SACCSIV – blog ortodox

Parintele IUSTIN PARVU este bolnav. SA NE RUGAM PENTRU EL

Posted in manastirea Petru Voda, Parintele Iustin Parvu by saccsiv on decembrie 29, 2009

   Reiau integral articolul Rugaciune pentru Parintele Justin al fratelui Apologeticum:

   Celor iubitori si ascul­ta­tori ai cuvan­tu­lui Par­in­telui Justin, ca si pelerinilor care pasesc cu dragoste si nade­jde pragul man­a­s­tirii noas­tre, facem rugam­intea de a ni se alatura in rugaci­une si oste­neala dupa put­ere pen­tru insanatosirea cat mai grabnica a Par­in­telui Justin.

   Avem incredere in ingaduinta si bunavointa dum­neav­oas­tra ca sa intelegeti nevoia sfin­tiei sale de repaos tem­po­rar, intru bucu­ria unei reved­eri cat mai apropiate.

   In urma supra­so­lic­i­tarii noas­tre, a tuturor, dar mai ales in urma obosi­toarelor iesiri din man­a­s­tire, in ved­erea slu­jirii Sfan­tu­lui Maslu, Par­in­tele a cap­atat o usoara pneu­monie si slabirea organ­is­mu­lui. Medicii i-au pre­scris un trata­ment care tre­buie urmat cu strictete si care, in pofida dor­in­tei Par­in­telui de a primi cred­in­ciosii spre sfat si folos duhovnicesc, ii interz­ice insa orice solic­itare, toc­mai pen­tru a grabi implinirea aces­tei dorinte.

   Va astep­tam in con­tin­uare cu dragoste in sfanta noas­tra man­a­s­tire, sa luati parte la sfin­tele slu­jbe, avand incred­intarea ca Par­in­tele Justin veg­heaza din chilia sfin­tiei sale in duh de rugaci­une pen­tru fiecare.

   Mul­tumim pen­tru dragoste, rugaci­une si intelegere, nu inainte de a va dori un an binecu­van­tat, cu impliniri duhovnicesti, si cu toate cele de folos spre mantuire.

Man­a­s­tirea Petru-Voda

   Acest stalp al ortodoxiei s-a rugat pentru noi, ne-a invatat si a trezit pe multi:

APEL LA NESUPUNERE: refuzati noile pasapoarte, buletine, acte de identitate, carnete de sofer. Cuvant al Parintelui Iustin Parvu catre poporul ortodox: Este vremea muceniciei! Luptaţi până la capăt! Nu vă temeţi!

Parintele Iustin Parvu: Chemare la referendum

Parintele Iustin Parvu: „Sa stiti ca sunt vremurile acestea, apocaliptice, pe care le traim, si vor fi grele…” – video

VIDEO (si transcriptul): Cuvantul Parintelui Iustin Parvu la Aiud (03.10.2009). NE MAI BATEM MULT JOC DE MARTURISITORI?

Parintele IUSTIN PARVU: „Solutii omenesti nu sunt, dragii mei! Solutia este moartea pentru Hristos” (despre vaccinare, evrei, preoti, politicieni si sistemul antihristic)

   E timpul sa facem si noi ceva. In primul rand sa ne rugam pentru el. In al doilea rand sa dovedim ca nu a vorbit in van, sa aratam ca am priceput ceva din spusele sale.

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on decembrie 29, 2009 at 2:46 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. gil said, on decembrie 29, 2009 at 7:39 am

    Parintele Iustin este cel mai luptator crestin din Romania !!

    Apreciază

  3. melcutzu said, on decembrie 29, 2009 at 8:16 am

    Sănatate multă-ți dorim Părinte Iustin și Bunul Dumnezeu nu va întîrzia să o primești. Doamne ajută. Amin.

    Apreciază

  4. Mihai said, on decembrie 29, 2009 at 1:17 pm

    Sa-i dea Dumnezeu sanatate!

    Apreciază

  5. Viorica said, on decembrie 29, 2009 at 2:57 pm

    Sa ne rugam Tatalui pentru Parintele Iustin: sa-l intareasca pentru implinirea misiunii data de talantul sau.
    Doamne sporeste si intareste credinta noastra, sa urmam Adevarului si celor trimisi de tine spre luminare. Amin

    Apreciază

  6. Viorica said, on decembrie 29, 2009 at 3:02 pm

    Rectificare : „Doamne sporeste si intareste credinta noastra, sa urmam Adevarului si celor trimisi de Tine spre luminare. Amin”

    Apreciază

  7. agerstress said, on decembrie 29, 2009 at 3:37 pm

    Sa-i dea Dumnezeu sanatate si putere de lupta pentru inca multi ani de acum inainte Parintelui Iustin! Sa pomenim mumele lui in toate rugaciunile noastre pentru grabnica insanatosirea sa.
    Ar trebui verificat atat diagnosticul cat si tratamentul de catre mai multi medici pentru a nu permite o tragedie ca in cazul Parintelui Teoctist. Trebuie monitorizata in permanenta starea de sanatate (respectiv evolutia bolii sub tratament) si reactia organismului la tratament de catre personal calificat sub supravegherea calugarilor apropiati Parintelui Iustin. Cred ca un supliment de vitamine si o alimentatie sanatoasa va ajuta foarte mult la insanatosire.
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  8. adris1919 said, on decembrie 29, 2009 at 4:40 pm

    HA HA!!
    De mult n-am mai ras asa de bine! Buna asta cu verificarea la cel putin o duzina de medici. Printre care, nu ma-ndoiesc ca l-ai recomanda pe streinu cu cercel si adrian. HAHAHA! Da, vitamine, vitamine, multe vitamine! Si mancare, multa mancare!
    Iertat sa-mi fie ca la un subiect serios fac un astfel de comentariu, dar nu m-am putut abtine.

