SACCSIV – blog ortodox

LEGALIZAREA MARIJUANEI si LIBERTATEA

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 5, 2017

Consider ca in relativ scurt timp marijuana se va legaliza in foarte multe tari. Poate chiar in toate. Precum legalizarea casatoriei intre homosexuali si adoptia de copii de catre acestia. Sau eutanasia. Sau implantul cu cip. Sau multe altele.

MARIJUANA – CANABIS LEGALA. Nu exista o alta industrie care sa se dezvolte atat de rapid. Procentul de vanzare este in crestere mai rapida decat cel al smartphone-urilor

Reteta este mereu aceeasi. Se incepe in cate o tara, doua, cateva, apoi se extinde la mult mai multe. Iar la final se impune tuturor statelor. Uneori in numele libertatii …

Toate acestea sunt sforarite de niste papusari mondiali. Motivul pentru care o fac este evident in unele cazuri, ca de exemplu implantul cu cip. Desigur, chiar daca evident, majoritatii cetatenilor traitori in Matrix oricum nu le este clara treaba, nu se opun, ba chiar unii lupta cu indarjire pentru a-si mentine statutul de sclav.

In alte cazuri insa, nu este atat de evident. Ca de exemplu marijuana. Despre ea vom vorbi in acest articol.

Pentru a intelege ce-i mana in lupta pe acesti papusari sa liberalizeze astfel de chestii e util sa observam unde se incepe si ce se mai petrece in acele state in care are loc acest inceput.

Pe cei ce au dubii ca si asta-i o treaba papusareasca, ii rog sa citeasca:

EVREUL George Soros finanteaza campania pentru LEGALIZAREA MARIJUANEI

Vom studia deci doua state din SUA ce au facut deja pasi decisivi in legalizarea acestui drog: Colorado si California. Si vom constata daca aceasta legalizare are sau nu vreo legatura cu ideea de libertate.

 

COLORADO

Zilele acestea am vizionat la televizor acest documentar:

Primul gand desigur e: wow, ce libertate.

Coroborat si cu urmatoarele doua stiri, un cetatean mai putin informat poate conchide ca respectivul stat se scalda deja in libertate:

Congresmenii statului american Colorado au legalizat uniunile civile intre persoane de acelasi sexO lesbiana din Colorado a castigat dreptul de a intenta proces de paternitate fostei partenere, pentru fetita pe care de fapt cealalta o infiase …

Si cand colo, este de fapt un soi de libertate doar pe un anumit tronson. Nici macar pentru alte vicii nu mai au cetatenii statului aceleasi libertati. De exemplu au legi dure anti fumat inca din … 2006:

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_smoking_bans_in_the_United_States#_Colorado

Sigur, cei mai putin vigilenti vor zice: “pai e bine cu anti fumat, caci fumatul dauneaza grav sanatatii”. De parca marijuana ar fi ceai de menta …

Doar ca legile anti libertate din Colorado nu se opresc la fumat. Stiati de exemplu ca statul a scos in afara legii colectarea apei de ploaie de pe proprietatile private?

VIDEO: Colectarea apei de ploaie a devenit ilegala in mai multe state americane …

Sau asta:

TIRANIA VACCINURILOR si in Colorado: liste cu copiii nevaccinati

Deci din dragoste de libertate sa fie vorba in legalizarea marijuanei? Vom vedea in concluzia prezentul articol ca nu.

Cum eu nu cred in coincidente, consider ca o legatura are si faptul ca la Denver, capitala statului, papusarii au umplut aeroportul international cu simbolistica lor si cu desene reprezentand planurile de viitor:

AEROPORTUL INTERNAȚIONAL DIN DENVER – un loc DEMONIC. Picturi murale cu SACRIFICII DE COPII și SIMBOLURI APOCALIPTICE

 

CALIFORNIA

Si aici s-a legalizat consumul de marijuana:
S-a LEGALIZAT consumul de marijuana în California şi Massachusetts!!!

Iar in rest merge pe aceeasi line cu Colorado cu “libertatile”, doar ca deja aceasta este impusa cu japca:

“ISTORIA HOMOSEXUALILOR”, materie obligatorie in scolile din CaliforniaCalifornia protejează IDENTITATEA DE GEN prin LEGE: Poți ajunge la ÎNCHISOARE dacă te adresezi… la genul nepotrivitIar masurile impotriva libertatii sunt cu mult mai dure:California: FUMATUL INTERZIS IN PROPRIA CASA. Totusi, de ce?California: FARA VACCIN = FARA SCOALA …VIDEO – POLITIA americana si VACCINAREA OBLIGATORIE

Ba au si unele in plus, ca de exemplu:

VIDEO: Oficial, daca platesti CASH esti suspect de TERORISM. Locuitorii din Discovery Bay (California) nu vor mai putea plati cash serviciile publice …Crucea Memoriala din California considerata neconstitutionala

Si tot pentru ca nu cred in coincidente, sa ne amintim si ca biserica lui satan a fost fondata de Anton Szandor LaVey in San Francisco, California.

