SACCSIV – blog ortodox

BILL GATES anunta la DAVOS ca doreste sa transforme acest deceniu intr-unul al VACCINURILOR si ca va dona 10 miliarde de dolari. Detalii despre relatia sa cu ELITELE

Posted in Bill Gates, DAVOS, vaccinare, vaccinare in masa, vaccinari, vaccinuri by saccsiv on februarie 2, 2010

   Citez din articolul Bill Gates se întrece pe sine: Bogătașul american va dona 10 miliarde de dolari pentru cercetări privind vaccinurile:

   Bill Gates, fondatorul companiei Microsoft şi-a bătut propriile recorduri şi, în general, orice record în materie de donaţii caritabile. Celebrul miliardar american a donat nu mai puţin de 10 miliarde de dolari – adică aproape 7,3 miliarde de euro pentru cercetări în domeniul vaccinurilor.

   Bill Gates a anunţat la forumul economic de la Davos că doreşte să transforme acest deceniu într-unul al vaccinurilor şi că este interesat de reducerea ratei dramatice a deceselor printre copiii din ţările subdezvoltate.

   Principalul domeniu de cercetare va fi dezvoltarea unor vaccinuri împotriva virusurilor diareei cronice, pneumoniei şi a malariei, care ucid anual sute de mii de copii sub vîrsta de 5 ani. Potrivit estimărilor citate de cotidianul britanic The Times, această sumă va salva nu mai puţin de 8 milioane de copii în următorul deceniu. Banii vor fi pompaţi în programe de cercetare prin fundaţia deţinută împreună cu soţia sa, Melinda Gates

   Comentariu saccsiv:

   La 6 aprilie 2001 Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI) livreaza primele 650 000 doze de vaccin impotriva difteriei, tetanosului si hepatitei B catre Mozambic. GAVI a fost creata in 1999 cu finantari Bill and Melinda Gates Foundation si cu sprijin al Bancii Mondiale. De specificat ca un aport important l-a avut si Rockefeller Foundation, ce a suportat si multe programe ale Natiunilor Unite, intre care First Global Forum On Human Development, organizat in cadrul United Nations Development Programme in 1999, a creat modele pentru World Health Organization, National Science Foundation, National Institute of Health, a sustinut campanii de vaccinari, a finantat stiinte sociale, institutii culturale internationale.

   În 1999, Fundaţia Bill şi Melinda Gates a oferit 2,2 miliarde de dolari către Planificarea Paternală, Fondul Populaţiei de la ONU şi alte grupuri de reducere a populaţiei. Conform magazinului Portfolio, Gates a donat 3,7 miliarde dolari din 2002 pana in 2006 si 10 miliarde intre 2007 si 2008, Warren Buffett 46,1 miliarde intre 2002 si 2006 (din care 31 miliarde catre fundatia Bill and Melinda Gates Foundation), Turner 1 miliard, Soros peste 1,5 miliarde, restul de participanti sub un miliard fiecare. Presa corporatistă controlată a raportat plină de cinism că Gates a oferit banii să ajute copiii lumii a treia.

   In 1956 BANCA MONDIALA creaza International Finance Corporation iar in 1960 International Development Association (IDA), ambele foarte controversate, deoarece au fost folosite pentru ingradirea dezvoltarii economice independente si reale a tarilor din lumea a treia. IDA a jucat si un rol determinant in implementarea „Green Revolution„. Se cuvine a aminti aici ca Rockefeller Foundation a declansat si finantat aceasta “revolutie verde”, constand din reforme in agricultura pe plan mondial, introducandu-se noi tehnologii pentru cresterea productivitatii, hibridizari, modificari genetice.

   A cooptat mai apoi in actiune si Bill & Melinda Gates Foundation. Cititi va rog si articolul:

Personalitati si organizatii: ROCKEFELLER FOUNDATION

   Ati tot auzit in anii trecuti de Bill Gates, ce ar fi fost cel mai bogat om de pe planeta. Praf in ochi.

