SACCSIV – blog ortodox

BILL GATES finanteaza actiunea de pulverizare in atmosfera a uriase cantitati de apa de mare pentru stoparea INCALZIRII GLOBALE …

Posted in Bill Gates, incalzirea globala by saccsiv on mai 11, 2010

   Citez din articolul Bill Gates pays for ‘artificial’ clouds to beat greenhouse gases:

    Primele teste ale controversatei tehnologii de ecranare a soarelui sunt planificate după ce Naţiunile Unite nu au reuşit să încheie un acord pentru reducerea gazelor cu efect de seră.

    Bill Gates, miliardarul Microsoft, finanţează cercetările în maşinării care vor absorbi până la zece tone de apă de mare în fiecare secundă şi pe care le va pulveriza în atmosferă. Această acţiune va pune bazele unei grupări mari de nori albi care vor reflecta razele solare departe de Pământ.

   Cercetătorii britanici şi americani implicaţi nu intenţionează să aştepte reglementări internaţionale asupra tehnologiei care în mod deliberat modifică climatul. Ei cred că rezultatele slabe de la summitul pe probleme climatice de la Copenhaga înseamnă că emisiile vor continua să crească neverificate şi că lumea are nevoie urgentă de o strategie alternativă pentru a se proteja pe sine de încălzirea globală.

   Au fost propuse multe metode de răcire a planetei, denumite colectiv geo-inginerie. Acestea includ rachete care ar lansa milioane de oglinzi în stratosferă şi pomi artificiali care ar absorbi dioxidul de carbon din aer. Cele mai multe ar fi prohibitiv de scumpe şi nu pot fi utilizate pentru decenii.

   Cu toate acestea, un studiu efectuat anul trecut a calculat că o flotă de 1.900 de nave, care ar costa 5 miliarde de lire sterline ar putea stopa creşterea temperaturilor prin traversarea oceanelor şi pulverizarea apei marine prin furnale înalte pentru a albi norii şi pentru a le creşte gradul de reflexie.

   Silver Lining, un organism de cercetare din San Francisco, a primit $300.000 (£204.000) de la domnul Gates. Acest organism va dezvolta maşinării care vor converti apa marină în particule microscopice capabile să fie dispersate în aer până la nivelul norilor, la 1.000 de metri înălţime. Această acţiune va albi norii prin creşterea numărului de nuclee.

   Testul va implica zece nave şi 10.000 de km pătraţi de ocean. Armand Neukermanns, care conduce cercetările, a spus că albirea norilor a fost „cea mai inofensivă formă de inginerie” pentru că, în timp ce ar putea schimba precipitaţiile, efectele vor înceta la scurt timp după ce maşinile au fost oprite.

   Alte tipuri de geo-inginerie, precum imitarea vulcanilor prin folosirea avioanelor pentru a pulveriza particule reflectorizante de sulfaţi în stratosferă, ar avea efecte de lungă durată asupra tiparelor meteorologice.

   Stephen Salter, profesor emerit în inginerie de proiectare la Universitatea din  Edinburg, a spus că nu era nevoie să se aştepte reglementări pentru că testele nu vor adăuga substanţe chimice în atmosferă. Dar Sir David King, fostul consilier ştiinţific şef al Guvernului, a spus că experimentele cu potenţiale consecinţe în afara graniţelor naţionale au nevoie de reglementări internaţionale. A declarat publicaţiei The Times: „Nu văd nicio soluţie de geo-inginerie care nu are consecinţe neintenţionate sau care nu este mult prea scumpă”.

   Comentariu saccsiv:

   Cu toate ca a fost un frig napraznic pe planeta in ultima vreme:

Planeta se „incalzeste”: 80 MORTI din cauza valului de FRIG din Europa …

Planeta se „incalzeste”: Marea Britanie se va confrunta cu una dintre cele mai friguroase ierni din ultimii 100 de ani

VIDEO: Planeta se „incalzeste” – GER si ZAPADA in emisfera nordica

   Cu toate ca multe studii s-au dovedit a fi false:

Articolul zilei (18.12.2009): Copenhaga si scandalul secolului – CLIMATEGATE

Expertii ONU recunosc ca au gresit calculele ce estimau topirea ghetarilor din Himalaya pana in 2035

VIDEO (si transcriptul): liderul GREENPEACE admite ca s-a exagerat in legatura cu topirea stratului de gheata arctic

INCALZIREA CLIMEI si legatura acesteia cu dezastrele naturale se bazeaza pe MASLUIRI

   ELITELE n-au nici o treaba si isi vad de agenda lor de lucru.