 

In concluzie:

Si in Romania a inceput campania pro marijuana. Iata si ce fotografie au ales cei de la VICE pentru articolul lor din 2017 Cum s-ar schimba România dacă ar fi legală marijuana:

Marijuana este un amestec verde, maro sau gri din frunzele, tulpinile, semințele și florile uscate ale cânepei indiene.

Unii spun ca e buna pentru anumite boli. O fi. Nu stiu. Si morfina, principalul agent activ din opiu (extras din mac), e utila in medicina, fiind un analgezic foarte puternic.

A le consuma insa “în scop recreativ”, nu-i un lucru bun. Pentru ca deschide mintea spre draci. O treaba esentiala, despre care se vorbeste rar spre deloc in campaniile anti drog, dar despre care voi detalia intr-un articol separat.

Constatam ca masurile anti fumat le preced pe cele de legalizare ale consumului de marijuana. Si pe masura ce primele devin din ce in ce mai dure, celelalte au parte deja de o adevarata promovare. Asta dovedeste ca nu de sanatatea noastra le pasa papusarilor, ci ca urmaresc o inlocuire a tutunului cu canepa indiana. Pentru ca cei ce o consuma pe ultima au mintea cu mult mai deschisa spre cele ale lui antihrist. Iar din punct de vedere financiar, nu e pentru papusari absolut nici o pierdere renuntarea la tutun, caci dupa ce se va legaliza masiv marijuana, cam cine credeti ca se va ocupa de comercializarea mondiala? Va fi precum in cazul masinilor electrice. Se va inlocui ceva cu altceva, dar producatorii vor ramane aceiasi.

Ca legalizarea marijuanei n-ar absolut nici o legatura cu ideea de libertate o dovedesc din plin exemplele de mai sus. Legalizarea marijuanei e din aceeasi categorie cu libertatea homosexualilor de a se casatori si a adopta copii. Atat. In rest, legile ce ingradesc adevarata libertate domina si observam ca sunt mai draconice fix in statele unde ce legalizeaza marijuana, casatoriile gay si adoptia de copii de catre acestia. Pentru ca asa va fi NOUA ORDINE MONDILA, cea plina de “libertati” ce sunt uraciune in fata lui Dumnezeu sau care deschid mintea oamenilor spre acceptarea lucrarii dracesti. In rest, nu poti colecta nici macar apa de ploaie, esti suspect de terorism daca folosesti cash, esti vaccinat cu japca si, in general, n-ai voie sa te opui “binelui” impus de cei ce edifica de zor GUVERNUL MONDIAL.

Vin vremuri grele, fratii mei.

Tagged with: ,

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. s2side said, on decembrie 5, 2017 at 12:53 pm

    In SUA daca nu ma insel era si cred ca inca mai este catalogata ca si clasa 1 de droguri (precum heroina), pe cand cocaina pudra era clasa 2. Problema nu e legalizarea ei, pentru ca asa ar dispare aspectul criminal care inconjoara acest drog; problema este ca atunci cand o vor legaliza aceasta va fi sub o forma „weaponized” ; adica modificata in laboratoare in asa fel incat sa-ti pierzi mintile de tot. Dar banuiesc ca asta impreuna cu vaccinurile, chemtrails si toate chimicalele din mancare ne vor tampi de tot si vom fi obedienti ca niste sclavi cu 40 IQ ca atunci cand vine antihirst sa credem ca e mare intelept al lumii.

    Apreciat de 2 persoane

  2. Atena said, on decembrie 5, 2017 at 2:39 pm

    Doamne ajuta.Nu are legatura cu subiectul de mai sus.Propun sa faceti un articol in legatura cu acordul de prelucrare a datelor biometrice cu caracter personal care ni se cere sa-l semnam la scoala pt elevii de gimnaziu si liceu.Este coordonat de Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice si Ministerul Tineretului si Sportului.Daca imi dati o adresa de email il trimit.

    Apreciază

  3. vlad tepes said, on decembrie 5, 2017 at 4:16 pm

    Acesta este modelul “democratic si progresist” pe care papusarii Ocultei vrea sa-l impuna in toata Lumea, intr-o Noua Ordine Mondiala: elitele –adunate intr-un CLUB EXCLUSIVIST, in care se iau toate deciziile referitoare la soarta intregii Lumi, in care sa nu le lipseasca nimic si sa-l slujeasca pe Satan(masonii ii spun Arhitectul Suprem) , iar oamenii de rand —o masa uriasa si amorfa de sclavi pe plantatie, in conditii de Evul Mediu, batjocoriti,umiliti,vaccinati si incipati, fara drepturi si libertati si in final, omorati, ca sa se ajunga astfel la numarul de aprox 500 de millioane, in conformitate cu Protocoalele înțelepților Sionului.