   „Trei sute de oameni foarte apropiati intre ei ghideaza mereu destinele economice ale continentelor si tot ei decid cine le sunt succesorii

    Aceasta memorabila fraza a fost scria la 24 decembrie 1921 in Wiener Freie Presse de catre Walther Rathenau (1867–1922), evreu, politician, scriitor, ministru de externe in timpul Weimar Republic. Fiul lui Emil Rathenau.

   Legaturi stranse cu masoneria. Lider industrias in vechiul imperiu german si noua republica. Unul din fondatorii German Democratic Party. In 1921 devine ministru al reconstructiei si in 1922 ministru de externe. Insistenta sa ca Germania sa accepte integral obligatiile Treaty of Versailles precum si Treaty of Rapallo cu Uniunea Sovietica i-au infuriat pe nationalisti.

   Sa fi fost Gares bogat? Pentru a face o comparatie, sa amintim de J. P. Morgan care la inceputul anilor 1900, in culmea puterii sale, domina 100 de corporatii cu active de peste 22 miliarde USD.

   UN MILARD IN ACEEA VREME ECHIVALA CU APROXIMTIV 190 MILIARDE AZI . Deci vorbim de aproximativ 4200 de miliarde … Insa la moartea sa, pe numele sau ramasese o suma infima, deoarece acesta nu era decat un locotenent al familiei Rothschild:

„The Money Masters” – un excelent documentar despre modul in care ROTHSCHILD si locotenentii lor stapanesc sistemul financiar-bancar mondial

   Daca in secolul 19 celebra familie de evrei Rothschild nu ascundea cat era de bogata, in a doua parte a secolului 19 si inceputul secolului 20, a inceput sa lucreze prin locotenenti care si ei la randul lor au strans averi fabuloase. Inca doua exemple:

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 1)

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 2)

Personalitati si organizatii: familia HARRIMAN, unealta importanta a colosilor Rothschild. Sarcini: transporturi, eugenie, banci, finantarea nazismului

   Dupa al doilea razboi mondial, grei de nivelul celor de mai sus n-au mai aparut in luminile rampei. S-au volatilizat colosalele lor averi? Desigur ca nu. Se pregatesc insa de marele final si ca atare le este necesar sa treaca pe cat posibil cat mai nebagati in seama. Asa ca imping in fata maruntisuri precum acest Bill Gates. Desigur, pentru un sclav la multinationala si averea sa este ametitoare, dar este insignifianta in comparatie cu a stapanilor lor. Caci acest tip de miliardari moderni asta sunt: marionete de rang inalt ale stapanilor din umbra. Chiar daca relativ mici, nu puteau sa-si acumuleze averile lor fara acceptul PAPUSARILOR. Mai mult, miliardarii de fatada actuali au inteles ca sunt doar administratori ai averilor lor si ca prin donatii trebuie sa-si aduca aportul la MARELE PLAN:

ROCKEFELLER cheama la ordin personalitatile si sefii fundatiilor ce finanteaza principalele programe pentru reducerea populatiei globale

48 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on februarie 2, 2010 at 7:26 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. calatorul said, on februarie 2, 2010 at 9:34 pm

    Deci? Cine are Windows pe calculatorul personal mana sus! Curaj, ca nu e nici o rusine.
    Cine are Linux? Arcasu’ lu Stefan, ce folosesti? Gentoo?