   CO2 nu este catalogabil poluant, asa cum sunt indoctrinate masele. Altfel spus, cu cat mai mult CO2, cu atat mai multe plante si deci cu atat mai mult oxigen. Asta daca ar fi lasate sa creasca si nu le-ar distruge ca bezmeticii, prin defrisari sau incendieri.

   Slugoii ELITELELOR insa ce fac? Spun ca CO2 e un mare rau. Si ajung la calcule demente:

CALCULE RECI: planificarea familiala este cel mai ieftin mod de a reduce emisiile de carbon

   Apoi vin si cu alte “solutii”: sa instaleze vaste retele de copaci artificiali care sa absoarba CO2. Deci nu sa planteze copaci ce sa ne dea oxigen, ci … aspiratoare de CO2. Astfel incat si plantele ce inca mai sunt pe acest pamant sa aiba de suferit si sa se imputineze. Sau si mai rau:

DEMENTA unor oameni de stiinta nu are limita: VOR SA DECLANSEZE ERUPTII VULCANICE pentru a opri incalzirea globala …

   E o intreaga actiune ticalosita la care ELITELE inchinatoare lui lucifer isi mana slugoii, care slugoi isi inchipuie ca facand asta, vor avea un loc caldut in viitoarea dorita societate depopulata de maine …

   Si iata ca in cadrul acestei actiuni, vor acum sa puna in practica o idee ticaloasa: sa ne priveze de lumina soarelui, aruncand in vazduh uriase cantitati de apa sarata … Mai trebuie oare specificat cat de necesara e lumina soarelui pentru oameni, animale si plante? Iata doar un exemplu:

VITAMINA D va ajuta sa treceti cu bine peste orice fel de gripa, fara sa va vaccinati

   Dar oare privarea de lumina soarelui va fi singura problema? O fi in regula cu acel colosal volum de apa sarata raspandit in vazduh?

   Cititi va rog si:

EDIFICATOR: Cand a inceput nebunia masurilor impotriva INCALZIRII GLOBALE? Conexiunea cu EUGENIA

Colosii din industria petroliera sunt in spatele actiunilor impotriva incalzirii globale …

   Asadar, exista o conexiune intre nebunia masurilor impotriva INCALZIRII GLOBALE si eugenia inca de la inceput, iar aceasta se poate observa si acum, prin implicarea lui Bill Gates:

BILL GATES anunta la DAVOS ca doreste sa transforme acest deceniu intr-unul al VACCINURILOR si ca va dona 10 miliarde de dolari. Detalii despre relatia sa cu ELITELE

VIDEO – Bill Gates: VACCINURILE si AVORTURILE vor diminua CRESTEREA DEMOGRAFICA …

   Sa mai remarcam faptul ca ideea finantata de Bill Gates nu este singura din domeniul geoingineriei dorita de ELITE:

Propaganda pentru folosirea geoingineriei pentru incetinirea incalzirii globale

Royal Society afirma ca geoingineria (inclusiv CHEMTRAILS) ar putea deveni OBLIGATORIE

SISTEMUL nu se lasa: la summit-ului din martie, din California, se va examina folosirea GEOINGINERIEI pentru stoparea INCALZIRII GLOBALE …

   Cititi va rog si:

Documentare celebre: „THE GREAT GLOBAL WARMING SWINDLE” (Marea escrocherie a incalzirii globale) – subtitrare in limba romana

Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE

VIDEO (si transcriptul): DAVID ROTHSCHILD despre GUVERNUL MONDIAL si summit-ul Copenhaga

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on mai 11, 2010 at 3:55 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. luchiana said, on mai 11, 2010 at 4:02 pm

    Eu cred ca este o metoda „inteligenta”sa scoata si ei bani de la buget…ca el o fi bogatanul lumii, dar nu va arunca cu banii in aer, fiti siguri…”Unde este comoara ta, acolo este si inima ta”, zice Domnul….
    Si ar mai fi ceva…chiar credeti ca va fi apa de mare? Ma indoiesc, la cata minciuna este pe pamant…cine stie ce otravuri cu „gust” de sare mai arunca peste noi?….Cred ca sunt in mare disperare ca nu murim fratilor, ne incapatanam sa traim!

    Va doresc cu toata inima sa va incapatanati sa Traiti in Iisus Hristos!

    Doamne miluieste-ne!