    Cei tari in duh, precum este Preafericitul Parinte Iustin Parvu, n-au nevoie de paraverificari medicale. Stiu de ce au boala, cum sa o trateze, la ce medic sa apeleze. Sanatatea e ultimul lucru care-i preocupa.
    Ne preocupa in schimb pe noi foarte mult, care suntem ca niste pui de-abia iesiti din ou. Daca am ramane fara indrumarea Parintilor, putini am supravietui.
    Ma rog cu umilinta la Preacurata si Binecuvantata Maica Domnului nostru Iisus Hristos si la toti sfintii Lui sa-L induplece pe Bunul Mintuitor sa inceteze boala ce a cuprins pe Parintele Iustin. Sa-i dea Domnul multa sanatate si tarie si sa ni-l tina intru calauzire pe ingusta carare pana in ceasul cel din urma. In numele Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

    Apreciază

  9. Cusiac Virgil said, on decembrie 29, 2009 at 4:41 pm

    Bunul Dumnezeu să-l binecuviteze,să-l întărească duhovniceşte şi trupeşte spre multa folosire a noastră a tuturor, pe binecuvantatul parinte Iustin Pârvu.
    Doamne ajută!

    Apreciază

  10. Marinela said, on decembrie 29, 2009 at 8:33 pm

    Bunul Dumnezeu, Maicuta Domnului, ingerul pazitor si toti sfintii, sa va ocroteasca bunule nostru parinte, daruindu-va multa sanatate,pace,credinta tare pana la sfarsit si mantuire!Parinte Iustin,ne rugam pentru sfintia voastra si va multumim pentru toata dragostea, rabdarea, credinta pe care o purtati si pentru toate povetele date fiecaruia dintre noi;fie in mod direct, fie prin intermediul cartilor,revistelor, mass-mediei, etc.Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va intareasca!Iertati-ne Parinte si Dumnezeu sa va ierte!Binecuvantati-ne Parinte Iustin, pe noi,pacatosii!
    Am auzit,mai demult,ca este foarte bine ca rugaciunea sa fie facuta de foarte multe persoane, in acelasi timp.Poate, vom face un apel catre toti crestinii si slujitorii bisericilor si manastirilor,si ,poate chiar la cumpana dintre ani, sa facem o rugaciune pentru iubitul nostru Parinte Iustin!Daca am scris/zis ceva gresit,va rog sa ma iertati!
    Doresc tuturor crestinilor multa sanatate,pace,dragoste,bucurii duhovnicesti, un An Nou Binecuvantat si daruirea Imparatiei Cerurilor!LA MULTI SI BINECUVANTATI ANI !Sa nu uitam nicio clipa ca avem parinti duhovnicesti ,care au luptat si lupta pentru apararea credintei ortodoxe,au suferit si sufera pentru aceasta, si desigur, pentru noi, credinciosii!Acum,in aceste clipe de suferinta ale parintelui,sa ne plecam genunchii si sa facem rugaciuni,ca milostivul Dumnezeu sa-l insanatoseasca!Iertati-ma,iubiti credinciosi!Dumnezeu sa va ajute!

    Apreciază

  11. ioana said, on decembrie 31, 2009 at 10:40 pm

    am auzit de parintele iustin parvu am trimis si o scrisoare saracutul sa ambolnavit dar bunul dumnezeu al va vindeca veti vede ce minuni poate face Dumnezeu.Eu asteptam raspuns de la scrisoare hai parinte facetiva bine si sa ma ajutati si pe mine pt ca sotul meu are problema cu sanatatea va rog sa va faceti bine vreau sa va cunosc si sa aud ca va simtiti bine va scriu din suflet

    Apreciază

  12. ioana said, on decembrie 31, 2009 at 10:41 pm

    Doamne ajuta

    Apreciază

  13. gabriela said, on ianuarie 14, 2010 at 4:25 pm

    sanatate multa.DOAMNE AJUTA !

    Apreciază

  14. gabriela said, on ianuarie 14, 2010 at 4:34 pm

    doresc parintelui IUSTIN PARVU multa sanatate si suferinta sa-i fie cat mai usoara,sa stiti ca noi avem mare nevoie de dumneavoastra,multe suflte ati mangaiat , si noi am vrea sa va alinam suferinta.azi am fost la manastire si parca era pustiu,parca toata lumea era suparata,din suflet va urez multa sanatate.DOAMNE AJUTA !!

    Apreciază

  15. Maria Cocan said, on aprilie 7, 2010 at 1:00 pm

    HRISTOS A INVIAT!
    DUMNEZEUL MEU TE ROG AI GRIJA DE DRAGUL MEU PARINTE IUSTIN PARVU!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.