    Apreciază

  3. teodora said, on februarie 2, 2010 at 10:14 pm

    Inteleg ca sunt vizate bietele tari africane, asa-zisa lume a treia. Din tot continentul acela ,,negru” nu se itzeste nici o voce ,,in pustiu” sa-i previna pe bietii copii si tineri de genocidul drapat in ,,binefaceri” si ,,caritate” care-i paste pe un interval de 10 ani ca sa moara cat mai multi?!…Iata realitatea orwellizata la maximum: razboiul este noua pace si e consfintit in mentalul colectiv ignorant prin sforaitorul dar compromisul Nobel; ajutorul, caritatea plina de compasiune este cel mai pervers genocid; ,,descoperirile tehnicii” sunt bombonelele muiate in cianura acelorasi scopuri ucigase…traim un neo-comunism al carui limbaj de lemn a atins perfectiunea prin folosirea celor mai nobile notiuni ale vocabularului pentru scopuri complet antagonice…prin draparea negrului in cele mai serafice haine…si cat de neputinciosi sunt cei lucizi sa-i smulga din vraja pe naivi si nesabuiti! Ooofff, ce mult isi iubesc unii lanturile, si cat te urasc si te pedepsesc ca le spulberi versiunea oficiala!…

    Apreciază

  4. ANAMORF said, on februarie 3, 2010 at 7:20 am

    Bill Gates e cel mai puternic şi mai periculos mogul mondial !

    Apreciază

    • ROrtodox said, on februarie 3, 2010 at 7:45 am

      Toti bogatii lumii servesc elitelor .. daca nu sunt de acord atunci adevaratii conducatori, pentru a le arata cum stau lucrurile, dau drumul la niste banuti astfel incat sa`i saraceasca complet pe ‘bogatii rebeli’, iar dupa aceea le explica faptul ca, daca vor sa se ridice din nou, se pot ridica numai prin ei, deci servindu`le interesele .. nenumarate cazuri in istorie. La fel si cu Billy`

      Apreciază

  5. Vantelegar said, on februarie 3, 2010 at 8:07 am

    Niste cretini.Oamenii din lumea a treia se imbolnavesc datorita conditiilor de viata,mizeriei,lipsei de apa si hrana,medicamentelor esentiale,iar ei dau ca porcii inainte cu vaccinurile lor otravitoare.

    Apreciază

  6. Daniel said, on februarie 3, 2010 at 10:06 am

    Eu folosesc ubuntu.E free.:)

    Apreciază

  7. un cetatean said, on februarie 3, 2010 at 11:52 am

    Ii doare pe astia de copii din tarile subdezvoltate exact in… trei litere. Acolo sunt probleme mult mai grave, subnutritia si malnutritia, dar care ar putea fi totusi rezolvate cu costuri relativ mici. Bineinteles ca nu doreste nimeni dintre cei care conduc lumea acest lucru.

    Apreciază

  8. Arcasul lui Stefan said, on februarie 3, 2010 at 11:56 am

    Un film interesant despre avort!!! Merita urmarit!!!
    La urma urmei Bill este implicat peste tot!!!

    Apreciază

  9. gil said, on februarie 3, 2010 at 1:49 pm

    firma aia novatis ne avertizwaza ca o sa apara noi boli ce trebuiesc vacinate,cum ne poarta ei de grija sa fim sanatosi ca si ultimul banut pe care il mai gasim prin buzunare sa l dam pe medicamente,iubirea lor e foarte mare

    Apreciază

  10. vb said, on februarie 3, 2010 at 2:29 pm

    Times New Roman obligatoriu prin lege : http://piatza.net/content/view/362/234/
    Bill Gates s-a suparat ca s-a terminat criza : http://piatza.net/content/view/361/234/

    Apreciază

  11. Arcasul lui Stefan! said, on februarie 3, 2010 at 4:27 pm

    Saccsiv ceva idei despre aurul monoatomic, modificarea structurii ADN, David Hudson, mania cu produse de tip ORMUS???
    asta are legatura si cu microparticulele ce vor sa le introduca in mancare si cu viziunile de reducere a populatiei, control, etc.

    Multumesc!!!

