentru care aceste restrictii devin mai relaxate este acela ca oamenii au inceput sa observe si sa incerce inversarea acestor legi. Chiar daca aceste restrictii se afla pe agenda de lucru de mai mult de 100 de ani, in unele cazuri, ele sunt treptat inversate datorita cetatenilor care au decis sa reactioneze.

   Daca nu avem nici macar libertatea de a colecta apa care cade in jurul nostru, atunci care sunt mai exact libertatile noastre? Aceasta chestiune atrage atentia asupra unei probleme foarte serioase a natiunii americane din zilele noastre: reducerea libertatilor si cresterea controlului guvernamental.

   Astazi suntem reprogramati sa credem ca avem nevoie de permisiunea guvernului pentru a ne exercita drepturile de baza, cand de fapt guvernul ar trebui sa nu aiba nicio putere fara noi. Republica americana a fost conceputa pentru ca guvernul sa serveasca populatia si sa-i asigure libertatea. Dar, din ce in ce mai mult, guvernul restrictioneaza populatia de la actiuni de sens comun, precum colectarea apei de ploaie sau cumpararea de lapte proaspat de la vecinul fermier.

   Astazi, suntem condusi de un guvern care ne-a lipsit de libertatile noastre pentru ca, din cand in cand, sub pretextul unui favor, sa ne fie redaruite ciuntit, intr-o forma limitata.

   Atat timp cat oamenii vor crede ca libertatile le sunt daruite de guvern (si nu invers), sclavia va continua. Si orice libertati avem impresia ca avem vor continua sa fie erodate de catre un sistem birocratic de putere care nu cauta altceva decat sa-si extinda controlul. Fiindca acelasi argument folosit acum pentru interzicerea colectarii apei de ploaie va putea fi intr-o buna zi folosit pentru restrictionarea aerului pe care il respiram. La urma urmei, guvernul poate oricand declara ca aerul pe care il respiri este de fapt aerul altcuiva si poate impune o taxa pentru fiecare rasuflare care te tine in viata.

   Nu credeti ca este posibil? Dati-i timp si veti vedea. Guvernul deja pretinde ca iti detine pamantul si casa. Daca te crezi proprietarul propriei case, nu mai plati taxele pe proprietate si vei vedea pentru cat timp va mai fi „a ta”. Aceasta iti va fi confiscata si apoi vanduta pentru recuperarea „datoriilor”. Dovada vizavi de cine e cu adevarat proprietarul!

   Dar cine este proprietarul propriului dvs. corp? Conform biroului U.S. Patent & Trademark, corporatiile si universitatile detin deja 20% din codul dvs. genetic. Propriul dvs. corp este in parte proprietatea altcuiva.

   Deci, daca va detin pamantul, apa si corpul, cat timp va mai dura pana va vor detine aerul, mintea sau poate chiar sufletul?

   Daca nu ne ridicam impotriva acestei tiranii, se va strecura asupra noastra, zi cu zi, pana cand ne vom gasi cu totul robiti de o lume a guvernelor si corporatiilor, unde orice este de valoare este proprietatea lor, totul impus cu teava pustii de catre fortele de ordine locale.

   Comentariu saccsiv:

   Ultimul paragraf suna a chemare la revolutie:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iulie 29, 2010 at 9:34 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. […] Intrebarea mileniului: SUNTEM PROPRIETARII PROPRIEI CASE (sau teren)? Posted in APOCALIPSA by saccsiv on iulie 29, 2010    Reiau un pasaj din articolul VIDEO: Colectarea apei de ploaie a devenit ilegala in mai multe state americane …: […]

    Apreciază

  3. el said, on iulie 29, 2010 at 12:00 pm

    desigur vor pune taxe pe toate si pe ara si pe aer,ne-au prevenit de mult parintii ca Sf Paisie si alti sfinti rusi contemporani.Dar mai intai le otravesc pe toate,apa de la robinet cu fluorul si alti componenti si aerul cu chemtrais-urile pe care la arunca neincetat.

    Apreciază

  4. Mihai said, on iulie 29, 2010 at 3:26 pm

    Ce chestie, nu aveam nici o idee de asta. Eu locuiesc în New Mexico și de ceva vreme mi-am scurtat burlanul de scurgere și colectez apa de pe casă într-un butoi să ud grădina, că altfel numai cactuși cresc. Ce mi se pare ciudat, e că te lasă să folosești apă de la robinet, că pe aia doar dai bani. Oricum, cred că în New Mexico nu se aplică legea respectivă, nu știu.

    Apreciază

  5. Ciprian said, on august 2, 2010 at 7:58 am

    Poate fi o masura pentru a preveni sa vedem sedimentele (daca exista) ca urmare a chemtrails sau pentru a impiedica colectarea apei in vederea analizelor (pentru analize detaliate si de calitate e necesar un minim de 10 litri). Numai Dumnezeu și tainele Ortodoxiei ne mai pot salva.
    Doamne Ajută!

    Apreciază

  6. […] Absurditatea controlului total al statului asupra cetățenilor americani reiese și din acest articol: https://saccsiv.wordpress.com/2010/07/29/video-colectarea-apei-de-ploaie-a-devenit-ilegala-in-mai-mul….  […]

    Apreciază

  7. […] Absurditatea controlului total al statului asupra cetățenilor americani reiese și din acest articol: https://saccsiv.wordpress.com/2010/07/29/video-colectarea-apei-de-ploaie-a-devenit-ilegala-in-mai-mul…. […]

    Apreciază

  8. […] VIDEO: Colectarea apei de ploaie a devenit ilegala in mai multe state americane … […]

    Apreciază

  9. […] VIDEO: Colectarea apei de ploaie a devenit ilegala in mai multe state americane … […]

    Apreciază

  10. […] VIDEO: Colectarea apei de ploaie a devenit ilegala in mai multe state americane … […]

    Apreciază

  11. […] VIDEO: Colectarea apei de ploaie a devenit ilegala in mai multe state americane … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.