    Apreciază

    • paul said, on decembrie 5, 2017 at 9:52 pm

      S-a inaugurat primul restaurant din lume unde se consuma carne de om

      http://m.stirilekanald.ro/s-a-inaugurat-primul-restaurant-din-lume-unde-se-consuma-carne-de-om-17428234

      Apreciază

      • saccsiv said, on decembrie 6, 2017 at 3:01 am

        paul

        Esti sigur ca-i reala povestea?

        Apreciază

      • paul said, on decembrie 6, 2017 at 10:15 am

        Saccsiv,
        Vad ca multe ziare au preluat stirea zilele astea…

        Apreciază

      • saccsiv said, on decembrie 6, 2017 at 10:44 am

        paul

        Eu n-o cred.

        Apreciază

      • Vali said, on decembrie 6, 2017 at 12:00 pm

        http://cannibalclub.org
        Pt mine e destul de clar si evident ca e adevarat. Explica si de unde iau carnea, de la donatori, cat sunt in viata, isi dau acordul in scris….pe o suma de bani……. Au bucatari, au retete, au clienti, au si manifestari „culturale”… Am fost socata, extrem de socata cand am a flat, din intamplare… Partea buna ca povestea asta mi-a intarit convingerea ca raul chiar exista! Ma mai amageam si eu cu ideea ca oamenii sunt rai, pt ca sunt prost crescuti, etc, dar cand am vazut cat de departe se poate ajunge in rau…. Asta nu mai este uman! Nu tine de umanitate! È altceva! Manifestarea reala a celui rau

        Apreciază

    • Vali said, on decembrie 6, 2017 at 12:09 pm

      Am tradus cu Google:
      Specializată în prepararea cărnii umane, Cannibal Club aduce un avantaj al bucătăriei experimentale la gusturile rafinate ale elitei culturale a lui L.A. Maeștrii noștri bucatarii au venit din întreaga lume pentru oportunitatea de a-și exersa talentele fără compromisuri și fără restricții conventionale.
      Clientela noastră exclusivă include producători remarcabili, intelectuali și celebrități care au îmbrățișat idealurile iluministe ale expresiei libere și ale raționalismului. In serile speciale, artiști, interpreți de avangardă, celebrel personajej literare și muzicieni experimentati, distrează oaspeții noștri.
      La Cannibale Club, sărbătorim excelența artistică ca expresie naturală și inevitabilă a spiritului uman nemărginit.

      La FAQ explica
      De unde va procuratii carnea de specialitate?

      Căile noastre de achiziții publice variază. Majoritatea întreprinderilor și instituțiilor care ne furnizează preferă să păstreze aceste relații discrete. La nivel individual, corpurile noastre sunt adesea lăsate moștenite. Pentru unii, aceasta este o modalitate de a suplimenta asigurările de viață și de a compensa cheltuielile funerare. Pentru alții, cum ar fi Gwendoline Fenwich, membru al Clubului Cannibal, care a fost servit prietenilor și rudelor la Club în ianuarie 2008, fiind pregătită ca masă și astfel renăscută în corpurile celor vii, este o alternativă atrăgătoare practicile tradiționale de îngropare și incinerare.

      Avem mare grijă să ne asigurăm că toată carnea noastră este produsă legal și etic și derivată numai din corpuri tinere și sănătoase.

      Articol al National Geografic, care spun ca de fapt canibalismul è…. banal….?
      http://news.nationalgeographic.com/2017/02/cannibalism-common-natural-history-bill-schutt/

      Doamne iarta-ne !!!!

      Apreciază

  4. A N D R E I L E G I O N A R U L said, on decembrie 6, 2017 at 7:25 am

    Sa o legalizeze. DOAR IN SCOP MEDICINAL
    Receptorii THC (Tetrahidrocanabinol) anihilează celulele canceroase din corpul uman.
    Dar acum sa fim serioși Credința Sfânta anulează tot răul din om.