    Apropo de Bill si cum e el o marioneta in fata celor 300 de familii ce conduc America sau Lumea uite ce afirma un cetatean (ca e adevarat sau nu):

    De mii..pardon…de zeci de mii de ani se mineaza aur si iar aur pe Pamant si unde se duce ?…Ar trebui ca rezervele sa fie monstruoase si totusi nu sunt. Voi sumariza aici doar exact ce se face cu aurul minat si de ce fara sa intru in amanunte adiacente pt ca nu imi permite timpul.
    Aurul monoatomic . Pe scurt, fara a intra in detalii stiintifice, se prezinta sub forma unei pudre albe si e bidimensional ca structura ( 1 sau 2 atomi lucrand impreuna ) in timp ce aurul conventional are o structura tridimensionala (10 sau mai multi atomi care lucreaza impreuna) .
    Deci : daca se consuma pe cale orala sau prin injectie intramusculara, mareste capacitatea de transportare a sistemului nervos de 10000 de ori. Acest lucru ar permite unei persoane obisnuite sa proceseze cantitati imense de informatii ca un supercomputer , iar atunci cand o cantitate suficienta a fost absorbita de corp ar permite individului sa calatoreasca in voie prin alte dimensiuni sau sa isi schimbe forma fizica dupa preferintza, din cauza activarii zonelor creierului pe care nulefolosimin prezent. Aliniaza si sincronizeaza celulele creierului in asa felincat acestea reincep sacomunice intre ele.
    Mai mult, daca suficient aur monoatomic e ingerat, corpul devine stralucitor ( emana ) oferind o explicatie nenumarateler observatii in mitologie care descriau pe asazisii zei cum ca ar ” straluci ca soarele” .
    Acesta este adevaratul scop al minatului pt aur, nu pt aobtine aur normal,ci celmonoatomic care poate fi obtinut din aurul obisnuit. Acesta este unul dintre secretele trecutului indepartat, si unul dintr-e sectretele pastrate cu grija de actuala putere care guverneaza in secret.

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 3, 2010 at 4:51 pm

      Nu stiu. Deci, l-ar folosi sa faca rau indivizilor, reducand populatia? Sau niste unii il folosesc sa-si sporeasca performantele?

      Un lucru e indubitabil: cea mai mare cantitate de aur la nivel mondial se afla in mana ELITELOR. Asta in primul rand nu lasa mai deloc marje de manevra nici unui stat si prin dependenta fata de banii din hartie (sau doar de pe calculator) pot foarte usor gestiona crearea crizelor.

      Sa foloseasca mai departe acest aur pentru unul din motivele de mai sus? Sa-l prapadeasca pentru reducerea populatiei? Cred ca au multe alte mijloace. Sa-l manance ei? Sunt prea putini pentru a-l consuma pe tot.

      Apreciază

  12. Arcasul lui Stefan! said, on februarie 3, 2010 at 5:09 pm

    Drept e si ce spui tu!!! Nici eu nu stiu! Dar in Vest este o manie – tratamentele cu metale monoatomice! Aur in special!!! Aur peste tot! Aur Aur Aur! Nu se mai satura!!!

    Apreciază

  13. Cosmin S. said, on februarie 3, 2010 at 9:16 pm

    Să mănânce elitele aur? Noo, nu cred. Uitaţi-vă la Rockefeller sau Soros etc. ce mutre de morţi umblători au.

    Apreciază

  14. calatorul said, on februarie 4, 2010 at 7:04 am

    @Arcasule? Ce sistem de operare folosesti?
    Pe Bill il doare la basca de cele 300 de familii care fac nu stiu ce. 95% din calculatoarele lumii asteia merg cu Windows. Aproximativ. L-au auzit pe Bill sa chiraie impotirva pirateriei? Nu. Cat timp lumea foloseste produse Microsoft Bill castiga si daca sunt piratate… Daca intr-o zi Bill nu mai da service pack-uri lumea o sa colcaie de virusi…
    Deci acu’ mai in gluma mai in serios, ce OS aveti? Pana acu’ doar Daniel a spus ca Ubuntu.
    Eu merg pe Fedora. Paralel am si un Arch instalat. In Fedora am o masina virtuala in care rulez Windows-ul cand am nevoie de Word. Per moment Office-ul de la Microsoft coduce detasat in fata Open Office , samd.
    Deci, ce OS aveti fiecare? 😀 Arcasule? Windows 98 cu firewall? 😀