    Apreciază

  3. seby said, on mai 11, 2010 at 4:29 pm

    nu stiu ce sa mai cred despre aceasta incalzire sau inghetare ..unii zic ca ne topim de cald incalzire globala …. dupa cum anuntau meteorolgii in toamna anului trecut ca va fi o iarna calduroasa ..si a fost al naibii de friguroasa …. chestia pulverizarii apei de mare (cine stie ce pulverizeaza ei de fapt ) mi se pare ridicola . mai tare m-a mirat faptul ca rusii au cheltuit 15 mil euro pt a dispersa norii care ar fi aparut in timpul paradei militare .. au spus-o si cei de la antena 3 in ziua paradei si de abia am gasit un articol in legatura cu acest subiect … ar fi recunoasterea pe fata a faptului ca avioanele de pasageri lasa in urma acele dare groase de chemtrails ?? oare toate schimbarile de vreme nu ar putea fi posibile din cauza asta ?? daca poti sa alungi norii .. poti sa alungi norii care aduc grindina cate nu se pot face in legatura cu vremea . pe canalul history am urmarit acum cateva saptamani un documentar in care niste oameni de stiinta au experimentat cum poate sa ploua mai mult folosind iodura de argint ..aceasi chestie … .inainte de a se aduna norii au luat un avion folosit in agricultura i-au pus 10 rachete cu iodura de argint …. si le-au pulverizat in atmosfera ….. dupa care a plouat cu 25-30 la suta mai mult decat ar fi plouat in mod normal …..?? pai atunci cum mai ramane cu vremea normala ? mai exista ? http://www.timpul.md/articol/criza-la-rusi-15-milioane-de-dolari-pentru-a-dispersa-norii-de-ziua-europei-10417.html

    Apreciază

  4. I. said, on mai 11, 2010 at 5:47 pm

    v-am descoperit site-ul de cateva saptamani si-l vizitez zilnic. Parca as fi urmarit un joc de sah. Am vazut doar jocul „adevarsarului” (atat de grabit…). „E ceasul lui”, nu? La-nceput m-a deprimat si speriat sa citesc tot ce-ati postat (chiar daca stiam unele lucruri din carti sau net de mai demult, (re)actualizarea m-a infiorat). Si m-am gandit ca daca imi ia linistea („pacea”) nu e bine. Insa poate ca nu aceea-i pacea de care spune Domnul. Cand am ramas fara linistea pe care nu as fi vrut s-o pierd si-am inteles ca sunt cu totul si cu totul neputincioasa, nemairamanandu-mi nimic de facut si sperat (omeneste), am inteles intr-o anumita masura ce inseamna sa ceri (si sa crezi) „faca-se voia Ta”. Incepusem sa va scriu doar ca sa va intreb daca stiti vreun site cu continut asemanator (si abordare similara…) in limba franceza. Sa va lumineze si intareasca Dumnezeu!

    Apreciază

  5. Dan Lee said, on mai 11, 2010 at 7:09 pm

    Cine cunoaşte ce înseamnă efectul de seră ştie că în proporţie de 90% este cauzat de vaporii de apă, nu de CO2 şi alte gaze. Prin urmare, dacă această fantezie a lui Bill Gates ar fi posibilă şi în plus efectul de seră ar fi un lucru real la scară planetară (nu numai la nivelul unei sere de legume), atunci această acţiune ar duce la intensificarea efectului de seră, nu la reducerea lui! 🙂

    Apreciază

  6. […] BILL GATES finanteaza actiunea de pulverizare in atmosfera a uriase cantitati de apa de mare pentru … […]

    Apreciază

  7. chisinauian said, on mai 12, 2010 at 5:19 pm

    Despre incalzirea globala, sacciv nu prea cred ca incalzirea globala e un fals, pe vremea buneilor nostri era mai multa zapada, chiar troiene, iar acum nu e asa, nu mai ninge asa de des, in unul din anii precedenti, daca nu gresesc acum un an, am avut una din cele mai calde ierni de pe parcursul secolelor si atunci a nins intradevar putin, sunt de acord ca uneori frigul se accetueaza destul de rau si au loc decese, dar au fost si probleme din cauza caldurii, chiar azi cand eram afara imi desi eram imbracat destul de subtire, imi era aproape insuportabil de cald, sa vezi cum va fi vara, sa nu uitam ca in Apocalipsa biblica e scris: „Al patrulea a varsat potirul lui peste soare. Si soarelui i s-a dat sa dogoreasca pe oameni cu focul lui. Si oamenii au fost dogoriti de o arsita mare si au hulit Numele Dumnezeului care are stapanire peste aceste urgii si nu s-au pocait ca sa-I dea slava. ” (Apoc. 16:8-9). Presupun ca se refera la o caldura foarte puternica.

    Apreciază

  8. […] BILL GATES finanteaza actiunea de pulverizare in atmosfera a uriase cantitati de apa de mare pentru … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.