    Apreciază

  5. mircea.v said, on decembrie 6, 2017 at 6:46 pm

    off,

    poate e de folos pt cineva

    La ce folosesc eu bicarbonatul de sodiu, si cum a devenit o componenta a unui stil de viata mai simplu (urmand indemnul „simplificati-va viata!”):

    1. La un pahar apa, o lingurita de bicarbonat si ½ lingurite sare grunjoasa neiodata. Folosesc la spalat pe dinti, clatit gura. Un pahar ajunge pt 5-6 zile.
    2. La un pahar de apa, o lingurita de bicarbonat. Folosesc ca after-shave. E mai bun ca un Nivea-balsam.
    Tot ca apa asta, ma dau dimineata pe fata si pe maini, asa, cum te dai cu o crema.
    3. De 2 luni pt dus folosesc doar apa cu bicarbonat. La 5 litri de apa se pun 3 lingurite cu varf de bicarbonat. Fara sapun. Fara limpezire la sfarsit. Merge si varianta dus (cu un vas deasupra dusului si de acolo apa sa vina prin cadere), merge si pus intr-o oala, si se ia de acolo cu o cana (eu foloses o cana metalica de ½ litri) si se toarna pe corp. La sfarsit, dupa ce s-a terminat apa, se mai freaca pielea cu mana ca si cum ai intinde o crema pe tot corpul. Matreata zero, par ok, piele ok, pielea e curatata nu asa agresiv cum face sapunul sau samponul, efect reconfortant, alcalinizare piele/corp.

    In felul asta am eliminat sampon-sapun pt dus, after shave, pasta de dinti, crema maini. Daca e foarte uscat si totusi e nevoie si de crema, folosesc nuca presata la presa usturoi (ikea). Uleiul de nuca e f bun. Bio-eco-natural, tot ce vrei. 2-3 nuci ajung o saptamana.

    Sapun pt maini si pt barberit (inmuiat barba), sapun de casa clasic. Nimic nu e mai bun decat sapunul de casa.

    Apreciază

    • contracurent said, on decembrie 6, 2017 at 10:37 pm

      @mircea : clateste-te (sau macar nu mai spune public ca nu o faci ); daca vrei sa iti ramana pe corp bicarbonatul, adauga altul curat dupa clatirea primului

      Apreciază

      • mircea.v said, on decembrie 7, 2017 at 4:35 pm

        Pai e tot aia, ca tot timpul e „curat”, ca e gen dus 🙂

        Apreciază

  6. Klopr said, on decembrie 7, 2017 at 2:27 am

    Uite saccsiv, o sursă care demonstrează faptul că marijuana are efecte negative asupra organismului:

    https://www.health.harvard.edu/blog/teens-who-smoke-pot-at-risk-for-later-schizophrenia-psychosis-201103071676

    Apreciază

  7. xaeus said, on decembrie 8, 2017 at 1:51 pm

    Ce treaba are iarba cu poponarii ?

    Klopr, sint multe studii care demonstraeza beneficiile.
    Ca in orice, e vorba de cantitate.

    Apreciază

    • Klopr said, on decembrie 11, 2017 at 10:13 pm

      Saccsiv vrea să spună că marijuana vine „la pachet” cu ideile și politicile progresiste (ceea ce e adevărat, nu cred că ai nevoie de studii econometrice pentru a vedea că o parte semnificatică a celor care promovează consumul au o mare tendință de a susține idei de acest gen). În articolul pe care l-am postat se vorbește, culmea, despre un consum REGULAT, nu excesiv, ce duce la efecte negative asupra organismului („Evidence is mounting that regular marijuana use increases the chance that a teenager will develop psychosis…”). De asemenea, am mai găsit un alt articol pe un site de natură mainstream (Business insider – http://www.businessinsider.com/health-benefits-of-medical-marijuana-2014-4) care afirmă faptul că marijuana folosită în scopuri non-medicale (adică exact așa cum o consumă tinerii) nu este recomandabilă (deși articolul face referire la utilizarea medicală a marijuanei, care poate avea și anumite scopuri medicale, specificându-se și ideea că folosirea de medicamente ce conțin anumiți compuși din plantă ar fi mai eficiente decât fumatul acestora)…de ce nu ai citit ceea ce am trimis?

      Apreciază

  8. key4truth said, on decembrie 14, 2017 at 7:27 pm

    Așa este, consumul de marijuana te face să devii foarte vulnerabil demonilor, pentru că te pune într-o înșelăciune, îți vin idei trăznite, îți dau falsa impresie că ești în control și spre o ”cale de iluminare”, de inspirație ”divină”, și vă spun aceasta din proprie experiență, a fost un coșmar pentru mine, e un așa zis drog al ”new age”-ului am păcătuit, recunosc și regret acest lucru! Dar da, acum că am văzut clar cît de susceptibil poți deveni, și acum îmi dau seama de multe din aceste așa zise modele de viață ale lumii progresiste, precum a fost John Lennon, Jim Morrison și alții, citiți versurile ”operelor” lor și veți înțelege! Aviz amatorilor! Doamne Ajută!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.