    Apreciază

  15. calatorul said, on februarie 4, 2010 at 7:33 am

    @Arcasul: Ce spui tu acolo cu aurul monoatomic, schimbare formei, calatorii in alte dimensiuni mie imi suna a balarii newage. Ce urmeaza sa vina: reptilieni? David Icke?
    Intra in detalii stiintifice. Ce e cu supercalculatoarele? Te dai specialist in ele dar am mari dubii ca stii ceva despre ele… Detaliaza stiintific despre aurul monoatmic…

    Apreciază

  16. daniel said, on februarie 4, 2010 at 9:41 am

    @ Arcasul lui Stefan,

    Tu faci o legatura imposibila intre lumea materiala si lumea spirituala. Asa ceva nu se poate realiza. Dai crezare unor chestii care fac parte din stiinta intunecata a celor care se cred nemuritori si nu iau in seama Cuvantul Domnului.
    Am mai citit in alta parte ca stiinta cuantica explica Divinitatea. Ce absurditate imensa !!!
    Dumnezeu nu poate fi explicat cu nici o stiinta de pe pamant, oricat de performanta ar ajunge ea. Intradevar, stiinta intunericului, cea care este la mare cinste acum pe pamant explica totul, falsificandu-l chiar si pe Dumnezeu. Apostolii acestei stiinte sunt Pavel Corut si compania, imprastiati pretutindeni pe pamant.

    Fie ca toti oamenii sa ajunga la adevarata stiinta, cea a cunosterii lui Iisus, Fiul lui Dumnezeu.
    asa sa fie.

    va multumesc ca ati citit,

    Daniel

    Apreciază

  17. Arcasul lui Stefan said, on februarie 4, 2010 at 10:45 am

    @daniel: textul de mai sus nu imi apartine, este parerea unui cetatean legat de subiect, asa am si scris, eu doar l-am intrebat pe saccsiv de tema respectiva, cand citesti citeste mai atent, eu nu dau crezare ci doar am pus o intrebare!

    eu stiu ca sunt intr-adevar tratamente cu aur(in diverse forme) pentru diverse boli, ca se doreste fabricarea de produse alimentare cu microparticule ceea este foarte periculos daca nu se face asta deja, ca sunt o gramada de excroci cu produse de tip Ormus care le vad la mase (in special in Romania), cu un alt scop (ex. ii mint ca e pentru intinerire), iar structura ADN nu poate fi schimbata, pentru ca e acceasi de cand e omul pe pamant, dar se pot influenta elementele chimice in diversele legaturi dintre celule ceea ce duce la diverse dereglari ale organismului.

    @calatorul: tu ca si data trecuta sari ca si nuca in perete si te lauzi nevoie mare ce mare cunoscator esti tu in ale calculatoarelor, ceea ce eu sincer nu sunt curios, de citit nu citesti atent si arunci si tu comentarii aiurea sa te bagi in seama! Daca programarea este meseria ta si pasiunea ta sunt calculatoarele si Linuxul sau sistemele de operare pe baza de linux foarte bine, poti sa dai un link la un articol scris de tine pe aceasta tema sa ne mai luminam si noi ceilalti cu windows 3.1 si firewall. Poti sa ne scrii despre avantajele Linux contra Windows, si iti sugerez daca te intereseaza sa inveti sa scrii documentele in LaTex asa nu mai ai nevoie de Word. In rest eu nu pot decat sa apreciez entuziasmul tau cand vine vorba de treburi informatice si supercalculatoare, si iti doresc sa ajungi departe cu cunostintele tale! Deocamdata esti si tu un simplu utilizator de calculator ca noi toti ceilalti!

    Apreciază

  18. Calatorul said, on februarie 4, 2010 at 11:14 am

    @Arcasul: Nu ai lamurit daca crezi ca aurul monoatomic te ajuta sa calatoresti in dimensiunea lui Peste prajit… Crezi sau nu crezi chestia cu dimensiunile?
    L-ai citit pe David Icke? Crezi ce spune Icke si compania?… Incearca sa raspunzi pe rand la itrebari cu da sau nu. Sunt foarte interesat de pozitia ta, personala. Ca sa stim pe ce pozitii stam.
    Scriu cod pe bani. Daca vrei cod scris de mine platesti…
    Si hai sa te luminez in privinta avantajelor si dezavantajelor linux vs windows. Daca mergi pe linux, esti in zona de 5% utilizatori. Practic, din punct de vedere statistic, esti neinteresant. Nimeni nu se chinuie sa scrie aplicatii malitioase pentru 5% din piata… Din punct de vedere al sigurantei e mai sanatos. Din punct de vedere al aplicatiilor, avantajul e pe partea Windows. Nu am lucrat cu MacOS-ul. Din punct de vedere al design-ului bate orice.
    Cu LaTex-ul am lucrat. E usor de folosit dupa ce te obisnuiesti cu el. Ca orice lucru. Ca si VI-ul ca editor. Dar daca te duci intr-o firma mare si le zici la aia sa foloseasca LaTex la HR si PR, etc se vor uita la tine ca la nebuni cu pijama si ciupilica… Banuiesc ca intelegi ce vreau sa spun si nu trebuie sa detaliez. Referitor la „articolele” scrise mine in domenii de calculatoare nu sunt prea multe.Practic e vorba de unul singur care a fost la o conferinta SPIE. Iar codul scris de-a lungul timpului de mine e cu copyright. Si daca am semnat ca nu divulg unei terte parti, ma tin de cuvant…. Sper ca te-am lamurit. Hai sa incheiem discutia despre programare aici.
    Daca poti sa raspunzi sincer la intrebarile legate de aurul monoatomic m-as bucura mult si ti-as „ierta” lipsa de cooperare in privinta OS-ului tau.
    Semnat indescifrabil INT21h

    Apreciază

  19. Calatorul said, on februarie 4, 2010 at 11:19 am

    ps: Sevaste

    Apreciază

  20. daniel said, on februarie 4, 2010 at 11:26 am

    @ Arcasul lui Stefan,

    Te rog sa ma ierti.

    Se adevereste ca stinta actuala nu mai este in slujba omului si a vietii ci in slujba diavolului si a mortii. Medicina a luat-o razna.
    Satana are multi adepti care raspandesc stiinta intunericului, Pavel Corut, David Icke …. etc. contrara cu stiinta data noua de Domnul Iisus.

    va multumesc ca ati citit,

    Daniel

    Apreciază

    • Arcasul lui Stefan said, on februarie 4, 2010 at 11:55 am

      @Daniel nu e nici o problema , nici nu am de ce sa te iert , tu ti-ai expus punctul de vedere pe care ti-l respect si ti-am raspuns!

      Sa fii sanatos!!!

      Apreciază

  21. acelas said, on februarie 4, 2010 at 11:40 am

    cele mai recente (probabil finale ..) date ale gripei porcine. Se poate face acum un bilant, fata de …. zecile de mii de cazuri nu de gripa porcina … ci de decese! in urma acesteia, estimate de streinu de neam si tara.

    http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/884676/Tot-mai-putine-cazuri-de-gripa-porcina

    ..

    Apreciază

  22. Arcasul lui Stefan said, on februarie 4, 2010 at 11:52 am

    1. vezi deja imi place incepem sa comunicam.
    2. si eu am facut informatica deci nu trebuie sa imi explici ce e cu Linuxul etc. Cand eram pusti am inceput programarea in Basic pe un HC91. Ce vremuri!
    3. Eu lucrez in cercetare undeva departe unde serverul Nomad face legea – dar nu in informatica, cod scriu si eu dar in Comsol sau Matlab, Star-Cd, Fluent etc.
    4. sub nici o forma nu cred ca aurul te ajuta sa calatoresti in dimensiunea lui peste prajit, nici pe david Icke sau alte povesti, cu siguranta daca iei anumite doze de diverse chimicale ajungi sa vezi si peste prajit zburant prin cosmos.

    5. vezi tu lumea e foarte diversa, e posibil sa fie diverse dimensiuni, planuri existentiale, universe (Einstein vorbea de ele), dar eu nu lucrez cu astfel de teorii, in folclor se spune de al-9-lea cer etc. Fiecare are propria viziune si interpretare despre univers si lumea in care traim.

    eu insa am invat un lucru ca noi oameni putem sa investigam, sa intrebam cat vrem, dar avem niste ingradiri peste care nu putem trece in aceasta viata, si mi se par si puerile anumite tentative.

    sunt multi care incearca diverse metode de a lua legatura cu diverse lumi, spirite etc. treaba lor, eu ma rezum la a crede in Dumnezeu si in credinta mea de roman Ortodox.
    Cand lucrez la ceva pornesc de aici de la constientizarea limitarii mele ca om! – iar restul vin singure

    diversele subiecte le postez ca informare, am insa suficiente articole stiintifice despre aurul monoatomic si diverse aplicatii …inbmarea majoritate in tehnica, daca te intereseaza, poti sa cauti si tu pe sciencedirect.com, scitopia.org, IEEE explore.

    Vroiam sa trag un semnal legat de produsele de tip Ormus etc, pentru ca multa lume nu stie, si tentatia la viata lunga e mare, putini isi vad limitele. Asta este ca si povestea ca cutare crema te intinereste, cand de fapt iti distruge tesutul putin cate putin si creaza dependenta etc.

    Ma rog cu siguranta stii si tu multe, sper ca ai inteles pozitia mea! Eu zic ca e bine sa citim diverse pentru ca asa ne putem intari pozitia si gandirea pe care o avem si sa fim mai atenti la valul de manipulare si indobitocire care ne loveste permanent!
    Unde sunt eu nu exista windows, este cod creat pentru a rula fiecare aplicatie. Seamana cu Linux.

    Daca ar fi sa merg pe mana substantelor diverse as merge si pe teoria glandei pineale si povestile si conspiratiile ce deriva de acolo!

    ???”Sevaste”??? – wtf- te-ai convertit ?

    Sanatate!

    Apreciază

  23. […] BILL GATES anunta la DAVOS ca doreste sa transforme acest deceniu intr-unul al VACCINURILOR si ca va… […]

    Apreciază

  24. […] BILL GATES anunta la DAVOS ca doreste sa transforme acest deceniu intr-unul al VACCINURILOR si ca va… […]

    Apreciază

  25. […] BILL GATES anunta la DAVOS ca doreste sa transforme acest deceniu intr-unul al VACCINURILOR si ca va… […]

    Apreciază

  26. […] Prieten apropiat al lui Bill Gates si Leonard […]

    Apreciază

  27. […] Prieten apropiat al lui Bill Gates si Leonard […]

    Apreciază

  28. […] BILL GATES anunta la DAVOS ca doreste sa transforme acest deceniu intr-unul al VACCINURILOR si ca va… […]

    Apreciază

  29. […] BILL GATES anunta la DAVOS ca doreste sa transforme acest deceniu intr-unul al VACCINURILOR si ca va… […]

    Apreciază

  30. detoatepentrutoti2016 said, on august 4, 2017 at 6:05 pm

    A republicat asta pe detoatepentrutoti2016.

    Apreciază

  31. […] BILL GATES anunta la DAVOS ca doreste sa transforme acest deceniu intr-unul al VACCINURILOR si ca va… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.